Meglepi...


… visszaérkeztünk a szállodaszobába…
Odalépek a mini bárhoz és kiveszem belőle az előző este berakott vörösbort, helyére téve az újakat. Az ágy szélére huppansz, amíg a dugóval babrálok… csordultig töltöm a két poharat, majd egyiket átadom neked… koccintunk és jókora adagot lehúzunk belőle…odahajolok és gyengéden szájon csókollak. Érzem az ajkadon a hűvösen kellemes ízt.
Az előző esténk csodálatosan telt. Heves, mámoros, őrjítően izgalmas … hosszasan… már hajnal volt, amikor egymásba gabalyodva álomba merültünk. A reggeli utáni közös zuhanyozáskor ismét beindultunk és a zuhanyozó falának támaszkodva éltünk át újabb gyönyörökkel teli perceket.
Napközben hosszasan sétálgattunk a közelben.. beültünk egy csendes étterembe, majd kényelmes tempóban elmentünk a közeli bevásárlóközpontba és a két újabb üveg vörösborral es a vacsorához vásárolt dolgokkal visszaindultunk a szobánkba.
Kiöntöm a második pohárral is. Melléd telepedek és összebújva kortyolunk nagyokat. Hosszasan csókolózunk… majd felállok és a majdnem üres poharakat a komódra teszem. Megfogom a kezed és lassan magam felé húzlak… állunk egymással szemben. Átöleljük egymást, közben nyelvünk vad keringőt jár. Egyszer csak a zsebemhez nyúlok és egy illatos kendőt húzok elő. Csillogó szemekkel nézel rám. Még egyszer szájon csókollak, aztán a kendőt a szemedhez emelem és óvatosan a fejedre kötözöm…
-Huúú, mi jön most? – kérdezed halk, elcsukló izgalommal .
- Egy kis meglepi – válaszolom halkan a füledbe, majd ugyanazzal a mozdulattal a nyakad kezdem csókolgatni… aztán a füled… közben elkezdem kigombolni a blúzodat… lassan vetkőztetlek… Már a melltartód is a földre esik… lassan masszírozom a keményedő bimbóidat…lecsúszik a nadrágod is.
Bekötött szemmel állsz előttem egy szál bugyiban… gyengéden megfoglak és az ágy felé tollak. Odaérve lehuppansz, majd hanyattfekszel… mellkasod gyorsan emelkedik és süllyed az izgalomtól.
Föléd hajolok és ismét szájon csókollak… aztán odasuttogom:
- jövök rögtön Édesem!
Egy rövid ideig semmi sem történik. Bekötött szemmel fekszel az ágyon.
Visszaérve odahajolok hozzád és a füled mögött kezdelek csókolgatni. Nyelvem végigsuhan a fülkagylódon, a nyakadon, a válladon, szép lassan közelítve a meredező mellbimbóid felé.
Odaérve lassan szopogatni kezdem jobb melled, a kezeim pedig válladat és a másik bimbódat izgatják.
Egyre hangosabbak a sóhajaid… aztán…
A következő pillanatban egy kéz érintését érzed a lábszáradon. Egy másodpercre megáll a levegő a szobában. A szádhoz hajolok és hosszan csókolni kezdelek.
A kéz mozgásba lendül és lassú mozdulattal halad felfelé a lábadon… a térdednél jár…majd a combod külső oldalán elérkezik az utolsó rajtad lévő ruhadarabig.
Újra beindulsz. Nyelved gyorsabb tempóra kapcsol, aztán mélyen magadba szívod az enyémet. Egyik kezeddel a mellkasomat simogatod, a másikkal pedig a fejed fölött a párna szélét szorítod.
Lent a kézhez a párja is csatlakozik. a hasad kezdi el simogatni a köldököd alatt, az előző pedig a bugyid ívét követve a combod belső oldalán araszol végig… aztán a bugyin keresztül érzed ahogy végigsiklik a szeméremdombodon.
Egyre erősebben zihálsz. Én felváltva szopogatom égnek meredő mellbimbóidat. Kezed a mellemről szép lassan az ágyékom felé viszed. Érzed a ruhámon keresztül keményre duzzadt farkamat.
