Szia, beülhetek?


Április délután, a vonat a Déliből indul a Balatonra. A kora délutáni időpont na meg az, hogy hétköznap van és lehet hogy a borús, felhős szemerkélő spanesővel érkező front is közrejátszhatott abban, hogy szinte senki nem volt a pályaudvaron. A lány már a vonat indulása előtt kiért az állomásra, nem szeretett elkésni sehonnan, inkább odaért 5 perccel előbb, mint 1 perccel később. Mondjuk kicsit túlzásba vitte, hiszen az 5 perc helyett, majdnem félórával előbb már kint toporgott az állomáson. Természetesen a jegyét már két nappal ezelőtt megvette, esélyt sem adott annak, hogy esetleg ne férjen fel a vonatra. Annak ellenére tette mindezt, hogy tapasztalt utazó volt, és nagyon jól tudta, hogy ilyenkor alig lesznek a vonaton. De hát nem tudta leküzdeni saját természetét, ezért a biztosra ment.

Térdig érő világos szoknyája talán kicsit túlzás volt ilyen borongós időben, gondolhatná az ember, de szerencsére nem volt hűvös. A lány ezzel üzent a makacsul kitartó hidegnek, hogy nem érdekli, ő már felkészült a melegre, a tavaszra és a nyárra. A póló ugyancsak világos színe nagyon passzolt a szoknyájához, csak pár árnyalatnyival volt sötétebb. Feszes, kerek mellei lehettek, ahogy azt a pólón virító felirat hullámzása sejtette. A harisnyát nem szerette, most sem volt rajta, az enyhén magas sarkú, szintén világos bőr divatcipőben magabiztosan lépkedett a jegyén szereplő kocsi irányába. Nem volt sok csomagja, azt a bőröndöt ami nála volt, egy görgős kiskocsin húzta maga után. Tapasztalt vonatozónak nézett ki, bár most arcán a "de nagyon unom már ezt az utazgatást" kifejezés látszott. Mikor odaért a kocsihoz, letámasztotta a bőröndöt a földre és vékonyka karjával nekifeszült az ajtónak, amely szokatlanul könnyedén kinyílt. A lány felszállt, majd a kis kocsit is felemelte a vonatra.

Kinyitotta az ajtót és belépett a folyósóra. A vonat fülkés volt, ő pedig lassan elindult, hogy a sok üres fülke közül kiválassza magának azt, ahol az elkövetkező két órát szeretné eltölteni. Megtehette, hogy válogat, mert szinte senki nem volt a vonaton, csak az egyikben ült egy 60 év körüli öregúr, aki valószínűleg a telkére igyekezett, legalábbis erről árulkodott az a kis facsemete, amely bekötözve állt az öreggel szemközti ülésnek támasztva. Továbbment, és két fülkével az öregúr után meg is találta azt a helyet, amelyről úgy gondolta megfelelő lesz számára. Belépett, majd elhelyezkedett az ablak mellett: miután kivett egy könyvet és egy bulvárlapot, a bőröndjét betuszkolta a felső polcra. Aztán kényelmesen elhelyezkedett a sarokban, az ablak mellett és kinyitotta az újságot.

A fiú a vonat indulása előtt 5 perccel érkezett az állomásra. Mindenben ellentéte volt a lánynak: teljesen biztos volt abban, hogy lesz jegye és nélküle a vonat nem fog elindulni. Berobogott a pénztárhoz és pillanatok alatt megváltotta a jegyét. Magas volt de magasságához megfelelő testfelépítéssel is rendelkezett. Arca enyhén borostás, ha nem lett volna rajta egészen kisfiúsan nézett volna ki. Ő nem volt olyan lazán öltözve, mint a lány: fekete bőrdzseki és alatta egy kötött pulóver árulkodott arról, hogy fázós típusba tartozhatott. A világoskék farmer és a sötét bőrcipő tette öltözékét teljessé. Jóképű talán nem volt, de csinos mindenképp, hozzá hasonló fiatalemberek szoktak velünk szembenézni az arcszesz, ruházat és férfikozmetikumokat reklámozó márkák óriásplakátjairól. Csak a kézitáskáját cipelte magával, amiről messziről lerítt, hogy eléggé viseltes de ennek ellenére tulajdonosa semmi pénzért nem válna meg tőle.

