Rommá kefélt egy hatalmas néger pasi


Esküszöm, az idős emberek belém látnak. Ahogy a korlátba kapaszkodva caplattam lefelé, jött velem szembe egy idős nénike, aki bizony elég rosszallóan nézett rám. Vagy ennyire látszik, hogy gyakorlatilag rommá kefélt egy hatalmas néger pasi három perce? Ja és ez ennyire ciki? Lihegve huppantam be a kocsiba és önkénytelen nevetésbe kezdtem, ahogy becsuktam az ajtót. A testem még mindig reszketve lüktetett a vágytól és az élménytől. Most kéne akkor jönnie a lelkifurdalásnak, mi? Hát úgy tűnik ügyesen sikerült elhajolnom az útjából, mert rohadt boldog voltam. Gondolom ennek lehet a jele az idióta vigyor az arcomon. Ez feltűnt két-három útépítő menő csávónak a túl oldalon.
- Jani! Nézzél csak oda! Ennek is biztos jutott rendesen répaföld.
Bármennyire is találékonynak tartottam őket, a középső ujjamat azért megmutattam nekik, hátha műkörmös referenciát keresnek a sörös üvegek mellett… Amúgy meg totál igazuk van, de miféle ribanc volnék ha ennyi tartás se lenne bennem? Irány haza, bőven időben vagyok.
Úgy gondoltam, hogy majd a klíma miatt kicsit tisztul a fejem míg hazaérek, de mivel a férjem nem tisztíttatta ki, így nyilván az állott szagélményen túl más hatást nem várhattam tőle. Műszakilag egyébként én sem voltam túl jó állapotban, az átázott bugyi és a bennem maradt ilyen-olyan testnedvek miatt az első utam a zuhanyzóba vezetett. Életem párja közben mit sem sejtve tevékenykedett a konyhában, az áhított vacsorát próbálta elkészíteni. Fogalmam sincs, hogy egy rohadt tésztával mit kell két órán át szarakodni, de neki minden alkalommal sikerül. Már a zuhany alatt kitaláltam, hogy havi gondjaimra hivatkozva jobban tette volna, ha csak egyszerűen rendel valamit. Közgazdász végzettsége ellenére elég pocsékul számol…
Míg sikerült magam kimosdatni a néger mámorból, az úriember gondoskodott róla, hogy még jobban visszavágyjak hozzá. Megkaptam az akció közben készített képeket egy „Csipkedd magad baby, mert dolgod van. Újra szét akarom baszni a forró, szűk pinádat.” üzenet kíséretében. Az olvasás után a frissen felhúzott bugyim anyaga nyilván nem a párától lett újra forró. Eldöntöttem tehát, hogy minél gyorsabban lerázom a férjem és már megyek is a „dolgomra”. A szabadulás egyik legbeváltabb módszere a menstruáció-szopás kombó. Gyorsan le is tettem róla, a tésztát befaltam, a férjemet pedig lepippantottam, majd a kedvenc képzeletbeli elvált barátnőmnek biztosítottam vállat a kisírásra, más úgyse lehet. Egyszerűen kivédhetetlen. Arra jutottam, hogy kár volna elpazarolni a kedvenc szexi gönceimet egy erős fekete tenyérre, meg egyébként sem úgy tűnt, mint akit ez érdekel. Szóval forró naci, kivágott trikó melltartó nélkül, aztán kész.
Láthatóan a közút útépítő mesterei a mai napot meghúznák velem együtt, mert mikor vissza értem ők még mindig azt a talpalatnyi bicikli utat csinálták, amit az első érkezésemkor.
- Tudjuk ám hova sietsz annyira szépségem!
- Felesleges ordítani, amúgy is hallják Budaörsön is. – vigyorogtam oda egy idősödő pocakos faszinak.
- Minek neked az a nagy szerszám? Hmm? Ezen a vidéken is találsz ám beléd valót. – röhögött mellette egy ifjú pályakezdő.
- Az a baj a veletek, hogy a szátok nagyobb mint a farkatok. – kacsintottam kacéran rájuk, majd visszafordultam a kapucsengőhöz.
Míg újra megkerestem a sok keleti név között az egyetlen angol beütésűt, már éreztem is, ahogy egy koszos tenyér bemocskolja a drapp színű, fenékre feszülő nadrágomat.
- Nemár’. Most komolyan megfogtad a seggem? Rendőrt hívjak, vagy itt a főnököd is? – fordultam dühösen az enyhén izzadtság szagú, pimaszul vigyorgó, MK logós munkaruhában feszítő fiatalabb srác felé.
- Most mit vagy úgy oda? Nem azért tetted ki, hogy megfogják, baba?
- De. Csak nem az ilyen tirpákok, mint te.
