Édeshármas


Mióta az eszemet tudom meleg vagyok ezzel tisztába voltam, de azzal hogy milyen furcsa vágyaim vannak azzal később kellett szembenéznem. Férfi családtagjaim mindig is izgattak noha ezért bűntudatom is volt. Apám (Laci) magas jóképű volt míg a nagybátyám ( Béci) a maga módján jó testfelépítésű magabiztos pasi volt és nagyon jóízlésű. Gyengém és fétisem a férfi láb, főleg a zoknis láb. Borzasztóan felizgat szinte élvezésig.
A történet ott válik izgalmassá hogy én mindig szerettem ábrándozni arról hogy ha úgy hozná az élet élnék-e a lehetőséggel… Persze!
Az eset egy szép nyári napon történt meg. Béciékhez tartottunk apámmal Lacival, elkértünk néhány kerti eszközt ugyanis neki volt minden eszköze de kicsi volt a kertjük így nem sokmindent használt. Minden találkán ittunk egy felest, amolyan férfias dolog lévén, illetve ez volt szokás. Aznap melegebb volt a kelleténél és kicsit többször ittunk a kelleténél. Így esett meg hogy mindenkinek megártott kicsit. Elvállaltuk hogy az eszközökért cserébe segítünk levágni a füvét Bécinek. Mire végeztünk nagyon megizzadtunk, még a zoknim is átázott az izzadtságtól. Béci felajánlotta hogy ad nekem szárazat ne az az izzadtat vegyem vissza, több se kellet, felizgultam ahogy megláttam a kitett zoknit és gatyát az ágyra. A faszom úgy meredt mint egy ágyú.
Egy darabig vártam a szobába ahol öltöztem hátha lelankad a férfiasságom de nem akart az izgalomtól. Apum Laci közben kidőlt a fáradtságtól.
Gondoltam ha mindenki kidőlt akkor azt hiszik én is és nem keres úgyse senki. Így kiosontam a fűrdőbe és összesztem az izzadt zokniaikat és gatyáikat majd visszaosontam a szobába. Nem bírtam magammal és szagolgattam az izgató nedves ruhadarabokat a faszom eközben kibaszottul duzzadt a vértől, elkezdtem lassan de határozottan húzgálni rajta bőrt vigyázva hogy ne sűljek el hamar ha így adta a sors. Lehúztam az alsó gatyám amit adott és belenyomtam az arcomba, finom illata volt, közben lehúztam a zoknit amit adott és felhúztam az övét, azt hittem felrobban a farkam. Közben hallottam hogy valaki kiment a fűrdőbe, itt ideges lettem mi lesz ha valaki észreveszi az eltűnt zoknikat és alsókat. Ki akartam leskelődni az ajtón ki lehet kinnt, de akkor kmár késő volt. Béci állt az ajtóban hogy megkérdezze minden rendbe van-e illetve nem láttam-e a ruhákat amiket ahogy kitárta az ajtót szemrevételezett hogy rajtam van így dehogynem láttam. Borzasztó kínosan éreztem magam, de szerencsére Béci elmosolyodott és annyit mondott hogy ha ennyire tetszik akkor megtarthatom de ami Apumon Lacin volt azt adjam oda mert ki kell mosni. Beljebb léptünk a szobába ahol összeszedtem az ágyon Laci fehérneműjét hogy odaadjam neki, de ahogy megfordultam már Béci húzta is le az alsónadrágját. Mondtam neki hogy elfordulok de erre nevetett és mondta hogy minek, ha a gatya izgat akkor ami benne van is… nem tudtam mit feleljek hisz ott álltam az izzad cuccaiban meredten álló fasszal. Lehúzta az alsóját és megláttam a hatalmas faszát ahogy neki is mered. Akaratlanul is folyt a nyálam. Elkezdte húzogatni a farkát, megkérdeztem hogy miért, erre azt válaszolta hogy biztos ami biztos benedvesíti a gatyát ( gecivel) mielőtt ideadja.
De ha gondolom akkor vegyek mintát előbb hogy jó lesz-e. Több se kellett nekem és a lüktető faszomnak, letérdeltem elé és először csak szagolgattam a nagy faszát majd megnyaltam a makkja hegyét… izgultam nagyon de akkor megfogta a fejem és ráhúzta a nedvező faszára. Lenyomta tövig majd megfulladtam de nem érdekelt, egy álom vált valóra. Dagadó faszából hullámokba törtek elő a nedvező cseppek. Ütemesen szoptam a faszát közben nyögtem a kéjtől, odasúgta hogy ne aggódjak nem lesz ennyivel vége majd ezt követően teljes erővel betolta a faszát a számba szinte a torkomba és telelőtte gecivel a számat, kénytelen voltam nyelni mindet. Aztán mondta hogy feküdjek az ágyra mert azt sem úszom meg, több se kellett engedelmeskedtem, széttártam a lábam jelezvén hogy bennevagyok hogy bennem legyen , lehúzta a gatyám ami szinte csatakosra ázott már a kéjtől. Belenyalt a lyukamba majd odakente a gecimaradékot a faszáról, jó lesz ez így… Betolta a hatalmas faszát a lyukamba és bár ordítani akartam de nem tudtam mert a lehúzott gatyámat a számba tömte. Nagyon érzékien baszta a seggem, közben nagyokat smároltunk és nyugtatgatott hogy lazuljak mert most jön a java. Nem értettem akkor még mire gondol de közben megláttam hogy Apum Laci áll az ajtóban és húzgálja ő is a nagy faszát ( tudtam hogy nagy neki mert kilestem régebben)
Béci odaszólt neki hogy ha gondolja szálljon be mert élvezi a kis fasszopó ( ez én lennék) ebben a helyzetben egyetértettem a kijelentéssel.
Odalépett az ágy mellé és kinyitottam a szám jelezvén hogy ha gondolja mehet a dolog. Túl sok nem kellett és már az ő fasza is torkig bennem volt, finom nagy fasza volt ilyennek képzeltem.
Béci közben dugott tovább, de apum szólt hogy ne legyek olyan mohó mert akkor hamar elsűl, így Béci abbahagyta és kihúzta a faszát. Laci mondta neki feküdjön alulra én meg üljek bele a faszába Bécinek és lovagoljam, így is lett… Béci közben bevadult és gyorsítot közben alulról tágítgatta lyukamat először egy majd több újjal… majd előre húzott magára és a fülembe súgta hogy csak lazuljak, éreztem hogy valami mocorog ott alul és Laci próbálta bedugni a faszát a Bécié mellé, az izgalomtól olyan hamar kitágultam hogy be is csúszott és onnantól felváltva baszott Béci és Laci. Soha nem gondoltam volna hogy ilyen szerencsés lehetek két ilyen jó pasi a faszát belémtegye egyszerre. Béci sűlt el hamarabb, meleg érzés volt de nemsokkal utánna Apum is elsűlt, telelőtték friss forró gecivel a lyukam csak úgy ömlött belőle mindenhova. Kiterűlve pihentünk az ágyon még valameddig, ezután rendszeresen szórakoztattuk egymást még, de az egy másik történetben mesélem el.

