Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


ÉdeshármasMióta az eszemet tudom meleg vagyok ezzel tisztába voltam, de azzal hogy milyen furcsa vágyaim vannak azzal később kellett szembenéznem. Férfi családtagjaim mindig is izgattak noha ezért bűntudatom is volt. Apám (Laci) magas jóképű volt míg a nagybátyám ( Béci) a maga módján jó testfelépítésű magabiztos pasi volt és nagyon jóízlésű. Gyengém és fétisem a férfi láb, főleg a zoknis láb. Borzasztóan felizgat szinte élvezésig.
A történet ott válik izgalmassá hogy én mindig szerettem ábrándozni arról hogy ha úgy hozná az élet élnék-e a lehetőséggel… Persze!
Az eset egy szép nyári napon történt meg. Béciékhez tartottunk apámmal Lacival, elkértünk néhány kerti eszközt ugyanis neki volt minden eszköze de kicsi volt a kertjük így nem sokmindent használt. Minden találkán ittunk egy felest, amolyan férfias dolog lévén, illetve ez volt szokás. Aznap melegebb volt a kelleténél és kicsit többször ittunk a kelleténél. Így esett meg hogy mindenkinek megártott kicsit. Elvállaltuk hogy az eszközökért cserébe segítünk levágni a füvét Bécinek. Mire végeztünk nagyon megizzadtunk, még a zoknim is átázott az izzadtságtól. Béci felajánlotta hogy ad nekem szárazat ne az az izzadtat vegyem vissza, több se kellet, felizgultam ahogy megláttam a kitett zoknit és gatyát az ágyra. A faszom úgy meredt mint egy ágyú.
Egy darabig vártam a szobába ahol öltöztem hátha lelankad a férfiasságom de nem akart az izgalomtól. Apum Laci közben kidőlt a fáradtságtól.
Gondoltam ha mindenki kidőlt akkor azt hiszik én is és nem keres úgyse senki. Így kiosontam a fűrdőbe és összesztem az izzadt zokniaikat és gatyáikat majd visszaosontam a szobába. Nem bírtam magammal és szagolgattam az izgató nedves ruhadarabokat a faszom eközben kibaszottul duzzadt a vértől, elkezdtem lassan de határozottan húzgálni rajta bőrt vigyázva hogy ne sűljek el hamar ha így adta a sors. Lehúztam az alsó gatyám amit adott és belenyomtam az arcomba, finom illata volt, közben lehúztam a zoknit amit adott és felhúztam az övét, azt hittem felrobban a farkam. Közben hallottam hogy valaki kiment a fűrdőbe, itt ideges lettem mi lesz ha valaki észreveszi az eltűnt zoknikat és alsókat. Ki akartam leskelődni az ajtón ki lehet kinnt, de akkor kmár késő volt. Béci állt az ajtóban hogy megkérdezze minden rendbe van-e illetve nem láttam-e a ruhákat amiket ahogy kitárta az ajtót szemrevételezett hogy rajtam van így dehogynem láttam. Borzasztó kínosan éreztem magam, de szerencsére Béci elmosolyodott és annyit mondott hogy ha ennyire tetszik akkor megtarthatom de ami Apumon Lacin volt azt adjam oda mert ki kell mosni. Beljebb léptünk a szobába ahol összeszedtem az ágyon Laci fehérneműjét hogy odaadjam neki, de ahogy megfordultam már Béci húzta is le az alsónadrágját. Mondtam neki hogy elfordulok de erre nevetett és mondta hogy minek, ha a gatya izgat akkor ami benne van is… nem tudtam mit feleljek hisz ott álltam az izzad cuccaiban meredten álló fasszal. Lehúzta az alsóját és megláttam a hatalmas faszát ahogy neki is mered. Akaratlanul is folyt a nyálam. Elkezdte húzogatni a farkát, megkérdeztem hogy miért, erre azt válaszolta hogy biztos ami biztos benedvesíti a gatyát ( gecivel) mielőtt ideadja.
De ha gondolom akkor vegyek mintát előbb hogy jó lesz-e. Több se kellett nekem és a lüktető faszomnak, letérdeltem elé és először csak szagolgattam a nagy faszát majd megnyaltam a makkja hegyét… izgultam nagyon de akkor megfogta a fejem és ráhúzta a nedvező faszára. Lenyomta tövig majd megfulladtam de nem érdekelt, egy álom vált valóra. Dagadó faszából hullámokba törtek elő a nedvező cseppek. Ütemesen szoptam a faszát közben nyögtem a kéjtől, odasúgta hogy ne aggódjak nem lesz ennyivel vége majd ezt követően teljes erővel betolta a faszát a számba szinte a torkomba és telelőtte gecivel a számat, kénytelen voltam nyelni mindet. Aztán mondta hogy feküdjek az ágyra mert azt sem úszom meg, több se kellett engedelmeskedtem, széttártam a lábam jelezvén hogy bennevagyok hogy bennem legyen , lehúzta a gatyám ami szinte csatakosra ázott már a kéjtől. Belenyalt a lyukamba majd odakente a gecimaradékot a faszáról, jó lesz ez így… Betolta a hatalmas faszát a lyukamba és bár ordítani akartam de nem tudtam mert a lehúzott gatyámat a számba tömte. Nagyon érzékien baszta a seggem, közben nagyokat smároltunk és nyugtatgatott hogy lazuljak mert most jön a java. Nem értettem akkor még mire gondol de közben megláttam hogy Apum Laci áll az ajtóban és húzgálja ő is a nagy faszát ( tudtam hogy nagy neki mert kilestem régebben)
Béci odaszólt neki hogy ha gondolja szálljon be mert élvezi a kis fasszopó ( ez én lennék) ebben a helyzetben egyetértettem a kijelentéssel.
Odalépett az ágy mellé és kinyitottam a szám jelezvén hogy ha gondolja mehet a dolog. Túl sok nem kellett és már az ő fasza is torkig bennem volt, finom nagy fasza volt ilyennek képzeltem.
Béci közben dugott tovább, de apum szólt hogy ne legyek olyan mohó mert akkor hamar elsűl, így Béci abbahagyta és kihúzta a faszát. Laci mondta neki feküdjön alulra én meg üljek bele a faszába Bécinek és lovagoljam, így is lett… Béci közben bevadult és gyorsítot közben alulról tágítgatta lyukamat először egy majd több újjal… majd előre húzott magára és a fülembe súgta hogy csak lazuljak, éreztem hogy valami mocorog ott alul és Laci próbálta bedugni a faszát a Bécié mellé, az izgalomtól olyan hamar kitágultam hogy be is csúszott és onnantól felváltva baszott Béci és Laci. Soha nem gondoltam volna hogy ilyen szerencsés lehetek két ilyen jó pasi a faszát belémtegye egyszerre. Béci sűlt el hamarabb, meleg érzés volt de nemsokkal utánna Apum is elsűlt, telelőtték friss forró gecivel a lyukam csak úgy ömlött belőle mindenhova. Kiterűlve pihentünk az ágyon még valameddig, ezután rendszeresen szórakoztattuk egymást még, de az egy másik történetben mesélem el.

