Szomszéd pinája


Mielőtt belekezdenék a történetbe tisztázzunk egy s más dolgot. Régen írtam már nektek, ezért elmondanám gyorsan hogy mi is történt velem az elmúlt szűk nyolc évben, előzményeket az előző történeteimben olvashatjátok, előre is elnézést a felvezetés nem lesz túl rövid. Hát egyrészről túl sok minden nem történt, Krisztával végül is nem házasodtunk össze, nem azért mert nem szerettem, hanem mert sosem tartottuk fontosnak, szerelmünknek viszont volt gyümölcse, hiszen megszületett Nóri lányom és András fiam, két év különbséggel, ezért nagyobb házba költöztünk, és amennyire lehet boldogok voltunk.
Sajnos azonban eljött 2012 kora tavasza, mikor is Kriszta egy tragikus autó balesetben meghalt.
Nem tudok többet írni róla, két éve volt mégis a mai napig fáj az emlék. Kriszta több volt nekem mint szerelem, barát volt és lelki társ, a halála borzalmas űrt hagyott bennem. Ha nem lettek volna gyerekek összeroppanok, de mivel ők ott voltak és Krisztából már csak ők maradtak nem engedhettem meg magamnak ezt a luxust. Minden éjszaka magányomban szépen lassan összeomlottam, hogy aztán reggel újra épülve legyek apuka és munkatárs, legalábbis kifelé ezt mutattam. Nagyon sokat segített a család a barátok, a szomszédok, a kollégák nem is tudok elég hálás lenni nekik ezekért a hetekért, hónapokért. A fájdalom, a veszteség érzése lassan eltompult. Soha nem szűnik meg, ezt tudom most is kelek arra éjjelente hogy Krisztát hallom álmomban és megkönnyezem a hiányát, de már nem fáj. A gyerekekkel imádjuk egymást, hármunk kapcsolata nem is lehetne szorosabb, Andris mivel két éves volt mikor a tragédia történt, nem is nagyon emlékszik anyukájára Nóri pedig egy pillanat alatt felnőtt azon a borús éjszakán, és kvázi pót-anyukája Andrisnak. Mindemellett persze gyerek és kislány, sok baráttal.
Ezért és csak ezért pszichológushoz nem mentem el, annyian támogattak, és annyi szeretetet kaptam a családtól és a barátoktól, hogy nem volt rá szükség.
Agglegény lettem ismét ez egyáltalán nem volt az ínyemre. Itt vagyok 40 évesen jól szituáltan két gyerek apjaként, a páromat, Krisztát akartam inkább, mint a „hús piacra” kerülni ismét. De nagyon úgy tűnt, hogy nem is nagyon kell ezt meglépnem. A munkahelyemen nyílt titok volt, hogy elvesztettem a szerelmem, és úgy tűnt a nőknek ez tetszik. Nagyjából egy évvel a temetés után kezdődött minden, és minden egyszerre.
- Vigyázz magadra! - jött be Éva a titkárnőm, és bosszantó kis vigyorral nézett. Tudni kell, hogy Éva és a férje Csaba akivel szintén együtt dolgoztunk nagyon jó barátok voltunk, a gyerekeink is nagyon jól kijöttek, és Kriszti is nagyon szerette Évát.
- Miért mi történt?
- Fejvadász préda lettél!
- Mi van? – értetlenkedtem
- Hát tudod a Kinga, meg a „vörös” Szilvi…
- Akkor ismétlem; MIVAN?
- Figyi főni, te vak vagy?
- Nem!
- Szóval nem tűnt fel neked hogy ez a két csaj teljesen odavan érted?
- Őőő… Nem?!
- Oké! Szóval ez a két spiné olajosat pisil ha rólad van szó, az előbb a konyhában dumáltak rólad halkan, én meg „véletlenül” kihallgattam őket. – és szélesen vigyorgott az arcom láttán.
- De hát én nem… szóval nem csináltam semmit… Persze dumáltam velük, de az munka volt. Mi az hogy véletlenül hallgattad őket ki?
- Szakmai titok! Szóval dumáltál velük mi? Na jó Főni, mi lenne ha elkapnád valamelyiket? Rád férne!
- Éva, én!... Szóval tudod…
- Tudom, Főni tudom! Ők is tudják, valószínűleg ezért vannak rágerjedve ennyire.
- Hmm??.. – kérdeztem mint egy kamasz.
- Nézd sebezhető vagy, intelligens vagy, jó fizut kapsz, normális pasas vagy és néztél mostanság tükörbe? Szóval jó parti vagy. Ehh! – végigmért - Ha így nézzük lehet hogy én is rád mászok! – és vigyorgott, mint a vadalma.
- Na jó! – kezdtem megunni a heccelést – Figyi, egyrészt a Csaba kiherélne ez biztos – Éva hevesen bólogatott – másrészt a fizetésedet így sem tudnám megemelni – most kissé színpadiasan elcsüggedt – harmadrészt meg még túl korai. Várj mi volt a tükörrel?
- Nézz bele a tükörbe, ne csak borotválkozáskor. Lefogytál, így most izmosnak látszol inkább, mint pocakosnak. Figyi Főni, én nem feleséget vadászok neked, hanem partnert. Valószínűleg egyikük sem rugdosna ki az ágyából, és csak egy szavadba kerülne.
Elgondolkodtam egy pillanatra.
- Főni, meg ne sértődj, de Kriszti sosem kért volna arra, hogy cölibátusban élj, ezt ugye tudod. – és ezzel kiment.
Tudtam, persze hogy tudtam, csak még nem éreztem magamban a késztetést, mármint az érzelmit, a libidóm viszont most először egy éve, az agyam hátsó részéből feltört, és innentől jött minden csőstől. Mindenesetre a két hölgyet innentől kezdve elkerültem, nem arról volt szó hogy nem tetszettek volna, legalább egy egyéjszakás kaland erejéig, de a munkatársak közötti szexet nem tartottam jó ötletnek. Aztán észrevettem, hogy más nők is nézegetnek, főleg a melóhelyen, de a squash pályán is, egyre jobban tudatosodott bennem, hogy ha a barátaimmal megyek valahova akkor ők nem azért hoznak magukkal plusz ismerősöket (tudniillik nőket), hogy többen legyünk hanem hogy mustrálgassam őket. De nem történt semmi az égvilágon, nem tudtam magam rászánni.
Akkor!
