Tanár úr


Egy hónap telt el a legutóbbi kalandunk óta. Az iskolában teljesen közömbösen viselkedett velem, mintha soha semmi közünk nem lett volna egymáshoz. Egyszerűen átnézett rajtam. Nem mosolygott vissza, ha rákacsintottam, vagy ha flörtöltem vele. Bántott a dolog, de túl büszke voltam ahhoz, hogy megtegyem az első lépést. Már-már kezdtem beletörődni a dologba, hogy ennyi volt, de aztán Balázs leszólított a kávéautomatánál.
- Ne igyon sok kávét, az tönkre teszi a szervezetét. - mondta mosolyogva.
- Mióta törődik maga, az én egészségemmel?! Maga felől fel is fordulhatnék! - reagáltam dacosan.

A csengő éles hangja hallatszott. Becsöngettek. Indultam volna a termem felé, de Balázs megragadta a karom.
- Hé, várjon, beszélni akarok magával!
- Nekem nincsen miről beszélnem veled! - téptem ki magam a karjából.
Erre több diáktársam is felkapta a fejét. Nagy léptekkel siettem a teremhez, mikor az egyik srác, aki régebben csapta a szelet nekem hirtelen mellettem termett. Tipikus stréber gyerek, az a spicli fajta, aki mindenbe beleüti az orrát.
- Te letegezted a tanár urat? - kérdezte kerek szemekkel.
- Le. - feletem röviden.
- De...
- Figyelj, kopj le, jó? Köszike! - ráztam le, majd dobtam egy jobbos a női mosdóba. A sírógörcs kerülgetett, hát gyorsan megmostam az arcom hideg vízbe, majd indultam tovább.
Nagy nehezen sikerült bejutni az órára, öt perces késéssel.
Kopogás nélkül berontottam, majd leültem a helyemre.
- Maga meg hol kóborolt? - kérdezte a tanárnő.
- Magánügy.
- Tessék, meg ismételné, amit mondott?!
- Semmi... - feleltem lehajtott fejjel.
- Reméltem is!

Lassan ment az idő. A tanárnő pedig egyre beleélősebben magyarázta az anyagot. Csak Balázsra tudtam gondolni. Elő kotortam telefonom a zsebemből, és írtam neki egy sms-t, hogy öt perc múlva találkozzunk a kávéautomatánál. Nem kellett sokat várnom a beleegyező válaszra.
Jelentkezni kezdtem, a tanárnő felszólított.
- Mondja!
- Elnézést, rosszul vagyok, kiengedne a mosdóba, kérem?
- Hát ha tényleg rosszul van, akkor menjen!
Felálltam, és szaladtam az automatához. Balázs már ott volt.
- Mi volt ez a hiszti a szünetben? - kérdezte.
- Egy hónapig jó formán nem is beszélünk, csak a hivatalos dolgokról, most meg elkezdesz itt aggódni az egészségemért.
- Csak időt akartam neked adni, hogy feldolgozd a történteket.
- Feldolgozni? Mit, hogy szeretkeztünk egy jót? Mit kell ezen feldolgozni?! - mondtam ingerülten.
- Psssssssssssz! Meghallja valaki! - csitított. - Figyelj, suli után fussunk össze valahol!
- Nem akarok addig várni!Mi lenne, ha elkéredzkednék?Meg te is kitalálnál valamit? Hm?
- Kivel van most órád?
- A Horváthnével.
- Aha, na gyere, akkor szólunk neki is!
- És te?
- Azt bízd rám! - kacsintott. és közben elindultunk a terem felé.

