Egy barát anyjával


Mindig is vágytam rá, hogy legjobb barátom anyját végre megkefélhessem! Egy szép nap kezdődött az egész mikor átmentem a barátomhoz és otthon volt az anyja is. Észrevehette, hogy talán másképp nézek rá, mint a többi srác aki feljárt a haveromhoz, és lehet, hogy azt is kiszúrta, hogy kicsit felállt a farkam, mert valamennyire sikerült visszafognom magam, de most valahogy hihetetlenül be voltam rá indulva.

Épp az akkori palijával ment valahova és nagyon készülődött. Ő egy 42 éves nem bombázó de roppant szexis nő, szép formás mellekkel, formás fenékkel és szép formás lábakkal. Nagyon jól tudott öltözködni az alakjához, volt rajta egy fehér feszes felső, egy farmer miniszoknya, szexis harisnya és egy csizma. Aztán mikor elment én is lassan hazaindultam nem laktam messze haveromtól így másnap is beugrottam de haverom épp fürdött az anyja nyitott ajtót kedvesen mosolygott és betessékelt majd mondta, hogy üljek le a fia szobájában, és várjam meg, mert éppen fürdik.

Én bementem majd épp elkezdtem nézegetni haverom pornó újságait mikor az anyja benyitott. Én nagyon zavarban voltam de ő odajött és leült mellém és mosolyogva megfogta a merev farkam majd így szólt "láttam ám tegnap, hogy néztél rám" majd elkezdte kihámozni a farkamat a gatyámból, miközben csókot nyomott a számra én tudtam haverom sokáig lesz a fürdőben, mert mindig veri a farkát, így nem idegeskedtem emiatt. A ház elég nagy volt így nem volt közel sem hozzánk.

Így én is belelendültem elkezdtem formás feszes melleit masszírozni közben csókolóztunk tovább, majd elkezdtem lehúzni róla a pólót és szívni kezdtem a mellbimbóját, ami már keményedett rendesen. Majd felállt és letolta a nadrágját, és elfeküdt az ágyon. Én behasaltam lábai közé, és elkezdtem nyalni finom punciját amit nagyon élvezett, de nem hangoskodott túlságosan nehogy lebukjunk. Majd fölé térdeltem és beleengedtem a szájába farkamat, és hihetetlenül elkezdett szopni, mint egy éhező kurva. Nem is kellett sokat várni ő nem erre számított szerintem, de belementem a szájába. Aztán visszatértem puncijához és nyaltam tovább.

Nekem újra keményedni kezdett egy idő után és akkor végre becsúsztattam farkamat lüktető kopasz puncijába. Nagy élvezettel löktem ütemesen. Ringtak a szép mellei amit elkezdtem közben markolászni. Amikor éreztem, hogy hüvelye rettenetesen összeszorul azt is éreztem nem bírom sokáig, így kihúztam gyorsan a farkam és négykézlábra állítottam őt, így adtam farkamnak egy kis időt ami elég is volt, hogy még bírjam egy darabig.

Elkezdtem szép lassan bedugni a seggébe a farkam amit már nagyon nehezen bírt ki hang nélkül és mikor majdnem tövig dugtam és elkezdtem szűk lyukában lassan mozogni majd egyre gyorsabban, akkor éreztem, hogy telespriccelem a fenekét és ebben a pillanatban csodálatomra egy férfi hang ordított fel mikor haverom meglátta, hogy az anyja kutyapózban kefélteti magát a legjobb barátjával.

Gondolom sejtitek azóta nem vagyunk olyan jó barátok, de megmondom őszintén nem bántam meg!


Szextörténet ajánló:


Tényezők


Be kell látnom, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy én szeretném. Bár jó nekem, és nem bánom, akármit is tettem, de ez most komolyan elgondolkodtatott. Kedden Találkoztam Botonddal, aki kicsit furcsa volt. Egész este puszilgatott és marasztalt, hogy aludjak nála. Nem akarok belebonyolódni.
Nem az.. mert jófej és tudnék szerelmes lenni. Csak egyszerűen nem akarok.
Félek az ....

A négyesfogat


A nevem Enzós Niki. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Yvette-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Yvette hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, ....

Kriszta a kocsiban szopja a faszt


Januárban Debrecenbe menni, Pestről... hát nem rövid út az biztos. Kirakatrendező vagyok, és odarendelt a cég három nagy portálhoz.
Jeleztem a főnökök felé, hogy ezt egy nap alatt elég bajos megcsinálni, utazással együtt meg pláne. Így mellém rendelték Krisztát, aki a dél- és kelet-magyarországi vonatkozásokat szokta csinálni a cégnél. A főnökség biztosra akart menni így Kriszta mellé még e....

Szado mazó, szájpecek, és latex


A piros latexruhás lány teljesen összeszíjazva a hasán feküdt. Lába hátrafeszítve, mozdulatlan volt. Odaléptem hozzá, és letérdeltem mellé, majd megsimogattam feszes, izmos fenekét.
Nagyon finom, izgató tapintása volt a fényes anyagnak, mely testét borította. Halkan nyögött egyet. Lassan elkezdett mozgolódni, ahogy gúzsba kötött állapota engedte. Kikapcsoltam a karabinert, ami a lábát hátra....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócská....

Az erőszakos szex egy idegennel


Sokszor az álmok rémálommá válnak. Ritkábban pedig a rémálom válik tündérmesévé. Semmi sem lehetetlen, bárkivel megtörténhet ugyanúgy, ahogy velem is megesett. Napsütéses délután hazafelé tartottam. Minden olyan volt mint máskor : azon az úton mentem haza, abban az időben, ahogyan szoktam. Már a lakásom előtt álltam, a kulcsot kerestem a táskámban, amikor valaki erősen megragadta a kezemet. Nem lá....Szextörténet címkék

star wars | hajnal | gay laló | bimbó | a feleségemet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.