Egy diáklány valóra vált álma


Leila reggelente amikor a gimibe igyekezett, felfigyelt egy jóképű daliás fiatalemberre aki egy szép farkaskutyát sétáltatott. Különösen kiemelkedett a srác a járókelők közül a magas daliás testével amit egy bokáig érő hosszú fazonú karcsúsított fekete kabát takart. Szinte minden reggel összetalálkoztak, eleinte csak szemkontaktus volt köztük majd a többszöri találkozások után már mosolyogva köszöntek egymásnak. Leilának egyre jobban tetszett a sármos srác és az volt minden álma, hogy milyen jó lenne közelebbről is megismerni.

Történt egy napon, hogy Leilát barátnője elhívta egy discóba. Ahogy közeledtek a discóhoz már az utcáról lehetett hallani a jó kis zenéket ami egyre jobban feltüzelte Leilát. Amikor belépett a discó fényekkel ellátott, zsúfolásig megtelt terembe, ahol már egy gombostűt nem lehetett ledobni, egy pillanatra megálltak az ajtóban, hogy egyáltalán merre induljanak el a tömegbe. Ekkor a pillantása a szemben lévő ablakra esett, amielőtt egy srác állt háttal neki mert éppen kifelé nézett az ablakon. Leilának szinte földbe gyökerezett a lába amikor meglátta a fekete pulóverben és nadrágban lévő széles válu szőke hajú srácot. Az örömtől csak annyit tudott mondani a mellette álló barátnőjének, hogy:

- Jézusom, ezt nem hiszem el, nézd ott van a KUTYÁS srác!

Mintha megérezte volna a srác Leila jelenlétét mert ekkor megfordult az ablaknál és szinte rögtön észrevette az ajtónál álló Leilát. Először csak szemeztek egymással ami kb néhány percet tartott, majd a srác szép lassú léptekkel elindult Leila felé, miközben Leilának majd kiugrott a szíve az izgalomtól. Amikor odaért a srác hozzá, fülig érő szájjal köszöntötték egymást és már táncra is invitálta Leilát. Onnantól kezdve megszűnt számukra a külvilág és egész este csak egymással táncoltak. A lassú táncokat különösen élvezték hiszen ilyenkor a testük is egymáshoz simulhatott ami még jobban fokozta az izgalmakat és egymáshoz való vonzódásukat. Annyira kezdték magukat átadni az érzelmeknek, hogy azon vették észre magukat, hogy nyelvük is elindult az ismerkedés útján ami annyira forróra sikeredett, hogy alig tudták abbahagyni. Ezzel még jobban felkorbácsolták az érzelmeket ami egyre jobban egymáshoz tapasztotta őket. Leila kezdte érezni, Daninak egyre jobban duzzad a nadrágja és legszívesebben odanyúlt volna, hogy megtapogassa a „duzzanatot”, de kíváncsiságát próbálta kordába tartani, nehogy „rossz lánynak” tűnjön. Dani is nagyon jól tudta magát tartóztatni mert a tapizással is nagyon diszkrét volt ami annyiban merült ki, hogy kezével megfogta Leila formás fenekét és magához húzta tánc közben amennyire csak lehetett . Hagytak időt az erotika kibontakozására.

Sajnos az idő nagyon gyorsan elszaladt és Leilának időre haza kellett mennie. Dani illedelmesen felsegítette Leilára a kabátját majd húzta az övét is és kéz a kézben hazakísérte Leilát. A kapuhoz érve egy hosszú forró csókkal búcsút vettek egymástól majd megsimogatták egymás kipirosodott arcát és a holnapi viszontlátásig elbúcsúztak egymástól. Leila alig várta a másnapot, egyrészt azért mert várta az újbóli találkozást Danival, másrészt pedig azért, hogy az osztálytársainak is eltudja dicsekedni, hogy sikerült neki megismerkedni a „Kutyás sráccal” aki egyébként több osztálytársának is tetszett. Nos, így vált valóra egy diáklány álma.


Szextörténet ajánló:


Úgy megbaszom a szűk picsádat, csak úgy csattog majd


Amikor bemutatták, az arca fogott meg. Vörös haj, zöld szem, harmonikus vonások. Teljesen lenyűgözött. A kedves mosoly, a nőies hang, az érdeklődő tekintet. Húúú…!
Úgy elvarázsolt az arca, hogy ha egy perccel később megkérdezik, milyen volt az alakja, fogalmam sem lett volna. Talán még annyi maradt meg bennem, hogy az átlagnál alacsonyabb.
Aztán néhány hétig nem láttam, de a hónap vé....

Éva megint kimaradt az első körből


Képzeld telefonált az István hogy szeretnének megint velünk lenni.Én tudtam hogy két napig nem dolgozol,ezért igent mondtam ,készülj megyek érted....

Odaérve a panzióhoz már Istvánék a teraszon koktéloztak,vártak ránk.Azt mondták tetszett a múltkori esténk és azt beszélték, meg kellene ismételni.-Ránk kis fér egy élvezetes hétvége mostanában nem nagyon értünk rá.

Felm....

Szopás a parkban 1. rész


19 éves voltam. Volt barátnőm de sosem jutottunk túl a simizésen, az izgatáson. Egy alkalommal eléggé felajzottan váltunk el egymástól. Hazafelé vettem az irányt a koleszba. A Népligeten keresztül mentem. Elmúlt már 10 óra is mikor egy padra leültem mivel még volt időm, hogy bemenjek. Rágyújtottam egy cigire. A város zaja lassan elült csak a fák susogása hallatszott. Ahogy ott üldögéltem egy két f....

Éva és Dorina története


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....

Szex Wellness


Érdekes az a szituáció az ember életében, amikor egy kedves házaspár külön-külön avat be a magánéletük legintimebb titkaiba. Ám a sors néhanapján olyan iróniával fűszerezi a hétköznapokat, amely soha nem feltételezett bizalom mellett pikáns ajándékká lesz a lélek mélyén.
Már vagy húsz éve éltek együtt. András nem egészen értette, miért laposodott el annyira a nemi életük, hogy egy héten egy....

Niki nénivel


Egyik délelőtt a suliban, szünetben megszólal a telefonom. Ismeretlen szám, felveszem, az egyik haverom anyja keres, hogy fel tudnék-e menni délután hozzájuk, mert a számítógépbe kéne beszerelni egy "meglepetést" a haver szülinapjára.
Megbeszéltük az időpontot és folytatódott a tanítás.
Délután kettőre ott voltam náluk, csengettem és felmentem hozzájuk. Az ajtó résnyire volt nyitva, ....
Szextörténet címkék

marci | figyelmes | regény | első alkalom 3. nap | Átlagos |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.