Szexbarátok közt


Furcsa évet zártam. Végül is ami Kriszti és köztem történt, nem tudtam eltitkolni Dóra elől. A lelkiismeret furdalás csúnya, és idétlen dolgokat műveltetett, míg a történtek után néhány hónappal ki kellett hogy pakoljak, mert már magam számára is elviselhetetlen voltam. Dóra persze otthagyott, amit teljesen meg is értek, és bár úgy éreztem, szeretem nem akartam tönkretenni egy fiatal lány életét azzal, hogy egy megbízhatatlan pasival van együtt. Magam számára is ostobaságnak tűnt a dolog. Szerencsére Krisztával legalább meg tudtam beszélni a dolgot, így jóban maradtunk, hármunkon kívül szerintem csak Dóra barátai tudták a történteket, de abban a társaságban ahova járunk nem merült fel a lehetőség. Amúgy Kriszta kivirult ezalatt a pár hónap alatt. Nem pasizott, ezzel szemben sokat járt társaságba, és váltig állította hogy ez miattam van, mert az „ajándék” amit kapott megváltoztatott benne sok-sok dolgot. Ismét jó barátok voltunk, és bár ez nem volt szándékos sokszor lógtunk együtt, akár nagyobb társasággal, akár csak ketten. Soha nem jött szóba, hogy feküdjünk össze, mert nem is vágytunk rá, megelégedtünk a barátságunkkal. Nekem volt egy futó kapcsolatom, de akkorát még nem csalódtam emberben mint abban a lányban, és mivel nem volt időm hogy beleszeressek, a szex sem volt rám nagy hatással, igazándiból könnyen elfelejtettem.

Az október elég hideg idővel köszöntött rám, de nekem talán ez volt az év legjobb hónapja. Először beszéltem régóta Dórával, és normálisan tudtunk szót váltani. Összejött valami fickóval, aminek én nagyon örültem, mert legalább ő boldog, hamár így elszartam a kapcsolatunkat, meg persze megbeszéltük hogy tartjuk a kapcsolatot, ami e-mailen és telefonon folytatódott. Lassan úgy éreztem hogy lehetünk még barátok a történtek ellenére is.
A szülinapom közeledtével megnőttek a „gyanús” telefonok, tudtam hogy valami készülődik a háttérben. Tréfás megjegyzések, a koromra vonatkozó nem túl hízelgő szavak erdejét kaptam, de hát én vagyok a hibás, mert én is ezzel szoktam humorizálni ha másnak van ez a jeles évfordulója. Végül is megtudtam hogy a hátam mögött sunyin Kriszta szervezi a szülinapi party-mat. Már előre örültem, ugyanis amit Kriszta szervezett mostanság az átkozottul jó volt. A nagy nap reggele borús és esős volt, mindent eláztatott a sürü cseppekben hulló eső. A munkahelyemen a kollégákkal koccintottunk 1-et, persze alkohol nélkül, és dumáltunk egy jót, amibe a főnököm is beszállt, úgyhogy a délelőttöt, és az ebédet ünneplésnek szántuk. Persze megszámlálhatatlanul sok telefon, és SMS-t kaptam, délután úgy tettünk mintha dolgoznánk, de azért nem vittük túlzásba a dolgot. Kriszta kettőkor hívott, és mondta, hogy ha van kedvem, menjünk moziba este, én meg beleegyeztem, bár tudtam hogy úgyis buli lesz.

Este találkoztunk a Nyugatinál, és mondta, hogy megyünk moziba, csak haza kéne mennie átöltözni. Persze mosolyogtam a bajszom alatt. Mikor felértünk a lakásába, persze hogy ott volt az összes barátom, és meglepetést kiáltva üdvözöltek. Elkezdődött a parti, a jelenlévőkkel már muszáj volt alkoholosat innom, de annyira nem ijedtem meg, mert sejtettem hogy taxival kell majd hazamennem. Kriszta közben eltűnt, átöltözésre hivatkozva, majd később megjelent.