Futva indult a kocsik irányába, mert a bemondó torzított hangja egyfolytában az ő vonatának indulásáról zengett. Kiválasztott egy kocsit, majd két pillanat múlva már a fülkék közül válogatott. Amikor odaért ahol a lány is ült, megállt egy pillanatra és akkor már tudta, hogy ide fog bekéredzkedni.

- Szia, beülhetek? – kérdezte.

- Persze - mosolygott a lány.

Milyen helyes kis pasi.

Bakker jó kis bige.

Amint a fiú behuppant a lánnyal szemközti ülésbe, a vonat azonnal elindult. Amikor elhagyták a hosszú alagutat, a fiú alaposabban szemügyre vette a lányt, persze azért odafigyelt arra, hogy ne legyen túl feltűnő, nem akart tolakodó lenni. A lány úgy tűnt belemerült a bulvárújságba, de mikor a fiú nem figyelt lopva oda-oda pillantott.

Milyen jó lábai vannak, milyen fasza lenne, ha nem lenne rajta bugyi. Vajon milyen lehet a puncija? Borotvált? Tuttti. Ilyen lány holtbiztos nem hord dzsungelt a punáján. Szerintem teljesen csupasz lehet.

Aranyos ez a pasi, jól áll neki ez a kis borosta....vajon van-e barátnője?

A fiú tekintete a lány arcáról az újságra tévedt, amely elejéről hatalmas felirat hirdette, hogy az egyik VV sztárnak a mellbimbójára egy nap alatt hatalmas, gennyes pattanás nőtt.

Sose értettem miből tudnak megélni ezek a szar újságok. Most már értem. Mindenki megveszi őket, csak azért hogy elolvashassák, hogy George Clooney disznaja odaszart a nappali közepére, ezért két hét kertfogságot kapott,hogy Brad Pitt hasa olyan kemény, és hurkás hogy terepasztalnak használják a Pentagonban, vagy hogy a Vészhelyzetes Dr Kovac kisujján annyira benőtt a köröm, hogy egyszerűen nem tudja tovább építeni az imidzsét. Ki a szart érdekel ez a sok baromság?Itt ez a csaj aki teljesen csupaszka és ilyen hülyeségekkel szarakodik itt.

A vonat lassan elérte az utazósebességet, elhagyták Kelenföldet és robogtak Székesfehérvár felé. A felhők lassan felszakadoztak és itt-ott már előbújt a nap is. A lány orrcimpái láthatatlanul megremegtek.

Vajon milyen illata lehet? Biztos valami kellemes.. mikor belépett a fülkébe már akkor megcsapta az orromat... ah igen érzem... talán Hugo Boss... Igen, ez az! Imádom azt az illatot... Vajon van-e barátnője?

A fiú nem bírta megállni és kihasználta az alkalmat: mikor a lány egy papír zsebkendőt vett elő a táskájából a domborodó pólóra nézett.

A mellei kurva jók lehetnek, kár hogy van rajta melltartó... Szerintem olyan kis hegyes mellbimbói lehetnek, amilyen a tegnap esti pornófilmben volt a csajnak. Olyan tenyérbe illő valószínűleg barna, amilyen maga a lány... Tuti, hogy szoláriumba jár, ilyen barnaságot nem szedhetett össze ilyen szar időben....Milyen jól nézhet ki a csupasz puncija csokibarnán... Biztos hogy borotválja odalent magát. Nem, nem borotválja, mert attól kipattogzik a bőr és kiütéses is lehet. Szerintem gyantáztatja.

