Anitával a tónál


Az esetet követően alig tudtam elaludni. Meglepődtem, mennyire felizgatott, mikor az öcsém a mellemhez ért, és meglepődtem azon is, miért nem akadályoztam meg a dolgot. Biztosan a bor is segített, hogy ez a játék elkezdődött köztünk - gondoltam. Másnap reggel már nem voltam ebben egészen biztos, mert teljesen józanul, talán hirtelen szeszélyből elhatároztam, kipróbálom, milyen hatással vagyok a srácra. Csak egy könnyű fehér inget, és egy kis fehér bugyit vettem fel. Figyeltem, hogy reagál, mikor felkeltem őt, az ágyában rázogatva, vagy reggelinél, mikor elé teszem a tojásrántottát. Jóleső érzéssel nyugtáztam, hogy tekintetem elkerülve, kíváncsian fürkészi, hány gomb van nyitva az ingemen fölül, és meddig ér a combomon. A szemem sarkából láttam, hogy igyekszik olyan pozíciókat keresni, ahol láthatja a cickómnak az ingen átsejlő körvonalait, ahogy a reggeli nap besüt a konyhába, vagy próbál belesni a nyílásán. Nem akartam, hogy tudja, de élveztem, hogy izgatom, élveztem, hogy folyton igazgatnia kellett a pizsama nadrágját, de ilyenkor palástoltam a mosolyom.

Az sem volt semmi, ahogyan megpróbált nem a combomra nézni, mikor az ingem felcsúszott rajta. Tudtam, hogy átlátszó a bugyim, de nem bántam, hogy rajtam ismerkedik a női fehérneműk természetével. Én is izgatott voltam, a tükörből láttam, hogy a mellbimbóm is. Talán még a kezem is remegett néha. Még folytattam volna a heccelését, ha nem zökkent ki hangulatomból a javaslatával.

- ... ha elmennénk biciklivel? - nézett rám kérdőn.

- Mit szeretnél? - kérdeztem, mert egy kissé elmerültem a saját gondolataimban.

- Nem bicajozunk egyet? - kérdezte.

- Nem bánom - rántottam meg a vállam, mert nem volt semmi programom aznapra. - Felveszek valamit, és mehetünk. Segíts elmosogatni! - adtam ki a jelszót. Mint kiderült, ezzel egy kissé zavarba hoztam Gabit, mert a pizsama alsója túlságosan is teret engedett hormonjai tobzódásának. Kuncogtam magamban, de nem bántam, amikor a szobámba slisszolhattam, mert így én is ledobhattam az egyre jobban átnedvesedő bugyim.

Elképzeltem a hosszú bicikliutat a dombokon át, és úgy döntöttem, csak egy sortot kapok magamra, hátha ezzel a sanyargatással móresre taníthatom az éledező gonoszt a combom között. Én végeztem hamarabb, így még láthattam a félig nyitott szobaajtóban, ahogy Gabi az izmos fenekére húzza a rövidnadrágját. Sose hittem a biciklikacajban (copyright Allen Parker), és tényleg egész jól tűrtem egy darabig az erdőbe vezető poros mellékutat. Aztán rájöttem, hogy kihagytam a reggeli hisszentést, pedig így nehéz lesz sokáig visszatartanom a hólyagom - morfondíroztam magamban. Öcsi is hasonló gondokkal küszködhetett, mert pár kanyar után pihenőt kért, amit én is gyorsan kihasználtam. Láttam, ahogy elfordul, és megkönnyebbülten ereszti ki a fáradt vizet a tavalyi avarra. Felmásztam a mélyút partjára, letoltam a nadrágom, és lekuporodtam, hogy szemmel tarthassam. Vesztemre, mert amikor Gabi végzett, és megfordult, farkasszemet néztünk. Pontosabban csak majdnem, mert őt nem a szemem érdekelte.

Szerencsémre a sortom nem engedte teljesen szétnyílni a lábam, de így is elég ciki volt, mert a pisilőm nem akarta abbahagyni.

