Baráti fürdőzés


Szia, a történetem köztem és a volt barátom között játszódik, akivel 4 hete szakítottam. Másfél hónapot jártunk, de kellőképpen egymásba szerettünk. Imádtuk egymást. Sose szeretkeztünk, csak a pettingig jutottunk el. Múlthéten szombat reggel csörgött a telefonom. Ő volt az. Mondta, hogy menjek ma fel hozzá dvd-t nézni. Mivel jobb dolgom nem volt, így hát felmentem hozzá. Igaz a szakításunk után még összejártunk és még ma is és egyszer-kétszer smároltunk is. Szóval elkészültem és kimentem a buszra. Felszálltam és a városban leszálltam. Vártam a másik buszt, ami kivitt hozzá és addig gondolkodtam, hogy vajon mi lesz ma?
Kívántam úgy, mint még soha. Megérkeztem hozzá és a szokásos arcra puszi volt a köszönésünk. Bementem a nappaliba, rágyújtottam és leültem az ágyra. Bekapcsolta a dvd-t és elkezdtük nézni a filmet. A filmből alig érzékeltem valamit, mindig arra gondoltam, hogy tudnám becserkészni, megszerezni magamnak akár egy éjszakára is. Észre se vettem, hogy mikor gyúrtam el a cigimet. Hirtelen rá néztem és csak néztem. Most kifejezetten tetszett.

Észre vettem, hogy nézem és rám nézett. Megkérdezte, hogy mit nézek rajta, én meg mondtam neki, hogy csak az arcát. Hirtelen felálltam és megfogtam a kezét, aztán elkezdtem húzni és mondtam neki, hogy gyere menjünk fürdeni. Tudtam, hogy imádja ha ketten fürdünk és most én is nagyon akartam. Rám nézett és láttam a szemén, hogy nem hiszi el. Mondtam neki, hogy igyekezzen, különben meggondolom magam és nem fürdünk. Ez kellő képpen megtette a hatását, azonnal felállt és elindultunk a fürdő fele.

Megengedte a vizet és tele tette tusfürdővel. Jó nagy hab pamacsok lettek a vízen. El kezdett vetkőzni, én nem, én csak néztem. Észre vette, hogy én nem vetkőzök és elkezdett levetkőztetni. Puha volt az érintése, nagyon élveztem. Mikor levetkőztetett bemásztunk a kádba, egymással szemben leültünk és beszélgettünk, közben ő a lábamat cirógatta, én meg a kezét. Már vagy egy órája ültünk így, amikor kezdett kihűlni nagyon a víz. Mivel én ültem a csap felőli oldalon, megengedtem a melegvizet. Nagyon forró volt és majdnem leégette a hátam. Észre vette és mondta, hogy forduljak meg és üljek bele az ölébe.
Hát megfordultam. Jó volt az ölében feküdni. szorosan átölelt. Egyszer csak elkezdett játszani a mellemmel, az ujjával. Nagyon jó volt. A fejével oldalra döntötte a fejem és csókolgatni kezdte a nyakam. Nagyon izgató volt. A kezével már nem csak a mellem simogatta. Mindig egy kicsit lejjebb ment. Már annyira felizgatott, hogy alig vártam hogy a puncimhoz érjen. De ő még csak a belső combomat cirógatta. Már nagyon kívántam. Hozzá férkőztem a nyakához és elkezdtem csókolgatni, majd a fülcimpáját. Tudtam, hogy ettől nagyon felizgul és éreztem is. A férfiassága a fenekemnél volt és szinte már átakart vele szúrni. Kicsit feljebb húztam magam és elkezdtem mozogni. A fenekem szorosan oda nyomtam a péniszéhez, ő erre még jobban felizgult és most már masszírozta a puncim. Nagyon jól esett és nagyon kívántam már.

Ennek hatására még jobban mozogtam és ez még jobban izgatta. Forró és heves csókokat váltottunk. Izgatta a csiklómat. Már alig bírtam magammal. A hátam mögé nyúltam és megfogtam a férfiasságát. Játszottam vele. Kemény volt és nagy. Szinte már fájt az, hogy nem bennem van. Ahogy így izgatta a csiklómat, hirtelen benyúlt az egyik ujjával a barlangomba. A köszönetem egy halk nyögés volt. Ennek láttán felbátorodott és két ujját dugta belém. Ez már egy hangosabb nyögéssel járt. Nagyon kész voltam. Egyszerűen alig bírtam magammal. Mozogtam az ujján és egyre jobban kívántam. Kivette a két ujját és egy harmadik ujját hozzákapcsolva újra belém dugta. Szinte már majdnem elélveztem. Lovagoltam az ujján közben vertem neki a kincsét.

