Strandolásnak indultIdén nyáron történt meg velem és az egyik barátommal ez az eset és most nektek is beszámolok róla. Egyik nap felhívott a barátom és kitalálta, hogy menjük le a közeli szabadstrandra fürdeni (helyet szándékosan nem írok csak annyit, hogy egy holtág). Én persze nem mondtam nemet és lementünk biciklivel. Mikor odaértünk mondta a haverom, hogy elmegy WC-re és átöltözni. De csak vártam és vártam de nem jött egy 10 perc eltelével aztán elindultam a WC felé, hogy megnézzem mi van. Akkor látom hogy a barátom beszélget két lány osztálytársával (tudniillik egy suliba járunk de nem egy osztályba). Na szóval ez a két lány talán az évfolyam legjobb két csaja, sülve főve együtt vannak. Az egyiket hívjuk most Petrának ő egy picit szemrevalóbb: szőke hátközépig érő haj, formás alkat, nem túl nagy de annál formásabb kézbe illő mellek és az a segg te jó ég. A másikat nevezzük Annának: szintén szőke vállig érő haj, egy picit magasabb mint Petra neki a mellei formásabbak és nagyobbak viszont a segge nem olyan jó. Velük beszélgetett a haverom mikor odaértem és azonnal mondta:
- Ő biztos tud nektek segíteni!
- Sziasztok, miben? - kérdeztem.
- Hát valami baj van a laptopommal és nem tudunk sorozatot nézni. - mondta Petra. ( Tragédia gondoltam magamban.)
Mivel értek hozzá így mondtam persze, legalább tovább nézhetjük őket bikiniben. Elindultunk a nyaraló felé és megtudtuk, hogy a nyaraló Annáéké és, hogy nincsenek itt a szülei és, hogy pár napra lejöttek. Közben odaértünk természetesen előre engedtük őket és beértünk a nyaralóba, ami nem volt túl nagy, de komfortos. Nem is lényeg, hogy mi volt a laptop baja de gyorsan meg voltam vele, közben dumátunk és előkerült egy üveg bor is, hozzáteszem nagyon meleg volt ami nem nagyon segített. Én nem szoktam olyan sokat inni most is csak mértékkel tettem. Egyszer csak mondta Anna, hogy bemegy valamiért, de mondta Petra, hogy ő is vele megy. Már legalább egy jó 5 perce elvoltak mi közben beszélgettünk a haverommal, hogy jó lenne valamit kezdeni a kialakult helyzettel. Nem sokkal később visszatértek és amit láttunk arra nem számítottunk: bikinifelső nélkül egy szál bikinialsóban jöttek vissza. A szemünk majd kiugrott a helyünkről. Kérdezték, hogy nem baj-e és, hogy a nagy meleg miatt vették le mi persze azonnal feleltünk, hogy nem. Eközben mindkettőnk fürdőnadrágjában elkezdett az a bizonyos kidudorodni amit észre is vettek a lányok. Velem szemben Petra ült aki ahogy észrevette a lábával meg is érintette a farkamat. Ekkor összenéztek Annával és azt mondták, hogy itt az idő felálltak és Petra az én kezemet Anna pedig a haverom kezét fogta meg és elindultunk a nyaralóba. Mivel nem volt nagy nekünk a nappali jutott ahol Petra neki is állt kényeztetni a farkamat.


- A jó munkáért jutalom jár. - mondta és ráköpött a makkomra.
Rettenetesen profin csinálta nem tudom, hogy csinált-e már hasonlót de akkor ez nem is érdekelt. Bő nyállal csinálta majd a nyelvével kezdett a makkomon körözni.

- Feküdj le a kanapéra úgy könnyebb - mondta.

Én persze elegett is tettem ennek és tovább hagytam, hogy csinálja, aminek meg is lett a gyümölcse pár perc múlva jeleztem Petrának, hogy jövök. Ő nem állt meg, hanem gyorsabban verte és nem is bírtam tovább telelőttem a száját. Elégedetten mosolygott és mondta:

- Most te jössz! - és már tolta is le az alsóját.

Elém tárult a gyönyörű borotvált puncija ami már nedves volt, meg is jegyeztem:

- Wow ez igen már jó nedves vagy.
- Csináld már el akarok menni! - kaptam a választ.
Én eleget is tettem ennek a kérésnek és nekiálltam ezt a csodálatos puncit kinyalni. Kevesebb ideig bírta mint én, hiszen ha csináltam pár percig már éreztem, hogy közel van a csúcshoz. Kölcsön kenyér visszajár alapon én sem lassítottam, egyre gyorsabban zihált, a teste megfeszült és hangos nyögések közepette elélvezett.

- Húh, egy-egy - mondta. De nem csak a számban szeretném érezni a farkadat és felkelt a kanapéról.

Mint egy istennő így meztelenül gondoltam magamban. Az imént mentem el, de a faszom már is harcra kész volt, azonnal betettem a meleg, nedves puncijába. Ezt ő egy halk nyögéssel konstratálta. Elkezdtünk szexelni misszionárus pózban ami neki nagyon tetszett. Először lassan, érzékien csináltam majd kérésére gyorsítottam, de lehet nem kellett volna hiszen teste újra megfeszült és ismét hatalmasatt élvezett.