Szabit vettem ki! Ez azért folt fontos, mert az utóbbi időben kissé elhanyagoltam a kertet, és egy csomó mindent meg akartam csinálni, még így nyár előtt. Rohadtul melegem volt a májusi napsütés égetett, úgyhogy félmeztelenül dolgoztam kint, ástam, füvet nyírtam megjavítottam a kutya kennelt és kihordtam egy régebbi átalakításból származó építési hulladékot a szomszéd konténerébe. Jah igen a szomszédok. Sarok telken lakunk, tehát két közvetlen szomszéd van. Nyugati szomszédomban egy nagyon kedves család él, két felnőtt lánnyal. Nagyon kedvelem őket sokszor segítettünk már egymásnak, nyári éjszakákon pedig grilleztünk vagy szalonnát sütöttünk, a két lány felváltva vigyáznak a gyerekekre ha nem tudom megoldani másként, ezért természetesen fizetek, de nagyon cukik. Verával (a fiatalabbik testvérrel) különösen jóban van Andris, ez nagyon megnyugtató. Az északi szomszéd ezzel ellentétben egy ellenszenves öregasszony volt, akinek a kertjét a mienktől egy két méter magas betonkerítés választja el. Ez azért kellett, mert az öregasszony rosszindulata egy kutyánk életébe került, bizonyítani persze nem lehetett, ezenkívül ő volt a feljelentgető a környéken. Ezzel szemben az utca szembeni szomszédjainkkal is nagyon jó kapcsolatunk volt. Középkorú házaspár , két kissé kamasszal, és egy nap szőke csibész négy éves kisfiúval, aki persze Andrissal sülve főve együtt volt, a lehető legjobb kapcsolatban voltunk. A férj (Gábor) ugyanolyan IT közép vezető volt mint én, ezért nagyon jól megértettük egymást Ági pedig egy borzalmasan intelligens és meglehetősen vonzó nő volt úgy hogy három gyereket szült, a környék legjobb nője volt.
Szóval hordom át a szembe szomszéd konténerébe a törmeléket, amikor mögöttem az utcán csattan valami. Hátranéztem a munkából és látom, hogy mögöttem Vera aki valószínűleg nagy slunggal érkezett a kanyarba biciklivel, elég randán eltaknyolt.
- Jézusom! Jól vagy? Nem fáj semmi? - Kérdezgetem, és a kezemet nyújtom felé. Vera egy pillanatig hezitál, majd elfogadja a kinyújtott kezem.
- Köszi! – és felszisszen ahogy talpra áll. – A bokám!...
- Banyek, na gyere hazakísérlek, csak a bringádat ideteszem a kerítésen belülre. Segítsek?
- Hát egy kis támogatás most jól jönne! – átkarolom a derekát, kezét a nyakamba vettem, de ahogy lépett volna egyet, megrázkódott, és hangosan felszisszent, remegés futott át a testén nyilván a fájdalomtól, úgyhogy kissé tehermentesítettem a bokáját, és szépen besántikálunk a kertjükbe. Leültetem az egyik kerti székre az árnyékba. – Muti a bokád! Tudod hajlítani a lábadat? Nem fáj ha hozzáérek? – csak a fejét rázza, kissé rémültnek tűnik. Valószínűleg a trauma miatt. – Nézd van otthon egy jó kis borogatásom a zúzódásokra, áthozom, beborogatjuk és hagyd pihenni egy-két órát, meg szólok Áginak, végül is orvos féle, és a sebeidet is ki kéne tisztítani.
- Köszi az jó lenne! – szólal meg hangja még mindig remegős
Éppen becsengettem volna Ágiékhoz, de már láttam hogy jön kifelé, kis elsősegély dobozzal együtt, ezek szerint látta a balesetet, szóval csak intettem neki, ő pedig bólintott és már mentünk is Verához.
- Jó ég, mi történt? – Ági hangjában komoly aggodalom érezhető.
- Hát megcsúsztam a kanyarban és elestem – mondja Vera a hangja most kevésbé remegős mint az előbb. – ráestem a bokámra.
- Megnézhetem? – kérdezte Ági, aki szakmáját tekintve aneszteziológus volt, Vera bólintott. – Zúzódás, nem vészes viszont a sebeket kitisztítom, az oldaladon van egy nagyobb horzsolás, át is vérzett a ruhád, rám nézett és én értettem a célzást, már mentem is ki a kertből, a borogatást ott hagytam a hölgyek mellett.
Mire bepakoltam a maradék sittet a konténerbe, Ági végzett Vera leápolásával, és odajött hozzám dumálni. Ennek piszokul örültem megmondom. Mint említettem Évával való beszélgetésem után a libidóm egyre hevesebben követelte a részét, és bár Ági a szomszédom, nagyon is csinos nő volt. Szőkésbarna göndör haj, világító kék szem, és mivel meleg volt egy fürdőruha felső és egy könnyű szoknya volt rajta, ami kifejezetten szexivé tette. Úgyhogy csendben átkoztam a hormonjaimat, hogy a szomszédom, sőt a barátom feleségét mustrálgatom éppen gondolatban.
- Sok mindent kell még bepakolnod a konténerbe? – kérdezte Ági.
- Igazság szerint készen vagyok.
- Áh, nagyszerű! Segítenél nekem? Van egy pár cucc a garázsban amit bele kéne még hajigálni, és van egy kisebb bojler, amit nem bírok kicipelni.
- Persze segítek szívesen.
Kb. 30 perc alatt minden lim-lomot kipakoltunk a garázsból, közben dumáltunk, főleg rólam kérdezősködött, nagyon kedvesen. Kikerült a bojler is, az utolsó darab egy kisebb kosárban lévő néhány térkő darab.
Elég szerencsétlen eset volt, egyszerre hajoltunk le a kosárért, két különböző szögből. Én jártam jobban, a homlokommal pont eltaláltam Ági bal halántékát, de igen erősen. Annyira hogy én is megszédültem egy pillanatra, nemhogy Ági. Szerencsétlenül megtántorodott annyi ereje még volt hogy felegyenesedjen, pedig ha úgy leül talán nem ájul el, de ez történt. Alig tudtam elkapni, dőlés közben, de valahogy sikerült. Gyorsan a karomba kaptam, és hogy el ne dőljek finoman letettem a földre, a közelből egy plédet tettem a feje alá. Nem volt kába sokáig, talán csak 10-15 másodpercig, de én így is halálra rémültem. Bizonytalanul felült.
- Gyere, beviszlek a szobába. – mondtam neki, ő pedig finoman biccentett. Kinyitottam a garázsból a lakásba vezető ajtót, majd felkaptam Ágit, aki átkarolt, majd bevittem a hűvös szobába, letettem a kanapéra. Gyorsan kerítettem egy poharat és telitöltöttem vízzel, és odanyújtottam neki amit hálásan elfogadott. Leültem mellé a fotelra.
- Jobban vagy?
- Igen, de látom a te homlokod is rendesen bepirosodott.
- Hagyjuk te rosszabbul jártál. Tudok még segíteni valamit?
