Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Anitával a tónálAz esetet követően alig tudtam elaludni. Meglepődtem, mennyire felizgatott, mikor az öcsém a mellemhez ért, és meglepődtem azon is, miért nem akadályoztam meg a dolgot. Biztosan a bor is segített, hogy ez a játék elkezdődött köztünk - gondoltam. Másnap reggel már nem voltam ebben egészen biztos, mert teljesen józanul, talán hirtelen szeszélyből elhatároztam, kipróbálom, milyen hatással vagyok a srácra. Csak egy könnyű fehér inget, és egy kis fehér bugyit vettem fel. Figyeltem, hogy reagál, mikor felkeltem őt, az ágyában rázogatva, vagy reggelinél, mikor elé teszem a tojásrántottát. Jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy tekintetem elkerülve, kíváncsian fürkészi, hány gomb van nyitva az ingemen fölül, és meddig ér a combomon. A szemem sarkából láttam, hogy igyekszik olyan pozíciókat keresni, ahol láthatja a cickómnak az ingen átsejlő körvonalait, ahogy a reggeli nap besüt a konyhába, vagy próbál belesni a nyílásán. Nem akartam, hogy tudja, de élveztem, hogy izgatom, élveztem, hogy folyton igazgatnia kellett a pizsama nadrágját, de ilyenkor palástoltam a mosolyom.

Az sem volt semmi, ahogyan megpróbált nem a combomra nézni, mikor az ingem felcsúszott rajta. Tudtam, hogy átlátszó a bugyim, de nem bántam, hogy rajtam ismerkedik a női fehérneműk természetével. Én is izgatott voltam, a tükörből láttam, hogy a mellbimbóm is. Talán még a kezem is remegett néha. Még folytattam volna a heccelését, ha nem zökkent ki hangulatomból a javaslatával.

- ... ha elmennénk biciklivel? - nézett rám kérdőn.

- Mit szeretnél? - kérdeztem, mert egy kissé elmerültem a saját gondolataimban.

- Nem bicajozunk egyet? - kérdezte.

- Nem bánom - rántottam meg a vállam, mert nem volt semmi programom aznapra. - Felveszek valamit, és mehetünk. Segíts elmosogatni! - adtam ki a jelszót. Mint kiderült, ezzel egy kissé zavarba hoztam Gabit, mert a pizsama alsója túlságosan is teret engedett hormonjai tobzódásának. Kuncogtam magamban, de nem bántam, amikor a szobámba slisszolhattam, mert így én is ledobhattam az egyre jobban átnedvesedő bugyim.

Elképzeltem a hosszú bicikliutat a dombokon át, és úgy döntöttem, csak egy sortot kapok magamra, hátha ezzel a sanyargatással móresre taníthatom az éledező gonoszt a combom között. Én végeztem hamarabb, így még láthattam a félig nyitott szobaajtóban, ahogy Gabi az izmos fenekére húzza a rövidnadrágját. Sose hittem a biciklikacajban (copyright Allen Parker), és tényleg egész jól tűrtem egy darabig az erdőbe vezető poros mellékutat. Aztán rájöttem, hogy kihagytam a reggeli hisszentést, pedig így nehéz lesz sokáig visszatartanom a hólyagom - morfondíroztam magamban. Öcsi is hasonló gondokkal küszködhetett, mert pár kanyar után pihenőt kért, amit én is gyorsan kihasználtam. Láttam, ahogy elfordul, és megkönnyebbülten ereszti ki a fáradt vizet a tavalyi avarra. Felmásztam a mélyút partjára, letoltam a nadrágom, és lekuporodtam, hogy szemmel tarthassam. Vesztemre, mert amikor Gabi végzett, és megfordult, farkasszemet néztünk. Pontosabban csak majdnem, mert őt nem a szemem érdekelte.

Szerencsémre a sortom nem engedte teljesen szétnyílni a lábam, de így is elég ciki volt, mert a pisilőm nem akarta abbahagyni.

- Mit nézel így? - kérdeztem egy kis ingerültséggel a hangomban.

- Jól tele vagy! - jegyezte meg vigyorogva.

- Reggel elfelejtettem kimenni, de úgy vettem észre, hogy te is - mondtam neki kajánul. - Nincs egy pézséd? - kérdeztem reménykedve.

- Van - mondta, és közelebb lépett, a combom közé sandítva.

- Na, add már! - kérleltem, de már nem zavart annyira, ahogyan a kezem figyeli, amikor lenyúlok, és alaposan megtörlöm magam.

- Nincs rajtad bugyi? - kérdezte hitetlenkedve, mikor látta, hogy felhúzom a sortom.

- Miért? Rajtad van? - vágtam vissza.

- Jézusom, hát még leskelődsz is? - kerekedett el a szeme.

