Szex a fürdőben


Anitát látásból már régóta ismerem, azonban a köszönésen és a helyi kisboltban vásárlás közben váltott pár mondaton kívül eddig nem igazán kerültünk közelebbi kapcsolatba. Annyit egyébként tudtam róla, hogy mostanában nagyon sok a szabadideje, mivel nem dolgozik. A férje jövedelméből ugyan is vidáman megélnek.

Az egyik reggel ismét összefutottunk a boltban, ő előttem állt a pénztárnál, így amíg sorra kerültünk semmitmondó dolgokról kezdtünk beszélgetni. Fizetettünk és mivel mind a ketten gyalog voltunk együtt indultunk hazafelé. A kis sétánk során aztán egyre több dolgot tudtunk meg egymásról. Többek között azt is, hogy van egy közös ismerősünk Gabi, akivel egy időben rendszeresen együtt szaunáztam a közeli fürdőben. Kiderült, hogy egy jó párszor ő is csatlakozni akart hozzánk, de valami mindig közbe jött neki. Sajnálkozva hallgattam, amit egyébként látványosan a tudtára is hoztam. Ezen persze Ő egy jót nevetett. Egy pár perc után azonban újra szóba hozta a témát és rákérdezett, hogy mostanában is járok szaunázni. Miután tisztáztuk legnagyobb meglepetésemre megjegyezte, esetleg egyszer-kétszer szívesen csatlakozna hozzám. Hamar telefonszámot cseréltünk és megállapodtunk abban, hogy majd keressük egymást.

Az elkövetkező napokban valahogy mindig elkerültük egymást. Egy pár nap múlva azonban a telefonom kijelzőjén megjelent a neve. Röviden elmesélte, hogy merre járt az elmúlt időszakban, majd rákérdezett, hogy ráérek-e, mert az egész napja szabad, így ha nekem is alkalmas, akkor most elmehetnénk valahova lazítani egyet. Nem igazán terveztem arra a napra semmit így a legnagyobb örömmel csatlakoztam hozzá. Gyorsan összepakoltam a hátitáskámba a szaunázáshoz szükséges kellékeket, majd autóba ültem és elgurultam a házukig. Éppen akkor lépett ki a kapun, beszállt és már indultunk is. Úgy döntöttünk, hogy mivel az egész nap a rendelkezésünkre áll és ő is már többször járt ott, ismeri a szokásokat, ellátogatunk a közeli vas megyei fürdőbe. A bő félórás utazás alatt végig kellemesen társalogtunk.

Gyors jegyváltás, átöltözés után irány a szauna sziget. Hétköznap és ráadásul kora délelőtt lévén rajtunk kívül csak az alkalmazott tartózkodott a pihenőtérben, ráadásul ahogy megkaptuk a lepedőinket ő is elhagyta azt, mert kint is ő ügyelt. Felmentünk az emeleti pihenőbe és kiválasztottunk egy nyugis helyet. Lepakoltunk majd megszabadultunk a rajtunk lévő egyetlen ruhadarabtól a köntösöktől is. A legtermészetesebb módon tettük ezt, mintha nem is az első alakalom lenne. Aki esetleg nem ismeri a helyet ez a részleg hivatalosan is fürdő ruha nélküli terület. A lepedőket magunkhoz vettük, gyorsan letusoltunk és irány a szauna. Úgy döntöttünk, hogy az 50-60 fokos szaunában indítunk. Végig feküdtünk a padokon és átadtuk magunkat az édes pihenésnek. Ebben a szaunában az a jó, hogy jóval tovább bent lehet tartózkodni és nem utolsó sorban a sötétített üvegajtó kellő intimitást biztosít.

Egy jó 15-20 perces izzadás után fogtam a mézet és elkezdtem a bekenni magamat, ugyan is nagyon jó hatással van a bőrre. Amíg szétdolgoztam a mézet Anita formás alakjában gyönyörködtem. A szép ívű gerincvonala, a formás feneke, az enyhén széttárt combjai közül kivillanó az izzadságcseppektől enyhén csillogó duzzadt ajkak meseszép látványt nyújtottak. Be kell vallanom elég pajzán gondolatokat ébresztett bennem a látvány. Ahogy kentem a mézet a kezemmel a testemen lefelé haladva a farkam is egyre jobban kezdett más formát ölteni. Minden igyekezetem ellenére mind látványosabb lett az alakváltozás.

