Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-Hát látszik Tóni hogy legjobb haverok vagyunk egy rugóra jár az agyunk. Mondta nevetve
-Ja-ja mindörökké haverok és mosolyogtam
Be ültünk egy romkocsmába sörözni és beszélgetni és jókat viccelődni. Aztán Béci kérdezet valamit amin meg lepődtem.
 - Most az előbb ahogy láttuk azt két homit enyelegni neked nem kelltette fel azt a kíváncsiságot hogy ki próbáld a szexet egy férfival?
-Nem-nem igazán és el nevettem magam
-Biztos, egy kicsit semm ? Kérdezte és utána elmosolyodot olyan huncutan
-Biztos. Miért neked fel keltette? Megint el nevettem magam
Ezután éreztem hogy a lábfejét csúsztatja a lábszáramon egészen a farkamig és simogatja. Lefagytam nem akartam el hinni h ez velem történeki meg de jó érzes volt mert éreztem hogy kezd kéményedni a faszom és emiatt zarvarban is jöttem.
-Öö ki szaladok a mozsdóba . Mondtam zavartan
-Oké menjél csak. Mondta és nevetet meg rám kacsintott.
Szaldtam a wc-re ahogy csak tudtam nem akartam hogy bárki meg lássa hogy állok mint a cövek. Gyorsan bezárkóztam az eggyik fülkébe és el kezdtem kiverni magamnak és közben arról fantáziáltam hogy egy dögös csajt kefélek, de nem tudtam elmenni, kúrvára idegesített. Kopogást hallok a fülke ajtaján.
-Tóni itt vagy? Engedjbe segíteni szeretnék. Szólal meg hallkan Béci
Kinyitom az ajtót, bejön, vissza zárom az ajtót, elémtérdel és fel le mozgatja a kezét a farkamon .
-Gyönyürű a péniszed, de befogom nyelni. Mondja halkan.
Tényleg benyelte a 16 centis farkamat de tövig . Fel és le mozgot a farkamon egyre gyorsabban, én meg majdnem fel akartam nyögni kibaszot hangosan ezért gyorsan a karomba haraptam, nem akartam hogy meg hallják.
Utána érzem hogy elduranok a szájában és ő nyeli le a spermámat az utolsó cseppig . Fel áll, én e közben veszem fel a nadrágom. Azt sugta a füllembe :
-Olyan finom voltál. Utána meg csókolt
-Azta kúrva. Ennyi jött ki a számon
-Gyere fel hozzám hid el nem fogod meg bánni
Azon kaptam magam hogy már fent vagyunk nálla, izgultam mert még sosem csináltam ilyet
Levetköztünk teljesen meztelenre egymással szemben, mikor meg láttam a faszát volt vagy 20cm és kúrva vastag volt. Szóvá is tettem h
-Hát ezt tuti nem tudom benyelni bazdmeg!
Béci csak nevetet utána megcsókolt
-Nem kell benyelned az egészet úgy szopjál le ahogy jól esik , ja és jól meg leszel baszva erre elmosolyodot.
Elétérdeltem bekaptam a gyönyörű makkját és szopogatni kezdtem utána lejebb csúsztattam a szám és szoptam tovább. Utána ki vette a faszát a számból és megcsapta vele az arcom.
-Mi a fa.. nem tudtam végig mondani mert befogta a számat
-Meny fel az ágyra és feküdj hasra.
Szót fogadtam és be is púcsítottam neki.
-Na ezt már szeretem Tóni, imádom a formás segged. És a fenekembe harapot. El kezdte bőnyállal nyalni az ánuszom . Nagyon kellemes érzés volt fel is nyögtem. Utána ki vett egy sikosítót az éjeli szekrényből, bekente vele az ánuszom 2 ujjal és a saját péniszét is jó vastagon be kente. Csak a kupak volt még bent de fájt, szóltam is neki . Erre azt mondta:
-Mert nem lazultál el. Elkezdte simogatni a farkam meg a hátam csókolgatni . Nagyon jól eset. Aztán csak azt veszem észre hogy belém hatolt teljesen , fantasztikus volt. Elkezdte lassan és egyre gyorsabban belém verni . Hatalmasakat nyögtünk.
-Feküdj a hátadra kérlek . Szólalt meg és ki vette. Le feküdtem hanyat rám feküdt és dugot tovább és smároltunk közben. Kis idő elteltével kivette és a mellkasomra verte a spermáját és lenyalta a mellkasomról. Megcsókolt utána a füllembe sugta imádom a kemény farkad, utána csókolgatta a nyakam. A füllébe sugtam:
-szopjál le úgy mint a wc-ben és meg csókoltan. Nem csalódtam, leszopot és le is nyelte. Hatalmasat nyögtem. Utána átkarolt meg csókolt.
-Hát ez kibaszot jó volt. Ennyi jött ki a számon
VÉGE
Beküldő:Domi


