Anya és fia 2.


Gondoltam sinen vagyok, de éreztem kell még egy kis plus ital hogy bátorságot merítsek belőle így:
- Szóval bonthatom a pezsgőt?
- Nem tudom talpon-e tudok maradni ha tovább iszunk. (mondta nevetve)
- Ha majd nem birod lefektetlek. (mosolyogtam rá)
- Lefektettnél? (késdezett vissza, nem kis csábbal)
- Mindenféle képpen. (s közben már töltöttem is a poharakat)
- Mi lenne ha közben néznénk valamit? (kérdeztem miközben nyujtottam neki az italt)
- Ha a "kis gyülyteményedből" akkor benne vagyok. (kuncogott és már le is huppant a kanapéra)
- Milyen témáút kér az anyuka? (nevettem fel hangosan)
- Ha van olyat amiben anya és fia van az nagyon tetszene. (mondta miközben ledobta magas sarkúját és a dohányzó asztalra tette a gyönyörű feszes hosszú lábait)
- Olyan nincs de majd legfeljebb csinálunk mi, kamerám van én bevállalós vagyok már csak egy bevállalós anyuka kell.. Te az vagy? (kérdeztem tőle miközben elindítottam egy pornó filmet)
- Még az is lehet. (most már semmi mosoly nem volt, tapintható volt szinte az erotika a levegőben)

