Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A gátlásos feleségHosszú ideje együtt vagyok férjemmel, igazat megvallva a szexuális életünk kissé lapos lett. Nagyon jó volt még mindig a szex, de az izgalom mindkettőnknek hiányzott. Többször említette nekem, hogy fel kellene dobni valahogy a szexuális életünket, de én a szégyenlőségem és gátlásos mivoltom miatt nem mentem bele a dologba.

Egy napon férjem mondta, hogy meghívást kaptunk egy buliba, amit a főnöke szervezett és ami üzletileg nagyon fontos volt számára, de igazából majdnem csak férfiak lesznek, ennek ellenére szeretné,ha eljönnék én is.

Részemről rendben volt, örültem is, mert nem nagyon jártunk sehova, csinosan felöltöztem és rendbe szedtem magam minden testrészemen.

A rendezvény jó volt, jókat beszélgettem, de valóban tényleg csak pár nő volt jelen. A férjem főnökének fia aki nálam 20 évvel volt fiatalabb, úgy éreztem teljesen rám volt kattanva az egész buliban. Mindig körülöttem legyeskedett, hozta sorban a koktélokat, valamint elmondta hogy imádja az idősebb nőket. A buli egy hatalmas birtokon volt, távol mindentől, kb. 2 óra körül elkezdtek távozni a vendégek.

Mi még maradtunk, párom is jólérezte magát, főnöke odajött hozzánk és invitált minket egy kis magán party-ra a különterembe.
Egy nagyon kellemes terembe érkeztünk, ahol enyhe világítás mellett kényelmes ülőgarnitúrák voltak, bárpulttal, amin a legdrágább italok voltak. Pár idősebb férfi, a főnök fia és mi voltunk ott. Folyamatosan hordták az italokat és beszélgettünk. A főnök fia többször megérintett amikor elment mellettem.
Jó pár kör tequila után férjem a fülembe súgta, hogy engedjek egy kicsit a srácnak, itt az alkalom, hogy kicsit kiélvezzük a perverz vágyainkat. Közben folyamatosan toltuk a tequila köröket is. Kezdtem ellazulni a társaság többi tagjával együtt.

