A szex-számla


Egy nyári reggel, mikor a család táborozni volt, a férjem indulófélben volt, megérkezett az egyik partnere a férjemnek. Mivel fizetni jött örömmel fogadtuk. Kérte a férjem hogy írjam meg a számlát. Ő késében volt és azt mondta, hogy majd a feleségem lerendez, és ezzel el is ment otthonról.

Mivel nyár és baromi meleg volt vékony ruhácskában voltam. Kérdeztem a férjem ügyfelét, hogy kér-e kávét, mert én még nem ittam. Kimentünk a teraszra meginni és közben elszívni egy cigit. Én leültem de a srác nem akart, mondván jó neki így. Hamar rájöttem, hogy tetszik neki a belátás a melleimhez. Cigi, kávé letudva, mondtam, hogy jöjjön fel a dolgozószobába, és megírom a számlát.

Ahogy mentem fel a lépcsőn, ő jócskán lemaradva jött mögöttem és nem titkolva a szoknyám alá nézett. Ez tetszett, ezért párosával szedtem a lépcsőt, hogy jobban beláthasson. Mikor felértünk, leültettem én pedig keresni kezdtem a számlatömböt, mintha nem tudnám hol van. Kinyitottam a szekrényajtót és mikor a legfelső polcról vettem le (egy már betelt) tömböt éreztem, hogy kint van a fenekem.

Ekkor odalépett és azt mondta segítek. Azzal a mozdulattal, oldalra húzta a bugyimat, benyúlt a puncimba, a másik kezével elkapta és határozottan, erősen, de kellemesen megszorította a mellem. Megfordultam, ő lehúzta a ruhám felsőjét és megcsókolta mellem, mert melltartó nem volt rajtam. Annyit mondott:

- Most szopni fogsz - és határozottam lenyomott.

Mikor térdeltem előtte, már vette is ki az álló szerszámát, amit azonnal a számba nyomott. Nekitolt a szekrénynek és úgy dugta a számat egy darabig, aztán lefektetett a földre, lerántotta a bugyimat, széthúzta a puncimat és lényegre törően, gyorsan nyalni kezdte a csiklómat. Érezte, hogy megfeszül a testem, ekkor bedugta előbb egy, majd két ujját a puncimba és szaporán ujjazott. Kihúzta a kezét és az ujjával megcsapkodta a csiklómat, és minden egyes finom de pontos csapás egy kisebb orgazmus volt. Megfogtam a fejét, és a combjaim közé toltam a széttett lábaimat pedig átöleltem, hogy a fenekem fentebb legyen.

Megértette mit akarok. Megnyalta a fenekem, közben az ujjával a csiklómmal játszott. Mikor kellően nyálas volt a fenekem, betette az ujjait a puncimba, hogy azok is nedvesek legyenek, aztán nyalta a csiklómat, két ujja a puncimban egy ujja (valószínűleg a hüvelyk) a fenekemben volt és szédületes sebességgel mozgatta. Most már pillanatok alatt hatalmasat élveztem, de nem hagyta abba a nyalást ujjazást még folytatta egy darabig – amíg hagytam - aztán magamra azaz magamba húztam. Oldalamra fordított, dugott, és benyúlt a fenekembe. Éreztem, hogy az ujjával érzi a farkát.

Aztán cserélt.

A fenekembe tette a farkát és a puncimba az ujjait. Ahogy szépen lassan behatolt kellemesen feszített a farka, miközben hol bennem matatott a kezével, hogy a csiklómat dörzsölte. Éreztem, hallottam, hogy rövidesen elélvez, ekkor ellentmondást nem tűrően közölte, hogy a mellem között fog elélvezni. Fölém térdelt, melleimet a farka köré szorította, és egyszerre mozgatta a cickóimat és mozgott ütemesem. Láttam, hogy becsukta, összeszorította a szemét, tudtam, hogy most fog elélvezni. Éreztem, ahogy a számadó zakója alól több hullámban nyomja rám a meleg spermát.

Készen volt, de nem hagyta abba, tovább dugta a mellemet. Mikor úgy döntött elég, kivette melleim közül a farkát, a fejem mellé térdelt és még a számba nyomta egy kicsit, hogy szopogassam, miközben a mellemről a nyakamra, a nyakamról az arcomra és miután kivette a számból a már lankadásnak indult farkát, az arcomról a számba terelgette a „gyerekeit” de az arcomon is szétkent egy jó kis adagot.

Felállt mellőlem én megköszöntem neki az arcpakolást, megtöröltem az arcom a ruhámba és meztelenül megírtam neki a számlát – a tömb az asztalon volt -, miközben végig fogdosott.

Este, mikor hazajött a férjem azt kérdezte, hogy: „mindent lerendeztél” én mosolyogtam és mondtam neki, hogy igen, mindent.


Szextörténet ajánló:


Lilla (éppen) hatvan éve szeretkezett velünk.4.


Folytatás.
1960 augusztus 16-án, Ábrahám napján éppen hatvan éve történt. Bandi nem hiába hozott fel bibliai példát, tehát én voltam Ábrahám, Lilla pedig Sára, ez a példa két dolgot is előre vetített, egyrészt amit nem tudtunk előre, hogy Bandit majd református lelkésznek szentelik, és amiben biztos voltam, hogy Lilla sok férfi örömét fogja szolgálni, ha rajtam múlik. Már az előkészítés is ....

Különös ismerkedés


Ügynökként dolgozok egy multi cégnél, ebből kifolyólag sokat utazok az egész Kárpát-megencében. Igy kezdődött az én történetem.
Egy alkalomal pénteki nap befejeztem az utolso ügyemet is, messze a lakóhelyentől. Hazajönni nem tudtam, mert hétfőn folytatni kellet egy másik cégnél. A cégen egy kis vidéki panzióban foglalt szálást nekem. Odaérve elfoglaltam a szálásomat, és lementem vacsorázni.....

Szexparti az ispotályos házban


Még 2002 nyár végén elhatároztuk a feleségemmel, hogy az ősz folyamán ellátogatunk Kánba, az üdülőfaluba egy kis kikapcsolódásra. Hírét vettük, hogy a kihalt falu házait megvette egy cég, szépen felújította és üdülőfaluként üzemelteti kellemes, természetközeli környezetben. Természetesen szándékunk nem maradt titokban a feleségem barátnője előtt, így ők is úgy döntöttek, csatlakoznak hozzánk. Szep....

Második műszak...


Harminchét éves ápolónő vagyok. A kórházi munkámon kívűl "maszekolást" is vállalok ami
főleg otthoni ápolást jelent. Szükség esetén családokhoz látogatok és vigyázok, illetve
ápolom a rászoruló családtagokat. Egy alkalommal egy korombeli nő fogadott fel, akinek a
fia lábsérülés miatt volt ágyhoz kötve. Az adott időben megjelentem, és megbeszéltük a
teendőket. ....

A bűnbe csábítás


Mellé húzodott. Tudta, hogy itt az idő, egymáséi lesznek.
Már nem volt mit tűrni, a vágy elhatalmaskodott rajta...
Itt volt ő, akit mindig is szeretett, a karjaiban volt, és élvezte gyengéd csókjait.
Érezte a férfi forró ajkait, a perzselő tekintetét, és koromfekete puha haját.
- Mylord... kérem ne.
Próbált tiltakozni, de tudta, hogy nincs mit tenni... a férfi is....

A búzavirág V


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín al....
Szextörténet címkék

lilith | álarc nélkül | incest történet | albérlő | lacika |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.