Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző esténk csodálatosan telt. Heves, mámoros, őrjítően izgalmas … hosszasan… már hajnal volt, amikor egymásba gabalyodva álomba merültünk. A reggeli utáni közös zuhanyozáskor ismét beindultunk és a zuhanyozó falának támaszkodva éltünk át újabb gyönyörökkel teli perceket.
Napközben hosszasan sétálgattunk a közelben.. beültünk egy csendes étterembe, majd kényelmes tempóban elmentünk a közeli bevásárlóközpontba és a két újabb üveg vörösborral es a vacsorához vásárolt dolgokkal visszaindultunk a szobánkba.
Kiöntöm a második pohárral is. Melléd telepedek és összebújva kortyolunk nagyokat. Hosszasan csókolózunk… majd felállok és a majdnem üres poharakat a komódra teszem. Megfogom a kezed és lassan magam felé húzlak… állunk egymással szemben. Átöleljük egymást, közben nyelvünk vad keringőt jár. Egyszer csak a zsebemhez nyúlok és egy illatos kendőt húzok elő. Csillogó szemekkel nézel rám. Még egyszer szájon csókollak, aztán a kendőt a szemedhez emelem és óvatosan a fejedre kötözöm…
-Huúú, mi jön most? – kérdezed halk, elcsukló izgalommal .
- Egy kis meglepi – válaszolom halkan a füledbe, majd ugyanazzal a mozdulattal a nyakad kezdem csókolgatni… aztán a füled… közben elkezdem kigombolni a blúzodat… lassan vetkőztetlek… Már a melltartód is a földre esik… lassan masszírozom a keményedő bimbóidat…lecsúszik a nadrágod is.
Bekötött szemmel állsz előttem egy szál bugyiban… gyengéden megfoglak és az ágy felé tollak. Odaérve lehuppansz, majd hanyattfekszel… mellkasod gyorsan emelkedik és süllyed az izgalomtól.
Föléd hajolok és ismét szájon csókollak… aztán odasuttogom:
- jövök rögtön Édesem!
Egy rövid ideig semmi sem történik. Bekötött szemmel fekszel az ágyon.
Visszaérve odahajolok hozzád és a füled mögött kezdelek csókolgatni. Nyelvem végigsuhan a fülkagylódon, a nyakadon, a válladon, szép lassan közelítve a meredező mellbimbóid felé.
Odaérve lassan szopogatni kezdem jobb melled, a kezeim pedig válladat és a másik bimbódat izgatják.
Egyre hangosabbak a sóhajaid… aztán…
A következő pillanatban egy kéz érintését érzed a lábszáradon. Egy másodpercre megáll a levegő a szobában. A szádhoz hajolok és hosszan csókolni kezdelek.
A kéz mozgásba lendül és lassú mozdulattal halad felfelé a lábadon… a térdednél jár…majd a combod külső oldalán elérkezik az utolsó rajtad lévő ruhadarabig.
Újra beindulsz. Nyelved gyorsabb tempóra kapcsol, aztán mélyen magadba szívod az enyémet. Egyik kezeddel a mellkasomat simogatod, a másikkal pedig a fejed fölött a párna szélét szorítod.
Lent a kézhez a párja is csatlakozik. a hasad kezdi el simogatni a köldököd alatt, az előző pedig a bugyid ívét követve a combod belső oldalán araszol végig… aztán a bugyin keresztül érzed ahogy végigsiklik a szeméremdombodon.
Egyre erősebben zihálsz. Én felváltva szopogatom égnek meredő mellbimbóidat. Kezed a mellemről szép lassan az ágyékom felé viszed. Érzed a ruhámon keresztül keményre duzzadt farkamat.
Lent a kéz tovább simogatja bugyin keresztül a puncid. Már teljesen beindultál! Meleg nedved finom vonalat rajzol bugyidra a simogató ujjak alatt. Most a két kéz ujjai a derekadnál óvatosan a pici ruhadarabod pántja alá csúsznak és lassú tempóban elkezdik lehúzni rólad. Fenekedet picit megemelve segítesz benne… és amint feltárul a nedvességtől csillogó puncid, forró fuvallatként érzed a közelben lévő szájból előtörő leheletet… pár pillanat múlva pedig a combod belső oldalához tapadó ajkakat és a nyelvet, amint követve a lefelé húzott bugyid végigszántja a bőrödet. Amint lekerült a ruhadarab, ugyanabban a tempóban ismét felfelé indult... nyaldosva, csókolgatva.