Talán az alkohol volt, de a libidóm beindult a látványra. Csini fehér nadrág, alatta sejtelmesen előtűnő tanga, finom anyagú, fényes laza ing, ami legnagyobb sajnálatomra nem engedett bekukkantást a ruha alá. Mikor meglátta hogy finoman szólva is bámulom rám mosolygott, én meg mivel elég közel álltunk egymáshoz, nem kellett zavarba jönnöm megemeltem a poharamat, és biccentettem ezzel is kifejezve tetszésemet, amit hatalmas mosollyal fogadott. Az este folyamán ha nem is tudatosan de kerestem a társaságát. Többször is megérintettem és ő is engem, ha elmentünk egymás mellett ha ippeg egymással beszéltünk, finom simításokat adtunk egymásnak. Mikor megkaptam az ajándékát (egy üveg első osztályú száraz vörös bort), akkor szándékosan az ajkához közel adtam puszit a szájára. Ha nem együtt voltunk éppen, de elmentünk egymás mellett, akkor hogy arrébb mozduljon a másik a hátán a kezén a derekán érintettük egymást. Bár nem ittam annyit, hogy ez meglátsszon rajtam, valami erős bódító érzés kerített hatalmába. A buli egy részén szinte fájt hogy nem vele beszélgetek.
Éjfél felé gyorsan oszlott a tömeg, mert másnap munkanap volt. Bár konkrétan nem volt szándékomban, de én maradtam utoljára. A visszafogott rendetlenség közepette, az ágyon ülve találtam Krisztát, mikor visszajöttem a fürdőszobából. Konstatáltam hogy már csak ketten vagyunk a lakásban, és bár nem hihettem, hogy bármi is lehet kettőnk között, a pulzusom megemelkedett. Lehuppantam mellé, ő meg mosolyogva a vállamra hajtotta a fejét.
- Jól érezted magad? – kérdezte
- Hajjaj! Jó volt hogy ilyen sokan itt voltak, főleg Istvánék, mert nem nagyon szoktak mostanság jönni.
- Jaja, de a te szülinapodra már jó előre bejelentkeztek. – mosolygott
- Na jól van köszönöm a partit nagyon jó volt, megyek is haza.
- Ne menj még. – és már álltam volna fel, de rátette a kezét a combomra, és a fejével a nyakam felé furakodott egy picit. – Szeretem ha itt vagy.
- Én is szeretek veled lógni. – mondtam kissé remegő hanggal.
Csendben ültünk egymás mellett. Egy picit lebegtem az érzékek birodalmában, a rövid haja lágyságában, a parfümje illatában, a combomon érzett keze melegségében. Talán egy pillanatig de ebben a csodában lebegtem, és éreztem a nőiességét, a lényét az egészet amit szeretek benne…

Szerintem hangosan dobbant meg a szívem. Szeretem? Krisztával 1000 éve barátok vagyunk, és most úgy érzem, szeretem, vagy csak a hormonok játszanak velem? A fejemben immáron gondolatok, emlékképek zakatoltak. Mind mind vele kapcsolatban. Nagyon sokat voltunk együtt mostanság, az elmúlt 3-4 hónapban. Volt hogy minden nap. Ennyit régebben sem találkoztunk. Igen gyakorlatilag olyanok voltunk mint egy pár, sőt a squash pályán gyakran hitték hogy azok vagyunk. Picit belegondoltam az érzésbe, és rá kellett jönnöm.
Felemelte a fejét a vállamról, a kezét is elvette, majd szembefordult velem:
- Na és dögös voltam? – ördögi vigyorát mutatta. Ez a mondat magyarázatra szorul, de gyorsan elmesélem. Ha együtt vagyunk, akkor szeret dögösen öltözni, csak hogy szekáljon, persze viccből. Mindig azt mondja, hogy akkor tudja, hogy most már tényleg elég kihívóan öltözött, hogy nem bírok majd ellenállni neki és az ágyba döntöm. Úgyhogy a dögösség mértékegysége az én ágybadöntési képességem, és mindig felest, háromnegyedest szoktam neki adni (eddig soha nem kapott tőlem egészet). Ez már elég régi szokásunk, még az affér elött kezdtük jóval.
- Ahha! – mondtam kicsit felhúzva a szemöldököm.
- Na hanyas a mai rucim?
- Hmm…
- Naaa! Tanárúr! Osztályozzon! – teli szájjal vigyorgott.
Felemeltem a szemöldökömet, és nagy levegőt vettem:
- Hát a mai öltözékére csak annyit tudok mondani, hogy … egy egész. – majd a szemébe néztem.

