Egy barát anyjával


Mindig is vágytam rá, hogy legjobb barátom anyját végre megkefélhessem! Egy szép nap kezdődött az egész mikor átmentem a barátomhoz és otthon volt az anyja is. Észrevehette, hogy talán másképp nézek rá, mint a többi srác aki feljárt a haveromhoz, és lehet, hogy azt is kiszúrta, hogy kicsit felállt a farkam, mert valamennyire sikerült visszafognom magam, de most valahogy hihetetlenül be voltam rá indulva.

Épp az akkori palijával ment valahova és nagyon készülődött. Ő egy 42 éves nem bombázó de roppant szexis nő, szép formás mellekkel, formás fenékkel és szép formás lábakkal. Nagyon jól tudott öltözködni az alakjához, volt rajta egy fehér feszes felső, egy farmer miniszoknya, szexis harisnya és egy csizma. Aztán mikor elment én is lassan hazaindultam nem laktam messze haveromtól így másnap is beugrottam de haverom épp fürdött az anyja nyitott ajtót kedvesen mosolygott és betessékelt majd mondta, hogy üljek le a fia szobájában, és várjam meg, mert éppen fürdik.

Én bementem majd épp elkezdtem nézegetni haverom pornó újságait mikor az anyja benyitott. Én nagyon zavarban voltam de ő odajött és leült mellém és mosolyogva megfogta a merev farkam majd így szólt "láttam ám tegnap, hogy néztél rám" majd elkezdte kihámozni a farkamat a gatyámból, miközben csókot nyomott a számra én tudtam haverom sokáig lesz a fürdőben, mert mindig veri a farkát, így nem idegeskedtem emiatt. A ház elég nagy volt így nem volt közel sem hozzánk.

Így én is belelendültem elkezdtem formás feszes melleit masszírozni közben csókolóztunk tovább, majd elkezdtem lehúzni róla a pólót és szívni kezdtem a mellbimbóját, ami már keményedett rendesen. Majd felállt és letolta a nadrágját, és elfeküdt az ágyon. Én behasaltam lábai közé, és elkezdtem nyalni finom punciját amit nagyon élvezett, de nem hangoskodott túlságosan nehogy lebukjunk. Majd fölé térdeltem és beleengedtem a szájába farkamat, és hihetetlenül elkezdett szopni, mint egy éhező kurva. Nem is kellett sokat várni ő nem erre számított szerintem, de belementem a szájába. Aztán visszatértem puncijához és nyaltam tovább.

Nekem újra keményedni kezdett egy idő után és akkor végre becsúsztattam farkamat lüktető kopasz puncijába. Nagy élvezettel löktem ütemesen. Ringtak a szép mellei amit elkezdtem közben markolászni. Amikor éreztem, hogy hüvelye rettenetesen összeszorul azt is éreztem nem bírom sokáig, így kihúztam gyorsan a farkam és négykézlábra állítottam őt, így adtam farkamnak egy kis időt ami elég is volt, hogy még bírjam egy darabig.

Elkezdtem szép lassan bedugni a seggébe a farkam amit már nagyon nehezen bírt ki hang nélkül és mikor majdnem tövig dugtam és elkezdtem szűk lyukában lassan mozogni majd egyre gyorsabban, akkor éreztem, hogy telespriccelem a fenekét és ebben a pillanatban csodálatomra egy férfi hang ordított fel mikor haverom meglátta, hogy az anyja kutyapózban kefélteti magát a legjobb barátjával.

Gondolom sejtitek azóta nem vagyunk olyan jó barátok, de megmondom őszintén nem bántam meg!


Szextörténet ajánló:


A német kiskurva
Megfordul az ágy előtt és kérdően néz rám - Kimmst ? - jössz? Elindulok felé, a nyakába csókolok, finoman érintve bőrét, aprókat harapva végig vállán, karján majd ismét nagy cicijeihez érve veszem számba kemény mellbimbóit. Nyelvem köröz rajta néha megszívva azt, kezeim egyre erősebben masszírozzák. Hátra hajtja fejét és felnyög.

Moch weida - csináld tovább- suttogj....

Análszex a feleségemmel


A feleségemmel nyolc éve házasodtunk össze,ő 29 éves én 30, van három gyerekünk. Izabella, a feleségem, egy hónapja ment vissza dolgozni. Egy nagy szupermarketben pénztáros.
A szexuális életünkkel nem volt semmi gond, bár mintha egy kicsit ritkán került volna rá sor.
Izabella munkarendje szerint hol délelőttös, hol délutános műszakban dolgozik, és mivel én állandóan délutános vagyok,....

Reggeli kemény baszás


Amikor reggel felébredünk, egy darabig nem történik semmi, csak nézzük egymást. Aztán felkelek és elindulok a konyha felé, mire Te megkérdezed.

– Hova mész?
Egy pillanatra megtorpanok, majd félig visszafordulva csak annyit mondok.
– Hozom neked a kávét.
Néhány pernyi szöszmötölés után kész is van az illatos reggeli kávé, amit az ágyban kapsz kézbe.
– Hú d....

Rocker tinicsajok


A múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor meglát....

Tinédzser szex történet


Rólam annyit kell tudni,hogy egy Gábor nevű,15 éves fiú vagyok.Jelenleg egy budapesti gimibe járok,kilencedikesként.A történet másik főszereplője egy Eszter nevű,szintén 15 éves lány.
Általános iskolai tanulmányaimat egy szintén budapesti suliban végeztem,egész jó eredménnyel.Az akkori osztályomban is voltak szép lányok,bár én félénkebb típus voltam.Emiatt nem nagyon mertem kezdeményezni.

Szex a taxissal és lovakkal


Szex a taxissal és lovakkal

A egyik barátnõm meghívott magukhoz egy szombati vacsorára ahol bemutatta a legújabb szerzeményét a srácát akivel le akarja élni az életét.A barátnõm mindig kettesével ette a srácokat hiszen már a nyolcadikos vizsgáit is amiatt kellett elhalasztani mert éppen kaparás miatt volt a kórházban. Mire idáig eljutott,hogy talált magának egy férfit aki elvette fele....
Szextörténet címkék

abta | szakito | westendben | miniszoknya | kedvesem története |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.