Szomszéd pasi


Ó! El kell mesélnem valamit!:D Pár nappal ezelőtt történt. Van egy számomra hihetetlenül szexi férfi a szomszéd városban. Ha jól láttam van valakije, bár nem az a tipikus hú de nő(ezalatt azt értem, hogy laza, egyszerű viselet, nem pedig a farmer, magassarkú...csinos blúz)

Na szóval, ez a hapsi nagyon-nagyon szexi! Jóképű és duci. (Ha szabad megjegyeznem, csorog is utána a nyálam rendesen:D) Aznap egyedül jött a vonaton és én is később mentem Pestre. Flirtel mentünk, és pont a wc-nél ültem, mármint a tágasabb oldalon. Nagyon sokan szálltak fel aznap. És Mivel pont a wc-vel "szemben" ültem(és mások is) szűk volt a hely.

És akkor ő a szép duci testével, a kerek popsijával, mint egy lassított felvételen elhaladt előttem. Hát azt hittem leesek a székről. :D Háttal volt nekem, oldalazva ment. ANNYIRA MEGFOGTAM VOLNA A FENEKÉT!

Azóta sem bírom kiverni a fejemből azt a jelenetet, soha sem fogom elfelejteni a látványt.

Ezt fokozza a következő történet:

Csak röviden összefoglalva, egyszer olvastam interneten valamelyik erotikus történetek között.

Volt egy lány aki késésben volt. Nem tudom már milyen járműre ugrott fel, ráadásul elég lenge öltözetben volt(szoknya, és azt hiszem egy kis top). Mögötte éppen csak feltudott ugrani egy férfi is. Hatalmas tömeg, semmi sem tűnt volna fel az embereknek. Egyszer csak a lány mögött álló hapsi elkezdte taperolni a lányt. Körülbelül 30 percig utaztak. Senki sem vett észre semmit, hogy mit is művelnek ott. A lány végül elkezdte kicsit segíteni a férfi kezeit, anélkül, hogy megfordult volna és ránézett volna. Ha jól emlékszem ki is elégítette a lányt a tömegben. Majd mikor megálltak, mindketten leszálltak és mentek tovább. Nem tudta meg a lány, hogy ki volt a fickó.

Na ilyet én is átélnék, de inkább én simogatnám a "szomszéd" pasit. :);) Ha nem lenne foglalt tuti rávetném magam.

Az volt a hab a tortán, hogy fent akadt a korláton a ruhájának valamije(nem láttam pontosan) ezáltal tovább időzött előttem. Az a naci még jobban kiemelte a popsiját! Nem akartam feltűnően bámulni, de azt hiszem a körülöttem lévők igencsak észrevették.


Szextörténet ajánló:


A családi pókerparti


Sziasztok, a nevem Lili, ez az esett 2 éve történt, amire nem vagyok büszke rá, de jó volt. 18 vagyok. Mikor tavaszi szünet volt néhány barátnőmmel (hívjuk a barátnőmet Csillának) fogattunk, hogy az egyet kérhet a győztes valamit, hogyha veszít a pókerben.

Na, én voltam a vesztes. Mikor vége volt a tavaszi szünetnek akkor kérte a kérést. - Szia, az lenne a kérésem, hogy suli után g....

A szextúra


Eltelt pár hónap, amikor egy kellemes tavaszi hosszú hétvégén négyesben kibéreltünk egy házat és végre zavartalanul egymáséi lehettünk. Már vártam az újabb szexuális kihívásokat és bevallása szerint Edinának is hiányzott a csoportos együttlét. Szóval, amint odaértünk a házba, bevettük magunkat a konyhába és alaposan bereggeliztünk. Nem volt különösebb program vagy elképzelés, de már nagyon akartam....

A kocsmai baszóparti


Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Ó....

Gruppen szexparti a vidéki tanyán


Világéletemben imádtam a tanyát. Régi parasztház, még üknagyszüleim idejéből, nagy gyümölcsöskert a dombok alatt, a patak, aminek a vize ilyen közel a forráshoz szép időben ihatóan tiszta, a csend és a nyugalom. Mindez gyerek és tinédzserkorom legszebb emlékeinek helyszínévé avatta. Mivel azonban a mezőgazdaság sohasem vonzott igazán, felnőttkoromban hosszú évekig hanyagoltam a mostmár rám szállt ....

Petting egy idegennel


Rólam annyit hogy 19 éves vagyok hosszú fekete hajam és zöld szemem van. A történet amit most elfogok nektek mesélni egy forró nyári napon történt, egyedül voltam otthon élveztem a nyári szünetet és úgy döntöttem hogy kifekszem napozni egyet. Kertes házban lakunk de az udvarba be lehet látni ha nagyon akarja az ember. Egyszer csak jött egy fura érzésem mintha figyelnének, körbe néztem és az egyik ....

Perverzkedés egy 50 éves nővel


26 éves vagyok, de már régóta izgatnak az idősebb nők. Voltam már szinte minden korosztállyal, de a legutóbbi alkalommal egy 50 éves nőt sikerült az ágyamba csábítani.
Az interneten ismerkedtünk meg, mindketten azonos és egyértelmű szándékkal. Éva pár nap chatelés után meg is látogatott engem munka után. Szeretném leszögezni, hogy teljes mértékben hetero vagyok. Nem szeretném és nem is tud....
Szextörténet címkék

15 | szása | gúnyos | kukkolós | bőrkesztyű |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.