Anya és fia


Az egész történetem ott kezdőtött amikor is az anyám a második férjétől is elvált. Tudni kell anyuka nem a munka embere, soha nem dolgozott még az ő életfilozófiája az hogy a férif dolga a munka a nőé pedig a háztartás vezetése ami neki annyiból áll hogy felvesz egy bejárónőt és étteremből hozassa az ételt, magyarán szólva ő semmit nem csinál. Vagyis valamit biztos nagyon jól csinál ha a férfiak megvannak vele elégedve. A mostani férfétől is ő vált el nem fordítva de lényeg a lényeg. Révén hogy gyermekei közöl csak Én vagyok egyedül álló saját lakással rendelkező a válás után engem keresett meg hogy nálam lakhatna-e még nem talál magának lakást azaz egy másik férfit.

Telefonon hívott fel, hogy rá kérdezzen költözhet-e?
- Szia kisfiam, miújság veled?
- Köszönöm jól megvagyok, és te hogy birod a válást? (Selytettem hogy van valami hátsó szándéka sosem keres csak hogy érdeklődjön sorsom felöl.)
- Hát nehéz... (csuklott el a hangja)
- És mit tehetek érted? (kérdeztem tőle)
- Az az igazság ha nem zavarnák nálad esetleg megengedhetnéd hogy még nem találok magamnak lakást addig oda költözzek?. (nagyon szomorúan adta elő magát, szembe találtam a gyerek koromba oly sokszor hallott megható, sajnáltatos beszéd formával amit mindig azoknak a pasiknak dobott be akikkel valamit éppen vetetni akart)
- Zavarni éppenséggel nem zavarsz de, nem ingyen. Mikor tudunk találkozni, hogy megbeszéljük a részleteket? (kérdeztem)
- Akármikor jó nekem. (vágta rá azonnal ahogy befejeztem a mondandómat)
- Gyere fel hozzám egy óra múlva, megfelel neked?
- Persze, ott leszek. (válaszolta immár boldogan)
- Rendben várlak szia.
- Nem kések csók. (és tette le a telefont)

Otthon voltam az egyóra azért kellett hogy kicsit összerámoljak. Szóval gyorsan neki láttam. A televizóhoz érve a nem kis pornó film gyülyteményem tárult elém. Most micsináljak ezek hova tegyem? (gondoltam magamban) Jobb ha itt hagyom úgyis befogunk vezetni pár szabályt és legfeljebb előbb megy el. És azzel a lendülettel folyttam tovább a munkát. Kis idő elteltével végeztem is leszaladtam a szembeháztömb aljában lévő kis abc-be vettem bort és konyakot is nem tudtam mit iszik az anyám. Mire végeztem az boltban megláttam az anyámat éppen csöngetett fel hozzám a kaputelefonon. Jó megváltozott mióta legutóbb találkoztunk talán egy másfél éve is van. Hátközépig érő barnás vöröses fürtös haj, kicsit teltebb de egyátalán nem kövér test messzebbről is szembe tünő nagy mell és fenék hosszú vaskos combok körítve szemén napszemüveg egy lenge toppban egy alig takaró mini shortban és egy divatos magas sarkú és talpú szandában nem kevés sminkben. Áttszaladtam az úttesten és oda szóltam neki.

- Szia itt vagyok.
Hangom hallatán fordult meg majd egy:
- Szijja életem. hatalmas mosollyal kisérve, majd jött az a két hatalmas arcra csók tölle.
- Hol voltál? kérdezte fülig érő mosollyal
- Itt a boltban, de mennyünk fel majd ott folytassuk.
Kapu nyit be a lépcsőházba majd előre engedtem. S a második emeletig lesem tudtam venni a szemem hatalmas kerek fenekéről. A házba érve helyet foglaltunk majd kérdeztem tőle:

