Csak kefélünk


Szokásos nap volt… Ment a meló, pergett a kép. Eszembe villant, hogy mennyire régen nem láttam Őt. Nagyon hiányzik. Az arca, a hangja, a mosolya, az illata. Hiányzik ahogy rám néz. Mindig is szerettem ahogy rám nézett. Benne volt a vágy és a vidám kacérság. De mint mondtam, már régen nem találkoztunk, így maradtak a hétköznapok nélkülözései. Egyszercsak megszólal lágyan a telefon az asztalomon. Nem tudom miért, de éreztem, hogy Ő van a vonal másik végén… Örülünk egymás hangjának, és már tudom, hogy valami pár hét után megint elindult.

- Meglátogatnálak estefelé az irodában – mondja.

Én természetesen nem tiltakozok, sőt, nagy örömmel veszem az ajánlatot. A nap hátralévő percei keservesen lassan peregnek. De szép fokozatosan szállingóznak haza az emberek és mosollyal az arcomon nyugtázom, hogy már csak kevés van hátra míg újra látom Őt. A háttérben Depeche Mode szól MP3 ban, már nem is dolgozok, csak szörfölgetek, törzsasztalozok. Élvezem a magányt, és tudom, nemsokára itt van!

Csöngetnek. Komótosan kisétálok a recepcióra, és beengedem. Már az első pillanatban tudtam mi lesz az este kimenetele, de udvariasan, lágy puszival köszöntöm. Mikor közel hajolok hozzá erős ingerenciám támad, hogy beleharapjak a nyakába. Abba a finom puha fehér nyakba, amely diszkrét parfümillatot áraszt és melynek ívét akár a millói Vénusz is megirigyelhetné. Mosolygunk és az asztalomhoz sétálunk.

- Na szép, mondhatom. Így dolgozol te? – kérdi mókásan mikor meglátja mivel is foglalatoskodom.

- Persze, ezért fizetnek. – válaszolom vigyorogva.

Kicsit belefeledkezünk a szörfölésbe, miközben a kollégák távoznak a sötétedő irodából. Lassacskán csak kettesben maradunk, és elkezdünk valamin beszélgetni. Mindegy min, már nem emlékszem rá, de a lényeg, hogy teljesen szabadon, tisztán és felszabadultan. A téma mint ahogy általában szokott, megint egyfelé veszi az irányt. Kaján mosollyal odahajolok hozzá, de nem csókolom meg. Csak nézem közelrol… Majd visszaülök az asztalra, de előtte megvizsgálom annak erősségét. Eléggé félre nem érthető mozdulat… és látom rajta, hogy ettől teljesen bepörög, majd letámad.

Szenvedélyesen csókolózunk, vadul, mohón, ahogy a sivatagban eltévedt utazó iszik a megtalált oázis forrásából. Imádom mikor az ajkaim harapja először csak fimonan, majd egyre vadabbul. Teljesen elmegy nekem is az eszem, nem számít hol vagyunk. Csak csókolom és elkezdem vetkőztetni. Letérdelek elé, és pólóját felhúzva csókolgatom a hasát. Majd kikapcsolom a melltartóját (szigorúan egy kézzel!!!) és finom melleit a számba veszem.

- Sziasztok, már nagyon hiányoztatok! – duruzsolom nekik, majd nyelveimmel veszem kezelésbe oket.

Nagyon szereti mikor a mellével foglalkozom, én meg imádom a melleit kényeztetni. Tiszta szerencse, nem? Közben lekerül róla a póló, cipo és a farmer is, majd a bugyi is. Itt áll előttem anyaszült meztelenül, kemény mellbimbókkal amik tökéletesen ékesítik formás melleit. A szituáció több mint izgató, én még talpig ruhában ő pedig pucéran, és mindezt itt az irodai asztalomnál. Látja rajtam, hogy a farkam már alig fér a nadrágban. Segít rajta, lassan letérdel és a szájával kibontja az övem, közben segít kibújni a cipőmből és a zoknimból. A farmerem gombjait nekem kell kibontani, de ez is izgató, mert vágyakozó tekintettel nézi amint szépen lassan, gombonként pattan ki a sliccem. Amint nyitottá vált a pálya, gyors és határozott mozdulattal a kiveszi a farkam az alsónadrágból és a szájába veszi.

A mentolos cukor, amit szopogatott nemcsak neki ízlik, hanem a farkamnak is. Észveszejtoen csinálja a szájával, miközben lesegíti rólam a nadrágom többi részét. Márcsak a póló van rajtam, amit már én veszek le. Itt állok már én is meztelenül, miközben ő a farkam szopja. Már nagyon kemény vagyok, és elhúzom tőle a játékszerét. Nem tetszik neki, de megpróbálom kárpótolni. Felemelem a földről és átölelem. A farkam pont a lába közé csúszik, de nem hatolok még be. A pálya még nincs megfeleloen előkészítve! Leültetem a karosszékemre, amelyben a napjaim egy részét töltöm és letérdelek elé. A lábait az asztalomra teszi, míg én végignyalom a mellétől a fenekéig.

