Szex a fürdőben


Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.

Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként látványosan a tudtára is hoztam. Ezen persze Ő egy jót nevetett. Egy pár perc után azonban újra szóba hozta a témát és rákérdezett, hogy mostanában is járok szaunázni. Miután tisztáztuk legnagyobb meglepetésemre megjegyezte, esetleg egyszer-kétszer szívesen csatlakozna hozzám. Hamar telefonszámot cseréltünk és megállapodtunk abban, hogy majd keressük egymást.

Az elkövetkező napokban valahogy mindig elkerültük egymást. Egy pár nap múlva azonban a telefonom kijelzőjén megjelent a neve. Röviden elmesélte, hogy merre járt az elmúlt időszakban, majd rákérdezett, hogy ráérek-e, mert az egész napja szabad, így ha nekem is alkalmas, akkor most elmehetnénk valahova lazítani egyet. Nem igazán terveztem arra a napra semmit így a legnagyobb örömmel csatlakoztam hozzá. Gyorsan összepakoltam a hátitáskámba a szaunázáshoz szükséges kellékeket, majd autóba ültem és elgurultam a házukig. Éppen akkor lépett ki a kapun, beszállt és már indultunk is. Úgy döntöttünk, hogy mivel az egész nap a rendelkezésünkre áll és ő is már többször járt ott, ismeri a szokásokat, ellátogatunk a közeli vas megyei fürdőbe. A bő félórás utazás alatt végig kellemesen társalogtunk.

Gyors jegyváltás, átöltözés után irány a szauna sziget. Hétköznap és ráadásul kora délelőtt lévén rajtunk kívül csak az alkalmazott tartózkodott a pihenőtérben, ráadásul ahogy megkaptuk a lepedőinket ő is elhagyta azt, mert kint is ő ügyelt. Felmentünk az emeleti pihenőbe és kiválasztottunk egy nyugis helyet. Lepakoltunk majd megszabadultunk a rajtunk lévő egyetlen ruhadarabtól a köntösöktől is. A legtermészetesebb módon tettük ezt, mintha nem is az első alakalom lenne. Aki esetleg nem ismeri a helyet ez a részleg hivatalosan is fürdő ruha nélküli terület. A lepedőket magunkhoz vettük, gyorsan letusoltunk és irány a szauna. Úgy döntöttünk, hogy az 50-60 fokos szaunában indítunk. Végig feküdtünk a padokon és átadtuk magunkat az édes pihenésnek. Ebben a szaunában az a jó, hogy jóval tovább bent lehet tartózkodni és nem utolsó sorban a sötétített üvegajtó kellő intimitást biztosít.

Egy jó 15-20 perces izzadás után fogtam a mézet és elkezdtem a bekenni magamat, ugyan is nagyon jó hatással van a bőrre. Amíg szétdolgoztam a mézet Anita formás alakjában gyönyörködtem. A szép ívű gerincvonala, a formás feneke, az enyhén széttárt combjai közül kivillanó az izzadságcseppektől enyhén csillogó duzzadt ajkak meseszép látványt nyújtottak. Be kell vallanom elég pajzán gondolatokat ébresztett bennem a látvány. Ahogy kentem a mézet a kezemmel a testemen lefelé haladva a farkam is egyre jobban kezdett más formát ölteni. Minden igyekezetem ellenére mind látványosabb lett az alakváltozás.

Amikor ott is megérintettem magam és egyszer kétszer végig simítottam a bő mézzel, teljesen harca kész állapotba kerültem. De amikor Anita megmozdult és legnagyobb sajnálatomra elkezdett felülni vége szakadt az idillnek. A térdeimet gyorsan felhúztam és igyekeztem eltakarni az árulkodó jeleket. De amikor felállt, hogy vegyen a mézből szerintem egy pillanatra éppen rálátott. De akkor még csak jelét sem mutatta. A legtermészetesebb módon elkezdte magán bekenni. Azért amikor a telt keblein volt a sor egy pajkos mosolyt azért elengedett. Majd egyre lejjebb és lejjebb haladt a testén. A lábain csak végig futtatta a kezeit, de az ölén már alaposabb munkát végzett.

Egy idő után egyre incselkedőbbé váltak a mozdulatai. Jobb kezével a melleit kezdte egyre látványosabban masszírozni még a bal kezével a lábai között kalandozott egyre hosszabban. Ekkor egy huncut mosollyal az arcán megkérdezte, hogy még mindig áll-e a zászló. Nekem se kellett több, végre kinyújthattam lábaimat és már „láthatta” is a választ. Összenéztünk és egy jót nevettünk. Ekkor a combjait teljesen széttárta. A duzzadó sima ajkak már nem csak az izzadságtól és a méztől csillogtak. A középső ujját egyre jobban a puncijába vezette majd miután kihúzta onnan kéjesen a szájába vette és élvezettel leszopta. Majd ugyanazzal a hanyag mozdulattal visszatért a puncijához és a legtermészetesebb módon folytatta ott ahol az előbb abbahagyta.