A főnök ekkor kedvesen hozzám szólt… Szilvia, ha nem nagy kérés, adna egy kis ízelítőt magából ennek a sok éhes férfinak?
Mit szeretnének az urak? -kérdeztem félénken….
Oh, semmi különös, ne féljen drágám, csak megnéznék fehérneműben…válaszolta mosolyogva férjem főnöke…
Ránéztem férjemre, aki mosolyogva bólintott…gyerünk édes, tedd meg nekik….
Hirtelen akkor döbbentem rá, hogy férjem megbeszélhette velük ezt a szeánszot…Okés, gondoltam, csak a ruhámat kell levenni….
Rendben uraim, de előtte kérek még egy italt…A férfiak nagyon megörültek azonnal hoztak egy dupla tequilát, amit lehajtottam….
Nagyon izgultam, összesen férjemmel együtt hét férfit számoltam a teremben, most mindegyik engem fog nézni.
Parancsoljon drága, invitált férjem főnöke itt előttünk középen megfelel…
Kiléptem a férfiak elé, akik szemében elégedettséget láttam…Hirtelen nagy izgalom fogott el, éreztem, hogy a mellbimbóim kihegyesednek a melltartóm alatt, a bugyimban éreztem, hogy nedvesedni kezdek.
Lassan kibújtam a cipőimből, majd remegő kézzel lehúztam a ruhám cipzárját hátul, a ruha szorítása elengedett és lassan lecsúszott a testemről a földre.
El sem hittem, ott álltam a férfiak előtt egy fekete csipkemelltartóban és bugyiban. A férjem mindig mondogatta, hogy jó az alakom, vékony lábaim vannak, vastag feszes combokkal, nagy kemény melleim vannak.
Csodálatos teste van hölgyem, mondta férjem főnöke, nagyon tiszteletlen lenne, hogy még egy ruhadarab levételére megkérnénk?
Úristen…hirtelen tudatosult bennem, hogy mire megy ki a játék…De hát csak arról volt szó, hogy fehérneműig vetkőzöm le…
Persze, mondta kedvesen a főnök…azonban be kell lássuk, az urakkal nagyon szeretnénk ha a melltartója lekerülne, nagyon kíváncsiak vagyunk azokra a telt, hatalmas mellekre.
Férjemre néztem, aki elégedettem és büszkén vigyorgott…Ugyan már Drágám, dobd le a melltartódat, mutasd meg nekik, ilyen szép cickókat úgysem láttak még…
A főnök fia közben egy újabb dupla tequilát hozott és a kezembe nyomta…Gyerünk…suttogta…
Felhajtottam az italt, ami átjárta a remegő testem…Férjem bedobott a főnöke és barátai számára…
Lassan hátra nyúltam és kikapcsoltam a melltartómat, ami azonnal engedett a szorításból, az egyik kezemmel megfogtam a kosarakat, majd a másikkal a pántokat levettem a vállaimról…Két kezemmel, remegve tartottam a melltartómat…
A férfiak szeme tüzesen csillogott…A főnök arca gúnyosra váltott….Gyerünk ribanc, vedd le….
Ezzel megsemmisített lelkileg….lassan elengedtem a melltartómat ami a földre hullt, kihúztam magam, mellkason kitoltam, feltárva nagy húsos kebleimet a kihegyesedett bimbókkal….
A férfiak mocorogtak, azonnal tudtam, hogy a nadrágokban nem férnek el…
Most már elég lesz? Kérdeztem remegő hangon?
A főnök felállt és mögém lépett… Férjemnek odaszólt…Nagyon szép a nejed…
majd elkapta erős kezeivel a melleimet. Párom kiokosította az este folyamán velem kapcsolatban, elmondta neki, hogy a bimbóim nagyon érzékenyek, ezért a főnök nem is kímélte őket. Azonnal mindkét bimbómat két ujja közé szorította és erősen tartotta. Hatalmasat sikítottam, de nem engedett a szorításból. Ennyire soha nem szorították meg a bimbóimat.
Ne kérem…Egy vékony, könnyű bugyi volt rajtam éreztem, hogy hogy egyre jobban átázik, főleg, hogy hátulról éreztem a főnök kemény hímtagját, próbálta a kezeit a bugyim felé irányítani, de eltoltam őket, nem akartam, hogy megérezze ami ott lent volt készülőben.
Nem akartam többet , de akkor aztán jött a sokk, az egyik kezével hirtelen ráfogott a mellemre, a másikat pedig hirtelen a bugyimba csúsztatta felülről a köldököm vonalában, azt azért nem engedtem, hogy levegye, nyúltam a keze után többször, hogy elhúzzam onnan Uram, kérem, ne….de mire kivettem volna a kezét, két ujjával megtalálta és közrefogta a csiklómat, ami addigra robbanásközeli állapotban volt és a szeméremajkaim szétnyíltak, így a kezeim elernyedtek, a lábaim megrogytak. Hiába kértem a főnököt, hogy fejezze be, nem hagyta abba, nagyon bedurrant a puncim, de tovább könyörögtem…Neee, kéreeemmm….közben kétségbeesetten néztem férjemre, aki csak ennyit mondott…engedd el magad….
Nyűszítettem…de a főnök ujjai nem hagyták abba…amikor nem bírtam tovább, nyögni kezdtem,hamarosan a térdeim megrogytak és átázott bugyival álltam a férfiak előtt.
Ezután zavaromban már öltöztem volna fel amikor a főnök közölte, hogy nem végeztünk. Egy kötelet tartott a kezében….tudtam mi következik…férjem régóta tervezte ezt velem. A csuklóimat megkötözték és a plafonon lévő gerendára felhúzták a karomat úgy hogy feszüljön a testem. A mellbimbóim sajogtak a fájdalomtól ahogyan újra kemények lettek. Most már éreztem a bugyimban a puncim nedvének szagát is…Ennyire kiszolgáltatott még soha nem voltam…Párom azt mondta a főnök fiának…. igazi érett nőt akartál itt van előtted….Neked adom….
Nagyon megijedtem, nem tudtam mi fog következni….Párom elém állt és csókolózni kezdtünk, nagyon felizgult, éreztem rajta…ő is érezhette hogy én is izgatott vagyok. Egyszer csak azt éreztem, hogy a fiú mögém áll elkapja a bugyim vékony pántját és lassan húzni kezdi lefelé…elakadtak a szavaim, azonnal kérni kezdtem hogy ne…a bugyimat ne vegye le….persze nem érdekelte hogy kérem, lassan éreztem hogy feltárul a fenekem és a puncim is….teljesen meztelen voltam, 10 éve amióta párommal együtt vagyunk nem látott férfi meztelenül….
Láttam a srácon hogy nagyon be van indulva…kicsit reménykedtem, hogy nem lesz több, de párom azt mondta neki, most az egyszer tiéd a nő….ekkor tudtam már mi fog következni…a testem megadta magát, folyni kezdett a puncim nagyon…a fiú levette nadrágját, hatalmas farka duzzadt az erőtől…mögém állt a lábaimat szétfeszítette….nyögve kértem, hogy ne tegye meg…de ahogyan kérleltem egyszer csak belém nyomta…tocsogott a nedvtől a puncim….hangosan felnyögtem…nem kímélt, nagyon keményen dugott, a melleimet is megdolgozta. A kikötözés szényen érzete miatt egyre jobban felizgultam és egymást követték a hangos orgazmusaim, közben párom és a férfiak folyamatosan élveztek…a főnök hangosan bíztatta fiát, gyerünk fiam, baszd meg rendesen a kurvát…hamarosan a srác már nem bírta tovább, kihúzta a farkát és sűrű forró spermafolyam zúdult a fenekemre….akkorra már tehetetlenül lógtam a kötélen.
A főnök így szólt ekkor, mindenki eldurrant urak, vagy valaki még nem végzett?
Egy idősebb úr felállt, és hozzám lépett….Szedd össze magad kurva, majd rácsapott a fenekemre egy nagyot…nagy vaskos ujjaival a vaginámba nyúlt és szétkente a nedvességet….
Ne, kérem, elég volt….az idős férfi elkapta a hajamat hátrahúzta a fejem és egy határozott mozdulattal belém hatolt….vastag, lüktető farka volt, nagyon erősen dugni kezdett…
Hiába nyüszítettem nem hagyta abba…Gyerünk ribanc, élvezd, közben a fenekemet ütötte erősen…ekkor már feladtam…hangosan nyögni kezdtem és többször elélveztem…feladtam a harcot….Az idős férfi végül nem foglalkozott a következményekkel….a vaginámba ürítette a spermáját…
Bírsz még egy menetet ribanc? kérdezte a főnök gúnyosan, engem még nem szolgáltál ki.

