Hamu alatt szunnyad a parázs


Már alig vártam, hogy kifizessem a két teát és felmenjünk hozzá. Ez volt az első randink, most láttuk egymást először szemtől szemben, mégis úgy éreztem, ismerem és ő is engem. Az Interneten chatelgetve találtunk egymásra. Ártatlan párbeszédnek indult. Szimpatikus volt a reglapja vagy egyszerűen átsugárzott a sorok között a lénye? Magam sem tudom. Megírtuk, mit csinálunk, hol és hogyan lakunk, mit végeztünk. Hogy mi érdekel. Szóval a szokásos tapogatózás. Na igen, ezek a kétértelmű szavak. Így folytunk valahogy át észrevétlenül izgalmasabb vizekre, s kezdtünk szexuális témákról beszélgetni. Kis célzások, egy-egy arcpirosító megjegyzés, de természetesen az ízlés határain belül. Fokozatosan megismertük egymást, tudtuk, mi lakozik a másik lelkében, és hogy őszintén megnyílhatunk.

Végül megemlítettem, hogy találkozhatnánk. Tudtam, éreztem, hogy nem fog elutasítani, érett már a dolog. Megbeszéltük, hogy beülünk egy belvárosi teaházba. Utána, pedig szívesen lát szerény hajlékában. Mondanom sem kell, hogy a lélegzetem is elakadt. Nem is tudtam rögtön válaszolni, mert a szemem előtt máris képek kezdtek villózni. Láttam őt ruha nélkül, illetve elképzeltem, hiszen még nem láttam soha. Éreztem, ahogy megcsókol, kezével végigsimítja karom… s éreztem, hogy kezd szűk lenni rajtam a nadrág az asztal alatt. Imádkoztam, hogy a főnök nehogy éppen most hívasson magához, mert a farkam jóval előttem érne oda.
Vettem egy mély levegőt, óvatosan nyeltem egyet, s igyekeztem természetesen viselkedni, mégis úgy éreztem, hogy a munkatársaim engem néznek és minden az arcomra van írva. Ő megérezhette, milyen állapotban leledzhettem, mert válaszom hiányában küldött egy újabb üzenetet: :-). Én is elmosolyodtam és végre az ujjaim is elindultak a billentyűzeten. Megbeszéltük a találkát.

Kinyitottam az ajtót és kiengedtem magam előtt, ahogy az egy gentlemanhez illik. Nyújtottam felé a kezem, hogy megfogjam. Ujjaink félúton találkoztak. Nem szóltunk semmit, csak egymásra mosolyogtunk. Néztem azt a gyönyörű kék szemét és olyan boldog voltam, hogy engem néznek. Hihetetlen, de engem. Egymás kezét fogva a metróhoz sétáltunk. A szerelvény berobogott az alagútba, de mi nem szóltunk egymáshoz, csak néztük tükörképünket a szemközti ablakban és mosolyogtunk átszellemülten. És megszorítottuk egymás kezét, érezve, ahogy lelkünk kezd eggyé olvadni.

Kinyitotta az ajtót, feloltotta az előszobavillanyt. Levettük a cipőt, felakasztottuk a kabátot, majd követtem őt a szobájába. Leültetett, megkínált egy kólával, majd szólt, hogy egy percre eltűnik a fürdőszobában. Körülnéztem. A lakás albérlet volt, de látszott, hogy igyekezett szobáját otthonossá tenni. Jácint virágzott és illatozott egy vázában, a polcon egy családi kép, ő volt rajta a szüleivel egy kertes ház diófája előtt. Az ablakon a sötétítő függöny gondosan behúzva. Nem mondta, de tudtam, hogy ő készítette elő a terepet még délután. A lakásban volt még egy szoba, de a lakótársnője szerencsére üdülni ment.
Kortyoltam az üdítőből, de már meg is jelent az ajtókeret négyszögében. Elmosolyodott, kis izgatottság látszott a szemében. Parfümje kellemes illatot árasztott. Letettem a poharat, felálltam, odaléptem hozzá, megálltam előtte. Megfogtam kezeit és csak gyönyörködtem benne, üde szűziességében. Aztán megöleltük egymást, fejét a mellkasomra hajtotta, én révetegen néztem el a válla felett. Ő csak bújt, mint egy védtelen gyermek. A hátát simogattam gyengéden, de védelmezőn. Éreztem pórusaiban azt a kétpólusú izgalmat, ami a vágya és a várakozás teli félelme között feszült. Vibrált körülötte a levegő.

