Rommá kefélt egy hatalmas néger pasi


Esküszöm, az idős emberek belém látnak. Ahogy a korlátba kapaszkodva caplattam lefelé, jött velem szembe egy idős nénike, aki bizony elég rosszallóan nézett rám. Vagy ennyire látszik, hogy gyakorlatilag rommá kefélt egy hatalmas néger pasi három perce? Ja és ez ennyire ciki? Lihegve huppantam be a kocsiba és önkénytelen nevetésbe kezdtem, ahogy becsuktam az ajtót. A testem még mindig reszketve lüktetett a vágytól és az élménytől. Most kéne akkor jönnie a lelkifurdalásnak, mi? Hát úgy tűnik ügyesen sikerült elhajolnom az útjából, mert rohadt boldog voltam. Gondolom ennek lehet a jele az idióta vigyor az arcomon. Ez feltűnt két-három útépítő menő csávónak a túl oldalon.
- Jani! Nézzél csak oda! Ennek is biztos jutott rendesen répaföld.
Bármennyire is találékonynak tartottam őket, a középső ujjamat azért megmutattam nekik, hátha műkörmös referenciát keresnek a sörös üvegek mellett… Amúgy meg totál igazuk van, de miféle ribanc volnék ha ennyi tartás se lenne bennem? Irány haza, bőven időben vagyok.
Úgy gondoltam, hogy majd a klíma miatt kicsit tisztul a fejem míg hazaérek, de mivel a férjem nem tisztíttatta ki, így nyilván az állott szagélményen túl más hatást nem várhattam tőle. Műszakilag egyébként én sem voltam túl jó állapotban, az átázott bugyi és a bennem maradt ilyen-olyan testnedvek miatt az első utam a zuhanyzóba vezetett. Életem párja közben mit sem sejtve tevékenykedett a konyhában, az áhított vacsorát próbálta elkészíteni. Fogalmam sincs, hogy egy rohadt tésztával mit kell két órán át szarakodni, de neki minden alkalommal sikerül. Már a zuhany alatt kitaláltam, hogy havi gondjaimra hivatkozva jobban tette volna, ha csak egyszerűen rendel valamit. Közgazdász végzettsége ellenére elég pocsékul számol…
Míg sikerült magam kimosdatni a néger mámorból, az úriember gondoskodott róla, hogy még jobban visszavágyjak hozzá. Megkaptam az akció közben készített képeket egy „Csipkedd magad baby, mert dolgod van. Újra szét akarom baszni a forró, szűk pinádat.” üzenet kíséretében. Az olvasás után a frissen felhúzott bugyim anyaga nyilván nem a párától lett újra forró. Eldöntöttem tehát, hogy minél gyorsabban lerázom a férjem és már megyek is a „dolgomra”. A szabadulás egyik legbeváltabb módszere a menstruáció-szopás kombó. Gyorsan le is tettem róla, a tésztát befaltam, a férjemet pedig lepippantottam, majd a kedvenc képzeletbeli elvált barátnőmnek biztosítottam vállat a kisírásra, más úgyse lehet. Egyszerűen kivédhetetlen. Arra jutottam, hogy kár volna elpazarolni a kedvenc szexi gönceimet egy erős fekete tenyérre, meg egyébként sem úgy tűnt, mint akit ez érdekel. Szóval forró naci, kivágott trikó melltartó nélkül, aztán kész.
Láthatóan a közút útépítő mesterei a mai napot meghúznák velem együtt, mert mikor vissza értem ők még mindig azt a talpalatnyi bicikli utat csinálták, amit az első érkezésemkor.
- Tudjuk ám hova sietsz annyira szépségem!
- Felesleges ordítani, amúgy is hallják Budaörsön is. – vigyorogtam oda egy idősödő pocakos faszinak.
- Minek neked az a nagy szerszám? Hmm? Ezen a vidéken is találsz ám beléd valót. – röhögött mellette egy ifjú pályakezdő.
- Az a baj a veletek, hogy a szátok nagyobb mint a farkatok. – kacsintottam kacéran rájuk, majd visszafordultam a kapucsengőhöz.
Míg újra megkerestem a sok keleti név között az egyetlen angol beütésűt, már éreztem is, ahogy egy koszos tenyér bemocskolja a drapp színű, fenékre feszülő nadrágomat.
- Nemár’. Most komolyan megfogtad a seggem? Rendőrt hívjak, vagy itt a főnököd is? – fordultam dühösen az enyhén izzadtság szagú, pimaszul vigyorgó, MK logós munkaruhában feszítő fiatalabb srác felé.
- Most mit vagy úgy oda? Nem azért tetted ki, hogy megfogják, baba?
- De. Csak nem az ilyen tirpákok, mint te.
