Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott ajkával, feszes fenekével. Alig volt 28 éves. Karrierje elején egy kisvárosi iskolába helyezték ki, pont ide.Abban a korban természetesen én is fantáziáltam róla, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Ezzel így volt az egész iskola. Mindig amikor elment a folyosón, az összes fiú nézett utána. Köztük én is, de én nem annyira feltűnően, mivel egy elég csendes és visszahúzódó gyerek voltam.
[  ] Érettségi előtt 2 héttel megkezdtük a készülődést, órák után volt felkészítőnk, ahová nem jártunk sokan. Így volt ez egy pénteki délutánon is, amikor úgy alakult hogy csak 3-an maradtunk az egész osztályból. Mondanom sem kell, Anita aznap is kitett magáért, feszülős cicanadrág volt rajta és egy v nyakú póló, ahol a dekoltázsa is levegőt kapott.Egész órán csak őt figyeltem, ahogyan írt a táblára, csak úgy rezgett a feneke mint a kocsonya :D Általában csak nekem magyarázott, elég jó voltam matekból, a többieket nagyon nem érdekelte. Így végig szemkontaktusban voltunk.  Úgy alakult hogy az utolsó 15 percben a két osztálytársam hamarabb elment mert jött a busz, én nem voltam ingázó, így maradtam. Megállt a magyarázkodásból, elkezdtünk beszélgetni. Nem is kell mondanom, amikor nekitámaszkodott a fenekével a katedrának és én ültem az első padban..kicsit beindultam ott lennt. Láttam már néhány ilyesfajta filmet a neten és kicsit elkapott a vágy.Ekkor Anita megkért arra, hogy segítsek neki felhozni a fizika-kémia laborból a matek könyveket, amelyeket év végén hoztak vissza. Ez a labor az iskola szintjénél lenebb volt, egy külön épületben, régi könyvtár helyébe épült.
[  ] Természetesen segítettem neki. Ahogy mentünk le a lépcsőn, szorosan a háta mögött végig a csípőjét figyeltem, mennyire karcsú és azt a 10 pontos fenekét. A nadrágom majd elrobbant, szerencsére farmerban voltam aznap.
[  ] Ahogy leértünk, elkezdtük össze szedni a könyveket. Anita szóba hozta, hogy mennyire jóképű vagyok és cuki. Én természetesen nem tudtam mit mondani, mert ahogyan ezt mondta folyamatosan közelített felém, tartva végig a szemkontaktust. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Elkezdte rágni a szája szélét és azt kérdezte:
[  ] - Hány éves is vagy?
[  ] -19 múltam nemrég - feleltem
[  ] - Akkor már igazi felnőtt férfi vagy. Annyira okos és cuki vagy, benned bízom a legjobban hogy nagy jegyet írsz matekból az érettségin
[  ] - Hát ezt én is remélem - mondtam
[  ] Ekkor elkezdte simogatni az arcomat, majd a karomat és végül a köldököm alatti részt. Köpni nyelni nem tudtam.
[  ] - Mit szólnál egy kis játékhoz? Ebben a teremben nincsenek kamerák, takarítani sem járnak órák után. Megmutathatod a további tudásod nekem. Én is csak 28 vagyok, nincs férjem, se gyerekem. S ekkor megcsókolt hevesen. Nekem sem kellett sok, felvettem a ritmust. 1 perc múlva már megszabadult a feszülős nadrágjától és a melltartótól is. A csókolózásból aztán elkezdte szépen nyalni a mellkhasomat, majd lennebb, míg el nem ért a nadrágomig. Kigombolta majd a boxeron át nyalta a farkamat. Én teljes extázísban voltam, neki lökött a táblának majd felnézett rám és annyit mondott hogy:
[  ] - Kedvenc diákom vagy, most megérdemelten kényesztetni foglak, remélem legalább annyira jól megy mint a matek. Lazulj csak el