- Mit önthetek? Bort vagy konyakot?
mire ő - Mindegy csak sok legyen belőle. a tőle már megszokott hangos kacajjal nyugtázva
Maj általános témák mellett elég szépen felöntöttünk a garatra, és mivel a szemem lesem tudtam venni gyönyörű gomböjded hatalmas melleiről és vastagon kifestett szjáról javasoltam, hogy:
- Na gyere körbe veztelk a házban.
- Az itt az étkező ezt most jól szemügyre vehetted. mondtam viccesen
- Hát igen de a szemügyre vételben te ahogy észre vettem jobban teljesítettél mint én. most méghangosabban kacagott mint a megszokott tőle, én egyből tudtam arra érti hogy megbámultam így inkább hogy tereljük a témát átt tessékeltem a nappaliba
- Ez a nappali, a kanapé a világ legkényelmetlenebb ülőalkalmatossága. (jegyeztem meg lenem törölhető vigyorral az anyám csak kacagott)
A televizó elé álva mutattam rá a rengeteg dvd filmre ami szinte kivétel nélkül mind nagykorú szórakoztatásra készült.
- Ezek pedig a gyülyteményem része... (kicsit elpirulva de viccesen próbálva előadva s tettem hozzá) figyelem! itt az első szabály a filmeket nézni szabad de mindent vissza a saját tokjába (mondtam folytatba a vicces előadsát)
Az anyám kicsit meglepődve kicsit kacéran valószínűleg a nem kevés alkohol fogyasztása végett kérdezte:
- És ezeket csak egyedül lehet nézni? (csábítóan harapva el az ajka szélét)
- Mivel a második szabály az hogy pasikat tilos felhozni a házba így vagy másik nővel vagy velem lehet. (mondtam fülig érő mosollyal most már teljes zavarba jövetel nélkül)
- Hmm.. látom a fantáziád a helyén van. (közben igazítva meg magán alenge kis toppot amiben így most mégjobban feszültzek a kebel csodák)
- És az én helyem hol lesz a házban ha a kanapé olyen kényelmetlen?. (s közben nézet körbe a házban)
- Itt az én hálóm.. (mutattam a szoba irányítva befelé) ha gondolod szivesen megosztom veled az ágyam. (ajánltam fel kicsit szinte már sovárogva utánna)
- De én csak bugyiban szoktam eludni. (mondta igen szexuális töltettel)
- Az nem gond az én ágyamban még nő nem volt ruhában vagy igen akkor se sokáig maradt rajta... (nevettem el magam majd mivel anyám arcán ládtam ez a téma igen csak érdekli így tettem még hozzá kissé pimaszul) amúgy sem lesz nagy változás, ami most van rajtad sem takar túlságosan többet.
- Ez nem volt szép... (mondta játékos megsértődöttséggel) valahogy el kell csábítsan a férfiakat ha nem akarok szingli maradni (közben a haját biggyesztve egyoldalra)
- Semmi gond, ilyen ruhában nem lesz nehéz.
- Nem a ruha teszi az embert. (jegyezte meg mosolyogva)
- Nem is. Ami alatta van. (vágtm rá egy szempillantásra)
- Erre nem mondok inkább semmit. (kacsintott rám)

Javasoltam hogy igyunk még egy italt és utánna megbeszéljük a fen maradó kérdéseket és szabályokat. Az italt befejezve:
- Hallgatlak mik az óhajok sóhajok? (mosolygott rám)
- Azt inkább hagyuk... (nevettem) viszont az első két szabályt már ismertettem veled. ő bólintott és hozzá tett annyit hogy:
- Remélem a többi is hasonlóan jó szabály lesz. (kis vigyorral fejezte be)
- Hát azt majd te meg mondod. Szóval a következőket kell betartani... (komoly hangvételben folytattam amin ő megis lepődött) A pilyámat tilos meginni ha csak nem kapok érte valamit. (vettem el és ezen felbátorodva és megnyugodva már ő is elő vette a hangos nevetős énjét) Az utolsó szabály ha nő jön fel a lakásba az első menet az enyém. (szintén nevetve fejeztem be)
- Bármilyen nő? kérdezte kacér mosollyal, mire én:
- Pontosan. (helyeseltem)
- Akkor ez azt jelenti hogy én is bele tartozom? (ismét az ajkát harapta el)
- Erre akkor most én nem mondok semmit. (és most én kacsintottam rá mosolyogva)
- Ennyi az összes szabály kérdezte?
- Igen de hát persze lehet a kedvemre tenni olyanokkal mint, hogy: fehérneműs takarítás, együtt fürdés kizárólag spórolás céljából és hát az egész napos meztelenkedés ellen sem vagyok. (hangosan nevettem amit ő is követett)
- Spórolni kell piára, bejáró nőd gondolom nincs szóval takarítani is kell és hát persze a másodikon meleg is van. Szóval a szabályok elfogadva és megnézzük mivel kedveskedhetek neked. (a haját igazgatva mosolygott)
- Na akkor én megyek is ide hozatom a cuccaim ha részedről rendben van? (nyalta meg szája sarkát)
- Persze csak nyugodtan, várom már. (és ezzel el is búcsúztunk pár órára)
Beküldő:Sasvári LAc


Szextörténet ajánló:


Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....

Nagynéném a család kurvája


- Zsolti, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig,....

Öltözz át te mocskos ribanc


Öltözz át te mocskos ribanc

Az életemben igazán szomorú idõszak köszöntött. Elhunyt az édesanyám és egy hete volt a temetése. Vidékre utaztam, hogy egy kis faluban ahol anyám házába össze pakoljam a dolgait. A nõvéremmel aki hét évvel volt idõsebb nálam ( 34 ) ott találkoztunk. Õ a családjával érkezett a férjével és két gyerekével. Mivel nagyon nehéz volt ez nekem és a nõvéremnek is, ....

Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt


Hogy csinált a feleségem belõlem egy köcsögöt

Andrásnak hivnak 20 éves vagyok a nejem anita egy igazi bombázó 20


éves 190cm 70 kg hatalmas keblekkel rendelkezik szõke hosszú haju egy igazi démon. Én 170 60 kg vékony pasi vagyok. Nagy szerelemnek indult anita szüzeségét én vettem el 18 éves korában öt éve vettem el feleségül gyerekünk még nincs. A szex elsõ idõben j....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

A feleségeink kurvák


A feleségeink kurvák

A barátom megengedte,hogy én is leírjam az esküvõmet és a nászéjszakámat amit a feleségem egyik barátjával közösen vittük véghez. Két esküvõ volt és a nászéjszakán a két asszonyt felváltva szerettük. egyik asszony sem volt szûz és még az esküvõ elõtt én is ,meg a barátom is megismerkedtünk egymás menyasszonyával és nem egy éjszakát töltöttünk velük. Már a nászutun....
Szextörténet címkék

pécsre | egy tini | nem akartam | Éjszakai látogató | a seggem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.