Csend. Furin nézett rám, kutatóan. Már nem mosolygott ördögien, komoly volt, de a szívemet ez is megdobogtatta. A tiszta barna szempár kutatóan járta végig az arcomat. Megpróbáltam szenvtelennek mutatkozni, de éreztem hogy gyorsabban lélegzem, a fülemben a pulzusomat, éreztem a remegést a kezemben, és természetesen a vágyat, hogy vele lehessek. Egy picit előredőlt, a feje kissé lejjebb került az enyémhez képest, de a szeme még mindig engem kutatott. Majd halkan megszólalt:
- Mi tartott ilyen sokáig? – és ezzel szájon csókolt.
Gondolkodás nélkül visszacsókoltam. Az ajkunk először csak a másik ajkát kereste, óvatosan bár nem először csókolóztunk, ez most más volt. Finoman kinyitottam az ajkamat, és a nyelvemet óvatosan átcsúsztattam az szájába, és a kezemmel a füle alatt elindulva belekotortam a hajába. Ezt egy nagy sóhajjal nyugtázta és a csókunk immár nem volt finom, hanem átmentünk szenvedélyesbe. Hevesen kerestem a nyelvét a sajátommal, miközben a hátát, a haját simogattam felváltva. A szívem a fülemben dobogott, éreztem hogy helyes amit csinálunk, mert nagyon kellett nekem. Kellett a lénye, magamba akartam zárni, összeforrni vele. Vég nélkül csókolóztunk, lassan a heves szájcsókolgatás átment simogatásba, és az ajkaimmal kezdtem felfedezni az arcát a fülét, a nyakszirtjét. Istenem gyönyörű nyaka van, nagyon kívántam, finoman bele – beleharaptam a nyakába, végigcsókoltam a szemét, a fülét, nyelvemmel végigjártam a nyakát, éreztem a parfümjét a számon, az arcomon. Nem számított.

Egy picit eltolt magától, fejem a kezébe vette. Édes zilált arca sugárzott a vágytól, majd nekem esett. Villámgyorsan gombolta ki az ingemet, miközben visszakaptam tőle a finom harapdálásokat, csókokat, karmolásokat, amiket az imént én adtam neki. Teljesen elborított csókjaival. Lerántotta rólam az inget, és már csatolta is kifele az övemet, követhetetlen sebességgel. Csak akkor állt meg, mikor a kezébe fogta a legérzékenyebb szervemet. Persze az izgatottságtól már ágaskodott, őkegyelme és a végén egy örömcsöpp jelezte, hogy több mint jól fel vagyok izgatva. A kezében tartotta a szerszámomat, és finom mozdulatokkal kezdett játszani vele. Le fel húzogatta, miközben ismét csókolózni kezdtünk. Most engedte, hogy levetkőztessem. Lesimogattam róla a blúzát, de a szerszámot csak úgy engedte el, hogy a másikkal ráfogott, így folyamatosan izgatott, miközben levettem mindkét kezéről. Melltartó nem volt rajta. Hamvas nem túl nagy melle teljesen lázba hozott. Kissé kényelmetlen pózban, de levarázsoltam róla a nadrágot is, már csak 1 szál tangában volt. Mindketten lihegtünk az izgalomtól, a vágytól.

Ismét csókolózni kezdtünk hevesen, majd egyre jobban rám mászott annyira hogy teljesen hanyatt dőltem a szófán. Ő pedig mikor ebbe a pozícióba értünk, elkezdett lefele csókolgatni. Végigment a nyakamon a mellkasomon és határozott útiránnyal egyre közelebb került a férfiasságomhoz. Mikor leért egy picit megállt felette. Kezével rántott rajta egyet kettőt, majd az örömcseppet szétkente a tetején, a kezével. Először az oldalát vette kezelésbe, nagyon finoman az ajkával harapdálta, és a nyelvével ingerele az alját. A zacskót finoman masszírozta, és ezzel megőrített. Mindkét oldalával megcsinálta ezt a dolgot, majd egy pillanatnyi várakozás után hátrahúzta a bőrt és a szájába vette a makkomat. Nagyon óvatosan kezdte. Folyamatosan a szájában tartotta, és benyálazta. Éreztem ahogy a nyelve minden oldalról körüljárja a makkomat, ezt már nem bírtam halkan élvezni. Hangosan ziháltam. Majd mikor elég nedvesnek érezte a környezetet, elkezdett le föl járkálni. Éreztem hogy egyre mélyebben csúszik a szájába a farkam, majd az orrát éreztem az ágyékomon. Isteni volt. Ilyet még nem éreztem egyetlen partneremmel sem. Kis idő múlva elindult, és mint a dugattyú járt fel, le a meredező hímtagomon, ezzel egy időben, a golyóimmal játszott. Bár vizuális típus vagyok, és ha orális szexet kapok azt szeretem nézni, ez annyira jó volt hogy hátravetett fejjel hörögtem. Egy idő után abbahagyta és a makkom körül szorosra zárta az ajkát, a nyelvével a makk alját izgatta, de a kezével egyre gyorsuló ütemben verni kezdte a farkam. Kezdtem sejteni mire megy ki a játék, és mikor a heréimet kezdte felfele tolni, bár nehezemre esett felkeltem az ágyról, és finoman lehúztam magamról a fejét. Értetlenül nézett kicsit:
- Szeretkezni szeretnék veled. – mondtam és megcsókoltam.

