Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:
- Éva, Te vagy? – hallottam a rég nem hallott hangot és fordultam hátra.

Anna volt. Örömömben a nyakába ugrottam, hiszen volt közvetlen főnökömet már hónapok óta nem láttam. Tulajdonképpen azóta, hogy oly furcsán, minden átmenet nélkül kilépett a cégtől. Záporoztak egymásra kérdéseink, s pillanatok alatt mi kerültünk sorra a pénztárnál. Folyamatosan mesélt a másiknak mindegyikünk, szinte levegőt is alig vettünk, így értünk a bejárathoz. Az eső még mindig, nagy hévvel támadta a parkolót, s ennek egy kicsit örültem is, hisz tétova várakozásunk miatt felgyülemlett kíváncsiságomra Anna sorra válaszolt. Már vagy tizenöt perce ott állhattunk, vártuk az eső enyhülését, mikor a zápor gyakorlatilag viharrá alakult át. Egymásra néztünk, és mosolyogva belevágtunk az esőbe, hogy elérjük az autóinkat. A kapuban szinte azonnal szétváltunk és én futva toltam a bevásárlókocsit az autóhoz. Miközben kapkodva pakoltam bőrig ázva a csomagtartóba, azon bánkódtam, hogy el sem búcsúztunk egymástól. Kissé lelombozódva, már csurom vizesen toltam vissza a kocsit a tárolóba, mikor újra szembe jött velem. Nála már nem volt „égiszekér”, láttam rajta, hogy engem keresett:
- Nincs egy-két szabad órád? Itt lakom a közelben! - és én örömmel fogadtam el a meghívást, hiszen még annyi kérdésem volt.

Az ajtón belépve egy apró, de nagyon ízlésesen berendezett, tiszta lakás fogadott. A víz még mindig csorgott rólunk, s Anna egy nagy fürdőlepedővel és egy hideg sörrel a kezében állt meg hirtelen előttem.
- Szereted a sört? Vedd le a ruhád, gyorsan kiakasztom száradni! Nem akarsz gyorsan lezuhanyozni?
Csak bólintani tudtam a sörre, s automatikusan hámoztam le magamról a ruhát, míg a felkínált zuhanyt köszönettel visszautasítottam. Anna pár perc türelmet kért míg ő a zuhany alá áll, s hellyel kínált a nappaliban. Egy bézs színű ülőgarnitúra uralta a nappalit, s míg magamra tekertem a törölközőt alaposan felmértem a szobát. Egy nagy televízió, apró, de nagy gonddal választott komódok és a fél szoba falát elfoglaló, roskadásig megpakolt könyvespolc tette otthonossá a helységet. Anna gyorsan végzett, s egy vékony, térdéig érő fürdőköpenyben huppant le törökülésben a velem szemben lévő kanapéra, szintén egy hideg sörrel a kezében. És már jöttek is a kérdések. Így ültünk egymással szemben, folyamatosan válaszoltunk egymás kérdéseire, s egy kívülálló számára talán még komikus is lehetett volna a látvány, hogy két hiányos öltözetű, csapzott hajú nő, egymással szemben ülve, sörrel a kezében, folyamatos gesztikulálás közben csak mesél, mesél. Körülbelül egy óra telhetett így el, mikor Anna, a munkahelyen történtek mesélése közben egyszer csak közbevágott:
- Láttalak aznap este...

Azt hittem, hogy szégyenemben lefordulok a fotelról, s rettentő mérges lettem rá. Szólni sem tudtam, csak lefordítottam fejem és némán arra gondoltam, hogy most kell felállnom és elmennem. Látta rajtam a szégyent, érezhette, még a gondolat is rosszul esik, hogy valaki láthatott maszturbálni, láthatta azt, amit másnak a világ minden kincséért sem mutatnék meg. Anna a dohányzóasztalon átnyúlva a vállamra tette a kezét és nevetve kezdett vigasztalni:
- Ne szégyelld! Ha valakinek van szégyellni valója az én vagyok, de egyszerűen nem tudtam megmozdulni, annyira szép voltál aznap este. – felpattant, s pillanatok múlva még két kis sörrel a kezében jelent meg.

