Nem bántam meg


Óriási tömeg volt a bevásárló központban, s szombat délelőtt lévén a szokásosnál is hosszabb sorok kígyóztak a pénztárak előtt. Fülledt nyári nap volt és ezen még a hirtelen jött, a nagy üvegfelületeken jól látható, sűrű cseppekben támadó zápor sem enyhített. Én is a fizetésre vártam és éppen a kosárban lévő szerzeményeket egyeztettem a cetlin felírt szükségletekkel, mikor megérintették a vállam:
- Éva, Te vagy? – hallottam a rég nem hallott hangot és fordultam hátra.

Anna volt. Örömömben a nyakába ugrottam, hiszen volt közvetlen főnökömet már hónapok óta nem láttam. Tulajdonképpen azóta, hogy oly furcsán, minden átmenet nélkül kilépett a cégtől. Záporoztak egymásra kérdéseink, s pillanatok alatt mi kerültünk sorra a pénztárnál. Folyamatosan mesélt a másiknak mindegyikünk, szinte levegőt is alig vettünk, így értünk a bejárathoz. Az eső még mindig, nagy hévvel támadta a parkolót, s ennek egy kicsit örültem is, hisz tétova várakozásunk miatt felgyülemlett kíváncsiságomra Anna sorra válaszolt. Már vagy tizenöt perce ott állhattunk, vártuk az eső enyhülését, mikor a zápor gyakorlatilag viharrá alakult át. Egymásra néztünk, és mosolyogva belevágtunk az esőbe, hogy elérjük az autóinkat. A kapuban szinte azonnal szétváltunk és én futva toltam a bevásárlókocsit az autóhoz. Miközben kapkodva pakoltam bőrig ázva a csomagtartóba, azon bánkódtam, hogy el sem búcsúztunk egymástól. Kissé lelombozódva, már csurom vizesen toltam vissza a kocsit a tárolóba, mikor újra szembe jött velem. Nála már nem volt „égiszekér”, láttam rajta, hogy engem keresett:
- Nincs egy-két szabad órád? Itt lakom a közelben! - és én örömmel fogadtam el a meghívást, hiszen még annyi kérdésem volt.

Az ajtón belépve egy apró, de nagyon ízlésesen berendezett, tiszta lakás fogadott. A víz még mindig csorgott rólunk, s Anna egy nagy fürdőlepedővel és egy hideg sörrel a kezében állt meg hirtelen előttem.
- Szereted a sört? Vedd le a ruhád, gyorsan kiakasztom száradni! Nem akarsz gyorsan lezuhanyozni?
Csak bólintani tudtam a sörre, s automatikusan hámoztam le magamról a ruhát, míg a felkínált zuhanyt köszönettel visszautasítottam. Anna pár perc türelmet kért míg ő a zuhany alá áll, s hellyel kínált a nappaliban. Egy bézs színű ülőgarnitúra uralta a nappalit, s míg magamra tekertem a törölközőt alaposan felmértem a szobát. Egy nagy televízió, apró, de nagy gonddal választott komódok és a fél szoba falát elfoglaló, roskadásig megpakolt könyvespolc tette otthonossá a helységet. Anna gyorsan végzett, s egy vékony, térdéig érő fürdőköpenyben huppant le törökülésben a velem szemben lévő kanapéra, szintén egy hideg sörrel a kezében. És már jöttek is a kérdések. Így ültünk egymással szemben, folyamatosan válaszoltunk egymás kérdéseire, s egy kívülálló számára talán még komikus is lehetett volna a látvány, hogy két hiányos öltözetű, csapzott hajú nő, egymással szemben ülve, sörrel a kezében, folyamatos gesztikulálás közben csak mesél, mesél. Körülbelül egy óra telhetett így el, mikor Anna, a munkahelyen történtek mesélése közben egyszer csak közbevágott:
- Láttalak aznap este...

Azt hittem, hogy szégyenemben lefordulok a fotelról, s rettentő mérges lettem rá. Szólni sem tudtam, csak lefordítottam fejem és némán arra gondoltam, hogy most kell felállnom és elmennem. Látta rajtam a szégyent, érezhette, még a gondolat is rosszul esik, hogy valaki láthatott maszturbálni, láthatta azt, amit másnak a világ minden kincséért sem mutatnék meg. Anna a dohányzóasztalon átnyúlva a vállamra tette a kezét és nevetve kezdett vigasztalni:
- Ne szégyelld! Ha valakinek van szégyellni valója az én vagyok, de egyszerűen nem tudtam megmozdulni, annyira szép voltál aznap este. – felpattant, s pillanatok múlva még két kis sörrel a kezében jelent meg.