- Mit nézel így? - kérdeztem egy kis ingerültséggel a hangomban.

- Jól tele vagy! - jegyezte meg vigyorogva.

- Reggel elfelejtettem kimenni, de úgy vettem észre, hogy te is - mondtam neki kajánul. - Nincs egy pézséd? - kérdeztem reménykedve.

- Van - mondta, és közelebb lépett, a combom közé sandítva.

- Na, add már! - kérleltem, de már nem zavart annyira, ahogyan a kezem figyeli, amikor lenyúlok, és alaposan megtörlöm magam.

- Nincs rajtad bugyi? - kérdezte hitetlenkedve, mikor látta, hogy felhúzom a sortom.

- Miért? Rajtad van? - vágtam vissza.

- Jézusom, hát még leskelődsz is? - kerekedett el a szeme.

- Nem kell ahhoz leskelődni, látom, amit látok - mondtam, és a dudorodó nadrágja felé biccentettem.

- Megáll az eszem! Azt hiszed, hogy fából vagyok? - kérdezte, és még a később is hitetlenül csóválta a fejét. Pár kilométer után megállt, és felém fordult.

- Egy kicsit leizzadtam. Nem megyünk le itt a völgybe? - kérdezte.

- Miért, ott hűvösebb? - találgattam.

- Háát, igen - mondta, és a bicaját egy kis ösvényre kormányozta.

Én is leszálltam, és a tuskókat kerülgetve, megadóan utána toltam a kerékpárom. A dombon leérve kiderült, hogy tud itt egy tavat, amit tavaly nyáron fedeztek fel a haverjaival.

- Bejössz fürödni? - kérdezte a parton, és már vette is le a pólóját.

- Nincs fürdőruhám - jelentettem ki - nem mondtad, hogy hozzunk.

- Maradj itt, én meg átmegyek a nádas túlsó végébe - mondta vállat vonva, és el is indult.

- És ha jön valaki? - szóltam utána.

- Ide? Soha nincs itt egy lélek se! - kiáltott vissza a válla fölött. - Körülnéztem, és tényleg egyedül voltunk. Csak a bogarak zümmögését lehetett hallani a rekkenő júliusi nyárban. Másodszor is leküzdöttem a szoros sortom, és körülpillantgatva kigomboltam a blúzom, miután ellenőriztem, hogy Gabi a látóhatáron túlra ért.

- Nem mély? - kiáltottam felé aggódva, de ekkor már hallottam is, ahogy az öcsém beletoccsan a vízbe.

- Dehogy! - prüszkölt. - Épphogy a nyakamig ér! - mutatta, és felemelte a kezét.

- Ne nézz ide - kiáltottam, és ösztönösen eltakartam a mellem. Gyorsan begázoltam a vízbe, és egyensúlyoztam az iszapos talajon. Én is belecsobbantam aztán, hogy eltakarjon a víz. Belegondoltam, hogy most megkaptam a büntetésem a délelőtti játékért. Ugyanakkor kezdtem megszokni a kellemes bizsergető érzést, ahogyan a tó akadálytalanul a lábam közé nyomul, és semmi sem szorítja le a melleimet. Gabi is tudta, hogy utálom a fürdőruhám, de azt álmomban sem gondoltam, hogy nélküle is lehet...

- Na, mit szólsz? - kérdezte.

- Egész klassz így meztelenül! - mondtam neki, mikor közel sodródtunk egymáshoz. - Gabi felfeküdt a tó felszínére, és átadta magát a víz felhajtó erejének. Biztosan a hideg miatt, de a fütyköse alig volt látható.

A szemét behunyta, így jól szemügyre tudtam venni. Ártatlanul paskoltam egy ideig a vizet, aztán megjött a bátorságom.

- Megmutatod? - kérdeztem.

- Mit? - fordult felém.

- Hát, amit csinálsz, ahogyan úszol a vízen, és nem kell csapkodnod - válaszoltam.