Éreztem az izzadtságot, talán a saját szagomat a szájában, de ez is izgató volt. Most én döntöttem hanyatt. Elkezdtem a fülét csókolgatni, finoman a nyelvemmel belekotortam, és a fülcimpáját harapdáltam. Ekkor már ő is hangosan nyöszörgött. Először finoman, aztán elég határozottan megharapdáltam a nyakát, és a nyelvemmel a járomcsontját végig futottam, a hatás nem maradt el. Libabőrös lett, és finom hangosabb zihálásba kezd. Elidőztem a mellén. Finoman körbenyaltam a barna pici bimbókat, a hegyüket izgattam, miközben Kriszta alattam szinte tekergett a vágytól, majd a pocija felé vettem az irányt. A gyengém a köldök, úgyhogy jó időt töltöttem az alapos csókolgatásával, a nyalogatásával. Mire leértem a tangához, Kriszta már hangosan zihált, és nemhogy segített, de éppen hogy le nem tépte saját bugyiját, és nagyon határozott mozdulattal a fejemet a kéjbarlangjához nyomta. Nedves volt, szinte cuppogott.

Tocsogtam az örömnedvben. A csiklója annyira meg volt duzzadva, hogy kikandikált a nagyajkak közül. Mivel nem akartam tovább húzni a dolgot, a nyelvemmel, finoman megnyaltam a csiklóját. Szabályosan megremegett, és hangosan felkiáltott. Egy picit szétnyitottam a nagyajkait, és a számba vettem a megduzzadt csiklót. Fölfele nyaltam miközben a jobb kezemmel alul a gátizmát simogattam a hüvelyk ujjammal, a fejemet viszont egyre gyorsuló ütemben mozgattam föl le a puncián. Kriszta immár folyamatosan hangosan zihált, és kígyózott alattam. Nem csinálhattam végig én sem az aktust, mert Kriszta is feltápászkodott, majd lenyomott ismét a hátamra, de most fölém guggolt, és minden probléma nélkül beleült a farkamba. Egy pillanatra megállt, és rám borult. Egymást néztük közvetlen közelről, majd finom csókolózásba kezdtünk, ő pedig elkezdett mozogni rajtam, előre hátra. Egy percen belül már zihált, és éreztem, hogy nincs neki sok hátra, de még egy kis meglepi tartogattam a számára. Mivel rám borult, a fejemet addig rendeztem a válla mellett, míg el nem értem a fülét, és miközben éreztem hogy a beteljesülése immár visszafordíthatatlan, még rátettem egy lapáttal, és elkezdtem harapdálni a fülét. Az orgazmus nagyon heves volt, Kriszta a lágyékát az enyémnek szorította, és miközben minden izma megfeszült, négy hosszú és hangos kiáltás hagyta el az ajkát, majd elcsendesült, és rám borult. Én a hátát simogattam, éreztem hogy a feszültsége oldódik. Mikor elcsendesült teljesen felnézett rám, mosolyogva. Az ördögi kis mosolya amit annyira imádok benne. Megcsókolt.

- Hogy szeretnéd?
- Hmm… Ez jó kis dilemma. Mik a lehetőségeim?
- Sok lehetőséged van, sok mindenben benne vagyok.
- Akkor maradok a misszionáriusnál, mert úgy láthatom a tested. – Kriszta elmosolyodott.
- Rendben. – és elkezdett feltápászkodni.
- Neem! Ezzel ne legyen gondod – mondtam, mivel sok minden negatívot el lehet rólam mondani, de erőm az van. A hogy voltunk egybeforrva felhúztam magamat úgy hogy közel maradjunk egymáshoz, majd finoman lefektettem a hátára. Egy pillanatra nem csúsztam ki belőle. Kicsit elmerengtem a testén.