Mikor odaértünk Balázs bekopogott, és kihívta a tanárnőt, majd elmondta, hogy rosszul érzem magam, és haza enged. Aztán Balázs is elkéredzkedett az igazgatótól családi okokra hivatkozva. A parkolóban megvártam, autóba szálltunk, mondtam neki, hogy hozzám menjünk, ő bólintott, majd elindultunk a hozzánk. Az autóban szinte egymáshoz se szóltunk, csak már mikor nálunk voltunk, akkor kezdtünk el beszélgetni.
- Szóval, mi a baj? Velem van a baj? - faggattam.
- Jaj, dehogy is. Csak kellett ez a kis idő, hogy átgondoljuk ezt az egészet.
- De könyörgöm, mit kell ezen gondolkodni?!
- Ez nem olyan egyszerű... - mondta lehajtott fejjel.
- Akkor, gondolkozz még egy kicsit, amíg letusolok, mert utána már nem lesz időd gondolkodni! - mondtam, majd közelebb léptem hozzá, és belemarkoltam a fenekébe.
- Ne csináld. Nem akarom!- tolt el magától.
- Ahogy érzed! - feleltem mosolyogva, majd elindultam a fürdőszobába. Az ajtót résnyire nyitva hagytam, hogy nagyobb legyen a kísértés. Levetkőztem, majd beálltam a tus alá. Néhány perc elteltével Balázs is bejött, majd megállt a kád előtt. Szemeivel feltűnően fürkészte meztelen testem, amint mindenütt végig simítom a habos fürdő pamaccsal. Láttam rajta, hogy kíván, és legszívesebben most rögtön szeretkezne velem. De valami visszatartja...

Elzártam a vizet, majd kiléptem a kádból. Lassan törölgettem testem minden apró porcikáját. Mikor már száraz voltam, egészen közel léptem hozzá, és átkulcsoltam a derekát.
- Nem gondoltad meg magad? - kérdeztem.
- Nem.
- De azért végig nézted, ahogy tusolok.
- Az nem bűn.
- Nem értelek téged. A kiránduláson annyira más voltál, nem kellett könyörögni, meg amikor fenn voltunk nálad, most mi történt veled?! Már nem tetszem?
- De, még mindig. Jobban is, mint kellene. És épp ez a baj! Emlékszel, amikor a múltkor mondtam, hogy kezdek többet érezni, mint testi vonzalom?
- Igen, és? Mi rossz van ebben?
- Az Isten áldjon meg, a diákom vagy!
- És akkor nem voltam a diákod, amikor megdugtál? Vagy akkor, amikor együtt fürödtünk?!

Nem felet semmit, csak szorosan magához ölelt. Máig nem tudom, mi járhatott akkor a fejében.
- Gyere, menjünk be a szobába! - javasoltam, majd megfogtam a kezét, és bevezettem a szobámba. Lefeküdtünk az ágyra. Fejem a mellkasára helyeztem.
- Balázs, csak ez az egyetlen baj, hogy a diákod vagyok?
- Igen. Csak ez.
- Már csak néhány hónap van a suliból. Azt még kibírjuk valahogy. Utána meg már simán működne a dolog!
- Remélem! - mondta, majd kezével végig simította meztelen testem, amire én egy lágy csókkal reagáltam, közben pedig lassan szabadítottam meg a ruháitól. Apró csókokkal kényeztettem testét, ahol értem. Farka keményre duzzadt.
- Még mindig nem gondoltad meg magad? - kérdeztem, majd rákacsintottam.
- Dehogy nem! - vigyorgott, majd megcsókolt, közben a hátamra fektetett és rám feküdt. Merev farkát finoman vezette be a nedves puncimba. Mellem a mellkasához préselődött. Ritmusosan mozgott föl-le, közben pedig csókokkal kényeztette ajkam. Belemarkoltam fenekébe, hogy tudassam, mennyire élvezem, amit csinál.

