Szopás a boltban


Áruházi feltöltőként dolgoztam néhány barátnőmmel, és egyszer fogadtunk, hogy az egyébként jóképű, de visszahúzódó típusú pultos fiút megszerzem magamnak.

Kitaláltam, hogy a pénztárgép alatti pultrészből kivettem a polcot, és míg a srác ebédszüneten volt bebújtam a pult alá és behúztam a függönyt. Valamelyik filmben láttam, hogy így tréfálták meg a szónoki emelvénynél beszélőt.

Amikor megjött a fiú, egy résen kinéztem a másik oldalon, hogy mennyien állnak sorba.

Vártam picit, míg összejönnek sokan, akkor nyúltam ki a függöny mögül és lehúztam a sliccét.

Azt hittem behalok a nevetéstől, olyan rémült képet vágott. Nyílt volna a szája, hogy tiltakozzon, de ujjamat a számra téve csendre intettem, meg sokatmondóan a vásárlók felé kacsintottam. Először hátrafelé pucsította a fenekét, hogy ne érjem el. Hamar elfáradt, és azonnal a gatyájába nyúltam. Kivettem a farkát, és finoman simogatni kezdtem. Nem húzta el a sumák. Hamarosan szép méretessé dagadt a kezeim között. Föntről hallottam, ahogy a vásárlókat lekezeli, és egyre keményebben püföli a pénztárgépet.

Már nem is kellett kihajolnom, amikor a számba vettem a termetes kékerest. Teli szájjal, hihi, fasszal teli szájjal vihogtam a pult alatt, ahogy fönt egyre vékonyodott a hangja.

Az egyik vevő valamit kért, ami miatt el kellett volna mennie, odaszólt, mit szólt vinnyogott, az egyik lánynak, hogy hozza már oda amit kértek.

Mondanom se kell, a csajok fetrengtek a nevetéstől, ahogy a fiú feszengett, a pultot szinte eltolva az igyekezetével.

Gondoltam, ha lúd, legyen kövér, és a kezemmel ütemesen huzigálni kezdtem a farkán a bőrt, közben pedig ami belefért a számba, azt erősen szoptam, szívtam.

Hamar meglett az eredménye, őrült energiával spriccelt belőle a matéria.

Kicsordult a könnyem a néma nevetéstől, amikor egy idősebb hölgy kedvesen megkérdezte, hogy fiatalember rosszul van?

A pultra borulva nyikorogta, hogy nem, nem, semmi baj, mindjárt vége, közben meg tolta a számba az anyagot, alig győztem nyelni.

Szép tisztára, fényesre nyaltam a botját.

Mikor elfogytak a vevők, kibújtam.

Megfenyegetett, hogy ezt még visszakapom. Mondtam neki, nagyon várom. Mint, a kán-kán-t táncolók, megcsippentettem a köpenyem szélét és meglobogtattam a szélét, hogy lássa a bugyimat. Még a harmadik vevőnél is lángolt a feje, úgy belepirult.


Szextörténet ajánló:


A fizetésem kiegészítése, hárman használtak


A fizetésem kiegészítése, hárman használtak

Mikor még az egyetemen dolgoztam mint könyvelõ rengeteg sráccal feküdtem le és nagyon sok tanárral és más férfiakat 8ia beengedtem a lábam közé. Az egyik alkalommal a fiúmmal elmentünk egy esküvõre ahol egy kicsit spicce lettem és kértem a srácomat jó lenne valahol lefeküdni egy pár órára,hogy magamhoz térjek. Õ beszélt valakivel és elvitt e....

A lakótársam egy kurva


Timi és én kettő hónapja költöztünk albérletbe. Nem olyan rég járunk de mindketten a belvárosban akartunk lakni és így ha ketten lakunk könnyebb anyagilag. Én egy gyorsétterembe dolgozom, sajnos Timi nem talált még munkát de folyamatosan jár állás interjúkra. A múlthéten találtunk egy állást, fehérneműs fotózás és nagyon jól fizetnek. Timi nem igazán szerette volna ilyenben kipróbálni magát, de te....

Profi szexmasszázs


Mint a mesében, egy életem egy halálom…
Eldöntöttem, hogy kipróbálom.
A környékünkön működik egy színvonalas, vendégeit megválogató, kellemesnek mondott testápoló stúdió, amelynek szűk kapacitású e-masszőr részlege is van, e mint erotikus…
Egyik hétvégén felkerestem az intézményt, ahol a recepciós pár perc türelmet kért, amíg a munkatársait az adott helyiségbe küldi. Nem sokka....

A nővérem bugyija


A nővérem másfél évvel volt idősebb nálam. Külön szobában laktunk a vidéki városban lévő lakótelepi lakásban ahol apánkkal éltünk. Ahogy ébredezett bennem a férfi, néha meglestem, ahogy szerintem rajtam kívül mindenki tette volna ebben a korban, ha még nem jut igazi barátnőhöz. Sajnos ez ritkán sikerült, a fürdőszoba tolóajtaja által hagyott pici résen keresztül, és akkor se sokat láttam, csak egy....

Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelme....

Verával a szántóföldön


Szombat esti buli volt,ott ismertem meg,azaz úgy hozták,hogy jó csaj,össze hozzák velem. Tényleg nagyon jó csaj volt,21 lehetett,és jó húsos pina,olyan pinája volt,látszott a nadrágján keresztül a vágás,ohhhh..

A csöcsei meg úgy álltak a topban..mmmm,mondom ez kell! Be is piáztunk rendesen,ment a tánc meg minden,beindult a smackó téma:XD

Mondom,Verácska,menjünk a leve....
Szextörténet címkék

hárman basznák | csab | magömlés | spa | torkát |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.