Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott ajkával, feszes fenekével. Alig volt 28 éves. Karrierje elején egy kisvárosi iskolába helyezték ki, pont ide.Abban a korban természetesen én is fantáziáltam róla, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem. Ezzel így volt az egész iskola. Mindig amikor elment a folyosón, az összes fiú nézett utána. Köztük én is, de én nem annyira feltűnően, mivel egy elég csendes és visszahúzódó gyerek voltam.
[  ] Érettségi előtt 2 héttel megkezdtük a készülődést, órák után volt felkészítőnk, ahová nem jártunk sokan. Így volt ez egy pénteki délutánon is, amikor úgy alakult hogy csak 3-an maradtunk az egész osztályból. Mondanom sem kell, Anita aznap is kitett magáért, feszülős cicanadrág volt rajta és egy v nyakú póló, ahol a dekoltázsa is levegőt kapott.Egész órán csak őt figyeltem, ahogyan írt a táblára, csak úgy rezgett a feneke mint a kocsonya :D Általában csak nekem magyarázott, elég jó voltam matekból, a többieket nagyon nem érdekelte. Így végig szemkontaktusban voltunk.  Úgy alakult hogy az utolsó 15 percben a két osztálytársam hamarabb elment mert jött a busz, én nem voltam ingázó, így maradtam. Megállt a magyarázkodásból, elkezdtünk beszélgetni. Nem is kell mondanom, amikor nekitámaszkodott a fenekével a katedrának és én ültem az első padban..kicsit beindultam ott lennt. Láttam már néhány ilyesfajta filmet a neten és kicsit elkapott a vágy.Ekkor Anita megkért arra, hogy segítsek neki felhozni a fizika-kémia laborból a matek könyveket, amelyeket év végén hoztak vissza. Ez a labor az iskola szintjénél lenebb volt, egy külön épületben, régi könyvtár helyébe épült.
[  ] Természetesen segítettem neki. Ahogy mentünk le a lépcsőn, szorosan a háta mögött végig a csípőjét figyeltem, mennyire karcsú és azt a 10 pontos fenekét. A nadrágom majd elrobbant, szerencsére farmerban voltam aznap.
[  ] Ahogy leértünk, elkezdtük össze szedni a könyveket. Anita szóba hozta, hogy mennyire jóképű vagyok és cuki. Én természetesen nem tudtam mit mondani, mert ahogyan ezt mondta folyamatosan közelített felém, tartva végig a szemkontaktust. Nagyon közel álltunk egymáshoz. Elkezdte rágni a szája szélét és azt kérdezte:
[  ] - Hány éves is vagy?
[  ] -19 múltam nemrég - feleltem
[  ] - Akkor már igazi felnőtt férfi vagy. Annyira okos és cuki vagy, benned bízom a legjobban hogy nagy jegyet írsz matekból az érettségin
[  ] - Hát ezt én is remélem - mondtam
[  ] Ekkor elkezdte simogatni az arcomat, majd a karomat és végül a köldököm alatti részt. Köpni nyelni nem tudtam.
[  ] - Mit szólnál egy kis játékhoz? Ebben a teremben nincsenek kamerák, takarítani sem járnak órák után. Megmutathatod a további tudásod nekem. Én is csak 28 vagyok, nincs férjem, se gyerekem. S ekkor megcsókolt hevesen. Nekem sem kellett sok, felvettem a ritmust. 1 perc múlva már megszabadult a feszülős nadrágjától és a melltartótól is. A csókolózásból aztán elkezdte szépen nyalni a mellkhasomat, majd lennebb, míg el nem ért a nadrágomig. Kigombolta majd a boxeron át nyalta a farkamat. Én teljes extázísban voltam, neki lökött a táblának majd felnézett rám és annyit mondott hogy:
[  ] - Kedvenc diákom vagy, most megérdemelten kényesztetni foglak, remélem legalább annyira jól megy mint a matek. Lazulj csak el