Tök jól áll neki ez a pulcsi, meg a bőrkabát is. Na és ez a borosta... Nagyon bejön. Szép a keze is, olyan ápolt, ujjai hosszúak, keskenyek, körmei milyen szépen gondozottak. Lehet, hogy manikűröshöz is jár. Szerintem tuti. És ez a táska is milyen jól illik hozzá. JÓL NÉZ KI!. Tetszik. Vajon kedves-e a lányokkal? Szerintem tutira az, nem hiszem hogy egy ilyen fiú bunkó tudna lenni. Ok, biztos vannak dinkaságai, de azért szerintem nagyon édes lehet. Vajon van-e barátnője?

A fiú megmozdult az ülésen, jobb lábát a térdére támasztotta.

Bakker, tök felizgultam , a farkam már erősködik. Szerencsémre totál jól el van rendezve, nem fog a keménykedésével kellemetlen helyzetbe hozni... legalábbis remélem. Szóval teljesen csupasz lehet. Kurva jól nézhet ki, kár hogy keresztbe vannak téve a lábai, így fingom sincs vajon milyen színű lehet a bugyija?

Szívesen randiznék vele... Mondjuk egy étterem? Az kellemes lehet... Este csönget, kinyitom az ajtót, ott áll, borostásan, iszonyat jó illat árad belőle. Megpuszil és átadja a virágot, amit olyan ügyetlen módon - de milyen aranyos így!- módon próbál elrejteni a háta mögött. Nagyon csinos. Lemegyünk a kocsijához és elindulunk. Még az autójában is olyan illat terjeng, amitől megborzongok.

Hú most kurvára elővenném a farkam és megnézném mit csinálna vele... Szerintem rohadt jól szophat. Azok az ajkak!Milyen fenséges érzést nyújthatnak, mikor bekapná a farkamat... Szerintem szeret szopni, ilyen lány nem hiszem hogy visszautasítaná a péniszt a szájából.....Simán el tudnám képzelni, ahogy leszop. Szétrakná a lábait, csak hogy láthassam, hogy vajon tényleg van-e rajta bugyi, aztán előredől és bekapja. Nem,először végigtapogatná vele az arcát,és csak aztán kapná be. Tök mohón szopna, mint aki már alig várta, hogy a szájába vegye... Sok nyállal csinálja, néha kiveszi a szájából és hagyja hogy a nyála a farkam végéről lecsöppenjen a pólójára, majd újra felnyársalná a szájat... Huh!

A fiú egy nagyot sóhajtott, az ablaküvegen megjelenő párás folt egy pillanatra eltakarta előle a kilátást. A lány elmélázva meredt az előtte heverő lapokra; látta a betűket, a képeket, de gondolatai teljesen máshol jártak.

Az étterem hangulatos alig vannak rajtunk kívül és szerencsére kapunk egy kissé eldugottabb asztalt ahol magunk lehetünk. Az asztalon két gyertya ég és a fényecskék olyan aranyosan ugrálnak az arcán főleg mikor nevet. Imádom! Rendelünk egy üveg vörösbort, kiderül, hogy ő is és én is ugyanazt szeretjük. Milyen fura... A pincér halkan tölt, a glugyogó hang még meghittebbé teszi a hangulatot. A rubinvörös borral teli poharakkal koccintunk, majd mindketten kortyolunk egyet. Nagyon finom a bor,hőmérséklete éppen megfelelő....Kezét finoman ráteszi a kezemre és simogatni kezdi. Az érintése pont olyan kellemes , ahogy vártam. Megborzongok és nagyon szeretném ha ez a pillanat örökké tartna. Bár remélem az este még kellemesebben fog folytatódni.

A vonat kerekei monotonul zakatoltak a fülke alatt. A nap már teljesen kisütött, az a pár bárányfelhő, amely az eget díszítette még kellemesebb környezetet varázsoltak. A vetés már zöldült, a tavaszt köszöntő fák haragoszöld leveleikkel könnyedén ringatództak az enyhe szélben. De ez az idilli kép valahogy nem illett a fiú gondolataihoz.

