Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Zsoltival az ágyban 2.-dik részSzóval ott feküdtünk az ágyban álló dákóval és várta hogy meséljek.
Elmondtam neki hogy mindig is felnéztem rá, szerettem, egy ideje már inkább szerelem ez, szerintem pokoli szexi és már egy ideje szexuálisan is nagyon vonzódom hozzá…
Mosolygott, nekem vörösen izzott a pofám eközben hogy minden elmondtam.
Azzal csókot adott a számra és mondta hogy aranyos vagyok ahogy szégyellem magam de ne tegyem ugyanis ő is szeret engem és Rebeka csak álbarátnő… Egyszer talán anyuéknak is elmondja.
Kicsit megnyugodtam de akkor rákérdezett hogy mi legyen?
Hogy mi legyen?! Kérdeztem.
Hát velünk? Nem tudtam mit mondani…
Végigsimította a karomat és közölte hogy ha össze akarunk jönni és szeretjük egymást akkor együtt is kell lennünk mint egy párnak.
Mondtam remegő hangon rendben…
Mit szólnál ha csókolóznánk és közben alakulna?! Persze feleltem.
Azzal bedugta a nyelvét gyengéden a számba és percekig csókolóztunk.
Nagyon gyengéd volt, beletúrtam a hajába a mellét simogattam, majd a hátamra fektetett és rám simult a szőrös mellkasával.
Lábaimat széttárta és megnyalta az addigra csupa előnedves farkamat. Bekapta és gyengéden szopta. Majd elolvadtam. Azzal bedugta a mutatóujját a lyukamba. Gondoltam magamba hogy akkor a szerepek megosztva, én leszek a ,,nő”
Ki be húzgálta az ujjait én pedig élveztem, tágult a lyukam.
Akkor felémhajolt és súgta hogy most beteszi nekem ha úgy érzem.
Akarom, súgtam.
Először furcsa volt de csak arra tudtam gondolni hogy ez Zsolti, a szerelmem…
Be is tette a farkát egészen, lassan ki be húzgálta, egész kezdtem élvezni közben csókolóztunk. Éreztem hogy közel vagyok a csúcshoz, Zsolti súgta hogy mindjárt ő is elsűl, ezzel erős lüktetést éreztem a lyukamba.
A szerelmem Zsolti teleélvezte a lyukam, finom meleg árasztott el alul, a tudattól elpukkant a farkam és lövellte a mellkasomra a gecit.
Ezután Zsolti mellémfeküdt és csókolgatott egy darabig és arról beszélgettünk hogy mi legyen velünk a jövőben mert ezt nehéz lesz titkolni. Hogy szeretjük egymást.
Folytatás következik.
Beküldő:AnonymusVéletlen szex történet:


A nudista strand rejtelmei


Nyári meleg árasztotta el a kockaköves főteret. Nem ritka az efféle szeptember-kezdet, és még elviselhetetlenebbnek érezzük, ha vállunkra telepszik az új tanév.
Szótlanul ücsörögtünk a lepergett színű padon – három nap összes óraközi szünetében és délutánján kibeszéltük már a nyári élményeket, kire mi tartozott -, bámultuk a korlát mellett csapatostól elhaladó lányokat.
Kevéssel múlt....

Közös megegyezés


Forgószélként toppan az irodába, szinte a kezében mard a kilincs.

- Pisti, már megint nem jól van kitöltve ez a rohadt számla, nem lehetne egyszer az életben normálisan kiállítani, hogy ne velem üvöltözzön a könyvelés?- Lila köd ül a fején, szinte szétrobban a haragtól.

Már a harmadik ilyen számla ezen a napon. Az új csaj egy istencsapása, gondolja magában. Honnan a f....

Szex gyümölcs és zöldséggel


ZSzex gyümölcs és zöldséggel

Elsõsorban nõk figyelmébe ajánlom az itt leírtakat:


A legtöbben idegenkednek még a gondolatától is, hogy különféle zöldségekkel, vagy gyümölcsökkel játszanak erotikus játékokat, vagy esetleg ezeket vonják be a szeretkezésbe. Ez a tartózkodó magatartás azonban az elsõ ilyen jól sikerült kaland után megszûnik. Sõt, miután valaki felfedezte....
Szextörténet címkék

főnök, | szőrös láb | kinyalta a fenekemet | deres | dinnyék |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.