[  ] - Ahogy ezt kimondta, máris a farkam elmerült a szájában és a torkában. Hihetetlenül szopott, egyből rátért a lényegre és szívta a makkomat, majd teljes mértékben eltüntette a szerszámomat. Kézzel is rásegített folyton megállt és nyálával beborította a szerszamomat. Isteni érzés volt, itt is végig megvolt a szemkontaktus. Annyira vadul csinálta, hogy teljesen az állát elborította a nyál és az előváladék. Lelkemet is kiszívta, közben halkan nyögdécselt. Már éreztem, hogy közeleg a csúcspont, ekkor kivette a szájából és elkezdte kényesztetni a golyóimat. Majd újra nekiállt, ekkor sokkal lassabban nyalta, szopkodta.  Felállt,újra csókolózni kezdtünk. Lesöpört mindent a katedráról majd V ben várta hogy kényesztessem. Borotvált punciját én is elleptem nyállal,majd az újjammal segítve teljesen kinyaltam, kiszívtam, ahogyan csak láttam a pornókból, máshonnan nem volt tapasztalatom. Nem lehettem annyira rossz, mert Anita végig húzta a hajam és fel-fel nyögött. Utána felállt, jobb lábával feltérdelt a katedrára, majd annyit mondott:
[  ] - Basszál csak meg, ahogyan tudsz
[  ] Ez volt életem első aktusa. Gondolkodás nélkül megnyálaztam a farkamat majd egy határozott mozdulattal benyomtam a suli legdögösebb tanárnő forró és szűk puncijába. Anita hatalmasat nyögött. Elkedtem használni a csípőmet, a két kezemmel átfogtam a karcsú kis csípőjét és amennyire csak tudtam, elkezdtem pakolni. Teljes mértékben önkontrolon kívűl farkaltam, a zacsim csak úgy csattogott, a katedra recsegése kitöltötte az egész termet. Mikor újra közeledett a csúcspont, kivettem a szerszámomat, majd újra ahogyan csak tudtam, döngettem tovább azt az álompuncit, rá-rá csapva fenekére a jobb kezemmel, vagy éppen belekapva abba a göndör hajába. Ezután újra letérdelt és mint egy vákum, csak úgy szívott. Annyi nyálat elhasznált, hogy már folyt le a kis mellein, sőt a padlóra is jutott, főleg mélytorkozás után.
[  ] - Erről fantáziáltam már hónapok óta - mondtam.
[  ] - Tudom, többször is láttam hogy kidudorodott valami a nadrágodban. Többször is megkívántalak, de nem volt sosem megfelelő a pillanat, vagy éppen még kiskorú voltál.
[  ] Ezután felült a katedrára, széttárt lábakkal. Egy kicsit megint benyaltam az alváz alá, majd tövig nyomva a farkamat, kúrtam tovább misszionáris pózban. Nagyon nedves volt már a puncija, nagyokat nyomtam rajta. Elmondani nem tudom, hogy mennyire felemelő érzés volt dugni a környék talán legfiatalabb és legszexibb tanárnőjét, 19 évesen, szűzként, titokban órák után. Magamat is meglepve, nagyon jól bírtam a strapát, és többször is felsikoltott a már kedvenc matektanárnőm. Nem tudom mennyit tömtem így, de szólt hogy váltsunk pózt, megint vadul csókolóztunk és egy rövid ideig eltüntette kb. 18-19cm es farkamat a szájában. A vörös rúzs elmosódott ajkairól, nem is meglepő, ennyi nyált még nem láttam sehol elhasználi szopás közben.
[  ] Felfeküdtem a katedrára majd ő felvette a lovagló poziciót ( amely amúgy a kedvencem) és beleült lüktető férfiasságomba. Elkezdett mozogni, a katedra recsegett,ropogott. Nagyon vadul csinálta, közben két kezemmel játszadoztam a két tini nagyságú mellével. Kis idő után átvettem az irányítás,átfogtam a csípőjét és teljes erőből, ahogyan csak tudtam elkezdtem varrni azt a hihetetlenül szoros punciját. Mindketten nyögtünk és kapkodtunk a levegő után. A heréim csak úgy csapkodtak a segglyukához. Az izzadságtól már nem is láttam, csak dugtam és dugtam. Közben karjaimmal szorosan szorítottam magamhoz.Szerencsénkre, hogy ez az épület is rendelkezett új ablakokkal, mert Anita már rekedésig üvöltözött.
[  ] Éreztem hogy nincs már tényleg sok hátra, és akkor a tanci letérdelt és bő nyállal kényesztetett. A makkom vörös volt, mint a vér, a testem megremegett és tele töltöttem a száját forró spermámmal. Életemben nem élveztem még ekkorát. Anitának is talán volt kisebb nagyobb orgazmusa, puncija csak úgy locsogott a nedvtől.
[  ] Letisztította még a szerszámomat, majd rendet tettünk, felöltöztünk és felvittük a könyveket a könyvtárba.
[  ] Megadta a számát, de miután elballagtunk, nem kerestük egymást.
[  ] Életem eddigi legjobb és legvadabb dugása volt.