A mai napig nem értem, hogy miért, de azon vettem észre magam percekkel később, hogy a szexről beszélek felszabadultan, gátlások nélkül. Elmondtam, hogy akkor tudat alatt éreztem a jelenlétét, elmeséltem napokkal későbbi vívódásomat, a videofelvételt, az érzéseimet, míg Ő a látottak rá gyakorolt hatásáról beszélt. Már csendesebben beszélgettünk, s mit tagadjam, a gondolatban újra átélt események, és Anna élményének, illetve véleményének hallgatása közben valami vad forróság kezdett bennem felizzani a fejem búbjától, a lábujjamig. Elmesélte, hogy Ő, hogyan szokott örömet okozni magának, hogy a látottak hatására mennyire megváltozott a rólam alkotott képe. Néztünk egymásra, s kínos, hosszú csend telepedett közénk. Anna belekortyolt az üvegbe és láthatóan kétségek között szólalt meg:
- Tartozom Neked! Tartozom egy élménnyel. – s lassan kibontotta a derekán átkötött köpenyét. Látta rajtam a kíváncsisággal vegyes megrökönyödést, s azonnal folytatta:
- Nem. Nem vagyok leszbikus, csak szeretném, ha Te is megnéznél engem. Nagyon vágyom rá.

S ekkor már én is akartam. Tudtam, hogy közöttünk ez nem ronthat el semmit, bár ettől barátnők sem leszünk, de igen, akartam látni őt, tényleg úgy éreztem, hogy tartozik nekem, s mereven bámulva hátra dőltem a fotelben jelezve, hogy én készen állok.

Anna a távirányítóért nyúlt s halk, nagyon lágy zene ereszkedett közénk. Vállaival lassan kibújt a fürdőköpenyből, s már csak mellei nem engedték, hogy hirtelen lecsússzon róla. Szemei csillogtak, a félelemmel vegyes kíváncsiságtól kiszáradt ajkát tudattalanul nyalta meg, és rám szegezte zöld szemeit. Bal lábával fellépett ültében a heverő szélére, s így én csodálattal szemlélhettem teljesen csupasz, már csillogó punciját. Combjait kezdte simogatni, és én a látványtól, tudatosság nélkül utánozni kezdtem őt.
- Ne! Kérlek Te ne! – nézett rám és felállva kibújt köpenyéből. Gyönyörű teste volt. Melleinek sötétrózsaszín udvarából bimbói - kérlelve az érintést - meredtek felfelé és nekem óriási önuralomra volt szükségem, hogy ne érintsem meg saját testem. Ott állt előttem, csak a dohányzó asztal választott el bennünket, s karnyújtásnyira tőlem Anna lehunyt szemmel melleit kezdte nagyon finoman kényeztetni. Csípője a halk zene ütemére ringott, kezei aprólékosan járták útjukat az egyenletesen lebarnult test minden érzékeny pontján. Anna visszaült a kanapéra, mindkét lábát feltette az asztalkára és rettentő lassan apró csiklóján kezdett két ujjával körözni, míg kérlelhetetlenül, mereven a szemeimbe nézett. Egyre jobban belemerült saját kényeztetésébe, de láttam rajta, hogy folyamatos fészkelődésem ellenére figyeli minden mozdulatom. Apró sóhajok törtek fel belőle, s óvatosan két ujjával magába hatolt. Csípője megemelkedett, s én azt vártam, hogy átadja magát teljesen vágyainak, de Anna meglepetésemre ekkor nagyon finoman, miközben egyik kezét csiklóján nyugtatta, apró sóhaj mellett kihúzott magából egy pár gésa-golyót.

Soha nem láttam még „élőben” ezt a kis „szerkezetet”, s talán ezt arcomon észrevéve Anna halkan felkacagott:
- Már a zuhanyozás óta velem vannak! – és én kíváncsian néztem, miközben Anna az asztalra tette a zsinórral összekötött két tojásnagyságú játékszert.
- Azonnal jövök! – mondta, s valószínűtlenül erotikusan, szinte a szoba levegőjének érintését is érezve ment át a hálószobába.

Nem bírtam magammal. Míg egyedül hagyott, végre megérinthettem magam. Kibújtam a magamra csavart törölközőből és végre megsimogathattam követelődző melleim. Anna ekkor lépett be újra a szobába, s fejét ingatva szólt rám:
- Rendben, de a bugyid marad! – mondta, s egy fehér kis táskát dobott az asztal mellé a földre, majd újra kifordult a szobából a konyha felé.

Kihasználva az újbóli egyedüllétet, kíváncsian vettem fel az asztalról a golyókat, s önkéntelenül forró ölemhez szorítottam őket. Éreztem, hogy már teljesen elöntött a forróság, s valami hirtelen ötlettől vezérelve, a bugyimat félrehúzva, két visszafojtott sóhaj kíséretében „eldugtam” a golyókat, s bugyimat gyorsan a lebukástól félve igazítottam el magamon. Valami eddig nem érzett gyönyörűség öntött el, s csupán izmaim apró rándításaival nagyon érzéki örömöt okoztam magamnak.