Oda mentem hozzá a két lábát összefogva felemeltem miközbe ő végig ülve maradt a kanapén. A lábait egyik válamra helyeztem és a kezeimmel alá nyúltam így húzva le róla a már általam kigombolt shortot. Majd a lábait még a magasban tartva terpeszbe nyitottam és kérdeztem:
- Mennyire vagy hajlékony?
- Próbáld ki. (felelte teljesen felizgulva tisztán látható volt a vágy rajta)
Így a lábait ismét a válamra helyeztem de most terpeszben hagyva és úgy kezdtem el csókolgatni a bokáján kezdtem és felfelé haladtam a lábfejét csókolgattam majd felváltva hol az egyik hol a másik lábál csókolva és nyalva haladtam lefele. Kis áramlásba kezdett teste fészkelődött az izgalom hatására a combjainak belső részéhez érve mikor már elé térdeltem lábai közt, elkezdtem simogatni a forró átlucskosodott bugyiján keresztül a pináját. Közben számat elsem vettem a combjairól és egyre és egyre közelebb haladva a hatalmas ajkaihoz majd mikor már a combhajlatánál jártam a kezemmel férre húztam a bugyiját és kitárulkozott előttem teljes egészében az anyám pinája. Mely felül kicsit szőrös volt viszont a nedvel teljesen beborított ajkak csupaszak voltak. A lábait most melle irányába döntöttem így kerekedve ki előtte feneke is és a vastag combjai által összenyomott ám kitüremkedő pinája. Elsőnek elkezdtem nyalogatni a combjai hátsó részét haladva a segge irányámab egésszen a vágásig ahol is elhangzott a...
- Ne kínozz kérlek.. (kélyes hangon kierőltetett bíztató mondat)
A vágás közé is benyaltam és elsőként a segglyukának álltam neki körbe körbe kicsit a lyukba is nyomkodtam nyelvem. A levegőt elkezdte szaporábban venni és ahogy a fenekétől haladtam feljebb megéreztem az anyám lucskát mely forró volt és nagyon sós, egyből elborított a vágy elsőnek hírtelen egy nagyobb bele nyalást majd folytonosan kezdtem nyalni pináját. Ekkor már megérkeztek az első halk nyögések is. Ahogy éreztem a tözet magamban úgy egyre keményebben kezdtem újjazni is nyalás közben. Az újjazással aztán kicsit lejjebb is mentem és análisan is megpróbáltam kényeztetni de nagyon szűk volt így nem bírtam, kis keresgélés után a lábaimnál megtaláltam a cipőlyét és felnyújtottam neki majd annyit mondtam:
- Szopd a sarkát.
Látszott rajta nagyon meglepődött és nem is tudta mit gondoljon de nagyon felvolt ő is izgolva így azonnal bekapta a cipőlye hosszú vékony sarkát és kibetologatta szájában közbe néha néha tekergette is rajta nyelvét majd vissza nyújtotta. Gondolom le esett neki mi volt a szándékom vele, kezéből kivéve óvatosan az anál nyilásához helyezve elkezdtem betolni neki egy hangosabb "úhhh!" felkiáltásra lettem figyelmes és egyből rá is kérdeztem:
- Abba hadjam? fáj? (mire ő)
- Folytasd, ne hagyd abba! (igen élvezetes hangon)
Így folytattam a nyalakodást és a cipőjével való kefélést egyre gyorsabb ütemesebb tempóban. Mikor éreztem már közel van a vég hogy elélvezzen abba hagytam, lábait le eresztve és feláltam a sliccel lehúztam és ő már folytatta is benyúlt a gatyámba kivette a fórró lüktető farkam elsőnek csak verte közben végig a szemembe nézett. Majd leköpte és úgy verte tovább, hatalmas élvezett volt hogy anyám épp az én farkam veri és mocskos kúrva módra köpködik de akkor. Rá kezdett a nyelvével is nyalogatta alul fölül oldalt, rá csorgatta a nyálát majd bekapta közben egy pillanatra sem ált le a faszveréssel. Fel s alá járt a feje a farkamon, sokszor volt már részem orális szexben de ez valami egésszen más volt olyan technikát alkalmazott amit még nem pipáltam meleg nagy puha nyelve szinte teljesen körbe ölelte szájában a nem kis méretű lűktető faszomat miközben kibejárt benne. Mondtam neki vegye le a pólót és a melltartót pillanatokon belül már semmi sem fedte gyönyörű hatalmas melleit, hátra löktem és fölé térdeltem majd a mellei közé helyeztem csupa nyál farkamat ő egyből rá szorította melleit és úgy kezdtem el dugni. Közben meg-meg nyalogatta makkom és nem kevés nyált csörgatott melkasára amit ahogyan kúrtam a mellét szét is kentem rajta. Kezdtem érezni ha nem történik változás az anyám arca láttán amikor a mellét baszom tuti hogy elélvezek így abba hagytam és megfordítottam a kanapéra térdeltettem nekem háttal és a haját a kezemre fonva egy határozott mozdulattal tiszta erömből bevertem neki a faszom amit nem kis sikítással tanusított. Lassú de erős lökésekkel dugni kezdtem ezt ő kúrvás nem is nyögésekkel inkább nyüszítéssel kisért majd mondtam neki hangosabban és ahogy ő egyre hangosabban nyüszített én egyre gyorsabban és erősebben dugtam koránt sem mondható szűk pináját. Mikor már nagyon belendültünk egy nagyhalom nyálat csurgattam ujjaimra a farkam kihúzva az élvezetes pinájából a segglyukára kentem és a farkammal elkezdtem döfködi bejáratát mire ő
- ott még szűz vagyok de könyörgök basszét! (elég durva hangfekvésbe)
Ez nekem olaj volt a tűzre egyre jobban eröltettem be neki hímvesszöm majd teljesen sikerült benyomnom neki. Ahogy bent voltam intenziven rákezdtem a baszására kicsit érezhető volt hogy fáj neki de az is hogy nagyon élvezi. Így nem sokkal rá a farkam kihúzva és marokra kapva elkezdtem verni és mondtam neki forduljon meg és térdeljen elém.
- Nyisd ki a szádat. (mondtam miközben az arca előtt vertem a faszom)
Nagyra nyitottam és a nyelvét kidugtam nem sok rántás kellet már lőttem is ki a gyümölcsét az anyámmal befektetett munkának. Mikor az utolsó csepp is távozott farkamból és az anyám arca betelítödött ugyanúgy ahogy a szájai is fia gecijével a szájába nyomtam és még kiszívta az életet is belőle majd kicsit játszadozott a gecivel majd kezével letöröltem és untig lenyelte az egésszet.

