Nem hétköznapi méretek


Ez igen. – elégedetten dőlök hátra a székemben. Két hét múlva megyek ismét konferenciára, és már az is biztos, hogy az ország túlfelén lévő régi kollégák is jönnek. Alig várom, hogy a két hét elteljen, lesz pár előadásom, de nem különösebben zavar, még van időm megírni.
A két hét tényleg gyorsan elszállt. A konferencia kezdőnapján a regisztrációt követően kosztümmel és a bőrönddel a kezemben belibbenek a szállodába, ahol „véletlenül” összefutok a régi teammel.

Micsoda véletlen! Örülök, hogy látlak benneteket – mosolygok, s belül a kisördög kaján vigyorral piszkosul böködi az oldalamat, miközben begyűjtöm az üdvözlés puszijait. Nem kis munkába került, no meg néhány ismerős a szervezők között, hogy elintézzék az egy szállodába, és szintre kerülést.
Öt eszméletlenül helyes doki, Máté, Geri, Tomi, Zoli, Gábor, nem is értem, hogy kerültek arra az isten háta mögötti helyre. Lovagiasan segítenek felvinni a csomagjaimat, a kistáskán kívül semmi nem maradt nálam, nyitnám a kulccsal az ajtót, látványosan szerencsétlenkedek, majd egyből segítséget kapok egyik sármos kísérőmtől Mátétól, hagyom hogy izmos testével az ajtó, és közém préselje magát. Had érezze lovagnak magát, én pedig a férfias illatát… Hát igen, már régóta kinéztem magamnak, de még sosem volt alkalmam igazán a közelébe férkőzni. Talán most sikerül.
Ízlésesen berendezett szobában kaptam helyet, hatalmas franciaággyal a közepén, melyet - a vendéglista szerint legalábbis - senkivel nem kell megosztanom. Legalábbis egyelőre –mosolyodtam el akaratlanul.

Sokat nem pepecselhetek, mert a második előadás pont az enyém, még éppen annyi időm van, hogy egy kávé után kényelmesen az előadóterembe érjek.
Elmondtam a kutatásaim eredményeit, színes ábrákon, képeken magyarázok és válaszolok a feltett kérdésekre, meg néhány idiótaságra is, közben a csapatomon tartom a tekintetemet. Szinte csak nekik beszélek, mosolyukból látom, hogy már rég nem a témára figyelnek.
Vége. Lelibbenek a pódiumról, besurranok a sorba melléjük, és kipirult arccal fogadom a gratulációkat, meg az azt kísérő puszikat. A témakör végét meg sem várva, kimegyünk az előtérbe és megbeszéljük a ma délután folytatását, persze felajánlják, hogy tartsak velük, ugyanis az új munkahelyről amúgy egyedül jöttem.
Visszafelé menet a szállodába nagyokat nevetünk, elmesélik az újdonságokat, a pletykákat és ugratjuk egymást, mint régen.

Lassan fel is érünk, megköszönöm a kísérőimnek a segítséget, és magamra zárom az ajtót, hogy felfrissítsem magam a mai esti programra. Zuhanyozás után a teljes falat beborító tükörben, elgondolkodva néztem a tükörképem. Most már leengedett, barna derékig érő enyhén hullámos hajam szelíden körülfogta talán szerénytelenül szépnek nevezhető arcomat, tengerkék szemeimmel, pedig a jéghegyet is sikerül megolvasztanom, legalábbis néha. Ledobom magam az ágyra, hisz van még egy jó órám.
Estére egy fekete térd fölé érő ruhát választottam, felül egy csinos, de lenge felsővel, ha hideg lenne, lovagjaimra számíthatok.
Betérünk egy hangulatos pub-ba, és szokás szerint sört kérek. Tudom, hogy fura, ha egy nő sört kér, de sok különcségem mellett ez már igazán nem feltűnő, mellé kísérőnek egy kis komolyabbat. Azt hiszem jó buli lesz ma.