[  ] - Ahogy ezt kimondta, máris a farkam elmerült a szájában és a torkában. Hihetetlenül szopott, egyből rátért a lényegre és szívta a makkomat, majd teljes mértékben eltüntette a szerszámomat. Kézzel is rásegített folyton megállt és nyálával beborította a szerszamomat. Isteni érzés volt, itt is végig megvolt a szemkontaktus. Annyira vadul csinálta, hogy teljesen az állát elborította a nyál és az előváladék. Lelkemet is kiszívta, közben halkan nyögdécselt. Már éreztem, hogy közeleg a csúcspont, ekkor kivette a szájából és elkezdte kényesztetni a golyóimat. Majd újra nekiállt, ekkor sokkal lassabban nyalta, szopkodta.  Felállt,újra csókolózni kezdtünk. Lesöpört mindent a katedráról majd V ben várta hogy kényesztessem. Borotvált punciját én is elleptem nyállal,majd az újjammal segítve teljesen kinyaltam, kiszívtam, ahogyan csak láttam a pornókból, máshonnan nem volt tapasztalatom. Nem lehettem annyira rossz, mert Anita végig húzta a hajam és fel-fel nyögött. Utána felállt, jobb lábával feltérdelt a katedrára, majd annyit mondott:
[  ] - Basszál csak meg, ahogyan tudsz
[  ] Ez volt életem első aktusa. Gondolkodás nélkül megnyálaztam a farkamat majd egy határozott mozdulattal benyomtam a suli legdögösebb tanárnő forró és szűk puncijába. Anita hatalmasat nyögött. Elkedtem használni a csípőmet, a két kezemmel átfogtam a karcsú kis csípőjét és amennyire csak tudtam, elkezdtem pakolni. Teljes mértékben önkontrolon kívűl farkaltam, a zacsim csak úgy csattogott, a katedra recsegése kitöltötte az egész termet. Mikor újra közeledett a csúcspont, kivettem a szerszámomat, majd újra ahogyan csak tudtam, döngettem tovább azt az álompuncit, rá-rá csapva fenekére a jobb kezemmel, vagy éppen belekapva abba a göndör hajába. Ezután újra letérdelt és mint egy vákum, csak úgy szívott. Annyi nyálat elhasznált, hogy már folyt le a kis mellein, sőt a padlóra is jutott, főleg mélytorkozás után.
[  ] - Erről fantáziáltam már hónapok óta - mondtam.
[  ] - Tudom, többször is láttam hogy kidudorodott valami a nadrágodban. Többször is megkívántalak, de nem volt sosem megfelelő a pillanat, vagy éppen még kiskorú voltál.
[  ] Ezután felült a katedrára, széttárt lábakkal. Egy kicsit megint benyaltam az alváz alá, majd tövig nyomva a farkamat, kúrtam tovább misszionáris pózban. Nagyon nedves volt már a puncija, nagyokat nyomtam rajta. Elmondani nem tudom, hogy mennyire felemelő érzés volt dugni a környék talán legfiatalabb és legszexibb tanárnőjét, 19 évesen, szűzként, titokban órák után. Magamat is meglepve, nagyon jól bírtam a strapát, és többször is felsikoltott a már kedvenc matektanárnőm. Nem tudom mennyit tömtem így, de szólt hogy váltsunk pózt, megint vadul csókolóztunk és egy rövid ideig eltüntette kb. 18-19cm es farkamat a szájában. A vörös rúzs elmosódott ajkairól, nem is meglepő, ennyi nyált még nem láttam sehol elhasználi szopás közben.
[  ] Felfeküdtem a katedrára majd ő felvette a lovagló poziciót ( amely amúgy a kedvencem) és beleült lüktető férfiasságomba. Elkezdett mozogni, a katedra recsegett,ropogott. Nagyon vadul csinálta, közben két kezemmel játszadoztam a két tini nagyságú mellével. Kis idő után átvettem az irányítás,átfogtam a csípőjét és teljes erőből, ahogyan csak tudtam elkezdtem varrni azt a hihetetlenül szoros punciját. Mindketten nyögtünk és kapkodtunk a levegő után. A heréim csak úgy csapkodtak a segglyukához. Az izzadságtól már nem is láttam, csak dugtam és dugtam. Közben karjaimmal szorosan szorítottam magamhoz.Szerencsénkre, hogy ez az épület is rendelkezett új ablakokkal, mert Anita már rekedésig üvöltözött.
[  ] Éreztem hogy nincs már tényleg sok hátra, és akkor a tanci letérdelt és bő nyállal kényesztetett. A makkom vörös volt, mint a vér, a testem megremegett és tele töltöttem a száját forró spermámmal. Életemben nem élveztem még ekkorát. Anitának is talán volt kisebb nagyobb orgazmusa, puncija csak úgy locsogott a nedvtől.
[  ] Letisztította még a szerszámomat, majd rendet tettünk, felöltöztünk és felvittük a könyveket a könyvtárba.
[  ] Megadta a számát, de miután elballagtunk, nem kerestük egymást.
[  ] Életem eddigi legjobb és legvadabb dugása volt.

