Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott ajkával, feszes fenekével. Alig volt 28 éves. Karrierje elején egy kisvárosi iskolába helyezték ki, pont ide.Abban a korban természetesen én is fantáziáltam róla, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Ezzel így volt az egész iskola. Mindig amikor elment a folyosón, az összes fiú nézett utána. Köztük én is, de én nem annyira feltűnően, mivel egy elég csendes és visszahúzódó gyerek voltam.
[  ] Érettségi előtt 2 héttel megkezdtük a készülődést, órák után volt felkészítőnk, ahová nem jártunk sokan. Így volt ez egy pénteki délutánon is, amikor úgy alakult hogy csak 3-an maradtunk az egész osztályból. Mondanom sem kell, Anita aznap is kitett magáért, feszülős cicanadrág volt rajta és egy v nyakú póló, ahol a dekoltázsa is levegőt kapott.Egész órán csak őt figyeltem, ahogyan írt a táblára, csak úgy rezgett a feneke mint a kocsonya :D Általában csak nekem magyarázott, elég jó voltam matekból, a többieket nagyon nem érdekelte. Így végig szemkontaktusban voltunk.  Úgy alakult hogy az utolsó 15 percben a két osztálytársam hamarabb elment mert jött a busz, én nem voltam ingázó, így maradtam. Megállt a magyarázkodásból, elkezdtünk beszélgetni. Nem is kell mondanom, amikor nekitámaszkodott a fenekével a katedrának és én ültem az első padban..kicsit beindultam ott lennt. Láttam már néhány ilyesfajta filmet a neten és kicsit elkapott a vágy.Ekkor Anita megkért arra, hogy segítsek neki felhozni a fizika-kémia laborból a matek könyveket, amelyeket év végén hoztak vissza. Ez a labor az iskola szintjénél lenebb volt, egy külön épületben, régi könyvtár helyébe épült.
[  ] Természetesen segítettem neki. Ahogy mentünk le a lépcsőn, szorosan a háta mögött végig a csípőjét figyeltem, mennyire karcsú és azt a 10 pontos fenekét. A nadrágom majd elrobbant, szerencsére farmerban voltam aznap.
[  ] Ahogy leértünk, elkezdtük össze szedni a könyveket. Anita szóba hozta, hogy mennyire jóképű vagyok és cuki. Én természetesen nem tudtam mit mondani, mert ahogyan ezt mondta folyamatosan közelített felém, tartva végig a szemkontaktust. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Elkezdte rágni a szája szélét és azt kérdezte:
[  ] - Hány éves is vagy?
[  ] -19 múltam nemrég - feleltem
[  ] - Akkor már igazi felnőtt férfi vagy. Annyira okos és cuki vagy, benned bízom a legjobban hogy nagy jegyet írsz matekból az érettségin
[  ] - Hát ezt én is remélem - mondtam
[  ] Ekkor elkezdte simogatni az arcomat, majd a karomat és végül a köldököm alatti részt. Köpni nyelni nem tudtam.
[  ] - Mit szólnál egy kis játékhoz? Ebben a teremben nincsenek kamerák, takarítani sem járnak órák után. Megmutathatod a további tudásod nekem. Én is csak 28 vagyok, nincs férjem, se gyerekem. S ekkor megcsókolt hevesen. Nekem sem kellett sok, felvettem a ritmust. 1 perc múlva már megszabadult a feszülős nadrágjától és a melltartótól is. A csókolózásból aztán elkezdte szépen nyalni a mellkhasomat, majd lennebb, míg el nem ért a nadrágomig. Kigombolta majd a boxeron át nyalta a farkamat. Én teljes extázísban voltam, neki lökött a táblának majd felnézett rám és annyit mondott hogy:
[  ] - Kedvenc diákom vagy, most megérdemelten kényesztetni foglak, remélem legalább annyira jól megy mint a matek. Lazulj csak el
