Pinacsók


Ahogy beléptek a szobába a nő azonnal levette a ruháit és lezuhanyozott. Megbeszélték, hogy ez más lesz, mint eddig. Utána a férfi ment a fürdőbe, a nő addig elhelyezkedett az ágyon. A hátára feküdt és kezét lábát széttette. Nem fogja megkötözni, mert a játék lényege a nő önfegyelme volt. Nem mozoghat, mozdulhat meg, csak ha a férfi kéri valamire.

A férfi körbe járta a szobát, és elhúzta a függönyt a panoráma ablak elől. A szemben lévő ház csak pár méterre volt, be lehetett látni, de éppen ezt akarta. Meggyújtotta a gyertyákat, kint már sötétedni kezdett. Addig a nő semmit nem csinált, csak a tekintetével követte a férfi mozdulatait. A függöny nem volt benne a megbeszélt dolgok között, de ki akarta próbálni, milyen érzés, hogy megleshetik a szeretkezésüket.

Most a férfi megállt az ágy végében, és semmi mást nem csinált, mint nézte a nőt. Minden egyes porcikáját végig tapogatta a tekintetével. Szinte a bőrén érezte ahogy vándorol a férfi szeme rajta. Libabőrös lett, a mellbimbója ágaskodni kezdett azonnal. A melle reagált a legjobban a vágyaira, és most is azonnal kívánatos lett. A férfi észrevette, az ő reakciója az ágaskodó farka volt. Kézbe vette és lassan elkezdett vele játszadozni, miközben haladt a nő testén a tekintete egyre lejjebb és lejjebb. A puncijánál elidőzött, oda is nyúlt majdnem, de visszahúzta a kezét. Keményre verte a faszát, a nő látta ahogy megcsillant a nedv a makkon. A férfi a nő szája elé ült és szopatta a faszát a nővel. Csak a makkját dugta a nő szájába, hogy szopogassa kicsit. Ő irányította az aktust. Az ajkak csak pár centire kaphatták be a meleg, meredező, kemény faszt. Egyszer mozdult a nő feje, hogy bekaphassa, de a férfi gyengéden leszorította a fejét. Onnan már hagyta, hogy az legyen amit a másik akar.

A kemény faszt betette a mellei közé, de ez is csak pár percig tartott. A mellbimbóit izgatta aztán a fasszal, simogatta őket, ütögette. Majd végre bekapta és a fogai közt játszadozott a már kőkemény bimbókkal. Szopogatta, nyalta, csiklandozta. Tudta, hogy ezzel a nőt az őrületbe kergeti, de kiélvezte. Ismerte a nő reakcióit, és arra várt, hogy a sóhajtások elárulják, milyen közel került a csúcshoz. Kivett egy jeget a pezsgős vödörből és azzal hűtötte le a nő melleit. A lecsordogáló vizet lenyalta a mellekről. Újra jeget vett a kezébe és a nő hasán mintát rajzolva, majd a nyelvével követve a jég útját eljutott a szeméremdombig. Játszadozni kezdett a jéggel a pina körül. Majd elkezdte nyalni. Előbb a vizet, majd ahogy a nyelve besiklott a punci barlangjába megeredtek a csatornák és ömlött a szájába a pinalé. Őt is meglepte, de nyalta, lefetyelte az édes, sós nedvet. Nem tudott betelni vele. Odatérdelt a nő lába közé, felhúzta a lábait és ott volt a szeme előtt a punci rózsaszirma. Óvatosan bevezette a farkát, épp hogy érezni akarta. Csak egy kicsit járt benne a fasz, de ő nyalni akarta még. Szét akarta nyalni, csókolózni akart a pinával. Szopni akarta a csiklót. A száját, nyelvét erre tartogatta, hogy a pinával élvezkedjen.

Ott volt az orra előtt, feltálalva a pina, hogy ő nyalja, rágja, csókolja. Csak a nyelve hegyével szántott rajta végig, többször is. Ízlelgette, incselkedett vele. Az ajkai megkeresték a csiklót és közrefogták, szívták, szivogatták, a fogaival játszadozott, a nyelve hegye bizseregtette. Megkeményedett, kitüremkedett, duzzadt lett és kívánatosabb, mint előtte. Élvezettel nézte, hogy ezt ő okozta. Majd újra szopta, nyalta, szopta, nyalta. Tocsogósan nedves lett a nő puncija. Járt a nyelve a lukban, mikor óvatlanul becsusszant. A nő felsikkantott és összerándult. Nem élvezett el, de közel állt hozzá. Még nem akarta, hogy élvezzen. Újra a jéghez nyúlt, és becsusszantott párat a punciba. A kifolyó levet itta, szürcsölte, de eredménye lett, mert a punci lenyugodott. Most kicsit megemelte a fenekét és azt kezdte el nyalogatni a nőnek. Imádta a kerek seggét, a redőzött barna lukat, amin látszik ha felizgul. A gát és ennek a nyalása a nőnek legalább olyan élvezetet ad, mint a pinanyalás. Közben harapdálta gyengéden a fenekét, nyalta és harapdálta. Élvezettel játszadozott a gát és a luk között, néha a pinához is odatévedt a nyelve, ami kellemesen hűs volt. A segglyuktól a pináig nyalta már, ami újra kezdett duzzadni. Mikor megérezte a nyelve a pinalevet, az orra a pinaszagot valami állatias erő ragadta magával, hogy belefúrja a fejét a nő puncijába. Az arca két oldalán a duzzadt nagyajkak és ő a forró puncival csókolózik. Döfködi a nyelvével, cuppogósan játszik a szája a hüvelynél. Aprókat "harap" az ajkaival. Szinte fel akarja falni.

