Segítettem egy lánynak a suliból


Cím
Iskola vége volt már javában június pont az év végi jegyek lezárása előtt. Nekem nem kellett semmiből javítani de nem volt mindenki ilyen szerencsés. Egyik nap délután kaptam egy messenger üzenetet Edinától. Ő az évfolyamra járt egy másik osztályba. Leírta, hogy az egyik osztálytársam mondta neki, hogy én tudok segíteni. Megkérdeztem, hogy miben. Azt mondta egy beadandót kell készíteni történelemből a Trianoni békéről és, hogy ezen múlik a jegye. Én mivel elég jó vagyok töriből így elvállaltam, hogy segítek, meg persze Edina is kifejezetten szép lány volt. Hosszú szőke haja, nagyon jó alakja az atlétikától, iszonyatosan jó segge és a mellei is kézbeillőek voltak, egyszóval tökéletes. Meg is beszéltük, hogy pénteken átmegyek hozzájuk és segítek megcsinálni. Így is történt pénteken suli után hazamentem ebédelni majd biciklivel elmentem a megadott címre. Az anyja nyitott ajtót.

- Jó napot! Edinához jöttem segíteni - mondtam.
- Szia, gyere beljebb, már nagyon várt.

Beléptem a házba, nagyon igényes és szép volt Edina egy fekete eléggé rövid nadrágban és egy pólóban fogadott.

- Szia, mehetünk?
- Persze - feleltem.
- Okés erre gyere.

Beinvitált a szobájába, ahol semmi különös nem volt, egy szekrény, egy íróasztal, egy teljesen átlagos szoba. Bele is kezdtünk a munkába, már legalább egy órája csináltuk és majdnem kész is voltunk amikor felszólt az anyukája:

- Gyerekek nekünk el kell mennünk a mamához.
- Rendben anya - felelte Edina.

Megtudtam, hogy a mamája egy másik városban lakik és nem szoktak gyorsan szabadulni, így egy jódarabig kettesben leszünk. Én nem bántam, legalább tovább gyönyörködhettem Edinában. Befejezük a feladatot én pedig már indulni készültem amikor Edina beszaladt a házba és azt mondta egy pillanat. Vártam majd megszólalt:

- Gyere vissza egy kicsit!
- Miért? - kérdeztem.
- Valamit itt hagytál! - jött a válasz.

Visszamentem hát és amit láttam arra nem számítottam. Edina ott állt a nappali közepén fehérneműben. A szemeim majd kiugrottak a helyéről.

- Na mire vársz gyere ide, itt van!

Nekem sem kellett kétszer mondani már mentem is amint odaértem azonnal megcsókolt.

- Ez most hogy jött? - kérdeztem.
- Nem az a lényeg. - jött a válasz.

Megfogta a kezem és a szobája felé vettük az irányt. Lefeküdt az ágyra majd én megszabadítottam a fehérneműtől és máris a lábai között találtam magam. Isteni íze volt a nedves puncijának. Az ujjamal és a nyelvemmel is kényeztettem a kis barlangját amit ő halk nyögésekkel jutalmazott. Éreztem, hogy közel van a csúcshoz, így nem lassítottam. Egy fél perc múlva pedig a teste remegni kezdett, lábait összeszorította és nagyokat nyögött, elélvezett.

- Na mostmár túl sokat kaptál, én jövök - feleltem.
- Ez nem ér, na add a faszod!

Nem kellett kétszer mondani, én lefeküdtem az ágyra és átadtam magam az élvezetnek. Nem csinálta rosszul, nem volt profi. Elég hosszasan szopott, hiszen amikor már menni akartam ő elszorította kissé a farkam tövét így tovább bírtam, de nem a végtelenségig egyszer csak nem elszorította, hanem rántott még kettőt, na itt lett végem. Hatalmasat élveztem a szájába és az arcára.

- Azt hiszem ez megteszi kiengesztelésnek - mondtam
- Reméltem is, minden technikámat bevetettem.

Azt éreztem gondoltam magamban. De nem sok időm volt gondolkaodni hiszen újra a szájába kapta.

- Mit csinálsz? - kérdeztem.
- Mit, így nem tudsz megdugni - jött a válasz.

Nem akartam hinni a fülemnek, azt hittem egy kis szopás aztán vége is, azt álmomban sem gondoltam volna, hogy azt akarja, hogy meg is dugjam.

