Irma néni a szexnagyi


Nagyon régen történt, még a 70-es évek vége fele egy kis faluban. A szomszédunkban lakott egy velem egyidős fiú a szüleivel, nagy mamájával, és az anyukája testvérének családjával. Nagyon nagy házban sok melléképülettel, emeletes gabona tárolóval. A nagy nénit Irma néninek hívták, akkor lehetett talán negyven körül, mivel nagyon sokat játszottunk náluk, és már serdültünk, felfigyeltünk, hogy Irma néni több alkalommal is széttett lábakkal ül.

Abban az időben, még újság sem volt nem internet, és nekünk az is újdonság volt, hogy láttunk egy bugyit. Sokat fantáziáltam, mi lehet a bugyi mögött, és szinte minden alkalmat megragadtam, hogy újra és újra láthassam. Szerintem ő is észre vette, mert amikor az unokaöccse ott volt, akkor csak éppen villantott, de amikor biztos volt benne, hogy csak én látom egészen szét rakta a lábait, és már láttam a kikandikáló szőrszálakat is. Rám nézett és nagyon mosolygott, mintha magában gondolná, hogy mit akar ez a taknyos, de azért cukkolom egy kicsit. Tetszett a hiúságának, hogy milyen hatással van rám a látvány.

Egy alkalommal valamiért fel kellett menni a gabona tároló padlásra, és mondta segítsek neki, persze rögtön ugrottam, ő ment elől a lépcsőn, a kíváncsiságból felnéztem és nem volt rajta bugyi, akkor láttam életemben először egy nagy szőrös puncit. Zavaromban azt sem tudtam mit csinálok, majd nem leestem a lépcsőn, ő meg csak mosolygott. Az első magömlésem nem sokára bekövetkezett egy éjszaka, természetesen Irma néni volt, velem álmomban.

Elkerültem felsőbb iskolába és már ritkán jártunk össze a szomszéd fiúval, de ha alkalom adta azért nem hagytam ki egy adódó lehetőséget sem, reménykedtem, hogy hátha láthatok valamit.

Már túl voltam egy pár kapcsolaton, és sok lánnyal volt dolgom, akár egy éjszakás kalandot beleértve. Nem találkoztam Irma nénivel szinte soha, mert általában autóval mentem haza, és nyitott kapun keresztül beálltam az udvarra.

Egy alkalommal viszont valami iszogatós bulira mentem gyalog, és a nagymamám kijött velem a kapuba, megkérdezte mikor megyek haza, mondtam neki úgy hajnal kettő fele. Nem vettem észre, hogy ezt más is hallhatja, vagyis nem tulajdonítottam jelentőséget neki, mert ő is kint állt a kapuban. Köszöntem neki, csókolom, és már siettem is tovább, csak azért végig néztem nem sokat változott az alakja.

Jól elvoltunk a buliban, és fél kettő körül indultam haza, az utcában minden harmadik villanyoszlopon volt csak közvilágosítás. Amikor oda értem a szomszéd házhoz, ahol pont égett a villany, kilépett a kapun Irma néni. Nagyon meglepődtem, igaz nyár volt, de csak egy hálóing volt rajt, ami nagyon vékony selyemből volt, tapadt rá és szinte mindenét láttam a lámpa átvilágította. Köszöntem, és mentem volna tovább, de azt kérte van nála zseblámpa, és szerinte valaki mászkál a gabonatároló padlásán, segítsem neki megnézni. Kérdeztem miért nem a férjének szólt, de azt válaszolta, hogy ő korán megy dolgozni, és mérges lenne ha a semmiségért felébresztené.

Elindultunk befele, és megint ő ment elől a lépcsőn, most viszont tudtam, hogy nincs rajt bugyi, és ráadásul úgy világított a lámpával, hogy mindent láttam. Felért a lépcsőn és felém fordult, megvárta míg felérek annyira, hogy a fejemre húzza a hálóingét. Ott álltam és éreztem a bőre illatát, a combjai közé húzta a fejemet, az orrom meg a nedves puncijánál volt.