Elütöttem onnan kezét és újra elkezdtem keresni a nevet. Rohadt lassan olvashatok, mert visszacsúszott a marka.
- Most mégis mi a francot akarsz? Komolyan. – fújtattam felé fordulva
Úgy tűnik, gyorsan ki lehet bontani ezeket az egybe-ruhákat, mert a másik kezével már a félmerev farkán húzogatta a bőrt. Rajta tapadt a szemem, pedig nem először láttam még csak ma sem ilyet. Ez a nap úgy tűnik tele van vaskos és hosszú dilemmákkal…
- Az is elég ám ha kivered. – vigyorgott bárgyún
Ahogy kimondta fejben már láttam is, ahogy a mocskos munkásruhából kikandikáló gyönyörű szerszám spriccel a kezeim között, a fejem újra elöntötte a forróság. A válla mögött kinézve láttam, hogy a távozásomkor bámuló nagyika egy szatyorral a kezében közeledik az ajtó felé. Arrébb húztam a srácot a narancsmellényénél fogva.
- Állj már félre te bunkó! Tessék csak jönni… - invitáltam a nénit az ajtó felé udvarias mosollyal.
Rázta a fejét, mikor rám pillantott, de végül csak kinyitotta. Alig tudtam eltakarni a srác farkát a fenekemmel, rendesen hozzápréseltem. Végül is sikerült besurrannunk a záródó kapun, majd türelmetlenül taperászva lökdösött a sötét tárolók felé. Vagy én húztam a farkánál fogva? Nem is tudom.
- Na ez az baba… Tetszik, mi?
- Szép darab… - mosolyogtam mellé simulva, deja vu érzés fogott el.
A combomat az övén dörzsöltem, a sötétben már nem is tűnt annyira koszosnak a cucca. Közben a kezemet a farkán járattam.
- Had nézzem ezeket a gyönyörű csöcsöket! – lihegte
Poros kezei félrerántották a cicijeimet épphogy takaró, fekete nyúlékony trikót, majd erőteljesen markolászta őket. Bimbóim rögtön üdvözölték az ismerkedést, pillanatok alatt megkeményedtek. A markomban lévő farka persze ugyanezt a példát követte. Rácuppant a melleimre és körbe nyalogatta őket, miközben a másik tenyere erősen szorította és paskolgatta a popsimat.
- Ahh… Ez az te kis ribanc. Szereted a nagy faszt, mi?
- Ühüm…
- Gyere és szopjad szépen! Gyerünk!
Sürgetett pedig anélkül is megkapta volna. Elé guggoltam és végignyaltam az egészet, majd bekaptam és szinte faltam az erősen sós ízű farkát cuppogva, hümmögve. Ráfogott a hajamra és kissé hevesen, egyből dugni kezdte a nagyra nyitott számat.
- Szájba baszlak te kurva. Nyeljed szépen a faszt!
Már tolta is a torkomba a kis surmó. Kicsit azért még edzettem volna erre, de úgy tűnik nem az a romantikus típus. Köhintve, nyögve és kissé könnyező szemmel hagytam, hogy ütemesen mozogjon az ajkaim között. A kezeimet azért a combján tartottam, hátha nagyon bele lendülne, de még rendben voltam. A nyálam tehetetlenül folyt az arcom mentén a cickóimra, amit alkalmanként megmarkolt. Ő közben „Uhhh” „Ahhh” és „Mhhh” hangjelzésekkel tüzelte magát, majd kirántotta a csurom nedves szerszámát, ami elég nagyra keményedett a torkomban. Ez megmagyarázza a lihegésem is.
- Kell a geci, igaz?
A fogát összeszorítva, lihegve és erőlködve, hevesen verte közvetlen az arcom előtt. A nyál és az előnedv csattogott és fröcsögött. A hajamnál fogva tartott ott, pedig imádom ezt a látványt, szóval nem lett volna rá szükség.
- Igen, de csak óva… - késő.
Megéreztem ahogy a forró sperma a pofimnak placcsan, nincs rá jobb szó. Erős és hosszú sugárban spriccelte az elsőt pontosan keresztbe az arcomon. Reflexszerűen nyitottam a szám, de ez a szemét még csak véletlenül sem oda adta a másodikat, ami hasonlóan nagy adag lett. A fedetlen melleimet vette célba, majd miután beterített, a számba nyomta a lüktető faszát.
- Nyeljed szépen, ribanc! – nyögött közben
Ekkor ugrott be a férjem, mennyivel egyszerűbben megoldottam ezt vele otthon. Viszont így sokkal-sokkal izgalmasabb. Miután a számba folyt a kesernyés-sós nedű utolsó cseppje is, kivette, majd mintha mi sem történt volna, egyszerűen felhúzta a sliccét és ott hagyott. Nem kellett hozzá tükör, hogy megállapítsam: egy kissé lestrapált vagyok egy új randihoz…