Miután elérkezett a záróra a társaság nevetve, no meg három újabb kolléganővel megszaporodva indultunk tovább a közeli diszkóba. Nem a mi korosztályunknak való, de no és. Kellemesen csalódtam a helyben. A forró, tüzes latin zenére, táncoltunk párunkat váltogatva, hol összesimulva, hol egyedül önfeledten tombolva. Egyszerűen imádok táncolni, és a fiúk is igazán kiváló táncosok. A zene és a hangulat valóban tetőfokra hágott.
Miközben Geri hátulról átkarolva, hozzám simulva, ringatott a lágy ritmusra a szemem Mátéra és partnerére szegeződött folyamatosan. Hihetetlenül kívántam ezt a pasit évek óta, de fenemód szigorú elveimnek köszönhetően sosem kezdtem ki a friss házas dokimmal, meg hát házinyúlra nem lövünk. Most azonban képtelen voltam levenni róla a tekintetemet, és csak reméltem, hogy nem veszi észre kiéhezett tekintetemet, hogy szinte már vetkőztetem pillantásommal.

Hajnali négy felé úgy éreztük, hogy haza kellene indulni, mert másnap reggel van még dolgunk. Felszedelőzködtünk, Mátéba karolva, hozzábújva, - persze a fránya hidegre fogva a simulási szándékot - indultunk a szállodánk felé. Miközben átkarolt, kicsit lemaradva a többiektől beszélgetni kezdtünk igazán bensőségesen.
A szállodában elbúcsúztunk és mindenki a saját szobája felé vette útját, no persze volt aki ismeretlen okból kifolyólag eltévedt.

Lezuhanyoztam, felkaptam magamra a köntöst, megmostam hidegvízzel az arcom, rátámaszkodtam a mosdóra, és elgondolkodva néztem magam a tükörben.
- Itt volt az alkalom, te idióta és én elszalasztottad… No mindegy, talán legközelebb – gondoltam -, most azonban sürgősen segítünk kell ezen a fránya hiányérzeten.
Gyengéd mozdulatokkal cirógatni kezdtem a köntös alatt megbúvó két halmot, amely nem maradt eredménytelenül, mert a mellbimbóim gyorsan megkeményedtek. Az egyik kezemmel a szinte önálló életet élő mellbimbókkal játszadoztam, míg a másikkal őrjítően lassan a szeméremdombom irányába araszoltam.

Nekitámaszkodtam a kád peremének, szétnyitottam a köntöst, és kissé nagyobb terpeszbe csúsztattam a lábaimat. Felizgatott a tükörkép általi látvány. Nem szeretem a teljes csupaszságot, így csak egy kis prémes pamacsot hagyok, hogy a finoman göndörödő selymes szálacskái mutassák az utat a gyönyörbe. Éreztem, hogy nagyon nedves lettem odalent, és vágytam a kielégülésre, de nem akartam nagyon elsietni semmit.

Masszírozni kezdtem a szeméremdombomat, a nagyajkakat, gondosan fokozva bensőmben remegő várakozást, miközben Máté kezeit képzeltem a sajátjaim helyébe. Bal kezemmel finoman széthúztam a szeméremajkaimat, a jobbal pedig körkörös mozdulatokkal simogatni kezdtem a csiklómat. A kisajkak felé való elkalandozásaim érzéki ritmust adtak a játéknak, melyet lágyan ringó csípőm követett. Izgalmam egyre erősödött, s elérte azt a pontot, amikor a testem mélyéből érkező remegés mégis egyre sürgetőbb kívánássá növekedett. Most már valóban kívántam az orgazmust, szemeimet lehunyva, ujjbegyeimmel könnyedén rezegtetni kezdtem a csiklómat, miközben tenyerem elülső része a szeméremdombomon támaszkodott. Testem remegni kezdett a rámtörni készülő orgazmustól, lassan kezdtem elveszíteni az uralmat magam felett, és készségesen átadtam volna magamat a gyönyörnek, miközben ujjaim görcsösen markolták kéjnedvektől csatakos puncimat.