Elütöttem onnan kezét és újra elkezdtem keresni a nevet. Rohadt lassan olvashatok, mert visszacsúszott a marka.
- Most mégis mi a francot akarsz? Komolyan. – fújtattam felé fordulva
Úgy tűnik, gyorsan ki lehet bontani ezeket az egybe-ruhákat, mert a másik kezével már a félmerev farkán húzogatta a bőrt. Rajta tapadt a szemem, pedig nem először láttam még csak ma sem ilyet. Ez a nap úgy tűnik tele van vaskos és hosszú dilemmákkal…
- Az is elég ám ha kivered. – vigyorgott bárgyún
Ahogy kimondta fejben már láttam is, ahogy a mocskos munkásruhából kikandikáló gyönyörű szerszám spriccel a kezeim között, a fejem újra elöntötte a forróság. A válla mögött kinézve láttam, hogy a távozásomkor bámuló nagyika egy szatyorral a kezében közeledik az ajtó felé. Arrébb húztam a srácot a narancsmellényénél fogva.
- Állj már félre te bunkó! Tessék csak jönni… - invitáltam a nénit az ajtó felé udvarias mosollyal.
Rázta a fejét, mikor rám pillantott, de végül csak kinyitotta. Alig tudtam eltakarni a srác farkát a fenekemmel, rendesen hozzápréseltem. Végül is sikerült besurrannunk a záródó kapun, majd türelmetlenül taperászva lökdösött a sötét tárolók felé. Vagy én húztam a farkánál fogva? Nem is tudom.
- Na ez az baba… Tetszik, mi?
- Szép darab… - mosolyogtam mellé simulva, deja vu érzés fogott el.
A combomat az övén dörzsöltem, a sötétben már nem is tűnt annyira koszosnak a cucca. Közben a kezemet a farkán járattam.
- Had nézzem ezeket a gyönyörű csöcsöket! – lihegte
Poros kezei félrerántották a cicijeimet épphogy takaró, fekete nyúlékony trikót, majd erőteljesen markolászta őket. Bimbóim rögtön üdvözölték az ismerkedést, pillanatok alatt megkeményedtek. A markomban lévő farka persze ugyanezt a példát követte. Rácuppant a melleimre és körbe nyalogatta őket, miközben a másik tenyere erősen szorította és paskolgatta a popsimat.
- Ahh… Ez az te kis ribanc. Szereted a nagy faszt, mi?
- Ühüm…
- Gyere és szopjad szépen! Gyerünk!
Sürgetett pedig anélkül is megkapta volna. Elé guggoltam és végignyaltam az egészet, majd bekaptam és szinte faltam az erősen sós ízű farkát cuppogva, hümmögve. Ráfogott a hajamra és kissé hevesen, egyből dugni kezdte a nagyra nyitott számat.
- Szájba baszlak te kurva. Nyeljed szépen a faszt!
Már tolta is a torkomba a kis surmó. Kicsit azért még edzettem volna erre, de úgy tűnik nem az a romantikus típus. Köhintve, nyögve és kissé könnyező szemmel hagytam, hogy ütemesen mozogjon az ajkaim között. A kezeimet azért a combján tartottam, hátha nagyon bele lendülne, de még rendben voltam. A nyálam tehetetlenül folyt az arcom mentén a cickóimra, amit alkalmanként megmarkolt. Ő közben „Uhhh” „Ahhh” és „Mhhh” hangjelzésekkel tüzelte magát, majd kirántotta a csurom nedves szerszámát, ami elég nagyra keményedett a torkomban. Ez megmagyarázza a lihegésem is.
- Kell a geci, igaz?
A fogát összeszorítva, lihegve és erőlködve, hevesen verte közvetlen az arcom előtt. A nyál és az előnedv csattogott és fröcsögött. A hajamnál fogva tartott ott, pedig imádom ezt a látványt, szóval nem lett volna rá szükség.
- Igen, de csak óva… - késő.
Megéreztem ahogy a forró sperma a pofimnak placcsan, nincs rá jobb szó. Erős és hosszú sugárban spriccelte az elsőt pontosan keresztbe az arcomon. Reflexszerűen nyitottam a szám, de ez a szemét még csak véletlenül sem oda adta a másodikat, ami hasonlóan nagy adag lett. A fedetlen melleimet vette célba, majd miután beterített, a számba nyomta a lüktető faszát.
- Nyeljed szépen, ribanc! – nyögött közben
Ekkor ugrott be a férjem, mennyivel egyszerűbben megoldottam ezt vele otthon. Viszont így sokkal-sokkal izgalmasabb. Miután a számba folyt a kesernyés-sós nedű utolsó cseppje is, kivette, majd mintha mi sem történt volna, egyszerűen felhúzta a sliccét és ott hagyott. Nem kellett hozzá tükör, hogy megállapítsam: egy kissé lestrapált vagyok egy új randihoz…