- Nem! Mindjárt jobban leszek, csak még kicsit pihegek.
- Oké! Figyi kiviszem azt a hülye kosarat, és jövök vissza, meg magamra kapok egy pólót is. Gábort ne hívjam fel?
- Ne! – jött a gyors válasz – Csak kicsit pihennem kell.
Gyorsan bedobáltam a köveket a konténerbe, ellenőriztem Verát is aki azon a széken szunyált ahova tettük, lába be volt kötve, majd vissza mentem Ágihoz aki viszont még mindig a kanapén feküdt.
- Jelentem kész, ha kell még valamit kicipelni szóljál, megnézem Verát is ott alszik az árnyékban. Sosem gondoltam volna hogy ma két csinos nőt fogok ápolni. – Ági rám nézett! Meglehetősen áthatóan, a világítóan kék szem szinte lyukat fúrt a szemembe. Átkozott libidó!
- Szóval ma te vagy a megmentőnk!
- Mondjuk a te esetedben a gonosz agresszor is, de ebbe most ne menjünk bele. – Ági kacagott egyet, és megpróbált felülni, segítettem neki. Láttam hogy gondolkodik valamin. Kicsit aggódtam érte.
- Baj van? Tudok még segíteni valahogy? – egy másodpercre elmélázott, most úgy éreztem hogy nincs is a szobába, majd visszatért a jelenbe, és rám nézett.
- Szóval két csinos nő, mi?! – szólalt meg - Android kérdezhetek valamit?
- Persze! – vágtam rá de meglehetősen bizonytalan voltam.
- Verát csinosnak találod?
Hát mit mondjak nem ilyen kérdésre számítottam.
- Hátőőő... Persze, de ez most hogy jön ide? – összevontam a szemöldökömet, ő pedig felnézett a plafonra és nyelt egyet mintha kellemetlen témáról szeretne beszélni.
- Lehet hogy nem a legjobb ha ezen így esünk át, de muszáj valahogy feloldani a status quot!
- Miről beszélsz Ági?
Láttam hogy keresi a szavakat, és meg kell valljam nem volt jó érzés ott állni, és gondolkozni, hogy milyen status quot okozok én a szomszédságnak, de nem szólaltam meg.
- Na jó, azt hiszem, a legjobb ha lerántjuk a sebtapaszt, hogy kevésbé fájjon. – monda a homlokát vakarva, majd egyenesen a szemembe nézett. – Szóval… Vera… teljesen odavan érted.
- Mi van? – ismételtem anno Évához intézett monológom első szavait, borzasztóan zavarban voltam. Ági pedig engem mustrált.
- Mondhatnám úgy is, hogy totálisan beléd van zúgva.
- De hát mióta? Hogyan, és mi van? – adtam az értelmiségit.
- Mióta is? Nagyjából az első naptól kezdve ahogy meglátott, szóval kb. 6 éve. – megmondom őszintén köpni nyelni nem tudtam.
- Oké! Szóval Vera titokban szerelmes belém, mondjuk én nagyon ezt nem vettem észre, de te valami status quoról beszélsz.
- Igen, ugyanis ezt az érzést nem tudja tini kora óta feldolgozni magában, ezért kicsit összeomlott párszor az elmúlt hat évben, és hát az érettségije sem ment valami túl fényesen.
- Azt tudtam hogy többször járt érettségizni, de könyörgöm matekból én korrepetáltam.
- Igen, tudok róla, ezért bukott meg másodszor, hogy egész évben őt korrepetáld. – kiült a döbbenet az arcomra, majd lóbálta a lábát.
- Még mindig nem értem, hogy miért tártad elém ezt az ügyet, én Verára nos, nem nézek sehogy. Ő a szomszédom lánya, Imre lánya és Karoláé akik a barátaim, nem csak hogy tiltott gyümölcs, hanem tiltott préda is, sőt házinyúl (akire tudvalevőleg nem lövünk). – nem kicsit feszengtem – Nem tudok ezzel az információval mit kezdeni.
- Ő azért már túl van a tiltott gyümölcs korszakon. – mosolyodott el halványan Ági
- Na ez az! Volt jópár pasija is. – próbáltam kijönni a kutyaszorítóból valahogy.
- Igen volt, találkoztál velük, láttad mennyire hasonlítanak rád? Amúgy is ez inkább a hormonok vezérelte kapcsolatokról szólt, nem a szerelemről. Az te vagy neki, mármint a nagy Ő.
Vakartam a fejemet. Ez kicsit túl direkt volt az agyamnak, az érzékszerveimnek, hát még a libidómnak.
- Nézd, ezzel most nem tudom mit kezdjek. Vagy egyáltalán miért zúdítottad ezt így rám, elég váratlan dolog.
- Nyugodj meg! - reccsent Ági hangja, akkor vettem észre hogy fel alá járkálok a szobában. - Figyelj! Ezt te normális esetben sosem tudod meg, sőt... - rám nézett, és láttam a fájdalmat a szemében - … Vera soha nem is mondta volna el ezt neked. Nem akarja hogy valami törtető szukának nézd, nem mer közeledni hozzád, és ez csak még zárkózottabbá teszi, még kilátástalanabbá a helyzetet, és igen most megszegtem az ígéretem, mert azt mondtam, hogy soha nem fogom neked elmondani, de tudatosan úgy vélem, hogy ez így hosszú távon senkinek nem jó, főleg nektek kettőtöknek. - felhúztam a szemöldököm, de mielőtt bármit szólhattam volna közbevágott - Hogyan jössz te a képbe? Úgy hogy biztos vagyok abban hogy kerülgetnek a csajok, abban is biztos vagyok, hogy ha jobban megismerkednél Verával tuti nagyon csípnétek egymást.
Mit lehet erre mondani? Néztem magam elé bambán, a fejemben a gondolatok rohangáltak össze vissza, hát mit is mondjak rendesen megkavarták a világomat az utóbbi egy órában, megráztam a fejem:
- Nem tudok ezzel most mit kezdeni. Ez kicsit túl sok és túl gyors volt, én még... Szóval nem tudom,… Most ne haragudj, de el kell mennem. - egy pillanatnyi hezitálással később visszafordultam. - Tudok még érted tenni valamit?
- Nem! - mondta Ági, és láttam hogy ő is vívódik - Menj csak és ne haragudj meg rám amiért kitettelek ennek, de muszáj volt elmondanom. - Bólintottam és kiviharzottam a házból.