Beküldő:Tom


Szextörténet ajánló:


Tinderes kalandok (családi szex)


A történet amit elmesélek, kb 5 éve történt meg Budapesten és sajnos minden szava igaz. Azért sajnos mert időközben férfivé váltam, boldog párkapcsolatban élek több mint egy éve és abszolút nem vagyok büszke erre a múltamra. Szóval azokban az időkben voltam úgymond a csúcson, heti szinten váltogattam a nőket. Nem igazán érdekelt sokszor, hogy fiatal vagy idős, sovány vagy kövér, hihetetlenül kanos....

Szarjuk le anyut


Lacika 15 múlt, gimibe járt, és nagyon szeretett pornót nézni, főleg a gépen. Egyik barátja, Öcsi, akivel ping-pongozni szokott a suli aulájában, beszélt neki dolgokról. Ő már negyedikes volt, sokat tudott, és idősebb barátai is voltak, azoktól hallott szupi cumókról. Pl. állatszexről, csoportos bulikról, zsarolásról, fényképen fejcseréről photoshoppal és kaka-szexről. Konkrétan szájbaszarásról. D....

Szex a futárral


Egyedülállóként elég gyöngén álltam anyagilag, és némi jövedelem kiegészítésként szövegszerkesztést vállaltam egy kiadóknál. Elég gyors vagyok, meg precíz is, az elso legépelt munkám után aztán sorozatosan jöttek a kéziratok, elfoglalva minden üres estémet, de legalább olyan külön jövedelemhez jutottam, ami kihúzott állandósult zavaromból, ugyanakkor még szívesen is végeztem a feladatot. Csak egys....

Erotikus fantázia


- Hol vagyok? - nézett föl riadtan a férfi, és amikor lepillantott a kezében fogott távkapcsolóra, már minden újra a helyére került. Elaludt a tévé előtt. A képernyőn reklám ment és ő csatornát váltott, aztán újra és újra folyamatosan. Képtelen volt megállni, csak pörgette a csatornákat. Fáradt volt és feszült, de mintha ólomból lennének a tagjai, arra képtelennek érezte magát, hogy végleg kikapcs....

A mi első hármasunk.


Az egész talán azzal kezdődött, hogy kicsit sokára élvezek el. A hármas gondolata a férjem fejében született: előjáték során olykor a fülembe duruzsolta, hogy képzeljem el, hogy még két férfikéz simogat, vagy hogy a nyelvével besegít. Eleinte csak mosolyogtam rajta, de melegséggel töltött el a képzelgés. Aztán a gondolat el lett vetve, és elkezdett foglalkoztatni: milyen lenne egyszerre két férfiv....

Carpe diem


Szakítottam a barátommal. Azaz ő szakított velem. És miért? Mert egy büdös nagy kurva vagyok-szerinte.
Hát baj az ha élvezem az életet?

Nem viselt meg különösebben a dolog. És mivel egy szex boltban dolgozom, hamar találok alkalmi partnert magamnak. Be is sétáltam reggel egy aprócska miniszoknyában a munkahelyemre. Tibi ma nem dolgozott.
Így enyém volt a terep. Nem min....
Szextörténet címkék

ferge | lekötözve | méz | robo | fruzsival |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.