Anna újra megjelent az ajtóban. A lélegzetem is elállt, mert kezében egy termetes konyhakés volt, amit – látva arcomon a megrökönyödést – hanyagul a kis táska mellé ejtett.
- Ne félj! – mondta, míg bal kezével folyamatosan, felváltva meredező bimbóit csippentette meg.
- Arra még szükségünk lesz! – s mosolyogva most már nem a kanapéra, hanem a harminc centiméterre tőlem lévő asztalra ült le velem szemben. Lábait a két térdem mellé tette a fotelra, hanyatt dőlt az asztalra és gyöngyöző rózsáját simogatva kezdte átadni magát most már a gyönyörnek.

Ujjaival kezdett szeretkezni halk nyögések kíséretében, s szemei folyamatosan engem pásztáztak. Már én sem tudtam irányítani végtagjaim, melleimet masszíroztam, s csípőm apró kis mozgatásával engedtem, hogy a golyók a gyönyört fokozzák bennem. Anna csípője már szinte óriási köröket írt le, míg két ujjával magában volt s közben másik kezének csontos ujjaival csiklóján táncolt. Lábujjai már hozzám értek, s ütemes mozgását átvéve ölem izmaival próbáltam a golyókat táncoltatni magamban, de csak a folyamatos vágyat tudtam még magasabbra tüzelni. Annát egy visszafojtott nyögés kíséretében, csípőjét az asztaltól elemelve érte el a gyönyör, s míg én még mindig apró bimbóim simogatásával voltam elfoglalva, Ő kis izzadságcseppekkel a mellei között pihegett még mindig rám szegezett tekintettel.

Felült, s az orgazmus okozta homályos tekintettel, de hamiskás mosollyal kérdezte:
- Hol vannak a golyók kislány? – és meglepetést színlelve jobb keze mutató ujjára harapott. Mindketten felnevettünk. Anna lehajolt a sörösüvegért és kortyolt egyet a még mindig gyöngyöző falú üvegből. Rettentő erotikus volt, ahogy a szájához emelte, s Anna talán észre is vette rajtam, hogy mi jár a gondolataimban, de csak mosolyogva a fejével jelzett, hogy az üveg nem tartozik a játékhoz.

- Kérem a golyókat! – mondta, és ellentmondást nem tűrő tekintettel tartotta elém felfelé fordított bal tenyerét, miközben jobbjával újra kéjbarlangját kezdte felfedezni. Szabadkozva, és előbbi orgazmusát irigyelve néztem rá, de Ő azonnal rávágta:
- Ide vele! – követelte és én bugyimat félrehúzva, közben Őt vizsgálva nyúltam be a golyókért, s ahogy magamhoz értem alig kaptam levegőt. Lassan húztam ki a golyókat s ezt már nem bírtam. A második golyónál, amikor hozzáért a csiklómhoz hangtalanul megreszkettem és elélveztem.

Miközben Anna tenyerébe ejtettem a golyókat, már láttam rajta, hogy a kéj iránti vágy újra elhatalmasodott rajta. Az asztal melletti táskába rejtette a gésák „oktatóját” és azzal a mozdulattal a kis táska rejtekéből elővett egy körülbelül húszöt centi hosszú, tapadókorongos műtagot. Anna először rámnézett, majd miközben feltérdelt az asztalra, maga alá rögzítette a tapadókoronggal új játékszerét. Megigézve néztem, ahogy pár pillanattal később, szép lassan, egy mélyről feltörő nyögéssel ráhelyezkedett. Térdeit kicsit hátrébb tolva, még mindig velem szemben volt, s kezeivel a fotel karfájára támaszkodott. Arcunk majdnem összeért, éreztem forró leheletét miközben mozogni kezdett a kéjrúdon. Én sem tudtam visszafogni magam, bugyimon keresztül kezdtem simogatni most már óriásira duzzadt babszememet. Anna le-lehunyva időnként szemeit, lihegve mozgott egyre erőteljesebben és eddigi apró nyögései ütemes, rettentő izgató kis sikolyokká váltak. Benyúltan a bugyimba, hogy végre érezhessem magamban ujjaimat, de ezt Anna azonnal észre vette és a műfalloszra teljesen ráülve megállt.
– Ne! – kérte és megfogta csuklómat.
– Várj még egy kicsit, kérlek!