Szextörténet ajánló:


Belém elvezett egy idegen a Westendben


A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető....

A kutyás csaj


Egy kicsi társasházi lakás földszintjén élek. A teraszom az öbölre néz. Igaz, van a víz és a balkonládáim között egy park, de anno ez állt a hirdetésben, és végül is nem hazugság. A balkon virágaim teljes pompában virágoznak, és igen nagy gondot fordítok rájuk. Pontosan emiatt indítottam külön hadjáratot a felsőszomszéd ugató kis görcse ellen, aki elvileg egy kutya lenne. Az ördög képében. Mert az....

Hármas szex


Idei év első motoros találkozója volt a környéken ezért gondoltuk össze szedjük a bandát és bevonulunk.

Kettesben maradtunk egyik csaj haverommal és elkezdtük kibeszélni az eddigi kapcsolataink szextémáját. nem kellett sokat beszélgetnünk mire kilyukadt annál, hogy ő még sosem volt 3 asban.

Én sem voltam még egyszerre két nővel vágtam rá neki és meg is beszéltük, hogy....

A barátnőm anyja 2 rész.


21 éves voltam barátnőm 17 éves nagyon csinos jó testű ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.
Sokszor náluk aludtam és sokszor előfordult korábban is hogy barátnőm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "
Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.

A gonosz mostoha 2.


Melindának hívnak. A sztori, amelyet olvashattok, a hetvenes években történt. Történetem, úgy is mondhatnánk a tipikusan balszerencsés sorsú lány esete. Sokáig nem akarok ezzel fárasztani senkit, mert tudom, hogy volt olyan, akivel sokkal rosszabbak is megtörténtek, mint velem.

Apám sajnos otthagyta anyámat és az egész családját; lelépett egy kubai vendégmunkás macával valahová külf....

Balatoni élményem


Balatoni élményem

Én harminckilenc éves vagyok 185 cm magas sportos fekete hajjal nõs két gyerek atyja ,van feleségem is aki szintén magas 180cm karcsú hosszú combokkal fejlett mellekkel két gyerek után is úgy állnak a mellei mintha nem szoptatta volna a gyerekeit és nem szoptatta volna a másik gyerek után még egy fél évig azt aki megkefélte itt beleértve magamat is.


....
Szextörténet címkék

kinyaltam a | hatalmas mellű | húgyom | fokozta a | 7. osztály |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.