[  ] - Ahogy ezt kimondta, máris a farkam elmerült a szájában és a torkában. Hihetetlenül szopott, egyből rátért a lényegre és szívta a makkomat, majd teljes mértékben eltüntette a szerszámomat. Kézzel is rásegített folyton megállt és nyálával beborította a szerszamomat. Isteni érzés volt, itt is végig megvolt a szemkontaktus. Annyira vadul csinálta, hogy teljesen az állát elborította a nyál és az előváladék. Lelkemet is kiszívta, közben halkan nyögdécselt. Már éreztem, hogy közeleg a csúcspont, ekkor kivette a szájából és elkezdte kényesztetni a golyóimat. Majd újra nekiállt, ekkor sokkal lassabban nyalta, szopkodta.  Felállt,újra csókolózni kezdtünk. Lesöpört mindent a katedráról majd V ben várta hogy kényesztessem. Borotvált punciját én is elleptem nyállal,majd az újjammal segítve teljesen kinyaltam, kiszívtam, ahogyan csak láttam a pornókból, máshonnan nem volt tapasztalatom. Nem lehettem annyira rossz, mert Anita végig húzta a hajam és fel-fel nyögött. Utána felállt, jobb lábával feltérdelt a katedrára, majd annyit mondott:
[  ] - Basszál csak meg, ahogyan tudsz
[  ] Ez volt életem első aktusa. Gondolkodás nélkül megnyálaztam a farkamat majd egy határozott mozdulattal benyomtam a suli legdögösebb tanárnő forró és szűk puncijába. Anita hatalmasat nyögött. Elkedtem használni a csípőmet, a két kezemmel átfogtam a karcsú kis csípőjét és amennyire csak tudtam, elkezdtem pakolni. Teljes mértékben önkontrolon kívűl farkaltam, a zacsim csak úgy csattogott, a katedra recsegése kitöltötte az egész termet. Mikor újra közeledett a csúcspont, kivettem a szerszámomat, majd újra ahogyan csak tudtam, döngettem tovább azt az álompuncit, rá-rá csapva fenekére a jobb kezemmel, vagy éppen belekapva abba a göndör hajába. Ezután újra letérdelt és mint egy vákum, csak úgy szívott. Annyi nyálat elhasznált, hogy már folyt le a kis mellein, sőt a padlóra is jutott, főleg mélytorkozás után.
[  ] - Erről fantáziáltam már hónapok óta - mondtam.
[  ] - Tudom, többször is láttam hogy kidudorodott valami a nadrágodban. Többször is megkívántalak, de nem volt sosem megfelelő a pillanat, vagy éppen még kiskorú voltál.
[  ] Ezután felült a katedrára, széttárt lábakkal. Egy kicsit megint benyaltam az alváz alá, majd tövig nyomva a farkamat, kúrtam tovább misszionáris pózban. Nagyon nedves volt már a puncija, nagyokat nyomtam rajta. Elmondani nem tudom, hogy mennyire felemelő érzés volt dugni a környék talán legfiatalabb és legszexibb tanárnőjét, 19 évesen, szűzként, titokban órák után. Magamat is meglepve, nagyon jól bírtam a strapát, és többször is felsikoltott a már kedvenc matektanárnőm. Nem tudom mennyit tömtem így, de szólt hogy váltsunk pózt, megint vadul csókolóztunk és egy rövid ideig eltüntette kb. 18-19cm es farkamat a szájában. A vörös rúzs elmosódott ajkairól, nem is meglepő, ennyi nyált még nem láttam sehol elhasználi szopás közben.
[  ] Felfeküdtem a katedrára majd ő felvette a lovagló poziciót ( amely amúgy a kedvencem) és beleült lüktető férfiasságomba. Elkezdett mozogni, a katedra recsegett,ropogott. Nagyon vadul csinálta, közben két kezemmel játszadoztam a két tini nagyságú mellével. Kis idő után átvettem az irányítás,átfogtam a csípőjét és teljes erőből, ahogyan csak tudtam elkezdtem varrni azt a hihetetlenül szoros punciját. Mindketten nyögtünk és kapkodtunk a levegő után. A heréim csak úgy csapkodtak a segglyukához. Az izzadságtól már nem is láttam, csak dugtam és dugtam. Közben karjaimmal szorosan szorítottam magamhoz.Szerencsénkre, hogy ez az épület is rendelkezett új ablakokkal, mert Anita már rekedésig üvöltözött.
[  ] Éreztem hogy nincs már tényleg sok hátra, és akkor a tanci letérdelt és bő nyállal kényesztetett. A makkom vörös volt, mint a vér, a testem megremegett és tele töltöttem a száját forró spermámmal. Életemben nem élveztem még ekkorát. Anitának is talán volt kisebb nagyobb orgazmusa, puncija csak úgy locsogott a nedvtől.
[  ] Letisztította még a szerszámomat, majd rendet tettünk, felöltöztünk és felvittük a könyveket a könyvtárba.
[  ] Megadta a számát, de miután elballagtunk, nem kerestük egymást.
[  ] Életem eddigi legjobb és legvadabb dugása volt.