- Hát ez nagyon jó volt. (döltem ki a kanapéra)
- Szerintem is. (tápázkodott és szorosan a lábát áttével rajtam dőlt mellém)
- Azt hiszem mostmár az a bugyi se kell alváshoz. (nevettem rá)
- És alvás se sok lesz ha ez így folytatódik. (kacéran de kicsit kérdően is jelentette ki)
- Mi az hogy?. Sőt ez most már elvárás, amég itt laksz napjába többször is kérek belőled. (közben markoltam meg a seggét)
- De az anyád vagyok nem zavar? (kicsit kétségbe esetten kérdezte)
- Amég ilyen étvágyadvan csak élvezem, és most már azt is tudom mivel láncolod magadhoz a hapsikat. (mosolyodtam el)
- Pedig még nem is mutattam semmit, de majd reggel. (felvillanyozóan mondta)
- Na arra kiváncsi leszek de most feküdjünk le és reggel remélem mesztelenül fogadsz. (mondtam a szobába indulva)
- Majd meglátod. (kis vékony hangon tette hozzá mint aki forral valamit)
Majd le dőltünk egymás mellé anyaszült mesztelenül az anyám teljesen a faszomra fészkelődött hatalmas seggével és így aludtunk el.

Reggel a telefonom csörgésére ébredtem. Nehezen magamhoz térve felvettem az ismeretlen számot.
- Igen? (szóltam bele)
- Szia! Vivi vagyok. Felkeltettelek? (bátorkodva kérdezte)
- Szia. Nem dehogy is mondjad.
Közbe az ajtón jött be egy kicsinyke áttlátszó hálóingbe az anyám. Az ágy végén feltérdelve négykézláb közelített egyenesen felém közben mosolyogva a szemembe nézett mind végig. Tovább mászva elérte a mellem és a felső testem kezdte el csókolgatni lágyan haladva a nyakam felé.
- Találkozni szeretnék mielőbb, nagyon fontos dologról lenne szó de ne ijedj meg nincs bajom.
Az anyám állát felemelve tátogtam neki hgy Vivi az. Erre ő a vékony lepedőt lerántva alsó testemről a félig merevedező farkam elkezdte verni és száját nyalogatta közben.
- Hát... őő.. rendben. Hol vagy most?.
És az anyám fejét kezdtem tolni lefelé, ahogy faszközelbe ért már el is kezdte szopni, feje miközben járt a farkamon kezével még verte is. Amikor szájából kiengedte faszomat nyálat köpködött és csúrgatott rá.
- A nyugati pályaudvaron vagyok. (mondta félve)
- Hogy hogy? (kérdeztem volna mérgesen de az élvezettől inkább boldog hangnemet sikerült ki erőltetnem magamból)
Anyám ekkor felhúzta hálóingjét újjait benyálazva pináját alaposan bekente, majd átfordulva, farkamat megragadta és seggel felém rá csúszott. Hatalmas élvezett volt. Még teljesen fel nem izgult szűkre zárt pinájában felfedező útra indulni. Amint tövig sikerült megülnie előre dőlt és rohamos tempőba kezdett keverni farkamon. Ahogy csipőjét föl s alá kezdte mozgatni feneke ketté nyílt teljesen és seggjuka teljes egészében kitárulkozott. Egyből kapva az alkalmon hüvelykujjamat benyálaztam és nekiláttam a seggjuka masszírozásának.
- Mindent elmesélek csak kérlek ne szólj senkinek sem. Mikor tudsz ide jönni? (kérdezte kétségbe esetten)
Seggjuka masszírozásából aztán pillanatok alatt anális ujjazás lett és a halk szuszogásokból a tegnapról ismerőssé vált nyuszítés felé vette az irányt. Mivel éreztem ennyi izgalom nekem hamarosan befogtenni csak annyit feleltem Vivinek..
- Mingyárt elmegyek egy helyre és utánna egyből megyek hozzád.
Anyám egyből vette a célzást és a faszomról le szálva, fel ült és most a seggébe irányította már lüktető farkam. Az ágyon gugolva folytatta tovább a lovaglást. A kezét harapva hogy tompítsa a nyüszítését.
- Rendben várlak hívj ha itt vagy szia.
- Oké szia.
És ahogy kinyomtam a telefont az anyámból ordítva tört ki a sikítás, olyan erőssen lovagolt hogy az az ágyékom majd szét szakadt. Mikor éreztem hogy mingyárt elmegyek a hajába kapva erőssen magamfele rántva kiáltottam rá, hogy keményebben te kúrva! Az anyám még jobban rá kezdett a sikítozás és nyüszítés fergetében és betelítettem a forró spermámmal. Még egy kicsit lovagolt majd lelöktem magamról. A fejét a faszomra irányítottam, hogy tisztítsa le. Mikor befejezte, feláltam az ágyról és közöltem vele..
- Nagyon jó volt, de most találkoznom kell a lányoddal.
Az anyámat nem igazán érdekelte vagy csak még a szex hatása alatt volt, mert annyit mondott..
- De siess vissza mert még nem végeztünk.
Gyorsan összekaptam magam és elindultam Vivihez.