Szerencsére már eltelt az idő, mennem kellett a gyerekekért, úgyhogy félig meddig sikeresen eltereltem a figyelmem. Az este azonban gyorsan telt, fürdés játék és mese után a srácok gyorsan elaludtak, ez sajnos azt is jelentette, hogy egyedül maradtam a gondolataimmal, és egész hétvégén így ment. Hiába játszottam a gyerekekkel orrvérzésig, hiába dolgoztam a kertben vagy a következő hét többi napján bent a munkahelyemen erőből, az üres járatokban csak azon járt az eszem, amit Ági a tudomásomra hozott. Ez okozott azért furcsa pillanatokat, főleg mikor találkoztam Verával, és kvázi úgy viselkedtem vele mint egy kamasz fiú, aztán mikor észbe kaptam, hogy milyen ökörségek hagyták el a számat, megpróbáltam arra fogni, hogy fáradt vagyok. Nem bírtam már cérnával a hét vége felé, úgyhogy felhívtam Robit. Ő a legjobb barátom, ősidők óta ismerem, tudod olyan srác akivel ha elkezdesz egy beszélgetést márciusban akkor ugyanott tudod folytatni hanem találkozol vele addig akkor októberben, két évvel később.
- Szeva tesókám. - hallottam a hangját a másik oldalon
- Szeva! Figyelj, holnap iszunk! Helyzet van!
- Oh, pedig már elmúltunk húsz évesek. És ki a csaj?
- Ott elmondom, szokásos jó lesz?
- Ahha, akkor péntek hét jó lesz?!
- Ok, kirendelem a sört és a tequilát mire odaérsz.
- Hehe, megpróbálok nem késni!
Letettük! Ezért bírtam a csávót, tíz mondaton belül lerendeztünk egy megbeszélést. Úgyhogy alig vártam a pénteket. Lebeszéltem Esztivel, Vera nővérével hogy vigyázzon a srácokra este (féltem hogy mi lesz akkor ha Verával futok össze, és mondjuk beszélnem kell, pedig esküszöm elmúltam tizennyolc éves!).
Kedvenc helyünk nevét most nem írnám ide, Budapest belvárosában egy kis de hangulatos kocsmát képzeljetek el, ide járunk már legalább tizenöt éve, jóban vagyunk a tulajjal is, úgyhogy általában kapunk ingyen piát. Szóval Robi csak tíz percet késett aznap, ami jó arány ahhoz képest hogy mennyit szokott. Gyorsan megittuk az első kört, és szép lassan beavattam a részletekbe. Emlékezett Verára, mikor járt nálunk, úgyhogy nem kellett túl sokat magyaráznom a helyzetről. Viszont ahogy fogytak a sörök és a tequilák úgy oldódtam fel, és Robi is úgy adta a legtöbb ötletet, majd mindnek az lett a vége hogy vágjam gerincre a csajt, és lássam meg mi történik utána, és az a helyzet, hogy így meglehetősen részegen ez a megoldás kezdett egyre jobban tetszeni.
No nem mondom hogy én józan lettem volna, de Robi kifejezetten csatak részegre itta magát, úgyhogy hívtam egy sofőr szolgálatot, hazadobtam őt, aztán hazavitettem magamat velük. Otthon nem bajlódtam hogy beálljak a garázsba. Zsongó fejjel élveztem a csöndet, és a viszonylagos hűvöst. Így nem fogok tudni elaludni az biztos, úgyhogy gondoltam még egy kicsit kiélvezem ezt a békét, lenyugszom. Erre ott volt hátsó terasz. Két nagyobb párnás napozóágy van ott, és nem az utcára néz. Nem mintha túl nagy lett volna a nyüzsi az utcánkban, de végül is most úgysem számított. Csupán egy aprócska probléma volt a remek tervemmel, Vera ott feküdt az egyik napozóágyon, kezében egy pohár borral.
- Szia! - mondta
- Szia! - egyeztem bele.
- Gyerekek alszanak, mint a bunda. Andris nagyon várt téged, úgyhogy a ti... a te ágyadban kellett elaltatnom.
- Köszi! Hogy hogy nem Eszti vigyáz rájuk?
- Hát Andris nagyon engem akart este, és... hát úgy gondolom, hogy kettőnknek lenne mit megbeszélni. Ági elmondta, hogy beszélt rólam, és olyan furin viselkedtél az elmúlt néhány napban.
Levetettem magam a mellette lévő székre, felsóhajtottam, és arra gondoltam, hogy a gátlásaimat már régebben túlütötte az alkohol, tehát nem biztos hogy most lenne alkalmas a pillanat hogy beszéljek Verával, mert per pillanat inkább arra vágyom hogy a fogaimmal letépjem a bugyiját, de mivel alapvetően nem vagyok egy állat, ezért disztingváltam magamat.
- Figyelj - mondtam - Eléggé sokat ittam a barátommal, úgyhogy nem biztos, hogy összefüggő szavakat ki fogok tudni mondani vagy akár értelmesen gondolkodni.
- Ne aggódj - mosolyodott el halványan és felemelt egy üres boros üveget a szék mellől - Én sem vagyok szomjas, de másképp nem tudok veled beszélni most.
- Oké! Ez így fair, de honnan tudod, hogy a reakcióm holnap is ilyen lesz?
- Mondani akarok neked valamit, és nem várok reakciót.
- Rendben!
- Nézd! - és sóhajtott egy mélyet - Egyáltalán nem akartam hogy megtudd, mert nem a te problémád, mert te mindig nagyon jó voltál hozzám, még akkor is mikor nem is tudtad. Nem tehetsz erről az egészről, ez egyszerűen csak így alakult, és annyira szerettem Krisztit - kissé elsírta magát, de közben folytatta - és ő is annyira megértő volt mikor véletlenül megtudta. - na itt ennél a pontnál az én kába agyam is csinált egy hátra szaltót de megálltam hogy ne szóljak semmit - Amióta megismertelek sokat jelentettél nekem, de szerettelek mindig boldognak látni, még akkor is mikor ez azt jelentette hogy a szívem szakad meg... - és itt kezdett el zokogni.
Odamentem átkaroltam, nem húzódott el ő is átkarolt, és csak sírt csak sírt. Hagytam had sírjon. Döbbenetes módon a fejemben már nem éreztem a részegség zúgását, csak megpróbáltam megnyugtatni. Simogattam a hátát, ameddig el nem csitult, és a hüppögése alább nem maradt. Nemsokára azt vettem észre hogy elaludt a karjaimban.
Gyorsan döntöttem, felkaptam a karjaimba és felvittem az ágyba. Andris tényleg ott aludt békésen, mivel mindkét gyerek kiváló alvó volt, ezért biztos voltam benne hogy nem fog felébredni. Finoman letettem Verát az ágyra, és betakargattam. Lementem a földszintre és ránéztem az órára. Fél négy! Levetettem magam a kanapéra. Reggel jönnek a szüleim és elviszik a gyerekeket hétvégére, legalább fogok tudni aludni egy kicsit, de hogy mi lesz reggel, ha Verával találkozok, azt még nem tudtam elképzelni.

