Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-Hát látszik Tóni hogy legjobb haverok vagyunk egy rugóra jár az agyunk. Mondta nevetve
-Ja-ja mindörökké haverok és mosolyogtam
Be ültünk egy romkocsmába sörözni és beszélgetni és jókat viccelődni. Aztán Béci kérdezet valamit amin meg lepődtem.
 - Most az előbb ahogy láttuk azt két homit enyelegni neked nem kelltette fel azt a kíváncsiságot hogy ki próbáld a szexet egy férfival?
-Nem-nem igazán és el nevettem magam
-Biztos, egy kicsit semm ? Kérdezte és utána elmosolyodot olyan huncutan
-Biztos. Miért neked fel keltette? Megint el nevettem magam
Ezután éreztem hogy a lábfejét csúsztatja a lábszáramon egészen a farkamig és simogatja. Lefagytam nem akartam el hinni h ez velem történeki meg de jó érzes volt mert éreztem hogy kezd kéményedni a faszom és emiatt zarvarban is jöttem.
-Öö ki szaladok a mozsdóba . Mondtam zavartan
-Oké menjél csak. Mondta és nevetet meg rám kacsintott.
Szaldtam a wc-re ahogy csak tudtam nem akartam hogy bárki meg lássa hogy állok mint a cövek. Gyorsan bezárkóztam az eggyik fülkébe és el kezdtem kiverni magamnak és közben arról fantáziáltam hogy egy dögös csajt kefélek, de nem tudtam elmenni, kúrvára idegesített. Kopogást hallok a fülke ajtaján.
-Tóni itt vagy? Engedjbe segíteni szeretnék. Szólal meg hallkan Béci
Kinyitom az ajtót, bejön, vissza zárom az ajtót, elémtérdel és fel le mozgatja a kezét a farkamon .
-Gyönyürű a péniszed, de befogom nyelni. Mondja halkan.
Tényleg benyelte a 16 centis farkamat de tövig . Fel és le mozgot a farkamon egyre gyorsabban, én meg majdnem fel akartam nyögni kibaszot hangosan ezért gyorsan a karomba haraptam, nem akartam hogy meg hallják.
Utána érzem hogy elduranok a szájában és ő nyeli le a spermámat az utolsó cseppig . Fel áll, én e közben veszem fel a nadrágom. Azt sugta a füllembe :
-Olyan finom voltál. Utána meg csókolt
-Azta kúrva. Ennyi jött ki a számon
-Gyere fel hozzám hid el nem fogod meg bánni
Azon kaptam magam hogy már fent vagyunk nálla, izgultam mert még sosem csináltam ilyet
Levetköztünk teljesen meztelenre egymással szemben, mikor meg láttam a faszát volt vagy 20cm és kúrva vastag volt. Szóvá is tettem h
-Hát ezt tuti nem tudom benyelni bazdmeg!
Béci csak nevetet utána megcsókolt
-Nem kell benyelned az egészet úgy szopjál le ahogy jól esik , ja és jól meg leszel baszva erre elmosolyodot.
Elétérdeltem bekaptam a gyönyörű makkját és szopogatni kezdtem utána lejebb csúsztattam a szám és szoptam tovább. Utána ki vette a faszát a számból és megcsapta vele az arcom.
-Mi a fa.. nem tudtam végig mondani mert befogta a számat
-Meny fel az ágyra és feküdj hasra.
Szót fogadtam és be is púcsítottam neki.
-Na ezt már szeretem Tóni, imádom a formás segged. És a fenekembe harapot. El kezdte bőnyállal nyalni az ánuszom . Nagyon kellemes érzés volt fel is nyögtem. Utána ki vett egy sikosítót az éjeli szekrényből, bekente vele az ánuszom 2 ujjal és a saját péniszét is jó vastagon be kente. Csak a kupak volt még bent de fájt, szóltam is neki . Erre azt mondta:
-Mert nem lazultál el. Elkezdte simogatni a farkam meg a hátam csókolgatni . Nagyon jól eset. Aztán csak azt veszem észre hogy belém hatolt teljesen , fantasztikus volt. Elkezdte lassan és egyre gyorsabban belém verni . Hatalmasakat nyögtünk.
-Feküdj a hátadra kérlek . Szólalt meg és ki vette. Le feküdtem hanyat rám feküdt és dugot tovább és smároltunk közben. Kis idő elteltével kivette és a mellkasomra verte a spermáját és lenyalta a mellkasomról. Megcsókolt utána a füllembe sugta imádom a kemény farkad, utána csókolgatta a nyakam. A füllébe sugtam:
-szopjál le úgy mint a wc-ben és meg csókoltan. Nem csalódtam, leszopot és le is nyelte. Hatalmasat nyögtem. Utána átkarolt meg csókolt.
-Hát ez kibaszot jó volt. Ennyi jött ki a számon
VÉGE
Beküldő:Domi