- Nem kell ahhoz leskelődni, látom, amit látok - mondtam, és a dudorodó nadrágja felé biccentettem.

- Megáll az eszem! Azt hiszed, hogy fából vagyok? - kérdezte, és még a később is hitetlenül csóválta a fejét. Pár kilométer után megállt, és felém fordult.

- Egy kicsit leizzadtam. Nem megyünk le itt a völgybe? - kérdezte.

- Miért, ott hűvösebb? - találgattam.

- Háát, igen - mondta, és a bicaját egy kis ösvényre kormányozta.

Én is leszálltam, és a tuskókat kerülgetve, megadóan utána toltam a kerékpárom. A dombon leérve kiderült, hogy tud itt egy tavat, amit tavaly nyáron fedeztek fel a haverjaival.

- Bejössz fürödni? - kérdezte a parton, és már vette is le a pólóját.

- Nincs fürdőruhám - jelentettem ki - nem mondtad, hogy hozzunk.

- Maradj itt, én meg átmegyek a nádas túlsó végébe - mondta vállat vonva, és el is indult.

- És ha jön valaki? - szóltam utána.

- Ide? Soha nincs itt egy lélek se! - kiáltott vissza a válla fölött. - Körülnéztem, és tényleg egyedül voltunk. Csak a bogarak zümmögését lehetett hallani a rekkenő júliusi nyárban. Másodszor is leküzdöttem a szoros sortom, és körülpillantgatva kigomboltam a blúzom, miután ellenőriztem, hogy Gabi a látóhatáron túlra ért.

- Nem mély? - kiáltottam felé aggódva, de ekkor már hallottam is, ahogy az öcsém beletoccsan a vízbe.

- Dehogy! - prüszkölt. - Épphogy a nyakamig ér! - mutatta, és felemelte a kezét.

- Ne nézz ide - kiáltottam, és ösztönösen eltakartam a mellem. Gyorsan begázoltam a vízbe, és egyensúlyoztam az iszapos talajon. Én is belecsobbantam aztán, hogy eltakarjon a víz. Belegondoltam, hogy most megkaptam a büntetésem a délelőtti játékért. Ugyanakkor kezdtem megszokni a kellemes bizsergető érzést, ahogyan a tó akadálytalanul a lábam közé nyomul, és semmi sem szorítja le a melleimet. Gabi is tudta, hogy utálom a fürdőruhám, de azt álmomban sem gondoltam, hogy nélküle is lehet...

- Na, mit szólsz? - kérdezte.

- Egész klassz így meztelenül! - mondtam neki, mikor közel sodródtunk egymáshoz. - Gabi felfeküdt a tó felszínére, és átadta magát a víz felhajtó erejének. Biztosan a hideg miatt, de a fütyköse alig volt látható.

A szemét behunyta, így jól szemügyre tudtam venni. Ártatlanul paskoltam egy ideig a vizet, aztán megjött a bátorságom.

- Megmutatod? - kérdeztem.

- Mit? - fordult felém.

- Hát, amit csinálsz, ahogyan úszol a vízen, és nem kell csapkodnod - válaszoltam.

- Csak feküdj fel a vízre, és hajtsd hátra a fejed! - irányított.

- Tartasz? De közben tartsd csukva a szemed! - figyelmeztettem fölöslegesen, mert úgysem tudtam ellenőrizni, mit csinál közben. Nézi-e a szőröm, vagy a fehér melleimet. Én is becsuktam a szemem, és kifeszítettem a testem, ahogyan az öcsém mondta. Éreztem, hogy keze a derekamon van, aztán elengedett, és csodák csodája ... lecsuklottam.

- Maradj úgy, ha mondom!

- Megijedtem - prüszköltem.

- Ne félj, itt vagyok - nyugtatott. - Újra behunytam a szemem, és kipróbáltam a dolgot. Kitolta fenekem, és most nem zavart annyira, hogy ő is itt van, fogja a testem, elvégre ő is meztelen, egyformák vagyunk. Nem bántam, hogy a víz fölé mered a mellbimbóm, és érzem a kezét a fenekemen. Mikor elengedett, azt is hihettem, hogy egyedül vagyok ezen a nagy zöld tavon.

- Sikerült - örvendeztem, és nyomtam egy puszit az öcsém behunyt szemére, mikor végre fennmaradtam. - Tudok lebegni!

- Hát persze, nem olyan nagy kunszt - hűtött le, és odébb úszott. Lebukott, és elvesztettem szem elől. A következő pillanatban összekaptam a lábaimat, mert közé furakodott valami. Gabi volt az.

A nyakába emelt, és hangosan kifújta a vizet.