Beküldő:MRolika


Szextörténet ajánló:


Pokoli szerelem


Egyedül ülök már a kiüresedett bordélyházban. A lányok már rég aludni mentek és a kiéhezett kutyák is eltakarodtak. Ilyenkor egész meghitt a légkör idelent. Csak pár lámpa sejtelmes fénye derengi be a selyempárnákkal bélelt bokszokat. Egyedül ülök és undorodva gondolok a szerelmesekre. Kézen fogva andalognak Párizs főutcáin, úgy ahogyan nekem sohasem adatott meg. A mai kuncsaftokra gondolok. Izzad....

Új párom négylábon :)


Dóra vagyok, huszas évein közepén, és épp olyat éltem át amit senkinek se mesélhetek el akit ismerek , így kerültem ide, meg úgy hogy korábban olvastam mások élményét, hogy kideritsem engem mégt nem dug meg rendesen a kutyusom, mit csinálok rosszul. 23 évesen vettem első kutyusom(vakkancs úr), mikor külöm költöztem szüleimtöl. Tavaly szülinapomon egy iszogatós este után a csajszikkal, hazaértem, s....

Biszex gruppen a sötétben


Zsuval épp arról beszélgettünk mi izgatná fel úgy igazán.Azt mondta már régen vágyik arra,hogy egy sötét szobában szeretkezzen ismeretlen idegen emberekkel.Mondtam neki én tudok egy helyet nem messze tőlünk egy szexmoziban. Én már voltam ott és mondhatom nagyon izgalmas volt.Elmeséltem neki milyen és nagyon felizgattam.-Menjünk máris-volt a válasz.Mint tudjátok mi nyitott kapcsolatban élünk és nin....

Szex a vonaton


Hogy miről álmodik úgy általában, arról fogalmam sincs, de én mostanában gyakran felidézem magamban egy régebbi kalandomat.
Akkoriban gyakran utaztam vonaton, kényszerűségből. A hosszú, monoton, unalmas utazást olvasással tettem elviselhetőbbé.
Éppen Erica Jong Félek a repüléstől című könyvét olvastam, (tulajdonképpen én is ezért vonatoztam: féltem a repüléstől) a vonatfülke ajtaját ....

Játék a pinámmal


19 éves lány vagyok. Egyetemre járok, így nagyon sok mindenkit ismerek és barátom is van mindig. Hiába kapok a barátomtól kényeztetést, hiába jó a szexuális életünk, nekem szükségem van néha egy kis maszturbálásra.

Ez valahogy megnyugtat és teljes mértékben kielégít. Errõl azonban senki nem tud, még a barátom sem. Nem merem neki elmondani, mert félek a reakciójától. Ezért magamban t....

Erotika


Lilian hatalmasat sóhajtott, ahogy Peter átölelte. Lehunyta szemét, és hagyta, hogy Peter belecsókoljon a nyakába, ám ezúttal nem tolta el magától, mint egyszer régebben. A kezében szorongatott ruhadarabokat hagyta a földre esni, és csak ölelte Petert, élvezte, hogy ujjai immár szabadon, büntetlenül simogathatják a férfit. Ajkaik egymásra találtak, és a szenvedélyes, forró csók a maradék józan esz....Szextörténet címkék

nyárs | adagokban | ketten dugtuk | beöltözö | baba |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.