Elkezdtem simogatnia combjait, a fenekét, jó kemény popsija volt, majd kibújtam a hálóing alól, és eltávolodtunk a lépcsőtől. Nagyon gyorsan kőkemény lett a nadrágom, puszilgattuk egymást, és próbáltam izgatni, és ő is elővette a farkamat, izgatta, majd mondta menjünk beljebb a padláson. Világított, és akkor láttam, hogy szőnyegekből el van készítve egy fekhely, oda feküdtünk, és én mint "tapasztalt" férfi neki estem mint borjú az új kapunak. Megmutatta mit kell ahhoz tennem, hogy egy nőnek is jó legyen, ne csak abból álljon, hogy gyorsan bedugom, és elélvezzek, a következő skalpot kitűzzem a vitrinbe.

Vigyázott rá, hogy amikor én élvezek nekem is jó legyen, azt tudom, hogy a korombeli lányoknak nem volt ilyen jó puncijuk. Sokszor voltunk együtt utána is, csak mindig attól féltem, hogy egyszer megjelenik a férje, aki 120 kg és majdnem kettő méter magas volt és ledob a padlásról. Most vagyok annyi idős mint ő volt az utolsó együtt létünk alkalmával, és eszembe jut sokszor, hogy milyen sok jót tanultam tőle, a partnereim örömére, utólag is köszönöm neki.

Pár hónapja találkoztam vele, újra láttam az a cinkos mosolyt az arcán, amit akkor láttam amikor először láttam a padlásra felmenőben a szőrős punciját. Mindig javasoltam neki borotválja le, de félt, hogy mit szólna a férje egy csupasz puncinak, de majd eljön az az idő amikor már borotválni sem kell, mondta.

Régi ismerősként üdvözöltük egymást, puszi, puszi, és közben azt súgta a fülembe, "eljött az az idő".

Én értettem, mit jelent a feleségem nem, de amit megtanított velem IRMA néni, azt ő is, és a többi partnerem élvezte, és élvezi a mai napig!


Szextörténet ajánló:


Egy biszex férfi perverz álmai


37éves házas , titokban biszex férfi vagyok.Egyik este nagyjából összeszámoltam hány fiúval volt szexuális téren kapcsolatom . Ami megtörtént : Szoptam már akkora farkat is hogy alig fért még a makkja is a számba, szoptam afrikai faszt is kettőt .Az első Ghana-i fiúnak annyira felizgatott a hatalmas fekete dákója hogy mindent megtettem neki, miközben nyaltam a seggét a heréi szó szerint a szememet....

Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.....

Cigány szex történet


Egy unalmasan kezdődő hétvége.
Péntek délután volt. A XIII. ker. ben laktam. Nem sok kedvem volt haza menni egyedül. LeNszáltam a villamosról a Margit hídnál, és fel ültem a HÉV-re. Azért mert láttam egy gyönyörű lányt. Gondoltam hátha megszépítené a napomat. Fel szált a Szentendrei HÉV-re, követtem. Nem mutatott semmilyen érdeklődést irántam, úgyhogy leszáltam Rómaifürdőnél, gondoltam lesé....

Anál anyu


Amit most elmesélek, az nagyon régóta kikívánkozik belőlem, de a dolog természeténél fogva nem oszthattam meg senkivel. Itt a sok hasonló történet között nem lesz feltűnő, és legalább kiadhatom magamból, amit évek óta hordozok. Nem volt azért annyira nehéz magamban tartani, minden esetre jól fog esni, ha névtelenül is, de elmondhatom az idelátogató olvasóknak... Mivel elég régen volt a kezdet, ezé....

Gangbang és kukkolás


Régóta jó barátok voltunk Szofival. A különbség köztünk, hogy neki minden olyan könnyen ment. A suliban a legmenőbb srácnak tetszett, kiváló volt nyelvből, minden más is tökéletesen ment neki és nagyon féltékeny voltam rá ezek miatt. Aztán hogy kiköltözött Olaszországba kicsit megfakult a kapcsolatunk, de legalább havonta egyszer beszéltünk így is.
Pár héttel ezelőtt felhívott, hogy hazajön....

Öcsi és én


Eze egy friss, nem olyan régi sztori ami velem történt meg.

Röviden rólam: szüleim újraházasodtam van két mostoha testvérem egy 23 éves lány és egy 17 éves fiú.
Én 21 vagyok formás sportos testtel, hála a sok úszásnak. Barna hajú 172 cm-es.

Egyik hétvégén történt, szülők ilyenkor is dolgoztak, nővérem meg barátjánál élt tehát csak ketten voltunk otthon.
....
Szextörténet címkék

játszadozás magammal | kurvát vettem feleségül | happy finish | tusolô | kereszt apa |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.