- Jesszusom, de megijesztettél! - kiáltottam. Zavart, hogy tök meztelenül ülök a vállain, és a csupasz puncim a nyakának feszül. Lenyúltam, hogy megtámaszkodjak a mellkasán. Ha akkor félrefordítja a fejét, egyenesen az arcába nyomódik a mellem. Felegyenesedtem, körülnéztem, de senki nem volt a közelben, aztán lecsusszantam. Úszkáltunk egy darabig, aztán meguntam, pedig a víz melegebb volt, mint a Dunában.

- Nincs törülközőnk - szontyolodtam el, ahogyan a part felé fordultunk.

- Hamar megszáradunk - jelentette ki Gábor.

- Te ott, én meg a saját helyemen! - mondtam neki.

- Oké, oké - nyugodott bele a dologba. Kiértem, és elhevertem a füvön.

- Kár, hogy a strandon mindig abban a szörnyű ruciban kell fürödnöm - szóltam át neki egy kis idő múlva.

- Gondolod? - kérdezte - Egy csaj a múltkor mutatta meg a nudi szakaszt a parton - büszkélkedett.

- Hé, nem is mondtad, hogy nudizol! - És különben sem látszik rajtad - gondoltam vissza a fenekére, és hasra fordultam, hogy az enyém is megszáradjon.

- Ááá, új a dolog.

- Így otthon is tudnánk napozni, ha nem leselkednél mindig - mondtam neki egy kis gondolkodás után. - Kitaláltam, hogyan.

- A kertben nudiznánk? Az szuper lenne! - lelkesedett. - Áthívom Évit is!

- Hé, hé, lassan a testtel! Még jó, hogy nem szólsz mindenkinek! - dohogtam.

- Na jó, de ma kipróbáljuk! - kérlelt, és már el is kezdett öltözni.

- Várj egy kicsit, én még nedves vagyok - mondtam, és egy kicsit széttettem a lábam, mert ott voltam a legnagyobb lemaradásban.

- Majd vigyázz a seggedre, mert az nagyon fehér! - mondta, de ezt hangosabban hallottam, mert ekkor már ott állt fölöttem.

- A tiéd is! - mondtam durcásan.

- Jól van, na. Amúgy jó fej vagy! - jegyezte meg átmenet nélkül. - Nem is értem, hogy egy ilyen klassz csaj, mint te, miért nem kelti fel az itteniek figyelmét... - csóválta a fejét, és látszott rajta, hogy csak félig gondolta viccesen a dolgot.

- Te viszont állandóan utánam koslatsz! - korholtam.

- Na hallod! - nem tudod, milyen szexi tudsz lenni azokban a kis rucókban.

- Igen? - vontam fel a szemöldököm, miközben lassan felemelkedtem a fűről. - Fordulj el, amíg felöltözöm. - A csupasz fenekemre húztam a nadrágom, és belebújtam az ingembe

- Melyik tetszik? - kérdeztem, amíg a széles hátát nézve igazgattam a sörényem.

- Az a kis... - Szerintem te ezt jobban tudod! - vágta ki magát, és talán igaza volt, ahogy visszagondoltam a reggeli játékra.Véletlen szex történet:


Egy jó kis szadoszex


Bélával a neten keresztül ismerkedtem meg, nagyon felkeltette a vágyat bennem az a hosszas hirdetése, amiből az derült ki, hogy a szado-mazo dolgoknak ő azért lett kedvelője mostanság, mert nem igazán volt kielégítő a közelmúltban a szexuális élete.

Megismerkedtünk, felmentem vele a lakására. Egy ideig beszélgettünk, mindketten intelligens emberek lévén, filmekről, méghozzá mélyreha....

Gyere hugi


Télen történt az eset. Elhívtam a csajt hozzám. Nevem meg a lányét nem írnám le mert úgy is csak hugi és bátyus lesz. Jártam anno a csajjal de volt hogy néha össze jártunk utána is. Acsaj is pufi dzseki és cipzár fanatikus. Most is pufi dzsekibe vagyok ahogy írok két pirosban. 38 éves ffi vagyok.
Szóval egész éjjel beszélgettünk facebookon s megbeszéltem hugival, jöjjön reggel. Mindíg így s....

Kettesben a fürdőben


Benyitsz. Hangosan a nevemet kiabálod, de nem jön válasz. Ekkor észre veszed, hogy egy vékony fénycsóva világít a fürdőszoba ajtaja alatt. A kíváncsiságod oda vezet, így benyitsz. Ahogy nyílik ajtó, megszólal egy halk, lágy, romantikus zene. Körbe-körbe ezer mécses világ, a földet rózsaszirom borítja. Ekkor észreveszel engem. Ott állok a szoba közepén, rajtam csak egy vékony, mindent sejtető, rövi....
Szextörténet címkék

sado mazo | meggondol | 1. rész | nem hittem | Élő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.