Bécivel az ágyban


Nagybátyám (Béci) az elegáns jóízlésű üzletember, mindíg is vonzott. Tudni illik egy előző történetemben kifejtettem hogy vonzanak a férfias férfiak a láb fetisizmusom és a zoknik iránti ellenállhatatlan vágyam.
Jelen történetem azon a nyáron történt mikor egyedül maradtam a szülői házban, Délceg Apám ( Laci és Anyám külföldön tartózkodtak.
Eme időszakot én tanulással és házkörüli teendőkkel töltöttem, illetve mikor rámtört a vágy akkor mikor mivel, pervez szexuális vágyaim kielégítésével.
Egy délután tört rám a vágy hogy ideje lenne valami izgatót tennem magammal. Így hát levetkőztem a szobámba meztelenre felhúztam magamra egy olyan zoknit amit Béci is hordott akkoriban, és nézegettem magam a tükörben hogy vagyok-e olyan ízléses és jóképű mint Béci.
A farkam persze meredt az égnek, ez elég válasz volt nekem, finoman húzogattam, csordogált belőlle a nedv.
Ekkor megszólalt a csengő. Ilyedtségemben magamra kaptam egy vékony nadrágot és egy trikót, majd ajtót nyitottam. Meglepődve fogadtam Béci volt az. Munkából jött, elegánsan volt öltözve, abban az izgató zokniban ami rajtam is van…. Úristen, nem volt időm átvenni… gondoltam magamban hátha nem tűnik fel neki. Behívtam a konyhába kérdeztem iszik-e valamit. Ittunk egy kis üdítőt, én egy kicsit a kelleténél többször töltöttem, idegességemben.
Kiment a mosdóba. Ezaz gondoltam, eljött az idő hogy gyorsan átcseréljem a zoknim, nehogy egyértelmű legyen már a dolog…
Visszaérkezvén a mosdóbol kérdi Béci hogy minden rendben így egyedül? Nincs semmi nehézség vagy probléma? Mondom neki nincs, bár most épp pisilnem kell… ezzel kimentem a mosdóba elvégezni a dolgom. Kiérvén a mosdóba láttam meg hogy a vékony nadrágom átázott az előnedvemtől ami részben az érkezés előtti húzogatástól részben az érkezése által kiváltott szexuális izgalomtól keletkezett. Mit tegyek, gondoltam jól felitatom kicsit megszárítgatom. Így is tettem és egész jó lett.
Végezvén a mosdóban visszamentem a konyhába de Béci sehol, gondoltam hova lett ez?
Körülnéztem a házban de a folyosón megláttam hogy a cipője a szobám előtt hever… mit keres ott?!
Benyitottam az ajtón és Béci az ágyamban fekszik. Bár felülről volt rajta ruha. Kérdeztem tőle minden rendben? Válaszul annyit mondott hogy elfáradt, kicsit maradhatna? Mondtam maradjál nyugodtan, ide nem jön most senki rajtad kívül.
Kimentem a konyhába, tettem vettem, majd egyszer zajt hallok. Benyitottam a szobámba hátha Bécinek kell valami, lement a nap kukk sötét volt a szobában. Gondoltam nem kapcsolok villanyt, nehogy felkeltsem, majd az éjjeli lámpát felkapcsolom. Ekkor az ágyhoz érve egy erős mozdulattal Béci berántott az ágyba és viccesen közölte ha úgyis itt vagyok akkor maradjak, hátha jobban alszik. ( a múltkori családi hármas után már nem volt titok a vonzódásom) feküdtünk egymás mellett és Béci egyszercsak megfogta a farkamat… duzzadt volt és lüktetett, nem volt csoda a közelében…
Elkezdte finoman huzigálni amire az egyre jobban lüktetett és folyt. Ekkor feltérdelt a fejem fölé és odalógatta méretes faszát az arcomba. Még mindíg édes volt az illata. Lefogta a kezeimet és betolta a számba a nagy faszát ami akkorra már szintén folyt… isteni érzés volt, nyögve szoptam a faszát amire tövig rábuktam. Ekkor elengedte a karjaimat és mondta hogy tegyem szét a lábam mert most szét fog kúrni. Több se kellett, engedelmeskedtem és széttettem a lábam. Belémtolta a nagy duzzadt faszát amitől akkorát nyögtem hogy lenyúlt az ágy mellé és betömte a számat azzal a zoknival amit nemrég dugtam el hogy ne legyen kínos… Azzal elkezdett finoman majd egyre vadabbul baszni, én meg nyögni nem bírtam. Egyszercsak éreztem rángani a testét és telelőtte a picsám gecivel ami finom meleg érzés volt… azzal én is elsültem utánna nem sokkal. Lerogyott mellém az ágyra és úgy feküdtünk egy darabig majd közölte hogy lesz még folytatás…


Beküldő:Uni29


Szextörténet ajánló:


A diáklányok, második rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér kön....

Jani bácsi


A szomszéd társasházba jártam takaritani egy idös nénihez ö ajánlott be a szomszéd bácsinak Jani bácsinak!
De mondta vigyázzak vele nagy kujon az öreg.Elsö találkozásunk alkalmával megismertük egymást és elmondta mikor és hogyan kellene nála takaritani.
Teltek a hetek szépen mignem egy hónap mulva megkért csináljak nála nagytakaritást.
Persze vállaltam hisz dupla pénzt adott é....

Csabi és Niki sportol


24 éves vagyok és még sose sportoltam igazán. Ennek ellenére az alakom az anyai ágon öröklődő géneknek köszönhető mindig is vékony, formás volt. Az összes barátnőm egybehangzó tagadása ellenére azonban én kezdem észrevenni magamon a jeleit annak, hogy talán épp itt az ideje sportcipőt húzni.

- Eljöhetnél velem squasholni! –mondta Robi barátom, aki nagyon ügyes és nagyon meleg volt, ....

A párom új fétise


Tegnap a páromnak lett új fétise. Pár hete megkértem egy szivességre, amire az volt a válasza, hogy meglesz az ára. Én persze valami anyagi természetű dologra gondoltam akkor.

Tegnap egész nap szexi fotókat küldözgetett magáról, amitől én teljesen beindultam. Majd délután egy üzenetet, hogy este nyolcra hol találkozunk.

Izgatottan értem a megadott címre., egy kis hét....

Vidéki feleség


Fiatal koromban, úgy 30 éve már, még rendszeres dolog volt a kaláka, azaz a közös munka. Ha egy család házat épített, vagy akár csak a kukoricát akarta betakarítani, akkor meghívta, barátait, rokonait segíteni és közösen gyorsan és jó kedvel végezték a munkát. Nem is járt ezért fizetség, csupán a segítséget illett visszaadni. A nyolcvanas évek elején a gyerekkori barátom, nevezzük Iminek, végre el....

Anyós baszás


Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel állt elo,hogy az anyja töltse nálunk az ünnepeket,hogy ne legyen egyedül. Tudni illik apósom az esküvönk elott két hón....
Szextörténet címkék

cigány lány | félreh | popsilyukát | szextábor | elmém útja |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.