Így "játszottunk", amikor kivette az ujjait és a hüvelyk ujját dugta be. Elkezdett vele dugni. A másik kezével pedig a csiklómat masszírozta. Én egyre hevesebben vertem a férfiasságát.
Vagy negyedóráig bírtam így, amikor is egy nagyot élveztem és kicsit hangosat. Én már teljesen kész voltam, de nem hagytam, hogy így érjen véget. Tovább vertem neki. Egyszer csak éreztem, ahogy egész testében megfeszül és egy hangos nyögés mellett elélvez. Felé fordultam és megcsókoltam. Ő nem hagyta, hogy kimásszak a kádból, hanem vissza csókolt és még vagy párpercig csókolóztunk. Csak utána vettük észre, hogy a fürdővizünk teljesen kihűlt. Kimásztam és megvártam, amíg kiszáll. Meg akartam törölközni, de ő kikapta a törölközőt a kezemből és végig törölt vele. A lábaimnál leguggolt. Kicsit beterpesztettem, hogy a puncimat is megtudja törölni. Meg is törölte és adott rá egy puszit. Aztán belém nyalt. Rá néztem és éreztem, hogy még korán sincs vége.

Leültetett a kád szélére és nyalni kezdett. Beletúrtam a hajába és csak élveztem a dolgot. Hirtelen nagyot élveztem. Nagyon jó volt. Ekkor felálltam és mondtam neki hogy most ő következik. Leült a kád szélére, de megállított amikor elakartam kezdeni szopni. Ekkor odahajoltam hozzá és megcsókoltam. Egy hosszú és szenvedélyes csókot adtam neki. A szájában még éreztem a puncim nedvének ízét. Ez még jobban felizgatott és cselesen a nyakát csókolgattam. Mentem egyre lejjebb, míg végül elértem a célom. Először csak a hegyét nyaltam meg, majd bekaptam a makkig. Egyre jobban szoptam és a végén már majdnem eltűnt a számban a férfiassága. Felnéztem rá és ő csak nézett engem és közben lihegett. Látszott rajta, hogy nagyon élvezi. A kezemmel a golyóit morzsolgattam. Pár perc múltán újra megfeszült és elélvezett a számban. Lenyeltem a termékét és most nagyon ízlett.

Beálltunk a tus alá és lezuhanyoztunk. Ő meg mosott engem minden hol és én is őt. Mikor megtöröltük egymást törölközőben mentünk ki a fürdőből. Vissza mentünk a nappaliba és tévéztünk egymás ölébe. Az összebújásból megint más lett mint a tévézés, de az egy másik történet.
Na pápá.


Szextörténet ajánló:


Maszturbálás közösen


Fekszünk egymás mellett az ágyban és a szexről beszélgetünk. Arra terelődik a téma, hogy korábban ki mennyiszer, milyen rendszerességgel maszturbált, illetve hogyan csinálta.

Elmeséli, hogy ő nagyon gyakran magához nyúlt, és az volt a legjobb, amikor a csiklóját kényeztette. (Ez a mai napig így van :P )

Mesélek neki én is; napi három a rekord, de ezzel középiskolában ....

A pcink és a nővérem !!


Sziasztok ,Erdélyböl Jozsef vagyok és mmint József ,én is szent vagyok ,,,jó régen történt még kis tini voltam és hát minden gyerek huncutkodtam a farkincámmal ezt általában az istállonk padlásán tettem ahol nagyon jól ki tudtam nyújtozni ,és jó nagyokat tudtam ,élvezni ,ugy hogy nem zavart senki ,egy délután jó meleg nyár volt beterelték a szüleim a lovakat mert kint már nem tett volna jót nekik ....

A huszadik születésnap


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit. A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi. Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat. Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni. Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én....

Baszás a dunaparton


Egy másik alkalommal szintén felkerestük kedvenc homokos partunkat. Ekkor nem volt olyan szerencsénk, mind a múltkor többen napoztak és fürödtek ott. Próbáltunk a fák között kicsit elrejtõzni. A fák alig takartak el a többi szem elõl, ezért elmentünk a parton sétálni. Persze sûrûbb helyet kerestünk. Találtunk is egy jó területet, de ekkor észre vettük már megelõztek minket. Nem bírtunk már magunkk....

Erre jók a barátnők


Egy újabb nap. Meleg van, gyönyörű színek vesznek körül, minden szép és harmonikus. Felébredtem, felkaptam ruháim, és elindultam a napsütötte utcán, hogy újra találkozzak azzal kit legjobban szeretek ezen a világon.
Kiértem az utca elejére, és ott volt. Arcán nehéz és gondterhelt kifejezés árulkodott. Amint oda értem, felderültem, és nyakába ugrottam.
Valami furcsa volt. Eltolt magát....

Az anyját is meg a lányát is


Az anyját is meg a lányát is

Robi vagyok 25 éves, a barátnőm Gabi szintén 25 éves. Átlagos pár vagyunk, négy éve járunk és két éve lakunk együtt. Nagyon imádjuk egymást. Anyósom 47 éves és nagyon jól tartja magát, kerek segg, formás alak, közepes méretű mellek, hosszú barna haj. Ugyanúgy néz ki mint a lánya csak idősebb kiadásban, le sem tagadhatná hogy ő a lánya. A sex is jól működ....
Szextörténet címkék

motozni | teherbees | testüreg | http://szextortenetek.at | 9 évesek |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.