Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


15 perc nászéjszakaA menyasszonyok általában mindenkinek tetszenek, szépek, aranyosak, kedvesek és olyan ártatlannak tűnnek a fehér ruhájukban. Ennek a látszólagos ártatlanságnak dacára (vagy tán épp ezért) melyik férfitársamnak ne fordult volna már meg a fejében, hogy vajon mi lehet a fehér szoknya alatt. Nos Erikán egy fehér combfix volt valamint egy csipketanga, amin tökéletesen átlátszott a sötétbarna punciszőre. Ezt pedig onnan tudom, hogy az esküvőnk napján, mint rendes, újdonsült férj a menyasszonytánc után hazakísértem a közeli lakásunkra, hogy átöltözzön. És persze arra is vigyáztam, hogy a szoknya alja ne söpörje végig a lépcsőt és hátul kicsit megemeltem. Aztán nagyon megemeltem, hogy láthattam a fehér nejlonba bújtatott combjait és egy falatot a fenekéből.

Erikának sem volt kifogása egy röpke nászéjszaka (vagy inkább násznegyedóra ellen), bár először ő ezt levetkőzve képzelte, de én meggyőztem, hogy ezt a vissza nem térő alkalmat kár lenne elhalasztani. Nemsokára már a falnak dőlve állt, kezeivel a szoknyáját emelte magasra, én pedig talpig szmokingban előtte térdeltem, és a combfix és a bugyi közötti tenyérnyi selymes bőrt puszilgattam. És ahogy közeledtem a számmal a bugyi szegélye felé Erika a combjainak apró széttárásával tudatta, hogy igen, ha akarok rátérhetek a bugyi alatti részekre is. Nekem nem is kellett ennél nagyobb bíztatás félrehúztam a kis tanga szegélyét, pár pillanatig csodáltam a fölém tornyosuló puncibozótot, majd kinyújtottam a nyelvem és végigszántottam a gáttól egész a csiklóig. Halottam, ahogy Erika felnyög és éreztem, ahogy megrogynak a térdei. Segítségül a feneke alá toltam a kezem és úgy nyalakodtam tovább, hogy súlyának egy részét a kemény félgömbökön keresztül én tartottam.

Aztán jött az orális előkészítés a másik oldalról is. Előttem egy nagy, szétterülő szoknyában térdelt az ifjú nejem és könyökig érő kesztyűben épp a szmokingnadrágom sliccét húzta le. Aztán benyúlt és előhalászta a már egy ideje ágaskodó farkamat. Ahogy rágondolok szinte ma is érzem a farkam bőrén a kesztyű selymét. Még sosem fogta így, és be kell valljam, nagyon izgatott. Finoman húzogatta a farkam és a makkom nyalogatta. Közben a kényelem végett a földre ejtettem a nadrágomat. Ekkor Erika keze a fenekemre vándorolt és közben mélyen a szájába fogadta a farkam. Lenéztem és csak a sötét, jól rendezett haját láttam azokkal a kis fehér műanyag virágokkal. Szívem szerint élveztem volna még ezt a kényeztetést, de éreztem, hogy nem sokig bírnám.

Kis megbeszélés után arra a következtetésre jutottunk, hogy talán úgy tesszük a legkevesebb kárt a menyasszonyi ruhában ha a közösülésre a négykézláb hátulról pózt választjuk. Tehát letérdelt az ágy elé, rádőlt a felsőtestével, a szoknyáját pedig magára húzta. Mögétérdelve csak egy nagy habos fehérséget láttam és abban egy sötét foltot, a még mindig félrehúzott bugyi mellett kilátszó punciszőrét. Odahajoltam, nyalogattam, szopogattam az édes kis pináját mígnem a föltornyosuló szoknyahegy mögül csak azt halottam, hogy dugd be kérlek. És hát ennek ki tudna ellenállni. Egy pillanat múlva már nedves hüvelyének feszült a farkam vége, és a feneke rángásából láttam, hogy igen élvezi, ahogy szép lassan, centiről centire haladok egyre beljebb. Aztán kijjebb. Aztán megint beljebb. Ki-be. Mindketten lihegünk, egyik kezemmel a fenekét markolom, másik kezem mutatóujja a csiklóján munkálkodik. Igyekszem kicsiket lökni, hogy ne élvezzek el hamar, de ahogy közeledik az orgazmus felé és egyre keményebb lesz a hüvelye, már tudom, hogy előtte élvezek el. Közben elengedi a szoknyáját, az abroncsok visszarúgnak és a szoknya alja az arcomon landol. Belemarkolok a fenekébe és érzem, hogy visszatarthatatlanul jön a spermám, aztán becsukott szemmel spriccelek, spriccelek.

Igyekszem nem abbahagyni a mozgást és érzem, hogy meg is lesz a jutalma, egyre szorosabban feszül rám a puncija, aztán felnyög és élvez, élvez.

15 perc nászéjszaka, orgazmus és egy spermafoltos menyasszonyi ruha. Megy egy örök élmény.Véletlen szex történet:


Szexkapcsolatom a nővéremmel 2. Perverz Édeshármas


"Szexkapcsolatom a nővéremmel" posztomban leírtam a különös, de igaz kapcsolatom a nővéremmel. Abban az írásban megemlítettem, hogy már minden létező formációt kipróbáltunk. Az egyik ilyen volt, hogy egy lányt vettünk be harmadiknak, akinek nem mondtuk, hogy testvérek vagyunk. A leányzó nővérem egyik barátnője volt, aki engem nem ismert. Úgy adtuk be neki, hogy szimplán szexbarátok vagyu....

Romantika, és erotika a búcsúbulin


Munkahelyet váltottam, és minden olyan hirtelen történt, hogy a munkatársaim nem tudtak rá felkészülni, így egy héttel később rendezték meg búcsúbulimat. Már mindenki a szórakozóhelyen volt és csak engem vártak, de szerencsétlenségemre két vonatot is lekéstem, így 11 óra elmúlt, mire megérkeztem. Már mindenki spicces állapotban volt, kivéve az igazgatót, aki a vezetés miatt nem mert inni. Megajánd....

Leszoptam a szomszédot, válás lett a vége


Pár éve ezelőtt családi életet éltem első férjemmel, aki egyébként rendes férfi volt, csak egy kicsit túlzásba vitte a tradicionális életvitel szabályait. Persze, ennek voltak jó oldalai is. Elszánt, és kitartó ragaszkodása jelentéktelen dolgokhoz viszont néha kibírhatatlan volt. Mégis, aránylag rövid idő alatt megszoktam őket, talán mert voltak, amelyek némileg oldották a feszültséget.
Szextörténet címkék

stüz | balaton | a parkban. | 18 éves/ | pszichol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.