A férjem kurvát csinált belőlem


Talán azzal kezdeném, hogy igaz, csak egy pár éve vagyunk házasok, de örökké pénzszűkében voltunk. Összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy prostinak állok! Ezen, nagyon sokat vitatkoztunk, de a párom is belátta, hogy egyenlőre nem tud más megoldást. Végül azzal állt elő, hogy van egy jó ismerőse, aki lányok futtatásával "foglalkozik", beszél vele.
Mikor elmentünk hozzá, tisztában voltam vele, hogy mi vár rám.
Egy térdig érő ballonkabátféle volt rajtam, alatta semmi.
A szobába érve, a férjem kioldotta az övet, és ott álltam teljesen meztelen.
- Te elmehetsz, szerintem mindent megbeszéltünk, majd hívlak, ha szükség lesz rád.
Mikor kettesben maradtunk, kőrbe járt, nézegetett, mint a lovat a vásárban, megmarkolta a melleimet, majd egy hirtelen mozdulattal a pinámba nyúlt, és megkérdezte:
- Ugye, tisztában vagy vele, hogy kurva jó nő vagy? Hányan dugtak már meg?
- Idáig csak ketten.
- Hát, ezt nehéz elhinni. De mesélj, ki volt az első?
- Volt egy fiú, akivel, nagyon szerelmesek voltunk. Sajnos, elköltöztek, fájó szívvel, de el kellett válni egymástól. Hosszú idő telt el, mire új kapcsolatot létesítettem, minden áron le akart velem feküdni, de közöltem, hogy legközelebbi ilyen kapcsolatom, csak a férjemmel lesz. Hát, hogy megkaphasson, elvett feleségül.
- Hű, de romantikus! Mindjárt elsírom magam! Azt jobban elhinném, hogy már viszketett a plöcköd, vagyis vártad már, hogy valaki megdugjon?
- Ezt azért kikérem! Inkább beszéljünk arról, hogy mi lesz a dolgom.
- Ahhoz, hogy az utcára menj, ahhoz túl jó nő vagy. Azt már levágtam, hogy baszni szeretsz. A szopással hogy vagy?
- Ha a férjemnek nem állt fel rendesen, akkor addig szoktam szívni, még rendesen meg nem keményedik.
- Tudod mit? Szopjál le, és eldöntöm, mi legyen veled!
Tudtam, hogy előbb utóbb sor kerül rá, így egyáltalán nem volt váratlan ez-az ajánlat. Csak kissé elszégyelltem magam, mikor a következő tőrtént:
Nagyban szoptam, mikor váratlanul nyílt az ajtó, és mint később megtudtam, a legjobb cimborája jött be. Abba akartam hagyni, de ráhúzta a fejemet a farkára, miközben tovább szopatott a haverjával beszélt, főleg rólam.
- Nos, mit szólsz a legújabb kurvámhoz? Mit szólsz, egy ilyen nőből akar kurvát csinálni a férje. Nagyon jól szopik, majd kipróbálod, egyelőre érd be a csöcseivel. Ugyanis úgy döntöttem, egy ideig az én kurvám marad.
Pont mikor a számba élvezett, éreztem a melleimen a hapsi kezét.
- Nem rossz! Szívesen felpróbálnám!
- Hátrább az agarakkal! Mint mondtam, egyenlőre az én lyukam marad.
Közölte, hogy kb. egy hónapig vele maradok, utána eldönti, mi lesz a további sorsom. Ugyanis általában, havonta új csaja van, rajtam múlnak a továbbiak, majd elküldött zuhanyozni, és úgy flegmán közölte:
- Jól mosd ki a pinádat, meg akarom baszni!
Úgy látszik, nagyon jó hatással lehettem rá, rengeteget keféltünk, már nem zavart, ha közben jöttek-mentek.
Kb. 3 hét telhetett el, amikor egyik éjszaka arra ébredtem, hogy nyalja a pinámat. Amennyire csak tudta, széthúzta a lábaimat, a nyelvét szinte teljesen benyomta, úgy kényeztetett. Az élvezettől nagyokat nyögtem, a nyelvével elélveztetett, "jutalmul" olyan szopásba részesítettem, hogy napokig sajogtak a tökei.
- Lassan letelik az egy hónapod! Arra gondoltam, mi lenne, ha még egy hónapot maradnál, és közben, felügyelnéd a kurváimat?
Amiket idáig halottam, ezt vehetem megtiszteltetésnek is, hisz ennyi idő alatt, már egy jó pár csajt kidobott.
Annyira összeszoktunk, hogy rábeszélt a válásra, és már évek óta együtt vagyunk. Sokszor a haverjával hármasban csináljuk, addig ugyanis nem hagyta békén, amíg meg nem kefélhet. Sokszor televerik a számat és a pinámat, úgy nézek ki olyankor, mint egy két lábon járó gecibaba.
Szextörténet ajánló:


Anita, a dögös matektanárnőm


Megszeretném osztani veletek az első szexuális élményemet, amely ebben az évben történt. Végzős diák voltam, 19 éves átlagos testalkattal. Én voltam az osztály "okostojása", bár megmondom őszintén ennek a legtöbb hatása az negatív volt, kivéve egy-egy tanárt aki emiatt szimpatizált velem. Ezek között volt Anita is, a nagyon vonzó matektanárnőnk. Göndör hajával, mindíg vörösre rúzsozott a....

Berlini dugás


Végre eljutottam Berlinbe. A Staatsbibliothek lenyűgöző olvasótermeiben dolgoztam néhány hétig. Kimondhatatlanul izgalmas volt a legrégibb és a legújabb könyvek és folyóiratok között dolgozni – már akinek ez izgalmas; nekem mindenesetre az.
De hát persze nem lehet három hétig egyfolytában csak dolgozni. Néha korábban, néha később, de délután szinte mindig nagyszerű volt végigsétálni az Unte....

Családi történetek : Forró kaland az anyámmal


Mint mindig, most is álmosan ébredtem. Nem törődtem az ágyam bevetésével, a zuhanyzóba álltam és észrevettem a merevedésem. Már megint! Mostanában egyre többször van, és kínosan kell ügyelnem arra, hogy a család többi tagja ne láthassa meg. Miután végeztem, a konyhába indultam, ahol apa épp a kávéját kortyolgatta, anya pedig mosolyogva hátrapillantott a válla fölött a tűzhelynél.
- Jó regge....

Rántotta


...iszogatni kezdtünk – egyébként soha nem szoktunk. Meg is lett az eredménye. Ahogy fogyatkozott a bor, úgy váltunk egyre gondtalanabbakká, gátlástalanabbakká. Talán a bortól és az albérleti hangulattól egész más érzelmek, vágyak törtek fel bennünk...

Lakóhelyemtől távol kaptam munkát, de örültem, hogy egyáltalán sikerült szakmámban elhelyezkednem. Megbeszéltük párommal, hogy amíg ....

Kezdő ribanc és a hajléktalan


Vége ért ez a buli is, a barátnőm mindig jó bulikat szervez, és ezen is jól éreztem magam. Minden jól alakult, kivéve egy dolgot. Ma se jött oda hozzám egy srác sem, pedig mindenki azt mondja a környezetemben, hogy csinos lány vagyok, formás alakkal, ehhez képest viszont egy párkapcsolatom sem volt, és ha így haladok, akkor nemhogy a szüzességemet nem fogom elveszíteni, de még csak párkapcsolatom ....

Én, a leszbi riherongy


Zúgás, pattogás, zsibbadás és sötét. Mintha más nem is létezett volna, ezek közös egyvelege alkotta a világom. Mellkasom ütemesen emelkedett és süllyedt, lassan nyugodva a hűvös parkettán. A szívem dobogott erősen, a levegőt kapkodtam, a kiszáradt torkom víz után fohászkodott, ajkaimon a tipikus száraz nyál bevonattal engedték be nagy kortyokban az oxigént, szemeim lehunyva próbáltak kapaszkodót ....Szextörténet címkék

kinyalnak | magával vitte | szex harom tinilannyal | nem szed | kút |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.