Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.

Egy diáklány valóra vált álmaLeila reggelente amikor a gimibe igyekezett, felfigyelt egy jóképű daliás fiatalemberre aki egy szép farkaskutyát sétáltatott. Különösen kiemelkedett a srác a járókelők közül a magas daliás testével amit egy bokáig érő hosszú fazonú karcsúsított fekete kabát takart. Szinte minden reggel összetalálkoztak, eleinte csak szemkontaktus volt köztük majd a többszöri találkozások után már mosolyogva köszöntek egymásnak. Leilának egyre jobban tetszett a sármos srác és az volt minden álma, hogy milyen jó lenne közelebbről is megismerni.

Történt egy napon, hogy Leilát barátnője elhívta egy discóba. Ahogy közeledtek a discóhoz már az utcáról lehetett hallani a jó kis zenéket ami egyre jobban feltüzelte Leilát. Amikor belépett a discó fényekkel ellátott, zsúfolásig megtelt terembe, ahol már egy gombostűt nem lehetett ledobni, egy pillanatra megálltak az ajtóban, hogy egyáltalán merre induljanak el a tömegbe. Ekkor a pillantása a szemben lévő ablakra esett, amielőtt egy srác állt háttal neki mert éppen kifelé nézett az ablakon. Leilának szinte földbe gyökerezett a lába amikor meglátta a fekete pulóverben és nadrágban lévő széles válu szőke hajú srácot. Az örömtől csak annyit tudott mondani a mellette álló barátnőjének, hogy:

- Jézusom, ezt nem hiszem el, nézd ott van a KUTYÁS srác!

Mintha megérezte volna a srác Leila jelenlétét mert ekkor megfordult az ablaknál és szinte rögtön észrevette az ajtónál álló Leilát. Először csak szemeztek egymással ami kb néhány percet tartott, majd a srác szép lassú léptekkel elindult Leila felé, miközben Leilának majd kiugrott a szíve az izgalomtól. Amikor odaért a srác hozzá, fülig érő szájjal köszöntötték egymást és már táncra is invitálta Leilát. Onnantól kezdve megszűnt számukra a külvilág és egész este csak egymással táncoltak. A lassú táncokat különösen élvezték hiszen ilyenkor a testük is egymáshoz simulhatott ami még jobban fokozta az izgalmakat és egymáshoz való vonzódásukat. Annyira kezdték magukat átadni az érzelmeknek, hogy azon vették észre magukat, hogy nyelvük is elindult az ismerkedés útján ami annyira forróra sikeredett, hogy alig tudták abbahagyni. Ezzel még jobban felkorbácsolták az érzelmeket ami egyre jobban egymáshoz tapasztotta őket. Leila kezdte érezni, Daninak egyre jobban duzzad a nadrágja és legszívesebben odanyúlt volna, hogy megtapogassa a „duzzanatot”, de kíváncsiságát próbálta kordába tartani, nehogy „rossz lánynak” tűnjön. Dani is nagyon jól tudta magát tartóztatni mert a tapizással is nagyon diszkrét volt ami annyiban merült ki, hogy kezével megfogta Leila formás fenekét és magához húzta tánc közben amennyire csak lehetett . Hagytak időt az erotika kibontakozására.

Sajnos az idő nagyon gyorsan elszaladt és Leilának időre haza kellett mennie. Dani illedelmesen felsegítette Leilára a kabátját majd húzta az övét is és kéz a kézben hazakísérte Leilát. A kapuhoz érve egy hosszú forró csókkal búcsút vettek egymástól majd megsimogatták egymás kipirosodott arcát és a holnapi viszontlátásig elbúcsúztak egymástól. Leila alig várta a másnapot, egyrészt azért mert várta az újbóli találkozást Danival, másrészt pedig azért, hogy az osztálytársainak is eltudja dicsekedni, hogy sikerült neki megismerkedni a „Kutyás sráccal” aki egyébként több osztálytársának is tetszett. Nos, így vált valóra egy diáklány álma.Véletlen szex történet:


Szex történetem, két fiú baszott meg


A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden no fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmesélem.

Négy éve csetlek, mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mo....

A nővérem, és barátnői


Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden „disznóságban” buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajo....

Leszoptam egy pincért


17 éves lány vagyok, és tavaly nyáron a szüleimmel és a tesómmal külföldre mentünk nyaralni. Amikor megérkeztünk, egyből lementünk a strandra fürödni, és feltérképezni a falut, ahol voltunk.
Nagyon szép volt minden, sok butik, sok ember stb. Mindig is szerettem a nyüzsgést, főleg ha sok jó pasit is láthatok. Első este sétálgattunk, amikor betértünk egy kávézóba. Itt kezdődött minden.
....
Szextörténet címkék

saládi | takarítón | pincér fiú | szarik | 998 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.