Forró marketing


- Gabi jöjjön be az irodámba, azonnal! – süvöltötte a kagylóba Sz. vezérigazgató. Egy hatalmas építkezési vállalatot vezetett, közel kétezer alkalmazottal. A fiatal marketingest két hónappal ezelőtt vette fel, és bár a lány jól nézett ki, alkalmazásában elsősorban végzettsége és kiváló tanulmányi előmenetele játszott szerepet. Na és persze egyik teniszpartnerének a közbenjárása, akinek valamilyen unokahúga lehetett a lány.

Amíg Gabira várt, egy kissé lenyugodott és újra átnézte a szerződést. Közel kétmillió forintos reklámot kötött le a lány az egyik helyi napilappal, anélkül, hogy erről megkérdezte volna. Sőt, a nevében írta alá a szerződést. Néhány másodperc erejéig az is megfordult a fejében, hogy kirúgja, de aztán meggondolta magát. Más lehetőség is van a megleckéztetésére, mosolyodott el kajánul.
Halk kopogás.
- V. kisasszony van itt – szólt be a titkárnő, Gabi pedig mit sem sejtve libbent be az irodába.
- Jó napot igazgató úr, éppen beszélni akartam Önnel az új lakópark promóciós anyagairól – eresztett meg Gabi egy udvarias mosolyt főnöke felé.
- Egy pillanat, kisasszony, előbb másról kell beszélnünk – és elébe tolta a szerződést.
A lány arcán röpke felhő szaladt át, majd hadarni kezdett.
- Igen… ö… ezt is említeni akartam. Két hétig Németországban volt, nem volt időm megvárni, míg visszatér, az X napilap pedig nagyon előnyös szerződést ajánlott a bevásárlóközpont hirdetésére, ami pedig a ….
- Egy pillanat, kisasszony, felfogta ön, hogy mit tett? – dörrent rá a férfi.
- Mint már említettem, az ajánlatra azonnal kellett válaszolni és a szerződést is sürgették, nem gondoltam volna….
- Kisasszony, ez okirathamisitás – vágott a nő szavába ismét a főnök, ezúttál már nyugodt, vészjóslóan hideg hangon.

A lány szája már szinte sírásra görbült, elfehéredett újakkal markolta a szék karfáját, amelyben ült. Izgatottságában szaporán szedte a levegőt, fehér rövidújjú blúza alatt pihegve emelkedtek és süllyedtek kerek mellei.
- Én csak a cég érdekeit néztem, nem gondoltam volna, hogy neheztelni fog, ön is beláthatja, hogy ez egy nagyon előnyös szerződés – próbálta menteni a menthetőt.
- Még mindig nem érti?! Ez elvi kérdés, ön csalt, hamisított, ezért börtön jár.
- De hát… Nem gondoltam, hogy…
- Értesíteni fogom a hatóságokat, az ön karrierjének pedig ezennel vége.

Súlyos csend nehezedett rájuk, a vezér még mindig hideg szemekkel nézte Gabit, aki idegességében ölébe ejtett kezeit tördelte. Kezdett lassan rájönni, hogy túlbuzgóságában hatalmas ostobaságot követett el. Feltekintett a főnökére, de annak melleire szegeződő tekintetétől csak még idegesebb lett.
- Nos, igen, értesíteni fogom a hatóságokat, hacsak…. Nézze, kisasszony, el kell ismernem, hogy ön nagyon csinos, talán más lehetőséget is találhatnánk, hogy helyrehozza baklövését.
Gabi elkerekedett szemekkel bámulta főnökét. Csak nem azt akarja, hogy…
- Természetesen ön dönt, bár, ha belegondolok, néhány év a börtönben…
- Ezt nem teheti..
- Dehogynem, itt és most én mondom meg, mit tehetek és mit nem. Játszunk nyílt kártyákkal, vége a mellébeszélésnek. Az ajánlatom a következő: egy hónapig az enyém lesz, a szó szoros értelmében. Kielégíti minden kívánságomat, ott és akkor teszem a magamévá, amikor akarom. Minden parancsomat teljesíti, ha azt kívánom, meztelenül táncol az íróasztalomon.
- Könyörgöm, ez lehetetlen, ezt nem kívánhatja…. Gabi nem akart hinni a fülének. Nem, ez nem vele történik meg, ezt a megaláztatást nem viseli el.
- Kisasszony, ön dönt. Az ajánlatom egy hónap néhány év börtön ellenében. És garantálom, az előbbi az ön számára is élvezetes lesz… mosolyodott el a vezér.