- Csak feküdj fel a vízre, és hajtsd hátra a fejed! - irányított.

- Tartasz? De közben tartsd csukva a szemed! - figyelmeztettem fölöslegesen, mert úgysem tudtam ellenőrizni, mit csinál közben. Nézi-e a szőröm, vagy a fehér melleimet. Én is becsuktam a szemem, és kifeszítettem a testem, ahogyan az öcsém mondta. Éreztem, hogy keze a derekamon van, aztán elengedett, és csodák csodája ... lecsuklottam.

- Maradj úgy, ha mondom!

- Megijedtem - prüszköltem.

- Ne félj, itt vagyok - nyugtatott. - Újra behunytam a szemem, és kipróbáltam a dolgot. Kitolta fenekem, és most nem zavart annyira, hogy ő is itt van, fogja a testem, elvégre ő is meztelen, egyformák vagyunk. Nem bántam, hogy a víz fölé mered a mellbimbóm, és érzem a kezét a fenekemen. Mikor elengedett, azt is hihettem, hogy egyedül vagyok ezen a nagy zöld tavon.

- Sikerült - örvendeztem, és nyomtam egy puszit az öcsém behunyt szemére, mikor végre fennmaradtam. - Tudok lebegni!

- Hát persze, nem olyan nagy kunszt - hűtött le, és odébb úszott. Lebukott, és elvesztettem szem elől. A következő pillanatban összekaptam a lábaimat, mert közé furakodott valami. Gabi volt az.

A nyakába emelt, és hangosan kifújta a vizet.

- Jesszusom, de megijesztettél! - kiáltottam. Zavart, hogy tök meztelenül ülök a vállain, és a csupasz puncim a nyakának feszül. Lenyúltam, hogy megtámaszkodjak a mellkasán. Ha akkor félrefordítja a fejét, egyenesen az arcába nyomódik a mellem. Felegyenesedtem, körülnéztem, de senki nem volt a közelben, aztán lecsusszantam. Úszkáltunk egy darabig, aztán meguntam, pedig a víz melegebb volt, mint a Dunában.

- Nincs törülközőnk - szontyolodtam el, ahogyan a part felé fordultunk.

- Hamar megszáradunk - jelentette ki Gábor.

- Te ott, én meg a saját helyemen! - mondtam neki.

- Oké, oké - nyugodott bele a dologba. Kiértem, és elhevertem a füvön.

- Kár, hogy a strandon mindig abban a szörnyű ruciban kell fürödnöm - szóltam át neki egy kis idő múlva.

- Gondolod? - kérdezte - Egy csaj a múltkor mutatta meg a nudi szakaszt a parton - büszkélkedett.

- Hé, nem is mondtad, hogy nudizol! - És különben sem látszik rajtad - gondoltam vissza a fenekére, és hasra fordultam, hogy az enyém is megszáradjon.

- Ááá, új a dolog.

- Így otthon is tudnánk napozni, ha nem leselkednél mindig - mondtam neki egy kis gondolkodás után. - Kitaláltam, hogyan.

- A kertben nudiznánk? Az szuper lenne! - lelkesedett. - Áthívom Évit is!

- Hé, hé, lassan a testtel! Még jó, hogy nem szólsz mindenkinek! - dohogtam.

- Na jó, de ma kipróbáljuk! - kérlelt, és már el is kezdett öltözni.

- Várj egy kicsit, én még nedves vagyok - mondtam, és egy kicsit széttettem a lábam, mert ott voltam a legnagyobb lemaradásban.

- Majd vigyázz a seggedre, mert az nagyon fehér! - mondta, de ezt hangosabban hallottam, mert ekkor már ott állt fölöttem.

- A tiéd is! - mondtam durcásan.

- Jól van, na. Amúgy jó fej vagy! - jegyezte meg átmenet nélkül. - Nem is értem, hogy egy ilyen klassz csaj, mint te, miért nem kelti fel az itteniek figyelmét... - csóválta a fejét, és látszott rajta, hogy csak félig gondolta viccesen a dolgot.