Szextörténet ajánló:


Születésnapi szextörténet


Már egy ideje ismertük egymást a nővel, de eddig meg se fordult a fejünkben, hogy akarjunk bármit is a másiktól.

Én már néhány hónapja egyedül voltam, párommal szakítottunk. Őt másfél hónapja dobta a fickó, akit szeretett.
Szülinapját ünnepeltük egy kellemes kocsmában néhány barátjával, fogyott rendesen a bor (tisztán is és fröccsként is). Aztán lassan mindenki elindult haza.....

A kutyás hétvége


Zsuzsa a ház előtt várt már, amikor befutottam eléjük a kocsival. Integetett, aztán felkapta lába mellől a sporttáskát és bedobta mögém a hátsó ülésre, hogy aztán körülfutva megkerülje a kocsit és ő is bezuttyanjon mellém. Pillanatok alatt akartunk egymásnak mindent elmondani az indulással és a hétvégével kapcsolatban, aztán mégis én kezdtem.

- Még a városban be akarok ugrani egy-ké....

A festõk szex sztori


A festõk szex sztori

Vagy húsz éve elmentünk kettesbe egy hegyi kilátóba.Mikor mentünk felfelé és elõttem ment a feleségem amin egy miniszoknya volt és gyönyörûen mutatta a szép formás kerek popsiját.Közben utolért bennünket egy fotós csoport akinek az elsõ tagja mondta szeretné ha megengedném,hogy megelõzzön mert szeretne felvételeket csinálni a feleséged fenekérõl és a lábairól.Elei....

A nyitott házasság
Gyermekünk még nincs és ameddig kettesben vagyunk, szeretnénk minél jobban kiélvezni az életet. A nyitott házasság számunkra nem azt jelenti, hogy külön utakat járunk, hanem inkább másokat is próbálunk beszervezni erotikus játékainkba. Jelenleg is tart gyümölcsöző kapcsolatunk egy közelben lakó korunkbeli házaspárral. Egy társasutazáson ismertük meg őket. Fogalmunk sem volt róla, h....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy hozta, hogy nyaralni mentem. 50 km-re voltunk egymástól. Muszáj volt találkozni. Én el tudtam szabadulni a baráti társaságtól....

Csoportos szopatás, gruppen party


Ha alkalmam nyílt rá, akkor Zs-vel cseverésztem msn-en. Mivel párja volt, így elég nehezen volt összehozható bármi is. A kapcsolatban én voltam a bizonyos harmadik. Zs hirtelen ötlettõl vezérelve megkérdezte, hogy van-e kedvem játszani? Hát persze! Kérte, hogy adott idõpontban menjek el hozzá. Izgatott voltam miféle játékot találhatott ki. Félórával késõbb már a lakásajtóban voltam. Kopogtattam, m....Szextörténet címkék

bi ferfi | unokanover | hátulról is | horvátország | találtam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.