Felemelte fejét, s miközben ajkaink egymáshoz közeledtek, láttam, ahogy lehunyja a szemét. Forró csókban egyesültünk. Gerincemen kellemes bizsergés futott végig. Lassan a nyelveink is felfedezőútra indultak egymás szájában, egymást kerülgetve, táncolva. Éreztem, amint férfiasságom keményen közénk furakodik, míg két puha, de erősen csúcsosodó domb feszül a mellemnek. Még szorosabban öleltük egymást, kezem lejjebb kalandozott, meg-megmarkolásztam ruganyos, formás fenekét. Ő sem maradt tétlen, a pulóvert kezdte lehámozni rólam. A nyakát kezdtem el csókolni, halk sikkantás jelezte, hogy érzékeny pontra találtam. Gyorsan lekerült rólam az ing, a fejemen keresztül húzta le rólam, míg így, félig vakon kigomboltam a blúzát, mely hangtalanul a földre csusszant. Tovább csókoltam, közben kikapcsoltam melltartóját, s végre meztelen felsőtestemen érezhettem mellei édes halmát.

Kitalálva egymás gondolatát hátra léptünk és elkezdtünk kibújni a nadrágunkból. Megvillant egy fehér selyembugyi, de nem sokáig nézhettem, mert pillanatok múlva már a földön növekvő ruhakupac tetején landolt. Ott álltunk egymás előtt csupaszon, ő, én és a farkam.
Tudtam, hogy még sosem vetkőzött le egy férfi előtt sem, így elsőként én gyönyörködhettem bájaiban. Lágyan ringó keblében, kerek csípőjében, ízlésesen húsos combjaiban és a bikinivonalra igazított, dús szeméremszőrzetében. Láttam, hogy ő is égnek meredő péniszemben gyönyörködik, jól megnézi azt, amit eddig könyvek ábráin vagy filmeken látott. A szemein láttam, arra is kíváncsi, nekem mi a véleményem róla. „Gyönyörű vagy” – mondtam és tudta, így is gondolom. Újra hozzá léptem, megcsókoltam, majd ajkaim elindultak lefelé, a már kezemben tartott, simított, gyömöszölt melle felé. Lágy puszikat leheltem, alig érve a bőréhez, melle halmára, csigavonalban haladva bimbója felé. Nyelvemmel köröztem az udvarán, majd bekaptam és először finoman, majd egyre erőteljesebben nyalni és szívni kezdtem a bimbóját. A gyönyörtől megfeszítette a hátát, fejét is hátrahajtotta és a sóhajokat fokozatosan nyögések váltották fel. Másik kezem közben combja belső hajlatára tévedt, ujjaim szőrzetében gereblyéztek, be-betévedtek az ajkak közé, s éreztem, ahogy megrázkódik az első, rátörő orgazmustól, s lüktető, puha, meleg puncijából nedvek csorognak a kezemre. A felfokozott vágyakozástól, úgy látszik, ennyi is elég volt.

Kinyitotta szemeit, s láttam, ahogy egy könnycsepp indul lefelé arcán. Lecsókoltam róla és újból, szorosan átöleltük egymást. Így álltunk egy percig, majd rám nézett és kiolvastam szeméből, hogy most ő szeretne adni valamit. Ujjait begörbítve, körmeivel simította a mellkasomat, mire karom libabőrös lett. Aztán elindult lefelé, s ajkai érintették a bőrt ott, ahol előtte az ujjak barangoltak. Közben édes, de egyúttal már-már ördögi mosollyal felfelé nézett. Istenem! Ez a lány szűz, de félénk, kissé szégyenlős külsője mögött ott bujkált összes női elődjének minden ösztöne, érzékisége, vágya. Olyan volt, mint egy alvó tábortűz, melynek hamuja alatt ott várakozik a parázs, hogy egy erős légfuvallat lángra lobbantsa. És már térdelt is előttem, és a félig merev farkamat a kezébe fogta. Ujjai között tartotta, így nézegette, vizsgálgatta közelről. Éreztem, ahogy kissé rászorít, próbálgatva az élő hús ellenállását és reakcióit. Persze ettől a pumpálástól ismét kőkeményre merevedett. Most a zacskót vette szemügyre, tenyerére vette és simogatni, dörzsölgetni kezdte, tapogatta a heréimet. Időnként felpillantott, hogy jól csinálja-e.