Erre gyorsabban kezdett mozogni. Jó érzés volt, ahogy testünk összeolvad, és teljesen egymásé vagyunk. Láttam rajta, hogy már nem kell sok, ahhoz hogy elélvezzen. Már nekem se kellett sok. Hagytam, hogy hagy történjen, úgy ahogy lennie kell... Fejét közelebb húztam, és egyenesen fülébe "kiabáltam" orgazmusom. Balázs is eldurrant. Néhány pillanatig bennem maradt, majd kihúzta lankadó farkát, és kipirult arccal borult az ágyra. Csak mosolygott. Mosolyogtam én is.
Kimentem a fürdőbe, hogy rendbe szedjem magam, majd vissza mentem a szobába. Balázs még mindig az ágyon feküdt. Mellé bújtam.
- Na mi van? - kérdezte nevetve.
- Semmi! Jó hogy vagy nekem! - mondtam majd, a nyakába borultam.


Szextörténet ajánló:


közös maszti harisnyában


Bár már közel harminc vagyok, még a mai napig jókat kuncogok magamban a tinédzserkori első szexuális élményeimen. Amilyen dilis csaj akkoriban voltam, nem gondoltam volna, hogy valaha komoly egzisztenciájú tisztességes nő válik belőlem.

Viki a legjobb barátnőm és én eléggé konzervatív nevelést kaptunk. És talán ennek tudható be az is, hogy mikor elmúltunk 16 evesek a baráti társaság....

Vágyak szárnyán


Zoé ránézett az órára, és meglepetten tapasztalta, hogy az hajnali 2:34 percet mutatott. Már több mint 6 órája dolgozott az elemzésén, és mégsem érezte úgy, hogy fáradt lenne. Bepötyögte a gépbe az aktuális mondata utolsó betűit, majd mély sóhajtás mellett kisétált a konyhába. Ott már hidegebb volt, így szorosabbra húzta köntösét, és ivott egy pohár vizet. Ritkán folyamodott ehhez az átlátszó lött....

Az első szeretőm


Az első szeretőm ébresztett rá igazán a szex ízére. A tilosban járás, mutatta meg az eddig rejtett oldalamat.
Egész felnőtt életemben csak menekültem a pasik elől.Amióta elmúltam 12 folyamatosan üldöztek.Túl jó nő voltam.
Magas,vagyok,az a hosszú combú ,hosszú szőke hajú,nagy, igazi mellű és nagy,kemény, kerek popsis csaj. Egyik szeretőm egyszer azt mondta, hogy ha meglátja , a képer....

18 évesek voltunk


Réka volt számomra az ideál. Magas és telt lány volt, nem túlsúlyos, inkább sportos kerek, nőies idomokkal. Szép pirospozsgás arcát vállig érő, barna haj foglalta keretbe. Dióbarna bőre mindig is megigézett, akárcsak értelmet és tüzet sugárzó szeme.

Nálam voltunk. Réka csíkos trikót és rövid farmert viselt. Rajtam csak boxer. Épp néztem őt, ahogy vetkőzött nekem. Szeretett lassan f....

öregapáink idejében, falun


Abban az időben még alig volt személykocsi magánkézben vidéken. Egy jól ismert négykerekű csoda szolgált nekem, használtan vettem, de nagy szám volt nagyon. Azzal jártam, ha dolgom akadt, húztak is a fiatalabbak, "Ignác bátyám csak a csaj segge alá gurítja a Wartburgot, és annak már repülnek is szét a lábai. "
Hiába mondtam, hogy öreg vagyok én már az ilyen huncutságokra - pedig akkor még a....

Az osztálytalálkozó szex mese


Az osztálytalálkozó szex mese

nemrég volt a 10 éves osztálytalálkozónk. az eész ott kezdett érdekes lenni mikor visszamentem az esti osztálybulira. ez eleje kicsit lapos volt,de utóbb mikor oldodot(a piahatására is) akkor kezdett izgalmasabb lenni. eggy asztalnál ültünk Jozsival a volt osztálytársammal és tárgyalgattuk az osztálybeli lányokat mejik mennyire nöiesedett meg ki nem,ki ma....
Szextörténet címkék

170/ | férfi nő | nenemmel | buszsöfőr | lara |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.