- De a szüleid? Mi lesz ha hazaérnek? - kérdeztem

Erre már nem érkezett válasz, hiszen időközben újra kemény lettem és már bele is ült a farkamba. Ekkor minden elszállt bennem és semmi sem érdekelt csak ez a csaj és amit csinál. Így csináltuk egy darabig aztán fordultunk, ő került alulra én pedig felülre. Azt kérte keményen basszam meg én eleget is tettem ennnek a kérésnek. Már éreztem, hogy közel jár, de túl közel volt. A teste rángani kezdett a puncija pedig a farkam köré szorult. Isteni érzés volt. Nem hagytam abba, hiszen én is el akartam menni amit mondtam is neki. Ekkor felkelt és olyan gyorsan kezte el verni a farkamat, hogy szerintem tíz rántás után ismét telelőttem az arcát. Ekkor elégedetten mosolygott.

- Húh ez igen, gyere zuhanyozni mert lassan hazaérnek anyámék - mondta.

Én nem haboztam egy gyors zuhanyzás után felöltöztem és hazaindultam. Azóta nem beszéltünk mert neki lett barátja, de nem bántam meg ezt a péntek délutánt.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Anya-lánya délután


Egy forró májusi délután Nikoletta hazafelé tart a munkából. Ő egy gyönyörű szép, negyvenes éveinek elején járó nő. Rövid göndör sötét haja van és korát meghazudtoló lányos arca. Formás teste és feszes cicije alapján meg sem mondható, hogy van egy 23 éves lánya. Igen fiatalon vágott bele az anyaságba. Mindössze 19 éves volt, mikor megszületett Kriszta.
Az évek múlásával Kriszta szépen fel....

A Nagybácsi és fiatal srácok élvezete


Már férjnél voltam amikor az egyik alkalommal felmentünk egy harmadik emeleti lakásba ahol a férjem nagybátya lakott. Azért mentünk fel mert szólt segítsünk rajta nagyon beteg. Kiderült valahol megfázott és a láza is magas volt. Erre a férjem felhívta az ügyeletet és azok kijöttek és ellátták,majd adtak egy injekciót és elmentek. Mondták,hogy minden nap szóljanak és eljönnek beadni.

....

egy régi munkatársnőmmel


Tehát az első 2001. vagy 2002. áprilisában történt. Ekkor már pár hónapja találkozgattam egy lánnyal, aki abban az irodaházban dolgozott ahol én is. Barátságnak indult, majd szép lassan eljutottunk az első csókig, ölelésig, simogatásig. Ez persze mind munkaqidőben, az egyik félreeső lépcsőházban, mert neki és nekem is párom volt, s a munkahelyen kívül nem igazán volt megoldható a találkozás. A név....

A két öreglány


Éváról, a szomszédomról már írtam. Akkor jöttem össze vele, mikor a férje, Péter kórházba került. Sajnálatos módon, Péter betegsége komolynak bizonyult, így nemrégen elhunyt szegény. Évával, alkalomszerűen, azóta is találkozgatok, ha a feleségem nincs otthon. A minap nagyon meglepett.

– Gyere át, valami van a beltérivel!- szólt át mobilon.

Átmentem, s meglepetésemre É....

Átbaszott hétvége III.


Átbaszott hétvége III

A péntek déli és esti nagy közös szex után még megittunk pár pohár bort, és megbeszéltük a történteket. Mindenki nagyon élvezte, én voltam az újdonság a történetben, ők még voltak együtt, de pasi pasival nem. Amikor már eléggé piások és fáradtak voltunk lassan elaludtunk, természetesen mindenki meztelenül, mert erről szol ez a hétvége.
Szombat reggel 9 ....

A titkárnő utolsó napja - Japán szextörténet


Kapkodva újítom a sminkemet a munkahelyi mosdóban, sietni kell, ma van a budapesti képviselet tízéves évfordulója, ma eleve délre jöttünk csak be, és most a hivatalos munkaidő lejártával kezdetét veszi a titkársági váróban a szabadbuli. Ehhez kell gyorsan megújítani a sminket, pontosabban nem is megújítani, hanem előre megtervezetten megerősíteni, a szolid munkahelyi sminket bulikifestéssé átrajzo....
Szextörténet címkék

travival | őnök | az iskolai szexvizsgálat | az utolso vonat | háziasszony a swinger klu |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.