Lent a kéz tovább simogatja bugyin keresztül a puncid. Már teljesen beindultál! Meleg nedved finom vonalat rajzol bugyidra a simogató ujjak alatt. Most a két kéz ujjai a derekadnál óvatosan a pici ruhadarabod pántja alá csúsznak és lassú tempóban elkezdik lehúzni rólad. Fenekedet picit megemelve segítesz benne… és amint feltárul a nedvességtől csillogó puncid, forró fuvallatként érzed a közelben lévő szájból előtörő leheletet… pár pillanat múlva pedig a combod belső oldalához tapadó ajkakat és a nyelvet, amint követve a lefelé húzott bugyid végigszántja a bőrödet. Amint lekerült a ruhadarab, ugyanabban a tempóban ismét felfelé indult... nyaldosva, csókolgatva.
Nagyon felizgultál! Szádból nyögések és sóhajok törnek elő. Kezed közben már megtalálta az utat a nadrágomba és a farkamat szorítja. A látványtól én is teljesen kész vagyok. Rád hajolva izgatottan csókolgatlak, ahol érlek... a szád, a füled, a melled, a vállad…
Aztán megérzed az ajkakat a szeméremdombodon. Az előbújó nyelv alig érintve hozzáér a csiklódhoz. Hangosan felnyögsz! Lassan lejjebb halad… és érzed ahogy végigcsusszan a kisajkaid között. Le… majd fel, majd köröz… Már annyira felizgultál hogy csak hangosan zihálsz.. aztán beléd hatol… mélyen, majd a helyét két ujjnak átadva a csiklódat kezdi nyalogatni… egyre erősebben…
Nem bírod tovább! Farkamat teljes erővel szorítod, hátad ívbe feszül, egy hatalmasat nyögsz és tested elönti a kéj… hullámokban... hosszan…
Combjaidat összeszorítva fekszel lihegve… Farkam még mindig a kezedben. Meleg simogatást érzel ..az arcodon a melleden… és a két combodon… percekig…
Aztán az egyik kéz a combod belső oldala felé indul… már nem szorítod őket… finoman utat engedsz neki. becsusszan a lábad közé, ujjai picit elmerülve végig haladnak szeméremajkaid között... Ettől még jobban kitárod lábaid.
Aztán érzed a nyelvet, ahogy ismét birtokba veszi a terepet… a csiklód aztán lejjebb... aztán ismét feljebb. Érzed, hogy a hormonok újra dolgozni kezdenek benned.
Én is beindulok. Kigombolom nadrágomat és letolom. Előbukkan meredező farkam. Kezed lassú ütemben húzgálni kezded rajta... majd én az ágy mellé térdelek… picit kijjebb csusszansz, és ajkaid hozzáérnek... nyelved körözget a makkon aztán szép lassan rábuksz… egyre beljebb engedve .. és…egyre tempósabban szopni kezdesz.
Lent a nyelv is gyorsítani kezd. Mélyen beléd-beléd csusszangat majd a csiklódon köröz ügyesen… Aztán… érzed hogy a két kéz a derekadnál megfog... és lassan az ágy vége felé húzza tested. Könyökkel és vállal segítesz neki ebben… és mivel szádban a farkam, én is csusszanok lejjebb.
Feneked az ágy végénél landol… talpaid a szőnyegen... és szopod a farkam megállás nélkül.
A kezek ekkor a combjaid köré fonódnak. Finoman megemelik lábaidat.
Tudod, mi következik… már előre nyögsz bele…. aztán meg is érzed… egy kemény makk ér hozzá az izgalomtól csorgásig nedves kisajkaidhoz. Remegsz az izgalomtól. Szád egy pillanatra elengedi farkam… zihálásod így erősebben hallik. Aztán amint megérzed, hogy a makk elmerül benned, ismét felnyögsz.. és amikor az egész farok beléd hatol.. még hangosabban felnyögsz… Ráveted magad a farkamra és úgy elkezded szopni, ahogy még soha… teljes extázisban … közben élvezettel nyögve.
Lent is gyorsult a tempó… már ütemesen tolja beléd… teljesen beléd nyomja, majd vissza… aztán ismét mélyre… Minden beléd hatolásnál kicsit hangosabbá válsz… aztán egyszer csak a farkam teljesen beveszed... egészen a tövéig… érzem a torkod szorítását a makkom körül. Ettől azonnal a csúcsra érek... hangosan felnyögök… te pedig még egyszer megszívod, aztán szinte azonnal te is elementáris erővel elélvezel . Fejed hátrahajtva szinte sokkosan sikítasz. Az első lövésem még a szádba ment, de a többi az arcodra a válladra és a melledre fröccsen… Lent a puncid lüktetése megtette hatását..gyorsan kihúzza a forró szorításból kemény farkát, ami pulzálva ontotta ki magából a magját.. a hasadra, a köldöködre, a combodra….
