A férjem, és a néger szeretőm


Ha már volt része valakinek igazán jó szexben, akkor neki nem kell magyaráznom, hogy van az a pillanat, mikor teljesen kizárod a külvilágot. Ebben az állapotban voltam amikor megláttam a feljárón a férjem autóját. A hatalmas fekete szörny ezúttal épp úgy használta a testem, ahogy a legjobb volt számomra, érzékien és mégis pokoli mocskosan. Az ember agya nyilván kikapcsol, ha épp valóra válik az egyik régóta dédelgetett álma.
- Szétbaszom a fehér pinád te ribanc! – ordította hangosan a felettem dolgozó megtermett alak
Mégis volt hangosabb nála a szobában. A kéjes sikításomat és az egymásnak csapódó testek jellegzetes csattogását még ez a mély orgánum sem tudta elnyomni.
- Televerlek! – kisebb pofon
- Szétkúrom a picsád! – nagyobb pofon
Mégis honnan a fenéből tud ilyen jól káromkodni magyarul? Bezzeg erre tudok koncentrálni két fülig nedves orgazmus között. Egy tövig vágásnál megéreztem a már ismerős jelenséget, de most még intenzívebben, még mélyebben mint legutóbb. A bennem tomboló, véget nem érő, feszítő kéjrúd tövétől lassan vánszorgó gombócot éreztem végigfutni az ágyékomban. Vagy még beljebb. Elképesztő.
- Nesze! – üvöltött fel
Éreztem, ahogy spriccelve belém lövelli forró magját. Még csak nem is végzett az első adaggal, már lökött is még egy hatalmasat rajtam, aztán újra éreztem az egészet újra. Érezhetően elkezdett ezután csökkenni a feszülés, kicsit puhult a farka bennem. Ekkor tértem magamhoz.
„Régóta van ott az autó?” „Bejött már a házba?” „Meghallotta?” „Látta?”
Feltettem magamnak a kérdéseket, de okos kislány vagyok, még ha ez nem is igazán látszik e percben. Igen-igen-igen-mármindegy. A kemény pornófilmekbe illő, arcpirító jelenetet még az is lehalkította volna, aki egyedül lakik egy palotában, valószínűleg még a messzebb lakó szomszéd is össze tudta rakni a képet. A srác közben rám omlott, nehéz teste alatt akkor is fújtattam volna, ha nem az imént élvezte volna tele a lüktető, nedvekben úszó puncimat. Nincs elég bajom. Az ajtó felé néztem, hogy választ kapjak az utolsó kérdésre.
„Na baszki, ott van… Várjunk csak?”
A férjem a nyitott ajtóban állt egy pólóban, nadrág nélkül és a farkát húzogatta kidülledt szemmel, tátott szájjal. A szívem szinte kalapált, először ijedt tekintetem egy pillanat alatt váltott át megdöbbentre. Csendre intett a másik kezével és halkan hátrébb lépett, miközben a pasi lassú mozdulattal tenyerelt két kézzel az ágyra és felnyomta magát rólam. Puhává vált szerszáma még mindig bennem volt.
- Kurva jó vagy baby. Imádom a szűk pinádat. – mormolta lihegve
Visszakaptam rá a tekintetem mintha semmit sem láttam volna és kényszeredett mosolyt villantottam, miközben végigsimítottam két tenyérrel a hasát. Ezer gondolat cikázott az agyamban, a torkomban lévő gombóc még az imént bepróbálkozott anakondánál is jobban nyomott. Nagyot nyeltem és eldöntöttem, hogy belemegyek a játékba. Egy nap alatt két dolgot is kihúzok a bakancslistámról, bármi lesz is a következménye a mostani dilemmás helyzetnek.
- Imádom a farkad… - kuncogtam szinte cukin lihegve
Szó nélkül, visszafogott mosollyal kicsúszott belőlem és felegyenesedett, mackós mozgással elindult az ágy elejéhez. Rápillantottam az ajtóra, de a kukkoló kísértet eddigre már el is tűnt. Közben a szörnyeteg lehuppant az ágyra félig fekve, pont a férjem oldalára. A feje alá gyűrte a párnát és pihegett kényelmesen elhelyezkedve, izzadtságcseppekkel borított testtel. Enyhén zsibbadt mozdulatokkal tápászkodtam fel én is az ágyról, szinte megdermesztett, ahogy az eddigre már alattam félig kihűlt nedvességtócsához hozzáért a fenekem. Óvatosan kezdtem el lépkedni a kijárat felé.
- Hova mész? – dörmögött mögöttem
- A fürdőbe. Egy kissé „tele” vagyok.
Ennél ékesebben nem igazán tudtam kifejezni, hogy bármilyen mélyre is tette ezt az adagot, nem igazán lehet kivédeni, hogy kicsorogjon. Full house…
- El ne merj menni! – morrant rám – Gyere ide és szopjál fel szépen! Még nem végeztem veled.
Felé fordultam kissé toporzékolva, úgy tűnik egy újabb mocskos dolog vár rám… Végigfutott az agyamon, hogy visszautasítom, de ha őszinte akarok lenni, még életemben nem éreztem magam ilyen szabadnak, annak ellenére, hogy a fal mögött több mint valószínű, hogy ott volt a férjem. Megvontam tehát mosolyogva a vállam és visszasétáltam az ágyhoz, miközben ő hatalmas szőrös lábait nyitotta szét vigyorogva. A farka a combja közepén csillogva pihent, sperma és belőlem származó kéjcseppek borították a felületét. Elég kívánatos volt. A lábai közé térdeltem és kézbe vettem, közben nagyot pucsítva az ajtó felé. Ahogy kitoltam a fenekem éreztem, hogy máris folyik ki belőlem amit az imént beletettek, pillanatok alatt szaladt végig az első csepp a combom belső felén. Kissé irigyeltem is a férjem a kilátás miatt, remélem, lő rólam pár képet…
- Ez az baby. Szopjad szépen a nagy faszomat!
Hümmögve, cuppogva tisztogattam a farkát, az egyik kezemet mozgattam rajta, a másikkal pedig a hatalmas, szőrös golyóit masszíroztam. Akkorák voltak, hogy egy is alig fért el a tenyeremben.