A csajszi folytatja egy darabig, majd leveszi a pólóját és a melltartóját, mellei pedig az izgalomtól már mereven állnak. Aztán visszakapja a szájába a farkam, és ugyanúgy szop tovább, ahogy eddig. Száját teljesen kitölti a merev rudam, még rá is teszek egy lapáttal, előremozgatom a csípőmet, hogy minél mélyebbre tudja dugni a szájába. Hol ide, hol oda kapkodom a fejem, nem tudom eldönteni, mit nézzek: a farkamat szopó száját vagy a melleit.

A vacsorát elég hamar megkapjuk és én többször azon veszem észre magam, hogy a nyakát bámulom, azt a lüktető eret,ami kitüremkedik mikor nevet. Olyan aranyos amikor nevet!....Kellemes az este, a bor kissé a fejembe száll, a vágyam pedig egyre feljebb hág. Most már nem vágyok semmi másra, csak hogy otthon lehessek vele. Ezzel a pasival ma szeretkezni fogok. És akarom!.... Annak ellenére hogy van barátom!Nem érdekel! Kívánom!

A lány izgett-mozgott egy kicsit az ülésen majd felcserélte a lábait, miközben lopva a fiúra nézett. Pillantásuk találkozott, de mint riadt kismadarak kapták el tekintetüket egymásról. Ez a fiú esetében teljesen érthető.

Nem bírom sokáig tartani magam, és elélvezek. Persze telelövöm vele a száját, alig tudja nyelni, olyan sok van. De ő mohón szop tovább, nem érdekli, hogy a szája mellett folyik ki a fele. Csak szop és szop és szop és szop és szop!.Aztán mikor végleg kiürült a spermabánya, kiveszi a szájából a farkam és lenyalja azt a pár spermacsíkot, ami ottmaradt.

Jajj, menjünk már el innen az étteremből! Menjünk már haza!De nem akarok hisztizni, és ezért inkább csendben maradok. Végre elkérjük a számlát és elindulunk!Alig várom már hogy otthon legyünk. Minden porcikám bizsereg. A hazafele úton szinte végig simogatja a combomat, szerintem már ő is alig bír a vezetésre koncentrálni,de békén hagyom nem szeretném ha valami balhé lenne hazafelé. A nadrágja domborodik, és ez jó jel!..... Vajon ott is olyan kellemes illata van?....Aztán hazaérünk és kettesével vesszük a lépcsőfokokat. Mikor bezárul mögöttünk az ajtó azonnal egymásnak esünk.

Finom apró csókokkal kezdi el puszilgatni a nyakam én pedig nem csinálok mást csak élvezem a helyzetet. Becsukom a szemem,és arra gondolok, hogy még sose kívántam pasit ennyire. A puncim már szinte éget, azt szeretném, ha enyém lehetne én az övé, és olyan hatalmasat szeretkeznénk, amilyenben még sose volt részem.

Tovább csókolgat, lassan kihámozza a melleimet a fekete csipke melltartóból, amit direkt a kedvéért vettem fel. A mellbimbóim nagyon megduzzadtak, merevek és kőkemények, nyelvével alaposan körbeizgatja mindkettőt. Hátam ívbe feszül, kezeimmel beletúrok a hajába és csak élvezem, élvezem a helyzetet.

A lány halkan felsóhajtott, tett-vett egy kicsit, hogy izgalmát leplezze. A fiú felfigyelt a sóhajra, de arcán inkább bosszúság jeleit fedezni fel; felébresztették álmodozásából.

Aztán a lány feláll, a spermám még mindig ott fénylik a szája szélén és pillanatok alatt leveszi a szoknyáját. Tényleg nincs rajta bugyi! Bazmeg! És teljesen csupasz! Azonnal leül az ülésre és széttárja a lábait.

- Na gyerünk nyaljál! - parancsol rám, mint egy SS tiszt.

Nem szarozok, letérdelek és belevágom a nyelvem a vágásába, amely már olyan nedves, mint a fene. Nyalok, mint állat, izgatom a csiklóját is persze, és közben ujjazni kezdem. Először csak egy, aztán kettő, végül három ujjamat is bedugom. Akkorákat nyög, mint a ház, de látom, hogy élvezi. Kezével előrenyúl, felállok és közelebb megyek hozzá, ő pedig megragadja újból meredezni kezdő farkamat és verni kezdi. Már amennyire tudja. De nekem az is elég.

