EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett kijárni meg ha van valakivel valami akkor kezelni. Másnap már hívott is a klub elnöke, hogy menjek be és megbeszéljük a részleteket. Be is mentem ott volt az elnök az edző meg a csapatkapitány. Minden simánt ment, enyém az állás. Viszont mondták, hogy hétfőtől mennek edzőtáborba és hogy nekem is mennem kell. Ez ezzel jár gondoltam magamban és összepakoltam a cuccaimat. Elindultunk hát én pedig a buszon megismerkedtem a csapat többi tagjával. Voltak egészen szemrevaló lányok, hiszen a csapat nagyrésze még nincs is 25. Odaértünk és elosztottuk, hogy ki kivel alszik. Én egyedül maradtam mivel még nem ismertem senkit jobban, de nem is baj. Első nap csak edzés volt. Az első meccs másnap volt ahol már nekem is jutott szerep. Hiába a kézilabda már csak ilyen. Szóval a csapat egyik tagja Vivien megsérült és lentmaradt én bementem és megnéztem, hogy mit tehetek. Nem volt komoly baja de jobb a békesség és aznap már nem játszott.

- Mi a baj?
- Semmi komoly a meccs után adok rá tapaszt meg krémet, pihentetni kell és a következő meccsen játszhatsz is, ha készen vagy kopogj be hozzám és adok.
- Köszönöm!

Jött is olyan 5 óra fele egy sportmelltartóban és egy rövidnadrágban. Jobban szemügyre tudtam venni. Csodás alkat, barna bőr alul szőke haj feljebb barnás, az átlagnál nagyobb mellek de a legjobban a segge tetszett. Meg is kértem, hogy feküdjön hasra úgy könnyebb. Ő így is tett. De nem sokáig csodálhattam, hiszen kopogtak.

- Szép napot mester. - az edző volt.
- Szia Tomi, Vivi hogy van?
- Semmi komoly rakok rá tapaszt de a holnapi edzést még hagyja ki, de csütörtökön már játszhat.
- Legközelebb figyelj jobban szükségünk van arra a fantasztikus jobbkezedre.
- Renden!
- Közben készen vagyunk ezzel a tapasszal mehetsz a vízbe, de semmi hirtelen mozdulat.
- Köszi doki, kacsintott és kiment.

A nap további részében nem volt semmi, beszélgettünk, megismertem s stábot és a lányokat jobban. Este volt a tévében meccs azt megnéztük aztán aludni mentünk. A lányok korábban mi pedig még beszélgettünk az edzőkkel meg a gyúróval. Egyszer aztán megjelenik Vivi. Azt hittem valami baj van a lábával.

- Lajos bá nem tudok aludni mert a Tamara rettenetesen horkol.
- Hogy mit csinál?!
- Jöjjön és nézze meg!

Visszajöttek és mondta:
- Így tényleg nem lehet aludni de most mit csináljunk nincs máshol hely.
- De van Tominál egy üres ágy. - mondta Krisztián a másodedző.

Ekkor rám néztek kérdő szemekkel. Nem tudtam mit mondjak.
- Ha neked Vivi jó akkor nekem is én nem horkolok, legalábbis remélem.
- Hát jó legyen. - mondta Lajos bá.

Így is lett elmentünk aludni, én legalábbis azt gondoltam, de Vivi nem.

- Még nem fürödtem úgyhogy elmegyek.
- Rendben.

Én pedig ültem és csak néztem. Itt van egy ilyen jó csaj úgy magbasznám de nem lehet mert ha valaki megtudja akkor abból balhé lesz. Mit csináljak? Semmit, ne is gondolj rá, csak a munkára - jöttek a hangok belülről. Közben az agyam meg azt akarta, hogy dugjam meg jól...

- Öhmmm van egy kis gond. A törülközőt nem vittem be, beadod légyszi.
- Igen persze.

Résnyire nyitottam az ajtót, hogy nehogy azt gondolja leskelődök.

- Jajj gyere már beljebb, csak orvos vagy és láttal már meztelen testet.
- Azt igen, de ilyen csodálatosat még nem.

Tényleg ezt mondtam úr isten most mit fog mondani gondoltam magamban.

- Gyere már és add oda.

Odaadtam, nem szólt semmit most biztosan elmondja és nekem befellegzett. Visszafeküdtem az ágyra és telóztam. Egy perc múlva nyílik az ajtó Vivi az egy szál törülközőben.

- Hogy is mondtad? Ilyen testet még nem láttál? Most fogsz.

Ezzel a lendülettel le is kapta a törcsit. Ott állt előttem meztelenül. Borotvált puncija volt, a mellei így mégnagyobbak voltak. Odalépétt hozzám és az arcomat a mellei közé húzta.

- Gyere itt jó helyen vagy.
- Uramisten milyen melleid vannak.
- Ne csak ezt nézd fedezz fel mást is!

Én sem voltam rest és már is a puncijában találtam a nyelvem.

- Ezaz csináld ne hagyd abba igenn...
- Feküdj le bébi úgy könnyebb.