- Régóta nem találkoztam ilyen faszéhes kis ribanccal, mint te. Ahhh ez az, nyeljed a feka faszt!
Betoltam a számba duzzadni látszó szerszámát és tettem, amit kért, ameddig a lehetőségeim engedték. A nyelvemet serényen járattam odabent a hatalmas, sós ízű makkján, hogy újra életet leheljek a szörnybe.
- Felizgat, hogy a közös ágyatokban baszlak szét, mi? – dőlt hátra vigyorogva, kényelmesen
- Ühüm…
Gyorsítottam a mozdulataimon a gondolatolvasásnak hála. Gondoltam egy kicsit feldobom a műsort és kiengedtem a számból, hevesen és nedvesen csattogva kezdtem el verni a farkát.
- Sokkal jobb, mint a férjemé… - mosolyogtam rá, de nem neki címeztem
- Tetszik a néger fasz?
- Ahh igen baby… egész nap ellennék vele. Imádom!
- Ülj bele, gyerünk! Lovagold meg!
Nem kellett kétszer mondania, nekem is kézenfekvő póznak tűnt. Feljebb helyezkedtem tehát és a lábaim közé próbáltam venni. A gond az volt, hogy széles csípőjén nem igazán tudtam úgy helyezkedni, hogy felülről bele tudjak csúszni, egyszerűen túl pici voltam hozzá. Így jobb híján előredőlve, a hasára helyeztem a szeméremdombomat. Még így is erőteljesen le kellett tolnia a nyakát ahhoz, hogy a cickóimhoz férjen és hosszú nyelvével kihasználja az alkalmat egy kis játékra. Hatalmas markainak erős szorítását éreztem a popsimon. Még egy tenyérbe sem illeszkedtem ennyire, mindnél nagyobb voltam. Ebbe viszont tökéletesen passzoltak a nagy félgömbjeim.
- Mmm… Micsoda segg. Basznivaló picsád van. – paskolta meg erősen, a szoba visszhangzott tőle - Na gyere, csússzál rá a faszomra te ribanc!
Oda igazította a még mindig csöpögő bejáratomhoz félig merev farkát és beirányította. Úgy éreztem olyan hosszú keze van, hogy még a lábujjamat is elérné gond nélkül, szinte meg sem mozdult a felsőteste. Azonnal elkezdtem rácsúszni a szerszámára, ahogy nyomtam magam egyre beljebb, éreztem, ahogy szinte utat tör magának. Ezúttal már könnyedén haladt előre a nedves forró puncimban, miközben az előző adag spermát beljebb és kijjebb préselte belőlem. Újra felnyögtem kéjesen és megjelent az arcomon ugyanaz a perverz, mocskos mosoly mint az imént. Hagyta, hogy kiszolgáljam magam, csak a fenekemet markolta felhúzva erősen mindkét oldalt. Igazán szexi látvány lehetek hátulról, de erről majd lesz kit kikérdezni.
- Csináld baby! Lovagold meg a faszt!
Ahogy belém csúszott mélyen, már lett helyem a mozgásra, felegyenesedtem. Tenyerei rögtön a melleimbe markoltak, én pedig elkezdtem rajta lovagolni. Másodperceken belül tűnt el újra a külvilág, mikor bennem volt a farka csak arra tudtam gondolni, hogy elélvezzek. Igyekeztem minél gyorsabban rákapcsolni újra, rátámaszkodtam a hasa felső részére, és fel-le emelgettem rajta a testem. A vigyorából következően úgy tűnt nem nyomom ki a lelkét a tenyereimmel, imádtam a gonosz tekintetét. Fennakadó szemem és a forró nedveim áramlása éreztette vele, hogy behúzhat a megszámlálhatatlan strigulák mellé még egyet. Felsikkantottam kissé és magamhoz térve még tovább fokoztam a tempót. A szoba újra hangosan visszhangzott a nedves csattogástól, valószínűleg a férjem már a hangoktól is elélvezett. Ellentétben vele… Még sosem fordult elő, hogy ilyen tempó mellett fel se merüljön bennem, hogy kicsússzon belőlem. Pedig van tapasztalatom.
- Na pattanj le rólam, rád akarok élvezni! – mondta lazán egy paskolást követően, mintha a munkám mit sem ért volna. Lihegve és teljesen kitágultan emelkedtem le hatalmas farkáról és hagytam felkelni az ágyról.
- Ide térdelj elém, kurva! – mutatott a földre, miközben feltápászkodott.
Szinte megszállott módjára huppantam elé, lüktető ágyékkal és csapzott testtel. Ráfogott egy kézzel a nyakamra és felfelé irányította a tekintetem. A másik kezével hevesen verte hatalmas fekete farkát, az arca kissé eltorzult.
- Kell a geci, igaz?
- Igen! Add nekem a gecidet! – kérleltem
- Ráverem a cuki kis arcodra te fehér ribanc!
Nem igazán voltam oda az arcra élvezésért, de a show-nak mennie kell tovább… Cuppogva verte tovább a szerszámát, közben rá-rá markolt a melleimre, én pedig kitoltam a nyelvem.
- Gyere ide! Ahhh yeeaahh! Here’s the cum, bitch!!
Na azért itt már nem volt nagy tűzijáték, gyakorlatilag pár csepp érkezett. Hörögve, kicsit túl játszva kente rá a nyelvemre és az ajkamra. Nem mondom, hogy erre számítottam, de benne volt a pakliban. Rendes kislány módjára le is tisztogattam neki szépen, nehogymár’ koszosan menjen haza a drágám. Volt dolgom bőven, még nem is végeztem, amikor egyszerűen elhúzta előlem.
- Huh ez az baby… Na húzok, mert dolgom van.
A földön térdelve néztem, ahogy felkapkodja a ruháit, és mint aki jól végezte dolgát (mert elég jól végezte a dolgát) egyszerűen kimegy a szobából. Kis idő múlva hallottam nyílni-záródni a bejárati ajtót is, szóval verekedés nem lesz értem úgy tűnik. A gombóc viszont visszatért a torkomba, azt hiszem egy nagyon érdekes beszélgetés vár a férjem újdonsült hotwife-ára…