Élmény volt közelről nézni amint egyre jobban belemerült a kis játékába. Közben azért a bejáratot is szemmel tartottam bár teljesen fölösleges volt, mert továbbra sem tolongtak a fürdővendégek ezen a terülten. Anita eközben már mind a két kezével az ölében kalandozott. Én sem maradtam tétlen tekintetem az ölére szegezve rámarkoltam a rudamra és elkezdtem le-fel csúszkálni rajta. Anita ekkor az igencsak eláztatott ujjával közelebb invitált és amint odaértem lassan az ajkaim közé csúsztatta azokat. Mámorosan szoptam le róla a mézzel keveredett nedveit. Leültem a felső padra nekidőltem a falnak, Anita pedig nemes egyszerűséggel rábukott a farkamra és szép komótosan elkezdett szopni. El sem akartam hinni, hogy ez mind velem történik. Eddig még soha sem fordult elő, hogy szaunában szexeltem volna. Most örültem csak igazán, hogy ebben a szaunában kezdtünk.

Anita eközben már a torkába is leeresztve a farkamat, bámulatos ügyességgel tovább szopott. Egy levegővételnyi szünetet tartva fogta a mézes flakont és egy jó adagot a farkamra folyatott, majd a nyelvével elkezdte elkenegetni rajta és az ajkaival folytatta. Egyre jobban megduzzadt a makkom az előnedvem egyszer csak nem hogy kibuggyant a hegyén, hanem kispriccelve az Anita ajkai közé távozott. Ő pedig kéjtől sugárzó arccal nyelte el azonnal. Meg is jegyezte azonnal, hogy ilyet még egyszer sem tapasztalt. Majd közelebb hajolt hozzám és az ajkaimra tapadt. A saját nedvemet mézzel keverve így én is megízleltem, ami egyébként nem is volt rossz ebben a tálalásban. Azonban éreztem, ha ismét az ajkai közé veszi a farkamat, már sokáig nem bírom, így helyet cseréltünk.

Anita felhúzta a lábait és én azonnal közé fúrtam az arcomat. A puncija szinte ontotta a nedveit, mámorosan tüntettem el minden egyes cseppjét. Majd amikor még jobban hátradőlt a fenekében is belekóstoltam. A nyelvemmel most már le-fel ingáztam a puncija és a feneke között. Egy rövid idő után Anita kéjes nyögései jelezték számomra, hogy közel van ő is a csúcshoz. Ekkor lesegítettem a felső padról és ő azonnal az ajtóval szembe lévő padra négykézlábra helyezkedett, felkínálva így a formás fenekét. Egyből mögé álltam és a farkamat azonnal tövig nyomtam a puncijába. Anita egy mély kéjes nyögéssel nyugtázta, majd a fejét a padra előrehajtotta.

Nekem sem kellett több. Két kezemmel a csípőjét egyszerre átfogtam és ütemesen elkezdtem dugni. Szerencsére továbbra sem tartózkodott senki sem az előtérben. Anita egyszer csak ráharapott a törölközőjére és egy hatalmast élvezett, miközben a puncijával szinte már-már fájdalmasan préselte össze a farkamat. Majd ahogy egyre jobban lecsillapodott úgy engedett a szorításból. Én pedig még harcra készen ismét elkezdtem mozogni benne. Rövidesen a kéj ismét egyre jobban elhatalmasodott rajta. Ekkor egy kis mézet csurgattam a popó bejárata környékére és a nagyujjammal elkezdtem izgatni, majd fokozatosan egyre jobban belecsúsztattam, így már két helyen voltam benne egyszerre.

E két rejtett zugában végzett egyidejű ellentétes mozgás egy idő után ismét a gyönyör kapujában juttatta. Az orgazmus most még nagyobb erővel száguldott át rajta. Hangosan zihált, a farkammal mozdulni sem tudtam benne, majd amikor éreztem, hogy ismét enyhül a szorítás egy pár gyors lökés és ujjazás után ismét elélvezett. Ilyet még soha sem tapasztaltam, hogy valaki ilyen hamar ennyi orgazmust produkál. A farkammal és az ujjammal végig benne maradtam, amíg teljesen ellazult. Ekkor lassan előremozdulva lecsúszott a rólam, de amikor már majdnem kint voltam ugyan olyan lassúsággal szépen vissza is csúszott rám és ezt egy párszor megismételte. Majd amikor végzett lassan felém fordult, enyhén hátradöntött és kéjesen lenyalta a farkamat, majd a kezével ráfogott, és az ajkai előtt ütemesen verni kezdte azt.