Egyszer csak halkan kopogtak. Ami egyből visszarántott, ha nem is azonnal és teljesen a földre.
- A francba – nyögtem kelletlenül. Megpróbáltam kicsit összeszedni magam, felegyenesedtem és az ajtóhoz léptem az ismételt sürgető kopogásnak engedve. Köpenyemet gyorsan összekötöttem, megkérdeztem, hogy ki az. Mire felismertem Máté hangját. Annyira meglepődtem, hogy kérdés nélkül beengedtem.
- Zoé!
- Valami baj van? – kérdeztem kissé megrémülve.
Előttem állt egy karnyújtásnyira vágyaim netovábbja, a gyönyörű barna szemébe néztem, és elvesztem benne. Azt hiszem fátyolos tekintetem félreérthetetlen meghívó volt egy újabb, érzékibb táncra.
Megfogta a kezem, tekintetem nem engedve halkan, szinte alig hallottam, megszólalt.
- Csókolj meg!

A válaszomra nem várva, gyengéden megcsókolt, időt se hagyva a tiltakozásomra, bár nem is tudtam volna hirtelen mit mondani. Megpróbáltam finoman eltolni, de igazából rettenetesen vágytam az érintésére. Egyik kezem elengedve bezárta maga mögött az ajtót, szájával még mindig csókolva. Majd lassan közeledett felém, és én egyre szenvedélyesebben csókolva hátráltam a falig. Megsimítottam az arcát, még inkább magamhoz húztam.
Csókoltuk egymást vadul és szenvedélyesen, egyre lejjebb haladva a nyakam, kulcscsontom, és a vállaim csókolta, közben suttog, hogy nagyon kíván!
- Nem lenne szabad, tudom… deh… én is kívánom…
Közben már melleimet csókolja, kibújtatva a köntösből. Felemelt, majd ölbe vett és én a combjaimat engedelmesen szorítottam a dereka köré, miközben kezeivel simogatta, gyúrogatta csípőmet.

Leültetett az ágyra, szétterpesztette a lábaim, majd elémtérdelt, megcsókolt, majd fejét ölembe hajtva finoman elkezdett nyalni. Szinte ájultam dőltem hátra, mennyei érzés volt, ahogy a nyelve bejárta az egész puncimat. Nyalta a hüvelyemtől a kisajkaimon keresztül a csiklómig, amit finoman a szájába vett, és kicsit meg-megszívogatta. Nem időzött sokáig egy helyen, folytatta a vándorlást, le egészen a popsilyukamig. A testem beleremegett ajkának és nyelvének játékos érintésébe. A kéj teljesen elborított, szinte öntudatlanul gyúrtam a saját mellemet, rácsippentve a mellbimbóimra. Teljesen átadtam magam a kényeztetésnek, hangos sóhajtások törtek elő belőlem feltartóztathatatlanul. Köntösöm szegélyére ráharaptam, nehogy meghallja valaki hangos nyöszörgésem. Csípőm átvette nyalásának sürgető ütemét, testem vonaglott, táncolt nyelvének játékára. Egyszer csak úgy éreztem, hogy felrobban bennem a kéj, és a gyönyör elárasztotta testem. Fogalmam sem volt meddig, és hogyan élveztem. Mikor magamhoz tértem fénylő szemeivel rám nézett, és más vágyam sem volt, hogy viszonozzam a kényeztetését.
Felállt és magához húzott újabb csókokért, de elszakadtam édes ajkaitól, hogy nyaldosó szolgámat most én részesíthessem hasonló örömökben.