A kedvenc részemre visszatérek, mert nagyon szeretem az ízét. Imádom nyalni! O is bekattan tőle, amint lassú nyelvmozdulataim végigpásztázzák a csiklóját és a szemérem ajkait. Nem kell neki sok idő, érzem nemsokára élvezni fog. Még könyörög ugyan, hogy ne csináljam tovább hanem kefeljem meg azon nyomban, de én inkább csak nyalom szép lassan. Pillanatok kérdése és elkezd élvezni! Sikoltozik és teste minden porcikájában remeg. Felállok és szájon csókolom. A saját ízétől mégjobban beindul és én beléhatolok. Kéjesen felnyög, hogy óóó igen! És elkezdek lassan de ütemesen mozogni.

Jó ez a székes póz, de sok sokáig nem bírom lábbal, így felállítom és ráfektetem az asztalomra. A turul (gyk : háturúl) figura a kedvencem, imádom nézni a fenekét, amint a hajlatban eltunik benne a farkam. Már izzadunk mindketten és lihegünk. Egyszeruen nem tudok jobbat elképzelni, csak kefélünk, csak kefélünk csak kefélünk. Felteszem az ablak belso párkányára is, ahonnan szép kilátás van a budapesti estre. Ott még úgysem próbáltuk. Nagyon izgató… A látvány pazar, és nemcsak az est fényeire gondolok! Érzem kezd közeledni a vég… és a fonököm asztalára teszem. O hátradol és a lábait a nyakamba teszi. Nem értem miért, de ebben a pózban megint elkezd hangosan élvezni. Az egész asztal zötyög, a 21” os monitor rázkódik, papírok hullanak szanaszét, mi zihálunk és kefélünk mint az állatok.

Teljes öntudatlanságban úszúnk az élvezetben. Már nem bírja, én sem soká. (nem hiába, ezért kellene sportolnunk rendszeresen. De ez a sport sem rossz) A sikongatásától és a látványtól elélvezek, rá a hasára. A lövésem egész a nyakáig elvisz, sőt talán még tovább is! Majd ráborulok és csókjaimmal árasztom el. Nagyon szeretem. Együtt rezgünk a világegyetemmel, és mindketten érezzük mennyire végtelen…

Lihegünk, és ő elkezd kacagni.

- Istenem – mondja. - Ez már nagyon hiányzott nekem!

Lágyan szájoncsókolom, és nem kell mondanom semmit. Mindent lát rajtam.

Azóta ha munka közben elmegy a kedvem az egésztől csak átnézek a szomszédos asztalra, és mosolygok. A kollégák nem is sejtik miket tapasztalt meg az az asztal, és mit láttak a monitorok.


Szextörténet ajánló:


A szexmasina


Minden azzal a süket masinával kezdődött.

Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se. Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy eg....

Anya-fia bűnös élvezetek 1. rész


Az egész úgy kezdődött, hogy a szüleim elváltak, apa hosszú időn keresztül megcsalta anyát. Anyának ebből persze elege lett és elvált apától. Gondolom ez nagy törés lehetett az életében, nem csoda hiszen hatalmas sokk lehet ez mindenkinek. Nekem is az volt, hogy a szüleim elváltak. Anya felmondott a munkahelyén és el is költözött, én már egyetemista voltam ebben az időszakban dolgoztam is, ígyhát ....

Azt hittem, túl nagy fasz lesz nekem


Már épp távozni akartam a partiról, amikor megláttam őt. Soha életemben ki nem állhattam az olyan partikat, ahol túl előkelően kellett felöltözni. Mindez annak köszönhető, hogy túl sok hétvégi partira beszéltek rá az egyetemen, ahol megvoltak a sajátos öltözködési szabályok.
Gillian viszont a minap azt mondta, jobb ha lelépek az ilyenekről és más hapsikkal találkozom, erre pedig a legjobb a....

Játékok határok nélkül


Nos hát hol is kezdjem... 4 éve vagyunk együtt és két éve házasok. Az utóbbi időben kezdünk elhidegülni az ágyban. Sokat dolgozik haza jön és ahelyett hogy ledöntene és rendesen megdugna vagy leszopatná magát inkább a kezét és a telefonját választja. És erre untam rá.
Egyik kollégám Robi (munkahelyi plátói szerelmem) érezte rajtam a feszültséget és nagy nehezen rá vett egy kis délutáni sétá....

Papa basszál még


A csinos utcalány.

(Ismeretlen német szerző műve)

Nikika, ma is mint minden este a törzshelyén állt, a Pennymark és a DM között, a járda szélén. Iskoláslánynak öltözve várt a nagy fogásra. Tapasztalata szerint a férfiak jobban buktak az ilyen ártatlan kinézetű „iskolás lányokra.” Igyekezett egy kis sminkeléssel fiatalabbnak mutatnia magát, hogy még jobbak legyenek az....

Rendet teszek az életemben


Ahogy beszálltak a kocsiba, a férfi megszólalt:

- Haza megyek és rendet teszek az életemben...

Nem boncolgatta, hogy mire gondol s a hölgy nem is kérdezte. Eddig is annyi rejtély volt körülötte - gondolta. Majd elmondja, ha akarja, de nem tette. Sőt. Egész úton belekötött, de a hölgy érezte, hogy ez nem miatta van. Valami vagy valaki más van a háttérben. Ezt meg is mo....Szextörténet címkék

részletes | mozgàssèrűlt asszonyt kur | guest | családi állapot | 12 v |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.