Nagyon felizgultál! Szádból nyögések és sóhajok törnek elő. Kezed közben már megtalálta az utat a nadrágomba és a farkamat szorítja. A látványtól én is teljesen kész vagyok. Rád hajolva izgatottan csókolgatlak, ahol érlek... a szád, a füled, a melled, a vállad…
Aztán megérzed az ajkakat a szeméremdombodon. Az előbújó nyelv alig érintve hozzáér a csiklódhoz. Hangosan felnyögsz! Lassan lejjebb halad… és érzed ahogy végigcsusszan a kisajkaid között. Le… majd fel, majd köröz… Már annyira felizgultál hogy csak hangosan zihálsz.. aztán beléd hatol… mélyen, majd a helyét két ujjnak átadva a csiklódat kezdi nyalogatni… egyre erősebben…
Nem bírod tovább! Farkamat teljes erővel szorítod, hátad ívbe feszül, egy hatalmasat nyögsz és tested elönti a kéj… hullámokban... hosszan…
Combjaidat összeszorítva fekszel lihegve… Farkam még mindig a kezedben. Meleg simogatást érzel ..az arcodon a melleden… és a két combodon… percekig…
Aztán az egyik kéz a combod belső oldala felé indul… már nem szorítod őket… finoman utat engedsz neki. becsusszan a lábad közé, ujjai picit elmerülve végig haladnak szeméremajkaid között... Ettől még jobban kitárod lábaid.
Aztán érzed a nyelvet, ahogy ismét birtokba veszi a terepet… a csiklód aztán lejjebb... aztán ismét feljebb. Érzed, hogy a hormonok újra dolgozni kezdenek benned.
Én is beindulok. Kigombolom nadrágomat és letolom. Előbukkan meredező farkam. Kezed lassú ütemben húzgálni kezded rajta... majd én az ágy mellé térdelek… picit kijjebb csusszansz, és ajkaid hozzáérnek... nyelved körözget a makkon aztán szép lassan rábuksz… egyre beljebb engedve .. és…egyre tempósabban szopni kezdesz.
Lent a nyelv is gyorsítani kezd. Mélyen beléd-beléd csusszangat majd a csiklódon köröz ügyesen… Aztán… érzed hogy a két kéz a derekadnál megfog... és lassan az ágy vége felé húzza tested. Könyökkel és vállal segítesz neki ebben… és mivel szádban a farkam, én is csusszanok lejjebb.
Feneked az ágy végénél landol… talpaid a szőnyegen... és szopod a farkam megállás nélkül.
A kezek ekkor a combjaid köré fonódnak. Finoman megemelik lábaidat.
Tudod, mi következik… már előre nyögsz bele…. aztán meg is érzed… egy kemény makk ér hozzá az izgalomtól csorgásig nedves kisajkaidhoz. Remegsz az izgalomtól. Szád egy pillanatra elengedi farkam… zihálásod így erősebben hallik. Aztán amint megérzed, hogy a makk elmerül benned, ismét felnyögsz.. és amikor az egész farok beléd hatol.. még hangosabban felnyögsz… Ráveted magad a farkamra és úgy elkezded szopni, ahogy még soha… teljes extázisban … közben élvezettel nyögve.
Lent is gyorsult a tempó… már ütemesen tolja beléd… teljesen beléd nyomja, majd vissza… aztán ismét mélyre… Minden beléd hatolásnál kicsit hangosabbá válsz… aztán egyszer csak a farkam teljesen beveszed... egészen a tövéig… érzem a torkod szorítását a makkom körül. Ettől azonnal a csúcsra érek... hangosan felnyögök… te pedig még egyszer megszívod, aztán szinte azonnal te is elementáris erővel elélvezel . Fejed hátrahajtva szinte sokkosan sikítasz. Az első lövésem még a szádba ment, de a többi az arcodra a válladra és a melledre fröccsen… Lent a puncid lüktetése megtette hatását..gyorsan kihúzza a forró szorításból kemény farkát, ami pulzálva ontotta ki magából a magját.. a hasadra, a köldöködre, a combodra….