Amikor ott is megérintettem magam és egyszer kétszer végig simítottam a bő mézzel, teljesen harca kész állapotba kerültem. De amikor Anita megmozdult és legnagyobb sajnálatomra elkezdett felülni vége szakadt az idillnek. A térdeimet gyorsan felhúztam és igyekeztem eltakarni az árulkodó jeleket. De amikor felállt, hogy vegyen a mézből szerintem egy pillanatra éppen rálátott. De akkor még csak jelét sem mutatta. A legtermészetesebb módon elkezdte magán bekenni. Azért amikor a telt keblein volt a sor egy pajkos mosolyt azért elengedett. Majd egyre lejjebb és lejjebb haladt a testén. A lábain csak végig futtatta a kezeit, de az ölén már alaposabb munkát végzett.

Egy idő után egyre incselkedőbbé váltak a mozdulatai. Jobb kezével a melleit kezdte egyre látványosabban masszírozni még a bal kezével a lábai között kalandozott egyre hosszabban. Ekkor egy huncut mosollyal az arcán megkérdezte, hogy még mindig áll-e a zászló. Nekem se kellett több, végre kinyújthattam lábaimat és már „láthatta” is a választ. Összenéztünk és egy jót nevettünk. Ekkor a combjait teljesen széttárta. A duzzadó sima ajkak már nem csak az izzadságtól és a méztől csillogtak. A középső ujját egyre jobban a puncijába vezette majd miután kihúzta onnan kéjesen a szájába vette és élvezettel leszopta. Majd ugyanazzal a hanyag mozdulattal visszatért a puncijához és a legtermészetesebb módon folytatta ott ahol az előbb abbahagyta.

Élmény volt közelről nézni amint egyre jobban belemerült a kis játékába. Közben azért a bejáratot is szemmel tartottam bár teljesen fölösleges volt, mert továbbra sem tolongtak a fürdővendégek ezen a terülten. Anita eközben már mind a két kezével az ölében kalandozott. Én sem maradtam tétlen tekintetem az ölére szegezve rámarkoltam a rudamra és elkezdtem le-fel csúszkálni rajta. Anita ekkor az igencsak eláztatott ujjával közelebb invitált és amint odaértem lassan az ajkaim közé csúsztatta azokat. Mámorosan szoptam le róla a mézzel keveredett nedveit. Leültem a felső padra nekidőltem a falnak, Anita pedig nemes egyszerűséggel rábukott a farkamra és szép komótosan elkezdett szopni. El sem akartam hinni, hogy ez mind velem történik. Eddig még soha sem fordult elő, hogy szaunában szexeltem volna. Most örültem csak igazán, hogy ebben a szaunában kezdtünk.

Anita eközben már a torkába is leeresztve a farkamat, bámulatos ügyességgel tovább szopott. Egy levegővételnyi szünetet tartva fogta a mézes flakont és egy jó adagot a farkamra folyatott, majd a nyelvével elkezdte elkenegetni rajta és az ajkaival folytatta. Egyre jobban megduzzadt a makkom az előnedvem egyszer csak nem hogy kibuggyant a hegyén, hanem kispriccelve az Anita ajkai közé távozott. Ő pedig kéjtől sugárzó arccal nyelte el azonnal. Meg is jegyezte azonnal, hogy ilyet még egyszer sem tapasztalt. Majd közelebb hajolt hozzám és az ajkaimra tapadt. A saját nedvemet mézzel keverve így én is megízleltem, ami egyébként nem is volt rossz ebben a tálalásban. Azonban éreztem, ha ismét az ajkai közé veszi a farkamat, már sokáig nem bírom, így helyet cseréltünk.

Anita felhúzta a lábait és én azonnal közé fúrtam az arcomat. A puncija szinte ontotta a nedveit, mámorosan tüntettem el minden egyes cseppjét. Majd amikor még jobban hátradőlt a fenekében is belekóstoltam. A nyelvemmel most már le-fel ingáztam a puncija és a feneke között. Egy rövid idő után Anita kéjes nyögései jelezték számomra, hogy közel van ő is a csúcshoz. Ekkor lesegítettem a felső padról és ő azonnal az ajtóval szembe lévő padra négykézlábra helyezkedett, felkínálva így a formás fenekét. Egyből mögé álltam és a farkamat azonnal tövig nyomtam a puncijába. Anita egy mély kéjes nyögéssel nyugtázta, majd a fejét a padra előrehajtotta.

Nekem sem kellett több. Két kezemmel a csípőjét egyszerre átfogtam és ütemesen elkezdtem dugni. Szerencsére továbbra sem tartózkodott senki sem az előtérben. Anita egyszer csak ráharapott a törölközőjére és egy hatalmast élvezett, miközben a puncijával szinte már-már fájdalmasan préselte össze a farkamat. Majd ahogy egyre jobban lecsillapodott úgy engedett a szorításból. Én pedig még harcra készen ismét elkezdtem mozogni benne. Rövidesen a kéj ismét egyre jobban elhatalmasodott rajta. Ekkor egy kis mézet csurgattam a popó bejárata környékére és a nagyujjammal elkezdtem izgatni, majd fokozatosan egyre jobban belecsúsztattam, így már két helyen voltam benne egyszerre.