Szextörténet ajánló:


Diáklány az albérletben


Elég nagy lakásunk volt diákkoromban és a szüleim rendszeresen kiadtak egy szobát egyetemista lányoknak. Kedvelték a lányokat, noha nem olyan megfontolásból, mint én, hanem egyszerűen azért, mert jobban vigyáztak a lakásra, mint a fiuk. Utolsó éves voltam, amikor a szüleim elköltöztek otthonról, magamra hagytak a lakásban az aktuális albérlőnkkel, Enikővel. Képzelhetitek, hogy nem viselt meg külön....

A hűtlen férjMintha feszített víztükör alól robbantam volna ki, hogy ismét teleszívhassam tüdőmet a friss levegővel, úgy rántott vissza gondolataim közül a valóságba a kupé ajtajának nyikorgó hangja. Ösztönös mozdulattal szakítottam el pillantásomat az ablak előtt elsuhanó tájról, hogy az érkezőre pillantsak.
Ő állt ott előttem, mosolygó arccal pillantva be a kupéba, érdeklődő arccal szemlélve m....

Fiatal fiú, mature nő


Hol is kezdjem...
15 éves voltam, mikor elkezdtem angol magántanárhoz járni.
A család régi ismerőse a nő, nevezzük Esztinek. Eszti akkor 19 éves volt, jó angolos, mellesleg nagyon jó nő... legalábbis szerintem. Gyönyörű, leomló sötétbarna haja, sötétbarna szemei, formás arca és telt, piros ajkai voltak. Nőiesen telt alakja, szép nagy cicijei és formás Popsija egészen szép összhatást ....

Szopás a boltban


Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.

Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.

TALÁLKOZÁS 1 rész


Amikor az ember már nem 20 éves de még mindig szereti a szexet,azt hiszem ez nem baj.
igaz elmúltam már jócskán a húszat , de azért még,
mindig szeretem a pinát,
egy alkalommal mikor úgy egymagamban sétálgattam
az utcán,márt igen elmúlt éjfél,
nagyon jó idő volt , meleg és enyhe szél fújdogált
szóval így egymagamban eszembe jutottak azok a szép idők,mármi....

Feleségem, a nimfomániás


Harminc éve ismerem a feleségemet aki egy egyetemen a pénzügyi osztályon dolgozott, mint adminisztrátor. Nagyon megtetszett és volt olyan nap amikor kimentem hozzá munkaidőben és mikor meglátott nagyon megörült és kiment a mosdóba.

Mikor visszajött nem volt rajta más csak egy nylon munkaköpeny ami áttetsző volt fehér és pont a puncijánál hiányzott egy gomb. Nagyon élveztem, mert edd....
Szextörténet címkék

ndk-ba | tüdőbeteg | gyönyörű | a nőgyógyász | felelek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.