Anna lekászálódott a műtagról, bár láttam rajta, hogy gyakorlatilag a beteljesülés kapujában áll, a műanyag „férfit” letépte az asztal lapjáról és a kanapéra dobta. Lenyúlt a táskához ismét és egy irgalmatlan hosszú, „kétvégűt” tartott a kezében. Elmosolyodott. Felállt és az asztal karnyújtásnyira tolta hátra lábaival, majd leült rá.
- Most vedd le! – mondta, és én szinte önkívületben teljesítettem „parancsát”.
- Kéred? – kérdezte kajánul és a hosszú hímtagot a tenyerembe kényszerítette.
- Fogd jó erősen! – s lehajolt a konyhakésért. Odaillesztette körülbelül a feléhez, mosolyogva rám nézett, és egy erőteljes nyisszantással elfelezte az nagy örömszerzőt.
- Fele-fele! – nevetett rám hamiskásan és óvatosan a „saját részével” csiklóját kezdte simogatni.

Kijjebb ültem a fotelon, s őt utánozva én is vágytól duzzadó bejáratomat kezdtem el izgatni. Ott ültünk egymással szemben, a vágytól elhomályosult szemmel fürkészve egymás tekintetét és Anna irányított. Kettőnk lihegése, apró sikolyai indultak versenyre a lágy háttérzenével és megindultunk a visszafordíthatatlanon. Anna beleegyezően lehunyta szemét, s most már végre bebocsátást nyerhetett hozzám is az örömszerző. Mindketten csak az orgazmusért, a mindent elsöprő, édes érzésért küzdöttünk, s egyre gyakrabban törtek fel visszafojtott sikolyaink. Anna szabad kezét a vállamra tette, én ugyanígy, s csípőink mozgásával eggyéválva másodpercek leforgása alatt elért mindkettőnket az áhított öröm. Egymásnak dőlve pihegtünk, s nekem kicsordult egy könnyem. Annára néztem, Ő hüvelykujjával elmorzsolta az apró cseppet arcomon, s hálás mosollyal arcán csak ennyit mondott:
- Ugye nem bántad meg?


Szextörténet ajánló:


Popószex és romantika


A lány belefeledkezett a látványba. A Tatai várból csodálatos volt a tó. Békés, nyugodt, tiszta vizében az ide - oda cikázó halakat is látta. Egy kissé előrehajolt, hogy jobban szemügyre vegye őket, ám ekkor megcsúszott a keze a kőpadkán. Érezte, ahogy egy erős kéz megszorítja és visszatartja az eséstől. Hálásan nézett a kéz tulajdonosára. Hunyorgott, a szikrázó napfényben alig látott valamit. A f....

Ökölszex, avagy a feleségemmel egy swinger klubbanA történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is v....

Korhatárok nélkül


Ez is pont olyan nap volt Marianna életében mint a többi. Reggel hét órakor ébresztő az árvaházban, reggeli, szabad foglalkozás. A lány kedvenc időtöltése nem volt más, mint álmodozás a meleg családi légkörről, édesanyjáról, aki születésekor meghalt. Nagyon hiányzott ez a közelség Annának, még legjobb barátnője Dóra sem tölthette be a hatalmas űrt szívében. Ők ketten mindig együtt töltötték a perc....

Szexrandi az irodábanKellemes, nem túl forró nyári nap volt. A madarak önfeledten daloltak a hivatal mögötti park fái között, a lágy szellő simogatta lombokban.

Holy izgatottan lépett be az iroda ajtaján. Jeff éppen vaskos iratkötegeket tanulmányozott, de ahogy észrevette a lányt elmosolyodott, és befejezte munkáját. Forró csókkal üdvözölték egymást. Jeff magához ölelte a lányt, keze végigsik....

Ha kicsi a rakás - csoportszex történet


Üdvözöllek benneteket ismét. Utolsó jelentkezésem óta eltelt jó kis idő. Otthon a helyzet majdnem változatlan (volt).
Főnökömmel egy pár alkalommal összejöttünk (jó szorosan egymásba), de mostanában ez is már elmaradt.
Újat már ő sem tud nyújtani. Azt nem mondtuk ki, hogy többet soha, majd alkalom adtán, ha kívánom, ismét befogadom. A minisztériumi oktató sem jelent meg, de különöské....

Erotikus történet - Mónika és Anita


Magamhoz húztam a lányt. Karcsú, izmos teste szorosan hozzám simult, miközben hosszú csókban forrtunk össze. Kezemmel benyúltam szétnyíló combjai közé, fölálló fütykösömet becsúsztattam izgalomtól nedvező hüvelyébe. Csípőjét előrelökve húzta rá magát vesszőmre, lüktetve szorított. Éreztem, hogy csak másodperceim vannak a teljes elélvezésig... ...Hirtelen ébredtem föl. A lány eltűnt, mellettem a fa....Szextörténet címkék

osztályár | felesség | szétkúrlak | igazgató úr | megborotvál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.