Mégse elég, többet akarok. Megpróbálok úgy helyezkedni, hogy a szájába tudja újra venni. Végül megtaláljuk a 69-es pózt. Be is kapja tövig. Én eközben persze nyalom, mint állat és nemsokára elélvez... Huh, bakker, ez jó volt!

A fülkében továbbra is ketten vannak, senki sem zavarta meg eddig édeskettesüket és piszkos együttlétüket. A fiúnak már rendesen megmerevedett a szerszáma a nadrágjában, ezért mikor a lány éppen nem nézett oda, megpróbálta megigazítani, nehogy a látható jelek lebuktassák. De a lány nem figyelt oda, továbbra is a bulvárlappal volt elfoglalva, azonban egy figyelmes szemlélő megállapíthatta volna, már félórája nem lapozott egyet sem. Bugyijában bizsergő puncija átvette a hatalmat felette.

Lassan lefelé halad, kikapcsolja a szoknyámat, és nemsokára már a szeméremdombomat csókolgatja a szintén fekete csipke tangán keresztül. Már ettől majdnem elélvezek, annyira puhán és finoman csinálja.... látszik, hogy volt már dolga nővel. Forró lehelete izgatóan simogatja a bőrömet, szinte azonnal libabőrös leszek. Már teljesen nedves vagyok és alig bírom kivárni, hogy végre oda is eljusson a csókjaival.

Felemel a karjába, bevisz a szobába,lefektet a díványra és lassan finoman leveszi rólam a bugyit. Ösztönösen szétnyitom a lábaimat és felajánlkozom neki. Ő nem is habozik, letérdel és arcát belefúrja a szeméremdombomba. Nyelvével puhán, ügyesen dolgozik: olyan lágyan és kellemesen izgatja a csiklót, ahogy még én se tudom ujjaimmal. Lassú körkörös mozdulatokkal izgat, majd felfedezi a hüvelyemet. Iszonyat jó érzés, ahogy a tapasztalt ujja matat bennem, minden porcikám egy újabb ujj után sóvárog. Mintha megérezné, mire gondolok, a középső ujját is bedugja a mutatóujja mellé. Nyelvével egy pillanatra sem hagyja abba a csiklóm izgatását, verdesi, püfölgeti, nem bírom sokáig : megremegek és testemen átrobog az orgazmushullám.

A lány megint megmozdult, szinte megugrott. A fiú nem tudta mire vélni a dolgot, de nem is biztos benne, hogy tényleg megtörtént, mert csak a szeme sarkából érzékelte a mozgást, így lehet hogy csak képzelődött.

Várok egy picit, de csak annyit hogy a csajszi feltérdeljen az ülésre és egyből belerakom a farkam a puncijába, mely úgy hívogat mint a cukros bácsi a kisiskolásokat. Azonnal mozogni kezdek, ő pedig kéjesen nyögdécsel,megfeszíti a hátát, fejét hátracsapja és így élvezi amint dugom.

- Dugjál! – lihegi - Még! Erősebben!

Az utolsó szót szinte sikoltja. Én pedig egyből gyorsítok és olyan mélyre vágom a puncijába a rudam, amennyire csak tudom,majdnem a heréim is becsusszannak a pinájába, olyan erővel csinálom.

- Ez az - lihegi - Ez aaazzzz!

Pózt akarok váltani, megfordítom és leültetem az ülésre, felteszem a vállaimra a lábait, és egyből beléhatolok. Gőzerővel pumpálni kezdek, és közben nézem amint a farka ki-be jár cuppogó puncijában.

