Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Egy barát anyjávalMindig is vágytam rá, hogy legjobb barátom anyját végre megkefélhessem! Egy szép nap kezdődött az egész mikor átmentem a barátomhoz és otthon volt az anyja is. Észrevehette, hogy talán másképp nézek rá, mint a többi srác aki feljárt a haveromhoz, és lehet, hogy azt is kiszúrta, hogy kicsit felállt a farkam, mert valamennyire sikerült visszafognom magam, de most valahogy hihetetlenül be voltam rá indulva.

Épp az akkori palijával ment valahova és nagyon készülődött. Ő egy 42 éves nem bombázó de roppant szexis nő, szép formás mellekkel, formás fenékkel és szép formás lábakkal. Nagyon jól tudott öltözködni az alakjához, volt rajta egy fehér feszes felső, egy farmer miniszoknya, szexis harisnya és egy csizma. Aztán mikor elment én is lassan hazaindultam nem laktam messze haveromtól így másnap is beugrottam de haverom épp fürdött az anyja nyitott ajtót kedvesen mosolygott és betessékelt majd mondta, hogy üljek le a fia szobájában, és várjam meg, mert éppen fürdik.

Én bementem majd épp elkezdtem nézegetni haverom pornó újságait mikor az anyja benyitott. Én nagyon zavarban voltam de ő odajött és leült mellém és mosolyogva megfogta a merev farkam majd így szólt "láttam ám tegnap, hogy néztél rám" majd elkezdte kihámozni a farkamat a gatyámból, miközben csókot nyomott a számra én tudtam haverom sokáig lesz a fürdőben, mert mindig veri a farkát, így nem idegeskedtem emiatt. A ház elég nagy volt így nem volt közel sem hozzánk.

Így én is belelendültem elkezdtem formás feszes melleit masszírozni közben csókolóztunk tovább, majd elkezdtem lehúzni róla a pólót és szívni kezdtem a mellbimbóját, ami már keményedett rendesen. Majd felállt és letolta a nadrágját, és elfeküdt az ágyon. Én behasaltam lábai közé, és elkezdtem nyalni finom punciját amit nagyon élvezett, de nem hangoskodott túlságosan nehogy lebukjunk. Majd fölé térdeltem és beleengedtem a szájába farkamat, és hihetetlenül elkezdett szopni, mint egy éhező kurva. Nem is kellett sokat várni ő nem erre számított szerintem, de belementem a szájába. Aztán visszatértem puncijához és nyaltam tovább.

Nekem újra keményedni kezdett egy idő után és akkor végre becsúsztattam farkamat lüktető kopasz puncijába. Nagy élvezettel löktem ütemesen. Ringtak a szép mellei amit elkezdtem közben markolászni. Amikor éreztem, hogy hüvelye rettenetesen összeszorul azt is éreztem nem bírom sokáig, így kihúztam gyorsan a farkam és négykézlábra állítottam őt, így adtam farkamnak egy kis időt ami elég is volt, hogy még bírjam egy darabig.

Elkezdtem szép lassan bedugni a seggébe a farkam amit már nagyon nehezen bírt ki hang nélkül és mikor majdnem tövig dugtam és elkezdtem szűk lyukában lassan mozogni majd egyre gyorsabban, akkor éreztem, hogy telespriccelem a fenekét és ebben a pillanatban csodálatomra egy férfi hang ordított fel mikor haverom meglátta, hogy az anyja kutyapózban kefélteti magát a legjobb barátjával.

Gondolom sejtitek azóta nem vagyunk olyan jó barátok, de megmondom őszintén nem bántam meg!Véletlen szex történet:


Ki az úr a háznál?


Számtalanszor megmutattam Alexnek, ki az „úr” a háznál, és ezzel egyre nagyobb tisztelettel nézett fel rám. Én pedig imádtam ezt, hisz minden kívánságom leste, és minden parancsomat teljesítette. Így történt ez húsvétkor is, mikor nagy boldogan jött fel hozzám egy méretes csokoládényúllal, és hatalmas rózsacsokorral a kezében. Mikor becsöngetett és megláttam az ajtóban, hatalmas pofont lekevertem ....

Évike sado mazo kalandja


Évike gyönyörű szép fiatal 20-22 éves leányzó. A haja barna, a háta közepéig ér, a magassága 165-170 cm körül van, a testalkata arányos. A mellei formás közepes méretűek, a hasa lapos, a dereka vékony A csípője lehetne egy kicsit szélesebb, és a cicije egy kicsit nagyobb, de ebben a korban még ez a természetes. Nagyon szereti a szexet, és igyekszik minden formáját kipróbálni. Előítéletei nincsenek....

A diáklányok, második rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér kön....
Szextörténet címkék

csocs | hogy kell | basszunk | napfü | anyjával |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.