Hátulról hideg érintést éreztem…úristen…sikosító…éreztem, hogy ujjával a segglyukamat dörzsöli vele.
Uram, azt nem engedem, szűz a segglyukam még….senkinek nem engedtem még meg….
Igen ribanc? mosolygott a főnök….A férjed nekem adta…pár ribanc visított már itt a teremben…a seggük az enyém….az én nejem seggét a férjed kapta meg….
Ez nagyon szíven ütött, ránéztem férjemre aki álló farokkal ült velem szemben….
Ha ez így volt akkor az Öné a lyukam…széttártam a lábam, fenekem hátratoltam…a főnök bekente vastagon a végbélnyílásomat, majd nagy farkát tövig benyomta…fél órán át dugta a seggemet erősen, közben végig nyögtem és sikítottam, majd telerakta ondójával…
A végén lezuhanyoztam, felöltöztem, hazafelé a férjem a taxiban elmondta, hogy nem dugta seggbe a főnök feleségét, csak látni akarta ahogyan a seggem megdugják először.
Azóta sokat szexelünk, felidézve az emlékeket….Beküldő:SzilviaVéletlen szex történet:


Lilla leszopta a festőt


Lilla vagyok, budapesti doktornő. Nemrég festettem ki a lakásomat egy szakemberrel, akivel végül egy fergetegeset szexeltünk. Jóképű fiú volt, és ahogy a lakást festegette, a létrán le-fel szaladgált, izmos testét már korábban megkívántam. Addig a percig nem mertem kikezdeni vele, míg végül bátorságot merítve megsimítottam a fenekét, ahogy elmentem mellette. Neki sem kellett több bátorítás, leszá....

A szénapadlás, Feri aki a faszát belém veri


Fogadjunk, hogy el se tudjátok képzelni, hogy egy ilyen vidéki házban milyen klafa szénapadlások vannak!
Az úgy volt, hogy a nagyika felküldött a szénapadlásra, hogy nézzem meg, hogy hány bála van még, mert ha kifogy akkor kell még venni, mert hosszú lesz még a tél, és a legelők soványak ilyenkor.
Hát engem küldhetett az én édes nagyikám, mert én ugyan nem tudom megállapítani, hogy m....

Házibuli Nikivel, gruppen lett a vége


Egy szeptemberi forró, fülledt éjszakán, barátnőmmel, házibuliba voltunk hivatalosak a barátnőjéhez Nikihez.
Mint minden buliban folyt a pia, a hangulat egyre jobb volt.
Nikiről tudni kell, hogy finoman szólva is imádta a faszt, és a drogot és ekkor már
jó ideje nem járt benne senki, amit igen nehezen viselt.Mivel már mindenkiben volt töltet rendesen, így a gátlások is oldotta....
Szextörténet címkék

rosszul lett | ribanc lettem | pun cini | diaklanyok egymas | leszbikus tanár |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.