Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Szex a jakuzzibanMár délután volt. Kinyitottam a szemem. Az erkélyemet vastag hó réteg borította, de a nap épp úgy szikrázott, mint nyáron.
Kellemesen megborzongtam, ahogy az Andrással való együtt létre gondoltam. Az a pasi egy főnyeremény! Már ha szexológiai értelemben, gyakorlati részen osztályozzuk.
Este egy buliban voltam, így kissé másnaposan néztem az órára. Már délután 4 felé járt. Mára beszéltem meg Andrással a következő randevút., és Leventével is. Még mindig tartozom neki a bosszúval.
Felálltam, és kinyújtóztam. Oroszlán sörényem a fenekemig leomlott. Mellbimbóim megkeményedtek a megcsapó fuvallattól. Nagyot ásítottam, majd vettem egy törölközőt, és egy üveg hét csillagos Metaxa kíséretében lementem a fedett uszodába, ami a ház földszintjén volt.

A szüleim nincsenek itthon még két hétig. Az enyém a ház.

Amikor leértem, a korlátnak támaszkodva a lábujjaimmal megérintettem a víz felszínét. Kellemesen meleg volt. Erős ellentétben állt a kinti hóeséssel. A medencébe süllyesztett jakuzziban pezsgett a víz, forró párát fújva a levegőbe. Elmosolyodtam majd. A jakuzzi felé vettem az irányt. Kecses mozdulattal belecsúsztam a meleg víz bódítólag hatott rám, mert elaludtam.

Arra kezdtem ébredezni, hogy sóhajtozom, és egy forró, kemény ajak kóstolgatja a melleimet. Majd egy határozott mozdulattal egy ujj kezdi elkényeztetni a puncim kagylóját. Jól esően felsóhajtottam, és széjjelebb terpesztettem a lábamat.

András, - nyögtem érzékien, teli torokból. És ahogy kinyitottam a szemem, ott állt előttem egy kamaszos vigyorral az arcán.
Ráadásul fürdőnadrág nélkül, amitől méretes szerszáma már a víz alatt készen állt.
- Ugye... Nem haragszol, - kérdezte a fülembe suttogva, és végignyallintott a nyakamtól a fülcimpámig.
- Akkor haragudnék, ha abbahagynád, - sikoltottam szinte az orgazmus határán.
A felszálló buborékok csiklandozták a bőrömet. Őrülten jó volt!

Egy hírtelen mozdulattal Andris megfordított, így rátámaszkodhattam a jakuzzi szélére. A kézfejem beleért a medence zavartalan tükrébe.
Éreztem, ahogy lucskos-vizes puncimba benyomul. Már az ájulás határán álltam, és amikor siklani kezdett ki-be...
Sikongattam, sóhajtoztam, szorítottam a jakuzzi peremét. Kezei előre nyúltak, és belemarkoltak dús melleimbe. Fenekemet felé pucsítottam, hogy még beljebb érezhessem.
- Csináld! Csináld! Csináld! Még, -- még... , méééég! - nyögtem minden egyes lökésnél. Puncim szinte tüzelt. Melleim feszültek, fenekem görcsösen nyomtam Andris falloszához. Ő csak fújtatott és nyögött. De erre már nem figyeltem oda. Egy áramütés futott végig a testemen. Görcsbe rándultam, éreztem, hogy majd szétfeszítem belülről Andris péniszét, majdhogynem megfejtem.
Hatalmas orgazmusom volt. Reszkettem, ahogy Andris kihúzta belőlem félig ernyedt falloszát. Halkan felsóhajtottam bódulatomban, és Andrishoz bújva behunytam a szemem.
- Csodálatos vagy, tündérke, -suttogta a fülembe, és megcsókolta a homlokom.
Elnevettem magam.
- Hogyne... Tudom. - suttogtam még mindig nevetve.
- Szerinted itt voltak? kérdezte. Tekintetem a hóesést pásztázta.

- Nem tudom... Levente 5 óra felé jön...
Andris felnevetett.
- Kiscsillag, akkor szerethetlek még egyszer... Még csak fél öt van.
Meghúztam a vállamat.
- Állok elébe, suttogtam szenvedélyesen, miközben a kezem a víz alá kalandozott.Véletlen szex történet:


Párcserés szex történet


Amikor jól megy a sorsunk, és élvezzük az éltet, akkor mindig kitalálunk valamit, ami majd bonyolítja a dolgokat, vagy az égig repít.Ez a ritkább eset történt velünk is!

Igen, amikor elmerülünk a jóban, olyankor nagyon élvezzük az életet,a csinos feleséget, és még az ujságot is másképp olvassuk! Általában ilyenkor jönnek a kósza gondolatok, és akkor jaj, mert elindul a mókuskerék!

Anyós pajtás szex történet


Szóval ahogy irtam az előbb már volt egy afférunk apósommal, mikor véletlenül rámnyitott a fürdőszobában, akkor még csak jártunk a párommal, épp félmeztelenül voltam, ő elvörösödött, leszegte a fejét és azt motyogta kb. "úristen milyen szépek a melleid" ezzel kirohant. Ami nem meglepő tekintve h. a fiával jártam, meglepően szemérmes dolog viszont egy több mint 60 éves embertől. De ne egy trotylit ....

Erotikus álmok


Ruháid vizesen tapadnak testedre. Melleid az átázott blúzban érzékibbek, csábítóbbak mintha levetkőztél volna. Feszülő bimbóik szinte átszúrják a lágy esésű, puha fényű selymet. Fények, árnyékok hullámzanak minden levegő vételednél, egyre sűrűbb ütemben.

Szaporán, kissé zihálva veszed a levegőt. Gerincemen az eső és a feltámadó érzéki vágy, hűsen és forrón bizseregve fut végig. Ágyé....
Szextörténet címkék

822 | nezd | allamvizsga | ciccolina | terveztem semmit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.