Autóba ülve perceken belül ott voltam a vasútállomáson. Leparkoltam a parkolóban jól látható helyre és vissza hívtam azt a számot

amin Vivi nem rég hívott.
- Szia! Hátul vagyok a parkolóba. (és elmagyaráztam neki hova jöjjön)
- Oké. Sietek. (és letette a telefont)
Kiszáltam az autóból és úgy vártam. Vivi egyébként a hugom anyám lánya csak másik házasságából így csak az anyánk egy viszont neki az

apukája felöl még van egy fiú testvére. Már rég nem találkoztunk, van már vagy 2 éve is. Ahogy figyeltem honnan jöhet a tömeg közül

kiszúrtam egy nagyon dögös csajt. Szőkésbarna kicsit göndör hosszú haj, nagyon jó alak. Egy szines platfor szandi volt rajta,

bőrhatású szaggatott leggins felskőként pedig egy lenge mélykivágású bézs felső ami elöl a köldökrészig volt kivágott hátul pedig

csipőig, kis táska a karon. Egyszóval egy igazi bevállalós pláza cicának tünt. Mosolyogva tipegett felém. Már teljesen el is

felejtettem Vivit csak a nőt figyeltem és amikor oda ért hozzám, még meg is lepődtem.
- Köszi hogy kijöttél hozzám. (és már adta is a csókokat)
Ekkor eszméltem fel hogy ő a hugom Vivi.
- Nem tesz semmit! (csókoltam vissza az arcára)
- Valami bajvan? (kérdezte) Olyan meglepődött arcot vágsz.
- Semmi. Semmi. (feleltem, hát persze hogy meglepődtem az előbb kívántam meg erre kiderül hogy ő a rég nem látott hugom, gondoltam

magamban)
- És? miben segíthetek?
Hosszasan bár még így is csak nagy vonalakban vázolta a helyzetett amiben éppen van a testvérével, Csabival és unoka testvérével

Tomival Balatonon nyaraltak "buliztak" de közte és Csabi közt szerelem alakult ki. Végig szinte tátott szájjal figyeltem és csak

folytatta. Elmondott behatóan mindent arról hogy szexelt Csabival sőt ezen felül Tomival is és úgy is hogy a két fiúval egyszerre.

Majd rövidesen rá tért a lényegre hogy a Csabival meg akarnak szökni mert úgy is elleneznék kapcsolatukat hiszen édes testvérek, és

hogy ebben segítsek nekik.

- Húhhh.. Hát.. ezt még megkell kicsit emésztenem, nekem az is ujj hogy így nézel ki. Sőt még az is hogy szexelsz, pláne az hogy a

testvéreddel és mondanom sem kell az mekkora meglepetés volt hogy egyszerre kettővel is a ráadást már nem is mondom hogy szerelmesek

lettetek és hogy meg akartok szökni..
- Tudom sok ez így hírtelen, és hiddel nem hozzád fordultam volna ha lett volna más választásunk.
- Jó. Vagyis nem jó. De milyen segítség kellene?
- Elfogyott a pénzünk és...
- Ne is folytasd. Mennyi?
- 40ezer kellene hogy meghosszabítsuk még a szoba foglalást amég kitalálunk valamit, de igérem meghálálom.
- És hogyan?
- Mennyünk fel hozzád és megmutatom. (hajolva közelebb súgta a fülembe)
Hogy vigyem fel hozzám? hisz ott vár az anyánk, és ahogy ismerem mesztelenül szexre vágyva, tanakodtam magamban.
- Az a probléma vele hogy nálam lakik anyánk.
- Hogy hogy? (illetődött meg) megint elhagyta a pasiját gondolom...
- Úgy ahogy mondod.
- Már kijött a formából, mindig tudott magának lakást intézni szexel. (nevetve mondta nekem)
- Ami azt illeti és ha már te is ilyen őszinte voltál velem akkor... sikerült neki.. amikor hívtál is éppen "hálálkodott"...