Gyorsan levetkőztetem, mert nem bírok várni tovább, meg akarom érinteni ... ott! Hamar megszabadul a ruháitól, farka teljesen merev - nem is csodálkozom- és szép. Teljesen le van borotválva és ez nekem nagyon bejön! Odahajolok, megpuszilom a puha szőrtelen szeméremdombot, majd lassan beveszem a számba és kényeztetni kezdem. Kényeztetni?! Szopni! Szeretem csinálni, és főleg egy ilyen pasinak!Most sem akarok beégni, ezért minden erőmmel és igyekezetemmel azon vagyok, hogy ügyesen csináljam. Azt hiszem ez sikerül is, hiszen halkan nyögdécsel a munkámtól.

A kalauz ébreszti fel a két álmodozót, elkéri, majd lekezeli a jegyeket. A két fiatal egymásra pillant, de újra mindketten elkapják a tekintetüket. Ha nem tennék egyből észrevennék, hogy a másik elpirult. A lány visszatemetkezik az újságba - még mindig nem lapozott egyet sem- a fiú pedig újra kibámul az ablakon. Néha azért egymásra pillantgattak, de kerülték a szemkontaktust.

Aztán hanyattfekszem az ágyon ő pedig belém hatol. Annyira jó érzés ahogy kitölt! Egész este űrt éreztem magamban, és most ezt ő betöltötte. Nem szeretném, ha most megmozdulna és mintha olvasna a gondolataimban, nem is teszi. Aztán pár másodpercnyi pihenő után, mikor már elteltem az érzéssel,melyet merev pénisze okoz, lassan mozogni kezd. Fantasztikus ; arca itt van az enyémtől alig pár centire, illata bódítóan hat rám, és közben nagyon jó érzés ott lenn. Ügyesen és tapasztaltan csinálja, nem gyorsan és nem erősen. Szerencsére teljesen magamba tudom fogadni, farka pont olyan, ami belém illik.

Tovább mozog bár most már gyorsít egy kicsit a tempón, én pedig érzem, hogy lassan elérem a csúcsot.

A lány kicsit megemelkedett az ülésben , mellei megremegtek,majd megigazította hátul a szoknyáját. A fiú mintha észre se vette volna, talán azért mert a saját gondolataival volt elfoglalva?

Lassan ismét elérem az orgazmust, újabb adagommal telepumpálom a csaj cuppogó punciját. Amennyire csak tudom előrenyomom a csípőmet, és jó mélyen a hüvelyébe ürítek. Ő persze hangosan nyögdécsel és közben alulról a herezacskómat markolássza.

Kihúzom a farkam belőle és lehuppanok a szemközti ülésre. Akkor fedezem fel, hogy a legjobb barátom is ott van a fülkében. Nem tudom, mióta nézhetett minket, de biztos látta mi történt, mert teljesen meztelen és merev pénisze bevetésre készen mered a levegőbe. A csaj is észreveszi, kedvesen elmosolyodik, letérdel a padlóra, a szájába veszi a barátom farkát, és szopja, szopja, szopja. Pont úgy, ahogy nekem csinálta az előbb.

A barátom nem akar elélvezni, ezért leállítja a csajt, leül, farka egyenesen mered előre a levegőbe. A csajszi se rest, azonnal ráguggol nekem háttal és bevezeti magába a faszt. Felnyög majd lovagolni kezd. A fiú se akar tétlenkedni, kezelésbe veszi a csaj melleit, szopja, nyalogatja. A csaj persze élvezi, mint állat és egyre hevesebben ugrál.

Nem akarom hogy véget érjen ez a csoda, még nem akarok elélvezni, lovagolni akarok! Mintha megsejtené mire gondolok, lassan megáll és kiszáll belőlem. Hanyattfekszik én pedig fölé guggolok és magamba vezetem a hímvesszőjét. Kezeimmel megtámaszkodok izmos mellkasán és lassan lovagolni kezdek. Először teljesen felhúzom magam, aztán újra belelülök, de ahogy haladok a csúcs felé, egyre kevésbé tudok figyelni erre. Becsukja a szemét és halkan nyöszörög, én is nemsokára a csúcsra érek. Kezeit ráhelyezi a melleimre és játszani kezd velük. Majd eszemet vesztem az őrülettől, felülök és hátamat megfeszítve lovaglok tovább rajta. Hegyes, robbanásig feszült melleim szinte maguktól kerülnek ismét a tenyerébe.