Összeszorított combokkal levegő után kapkodva feküdtél… én melléd dőlve szintén hangosan ziháltam. Ő a szőnyegen terült el…
Hosszú percekig feküdtünk így… aztán te felültél, annyit mondva : - Azta! …
Ő is feltápászkodott. Odalépett hozzád, és egy törölközővel lassan elkezdte letörölni testedről a spermát. A combod… a köldököd… a hasad… a vállad… a melled… itt kicsit jobban elidőzött. Felkönyökölve néztem élvezettel. Aztán lehajolt és előbb csak egy puszit adott a bal melledre… aztán… lassan beszívta ajkai közé mellbimbódat… Hátrafeszülve kezdtél el halkan sóhajtozni.
Láttam a másik melled bimbóját, ahogy elkezdett bekeményedni…
A kezeddel el kezdtél tapogatni... a térde felett ütköztél bele a lábába… Ö tovább szívta a melledet.
Ujjaid szép lassan elindultak felfelé… a combja belső oldalán… egészen a heréiig. Óvatosan megsimogattad majd feljebb mozdulva ujjaid a félig duzzadt szerszám köré kulcsoltad…
Néztem, ahogy szívja a melled. Ahogy elkezdett keményedni kezedben a farka… ez ismét izgalomba hozott engem is. Odabújtam a fenekedhez és elkezdtem nyalogatni, csókolgatni a derekad a hátsód, majd finoman alád nyúltam és négykézlábra emeltelek. Így sokkal jobban hozzád fértem… befúrtam a nyelvem a farpofáid közé… puszilgattalak nyalogattalak mindenhol … aztán beléd toltam..egészen mélyen a hüvelyedbe…majd a csiklód körül a nyelvem finoman körözni kezdett
Ekkor odahajoltál a keményedő makkhoz és egészen lassan megízlelted... majd ugyanolyan lassan az ajkaid közé vetted. Elkezdted rendesen szopni… ettől hamar kemény lett az is…
én pedig nyalogattalak… nyelvem ritmusára jöttek elő belőled a nyögések. Begyorsítottál... mélyen bevetted a kemény farkat… és szívtad, szoptad… közben egyik kezeddel a heréit simogattad…
Ekkor mögéd helyezkedtem, leültem… megfogtam a derekadat és velem szemben a farkamra ültettelek… majd hanyatt feküdtem. Gyorsan megtaláltad a kedvenc ritmusod. Csípődet ütemesen ringatva hajoltál vissza a pár pillanatig magára hagyott farokhoz... még gyorsabban kezdted szopni… aztán teljesen benyelted ezt is... a tövéig… majd a makkja körül kezdtél körözni... közben feneked egyre gyorsabban mozgattad, farkam ki-be járt ettől a puncidban…
Őrület volt az érzés egyre csak vadabbul csináltad… közben nagyokat nyögdécseltél… aztán tested szinte görcsbe rándult... puncid vad lüktetésbe kezdett… Fejed hátracsapva hagytad hogy ismét beterítsen az élvező farokból előtörő sperma… Én pedig a puncid lüktetésének ritmusára ontottam beléd az én adagomat….
Lassan csusszantál le a farkamról, majd kimerülten mellém zuhantál… Hosszú percekig csak simogattalak… odabújtam a füledhez és belesuttogtam: - Nagyon szeretlek… Hihetetlen jó vagy…
Te csak bekötött szemmel mosolyogva feküdtél hanyatt… a könnyű paplannal betakartalak…
Kisvártatva felálltam mellőled… aztán pár perc múlva visszatérve leültem az ágy szélére… combodat a takaró alá nyúlva megsimogattam… odahajoltam és hosszan megcsókoltalak… majd a fejedhez emeltem kezem és levettem a szemedről a kendőt… szemedbe néztem… benne elégedettséget és szerelmet láttam…
- Gyere… tusoljunk le együtt – szólaltam meg halkan, aztán kézen fogtalak…
(P.)