Miután lefeküdt én tovább nyaltam de nem akartam, hogy elmenjen így amikor éreztem, hogy jönne akkor leálltam és az ágyékát simiztem.

- Fejezd már be! El akarok menni.

Nem kínoztam tovább hanem nyaltam még kettőt, de ami ez után jött arra nem számítottam. Én ekkora orgazmust csak pornófilmekben láttam. Ide-oda dobálta a testét közben hatalmasakat nyögött. Én csak néztem és a farkamhoz nyúltam mert már nagyon meredezett. Vivi miután pihent egyet még szopni akart de én nem tétováztam és amikor fölém hajolt én betettem neki lovaglópózban.

- Ja hogy így állunk. Na várj csak most én sem kíméllek.

Nem is kímélt de saját magát sem, olyan tempóban látott neki. Elképesztően gyorsan lovagolt szinte izzott a farkam a puncijában, mégis ő ment el előbb és a hasamra dőlt. Én közben a melleit cirógattam amitől libabőrös lett.

- Jólesik?
- Naa - gygyoo - nnnn! - jött a válasz még az orgazmus hatása alatt.

Ezután megfordult és ő került alulra. Most én is el akartam menni így most nem vele törődtem hanem magammal.

- Gyorsabban igen ezaz ezaz! - szinte kiabálta.
- Igeeennn, jövök!
- Gyere ide a számba, igen gyere úgy!

Hatalmasat élveztem én is és összerogytam. Ráfeküdtem a melleire és szerintem mindketten elaludtunk. Reggel felébredtem 6 óra.

- Vivi ébredj 6 óra van fél 8-kor reggeli és még a tegnapi termést is le kell mosni.
- Micsoda? - kérdezte álmosan - még maradj.

Visszafeküdtem, de mivel nem volt betakarózva így a farkam ismét felállt, amit észre is vett és megfogta. Erre én is odanyúltam a puncijához.

- Versenyezzünk, az győz aki később megy el és este lehet egy kívánsága.
- Hát legyen, de ki fogsz kapni! - jelentettem ki.

Nagyon gyorsan izgattam a punciját, de ő is gyorsan verte a farkamat. Végül ő élvezett el előbb én pedig három rántásra rá. Végül elmentünk zuhanyozni és az esti kérésemet teljesítette is, de az egy másik történet.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A Bika (első meleg élményem)


25 éves voltam, és bár még sosem voltam pasival, már egy ideje komolyan érdekelt a dolog. A dolgot tovább bonyolította, hogy akkoriban már jópár éve éltem együtt boldog hetero kapcsolatban egy lánnyal.
Egy szexuális témájú közösségi oldalon beszélgettem csávókkal. Fantáziálgattunk, szexchateltünk, de valahogy sokáig nem történt személyes kontaktus. Mindaddig így ment ez, amíg egyszer rám n....

Cuckold Tom


Elmesélek egy történetet Nektek, ami most is zajlik. Remélem sokatoknak tetszeni fog:)

Pár éve rájöttem, hogy mennyire izgat, ha a feleségem más férfivel le akar feküdni, ami akkor derült ki, amikor az egyik nap hamarabb értem haza az edzésből, és bezárkózva a hálószobába gépezett. Amikor kérdeztem miért csukta be, azt mondta hogy most szeretne egyedül lenni. Ezt tiszteletben tartot....

Anyu meg ne tudja


Anyu meg ne tudja

Sziasztok, én egy 25 éves Budapest melletti kisvárosból írom le saját történetemet.


Soha nem gondoltam volna, hogy ez velem megtörténhet, de még is úgy gondolom életem legnagyobb élménye volt.


Remélem nektek is tetszeni fog.

2010 tavaszát írtuk, amikor ez megtörtént velem. Hatalmas bánat emé....

Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyo....

A sivatagi szexkirándulás


Bár nagyon várta a napot, Hans mégsem tudott eljönni velünk a sivatagba, váratlan megbeszélése akadt egy épp Marokkóban járó partnerével, így én egyedül csatlakoztam a belga pároshoz. Hans azonban lelkemre kötötte, mindent kövessek el, hogy Charles jól érezze magát. Hmmm. Vajon mit értett ezalatt?

A szálloda mögötti parkolóban beszéltük meg a találkát délelőtt tízre. Kilenckor hívta....

D Kosaras barátnők


Nelli, a barátnőm, különösen guszta csaj. Nagyon nőies, mindene lekerekített, gyönyörű, szépen fejlett, nagy mellei vannak, alig férnek be a D–kosaras melltartójába. Érzéki, duzzadt ajkai, ringó csípője, istenien formás feneke, hosszú combú, erős vádlijú lába, bucisan kidomborodó vénuszdombja, finom, „zongorista” keze, mélykék szeme, derekáig omló fekete haja szinte megbolondítja a férfiakat. S az....
Szextörténet címkék

hullaöreg | megcsalja a feleségét | látogatás | forró élmények 2. | elájultam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.