Arra ébredtem, hogy Andris "csendben" oson le a lépcsőn, maciját maga után húzva ami minden lépcsőfoknál csattant egyet. Mögötte Nóri kukucskál álmosan. Ránéztem az órára fél hét volt, a fejem még kótyagos, igazából úgy éreztem hogy egy pillanattal ezelőtt aludtam el. Gyorsan adtam nekik kakaót, és nekiálltunk játszani, vonatosat és babásat (három órányi alvással ez meglehetősen szürreális élmény volt), reggel nyolckor pedig beállítottak a szüleim. Némi dumálás után el is vitték a srácokat, akiktől a reggeli játékért kaptam egy egy nagy puszit, sőt Andristól még egy cumipuszit is (próbáljátok meg elképzelni), és miután az utcából kigördült a kocsi, zsibongó aggyal mentem az ágyamba, és csak akkor tudatosodott bennem hogy Vera is ott fekszik mikor már fent voltam. Megvontam a vállam és mellé feküdtem.
Nem aludtam jól, egész életemben nem aludtam túl jól de Kriszti balesete után ez még rosszabb lett, úgyhogy többször is felriadtam. Felriadtam arra hogy ha Vera fordult egyet, vagy sóhajt egy nagyobbat, felriadtam ha átfordította a fejét. Úgy éreztem vigyázok rá, vigyáznom kell rá. Csak abban nem voltam biztos hogy hogyan fogom a lelkét is megóvni, mert nem tudtam mitévő legyek, az álom peremén ezen zakatolt az agyam folyamatosan. Néztem és lestem, kifigyeltem a finom szeplőit, az egyenes barna haját, az arcélét, a teste vonalát, és kétségbeesetten kapaszkodtam valamibe ami alapján dönteni tudok. Aztán az agyam megadta magát a testemnek, és álomba ájultam.
A második ébredésem aznap más élményekkel járt. Egyrészt nem volt hirtelen. Másrészt olyat éreztem amit már régen nem. A karjaim között egy meleg test nyúlt el, oldalt feküdtünk kezemmel átkulcsoltam a feje alatt, és a vállát fogtam a felső kezemet pedig a csípőjén pihentettem, ő maga pedig kis kifliként hozzám bújt. Szerettem így ébredni. Fájó volt, és pontosan tudatában voltam annak hogy nem Kriszti van a karjaim között, és kicsit furcsa érzés, hogy nagyon is jól esik. Finoman felemeltem a fejem, hogy megnézzem Verát, aki erre a mozdulatra kinyitotta a szemét, majd becsukta és enyhén hozzám dörgölődzött. Megláttam benne a felismerést, és hirtelen éreztem hogy megfeszül a teste.
- Nyugi! - suttogtam a fülébe és közelebb húztam magamhoz egy kicsit, éreztem hogy ő is ellazul.
Még feküdtünk így egy pár percet, majd Vera szépen lassan megfordult. Szemtől szemben feküdtünk és néztük egymást. Ő törte meg a csendet.
- Köszönöm!
- Mit?
- Hogy itt alhattam, hogy nem dobtál ki és hogy ilyen csodálatos reggelem volt.
- Nekem is jó érzés volt, hogy van valaki a karomban. Jó érzés volt együtt ébredni. Tudunk most beszélni kettőnkről?
- Nem hiszem hogy alkalmasabb időt találnák rá bármikor is. - mondta és láttam, hogy kiül az aggodalom az arcára.
Annyi minden hülyeséget kérdezhettem volna, vagy annyi mindent tehettem volna itt és most, de nem tudtam, hogy mi lenne a legjobb. Most mondjátok meg mit tennétek ebben a helyzetben. Viszont én egész életemben direkt ember voltam, mindig is úgy gondoltam hogy ha belevágsz a közepébe akkor sokkal de sokkal gyorsabban túljutsz a gondok nehezén mint ha halogatod, ezért inkább itt és most szemtől szemben a szó átvitt és legszorosabb értelmében is végig akartam beszélni mindent. Megsimogattam az arcát.
- Nagyon nehéz helyzet elé állított Ági múlt héten. Szögezzünk le valamit, nagyon csinosnak talállak. Nem gondolom ezt régóta, nem azért mert nem így van hanem azért nem tekintettem rád soha nőként. Borzalmasan jó érzés a hiúságomnak, hogy ilyen csinos és kívánatos fiatal lánynak ennyire tetszem, és nagyon rosszul esik, hogy ezek alatt az évek alatt még ha tudattalanul is bántottalak, és kvázi tönkre tettem az életed néhány fontos részét. - megrázta a fejét, de én még folytattam - Nem fogom eltitkolni, hogy e-pillanatban mennyire kívánlak, és azt sem hogy szeretnélek jobban megismerni, de azt sem hogy most bármennyire is kellemes helyzetben vagyunk, bármennyire vonzódom hozzád és bármennyire kellemes az érintésed, nem vagyok beléd szerelmes, legalábbis most még. Te mit gondolsz? Mit akarsz?
- Én? Téged, pontosan amennyit adsz magadból. Tudom, hogy fura ez a helyzet, és nem akarom magamat rád akasztani... Vagyis hát nagyon is! - mosolyodott el kissé ördögien - Nekem az is jó, hogy itt vagy velem most, és úgy érzem sosem voltam ennél boldogabb, tudom hogy lehetetlen de azt kívánom, hogy ez a reggel - kissé felemelte a fejét és a hátam mögé nézett az órára - mármint kora délután örökké tartson. - nagyot sóhajtott - Nagyon kívánlak!
Megcsókoltam. De csak egy kicsit, és bár ő nagyon is folytatni akarta, picit eltoltam magamtól.
- Figyelj, szedjük magunkat rendbe jó? Tegnap ittam, és biztos elég rossz a szájízem, meg büdös is vagyok, lemegyek zuhanyozni, aztán te is, és megbeszéljük hogyan tovább jó?
Bólintott egyet, és gyorsan adott egy puszit a számra, majd elsietett gondolom WC-re, néztem a nyitott ajtón át a fiatalos testét, és még mindig kavarogtak bennem az érzelmek. Felkeltem, és lassan komótosan lementem a fürdőszobába. Kihalásztam a fiókból egy friss fogkefét Verának, és odatettem az asztalra, majd megmostam a fogam és belépem a zuhany kabinba. Nagyon jól esett a zuhany, úgy éreztem hogy sok mindent mosok le magamról. Mivel kint meleg volt, hűsebbre állítottam így szeretem, mert mikor kilépek a zuhanyból nagyon fittnek érzem magam, még ha nagyon fáradt is lennék amúgy.
Épp a hajamat vizeztem be, mikor meghallottam, hogy nyílik a kabin ajtó, és Vera lépett be rajta meztelenül és csillogó szemmel. Szó nélkül, éhesen tapasztotta az ajkát az enyémre, és én is hevesen kezdtem el csókolni a száját, megéreztem a hátamon a kezét, ahogy egyre lejjebb vándorol, én is végigsimítottam a kezemmel a fenekéig, édes istenem a tökéletes fenekéig, a másik kezemmel a tarkóját fogtam szorítottam magamhoz. Végig futtattam a kezem a mellén, és egy kicsit megálltam, hogy a tenyerembe temessem őket, és kicsit játsszak velük, hangosan lihegett bele a számba és karmaival végigszántott a fenekemen, mondanom sem kell hogy micsoda merevedésem volt, ő az ágyékát szorosan az enyémhez dörgölte, és most a hátamat karmolta végig és közben simogatott a másik kezével, mindketten ziháltunk az izgalomtól. Kicsit oldalra lépett, úgyhogy a farkam kiszabadult a testünk közül, de nem sokáig maradt így, azonnal elkapta és szoros kézzel lassan verni kezdte.
Hangos nyögés hagyta el az ajkaimat, ahogy szép lassan le fel húzta a bőrt a farkamon, pokoli jó érzés volt, még csókolózni is elfelejtettem, becsuktam a szemem és pár pillanatig ebben az érzésben úsztam. Mikor kinyitottam a szemem, láttam önelégült vigyorát, én is elvigyorodtam és a mellére csúsztattam a kezem, és ismét finoman játszani kezdtem vele, miközben a feneke hajlatánál kalandozott a másik kezem, és hátulról bele-bele csúsztattam a kezem a vágatába, ő pedig ennek okán az arcomba fektette a homlokát és nyögdécselt, majd kissé felocsúdva ismét elém lépett annyi távolságot hagyva hogy a farkam verését ne kelljen abbahagynia, a szemembe nézett;
- Nagyon untam már, hogy ilyen úriember vagy! Most pedig te következel. - és már guggolt is le, de megállítottam
- Várj ez így nem fair, nálam a nők az elsők.