Összeszorított combokkal levegő után kapkodva feküdtél… én melléd dőlve szintén hangosan ziháltam. Ő a szőnyegen terült el…
Hosszú percekig feküdtünk így… aztán te felültél, annyit mondva : - Azta! …
Ő is feltápászkodott. Odalépett hozzád, és egy törölközővel lassan elkezdte letörölni testedről a spermát. A combod… a köldököd… a hasad… a vállad… a melled… itt kicsit jobban elidőzött. Felkönyökölve néztem élvezettel. Aztán lehajolt és előbb csak egy puszit adott a bal melledre… aztán… lassan beszívta ajkai közé mellbimbódat… Hátrafeszülve kezdtél el halkan sóhajtozni.
Láttam a másik melled bimbóját, ahogy elkezdett bekeményedni…
A kezeddel el kezdtél tapogatni... a térde felett ütköztél bele a lábába… Ö tovább szívta a melledet.
Ujjaid szép lassan elindultak felfelé… a combja belső oldalán… egészen a heréiig. Óvatosan megsimogattad majd feljebb mozdulva ujjaid a félig duzzadt szerszám köré kulcsoltad…
Néztem, ahogy szívja a melled. Ahogy elkezdett keményedni kezedben a farka… ez ismét izgalomba hozott engem is. Odabújtam a fenekedhez és elkezdtem nyalogatni, csókolgatni a derekad a hátsód, majd finoman alád nyúltam és négykézlábra emeltelek. Így sokkal jobban hozzád fértem… befúrtam a nyelvem a farpofáid közé… puszilgattalak nyalogattalak mindenhol … aztán beléd toltam..egészen mélyen a hüvelyedbe…majd a csiklód körül a nyelvem finoman körözni kezdett
Ekkor odahajoltál a keményedő makkhoz és egészen lassan megízlelted... majd ugyanolyan lassan az ajkaid közé vetted. Elkezdted rendesen szopni… ettől hamar kemény lett az is…
én pedig nyalogattalak… nyelvem ritmusára jöttek elő belőled a nyögések. Begyorsítottál... mélyen bevetted a kemény farkat… és szívtad, szoptad… közben egyik kezeddel a heréit simogattad…
Ekkor mögéd helyezkedtem, leültem… megfogtam a derekadat és velem szemben a farkamra ültettelek… majd hanyatt feküdtem. Gyorsan megtaláltad a kedvenc ritmusod. Csípődet ütemesen ringatva hajoltál vissza a pár pillanatig magára hagyott farokhoz... még gyorsabban kezdted szopni… aztán teljesen benyelted ezt is... a tövéig… majd a makkja körül kezdtél körözni... közben feneked egyre gyorsabban mozgattad, farkam ki-be járt ettől a puncidban…
Őrület volt az érzés egyre csak vadabbul csináltad… közben nagyokat nyögdécseltél… aztán tested szinte görcsbe rándult... puncid vad lüktetésbe kezdett… Fejed hátracsapva hagytad hogy ismét beterítsen az élvező farokból előtörő sperma… Én pedig a puncid lüktetésének ritmusára ontottam beléd az én adagomat….
Lassan csusszantál le a farkamról, majd kimerülten mellém zuhantál… Hosszú percekig csak simogattalak… odabújtam a füledhez és belesuttogtam: - Nagyon szeretlek… Hihetetlen jó vagy…
Te csak bekötött szemmel mosolyogva feküdtél hanyatt… a könnyű paplannal betakartalak…
Kisvártatva felálltam mellőled… aztán pár perc múlva visszatérve leültem az ágy szélére… combodat a takaró alá nyúlva megsimogattam… odahajoltam és hosszan megcsókoltalak… majd a fejedhez emeltem kezem és levettem a szemedről a kendőt… szemedbe néztem… benne elégedettséget és szerelmet láttam…
- Gyere… tusoljunk le együtt – szólaltam meg halkan, aztán kézen fogtalak…
(P.)