Gabi döbbenten maga elé bámult, ajkai remegtek. Kezével a miniszoknyája szélét babrálta, majd, mint aki most döbben rá kissé kihívó öltözetére, idegesen megpróbálta lejebb simítani.
- Most 12 óra, délután kettőre várom az irodámba. Ha nem jelentkezik, felhívom a hatóságokat – zárta le a beszélgetést a férfi.
……

Kettő előtt tíz perccel Sz. vezérigazgató kiszólt a titkárnőjének, hogy hazamehet. Egy pohár gint szopogatott, levette a nyakkendőjét és kigombolta ingét.
Pontban kettőkor halkan kopogtak, majd Gabi lépett az irodába. Sápadt volt és kissé ijedt, lassan végighaladt a szobán és megállt a főnök asztala előtt.
- Szóval elfogadta ajánlatomat. Helyesen döntött.
Gabi nem mert ránézni, rossz szokásához híven a szoknyája alját babrálta.
- Vetkőzz le – dörrent rá a főnök, áttérve tegezésre.
A lány ijedten nézett fel, egy pár másodpercig úgy tünt, kiszalad a szobából, de végül beletörődötten elkezdte kigombolni a blúzát. Kibújt belőle, levette cipőit, majd lecsúsztatta szoknyáját. Főnökére nézett, annak szigorú tekintetét látva remegő kézzel a melltartójához nyúlt és azt is kigombolta, azonban mielőtt levette volna, jobb kezét maga előtt keresztbe tette.
- Ne állj meg – szólt rá a vezér. Gabi leengedte a kezét, megfogta rövid tangáját és lassan lesodorta magáról. Felegyenesedett és könnybelábadt szemét a főnökére emelte. Annak szigorú tekintetéből azonban nem számíthatott kegyelemre.
- El kell ismernem, nagyon szép vagy. Ülj le a székre, és tedd szét a lábaid.

Gabi engedelmeskedett, széttárt lábai közül elővillant fazonosra borotvált puncija. Várt, és ahogy főnöke szemeivel vizslatta, egyre inkább zavarban érezte magát. Mikor a vezér rászólt, hogy simogassa magát, megrezzent. De aztán nem szólt, kissé reszkető kezeivel előbb karjait, majd a hasát és a melleit kezdte simogatni. Egy-két perc után a főnökére nézett, annak várakozó tekintetéből pedig kiolvasta, ennél többet akar. Lejjebb vitte a kezét, egy ideig a vénuszdombján körözött, majd megérintette a nagyajkait. Akaratlanul is rövid sóhaj szaladt ki a száján ahogy ujjai a résbe csusszantak és hozzáértek klitoriszához. Puncija már nedves volt, csodálkozva vette észre, hogy lelkével ellentétben teste pozitívan válaszol a megalázó helyzetre.
A vezér egy darabig még nézte, hogyan ügyködik a lány, majd kihúzta íróasztala fiókját és egy golyóstollat vett ki belőle. Felállt, átsétált az asztal másik oldalára, és odaadta a lánynak.
- Dugd fel – parancsolt rá.

Gabi, miközben magát simogatta, már-már elfelejtkezett megalázó helyzetéről, most azonban ismét rátört a felismerés: teljesen ki van szolgáltatva az előtte álló férfinak. Átvette a tollat, előbb néhányszor végighúzta nagyajkai közt, majd egy hang nélkül félig feldugta a vaginájába. Lassan mozgatni kezdte, mind beljebb tolva magában a golyóstollat.
A vezér néhány pillanatig nézte, majd leszedte az iratokat az íróasztaláról.
- Gyere ide és feküdj fel. Széttárt lábakkal.
A lány kihúzta magából a tollat, felállt, odalépett az asztalhoz, majd hanyatt dőlt. Sarkait az íróasztal sarkára tette, kezeit maga mellé helyezte. Jobb kezében még mindig ott csillogott a golyóstoll.

A férfi gyönyörködve nézte, fekvő helyzetben a lány mellei még kerekebbnek, még keményebbnek tűntek. Élvezte a helyzetet, itt fekszik előtte egy fiatal nő és ő azt tehet vele, amit akar. Farka már nagyon feszítette a nadrágját, de nem akarta elsietni a dolgokat. Kivette a lány kezéből a tollat és most ő dugta fel neki. Gabi enyhén megremegett, de hang nem jött ki az ajkán, tekintetével a plafont bámulta.
A vezér egy ideig ki-be húzogatta a tollat, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve teljesen kivette és a lány popsilyukához illesztette. Gabi, amint megérezte a végbélnyilásánál a tollat, ijedt mozdulattal pattant fel az asztalról.
- Ne, kérem ne, azt ne – szaladt ki a száján.
A főnök szigorúan tekintett riadt beosztottjára. – Ne feledd, engedelmességgel tartozol, azt teszek veled, amit akarok.
- Csak nem szűz még a popsid?
A lány nem válaszolt, lesütött tekintettel állt a a főnöke előtt.
- Gondolhattam volna. Na jó, a popsidhoz még nem nyúlok, persze annak is eljön majd az ideje. Most lássuk, mennyire finomak az ajkaid. Térdelj le.