Szextörténet ajánló:


Szolgáló lány, bdsm


Egy farsangi estén ahol a szebbnél szebb jelmezek bemutatásra kerül.
De azon az estén... megjelent egy titokzatos lány, kinek felszolgáló ruhája volt.
A szoknya rövidkés régi idők hangulatát vissza idézve ki látszott belőle feneke, amit termesztésen nem is bántak a fiatal emberek, kiknek arcán kicsi kaján mosoly.
A felszolgáló nőt úgy hívták Erika, alaposan oda figyelt alakjár....

Anyukám barátnőjét dugtam meg.


Így utólag átgondolva már régen kiszemelt magának anyukám barátnője.Kikapós nagy seggű asszonyság volt,a családi veszekedésük alkalmával gyakran aludt nálunk,a bátyám és az én szobámban,egy szobában aludtunk.Mindig célozgatott rá,hogy milyen jóképű fiúcska vagyok,és mikor nem volt itthon senki,akkor mindig úgy hajolgatott előttem,hogy lássam a seggét.16 éves voltam és még szűz,féltem kezdeményezni....

A két öreglány


Éváról, a szomszédomról már írtam. Akkor jöttem össze vele, mikor a férje, Péter kórházba került. Sajnálatos módon, Péter betegsége komolynak bizonyult, így nemrégen elhunyt szegény. Évával, alkalomszerűen, azóta is találkozgatok, ha a feleségem nincs otthon. A minap nagyon meglepett.

– Gyere át, valami van a beltérivel!- szólt át mobilon.

Átmentem, s meglepetésemre É....

Forró szex 2 fiatal sissyvel


Egy ideje már játszottam a gondolattal, hogy 44 évesen valami újat keresek a szex terén. A Pride felvonulásokon láttam nagyon helyes fiatal fiúkat nőnek öltözve és elgondolkodtam rajta, hogy milyen lenne, ha az egyikőjükkel ágyba bújhatnék. Nem mondom, hogy nem gondoltam erre korábban is, de a feleségem és szeretőim mellett mindig is ki voltam elégítve szexuálisan. Hetekig nézegettem a meleg társk....

Negyvenes házaspár hármasban


Mindketten ötvenes éveinkhez közeli pár vagyunk, de ez nem látszik, mert a fiatal fiúk is megfordulnak utánam, pedig semmi extra, csak jól tartom magam. Férjem pedig azt mondja: egyszer az életben minden nőnek kijárna, hogy az ilyen kíváncsisága is kielégüljön. Írtunk is közösen egy fantázia történetet, ami ott motoszkál bennünk, és ha találnánk egy ilyen fiatal, nagy farkú, intelligens srácot egy....

A segírőkész alkalmazott, titkárnő szex


Forró nyári napon történt.... Vége lett az iskolának, s mindenki ment nyaralni, én is a nyaralásra készültem, de előtte elakartam végezni a nyári házi feladatot, s az volt a házi feladat, hogy írjak egy irdodáról. Megvolt miszerint kell megírnom a házi feladatomat. Ezért elmentem egy budapesti nagy irodába, ahol már, két héttel előbb lefoglaltam az időpontot. Mikor odaértem a recepcion ezt mondtá....Szextörténet címkék

tele | dorka | 12 evesen | popomba | férjemet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.