Csókokkal borítva felszabadított területeket, sorban gomboltam ki ingjének gombjait. Nagyon jó volt érezni az illatát, a puha bőre alatt futó kemény izmokat. Nyelvemmel végigsimogattam mellbimbóit, és éreztem, amint megremeg. Megőrültem már a vágytól, hogy én is részesüljek valami finomságban. Raboltam még egy csókot, és lejjebb haladtam a mellkasán, de nem időztem sokat, tudtam hogy egy isteni csemege csak rám vár. Végignyalogattam a hasát, miközben kikapcsoltam az övét és megszabadítottam végre minden felesleges ruhadarabtól.
Kacér mosolyt rávillantva leültettem az ágyra, ahol az előbb engem repített a mennyekbe, mert éreztem, hogy remegnek a lábai, és ha rajtam múlik, bizony ez csak rosszabb lesz.

Kiléptettem a nadrágjából és elé térdeltem, végig puszilgattam, nyalogattam még az izmos combjait, míg kezemmel a kőkemény férfiasságát finoman masszíroztam. Adtam rá néhány puszit, majd mellbimbóimat finoman hozzádörzsöltem gyönyörű kéjrúdjához. Éreztem, ahogy újabb remegéshullámok szaladtak át testén. Nem akartam kínozni, úgyhogy finoman a számba vettem és finoman szopni kezdtem. Megremegett újra és újra, megtámaszkodott az ágyon a háta mögött, kicsit nyögve terpeszbe csúsztatta combjait, hogy jobban hozzáférjek.
Én pedig huncutul mosolyogva folytattam, amit elkezdtem. Nyelvem végével körbenyalogattam a farka hegyét, miközben mélyen a szemébe néztem, ujjaimmal megsimogattam a golyóit, majd kezemmel finoman masszírozni kezdtem. Ujjbegyemmel finoman masszíroztam a gátján, közben ajkaimmal ütemesen mozogtam tovább férfiasságán.
Egyszer csak leállított, néhány mély légvétel után magához húzott. Szinte tudtam, hogy mit szeretne, finoman hanyatt döntöttem, és az ölébe ültem.

Először kicsit hozzádörzsöltem a puncimat a fényesen csillogó makkjához, majd finom körkörös mozgásokkal megpróbált rácsúszni, ami nem is volt egyszerű. Gyönyörű makkja már belémcsúszott, feszített egy kicsit, próbáltam hozzászokni cseppet sem hétköznapi méreteihez, de alig vártam, hogy végre magamba fogadhassam. Finoman és lassan mozogtam rajta, szoktatva magamat az érzéshez, de megfogta a csípőmet és határozottan, de lassan tövig belémtolta. Hirtelen nem kaptam levegőt, majd kéjesen sóhaj szakadt fel belőlem… Ez leírhatatlan…

- Még… még… nyögtem. Most én diktáltam a ritmust, közben simogatta melleimet, finoman morzsolgatta mellbimbóimat. Előrehajoltam, hogy ismét mézédes csókban forrhassunk össze. Közben hüvelyemmel finoman masszíroztam. Kicsit megemeltem a csípőmet, óvatosan, hogy ki ne csússzon belőlem, rászorítva makkjára, majd mélyen magamba engedtem újra, meg újra. Egy hördüléssel a hátamra fordított, és átvette az irányítást a gyönyörünk felett.
Ismét tövig belémtolta kőkemény férfiasságát, majd kihúzta addig, hogy csak a makkja maradjon bennem, most ő játszotta ezt a játékot velem. Csípőmet kissé lefogva, hol felületesen hatolt belém és mozgott aprókat, majd újból mélyen, szinte őrületbe kergetve váltogatta a ritmust és a mélységet.
- Máté kérlek… érezni akarlak! – sikoltottam és ő készségesen repített fel a gyönyör fellegeibe. Testem az élvezettől remegett, szinte megállás nélkül, gyengének és mégis energiával teltnek éreztem magam és hihetetlenül könnyűnek. Kicsit hagyott pihenni, de nem hagyott el.
- Zoé… - nézett rám szemeiben az égő vággyal – fordulj meg kérlek…

Én kissé értetlenül és némiképp fátyolos tekintettel néztem rá, amíg egyértelművé nem tette a kívánságát. Négykézláb állított, lábaimat kis terpeszbe tolta, és mögém állt, nyelvével még egyszer végigsimított a puncimon, mire megremegtem. Majd ezután hirtelen erőteljes mozdulattal ismét belémhatolt. Csodálatos érzés volt… két kezével ráfogott a csípőmre, irányítva mozdulataimat a saját élvezetére. Mozdulatai egyre inkább gyorsultak és én nem akartam elmaradni… Csiklómat masszírozva vettem fel örjítő ritmusát, arcomat a takaróba fúrva tompítottam nyögéseimet, sikolyaimat.