Beküldő:MRolika


Szextörténet ajánló:


Bedrogozva vakondtúrást basztam


Egész éjjel - esőverte, lucskos egy éj volt, bedugultak a csatornák, és a kertekben a kakasok seggéig ért a sár -, tehát egész éjjel vártam, hogy betehessem a lábam a Naplásba. Úgy értem, az a kurva liget tényleg ott volt, és én szerettem oda járni. Az állomástól nem messze várakoztam egy padon vagy éjfél óta, és áztam. Korábban az a pad volt a mindenem. Szerettem üldögélni rajta. Hülyeség, de va....

Az exemmel és egy idős nővel


Megtörtént eset alapján.

Az első barátnőmmel már 5 éve, hogy szakítottam, azóta folyamatosan szerettünk volna összejárni egy kis mókára, de vagy ő volt mindig kapcsolatban vagy én. Most viszont év elején szakítottam a barátnőmmel, ő is éppen szabad, így eljött a mi időnk. Eléggé összemelegedtünk a sok szex alkalmával. Szerettünk volna idővel valami újat kipróbálni. Én nagyon akartam....

Extrém szex


- Mi volt a legextrémebb erotikus dolog, ami valaha is megtörtént veled? - kérdezte Niki egy szenvedélyes, hosszú szeretkezés után. Nemrég ismerkedtünk össze, de már elég jól megértettük egymást, a szex terén mindenképpen. Felkönyökölt az ágyban és kíváncsian nézett rám. Miközben a válaszomra várt, hosszú körmével szórakozottan egyik mellbimbóját cirógatta, szerintem nem is volt tudatában mozdulat....

Leszólított egy idősebb nő


Vártam a buszt, az autómért mentem, ami a szerelőnél volt. Egy idősebb, jól öltözött hölgy érkezett, megállt pár lépésre tőlem, láttam, hogy többször felém néz. Egyszer csak közelebb lépett, s megszólított:

– Jó napot! Elnézést kérek, de nagyon ismerősnek tűnik, nem ismerjük egymást?

– Lehetséges, bár én nem emlékszem, hogy találkoztunk volna.

– Pedig a....

Pisisex és egyéb fincsiségek


Történetem viszonylag friss, és ismétlésre vár. Megismerkedtem egy pasival, aki szintén házas szintén bi, mint ahogyan én is. Találkoztunk már, dumálgattunk fantáziálgattunk, ő aktív, én passzív. Beszélgettük izgalmas lenne a pisisex is, de nem beszeltünk meg semmi konkrétumot.
Elmentem hozzá, már meztelenül várt, ledobtam a ruhám. Kiterített egy törölközőt, arra térdeltem, simogattam a far....

Megbasztak egy pornóban


Képzeld, én először egy pornófilmben lettem férfié, akár hiszed, akár nem. Direkt szűz csajokat kerestek, így hirdette az újság! Tizenhat éves voltam, és már engem idegesített a legjobban, hogy minden barátnőm átesett már a tűzkeresztségen, csak én nem! Azonnal jelentkeztem, és megkötöttük az üzletet.

Kovács úr - hívjuk őt így - valami nagykutya a magyar pornószakmában. Egy kicsit t....Szextörténet címkék

felszarvaz | torko | lilla (éppen | szőke nő | izgat ha |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.