A férjem kurvát csinált belőlem


Talán azzal kezdeném, hogy igaz, csak egy pár éve vagyunk házasok, de örökké pénzszűkében voltunk. Összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy prostinak állok! Ezen, nagyon sokat vitatkoztunk, de a párom is belátta, hogy egyenlőre nem tud más megoldást. Végül azzal állt elő, hogy van egy jó ismerőse, aki lányok futtatásával "foglalkozik", beszél vele.
Mikor elmentünk hozzá, tisztában voltam vele, hogy mi vár rám.
Egy térdig érő ballonkabátféle volt rajtam, alatta semmi.
A szobába érve, a férjem kioldotta az övet, és ott álltam teljesen meztelen.
- Te elmehetsz, szerintem mindent megbeszéltünk, majd hívlak, ha szükség lesz rád.
Mikor kettesben maradtunk, kőrbe járt, nézegetett, mint a lovat a vásárban, megmarkolta a melleimet, majd egy hirtelen mozdulattal a pinámba nyúlt, és megkérdezte:
- Ugye, tisztában vagy vele, hogy kurva jó nő vagy? Hányan dugtak már meg?
- Idáig csak ketten.
- Hát, ezt nehéz elhinni. De mesélj, ki volt az első?
- Volt egy fiú, akivel, nagyon szerelmesek voltunk. Sajnos, elköltöztek, fájó szívvel, de el kellett válni egymástól. Hosszú idő telt el, mire új kapcsolatot létesítettem, minden áron le akart velem feküdni, de közöltem, hogy legközelebbi ilyen kapcsolatom, csak a férjemmel lesz. Hát, hogy megkaphasson, elvett feleségül.
- Hű, de romantikus! Mindjárt elsírom magam! Azt jobban elhinném, hogy már viszketett a plöcköd, vagyis vártad már, hogy valaki megdugjon?
- Ezt azért kikérem! Inkább beszéljünk arról, hogy mi lesz a dolgom.
- Ahhoz, hogy az utcára menj, ahhoz túl jó nő vagy. Azt már levágtam, hogy baszni szeretsz. A szopással hogy vagy?
- Ha a férjemnek nem állt fel rendesen, akkor addig szoktam szívni, még rendesen meg nem keményedik.
- Tudod mit? Szopjál le, és eldöntöm, mi legyen veled!
Tudtam, hogy előbb utóbb sor kerül rá, így egyáltalán nem volt váratlan ez-az ajánlat. Csak kissé elszégyelltem magam, mikor a következő tőrtént:
Nagyban szoptam, mikor váratlanul nyílt az ajtó, és mint később megtudtam, a legjobb cimborája jött be. Abba akartam hagyni, de ráhúzta a fejemet a farkára, miközben tovább szopatott a haverjával beszélt, főleg rólam.
- Nos, mit szólsz a legújabb kurvámhoz? Mit szólsz, egy ilyen nőből akar kurvát csinálni a férje. Nagyon jól szopik, majd kipróbálod, egyelőre érd be a csöcseivel. Ugyanis úgy döntöttem, egy ideig az én kurvám marad.
Pont mikor a számba élvezett, éreztem a melleimen a hapsi kezét.
- Nem rossz! Szívesen felpróbálnám!
- Hátrább az agarakkal! Mint mondtam, egyenlőre az én lyukam marad.
Közölte, hogy kb. egy hónapig vele maradok, utána eldönti, mi lesz a további sorsom. Ugyanis általában, havonta új csaja van, rajtam múlnak a továbbiak, majd elküldött zuhanyozni, és úgy flegmán közölte:
- Jól mosd ki a pinádat, meg akarom baszni!
Úgy látszik, nagyon jó hatással lehettem rá, rengeteget keféltünk, már nem zavart, ha közben jöttek-mentek.
Kb. 3 hét telhetett el, amikor egyik éjszaka arra ébredtem, hogy nyalja a pinámat. Amennyire csak tudta, széthúzta a lábaimat, a nyelvét szinte teljesen benyomta, úgy kényeztetett. Az élvezettől nagyokat nyögtem, a nyelvével elélveztetett, "jutalmul" olyan szopásba részesítettem, hogy napokig sajogtak a tökei.
- Lassan letelik az egy hónapod! Arra gondoltam, mi lenne, ha még egy hónapot maradnál, és közben, felügyelnéd a kurváimat?
Amiket idáig halottam, ezt vehetem megtiszteltetésnek is, hisz ennyi idő alatt, már egy jó pár csajt kidobott.
Annyira összeszoktunk, hogy rábeszélt a válásra, és már évek óta együtt vagyunk. Sokszor a haverjával hármasban csináljuk, addig ugyanis nem hagyta békén, amíg meg nem kefélhet. Sokszor televerik a számat és a pinámat, úgy nézek ki olyankor, mint egy két lábon járó gecibaba.
Szextörténet ajánló:


Én és anyám


17 éves vagyok és jelenleg még otthon élek, anyukámmal. Nővérem már elköltözött, így ketten maradtunk. Régóta tudom anyumról, hogy szereti a szexet és elég vad dolgokat csinál. Sokszor hallottam ahogy masztizott a szobájában, vagy amikor a kúrópajtija járt hozzá. Az elején nem foglalkoztam vele, csak arra lettem figyelmes, hogy a hangokra feláll a farkam. A végén odáig fajult a dolog, hogy amikor ....

Ádám még szűz


"Miért hív már megint??" az elmúlt héten mindig ez volt az első gondolatom mikor láttam a számát... Kicsit kellemetlen mikor az exed napokkal a szakítás után is ugyanúgy felhív minden nap mint azelőtt. Azért a hangnem és a stílus más. Biztosan így akarja megnyugtatni magát hogy senki sem haragszik senkire. De azért mégsem vagyok a haverja, mitől kellene jóban lennünk még mindig?
-....

A szexmasina


Minden azzal a süket masinával kezdődött.

Már, hogy mikor került először szóba köztünk, pontasan az idejét nem tudom, de annyi bizonyos, hogy a Mara férje hozta be németországból a "berendezést", amiért annyit távol van, és Mara ne "árválkodjék" addig se. Mara hónapokig ki sem merte próbálni a kefélőgépet, aztán amikor egyszer "banya-gyűlést tartottunk" egy kávézóban, és már úgy eg....

János Atya, és az Apácák - kitalált történet!


Rég a terveim közt szerepel a vágy, hogy a fétiseimről írjak.. Az első kis történet bennem rejlő dominát hozza felszínre.
Apró kolostor az erdőben... távolabb a falutól. Az apácák az új kápolna avatójára hívták a felszentelésre a falu papját.. aki az előző éjjelt a zárdában töltötte várva a kora reggeli misén a szentelést. A számára fenntartott kis paplakban tölti az éjjelt... hiszen a zárd....

Kiégett aggyal


Alex kilépett a forró vízsugár alól, a törülköző után nyúlt és átdörzsölte bőrét, majd belebújt boxeralsójába. Sóhajtva vette kézbe fogkeféjét és kék szemcsés krémet nyomott a sörtékre, majd a szájába dugva bekapcsolta a készüléket. Az elektromos fogkefe halk zümmögésbe kezdett. Alex egykedvűen nézett bele a tükörbe, míg mosta a fogát. Fáradt volt, arcán nyomott hagyott a 12-14 órás munka és a sok....

A megcsalt vőlegény


A következő sztori kb egy hete esett meg velem. Egy netes fórumon megismerkedtem egy lánnyal. Igazán attraktív teremtés a drága, így nyilván ki nem hagytam volna, hogy fűzzem picit. Vagyis nagyon nyes Kiderült, hogy van valakije, méghozzá vőlegénye, akivel nemsokára egybe is kelnek. Ám az is kiderült, hogy meglehetősen lazán fogja fel a kislány a dolgot, illetve talán ki akarja élni magát a nagybe....
Szextörténet címkék

segitség a | well | hárman dugtak | Élményfürdő | szájra/ |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.