E két rejtett zugában végzett egyidejű ellentétes mozgás egy idő után ismét a gyönyör kapujában juttatta. Az orgazmus most még nagyobb erővel száguldott át rajta. Hangosan zihált, a farkammal mozdulni sem tudtam benne, majd amikor éreztem, hogy ismét enyhül a szorítás egy pár gyors lökés és ujjazás után ismét elélvezett. Ilyet még soha sem tapasztaltam, hogy valaki ilyen hamar ennyi orgazmust produkál. A farkammal és az ujjammal végig benne maradtam, amíg teljesen ellazult. Ekkor lassan előremozdulva lecsúszott a rólam, de amikor már majdnem kint voltam ugyan olyan lassúsággal szépen vissza is csúszott rám és ezt egy párszor megismételte. Majd amikor végzett lassan felém fordult, enyhén hátradöntött és kéjesen lenyalta a farkamat, majd a kezével ráfogott, és az ajkai előtt ütemesen verni kezdte azt.

Néha a nyelvével, az ajkaival is be-besegített. A makkom ekkor már teljesen megduzzadt éreztem, hogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz. Figyelmeztettem is erre, de ő csak annyit mondott, hogy érzi, és már alig várja, hogy megízlelhessen. Még egy-két húzás a farkamon és be is következett, amit annyira várt. A sperma elemi erővel tört elő belőlem, az első kilövellt adag az arcát érte. Ekkor azonnal az ajkai közé irányította a farkamat és a következő nem kis mennyiséget mind oda pumpálta. Élvezettel nyelte, egy cseppet sem hagyott. A végén még az arcáról is eltüntetett minden cseppet. Ahogy végzett megjelent az első vendég az előtérben. Így amikor kiléptünk a szaunából csak annyi látszott rajtunk, hogy alaposan megizzadtunk. Igazán jól esett a hűsítő zuhany alá állni, majd a merülőben lazítani egy kicsit.


Szextörténet ajánló:


Rántotta


...iszogatni kezdtünk – egyébként soha nem szoktunk. Meg is lett az eredménye. Ahogy fogyatkozott a bor, úgy váltunk egyre gondtalanabbakká, gátlástalanabbakká. Talán a bortól és az albérleti hangulattól egész más érzelmek, vágyak törtek fel bennünk...

Lakóhelyemtől távol kaptam munkát, de örültem, hogy egyáltalán sikerült szakmámban elhelyezkednem. Megbeszéltük párommal, hogy amíg ....

A feleségem elkurvulása


A feleségem elkurvulása

Még 35 évvel ezelõtt amikor megnõsültem elvettem a fõnöke kurváját. Késõbb én mg nagyobb kurvát csináltam belõle,mert a nászúton másnak is odaadtam jó pénzért.A nászéjszakán egy pincér és két ismeretlen kefélte meg, azok legalább fejenként egy tízest adtak.Késõbb az egyik erdei tisztáson három vadász kefélte meg akiket õ szerzett magának és azok hatvanat adtak ....

Vera, az emós ribancFurcsa élményben volt részem a napokban: egy olyan Puncival hozott össze a jósorsom, aki mindennél jobban gerjedt az alapos mellbekúrásra.
Nem mindennapi volt a csaj, mert nem csak szerette, ha alaposan összegecizik a melleit, de minden adottsága megvolt hozzá, hogy ezt mindketten alaposan kiélvezhessük.
Na, de kezdjük a legelején! Metróval utaztam egyik tárgyalásomról a mási....

Jóapa Wmn biszex történet


Jóapa Wmn biszex történet

Alig indultunk el az autóval megcsörrent a telefonom.. anyám volt aki teljesen ki is ment a fejembõl, hisz hogy viszem így fel lefektetni a hugom? Végül

felvettem a telefont.


- Igen?


- Merre jársz? (szólt bele a telefonba suttogva)


- Éppen az autóba. Miért?

Lilla több mint hatvan éve szeretkezett velünk.9


Olvasom a neten, mennyire szörnyűlködnek, hogy az egyik celeb elmesélte, sokan keféltek egy nővel. Tizenöt pasi nem kevés, de egy ilyen helyzetbe már régen is kerülhettek lányok, asszonyok, ez nem áldozathibáztatás. Írják a mai fiatalok - hatvan éve a Nagyréten mi csak öten voltunk, de tudom, hogy Lilla délig körülbelül nyolc, kilenc esetben élt át orgazmust. Egy lány szerintem csak akkor élvezi a....

A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De....
Szextörténet címkék

anya lenyelte | nórit | titkos maszti | rakd belém | kitti92 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.