Strandolásnak indultIdén nyáron történt meg velem és az egyik barátommal ez az eset és most nektek is beszámolok róla. Egyik nap felhívott a barátom és kitalálta, hogy menjük le a közeli szabadstrandra fürdeni (helyet szándékosan nem írok csak annyit, hogy egy holtág). Én persze nem mondtam nemet és lementünk biciklivel. Mikor odaértünk mondta a haverom, hogy elmegy WC-re és átöltözni. De csak vártam és vártam de nem jött egy 10 perc eltelével aztán elindultam a WC felé, hogy megnézzem mi van. Akkor látom hogy a barátom beszélget két lány osztálytársával (tudniillik egy suliba járunk de nem egy osztályba). Na szóval ez a két lány talán az évfolyam legjobb két csaja, sülve főve együtt vannak. Az egyiket hívjuk most Petrának ő egy picit szemrevalóbb: szőke hátközépig érő haj, formás alkat, nem túl nagy de annál formásabb kézbe illő mellek és az a segg te jó ég. A másikat nevezzük Annának: szintén szőke vállig érő haj, egy picit magasabb mint Petra neki a mellei formásabbak és nagyobbak viszont a segge nem olyan jó. Velük beszélgetett a haverom mikor odaértem és azonnal mondta:
- Ő biztos tud nektek segíteni!
- Sziasztok, miben? - kérdeztem.
- Hát valami baj van a laptopommal és nem tudunk sorozatot nézni. - mondta Petra. ( Tragédia gondoltam magamban.)
Mivel értek hozzá így mondtam persze, legalább tovább nézhetjük őket bikiniben. Elindultunk a nyaraló felé és megtudtuk, hogy a nyaraló Annáéké és, hogy nincsenek itt a szülei és, hogy pár napra lejöttek. Közben odaértünk természetesen előre engedtük őket és beértünk a nyaralóba, ami nem volt túl nagy, de komfortos. Nem is lényeg, hogy mi volt a laptop baja de gyorsan meg voltam vele, közben dumátunk és előkerült egy üveg bor is, hozzáteszem nagyon meleg volt ami nem nagyon segített. Én nem szoktam olyan sokat inni most is csak mértékkel tettem. Egyszer csak mondta Anna, hogy bemegy valamiért, de mondta Petra, hogy ő is vele megy. Már legalább egy jó 5 perce elvoltak mi közben beszélgettünk a haverommal, hogy jó lenne valamit kezdeni a kialakult helyzettel. Nem sokkal később visszatértek és amit láttunk arra nem számítottunk: bikinifelső nélkül egy szál bikinialsóban jöttek vissza. A szemünk majd kiugrott a helyünkről. Kérdezték, hogy nem baj-e és, hogy a nagy meleg miatt vették le mi persze azonnal feleltünk, hogy nem. Eközben mindkettőnk fürdőnadrágjában elkezdett az a bizonyos kidudorodni amit észre is vettek a lányok. Velem szemben Petra ült aki ahogy észrevette a lábával meg is érintette a farkamat. Ekkor összenéztek Annával és azt mondták, hogy itt az idő felálltak és Petra az én kezemet Anna pedig a haverom kezét fogta meg és elindultunk a nyaralóba. Mivel nem volt nagy nekünk a nappali jutott ahol Petra neki is állt kényeztetni a farkamat.


- A jó munkáért jutalom jár. - mondta és ráköpött a makkomra.
Rettenetesen profin csinálta nem tudom, hogy csinált-e már hasonlót de akkor ez nem is érdekelt. Bő nyállal csinálta majd a nyelvével kezdett a makkomon körözni.

- Feküdj le a kanapéra úgy könnyebb - mondta.

Én persze elegett is tettem ennek és tovább hagytam, hogy csinálja, aminek meg is lett a gyümölcse pár perc múlva jeleztem Petrának, hogy jövök. Ő nem állt meg, hanem gyorsabban verte és nem is bírtam tovább telelőttem a száját. Elégedetten mosolygott és mondta:

- Most te jössz! - és már tolta is le az alsóját.

Elém tárult a gyönyörű borotvált puncija ami már nedves volt, meg is jegyeztem:

- Wow ez igen már jó nedves vagy.
- Csináld már el akarok menni! - kaptam a választ.
Én eleget is tettem ennek a kérésnek és nekiálltam ezt a csodálatos puncit kinyalni. Kevesebb ideig bírta mint én, hiszen ha csináltam pár percig már éreztem, hogy közel van a csúcshoz. Kölcsön kenyér visszajár alapon én sem lassítottam, egyre gyorsabban zihált, a teste megfeszült és hangos nyögések közepette elélvezett.

- Húh, egy-egy - mondta. De nem csak a számban szeretném érezni a farkadat és felkelt a kanapéról.

Mint egy istennő így meztelenül gondoltam magamban. Az imént mentem el, de a faszom már is harcra kész volt, azonnal betettem a meleg, nedves puncijába. Ezt ő egy halk nyögéssel konstratálta. Elkezdtünk szexelni misszionárus pózban ami neki nagyon tetszett. Először lassan, érzékien csináltam majd kérésére gyorsítottam, de lehet nem kellett volna hiszen teste újra megfeszült és ismét hatalmasatt élvezett.