A mai napig nem értem, hogy miért, de azon vettem észre magam percekkel később, hogy a szexről beszélek felszabadultan, gátlások nélkül. Elmondtam, hogy akkor tudat alatt éreztem a jelenlétét, elmeséltem napokkal későbbi vívódásomat, a videofelvételt, az érzéseimet, míg Ő a látottak rá gyakorolt hatásáról beszélt. Már csendesebben beszélgettünk, s mit tagadjam, a gondolatban újra átélt események, és Anna élményének, illetve véleményének hallgatása közben valami vad forróság kezdett bennem felizzani a fejem búbjától, a lábujjamig. Elmesélte, hogy Ő, hogyan szokott örömet okozni magának, hogy a látottak hatására mennyire megváltozott a rólam alkotott képe. Néztünk egymásra, s kínos, hosszú csend telepedett közénk. Anna belekortyolt az üvegbe és láthatóan kétségek között szólalt meg:
- Tartozom Neked! Tartozom egy élménnyel. – s lassan kibontotta a derekán átkötött köpenyét. Látta rajtam a kíváncsisággal vegyes megrökönyödést, s azonnal folytatta:
- Nem. Nem vagyok leszbikus, csak szeretném, ha Te is megnéznél engem. Nagyon vágyom rá.

S ekkor már én is akartam. Tudtam, hogy közöttünk ez nem ronthat el semmit, bár ettől barátnők sem leszünk, de igen, akartam látni őt, tényleg úgy éreztem, hogy tartozik nekem, s mereven bámulva hátra dőltem a fotelben jelezve, hogy én készen állok.

Anna a távirányítóért nyúlt s halk, nagyon lágy zene ereszkedett közénk. Vállaival lassan kibújt a fürdőköpenyből, s már csak mellei nem engedték, hogy hirtelen lecsússzon róla. Szemei csillogtak, a félelemmel vegyes kíváncsiságtól kiszáradt ajkát tudattalanul nyalta meg, és rám szegezte zöld szemeit. Bal lábával fellépett ültében a heverő szélére, s így én csodálattal szemlélhettem teljesen csupasz, már csillogó punciját. Combjait kezdte simogatni, és én a látványtól, tudatosság nélkül utánozni kezdtem őt.
- Ne! Kérlek Te ne! – nézett rám és felállva kibújt köpenyéből. Gyönyörű teste volt. Melleinek sötétrózsaszín udvarából bimbói - kérlelve az érintést - meredtek felfelé és nekem óriási önuralomra volt szükségem, hogy ne érintsem meg saját testem. Ott állt előttem, csak a dohányzó asztal választott el bennünket, s karnyújtásnyira tőlem Anna lehunyt szemmel melleit kezdte nagyon finoman kényeztetni. Csípője a halk zene ütemére ringott, kezei aprólékosan járták útjukat az egyenletesen lebarnult test minden érzékeny pontján. Anna visszaült a kanapéra, mindkét lábát feltette az asztalkára és rettentő lassan apró csiklóján kezdett két ujjával körözni, míg kérlelhetetlenül, mereven a szemeimbe nézett. Egyre jobban belemerült saját kényeztetésébe, de láttam rajta, hogy folyamatos fészkelődésem ellenére figyeli minden mozdulatom. Apró sóhajok törtek fel belőle, s óvatosan két ujjával magába hatolt. Csípője megemelkedett, s én azt vártam, hogy átadja magát teljesen vágyainak, de Anna meglepetésemre ekkor nagyon finoman, miközben egyik kezét csiklóján nyugtatta, apró sóhaj mellett kihúzott magából egy pár gésa-golyót.

Soha nem láttam még „élőben” ezt a kis „szerkezetet”, s talán ezt arcomon észrevéve Anna halkan felkacagott:
- Már a zuhanyozás óta velem vannak! – és én kíváncsian néztem, miközben Anna az asztalra tette a zsinórral összekötött két tojásnagyságú játékszert.
- Azonnal jövök! – mondta, s valószínűtlenül erotikusan, szinte a szoba levegőjének érintését is érezve ment át a hálószobába.

Nem bírtam magammal. Míg egyedül hagyott, végre megérinthettem magam. Kibújtam a magamra csavart törölközőből és végre megsimogathattam követelődző melleim. Anna ekkor lépett be újra a szobába, s fejét ingatva szólt rám:
- Rendben, de a bugyid marad! – mondta, s egy fehér kis táskát dobott az asztal mellé a földre, majd újra kifordult a szobából a konyha felé.

Kihasználva az újbóli egyedüllétet, kíváncsian vettem fel az asztalról a golyókat, s önkéntelenül forró ölemhez szorítottam őket. Éreztem, hogy már teljesen elöntött a forróság, s valami hirtelen ötlettől vezérelve, a bugyimat félrehúzva, két visszafojtott sóhaj kíséretében „eldugtam” a golyókat, s bugyimat gyorsan a lebukástól félve igazítottam el magamon. Valami eddig nem érzett gyönyörűség öntött el, s csupán izmaim apró rándításaival nagyon érzéki örömöt okoztam magamnak.