Beküldő:(P.)


Szextörténet ajánló:


Pár év múlva ójra


Az első eset után néhány évvel történt a második ilyen eset. Közben megszületett a lányom. „Normális” családi életet éltem. Hamar túlléptem azon, ami akkor történt. Valahol belül megmaradt az emlék, de nem foglalkoztam vele. Soha férfit az utcán meg nem néztem. Eszembe sem jutott, hogy ilyen kapcsolatot létesítsek bárkivel. Annyiban változtam meg, hogy én is elkezdtem szőrteleníteni magam, de csak....

Bassz meg, mint egy kurvát


Nem is tudom, hány évesen kezdett el érdekelni a szex. Talán tizenhárom-tizennégy éves lehettem. Minden este pornófilmeket néztem, az elején a tévében, majd később interneten. Hamar kezdtem a testem felfedezését, teljesen rászoktam a maszturbálásra. A suli pokla mellett ez volt a napom fénypontja - maszturbálás a zuhany alatt, vagy este, amikor már mindenki elaludt. De sajnos egy idő után nem volt....

Kezdetektől a vad szexig


A haverokkal éjjel a várost jártuk szokás szerint, amikor egy kapualjban sikítást hallottunk. Persze odanéztünk, hogy mi is lehet ott. Egy nő. Egyedül volt, nem tudtuk mi baja lehet. Odamentünk. Faszán nézett ki. Ránk nézett, és azt mondta, hogy csak megijedt de nincs semmi baj. Megkérdeztük, mit keres itt, mert éjjel 2 óra volt. Azt mondta stoppolt hazafelé, és a lámpákig hozták, onnan gyalog kel....

Egy spontán magömlés


Az alábbi történetek egy nyáron töréntek meg velem, sok - sok évvel ezelőtt, de még most is tisztán emlékszem rájuk, és ettől tűzbe jövök, fel áll a faszom most is.

1. Azon a nyáron - közeledve a tizenöt évemhez - amikor elvégeztem a nyolc általánost, a szünidőből több mint egy hónapot ismét alföldi szülő falumba /ma már város/ töltöttem. Mint korában most is kibicigliztem a Köröshö....

A Cigánylány


Azon a délelőttön - szokásomhoz híven - lementem a házunk előtt lévő parkba, hogy tanuljak a közeledő vizsgáimra. Kellemes meleg volt, szépen sütött a nap, minden feltétel adott volt a tanuláshoz. Belemerültem hát az olvasásba. Néha pihenésképpen abbahagytam a tanulást és nézelődtem kicsit. Az egyik ilyen alkalomnál kiszúrtam néhány iskolás kiscsajt, akik nem messze tőlem egy árnyékos részen, a fű....

Rákaptam az asszonyokra


Rákaptam az asszonyokra

Még mikor férjhez mentem és amikor három hónapos asszony voltam egy elvált asszonynál kaptunk albérleti szobákat. Volt egy 16 éves lánya is akivel az anyja igazán jóba volt. A leánya imádta a férfiak farkát is.Az egyik alkalommal hamarább jöttem haza a munkából és a fürdõszobába egy kád vízben kezdtem el játszani a lábam közivel.Volt ott egy hajkefe és a hosszú....
Szextörténet címkék

szagos bugyi | titkunk | kĂśr | rongyosra | jani |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.