Összehoztuk a feleségeinket


Egy baráti házaspárral mentünk nyaralni Kubába. A hely csodálatos volt, de szerettem volna még másféle különleges élményeket is szerezni.

Lógós mell. Lehet az szép is? Hát, ha telt és olyan mint Klárié mindenféleképpen. Ez a nejemnek is megtetszett, amikor nudista strandra mentünk a barátnőjével,láttam hogy nézegeti, akkor jött az ötlet, a vágyam.

- Addig nem nyugszom,míg nem látom őket leszbizni - fogadkoztam Klári férjével, aki régi haverom.

- Hű azt megnézném, én is! Terveljünk ki valamit, hogy összehozzuk a lányokat.

Meg is lett a nagy terv négy sör után.

- Mi van ha más férfihoz mennek felajzott állapotukban?

- Bezárjuk őket az apartmanba.

Szereztünk viagrát, mi bejelentettük, hogy fiús estét tartunk a lányok meg tartsanak lánypartit.

Úgy tettünk mint akik elmennek, közben visszalopóztunk és elbújtunk a szekrény mögé.

A viagrát kávéba tettük nem sokkal előtte. Láttuk hogy a nejem Ági, meg Klári mindinkább ficánkol, fészkelődik, keresi a helyét. A nejem nemsokára megszólalt.

- Te Ági én annyira, hogy is mondjam, elkapott a vágyakozás.

- Téged is? Nekem is tiszta nedves a puncim!

Egymásra néztünk Lackóval, a szánk a fejünk széléig húzódott. Kezet ráztunk. A lányok nevetgéltek, aztán elővettek egy üveg peszgőt azonmód felkattintották a rádiót, elkezték magukat szexin rázni. Klári nagy melle ringott a bikiniben.

- Jó nagyok a dudáid!

- A tiedek szebbek. Mutasd, keményebbek az enyiménél?

Hamar belejöttek a lányok egymás csöcsörészésébe, jól felállt a farkunk Lackóval, de nem mertük elárulni,hogy ott leskelődünk.

- Hú a mindenit! Peep show a javából - sóhajtozott Lackó.

A lányok smároltak akkor pont, ráláttunk az eseméynekre. Lekerült a zöld bikinbnifelső Kláriról. Lógós melleit én is szívesen megcuppantottam volna. Ági nyalogatta, simogatta a nagy melleket, nevetgélve az arcát bedugta a két nagy lopótök forma közé.

- Szívogasd léccike!

Kérte a Klári, ő is simogatta a melleit, közbe lenyúlt a punciját is simogatta. Ági is simogatta magát, bevágta a húsos, ringó fenekét a bikini alsója. Nagyon megdugtam volna akkor már mindkettőt.

Amikor Ági lehúzta az alsóját, Lackó nagyon nézte, kicsit rosszul esett, de én is néztem a Klári borzasát. Szép pinája volt mindkettőnek, mindkettőt egyszerre basztam volna meg.

Amikor elkezdték egymást felváltva kinyalni meg ujjazni már megbántam az egészet. Sikoltozva nyalták falták egymást. A látvány szép volt. Utána leöblitették a nedveket pezsgővel és eltűntek a szemünk elől, azt se vették észre, hogy be van zárva az ajtó.

Nemsokára úgy tettünk, mint akik megérkeztek és jól megbasztuk őket, de azt legközelebb mesélem el.


Szextörténet ajánló:


Morzsi kutya és én, Animalszex


Sokáig gondolkodtam azon, hogy elmondjam-e neked az én kis titkomat, de mivel nem tarthatom mindig magamban, ezért elmesélem neked, hogy mivel töltöttem az időmet 16 éves koromban. Kisvárosban laktunk, egy szép kertesházban. A ház a kertkapuhoz közel épült, szinte teljesen eltakarva a kilátást az utcára. A kert hátsó részében örökzöldek voltak, a többi rész pedig gazdagon be volt ültetve gyeppel ....

Szexelnek a füvesek


A lány nem volt drogos. Csak nagyon ritkán használt valamilyen szert, akkor is kizárólag természetes anyagokat. Nem azért, mert anélkül nem tudta jól érezni magát, de azt az elég liberális nézetet vallotta, hogy nem lehet véleménye addig semmiről, amíg nem próbálta ki, és ha ésszel csinálja, nincs mitől tartania. „Különben is, ez segít kitágítani a tudatomat.” - gondolta, miközben a srác meggyújto....

Irodai szex történet


Kollégáim mind nők és ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnként rám pislog a szemöldöke alól.

Visszahúzódó, szerény nőnek tűnik, de az ágyban... atyaég! Fél éve egyetlen éjszakát töltöttem vele, de az elég volt.....

Rájöttem, hogy buzi vagyok


Jó pár történetet elolvastam és arra a következtetésre jutottam, hogy nekem is meg kell osztanom az első élményem történetét. Bár ez sem kollégiumban játszódik azért még izgalmas lehet. Nekem az volt.
Kicsit irigykedve gondolok a mostani fiatalokra. Bár nem vagyok még én sem öreg a magam 39 évével. Akkoriban még nem volt meg az internet adta szabadság. Nekünk úgy kellett intézni a lehetsége....

A feleségem kölcsönben


A következő esemény jó néhány évvel az első után történt, de talán mind közül ez volt a legjobb. Ezért gondoltam, hogy az időrendi sorrendet felrúgva, következzen most ez.
Egy nyári hétvégén történt, hogy egy barátom (hívjuk őt Zoltánnak) és felesége (aki legyen Zsuzsi) átugrottak hozzánk egy „csak úgy” látogatásra. Nem volt megbeszélve, egyszer csak betoppantak, hogy : helló nem zavarunk!?....

Meló utáni lazítás


Meló utáni lazítás
Egy furcsa álom mellékhatásai

Az ágyamon fekszem, és lábaimmal a falat támasztom. Ez a póz segít kicsit gondolkodni. Talán, mert a lábaimból a vér a fejembe áramlik? Nem tudom. Minden esetre, tapasztaltam már, hogy sokszor segített. Na nem mint ha huszonegy évesen annyi élettapasztalatom lenne. Mivelhogy, huszonegy éves vagyok. Talán azt mondhatnám, hogy eg....
Szextörténet címkék

talpak | másik férfi | heréidet | anusz | főnök, |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.