Majd a csípőmbe markolva, csípőjét keményen hozzám nyomva kéjes nyögéssel belémengedte kéjnedvét, szinte vele egyidőben éreztem, hogy a világ szétrobban bennem és körülöttem, lélegzetem elakadt egy pillanatra, minden egyes idegszálamat elöntötte a gyönyör. Reszketve összecsuklottam, amit a csatározásban kimerült rámboruló férfitest követett. Majd oldalra gördített egy másodpercre sem hagyva el a gyönyörtől még mindig lüktető bensőmet, és szorosan magához szorított. Kimerülten aludtunk el.


Szextörténet ajánló:


Bözsivel a buszon


Ma reggel a buszmegállóban találkoztam Bözsivel a szomszédasszonyommal, együtt szálltunk fel a zsúfolt buszra. Bözsi már régóta tetszik nekem, nagy dudái, telt feneke rendkívül izgató számomra. Most is olyan ruha volt rajta aminek a látványától teljesen beindultam. A busz hátuljába szálltunk és egészen hozzásimultam, először csak a lágyékomat nyomtam a combjához. A nadrágomban harcra kész farkam e....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Kukkoló öreg és a fiatal pár


A történtet főszereplője két fiatal , akik megtalálták egymásban a boldogságot. Marci 22 éves, Julcsi 19 éves. Két szerelmes akik, ha csak tehetik élvezik egymást testétnek minden örömét. Boldogok, szépek, tele élettel, és vidámsággal. Marci apja nagy horgász, amikor csak teheti lejön a tóra. Van egy kisebb csónakháza, stég is van hozzá. Ez a kis házikó, ideális búvóhely két szerelmesnek . Bár, ne....

Barátnőmmel és egy transzival


1 éve vagyok együtt Bettivel. Nagyon visszafogott személyiségeknek tűnünk mindketten, de az ágyban nem ismerünk határokat. Nagyon sokat szexelünk, így azt hittem már semmi újat nem tudunk kipróbálni, míg csak nem elérkezett Betti 25. születésnapja. Amellett, hogy megleptem egy wellness hétvégével, a fő ajándékom az volt, hogy felajánlottam egy éjszakára bármit kérhet szexuális téren. Szinte biztos....

Pisi és szex


Ujjaimmal összecsippentve a szennyesből kiemelt fehérneműt, tettetett csodálkozással kérdeztem: "Hát ez mi?" Nővérem (aki két évvel idősebb nálam) elvörösödött, és a bugyija után kapott.
"Mit gondolsz, öcsike? Azonnal add vissza!"
Nikoletttal mindig jó testvérek voltunk, megosztozva mindenen, de a családban uralkodó kispolgári szemlélet miatt mindig hallgattunk az olyan dolgokról, mi....

A faszcibáló ismét akcióban


A francba. Megint bebambultam egy piros lámpát. A hónapban már sokadjára. Bíztam benne, hogy most az egyszer nem kapnak el és megúszom, mert ez lenne a harmadik pénzbírságom. De mire ezt végiggondoltam, már hallottam is a rendőrautó jelzését. Pechemre mögöttem jött a sorban. Tovább kellett mennem, amíg vitt a forgalom és félre tudtam állni. A körúton a benzinkútnál tudtam csak eleget tenni a járőr....
Szextörténet címkék

sáva | lukam | barátja | póniló | bi szex |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.