Fokozni akarom az élvezetet, egyik kezem a csiklómra téved és hevesen izgatni kezdem magam. Gyorsítok és a nyögéseiből hallom, hogy már nincs messze az orgazmustól. Ahogy én sem!Aztán bekövetkezik a csoda: hatalmasat élvezek és pont abban a pillanatban érzem, hogy farka megduzzad, forró nedűje pedig kitölti a hüvelyem.

Megállok , ő kinyitja a szemét, felül és magához szorít. Percekig így maradunk remegve,... szó nélkül,... mozdulatok nélkül,... hangok nélkül.

A farkam a látványra újra merevedni kezd és be AKAROK szállni én is. Megkérem őket, hogy hosszába helyezkedjenek el az ülesen. A barátom hanyattfekszik, a csaj ráül, és előrehajol. Én pedig hátulról indulok a csatába.

- Igen - nyög a csajszi- a seggembe dugjad!Imádom ha seggbedugnak, de a mostani barátom nem szereti-nyögdécsel tovább a lovaglás ütemében- ezért magamnak szoktam feldugni dolgokat.

Azzal a barátom mellkasára borul és két kezével szétfeszíti a seggét, aminek eredményeképp előbukkan a segglyuka, mely tiszta és rózsaszín. A farkam még merevebb lesz, makkomat egyenesen a seggéhez irányítom, majd szépen lassan teljes egészében beledugom a szűk lyukba.

- Ohhhh igen – kiáltja - Dugjatok fiúk!

Fasza! Lassan pumpálni kezdem a csajt, aki megpróbál olyan ütemben lovagolni, hogy a két dugattyú a két lyukban összhangban legyen. Meg is találja hamar ezt a ritmust Mindhárman fel vagyunk húzva és a lány élvez el először : teste megremeg és hatalmasat kiált. Én se vagyok már messze az újabb orgazmustól, kiveszem a seggéből a farkam, aztán a csaj leszáll a barátom farkáról. A csajszi elénk térdel, mi pedig verni kezdjük az arcára. A spermám már kevés, de azért arra elegendő hogy a csaj arcára jusson belőle pár csepp. A báratomé viszont rengeteg, szerencséje a csajszinak, hogy kinyitja a száját, különben nem tudná elrejteni.

A fiú nem bírta tovább, felállt és elindult a vécé felé. Nem érdekelte semmi, csak az, hogy olyan helyen legyen, ahol elélvezhet. Nagyon felhúzta magát,és csak a magányra vágyott, hogy feszülő rúdjának kínjain enyhítsen. Megpróbált uralkodni magán, nem sietett,és végtelennek tűnő idő alatt elérte a vécét. Már az ajtóban kigombolta a sliccét, és szinte letolt nadrággal lépett be a szűk helységbe. Pénisze csillogott a sok nedvtől, amit a fantázia varázsolt a makkja végére. Kezével elkezdte a szokásos mozdulatokat, és pár másodpercnyi maszturbáció után hatalmas, megkönnyebbülő sóhaj kíséretében a fehér sűrű folyadék löketekben távozott.

Egész éjszaka szeretkezünk, és hajnalban kimerülten alszunk el. Reggel álmosan ébredek, ő pedig ott ül az ágyam szélén, szájában tart egy újabb rózsát és mosolyog, mosolyog, mosolyog...

A fiú lassan megnyugodott, és mikor visszanyerte önuralmát visszament a fülkébe. Szégyellte magát a elkalandozott piszkos fantáziája miatt, megpróbált nem nézni a lányra, de nem bírta megállni és odapillantott. A lány továbbra is a lapot bújta, és valami mosolyféle látszott a szája szélén. A fiú elvörösödött,de szinte biztos volt abban, hogy nem hagyott árulkodó jeleket maga után. Leült a helyére és kibámult az ablakon. Feszélyezve érezte magát, szégyellte a gondolatait, hiszen itt ez a kedves, helyes, csinos lány ő pedig kurvát játszott vele.