Gabi kissé remegő térdekkel ereszkedett le és nézte, ahogy a vezér előveszi a farkát nadrágjából. A férfi egy darabig elcsodálkozott azon, hogy a lány le sem veszi tekintetét a faszáról, majd a szőke hajzuhatagba nyúlva közelebb húzta magához. Gabi nem nyitotta ki azonnal a száját, a farok egy darabig az ajkain körözött, de aztán a férfi szorítását érezve a nyakán kinyitotta száját és bekapta a méretes falloszt. Egy másodpercet várt, majd a nyelvével körbesimogatta a makkot, aztán kiengedte és ismét visszacsúsztatta. Néhány perc múlva felpillantott és már nem szigorú főnöki szemeket látott, hanem egy kéjtől vonagló férfi tekintetét. Gyorsított a mozgáson, mind közelebb engedve a torkához a faszt. A férfi az utolsó pillanatban álította le.
- Nem a szádba akarok élvezni – felállította a lányt, szembefordította az íróasztallal és rádöntötte. Jobb lábával enyhén széjjelebb tolta Gabi lábait, majd kezével egy kissé lenyomta a derekát, hogy kidudorodjon a feneke. A farkát a kinyílt puncihoz igazította, majd egyetlen lökéssel tövig hatolt a lányba. Gabi, maga sem tudta igazán, a meglepetéstől vagy a kéjtől-e, hatalmasat nyögött. A vezér előbb körkörösen mozgatta a farkát a lányba, majd kemény, erőteljes lökésekkel baszta a punciját. Nem kellett sok és beleengedte spermáját a lányba.

Egy percig várt, majd kivette a farkát és felhúzta a nadrágját. Gabi az asztalra dőlve maradt, nem tudta, felállhat-e vagy lesz még folytatás.
- Ülj vissza a székbe és simogasd magad. Dugd vissza a tollat is.
A lány felegyenesedett, megkereste a földre hullott tollat, leült a székbe és engedelmeskedett a parancsnak. Főnöke háttal az íróasztalnak dőlve nézte a lány ténykedést.
- Hány férfival voltál már? – kérdezte hirtelen.
- Hárommal – válaszolta néhány másodperces szünet után a lány.
- És nővel?
- Egyel sem, válaszolta szinte azonnal Gabi, meglepetten tekintve főnökére, még a puncija simogatását is abbahagyva.
- Ne hagyd abba, és közben mesélj valamit magadról.

Gabi csodálkozva tekintett a férfira, hirtelen nem tudta, mit is mondjon. A tollat újra megmozdította, szinte teljesen benyomta a puncijába, egy kicsit körözött vele, majd kihúzta. Másik kezével a nagyajkai között matatott.
- Vidékről jöttem… A középiskolát még a szülővárosomban végeztem… kezdte szaggatottan. – Egyszerű lány vagyok, albérletben lakom egy barátnőmmel… Van egy macskám… Az egyetemet már itt végeztem a fővárosban… Szeretek táncolni, gyerekkoromban baletteztem… Az egyetem alatt rengeteget kirándultam… van egy kis kocsim… bejártam vele az országot… És a szomszédos… országokban is voltam…
Mind lassabban ejtette ki a szavakat, hangja mind szaggatottabbá vált. A toll mind gyorsabban járt a kezében, térdei egy kicsit remegtek.
- Hagyd abba – szólt rá hirtelen a vezér, mire Gabi meglepetten, szinte könyörgően nézett fel rá. Vontatottan vette le kezét puncijáról. A férfi felállította, leült a székre, kivette ismét megkeményedett farkát a nadrágjából, majd hátulról magára húzta a lányt. Kis igazítás után akadálytalanul hatolt a nedves punciba.
- Mozogj, és mesélj tovább…