Beküldő:MRolika


Szextörténet ajánló:


Bódult pillanatok


Házibulit tartottunk, ez a 20-as éveim elején nem volt túl ritka nálunk, mivel saját lakásban laktunk, gyakran voltak nálunk a barátaink. Történt az egyik ilyen buli alkalmával, hogy a párom nagyon csúnyán berúgott, beszélt össze-vissza, gyakorlatilag állni nem tudott, ezért úgy döntöttem, hogy lefektetem aludni a hálóban. Amikor elkezdtem átvinni, akkor teljesen elhagyta magát, alig bírtam vonszo....

A családi pókerparti


Sziasztok, a nevem Lili, ez az esett 2 éve történt, amire nem vagyok büszke rá, de jó volt. 18 vagyok. Mikor tavaszi szünet volt néhány barátnőmmel (hívjuk a barátnőmet Csillának) fogattunk, hogy az egyet kérhet a győztes valamit, hogyha veszít a pókerben.

Na, én voltam a vesztes. Mikor vége volt a tavaszi szünetnek akkor kérte a kérést. - Szia, az lenne a kérésem, hogy suli után g....

Bosszú a partin (horror)


George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinb....

Történetem egy hobbykurvával


A történet valamikor öt éve kezdődött . Ültem a munkahelyemen és nézegettem az Internet nyújtotta világot. Mivel a cégem gépei korlátozott hozzáférést biztosítanak és a szexet vagy ahhoz tartozó minden oldalt letilt így „csak” a művészi erotikus világot tudtam meglátogatni. Ott találkoztam vele – először – nagyon szép képeket találtam róla. Nem tudom, hogy csodálatosnak mondhatom-e őket. Hisz semm....

Dugás és szopás a lépcsőházban


-Ma ráérsz? Régen láttalak, jó lenne újra találkozni Veled. - hallgattam a jól ismert hangot a telefonban. Mindketten el voltunk foglalva, a sok munka miatt, és csak telefonon és interneten beszélgettünk. Bár ott hajnalokig.
-Hol randizzunk? - kérdeztem. Lenne még munkám, de az csak nemesít és nem boldogít.
-A Mammut előtt a szobornál. Szokott időben. - jött a gyors válasz.
-R....

Kriszta megujjazása


Már egy kicsit bódult állapotban voltam, amikor megpillantottam őt. Régóta tetszett nekem, de sosem mertem kezdeményezni, mert nem tudtam, hogy vonzódik-e a nőkhöz. Úgy éreztem, hogy itt a megfelelő idő és helyszín a közeledésre: egy buli közepén, kissé ittas állapotban. Ha esetleg visszautasítja a közeledésem, akkor foghatom a piára. Éppen a bárpultnál állt és italt kért. Melléléptem, majd odakia....
Szextörténet címkék

12.d | nyak | keresztanyám férje | borotvált | szadi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.