Szex a jakuzziban


Már délután volt. Kinyitottam a szemem. Az erkélyemet vastag hó réteg borította, de a nap épp úgy szikrázott, mint nyáron.
Kellemesen megborzongtam, ahogy az Andrással való együtt létre gondoltam. Az a pasi egy főnyeremény! Már ha szexológiai értelemben, gyakorlati részen osztályozzuk.
Este egy buliban voltam, így kissé másnaposan néztem az órára. Már délután 4 felé járt. Mára beszéltem meg Andrással a következő randevút., és Leventével is. Még mindig tartozom neki a bosszúval.
Felálltam, és kinyújtóztam. Oroszlán sörényem a fenekemig leomlott. Mellbimbóim megkeményedtek a megcsapó fuvallattól. Nagyot ásítottam, majd vettem egy törölközőt, és egy üveg hét csillagos Metaxa kíséretében lementem a fedett uszodába, ami a ház földszintjén volt.

A szüleim nincsenek itthon még két hétig. Az enyém a ház.

Amikor leértem, a korlátnak támaszkodva a lábujjaimmal megérintettem a víz felszínét. Kellemesen meleg volt. Erős ellentétben állt a kinti hóeséssel. A medencébe süllyesztett jakuzziban pezsgett a víz, forró párát fújva a levegőbe. Elmosolyodtam majd. A jakuzzi felé vettem az irányt. Kecses mozdulattal belecsúsztam a meleg víz bódítólag hatott rám, mert elaludtam.

Arra kezdtem ébredezni, hogy sóhajtozom, és egy forró, kemény ajak kóstolgatja a melleimet. Majd egy határozott mozdulattal egy ujj kezdi elkényeztetni a puncim kagylóját. Jól esően felsóhajtottam, és széjjelebb terpesztettem a lábamat.

András, - nyögtem érzékien, teli torokból. És ahogy kinyitottam a szemem, ott állt előttem egy kamaszos vigyorral az arcán.
Ráadásul fürdőnadrág nélkül, amitől méretes szerszáma már a víz alatt készen állt.
- Ugye... Nem haragszol, - kérdezte a fülembe suttogva, és végignyallintott a nyakamtól a fülcimpámig.
- Akkor haragudnék, ha abbahagynád, - sikoltottam szinte az orgazmus határán.
A felszálló buborékok csiklandozták a bőrömet. Őrülten jó volt!

Egy hírtelen mozdulattal Andris megfordított, így rátámaszkodhattam a jakuzzi szélére. A kézfejem beleért a medence zavartalan tükrébe.
Éreztem, ahogy lucskos-vizes puncimba benyomul. Már az ájulás határán álltam, és amikor siklani kezdett ki-be...
Sikongattam, sóhajtoztam, szorítottam a jakuzzi peremét. Kezei előre nyúltak, és belemarkoltak dús melleimbe. Fenekemet felé pucsítottam, hogy még beljebb érezhessem.
- Csináld! Csináld! Csináld! Még, -- még... , méééég! - nyögtem minden egyes lökésnél. Puncim szinte tüzelt. Melleim feszültek, fenekem görcsösen nyomtam Andris falloszához. Ő csak fújtatott és nyögött. De erre már nem figyeltem oda. Egy áramütés futott végig a testemen. Görcsbe rándultam, éreztem, hogy majd szétfeszítem belülről Andris péniszét, majdhogynem megfejtem.
Hatalmas orgazmusom volt. Reszkettem, ahogy Andris kihúzta belőlem félig ernyedt falloszát. Halkan felsóhajtottam bódulatomban, és Andrishoz bújva behunytam a szemem.
- Csodálatos vagy, tündérke, -suttogta a fülembe, és megcsókolta a homlokom.
Elnevettem magam.
- Hogyne... Tudom. - suttogtam még mindig nevetve.
- Szerinted itt voltak? kérdezte. Tekintetem a hóesést pásztázta.

- Nem tudom... Levente 5 óra felé jön...
Andris felnevetett.
- Kiscsillag, akkor szerethetlek még egyszer... Még csak fél öt van.
Meghúztam a vállamat.
- Állok elébe, suttogtam szenvedélyesen, miközben a kezem a víz alá kalandozott.


Szextörténet ajánló:


A feleségem fogdosása


A feleségem fogdosása

Egy hegyi kis faluba bementünk a nejemmel meginni egy colát.


Persze a pultnál sokan voltak és a feleségem odaszólt hátra fogdossák a seggemet,Megkérdeztem jól esik.válasz nagyon,mert már a bugyimba is bent van.Mire megkapta az italát hátulról valaki seggbe kefélte. Ezután jött ki a tömegbõl és közölte velem ezentúl sose hordok bugyit mert olyan....

A bűnbe csábítás


Mellé húzodott. Tudta, hogy itt az idő, egymáséi lesznek.
Már nem volt mit tűrni, a vágy elhatalmaskodott rajta...
Itt volt ő, akit mindig is szeretett, a karjaiban volt, és élvezte gyengéd csókjait.
Érezte a férfi forró ajkait, a perzselő tekintetét, és koromfekete puha haját.
- Mylord... kérem ne.
Próbált tiltakozni, de tudta, hogy nincs mit tenni... a férfi is....

önkielégítés a táposban


17 éves fiú vagyok. Naponta többször szoktam kiverni a farkamat. A különlegesség az hogy néha extrém helyeken is szoktam művelni ezt a tevékenységet. Történt mindez már buszon is, híd alatt, erdőben, a zuhany alatt, tóparton, iskolában stb..., de ezek eltörpülnek a következő helyszín mellett: A nagymamim disznóól mellett lévő táposban. A történet úgy kezdődött, hogy egy szombat délután a maminál v....

A legjobb barátnők, leszbi történet


Egy nyár eleji péntek este az utolsó volánnal jöttünk haza a legjobb barátnőmmel, Henivel. Eléggé berúgott szegény. Nem szokott inni, de akkoriban mintha valami bántotta volna, amiről nem akart beszélni. A sofőr rendes volt, simán megtehette volna, hogy nem engedi föl, amilyen állapotban volt. Hátul ültünk le.
Miután elindult a busz, Heni hamarosan a vállamra hajtotta a fejét, és elaludt.

Öcsi és én


Eze egy friss, nem olyan régi sztori ami velem történt meg.

Röviden rólam: szüleim újraházasodtam van két mostoha testvérem egy 23 éves lány és egy 17 éves fiú.
Én 21 vagyok formás sportos testtel, hála a sok úszásnak. Barna hajú 172 cm-es.

Egyik hétvégén történt, szülők ilyenkor is dolgoztak, nővérem meg barátjánál élt tehát csak ketten voltunk otthon.
....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....
Szextörténet címkék

forgalom | megalázva | megcsalt | baszunk | jajgatott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.