- Én csak most mikor aludtunk legalább kétszer mentem el, először mikor rátetted a kezed a csípőmre, másodszor, mikor magadhoz húztál és a nevem suttogtad álmodban, szóval az én első körömet letudtam, te viszont ki tudja mióta nem voltál már nővel, és ma szeretnélek sokszor megkapni, szeretnék veled hosszan szeretkezni, úgyhogy most te jössz. De igenis te, - mert látta hogy ellenkezni próbálok - nem vita tárgya.
Ki vagyok én hogy egy ifjú hölggyel vitatkozzam, Vera pedig látta hogy feladtam az elveimet úgyhogy leguggolt elém, miközben még mindig folyt a víz a fejünkre. Először csak húzott rajta kettőt, csak úgy szépen komótosan azonban a kezét a végén kicsit megcsavarta, majd kinyitotta a száját hátrahúzta a bőrt és szépen lassan bekapta a makkom, körüljáratta a nyelvét mindenhol, közben a farkam többi részén lassan húzogatni kezdte a bőrt, másik kezével pedig végigsimított a heréimen. Én csak hörögtem némileg tehetetlenül, majd elkezdett bólogatni a farkamon egyre nagyobb és nagyobb részt vett a szájába. Miközben erősen szívta a farkam végét, ez annyira jó érzés volt, hogy kénytelen voltam a falnak vetni a hátamat, úgyhogy ő is térdre esett, viszont nem esett ki a ritmusból, sőt egyre hevesebben bólogatott, néha kivette a szájából és gyorsabban kezdte verni a kezével, ilyenkor a heréimet nyalogatta, majd visszatért a farkamra.
Egyre mélyebben vette a szájába és egyre gyorsabban, én sem bírtam már mozgás nélkül, úgyhogy elkezdtem lökni egy kicsit, de nem akartam, hogy fuldokolni kezdjen úgyhogy csak finoman. Erre a kezemet a saját fejére tette, majd megfogta két kézzel az én fenekemet, és úgy kezdett el szopni gyorsan kissé durván, én pedig először egy aztán két kézzel fogtam a fejét és gyakorlatilag szájba dugtam a farkammal. Ennél a pontnál megéreztem a torka végén lévő forróságot, és ez már sok volt. Velőtrázó ordítással lőttem tele a száját, az összes izmom megfeszült, nem is gondolkodtam, hogy mennyire erősen szorítom a fejét, és csak pulzáltam és pulzáltam tele a száját. Éreztem ahogy kifolyik belőlem az összes spermám, éreztem az eufóriát a kielégülést, a szabadságot, éreztem egyszerre az összes porcikámat, eleresztettem Vera fejét aki viszont nem ált le és jó párszor végighúzta a száját a még merev farkamon. Nem bírtam tovább állva, le kellett hogy üljek oda a zuhany aljára, mert már nem bírt el a lábam.
Vera szemmel látható elégedettséggel vette tudomásul hogy kvázi megdugtam a száját. Nem eresztettel el a farkamat, csak nézett rám vigyorogva, mint aki jól végezte a dolgát, és tényleg! Magamhoz húztam és szenvedélyesen megcsókoltam, ő pedig szenvedélyesen viszonozta.
- Köszönöm! - sóhajtottam néhány perc múlva, ő pedig csak mosolygott - Gyere fürödjünk le.
Egymást fürdettük, így kicsit én is jobban felfedezhettem a testét, válla és a nyaka ívét a körte alakú mellét, aminek a végén két gyönyörű apró mellbimbó ágaskodott, az izmos hasát és a hátát, a nőiesen kerek csípőjét és a hozzá tartozó szilva feneket, a fazonírozott puncit a csupasz ajkakat, a karcsú lábakat. Lassan tisztogattuk és izgattuk egymást. Még a hajunkat is egymásnak mostuk meg, ez bármilyen hülyén is hangzik, borzasztó jó érzés volt. Mire elkészültünk ismét teljes harci készültségben voltam. Mosolyogva törölgettük egymást, közben egymás szemébe mélyedtünk, láttam benne a kitörni készülő tüzet, és most nem engedtem, hogy irányítson.
Szépen lassan megcsókoltam, magamhoz öleltem mint az előbb a zuhanyban, de most csak a hátát simogattam, ő pedig a kezével átkulcsolta a nyakamat, és a hajamat simogatta csók közben. Most enyhén lehajoltam és a lábát felemelve felkaroltam miközben folytattam a csókolózást vele, lassan kimentem a fürdőszobából, karomban Verával, ő pedig hagyta magát. A kanapéhoz vittem, ami nagy és L alakú volt, előtte pedig egy nagyobb puff, ezt főleg lábtartásra használtam. A puffot a lábammal arrébb lökdöstem, és letettem a kanapéra Verát, de nem ültem mellé, hanem elé térdeltem, és tovább folytattam a csókolózást, most már simogattam a vállát, a mellét. Lehelet finoman megcsipkedtem a mellbimbóját, és finoman csavartam rajta egy kicsit, mire felnyögött, ezzel elszakítva az ajkát az enyémről, és én ezt kihasználtam. Az állát végigcsókoltam és finoman megcsókoltam a fülét, majd picit rágcsálni és nyalogatni kezdtem, ő pedig ettől hangosan remegett, és nagyon zihált, mindemellett folytattam a melle izgatását, és a füléről hamarosan felfedező útra indultam a nyakán lefelé, csókolgattam, és mikor elértem a nyaki hajlatához beleharaptam a bőrébe. A teste hullámzott, hangosan nyögdécselt, de nem kíméltem és végigharapdáltam a bőrét a válláig, és vissza, ő pedig odanyomta a fejemet, és mikor vissza értem a nyak hajlatához, akkor olyan erősen szorított, hogy majdnem elvesztettem az egyensúlyomat. Lejjebb indultam, kulcscsontja külső ívén, majd lefelé a melle irányába, de könyörtelenül lassítottam. Nem kaptam rá a bimbóra azonnal, mikor a közelébe értem, hanem körülötte csókoltam a bőrt, néha épphogy véletlenül az ajkam szegletével hozzáérve, éreztem hogy olyan kemény, hogy a melltartót ki tudná szúrni vele. Hirtelen és váratlanul teljesen bekaptam, de nem durván csak épphogy leheletnyire, majd a fogaim közé zártam és szívni kezdtem, de még mindig nem durván, közben a kezemmel lejjebb kalandoztam, megcirógattam a köldökét, majd végig simítottam a fazonírozott punci szőrön, és három ujjamat a nagyajkak tetejére tetem. Teste megfeszült megpróbált úgy ügyeskedni, hogy beledugjam az ujjamat a puncijába, de nem hagytam magam ilyen könnyen, miközben még mindig a mellével foglalkoztam a számmal, az ujjpárnámmal finoman körözni kezdtem a csiklóján miközben az ujjaimat kint tartottam a puncin kívül, bár ez elég nehezemre esett, Vera csatakos volt már a punci nedvtől. Egyre jobban zihált, otthagytam hát a mellét, és ismét szájon csókoltam, miközben két ujjammal behatoltam végre a forró puncijába, és miközben a kezemmel tovább köröztem a csiklóján az ujjaimat apró mozdulatokkal járattam ki be, a teste megfeszült, éreztem az orgazmusát a hüvelye összerándulását, úgyhogy lassítani kezdtem a tempón, de megfogta a kezem
- Abba ne hagyd! - reccsent a hangja.
De nekem új játék jutott az eszembe, és anélkül, hogy kivettem volna a kezem a puncijából, elkezdtem csókolgatni lefelé. Most nem mentem olyan lassan mint az előbb, most csupán a mellén időztem még egy kicsit, és folytattam az utam a hasára, amit végig nyaltam, csókolgattam a köldökéig, amit jó alaposan kinyaltam a nyelvemmel, majd folytattam az utam egészen a buja illatos kertig, ahol még mindig szép lassú ütemben ujjaztam, és egy határozott mozdulattal rábuktam a csiklójára.