Hagyományos pózban, szerzetesként, szinte szégyenlősen berakta a farkát a meleg, duzzadt pinába. Lassan mozgott, csókolta a nőt. A melleit, az ajkait. A nő továbbra is a hátán feküdt és élvezte, hogy mit tesz vele ez a férfi. Olyan lassan mozogtak, hogy a vágy sem kiteljesedni, sem lelohadni nem tudott, csak folyamatosan apró kéjes érzéseket adott egymásnak ez a két ember. A gerincükig hatolt a bizsergés, a hasukban érezték a feltörni akaró élvezetett, de csak a folyamatos előjelek amik egyre többször és egyre erőteljesebben éreztették, itt vagyunk és ki akarunk törni.

Most a férfi a nőt négykézláb állította és hátulról hatolt be. Így tudott a nőbe a legmélyebbre jutni és a legnagyobb élvezetet okozni. Lassan mozgatta a csípőjét, markolta a nő fenekét. Majd előre hajolt és a melleit simogatta, markolászta, miközben folyamatosan mozgott a farka a pinában. Megcsókolta a tarkóját, a nyakát, a hátát, harapdálta a vállát. A nő két lábán folyt a pinanedv, a férfi érezte ezt, és ingerelte. Megfogta a nő csípőjét és erősebb, keményebb ütemet diktált. Csattogott a két test egymáson, ahogy összeértek. A pina szorosan fogta a faszt, és a lüktető, kemény fallosz ahogy ki be járkált, csak még szorosabbra fogta maga körül a hüvely. Őrjöngő mozgásba fogtak ők ketten. Csillogott az izzadság a testükön, miközben a bizsergés egyre erőteljesebben követelte a maga útját a csillagok felé. A nő felsikoltott, a teste megmerevedett és hatalmas lüktetéssel elélvezett. Remegett az egész teste, ahogy a gyönyör végig futott rajta. Mikor elernyedt, a férfi kihúzta a pinaleves faszát és újra a nő arca elé ült.

Most már tövig bekapta a nő és szopta, szívta a faszt. Nem sok kellett neki, de a férfi úgy akart elélvezni, hogy szopatja a nőt. Megfogta a nő fejét és diktálta az ütemet, miközben járt a szájában a fasza ki be. Mikor lenézett a nő piros száját látta ahogy rácuppan a farkára és szopja. Ahogy eltűnik tövig a nő szájába, majd újra előtűnik. Annyira izgalmas volt látni, hogy beleborzongott. Ezzel együtt elöntötte valami vadság is, és semmi de semmi nem állíthatta meg azt a hatalmas kilövelést amit produkált. A sok gecit mind a nő szájába lőtte ki, aki lenyelte egy csöppig. Addig tartotta a faszt az ajkai közt, amíg ki nem adta az utolsó cseppeket is.

Egymás mellett pihegtek. Simogatták és puszilgatták egymást. Most már a nő is hozzáért a férfihoz. Ittak egy pohár pezsgőt és odaálltak az ablakhoz, amiről el is felejtkezett a nő, hogy akár nézhették őket. A másik házban volt szintén egy ablak, ami elől a függöny el volt húzva. Megjelent két meztelen ember az ablakban, szintén pohárral a kezükben és megemelve feléjük a poharat kiitták a tartalmát. Ők egymásra néztek, majd szintén a másik pár felé biccentve megitták a pezsgőt.


Szextörténet ajánló:


Az új szexuális életem


Mikor a fiúm, Karcsi, lábát törte bobozás közben a részeg haverjaival két nappal azelőtt, hogy Ausztráliába repültünk volna karácsonyra, teljesen magam alatt voltam.
Arra gondoltam, lemondom az utat és otthon maradok a farmon Albertéban, kint a havas Nagy Prérin. Minthogy azonban a szálloda díját nem térítették vissza, idehaza pedig az előrejelzések a csípős hideg után brutális hideget jóso....

Análkaland az irodában


Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkezt....

Gruppenben csaltam az asszonyt


Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, milyen közel is állnak a legmélyebb szakadékok a legmagasabb hegycsúcsokhoz

Késő este ....

Perverz lábimádat


10 hónapja szakított velem az exem, 18 éves, gyönyörű kiscsaj. Mindig is odavoltam a lábaiért, főleg a kis bokazoknijaiban. Egyik edzése után véletlenül összetalálkoztunk, és nagy szerencsémre felizzott a régi vágy, újra lábai közé kerülhetett a farkam, miközben ő is kiélhette rajtam új vágyait!


10 hónapja szakított velem az akkori barátnőm. Gyönyörű, kissé butácska, 18 éves....

Leszoptam egy pincért


17 éves lány vagyok, és tavaly nyáron a szüleimmel és a tesómmal külföldre mentünk nyaralni. Amikor megérkeztünk, egyből lementünk a strandra fürödni, és feltérképezni a falut, ahol voltunk.
Nagyon szép volt minden, sok butik, sok ember stb. Mindig is szerettem a nyüzsgést, főleg ha sok jó pasit is láthatok. Első este sétálgattunk, amikor betértünk egy kávézóba. Itt kezdődött minden.
....

Randi munka után


"Randi munka után?" Ezt az sms-t írtam Csillának még ebéd után, de csak késő délután jött a válasz:

"Este 8-ig vannak körmös vendégeim. 8-ra átjössz? Rám férne egy alapos hátmosás..."
Na, ez kész, gondoltam. Mégis mit mondjak Gergőnek, miért megyek át Csillához este 8-kor?
Sokáig töprengtem, mikor váratlanul megszólalt a mobilom előttem. Gergő. Kért, hogy ne haragudjak....
Szextörténet címkék

kettő | makkját | szemét | a bébiszitter puncija | szertárban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.