- Kettő-egy ide - mondtam.
- Ez nem ér, na várj nem sokáig vezetsz majd.

Ismét lefeküdtem és a már jól ismert technikát alkalmazva igen gyorsan kiegyenlített.

- Kettő-kettő!
- Egy istennő vagy - jött a válaszom.
- Tudom - felelte, de nem érek rá még meg akarlak lovagolni.

Nem is hittem a fülemnek, de mire észbe kaptam volna már bele is ült. Leírhatatlan érzés volt ahogyan csinálja. Közben én a melleivel játszottam, ami nagyon bejött neki. Nem akartam elmenni harnadszorra így ismét egy kis szopás után a misszionárus következett. Éreztem, hogy mindjárt végem amit jeleztem is neki. Erre ő felkelt és azt mondta:

- Előbb én, majd utána „meghálálom".

Nem mondhattam nemet ennek az istennőnek, ígyhtát ismét a lábai között találtam magamat. Ismét a nyelvemmel és az ujjaimmal kényezettem. Megint hamar elment. Ez a gyengéje gondoltam magamban.

- Feküdj le - utasított.
Hihetetlen ez a csaj és a szopása valami elképesztő. Nem kellett sok és jeleztem hogy mindjárt elmegyek, ő az arcára mutatott hiszen a szája tele volt, de nem sokáig, mert kihúztam a farkamat és telelőttem az arcát.

- Jó fiú - mondta majd felállt.

Én még feküdtem egészen addig ameddig le nem jött az emeletről Anna és a barátom.

- Még egy zuhanyzás hátra van - kiabált a fürdőből Petra.
- Megyek - feleltem még egyszer ezt a testet látni akrom gondoltam magamban és mentem is a hang után. A zuhany alatt még játszottunk egy kicsit egymással és aztán jöhettek Annáék. Miután ők is végeztek leültünk és megbeszéltük a történteket. Mi a haverommal viszont jeleztük, hogy lejárt az idő, hiszen még haza is kell érni. Mielőtt elköszöntünk Petra a megjegyezte:

- Nem ez volt az utolsó.
Így jöttünk el, fürdeni akartunk, de valami egészen más lett a vége.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A kis domina


A Márki csodálkozva nézte a nagyáruház vasárnapi bevásárló közönségét. Nem zavarta a tömeg, hisz neki nem kellett tolongani a sorok között. Türelmesen várt, míg barátai bevásároltak. Sok szép nő ment el mellette, jó volt nézni mozgásukat, a rövid és furfangosan szabott ruhák alól elővillanó barna testrészeket.
Jóleső, kicsit kába állapotából a mobil csengése ébresztette. A kijelzőn egy isme....

Anális élvezetek


Kata halkan felszisszent, mikor a víz kényes pontjához ért. Hiába volt 26 fokos a Balaton, mégis kínos lassúsággal haladt benne befele. A férje már messze úszott, a lány már alig látta. Kicsit morcosan lökött egyet a matracon, amit maga mellett tologatott. Igazán megvárhatta volna, míg beér. Ekkor néhány tini robbant be mellette a vízbe, és vad nevetéssel fröcskölték egymást. Persze Kata is jócská....

Unokahúgik partiban


A történet ott kezdődik, hogy van két meseszép unokahúgom akik ikrek. Hívjuk őket Jankának és Eszternek.
Janka szőke igen formás lány és kettejük közül ő a dominánsabb, Eszter feketehajú kicsit kisebb idomokkal rendelkezik mint Janka.
Nem messze laknak tőlünk így mikor erre járnak mindig benéznek hozzánk. Egy ilyen látogatás alkalmával beszéltük meg, hogy el kellene menni közösen egy....

Leszoptam két faszt


Két hete történt, meglepő módon nálunk, ahová pedig soha senki nem teszi be a lábát, főleg nem fiúk.
Érdekes, mert az előtte levő nap benn maradtunk az osztályban és pont erről beszéltünk. Ki mit merne kivel. Persze egy idő után rájöttek, hogy engem nem érdemes heccelni, túl sok mindent bevállalok és szinte akárkivel. Alapból örültem, amikor olyan dolgokkal húztak, hogy nem merem megcsókoln....

Szex idős nővel


Az újságos bódénál egy hatvanon felüli hölgy társkereső lapot vett előttem. Vettem egy napilapot, leültem egy padra és figyeltem őt, egy másik padra ült és olvasott. Kisvártatva odajött.

– Elnézést lenne egy tolla kölcsön?

– Igen, tessék!

– Leülhetek ön mellé?

– Igen, üljön csak le!

Adtam neki tollat.

– Házas....

Anya és lánya


Jani 35 barátomhoz át csoszogtam Andrea a felesége 40 van egy 15 éves fiuk Norbert
Magamról Tibi 45 feleségem Edit 38 van két fiunk Péter 13, Ádám 15.
Vidéken lakunk egy Kisfaluban egymás melletti házban mikor kilépek a ház ajtaján látom az egyik kisszoba ablakát ami rendszerint nyitva, barátom meg kis feleségem
a városban dolgozik egy nagy gyárban egy cégnél. Andrea meg én....
Szextörténet címkék

belehugyozok | szőke | fĂĄj | kapucni | fenekelés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.