Végül úgy döntött, nem vár tovább, megnyalta ajkait, majd makkomat a szájába vette. Felnyögtem a gyönyörtől. Felbátorodva ezen, bár még mindig kicsit félénken a tapasztalatlanságtól lassan mélyebbre csúsztatta a szájában, miközben nyelvével nyaldosta hímtagom csúcsát, majd kijjebb engedte és a fitymafékemen játszott vele. A nyögések egyre hosszabbak, hangosabbak lettek. Ajkai, mint egy polip szívókorongja tapadt rá, s ütemesen, egyre gyorsuló ritmusban szopni kezdte. Felkiáltottam, ő pedig fokozta az iramot. Zihálásomból érezte, hogy mindjárt elsülök, úgyhogy kezébe vette falloszom és kezdte le-fel húzni a fitymát, míg egy hatalmas, ősi üvöltés kíséretében az utolsó cseppig kiürítettem lüktető szerszámom csúszós-ragadós, fehér tartalmát, melynek nagy része a padlón landolt. Egy adag a kezén csorgott lefelé. Kis habozás után kíváncsisága legyőzte gátlását és megnyalta az élet ígéretét hordozó nedűt. Egy kicsit forgatta a szájában, összekeverve a nyálával, majd elégedetten elmosolyodott. Én még mindig lihegtem az imént átélt csodálatos élménytől. Lenéztem az előttem térdelő, gyönyörű lányra, a még mindig szűz lányra, aki előidézte.

A fürdőszoba felé indultunk, hogy lezuhanyozzunk. A szoba sejtelmes félhomálya után most még egyszer megcsodálhattam csillogó bőrét, kipirosodott arcát. Érezni lehetett, hogy az esetleges csalódástól való félelme teljesen elszállt. Sokkal felszabadultabb volt, ez látszott mozgásán, szemén, minden mozdulatán. Beálltunk a kádba és kinyitottuk a csapot. A meleg víz záporozni kezdett a kezemben tartott zuhanyrózsából. A testére irányítottam a sugarakat, a mellére, hasára, majd megfordult, hogy a hátán is végigcsoroghasson a simogató, frissítő, tiszta folyadék. Azután ő locsolt le engem, én pedig már nyomtam tenyerembe a tusfürdőt, hogy a testére kenhessem. A sikamlós érintéstől bimbói újra keményedni kezdtek. Átnyúltam karjai alatt és a fenekét simogattam, hogy ezzel is közelebb húzhassam magamhoz. Válaszképpen ő is megmarkolta fenekem, megcsókolt, majd nekilátott megtisztítani lankadt farkamat a sperma utolsó maradványaitól. Hamar izgalmi állapotba hozott újra, de nem akartam csak a saját örömömmel foglalkozni, úgyhogy egy újabb adag illatos, színes zselét nyomva a flakonból a kezemmel az ágyéka felé tartottam.

Alig kezdtem el fanszőrzetét csutakolni, máris fehér hab borította altestét. Hát így nem sokat látni, úgyhogy a zuhany után nyúltam és lemostam, közben úgy irányítva a sugarakat, hogy a víz érzékeny helyeken is érje. De nem bírtam sokáig türtőztetni magam és leguggoltam elé, hogy végre betekinthessek annak a csodálatos virágnak a kelyhébe, mely olyan bő nektárt csurgatott nem is olyan régen.

Széthúztam a nagyajkakat és feltárult előttem a csodás, nedvtől csillogó rózsaszín hús. Szétválasztottam az összetapadt kisajkakat és ujjamat a hüvelybemeneten kezdtem körkörösen mozgatni, újabb hangokat kicsalva gyönyörű partnerem torkából, aki közben véletlenül a fejemre locsolt egy adag vizet. De nem zavart a dolog, támadásba lendültem. Hüvelyk- és mutatóujjaim között morzsolgattam a külső szeméremajkakat, majd nyelvemmel benyaltam a hüvelyébe, amilyen mélyre csak tudtam. Mivel a kádtól nem tudott nagyobb terpeszbe állni, leült a kád peremére és felhúzta lábait. Így jobban hozzáférhettem. A kisajkak felső pereménél kezdtem el játszani, s hamarosan a szűk helyiségben visszhangzó kiáltások jelezték, hogy a csiklóját ért ingerek nagyon is célba találtak. Miközben nyelvemmel kezdtem izgatni, jobb kezem középső ujját lassan, óvatosan bevezettem hüvelyébe. Nagyon vigyáztam, nem akartam, hogy első ilyen élménye fájdalmat okozzon neki. Így huzigáltam be-ki az ujjamat, közben éreztem, ahogy gyűlik a váladék.