Beküldő:TomVéletlen szex történet:


Kivertem a nõvéremre


Kivertem a nõvéremre

Helló. Elõször is köszöntöm az oldalon szemlélõdõ embereket. Eddig csak olvasgattam az írásokat, de most a tettek mezejére lépek.

Én 15 éves voltam a nõvérem 2 évvel idõsebb nállam. Akkor már régen maszturbáltam, de még igazi meztelen nõt nem láttam sosem. Amikor ezek a dolgok történtek épp a nyáriszünetet töltöttük többnyir....

Lyukas fal, és szex a nõi wcben


Lyukas fal, és szex a nõi wcben

Mikor kb egy hónapja kint voltunk németbe és már készültünk hazafelé beültünk a vonatba és ekkor mondta a feleségem neki nagyon kell a budira mennie.Megkérdeztem a kalauzt mikor indul a vonat, miért kérdezi. Mondtam neki a feleségem a budira akar menni. Ne a váróterembe menjen hanem itt is van ez közeli és sokkal tisztább. Igaz lyuk van az oldalán, de ú....

Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet


Kefélés az anyóssal, igaz szextörténet

1990-ben megházasodtam.


Nem lévén más hely, az anyósoméba költöztünk. Az após külföldön dolgozott, csak havonta jártak haza néhány napra. Jó, ha van egy férfi a háznál,-mondták és el volt döntve, hol élünk. Negyvenes, nem túl szép, de jó alakú, formás nõ volt nagy mellekkel. Volt, hogy nyáron egy szál bikiniben járt otthon és h....
Szextörténet címkék

doboz | kiverték a farkam | autós iskola | fehérvár | gro |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.