Nagyon kívánatos volt. Kis csíkra nyírt fazonírozott puncija és pici, de fiatalos keblei nagyon kívánatos összhatást kelltettek bennem, izmos hasa megfeszült ahogy helyezkedett a szófán. Nem is borultam rá. Ezt akartam látni, ez volt az amire el akartam jutni a végéig. Elkezdtem ringatni a csípőmet, és a farkam olajozottan járt ki-be a puncijába. Ahogy eltűnik és ahogy megjelent a kijáratnál csak növelte a gerjedelmem. Gyorsítottam, és láttam hogy pimasz kis mosollyal, elkezdi masszírozni a mellbimbóját, majd a másik kezével lenyúl a puncijához, és mivel nem voltam ráborulva a csiklójával kezd játszani. Félelmetesen jó látvány volt. Rettenetesen izgató, mintha ő is a kettőnk aktusára elégítené ki magát, miközben benne vagyok. Nem tudom meddig csináltuk ezt. Annyira szuper érzés volt, hogy nem akartam elmenni, és Kriszta annyira belemelegedett, hogy ismét hangosan zihált, majd nemsokára megszólalt, kissé sürgető hangon.
- Mikor jössz, én már nem bírom sokáig.

Egy picit rákapcsoltam, és végignéztem kettőnkön, és mikor láttam hogy Kriszta remeg éreztem hogy a keze rákapcsol, nekem is megjött a vég. Hihetetlen orgazmusunk volt, Kriszta elvette a kezét én ráborultam, és ismét az ágyékunk dörzsölődött össze, neki is ez volt a csúcs úgyhogy mindketten hangosan hörögtünk a beteljesedés közben.
Arra eszméltem hogy alszom. Mellettem Kriszta, hozzám bújva az amúgy is keskeny szófán alszik. Csodálatosat szeretkeztem vele, éreztem hogy ez nem csak testi gyönyör volt, hanem lelki beteljesülés is. Megcsókoltam a halántékát, erre felébredt. Felém fordult, és megsimogatta az arcom.
- Miért csak most? – kérdezte halkan. Egy picit hallgattam.
- Mert nem láttam hogy szerelmes vagy. – és megcsókoltam – A bűnöm a vakság.
- Pedig már elég régen érzem. Igen azóta! Nem tudtalak csak barátként kezelni, nem tudtam csak úgy rád nézni, és nagyon rossz volt néha hogy te nem érzed ezt. Veled szeretnék lenni. Akarod? – hosszan néztem rá. A pillantása várakozó volt. Megcsókoltam
- Igen! Akarom! – hozzábújt, és hosszan csókolóztunk
- Szeretlek!
- Én is!


Szextörténet ajánló:


Alíz a gimnazista tini ribanc


Sziasztóóók a nevem Réka,szeretném elmesélni egyik kis tőrténetem ami a legjobb barátnömről Alizról szól!Alizről csak annyit nagyon csinós,mondhatni magas lány a maga 178 centiméteres magasságával,fitness terembe jár akárcsak én,bomba jó alakja van,gyönyörű bájos arca hosszú fekete haja formás popsi izmos lábak.Sajnos visszont Alíznak van vagyis mostmár csak volt egy nagyon rossz párkapcsolata,egy....

A legjobb barátnők, leszbi történet


Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.

Felizgulva


Vékony kis átlátszó ruhában várt, mellbimbói látszottak, testét épphogy csak takarta, ami a hasa aljáig ért. Vénuszdombja a friss szőrtelenítéstől szinte hamvas rózsaszín volt. Kicsit szégyelltem magam, mert a teste miatt bánhattam, annak ellenére, hogy odaadó, fergeteges volt. Viselt mindig ruhát kefélés alatt, szégyellős volt. Útközben felhívtam, kértem készítse ki a tusfürdőmet, le szeretnék zu....

A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy haza mehessek, de a barátnőm (akit most csak nevezzünk Pennynek) elhívott magához egy kicsit és belementem.
Nem kelle....

Alkalmi szerető - A beavatás


Donna hozzásimult néger férjéhez és gondosan masszírozni kezdte a vállizmát

- Mi a véleményed Rachel-ről? - Kérdezte Donna.

- Ki az a Rachel?

- Hát a szomszédunk!

- A vörös hajú? - Kérdezte Charles.

- Nem vörös, hanem barna.

- Pedig vörös. - Vitatkozott Charles.

- Nem a haja a fontos. Mit gondo....

Kurvát vettem feleségül, harmadik rész


Mikor eljöttünk az élményekkel teli nap estéjén a villamoson folyton a mellét simogattam a feleségemnek ami az ő óhaja volt. Mikor a szállásra mentünk a szállásadóink annak örömére,hogy megismerkedtünk végre egymással nagy szexbulit csaptak amibe sajnos részt kellett vennünk.Nem szívesen vettem,hogy folyton valaki bassza a feleségem,de lassan a társaság férfi tagjainak a többsége elvonult és elkez....
Szextörténet címkék

szuka kutya | meteo | bárkivel | az elvesztett fogadásból | a szabad |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.