Szerencsére pár perc múlva a vonat berobogott az állomásra, ahol neki le kellett szállnia. Gyorsan összekapta csomagjait.

- Szia, csupasz hétvégét! - mondta köszönésképpen, aztán egyből elvörösödött.

- Jó hétvégét - javította ki magát szinte azonnal.

- Neked is - felelt a lány mosolyogva.

A fiú leugrott a vonatról és a kijárat felé indult, miközben az előbbi elszóláson járt az esze. Kotorászni kezdett a táskájában, pénzt keresett a helyi járatra. Mikor előhalászta a tárcáját, egy apró névjegykártya hullott ki belőle a földre. Azonnal utánanyúlt, majd miután elolvasta elmosolyodott: a névjegykártya hátára tintával csak egy kérdés volt írva: Van barátnőd?


Szextörténet ajánló:


Ismét egy nyálas szextörténet


Csak nézlek.

- Szeretlek, Szerelmem! - ajkaimat elhagyják ezek a szavak akaratlanul is, hiszen Te, kis feleségem, Te irányítasz.

Hátranézel, a pipere asztal előtt ülsz. Mosolyogsz, miközben incselkedő tincseidet a füled mögé igazítod.

Gyönyörű vagy. Arcod nyugodt és boldog, hajad hömpölygő aranysugár zuhatagként omlik alá a derekadig, szemed, mint tenge....

Diák lányok, 2. rész


Azt hiszem hajnali fél öt körül zuhanhattam álomba. Mélyen aludtam, azonban valahol belül, időként és sűrűbben rám tört a késztetés, hogy fel kellene kellenem valamiért. 11 óra múlt pár perccel mikor tudatalattimba behasított a hajnal emléke és úgy ültem föl mintha lőttek volna mellettem. Legelőször is kíváncsi voltam rá álmomban álmodtam-e, vagy az a három lány tényleg valóság. Popcorn, fehér kön....

A búzavirág III


Daniel, Dan Danny
Egy augusztusi vasárnap elutaztunk Catyval a tengerhez kikapcsolódni, pihenni, kirázni magunkat a hétköznapok monoton valóságából. Pechemre az első nap megjött, ami szokásomhoz híven fájdalommal és görcsökkel járt, így aznap nem volt kedvem lemenni a bícsre. Catyt küldtem, ne legyen fent ő is, örüljön, hogy süt a nap, menjen le napozni. Így is tett, én pedig begubóztam a ....

A jó kezdet


A nevem Anett 21 éves vagyok, vörös hajam van ez még olyan 17 évesen történet meg velem amit valljunk meg nem tudok más milyen címmel illetni.

Éppen péntek volt, és rövidített óráim voltak (rajtam csak egy póló meg egy melegítő nadrág volt), ezért vártam, hogy haza mehessek, de a barátnőm (akit most csak nevezzünk Pennynek) elhívott magához egy kicsit és belementem.
Nem kelle....

Az unokahugom használtam


Sziasztok! hát elmesélem a történetemet. Kb. 4 éve történt én egy munkahelyi buli után mentem haza vonattal az állomástól a lakásom kb. 2 km-re volt és mivel már elég sokat ittam nem akartam haza gyalogolni ezért felhívtam az unokahúgomat aki tőlem 8 évvel fiatalabb volt 17 éves, hogy hazavinni-e az állomásról?! Ő persze igent mondott.

Mikor megérkeztem az állomásra és beszálltam a ....

Az igazi orgazmus


Persze érthető. 12 évvel voltál idősebb nálam, emellett ismert ember. Szándékosan nem adok rólad több infot. Nekem 7 éve volt komoly kapcsolatom (neked úgy 13 éve), egy hatalmas gyerekkori szerelem...de pont akkoriban kezdett visszafordíthatatlanul kihűlni a dolog. Ezt természetesen tovább bonyolította, hogy a kezdeti ellenszenv, -amit irántad éreztem- hamar megváltozott és láthatóan részedről is ....Szextörténet címkék

haverom tüzes | elkap | doktornővel | zitácska | dugd fel |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.