Beküldő:(P.)


Szextörténet ajánló:


Szexjátékok a feleségemmel


E történet néhány hete történt meg vele. Kedvesemmel végre sok idő után több időt is el tudtunk tölteni egymással kettesben. Elterveztük, hogy kipróbálunk pár új dolgot. Sokat beszélgettünk róla, így egy webshopban vásároltunk egy anális tágítót némi síkosítóval, és egy vibrációs szilikon péniszgyűrűt. Nem volt még ilyenben részem, ezért úgy gondoltam miért ne, ki kell próbálni.
Az egész na....

Második műszak...


Harminchét éves ápolónő vagyok. A kórházi munkámon kívűl "maszekolást" is vállalok ami
főleg otthoni ápolást jelent. Szükség esetén családokhoz látogatok és vigyázok, illetve
ápolom a rászoruló családtagokat. Egy alkalommal egy korombeli nő fogadott fel, akinek a
fia lábsérülés miatt volt ágyhoz kötve. Az adott időben megjelentem, és megbeszéltük a
teendőket. ....

Vasárnapi gyors


20 éves vagyok, a barátommal már csaknem egy éve együtt vagyok, nagyon jól kijövünk, szeretjük egymást. Csupán annyi a probléma, hogy ritkán találkozunk. Főiskolára járok, albérletben lakok, csak hétvégére járok haza. Nemrég volt a névnapom. Nem szeretem magam körül a nagy felhajtást, a zajos füstös bulikban sem érzem jól magam általában. Tudta ezt jól a párom is, ezért nagyon megörültem, amikor é....

Péntek esti gruppen party


Péntek esti gruppen party

Este volt már félhomályba merült a város, a nyirkos köd telepedett az utcákra. Valójában a lelkivilágom tükre volt ez a borongós idõ. Ági két hete költözött el tõlem, ezen nem lepõdtem meg kapcsolatunk már rég túl volt, úgy õszintén a lila köd korszakán, már csak a megszokás tartott össze minket. Ez engem zavart, de nem akartam megbántani, szívét lelkét ki....

Anyám szeretője voltam


Anyám gyönyörű nő volt asszonyosan telt idomai mindig izgalomba hoztak. Gyakran meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon át. Gyönyörű mellei csípője segge combjai lábai voltak ölét dús sötétbarna szőrzet borította. Persze ez a látvány nem hagyott hidegen bár még éppen csak kamasz voltam. Elég gyakran voltunk kettesben és egy alkalommal nem bírtam tovább. Mögé álltam átöleltem magamhoz szorítottam í....

A szextúra


Eltelt pár hónap, amikor egy kellemes tavaszi hosszú hétvégén négyesben kibéreltünk egy házat és végre zavartalanul egymáséi lehettünk. Már vártam az újabb szexuális kihívásokat és bevallása szerint Edinának is hiányzott a csoportos együttlét. Szóval, amint odaértünk a házba, bevettük magunkat a konyhába és alaposan bereggeliztünk. Nem volt különösebb program vagy elképzelés, de már nagyon akartam....







Szextörténet címkék

segglyukának | analszex | behatol | rajta | leverten |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.