A kedvező fogadtatástól felbátorodva vaginája felső részére fejtettem ki nagyobb nyomást. Hallottam, hogy kísérletemet siker koronázza. Felgyorsítottam ujjam mozgását, melynek ütemére elkezdett folyamatosan nyögni, sikkantgatni. Tovább fokoztam az iramot és nemsokára gyűrűs izmai ütemes összehúzódásából éreztem, hogy sikerült ismét elmennie. Ennek ellenére nem hagytam abba. Próbált ellene tenni, de azzal, hogy térdeit igyekezett összezárni, épp az ellenkezőjét érte el. Még jobban rátapadtam a csiklójára és szopni, s erőteljesen nyalni kezdtem. Még kétszer volt orgazmusa, mielőtt megkegyelmeztem neki. Teljesen elgyengült, a vállamra hajtotta fejét és lihegett.

Megtörölgettük egymást, majd teste köré tekerve a fürdőlepedőt, karjaimba kapva vittem a szobába. Az ágyra fektettem és kibontottam átmeneti öltözetéből. Meztelen teste látványától máris beindultam, pedig az imént láttam ugyanígy. De ahogy ott feküdt vágyakozóan, kitárulkozva, nem bírtam parancsolni a véremnek, így oda áramlott, ahová ő akart. De azért mégis visszafogtam magam, nem akartam lerohanni. Helyette a lábfejét vettem kezembe. Simogattam, lábujjait egyesével a számba vettem, ajkaimmal körülfogva őket, fogaimat alig hozzájuk érintve húzogattam. Kedvesen felnevetett, hát elidőztem itt egy kicsit.
Kezemmel lábszárát kezdtem simogatni, majd finom csókokkal borítottam bőrét. Így haladtam lassú, kimért mozdulatokkal egyre feljebb. Combja belső részén harapdáltam húsát, kéjes nyögéseket váltva ki belőle. Majd hasa következett, köldökétől haladtam lefelé, mintegy becserkészve illatos ölét. Végre megérkeztem. Nagyajkait harapdáltam, kisajkait húzogattam ajkaim között, majd bejártam a közöttük lévő területet. Tenyeremet feneke alá csúsztattam, kicsit megemelve medencéjét, hogy jobban hozzá férjek. Végignyaltam szemérmét a gáttól a csiklóig, majd vissza.
Elidőzgettem kicsit hosszabban a hüvelybemenetnél, ízlelgettem nyelvemre csorgó nedveit. Újból klitoriszát vettem célba. Hiába vergődött és próbálta kezével eltolni a fejemet, nem hagytam magam. Minél jobban küzdött, annál erőteljesebben és gyorsabban csapkodott a nyelvem, szívott a szám. Ő pedig annál nagyobbakat sikoltott, kéjes kínjában az ágy szélébe markolt. Hüvelye nedve tócsává gyűlt a lepedőn.

Hagytam neki egy kis lélegzetvételnyi szünetet. Kérdően, sokat sejtetően a szemébe néztem, ő pedig bólintott. Megszólalni nem is igen lett volna ereje.
Ujjamat lassan belé dugtam, szerencsére barlangjának bő folyású búvópatakja is a segítségemre volt. Ismét sóhajtozni kezdett, bár most elsődlegesen nem az ingerlésre, hanem izmai ellazítására, méhéhez vezető nyílásának tágítására koncentráltam. Pár perc után bedugtam még egy ujjamat, s bár először kis ellenállásba ütközött, de hamarosan ott melegedett, csúszkált társa mellett. Közben arcát figyeltem, ahogy lehunyt szemmel, mélyeket lélegezve lazít. Mellei a kis mozgástól aprókat rezdültek, bimbói is visszasimultak halmai ívébe.
Elérkezett a pillanat. Kihúztam ujjaimat, lenyaltam őket.
Közben másik kezemmel benyúltam nadrágom zsebébe – a közjáték egy fél percet sem vett igénybe. Fölé borultam, farkamat kezével a bemenethez irányította.