(zavartan de mosolyogtam Vivvire közben)
- Azta.. húhh hát ez... és milyen? (magához térve kérdezte kíváncsian szinte fel villanyozva)
- Mitagadás nagyon jól csinálja ékes bizonyíték rá hogy eszem ágában sincs elküldeni őt. (válaszoltam mosolyogva)
- Hmm... akkor megvan az első családi trófeád, de ha úgyalakul lehetek még én is az?...
Mindent csak ezt nem gondoltam volna a hugomról, hogy így árúba bocsáltja magát a testvérének, hogy az unokatestvérével együtt

lehessen még. De ez várható volt hiszen az egész család ilyen a mamám után egyből az anyám akkor miért lett volna kivétel ezalól pont

a hugom?.
- És mitől alakulna úgy? (kérdeztem vissza miközben közelebb lépve hozzá az oldalán végig simítottam a kezem egésszen a csipőjéig)
- Ha megadod amit kértem, megadok bármit! (felelte izgatóan végig a szemembe nézve miközben szorosan hozzám simult amitől a kezem

csipőjéről a fenekére csúszott)
- Biztosan bármit? (kérdeztem vissza ajkaitól ötcentiméterre sem választva el ajkam)
- Akármit. (miközben másik kezemet is a fenekére helyezte szinte már suttogta válaszolta vissza és megnyalta a számszélét)
Lassan magamhoz térve a bódulattból kérdeztem tőle...
- Akkor mehetünk?
- Már alig várom. (felelte és kezeim közül kicsusszanva huppant be az autómba)
Beküldő:Sasvári LAc


Szextörténet ajánló:


S/M történet, Nikolett és a parasztok


Nikoletta, a földesúr lánya, jólesően nyújtózkodott meleg, puha ágyában. Már délelőtt volt. Hivatta a szobalányát, Hannát. Mikor a lány belépett, Nikoletta rosszindulatúan végigmérte. Hiába, a lány csinosabb, mint ő. Régen szerette volna már megfenyíteni, de a szolgáló eddig nem adott rá okot.
– Hozz kávét! – parancsolta Nikoletta.
Kriszta hamarosan visszatért a gőzölgő csészével, de....

Biszex parádé
A pasim teljesen eltompult. Egy közös kefélést próbáltam összehozni vele és egy másik sráccal, de nem is akart hallani róla. Azt hiszi, hogy egy másik meztelen farok jelenléte máris köcsöggé változtatja.

Persze az ötlet, hogy egy másik nő csatlakozzon hozzánk a hálószobában, őt felizgatja, de visszautasítja egy második szerszám iránti sóvárgásomat. Olyan ideges pasa....

Párbeszéd 1 rész


Szia,hogy vagy?
köszönöm jól vagyok,csak valahogy ez a COVID 19
nem tetszik nekem!
Miért mi a baj ezzel?
Hát nagyon sok olyan dolgot nem lehet tenni amit az ember szeretne csinálni,
miért mit szeretnél csinálni?
sok olyan dolgot amit most tiltanak!
mért mi az szerinted amit tiltanak?
hát többek között nem lehet egy jót baszni,vagy
les....

Irénke első kefélése


Még most, 20 év távlatából is izgalommal tölt el, amikor visszagondolok a 16. születésnapomon történtekre. A legjobb barátnőm, Jena, a fürdőmedencéjük mellett partit rendezett nekem a házukban. Izgatottan segítettem neki egész délelőtt díszíteni a házat és a medence környékét az esti születésnapi partihoz. Forró nyári szombat volt. Együtt megreggeliztünk és teniszeztünk egy kicsit. Utána a konyha....

A lányunk új barátja


- Szóval van itt ez a srác, apu, Krisztián. Anyu már ismeri. Többször is találkoztam már vele. Nagyon jó fej, bírom a humorát, megértő. És úgy gondoltam, hogy itt az ideje annak, hogy bemutassam nektek – fordult felé a lányom, Zazi.
- Tőlem – jött zsigerből a válasz. Persze, az én kicsi lányom nagyon örült annak, hogy az apja ezt megengedte. Bár nem mutattam ki, de igenis kíváncsi voltam er....

Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....Szextörténet címkék

fiú-lány | első leszbikus | elott | szeánsz | hiány |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.