Szextörténet ajánló:


A varázsgolyó


A hold vigyorgó, ostoba arcként lebeg a falu mozdulatlan, néma teste felett. Az utcák üresek, néha egy-egy gajdoló részeg tűnik fel, amint hazafelé ballag az iskolai buliról. A lámpák fénye sárga patakokban folyik végig a kövezeten, a fák árnyai hidakként keresztezik őket. A levegő balzsamos, tücsökciripelés s láthatatlan éji állatok lehelik be a település zárt, csöndes éjszakáját. A Tómellék és a....

Gruppenben csaltam az asszonyt


Akadnak az életnek ritka pillanatai, amikor óriási pofont kapsz, azt hiszed, vége a világnak, de tévedsz: A világnak soha nincs vége. Újjáalakul folyamatosan. A mi világunk is folyamatosan alakul, csak elég bátornak kell lennünk ahhoz, hogy nyissunk a lehetőségeink felé. Ez egy kis történet arról, milyen közel is állnak a legmélyebb szakadékok a legmagasabb hegycsúcsokhoz

Késő este ....

Szex a nővérkémmel


Nem, nem panaszkodni akarok.
A rokonait nem válogathatja meg senki, kiváltképp nem a szüleit vagy a testvérét.
Én így jártam, de mondhatom úgy is, hogy mi így jártunk.
Nekem szép emlék marad, ugyanakkor lehetett volna egész másként is.
Ezt már sosem fogom megtudni, hiszen alaposan eljárt felettem, felettünk az idő.
Gyerekem már sosem lesz.
Szüleim már nem ....

A barátnõm pinája


A barátnõm pinája

Pár hete megbeszéltem a barátnõmmel akinél már többször voltam a lakásán és már sikerült szájon csókolnom,meg mintegy véletlen folytán megfogni ruháján keresztül a melleit is.Megbeszéltük .hogy majd találkozunk és csevegünk egy nagyot és lehet hogy elviszem hozzám is hogy meglássa hol, hogyan lakom. Mikor a megbeszélt találkozó nem akart 9sszejönni felhívtam a lakásá....

Maja és a szex 2


Következő héten is nála aludtam. Nem voltak otthon a szülei, de még furcsább és izgatott volt, mint azelőtt.
Felmentünk a szobájába, majd azt kérte, hogy engedelmeskedjek, mert szeretne valami új dolgot mutatni. Levetkőztetett, majd egy nagy bőrszíjas golyót tett a számba, a végtagjaimat kikötötte és egy szemfedővel lefedte a szemem.
Elkezdte nyalogatni a puncimat, de nem úgy mint....

Petra szűzessége


Petrával boldog napjaink voltak. Ugyan még egyszer sem mertem megkockáztatni, hogy szexuális vágyainkat akkor éljük ki, mikor a mamája otthon van, de nemsokára a törése összeforrt, és ő újra dolgozni járt, ennek köszönhetően mi szabadon garázdálkodhattunk a tanuló időben.

Szép időszak volt ez, gyakran szeretkeztünk és igazán sok örömöt szereztünk egymásnak. Úgy éreztük, hogy mindket....
Szextörténet címkék

a kéj asztal | élvezetes nyaralás | megzsarolt | kertben | köntös |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.