Anna újra megjelent az ajtóban. A lélegzetem is elállt, mert kezében egy termetes konyhakés volt, amit – látva arcomon a megrökönyödést – hanyagul a kis táska mellé ejtett.
- Ne félj! – mondta, míg bal kezével folyamatosan, felváltva meredező bimbóit csippentette meg.
- Arra még szükségünk lesz! – s mosolyogva most már nem a kanapéra, hanem a harminc centiméterre tőlem lévő asztalra ült le velem szemben. Lábait a két térdem mellé tette a fotelra, hanyatt dőlt az asztalra és gyöngyöző rózsáját simogatva kezdte átadni magát most már a gyönyörnek.

Ujjaival kezdett szeretkezni halk nyögések kíséretében, s szemei folyamatosan engem pásztáztak. Már én sem tudtam irányítani végtagjaim, melleimet masszíroztam, s csípőm apró kis mozgatásával engedtem, hogy a golyók a gyönyört fokozzák bennem. Anna csípője már szinte óriási köröket írt le, míg két ujjával magában volt s közben másik kezének csontos ujjaival csiklóján táncolt. Lábujjai már hozzám értek, s ütemes mozgását átvéve ölem izmaival próbáltam a golyókat táncoltatni magamban, de csak a folyamatos vágyat tudtam még magasabbra tüzelni. Annát egy visszafojtott nyögés kíséretében, csípőjét az asztaltól elemelve érte el a gyönyör, s míg én még mindig apró bimbóim simogatásával voltam elfoglalva, Ő kis izzadságcseppekkel a mellei között pihegett még mindig rám szegezett tekintettel.

Felült, s az orgazmus okozta homályos tekintettel, de hamiskás mosollyal kérdezte:
- Hol vannak a golyók kislány? – és meglepetést színlelve jobb keze mutató ujjára harapott. Mindketten felnevettünk. Anna lehajolt a sörösüvegért és kortyolt egyet a még mindig gyöngyöző falú üvegből. Rettentő erotikus volt, ahogy a szájához emelte, s Anna talán észre is vette rajtam, hogy mi jár a gondolataimban, de csak mosolyogva a fejével jelzett, hogy az üveg nem tartozik a játékhoz.

- Kérem a golyókat! – mondta, és ellentmondást nem tűrő tekintettel tartotta elém felfelé fordított bal tenyerét, miközben jobbjával újra kéjbarlangját kezdte felfedezni. Szabadkozva, és előbbi orgazmusát irigyelve néztem rá, de Ő azonnal rávágta:
- Ide vele! – követelte és én bugyimat félrehúzva, közben Őt vizsgálva nyúltam be a golyókért, s ahogy magamhoz értem alig kaptam levegőt. Lassan húztam ki a golyókat s ezt már nem bírtam. A második golyónál, amikor hozzáért a csiklómhoz hangtalanul megreszkettem és elélveztem.

Miközben Anna tenyerébe ejtettem a golyókat, már láttam rajta, hogy a kéj iránti vágy újra elhatalmasodott rajta. Az asztal melletti táskába rejtette a gésák „oktatóját” és azzal a mozdulattal a kis táska rejtekéből elővett egy körülbelül húszöt centi hosszú, tapadókorongos műtagot. Anna először rámnézett, majd miközben feltérdelt az asztalra, maga alá rögzítette a tapadókoronggal új játékszerét. Megigézve néztem, ahogy pár pillanattal később, szép lassan, egy mélyről feltörő nyögéssel ráhelyezkedett. Térdeit kicsit hátrébb tolva, még mindig velem szemben volt, s kezeivel a fotel karfájára támaszkodott. Arcunk majdnem összeért, éreztem forró leheletét miközben mozogni kezdett a kéjrúdon. Én sem tudtam visszafogni magam, bugyimon keresztül kezdtem simogatni most már óriásira duzzadt babszememet. Anna le-lehunyva időnként szemeit, lihegve mozgott egyre erőteljesebben és eddigi apró nyögései ütemes, rettentő izgató kis sikolyokká váltak. Benyúltan a bugyimba, hogy végre érezhessem magamban ujjaimat, de ezt Anna azonnal észre vette és a műfalloszra teljesen ráülve megállt.
– Ne! – kérte és megfogta csuklómat.
– Várj még egy kicsit, kérlek!

