Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Zsoltival az ágyban 2.-dik részSzóval ott feküdtünk az ágyban álló dákóval és várta hogy meséljek.
Elmondtam neki hogy mindig is felnéztem rá, szerettem, egy ideje már inkább szerelem ez, szerintem pokoli szexi és már egy ideje szexuálisan is nagyon vonzódom hozzá…
Mosolygott, nekem vörösen izzott a pofám eközben hogy minden elmondtam.
Azzal csókot adott a számra és mondta hogy aranyos vagyok ahogy szégyellem magam de ne tegyem ugyanis ő is szeret engem és Rebeka csak álbarátnő… Egyszer talán anyuéknak is elmondja.
Kicsit megnyugodtam de akkor rákérdezett hogy mi legyen?
Hogy mi legyen?! Kérdeztem.
Hát velünk? Nem tudtam mit mondani…
Végigsimította a karomat és közölte hogy ha össze akarunk jönni és szeretjük egymást akkor együtt is kell lennünk mint egy párnak.
Mondtam remegő hangon rendben…
Mit szólnál ha csókolóznánk és közben alakulna?! Persze feleltem.
Azzal bedugta a nyelvét gyengéden a számba és percekig csókolóztunk.
Nagyon gyengéd volt, beletúrtam a hajába a mellét simogattam, majd a hátamra fektetett és rám simult a szőrös mellkasával.
Lábaimat széttárta és megnyalta az addigra csupa előnedves farkamat. Bekapta és gyengéden szopta. Majd elolvadtam. Azzal bedugta a mutatóujját a lyukamba. Gondoltam magamba hogy akkor a szerepek megosztva, én leszek a ,,nő”
Ki be húzgálta az ujjait én pedig élveztem, tágult a lyukam.
Akkor felémhajolt és súgta hogy most beteszi nekem ha úgy érzem.
Akarom, súgtam.
Először furcsa volt de csak arra tudtam gondolni hogy ez Zsolti, a szerelmem…
Be is tette a farkát egészen, lassan ki be húzgálta, egész kezdtem élvezni közben csókolóztunk. Éreztem hogy közel vagyok a csúcshoz, Zsolti súgta hogy mindjárt ő is elsűl, ezzel erős lüktetést éreztem a lyukamba.
A szerelmem Zsolti teleélvezte a lyukam, finom meleg árasztott el alul, a tudattól elpukkant a farkam és lövellte a mellkasomra a gecit.
Ezután Zsolti mellémfeküdt és csókolgatott egy darabig és arról beszélgettünk hogy mi legyen velünk a jövőben mert ezt nehéz lesz titkolni. Hogy szeretjük egymást.
Folytatás következik.
Beküldő:AnonymusVéletlen szex történet:


Nyuszika és a kanok.


Nyuszika.

Jó nagy volt az ágaskodó fasza. 10 perc múlva már mint a cicák nyalogattam az ajkaimról a forró, finom gecit, jutott belőle a csöcseimre is, sokat kiköpött a srác fasza. A nevét nem tudom, nem emlékszem rá. A geci ízére emlékszem olyan fincsi volt.
A gyors szopás után, a srác lelépett én felhúztam a blúzom és kimentem a raktárból, reméltem, hogy a geci nem fog cs....

A férjemmel egy parkolóban, le is filmeztük


Tegnap este lazultunk a férjemmel, kicsit már felkorbácsoltuk egymásban a vágyat, de még nem léptünk a tettek mezejére, mikor azt mondta, hogy vegyek fel egy szoknyát bugyi nélkül és egy blúzt melltartó nélkül... Én mosolyogva elvonultam és tettem amit kért. Késő volt, odakinn sötét. Nem csináltunk még ilyet, de izgatott a gondolat, így nem sokat teketóriáztam elkészültem és elindultunk az éjszaká....

Unokatesóm kőkemény baszása


Kb négy éve történt éppen az unokatestvéreméknél voltam, talán ősz volt. KB. 15 éves lehettem. Az unokatestvérem kB. 20 éves volt, és főiskolán tanult. Régen olyanok voltunk mint ha testvérek lennénk, sőt még most is. De mikor elkezdtem kamaszodni, egyre jobban érdekelt a teste. Sajnos nagyon szexi volt Editke, hívjuk így. Hosszú feszes lábai, szexi segge, és szép mellei voltak. Sajnos régebben vo....
Szextörténet címkék

roks | szexkalandok fiatalon | transz | egyedül maradtunk | fiatalasszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.