Gabi csak néhány fel-le mozdulat után folytatta. – Az egyetemen kommunikációt hallgattam… Egy évet Amerikában töltöttem… Kinn akartam maradni, de nem… ahh… lehetett… Szeretek táncolni, igeehn, ezt már… ohh… mondtam… Meegh… hogy baletteztem… Imááádhom a vörös… ahh… bort… Jóól főzök… Ahhh… Ahhh… A szabadságomat… ahhh… görög tengerparton… fog… auh… foghom eltölteni… Igehhn…
A lány már vonaglott, összefüggéstelen, artikulálatlan hangok jöttek ki az ajkain, elfelejtkezett megalázó helyzetéről és csak saját testére és a benne ki-be járó faszra tudott gondolni. Mind gyorsabban ugrált, sikoltozott, egyik kezével a klitoriszát simogatta, másik kezével a férfi heréit morzsolta. A vezér nem bírta tovább és a lányba engedte a magját, aki hirtelen megfeszült, a háta ívbe hajlott, még egy hosszút sikoltott és ernyedten a férfi mellkasára dőlt.

Néhány másodperc után Gabi felemelkedett, lehajolt és a szájával megtisztogatta a főnök félig elernyedt férfiasságát.
- Felöltözhetsz – szólt rá nyersen a férfi. Gabi meglepetten pillantott rá, majd sietve felkapkodta a ruháit.
- Holnap rendes munkaidő, majd szólok, ha szükségem lesz rád. Légy mindig készen arra, hogy teljesítsd a kívánságaimat.
A lány könnyes szemmel fordult az ajtó felé, halkan kinyitotta. Egy másodpercig megtorpant, mintha várna még valamire, majd kilépett és behúzta maga után az ajtót.


Szextörténet ajánló:


A durva szex


Mielőtt belekezdek a sztoriba, röviden összefoglalom hogy is kezdődött minden! Eljárok egy nőhöz szexleni! Ő 33 én 30! Elvált, 1 gyerekkel! Korábban csak felszínes ismerős viszonyban voltunk nagyon ritkán beszéltünk! Mikor megtudtam hogy válnak, puszta jóindulatból, kíváncsiságból írtam neki! Később aztán felkerült pár depresszióűző csinos fotó róla az adatlapra! Nekem se kellett több beindult a f....

El-csábítás


Már csak ők ketten voltak ott. Körülöttük üres asztalok, székek össze vissza tologatva. Némelyik asztalon még ott voltak a szennyes edények. Ültek egymással szemben, előttük egy egy pohár bor. Némán nézték egymást. A levegő szikrázott a köztük lévő feszültségtől.
-Már nem szeretlek! Nem vágyom Rád! - mondta a fiú.
A lánynak a keze tenyérrel lefordítva az asztalon pihent. Merev, egyen....

Legvadabb fantáziáim 1. rész


Egy határozott erős férfivel vagyok.
Felmegyünk hozzá. Ahogy becsukja magunk mögött az ajtót, vadul nekem esik. A nyakamnál fogva az ajtóhoz szorít.
Olyan erősen, hogy levegőt alig kapok. Csókolja a szám, az arcom, majd hirtelen hátralép. Kimegy, s visszafordulva még annyit mond, hogy mire visszajön legyek négykezláb.
En enyhe rémület és forró izgató vágyakozások közepette nég....

Orgia a búzatáblában


Azon a nyáron haza sem jöttünk a Balatonról. A barátaimmal voltunk szüleim nyaralójában, amikor a következő történt. Egész nap a strandon lógtunk, este pedig diszkóba készültünk. Vagy lehet, hogy nem is készültünk, egyszerűen csak elmentünk. A lényeg az, hogy egyszercsak ott voltunk egy menő helyen, többszáz fiatallal együtt és táncoltunk. A társaság, akikkel mentem, pillanatok alatt szétszóródott....

Seggbe dugott egy kutya


A házasságom már évek óta nem úgy működött, mint ahogy egy normális párkapcsolatnak működni kell.Együtt éltünk, nem voltak veszekedések, de a szex egyre ritkult. Bennem hatalmas vágy tombolt, és így utólag, csak idő kérdése volt, hogy megváltozzon az életem.Nem akartam elválni. De a szex az nagyon hiányzott. Lett volna alkalmam a félrelépésre…eddig is, de nem tettem. A neveltetés, a gátlások a kör....

A családi kikapcsolódás


Már könyökig beletúrt a táskájába, mire megtalálta a lakás kulcsokat. Kinyitotta a kertajtót, végig sétált az enyhén havas pázsiton és kinyitotta a lakása ajtaját. Meglepetésére a nappaliban találta a lányát a tévé előtt. Ha tudta volna, hogy van, aki meghallja a csengetését, nem bajlódott volna ennyit a kulcsokkal.

- Szia, kicsikém!-köszönt kedvesen és mosolygósan. - Nem is tudt....
Szextörténet címkék

rajongásom | macskám | fiatal kolléga | 16-17 éves | képzelgés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.