Először csak a makkomat dugtam bele, lassan hatoltam beljebb. Egy kicsit előre, majd vissza, kicsit beljebb, megint vissza. Már félig benne voltam, s éreztem, hogy megszűnt az ellenállás. Belé csúsztattam teljes hosszában. Nyögött egy halkat, alig-fájdalmasat. Egy kicsit így maradtam, várakozón, élvezve a péniszemet körülölelő élő hengert, majd kifelé, makkom peremét neki nyomva hüvelye falának. Hosszan, elnyújtva sóhajtott. Egy pillanatra kinyitotta a szemét, rám mosolygott. Fojtattam az ütemes mozgást, egyelőre még mindig óvatosan. Lassan fokoztam a tempót. Éreztem, hogy már nem lehet baj. Végigfeküdtem rajta, nagyon jó volt érezni a testemet a testén, ahogy lábunk, hasunk, mellünk összeér. Csak a medencém mozgott. A sóhajok nyögéssé váltak, majd kiáltásba fordultak. Mindketten ziháltunk, egyre hangosabban. Egyre sűrűbben. Torkunk kánont énekelt, érzéki zenét, mennyekig hatoló éneket.
Ő ért fel előbb a csúcsra, de pár másodperc múlva én is követtem. Eggyé olvadtunk. Együtt dübörgött a vérünk, egyszerre lüktettünk.
Még mindig mozogtam benne, lassuló tempóval. Egy percre megálltam, száját, nyakát mellét csókoltam, majd újra kezdtem a mozgást, anélkül, hogy kijöttem volna belőle. Másodszorra még nagyobbat élvezett. Lihegtünk, kielégült testünk most oxigénért kiáltott. De lassan elcsendesedtünk, fejem nyaka hajlatába temettem. „Szeretlek” – suttogtuk egymás fülébe, pedig legszívesebben a világba kiáltottuk volna.

Egymás mellett feküdtünk, meztelenül a takaró alatt. Én a háta mögött, mindketten felhúzott térdekkel, egymáshoz simulva. Kezem a hasán pihent.
- Köszönöm, hogy nekem adtad – mondtam.
- Köszönöm, hogy vigyáztál rám – felelte ő. Megpusziltam a vállát, még szorosabban hozzá bújtam. Így aludtunk el.


Szextörténet ajánló:


Ismét egy nyálas szextörténet


Csak nézlek.

- Szeretlek, Szerelmem! - ajkaimat elhagyják ezek a szavak akaratlanul is, hiszen Te, kis feleségem, Te irányítasz.

Hátranézel, a pipere asztal előtt ülsz. Mosolyogsz, miközben incselkedő tincseidet a füled mögé igazítod.

Gyönyörű vagy. Arcod nyugodt és boldog, hajad hömpölygő aranysugár zuhatagként omlik alá a derekadig, szemed, mint tenge....

Akárcsak egy szerető


Még tartott a szuper sorozat, a Barátok Közt. Tudtam, hogy szereti nézni, ezért nem is nagyon szóltam hozzá. Pedig annyi mindent szerettem volna mondani neki, hisz csak ritkán tudunk találkozni. Csendben maradtam, míg ő csak bámulta a tévét. Gyengéd puszit nyomtam a homlokára. Elmosolyodott. Szerencsére vége lett a szappanoperának.

- Kérsz nasit? – tette fel a kérdést, majd nyújtott....

Tinderes kalandok (családi szex)


A történet amit elmesélek, kb 5 éve történt meg Budapesten és sajnos minden szava igaz. Azért sajnos mert időközben férfivé váltam, boldog párkapcsolatban élek több mint egy éve és abszolút nem vagyok büszke erre a múltamra. Szóval azokban az időkben voltam úgymond a csúcson, heti szinten váltogattam a nőket. Nem igazán érdekelt sokszor, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, hihetetlenül kanos....

Jóapa taxis története


Randa, nyirkos téli éjszaka. Az embert vonzza az ágy, lenyomja a letargia. Mégis nehezen ér el az álom. Végre elmélyülök a csendben, amikor cseng a telefonom. Ránézek az órára, fél 1 van. A lányom az. Kétségbe van esve. Kimentek valakivel bulizni Pestszenrettentőre, de a buli elfajult, és barátnőjével, Ágival elmenekültek. Most kinn állnak a hideg téli éjszakában, és nem tudnak hazajutni. Taxira n....

Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más ált....

Niki az asztal alatt


Az öt férfi halkan beszélgetve várta, hogy elkezdődjön a prezentáció. A hosszú, mahagóni asztal mellett ültek mindannyian és ahogy szokott lenni, középen üdítősüvegek és poharak sorakoztak egymás mellett, egyelőre még katonás rendben. Már csak egyvalakire vártak, akinek a széke az asztalfőn árván álldogált. Jácint és Ivett barátja már régebb óta ismerték egymást, Ernőnak és Csabinek szintén régebb....Szextörténet címkék

hĂşzta | családu | szex masszázs | fília | pajzan masszazs |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.