Anna lekászálódott a műtagról, bár láttam rajta, hogy gyakorlatilag a beteljesülés kapujában áll, a műanyag „férfit” letépte az asztal lapjáról és a kanapéra dobta. Lenyúlt a táskához ismét és egy irgalmatlan hosszú, „kétvégűt” tartott a kezében. Elmosolyodott. Felállt és az asztal karnyújtásnyira tolta hátra lábaival, majd leült rá.
- Most vedd le! – mondta, és én szinte önkívületben teljesítettem „parancsát”.
- Kéred? – kérdezte kajánul és a hosszú hímtagot a tenyerembe kényszerítette.
- Fogd jó erősen! – s lehajolt a konyhakésért. Odaillesztette körülbelül a feléhez, mosolyogva rám nézett, és egy erőteljes nyisszantással elfelezte az nagy örömszerzőt.
- Fele-fele! – nevetett rám hamiskásan és óvatosan a „saját részével” csiklóját kezdte simogatni.

Kijjebb ültem a fotelon, s őt utánozva én is vágytól duzzadó bejáratomat kezdtem el izgatni. Ott ültünk egymással szemben, a vágytól elhomályosult szemmel fürkészve egymás tekintetét és Anna irányított. Kettőnk lihegése, apró sikolyai indultak versenyre a lágy háttérzenével és megindultunk a visszafordíthatatlanon. Anna beleegyezően lehunyta szemét, s most már végre bebocsátást nyerhetett hozzám is az örömszerző. Mindketten csak az orgazmusért, a mindent elsöprő, édes érzésért küzdöttünk, s egyre gyakrabban törtek fel visszafojtott sikolyaink. Anna szabad kezét a vállamra tette, én ugyanígy, s csípőink mozgásával eggyéválva másodpercek leforgása alatt elért mindkettőnket az áhított öröm. Egymásnak dőlve pihegtünk, s nekem kicsordult egy könnyem. Annára néztem, Ő hüvelykujjával elmorzsolta az apró cseppet arcomon, s hálás mosollyal arcán csak ennyit mondott:
- Ugye nem bántad meg?


Szextörténet ajánló:


Szomszéd pinája


Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sose....

Kamaszkori ábrándozás


Ezt a történetet kamaszkoromban írtam egy kismenedzser kalkulátorba. Akkoriban sokat fantáziáltam az anális szexről. Mivbel a kalkulátor már nem igan működik, igy fejből próbáltam felidézni a történetet, és egy ici picit belejavítottam. Remélem elnyeri a tetszéseteket :)

A gyárban ezen az éjjelen nem dolgozott senki, csak a két biztonsági őr. László az őrbódéban ült a székében, miko....

A megdugott feleség


Bár, csak még fiatal házasok voltunk, de nagyon zavart már, hogy ilyen"prűd"feleségem van!Én, rendszeresen eljártam, -néha még most is-, olyan helyre, ahol a nők, nem kurvák, de nem vetik meg a faszt!Sokszor próbálkoztam vele, rávezetni a sexualitásra, de minden hiába!Volt egy"galeri"szerüség a környéken, ezek"főnökét"kerestem meg, és felajánlottam bizonyos pénz összeget, ha, megbasszák-erőszakkal....

Büntetés az osztályfőnöktől, és anyutól


Meleg, kora őszi nap volt. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Csabit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett e....

Análszex a feleségemmel


A feleségemmel nyolc éve házasodtunk össze,ő 29 éves én 30, van három gyerekünk. Izabella, a feleségem, egy hónapja ment vissza dolgozni. Egy nagy szupermarketben pénztáros.
A szexuális életünkkel nem volt semmi gond, bár mintha egy kicsit ritkán került volna rá sor.
Izabella munkarendje szerint hol délelőttös, hol délutános műszakban dolgozik, és mivel én állandóan délutános vagyok,....

Hárman mentek át rajtam egyszerre


- Most már idetalálsz?

- Így már OK, csak a GPS tudatlan.10 perc és ott vagyok!

- Jó, addig felöltözöm.

- Ne! Minek?

Kuncogok egy sort és kinyomom a telefont. Beszélgetés közben meg is száradtam, lévén, hogy a tus alól ugrottam ki a telefonért. Még bemasszíroztam a bőrömbe a kedvenc vaníliás testápolómat, vakoltam egy adag sminket és már....
Szextörténet címkék

tökön | kollegám | spontan | kamera előt | abáj |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.