- Kettő-egy ide - mondtam.
- Ez nem ér, na várj nem sokáig vezetsz majd.

Ismét lefeküdtem és a már jól ismert technikát alkalmazva igen gyorsan kiegyenlített.

- Kettő-kettő!
- Egy istennő vagy - jött a válaszom.
- Tudom - felelte, de nem érek rá még meg akarlak lovagolni.

Nem is hittem a fülemnek, de mire észbe kaptam volna már bele is ült. Leírhatatlan érzés volt ahogyan csinálja. Közben én a melleivel játszottam, ami nagyon bejött neki. Nem akartam elmenni harnadszorra így ismét egy kis szopás után a misszionárus következett. Éreztem, hogy mindjárt végem amit jeleztem is neki. Erre ő felkelt és azt mondta:

- Előbb én, majd utána „meghálálom".

Nem mondhattam nemet ennek az istennőnek, ígyhtát ismét a lábai között találtam magamat. Ismét a nyelvemmel és az ujjaimmal kényezettem. Megint hamar elment. Ez a gyengéje gondoltam magamban.

- Feküdj le - utasított.
Hihetetlen ez a csaj és a szopása valami elképesztő. Nem kellett sok és jeleztem hogy mindjárt elmegyek, ő az arcára mutatott hiszen a szája tele volt, de nem sokáig, mert kihúztam a farkamat és telelőttem az arcát.

- Jó fiú - mondta majd felállt.

Én még feküdtem egészen addig ameddig le nem jött az emeletről Anna és a barátom.

- Még egy zuhanyzás hátra van - kiabált a fürdőből Petra.
- Megyek - feleltem még egyszer ezt a testet látni akrom gondoltam magamban és mentem is a hang után. A zuhany alatt még játszottunk egy kicsit egymással és aztán jöhettek Annáék. Miután ők is végeztek leültünk és megbeszéltük a történteket. Mi a haverommal viszont jeleztük, hogy lejárt az idő, hiszen még haza is kell érni. Mielőtt elköszöntünk Petra a megjegyezte:

- Nem ez volt az utolsó.
Így jöttünk el, fürdeni akartunk, de valami egészen más lett a vége.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Tényezők


Be kell látnom, hogy nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy én szeretném. Bár jó nekem, és nem bánom, akármit is tettem, de ez most komolyan elgondolkodtatott. Kedden Találkoztam Botonddal, aki kicsit furcsa volt. Egész este puszilgatott és marasztalt, hogy aludjak nála. Nem akarok belebonyolódni.
Nem az.. mert jófej és tudnék szerelmes lenni. Csak egyszerűen nem akarok.
Félek az ....

Különös masztizás


Különös masztizás

kilencvenes évek elején történt minden.19 éves voltam, egy karbantartó mûhelyben dolgoztam.Édesanyámmal éltünk ketten, aki apámtól már bõ 3 éve külön élt.


A meztelen megjelenés nem igazán okozott gondott a családban.Tehát ha egyikõnket meglátta a másik meztelenül,nem jelentett különösebb problémát.


Olyan 17-18 évesen kezdtem fig....

A domina, és a két szolga


- Szexiangyal29? - kérdezte fekete hajú, szigorú tekintetű nő. Szemüvegén megcsillant az alkonyati napfény.

- Ó... - mosolyodott el a szőke, fitos orrú lány, és kezet nyújtott. - Igen, én vagyok. Laura.

- Szathmáry Zsófia - fogott kezet vele a nő, és letette aktatáskáját az egyik székre a cukrászda teraszán.

- Szép ez a hely - mondta Laura. - Jó választás vol....

Szexmániás család


Balázs vagyok, 19 éves és vidéken élek nővéremmel valamint anyukámmal. Nővérem 29 éves, vékony leányzó, míg anyukám 53 éves, kissé molett. Amióta a fantáziám és szexuális életem beindult, mindig is aggódtam kicsit, hogy a perverzióim kicsit betegesek. Az utóbbi hetekben megtudtam, hogy kitől örököltem és, hogy ezzel nem vagyok egyedül családon belül. Nővérem évek óta egyedülálló, elég válogatós a ....

A versengés, lovat szoptunk


A csajokkal minden évben megrendeztük a magunk kis versenyét. Első gimiben még csak minél több pasival kellett csókolozni (természetesen csak felsőbb évfolyamokból). Nem én nyertem. Másodikban csak az maradt a csapatban, aki teljesen kiborotválta a punciját. Mondanom sem kell hogy otthon nem győztem rejtőzködni anyám elől, aki rettenetesen kiváncsi. Harmadikban le kellett feküdni valakivel az oszt....

Eszter ismét szopik, de nem a kút mögött


- Nézd Eszter, szeretnélek megbaszni!

Ez a durvának ható mondat egy szilveszteri buliban hangzott el, amikoris az eléggé felfokozott hangulatban az alkoholtöbblet hatására megmozdultak az ajkaim. Eszter a kolleganőm volt, sőt mi több a főnököm is. A pofátlanság határát súrolták az elhangzott szavak, de a harsogó zene, a villogó fények és az egész szituáció miatt nem volt az.
....Szextörténet címkék

saját | apos baszás | szőrmebunda | csurog | az ajándék |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.