- Te viszont állandóan utánam koslatsz! - korholtam.

- Na hallod! - nem tudod, milyen szexi tudsz lenni azokban a kis rucókban.

- Igen? - vontam fel a szemöldököm, miközben lassan felemelkedtem a fűről. - Fordulj el, amíg felöltözöm. - A csupasz fenekemre húztam a nadrágom, és belebújtam az ingembe

- Melyik tetszik? - kérdeztem, amíg a széles hátát nézve igazgattam a sörényem.

- Az a kis... - Szerintem te ezt jobban tudod! - vágta ki magát, és talán igaza volt, ahogy visszagondoltam a reggeli játékra.


Szextörténet ajánló:


Wellness pornó


Kis történetem pár évvel ezelőtt egy hóeséses márciusi napon, a Mátrában esett meg.

Akkori barátnőmmel akit egy netes társkeresőn ismertem meg, elvonultunk agy pár napra. Kivételes szerencsénk volt mart ahol megszálltunk mi voltunk az egyedüli vendégek. Kérésünkre befűtötték a szaunát és beüzemelték a jakuzzit is. A recepciós jelezte, hogy a szauna befűtve és a jakuzzi is üzemel, el....

Szex fantázia


Szex fantázia

Az utolsó nyárias hétvégét kihasználva napozás az erkélyen meztelenül, mi így szoktunk itthon. Kellemes melegben el el bóbiskol az ember egyszer félálomból felnézve látom a napszemüvegem mögül, hogy az erkély korláton áthajolva a szomszédasszonyom (jó karban lévõ 40-es családanya) leselkedik át. Vártam egy kicsit, hogy csak akar valamit és megszólít, vagy tényleg kukucsk....

Korházi szex


Igaz mostanában igen csak betegeskedem,illetve a betegségem folytán kerültem utókezelésre !
Amit most tényleg nem bántam meg.
A dr - om kérdezte hogy akarok e menni szénsavas
fürdőre!
Persze hogy akartam,mert az tényleg használt!
A tavalyi befekvésemkor még ez a kis nővér nem
volt itt,egy idősebb nővér volt,de az elment
nyugdíjba!
Na szóval ....

Heftiék, és a ló szex


Gyönyörű reggel volt. Meleg, tiszta és csendes. Ideje volt ellenőrizni újra az állatokat. Már korábban megetettem őket, és ellenőriztem is őket. Néhány csődör imádta, ha játszom velük. Töltöttem egy csésze kávét, és elindultam az istálló felé. Állt ott valaki a karámnál, egy fekete ló faszát szopva.. Ahogy közelebb értem, felismertem. Ugyanaz a kölyök volt, akinek leckét adtam viselkedésből tegnap....

Lilla már hatvan éve szeretkezett velünk


1960 augusztus 16 volt az igazi nagy győzelem számomra. Lillával már négy éve volt kapcsolatunk nem rajtunk múlt, hogy tipikus se veled, se nélküled szerelem volt, hiszen abban az időben olyan tévhitek én éltünk, hogy egy férfi legyelegalább öt évvel idősebb, mint a nő. Ezt fokozta apukájának az a vágya, hogy a felső tízezer tagja legyen, aki megtermékenyíti a lányát. Ezért aztán kétszer is talál....

Az öreglány bugyija


Hétköznap este volt, nem volt semmi dolgom, így sétálni indultam a városba. Mivel szakadt a hó úgy gondoltam ez egy jó ötlet lesz, hiszen ilyenkor a legszebb a város. Elindultam egy cukrászda felé amit jól ismertem. Fél úton a lakásom és cukrászda közt egy nemrég felújított mozi van. Este előadás volt, a Diótörő című művet vetítették, nem a művet, hanem egy arról készült felvételt. Csak a rend ked....
Szextörténet címkék

a bátyám segbekurt | tulaj | seggemből | felcsatolhatos | pónis kaland |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.