Néha a nyelvével, az ajkaival is be-besegített. A makkom ekkor már teljesen megduzzadt éreztem, hogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz. Figyelmeztettem is erre, de ő csak annyit mondott, hogy érzi, és már alig várja, hogy megízlelhessen. Még egy-két húzás a farkamon és be is következett, amit annyira várt. A sperma elemi erővel tört elő belőlem, az első kilövellt adag az arcát érte. Ekkor azonnal az ajkai közé irányította a farkamat és a következő nem kis mennyiséget mind oda pumpálta. Élvezettel nyelte, egy cseppet sem hagyott. A végén még az arcáról is eltüntetett minden cseppet. Ahogy végzett megjelent az első vendég az előtérben. Így amikor kiléptünk a szaunából csak annyi látszott rajtunk, hogy alaposan megizzadtunk. Igazán jól esett a hűsítő zuhany alá állni, majd a merülőben lazítani egy kicsit.


Szextörténet ajánló:


Niki és a barátnői


Ez a történet egy nyári vakáció alkalmával esett meg velem. Egyik nyáron a Tisza tóhoz mentünk vakációzni a barátaimmal. Mint minden nyaralás ez is úgy indult, mint ahogy a 39 évesek körében lenni szokott. A parton felvertük a sátrunkat és bementünk a vízbe úszni.

A társaság 4 fiúból és 3 lányból állt. A lányok csak a bugyijukat hagyták magukon a fürdés alatt. Persze mi sem voltunk ....

A búzavirág III


Daniel, Dan Danny
Egy augusztusi vasárnap elutaztunk Catyval a tengerhez kikapcsolódni, pihenni, kirázni magunkat a hétköznapok monoton valóságából. Pechemre az első nap megjött, ami szokásomhoz híven fájdalommal és görcsökkel járt, így aznap nem volt kedvem lemenni a bícsre. Catyt küldtem, ne legyen fent ő is, örüljön, hogy süt a nap, menjen le napozni. Így is tett, én pedig begubóztam a ....

A szextúra


Eltelt pár hónap, amikor egy kellemes tavaszi hosszú hétvégén négyesben kibéreltünk egy házat és végre zavartalanul egymáséi lehettünk. Már vártam az újabb szexuális kihívásokat és bevallása szerint Edinának is hiányzott a csoportos együttlét. Szóval, amint odaértünk a házba, bevettük magunkat a konyhába és alaposan bereggeliztünk. Nem volt különösebb program vagy elképzelés, de már nagyon akartam....

Rebeka szolgája


Gábor súlyos hibát vétett. Véletlen hozzáért Rebeka hátsójához. Ez volt az utolsó hibája. Rebeka elé állt a fenekét az arcához tolta és hagyta hogy szenvedjen a levegőhiánytól majd megszólalt:
- Most eljössz velem hazáig vagy belefulladsz a seggembe. Te döntesz. 10 másodperced van.
Gábor nem tehetett semmit engedelmeskedett. Megérkeztek Rebeka házához, mihelyst beértek Gábort egy rug....

Egy kukkolás története


Tegnap figyeltem fel rá. Csakúgy véletlenül néztem ki az ablakon, bámultam a tavaszi napsütésben újjáéledô aszfaltdszungelt, amikor feltűnt a szemközti ablakban egy meztelen nôi test. A függönyök elhúzva, a két ruganyos mell a szokásos módon ringott, miközben tulajdonosa fel-alá járkált a helyiségben. A nô tett-vett, szerintem rendet rakhatott, mert kezében gyűrött ruhadarabokkal mászkált ide oda.....

A rossz diáklány megtanulja a leckét


Az igazgató kezdett türelmetlenkedni. Már félórája kicsengettek az utolsó tanóráról és a legtöbb diák már ennyi idő alatt rég megebédelt, de akit ő várt még nem érkezett meg hozzá. Pedig már nagyon várta a látogatóját.

Már-már kezdte azt hinni, hogy nem kapta meg az illető az üzenetet, mikor kopogtak az ajtaján.

- Szabad!

- Jó napot kívánok! ....Szextörténet címkék

a haverommal | esõerdõhöz hasonlítható d | bea | klokoc | csöcsös |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.