Először is előcsalogattam a barlangból a nyelvemmel, közben kissé nagyobb tempóra váltottam az ujjazásban, majd a másik kezemmel a combját átkarolva, a puncijának a felső részét, finoman megemeltem, hogy jobban hozzáférjek a kehelyhez. Finoman játszottam a csiklójával, óvatos csókokkal kezdtem, aztán körül jártam a nyelvemmel az udvarát, néha bele-bele nyalintva a lukba, hogy még izgalmasabb legyen a játék, ennek jutalma a keze lett amivel a fejemet szorította oda a puncijához, miközben egyre jobban dobálta magát. Kihúztam a kezem a puncijából, majd felfedező útra indultam a nyelvemmel, és a kezemmel párhuzamosan lefelé, és pár pillanat múlva amennyire csak lehet belenyaltam az édes mézes lyukba ahonnan most már szinte ömlött az ambrózia. Az arcomra és a nyelvemre, miközben a felső kezemmel a csiklójával játszottam az alsóval pedig elkezdtem masszírozni a gát izmát, úgy hogy az egyik ujjbegyemet kicsit beakasztottam a punci alsó részébe, és a hüvelyk ujjammal masszíroztam a gát izmot. Alig tudtam tartani magam ott térdelve, egy hirtelen ötlettől vezérelve a gátizomról lassan lecsúsztattam az ujjamat, és tényleg nagyon óvatosan az ánuszát kezdtem simogatni. Ebben a pillanatban robbant ki belőle az orgazmus, már nem is fogta a fejem, csak kapaszkodott, hogy az ágyról le ne essen hevességében. Most hagytam hogy lecsillapodjon, lassan csókolgattam visszafelé azon a hosszú úton amit eddig megtettem a szájától lefelé, csikló, majd a hasa köldöke melle, nyak szirtje, nyaka majd a szájához értem, ahol éhesen kapott a szám után és nem csak szorított magához, miközben zihálása egyáltalán nem csillapodott.
Még csókolóztunk mikor megéreztem ismét a kezét a farkamon éreztem hogy irányítja a puncijához, és éreztem a sürgető húzást, és nem is várattam magamra, egyé vált végre a testünk és szép lassan kezdtem el belenyomni a puncijába, közben élveztem a tényt, hogy ismét megtörténik velem ez a pillanat. A puncija nagyon nedves volt és nagyon forró, körülölelt és úgy éreztem teljesen kitöltöm. Mikor végre teljesen bent voltam, lassítottam a csókolózás ütemén, majd ismét elszakadtam az ajkától, és végigcsókoltam az arcát, a szeplőit, a homlokát, a légzésének üteme szépen változott. Éreztem láttam hogy ő is élvezi ezt a pillanatot, hogy most nagyon boldog, és nem akartam véletlenül sem félbeszakítani, de ő rám nézett és a derekamat meghúzta maga felé, mozgásra ösztökélve. Azonban még nem akartam elmenni, még örömet akartam neki okozni, ezért nem húztam ki a farkam, csak kőröztem egyet a csípőmmel. Talált! Nagyot sóhajtott és az ágyékomhoz nyomta az övét, úgyhogy ismét kőröztem egyet, majd kicsit kihúztam a farkam és lassan visszatoltam. Ezt ismételgetve más más ritmusban, hol kőrözve, hol enyhén húzogatva izgattam egyre jobban és jobban, és ismét hallottam a ziháló légzését, ami néha el-elakad, mikor egy két csípő kört a másik irányba írtam le.
- Megőrjítesz! - lihegte a fülembe - Ülj most te le, had üljek bele a farkadba.
Gyorsan felálltam és megfordultam, de Vera annyira be volt gerjedve, hogy lelökött az ágyra és szembe velem meglovagolt. Szerettem ezt a pozíciót. A csípőmet kissé előre csúsztattam, úgy hogy Verának a térdén legyen a testsúlya, én pedig tudjak neki segíteni mozgatni a saját csípőjét. Vera nem vacakolt, komoly iramot diktálva kezdett el rajtam lovagolni. Miközben teljesen kitöltöttem és láttam hogy nem nagyon kell neki segítség a kezeim elkalandoztak a hátán, simogattam a lapockájától a fenekéig, és vissza, karmoltam, egy kicsit majd a jobb kezemmel a fenék vágatában kezdtem el egyre lejjebb és lejjebb haladni, eközben ismét éreztem hogy Vera nagyon közel van egy orgazmushoz, úgyhogy további kutakodás helyett megfogtam a két fenék gerezdjét és mozgás közben enyhén lenyomtam, hogy jobban dörzsölődjenek a részek. Ennek következtében ismét eljutott a csúcsra, és hosszan vergődött az édes agóniában a karjaimban.
Hozzám bújt, hozzám préselte magát amennyire csak tudta, éreztem forró izzadt testünk közös rezgéseit, éreztem a puncija pulzálását a farkamnál, éreztem a lába remegését, az elfúló lélegzetét, és hagytam, hogy had pihenje ki ezt az édes érzést, közben a hátát simogattam a nyakától a fenekéig, és a nyakát csókolgattam.
Percek alatt ocsúdott és csókolt meg, de most nem mohón, hanem édesen megnyugtatóan. Nagyon nagyon jó érzés volt ismét orgazmust okozni egy nőnek. Férfinak éreztem magam ismét.
- Nagyon édes vagy! - mondta halkan.
- Hát még te. - mosolyodtam el
- Édes vagy - ismételte - de nem sikerült a tervem. Ki akarom belőled csalogatni az állatot, azt akarom, hogy elfelejtsd az úriembert, akit egyébként teljes szívemből szeretek, de most oroszlánná akarlak tenni.
- Mit akarsz mit csináljak?
- Azt akarom hogy használj! Azt akarom, hogy belém ürítsed magad, azt akarom, hogy a végén ájulás közelébe kerülj - beszéd közben lassan leszállt rólam és elém térdelt. Megfogta a farkam, és benyálazta és szívott rajta egyet kettőt. - Azt akarom hogy azt csinálj velem amit akarsz! Azt akarom hogy... - eközben ismét benyelte a farkam kétszer de közben engem fixírozott. - ...megbassz! - és ismét bekapta a farkam Őrjítő volt, be kell valljam van pár perverzió az életemben az egyik az a vulgarizmus szex közben. Megrándult a farkam erre a mondatra, amit elégedett mosollyal nyugtázott.
- Szóval - vettem fel a ritmust, miközben bólogatott a fejével - azt akarod hogy megkúrjalak? Hát legyen.
- Igen... azt... ahogy akarsz, ahol akarsz.
- Látod azt a puffot? - ő csak bólintott egyet a szájában a farkammal.
- Állj ott fel négykézláb és mutasd felém a csodálatos feneked!
Még kettőt bólintott a fejével a farkamon, mielőtt lassan felállt volna. Megfordult és odasétált a székhez, annyira igéző volt nézni ezt a fiatal testet, hogy a kezem önkéntelenül is a farkamra vándorolt, és húztam rajta párat. Eközben Vera feltérdelt a puffra, fenekét enyhén hátrabillentette és a felső testével előre dőlt, és hátranézett rám. Felálltam és odamentem mögé. Kezemmel lassan végigsimítottam a fenekén, majd a csípőjénél fogva egy határozott mozdulattal szintbe hoztam, és betoltam a farkam. Most nem voltam óvatos, egyből tövig, majd azonnal ki majdnem annyira, hogy kiérjek, és azonnal vissza nyomtam. Felnyögtem, ő is. Elkezdtem rendesen pumpálni. Adtam a ritmust, közben hallottam, hogy egyre jobban bepörög ő is. Megéreztem a kezét ahogy a csiklóját simogatja miközben és ütemesen basztam. Az hogy ezt a helyzetet élvezi sosem érzett mély valóban állati ösztönöket hozott fel bennem, már nem is a csípőjét fogtam, hanem a hátát nyomtam lejjebb, ezzel jobban pucsított, így mélyebbre tudtam hatolni benne, erre felsikkantott, és elvette a kezét a csiklójáról, és ha lehet még hangosabban kezdett nyögdécselni. Már tényleg csak az orgazmus érdekelt, gyorsítottam a tempón amennyire csak tudtam, közben annyira tartottam a csípőjét amennyire csak lehetséges.
- Tölts meg, Android! Most! - ordította szinte Vera
Pár lökés után aztán megtörtént. Mai nap másodszor élveztem el ordítva, de ez most más volt, szinte magamból kikelve ordítottam és folytattam a lökéseket, az orgazmus a gerincemen az cikázott le fel óráknak tűnő másodpercekig. A világ kifényesedett és elsötétült, éreztem hogy puncija is össze - össze rándul, éreztem az orgazmusát és ez tovább röpített valami megfoghatatlan érzés kerített a hatalmába. Éreztem a heréim pulzálását, és abban a pillanatban az orgazmusom folytatódott, még két lökés és úgy éreztem hogy itt és most kiadtam magamból az elmúlt két év gyötrelmét és fájdalmát.
Húsz másodperccel később összeestem, egyenesen a szőnyegre rogytam. Nem emlékszem hogy bármikor is lett volna ilyen intenzív orgazmusom. Láttam hogy Vera is leszédeleg a puffról és mellém dől, hozzám dörgölődzik kis kifliben. Értem a célzást. A kanapén elérhető közelségben ott van egy pléd, azt magunkra terítem és ismét elborít minket az álom.Szextörténet ajánló:


Megdugott a masszőr


Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk, és viccből megjegyezte, hogy neki már a nyugdíjasházban a helye. Erre én megfogtam a karját azzal, hogy egy ereje teljében lévő fiatalember ne mondjon ilyet. Nagyon jó teste van, izmos, barna a bőre és a jobb karján van egy tetoválás. Nem kimondottan jóképű, ....

Titkos szex a szekrényben


– Gyere, a gardróbban nem fognak észrevenni – suttogta Kárcsi, miközben húzta magával a lányt. Yvettke kicsit megrémülve követte, nem szerette volna, ha bármi rosszat gondolnak róla, amiért az emeleti szobában egyedül maradt a fiúval. A lenti buliban ismerte meg Kárcsit, és csak beszélgetni akart vele nyugodtan, esetleg csókolózni, de semmi komolyat még. Most viszont lépések és nevetés közelített ....

Megraktak a buliban


Tavaly egy buliban harisnyában, magassarkú cipőben, nagyon csini ruhában, gyönyörűen kisminkelve, számon vérvörös rúzzsal, ugyanilyen színűre kilakkozott körmökkel, keresztbe tett lábakkal ültem egy szobában, három másik "csaj" társaságában. Beszélgettünk.

Bejött egy nagyon helyes, fiatal, vékony srác és láttam, hogy megtetszettem neki. Mi tagadás, ő is nekem, nagyon!

Rajongásom a nagy farkak iránt, családi szex


Hogy megértsétek történetem, az elejétől kell kezdenem életem bemutatását. A családom röviden: anyum 39 éves, még mindig csinos, nagy mellek-el megáldott nő (szerencsére ezt tőle örököltem), apum fiatalos 42 éves, egy testvérem van, egy báty, ő 25 éves sportos. Magamról: 21 éves vagyok, 178 cm, 56 kg, szőke haj és barna szem, mint már írtam jó mellekkel (85dd) megáldott a sors (és a genetika). Nev....

A lazulás és szopatás, második rész


Mikor visszaértünk a házhoz, rajtunk kívül nem volt még ott senki. Bevettük magunkat a fürdőszobába, hogy lemossuk magunkról a Tisza nem éppen tiszta vizét. A lány lassú, szexi táncba kezdett és lassan elkezdte simogatni a melleit a vékony felsőn keresztül. Kezei lesiklottak a felső aljára, majd lassan elkezdte felfelé húzni. Amikor épp előbukkantak volna a mellei, hirtelen elengedte a ruhát és na....

A feleségem nem kíván, ezért kezelésbe vettem Évát


Egy kis faluban a helyi szórakozóhelyen - ami mellesleg a törzshelyem - a pultos kisasszony mellé egy másik pultost vettek fel a nyár közeledtével. Azokon a napokon, amikor az új pultos - Éva - volt „szolgálatban” a forgalom szemlátomást nagyobb volt, mint amikor a régi pultos dolgozott. „Az új seprű” minden korosztályhoz tartozó férfi társam fantáziáját megtornáztatta, mert kedvessége mellett kor....
Szextörténet címkék

rajongó | pékség | tele gecivel | erőszakolt | hájas |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.