Szexi fürdő


Későn és fáradtan érkezett haza. Úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy forró fürdő. Ezért nem is tett vett sokáig előtte, hanem Bement a fürdőszobába, ahol a nagy sarokkád volt. Már sokszor tervezte, hogy egyszer barátjával egy kettős fürdést kellene itt megtenni, de eddig ez sajnos nem jött még össze.

Megnyitotta a csapot, beállítva az ideálisnak képzelt hőmérséklete, fürdő olajt és fürdősót tett a kádba, és hagyta, hogy a zubogó víz minél előbb betöltse a kádat. Nekivetkőzött, megnézte magát a tükörben, sohasem volt megelégedve alakjával, mert az utóbbi időben jó pár kilót szedett fel. Rápillantott az eléje tárulkozó látványra, rándított egyet a vállán „ez van” gondolta. Barátjának így sem volt kifogása, hiszen már így dundiként ismerte meg, így fogadta el, és nem is tett eddig kifogást „dundisága ellen” Legfeljebb a szexben jelentett némi hátrányt a pocakja és popsija.

A fürdőszoba levegőjét betöltötte az olaj aromás erős illata, amely szinte már bódító volt. Bekapcsolta a rádiót, amelyből valami kellemes zene szólt és belépett a kádba. A kézi zuhanyt, amelynek több fokozata volt, beállította és először végiglocsolta magát, majd elmerült a kád vizében. A kellemes illat, a só frissítő hatása ellenére testében az egész héten felgyülemlett fáradság csakhamar legyűrte. Egyre álmosabb lett, a kád szélére a feje alá tett egy törülközőt, hogy mégse a kád széle nyomja a nyakát. Kezével masszírozta a mellét, combjait, véletlenül azonban az öléhez csúszott, Arra gondolt milyen jó is lenne ebben a helyzetben egy nagyot szeretkezni. Ujjai önálló életre keltek, lassan becsúsztak szirmai közé, és izgatni kezdték a legérzékenyebb pontját: A kézizuhanyt is a legerősebb egy sugaras pozícióba hozta és a víz alatt izgatni, kezdte ékszerét. Jóleső borzongás futott végig testén és lassan az első orgazmus közeli állapotba került!
Ekkor furcsa jelenségre figyelt fel. A víz mintha önálló életet kezdet volna élni. Az követte mozdulatait és örvények, vízáramlások fogták körül testét. Mintha lenne valaki még a fürdőszobában. Behunyta szemét, és határozottan érezte, hogy a kádban lévő víz, mint egy élő folyadék önálló életet él.

Az egyik hullám melleit nyaldosta, a másik combjait ölelte körül, hol kívülről, hol a combjai között örvénylett az áramlás. Belül egyre intenzívvé vált a sodrás. Alulról felfelé, combjai között egész közel kagylóihoz. Mikor ujjaival behatolt közéjük a vízsugár is követte, és most már az erős sodrás a csiklóját izgatta. A víz szinte tanulta mozdulatait, és mikor ujját becsúsztatta hüvelyébe, a víznyomás követte és kitöltötte barlangját. Mintha bent kis kígyók, vagy angolnák tekergőznének, úgy érezte magát.

Légzése felgyorsult, és megérkezett az első igazi orgazmus is. Ölén végigfutottak a kéj hullámai egymás után többször, gerince megfeszült, szinte fájt a kéj! A tanulékony folyadék tapasztalva az elért hatást, továbbra is ott lent örvénylett, nem hagyva időt az ellanyhulásnak. Ennek hatására sorozatban érték az orgazmusok.

Hogy könnyítsen valamit helyzetén, hasra fordult, fejét kezére hajtva, várta a további fejleményeket. Béka pozícióban feküdt a kádban. Combjait széttárva feküdt a vízben. Az áramlás most is középen támadott, erős sodrással mosta combjai belsejét, szeméremtestét, behatolva az ajkak közé is. Újra érezte a növekvő feszültséget ölében, véletlenül hátranyúlt ánuszához, és a víz rögtön követte a mozdulatot. Az áramlás ketté szakadt, az egyik továbbra is csiklója környékét érte, a másik sugár viszont elemi erővel támadta popsiját. Mintha szökőkútra ült volna, úgy érezte magát. A rendkívül erőssé vált sugár valami fantasztikus érzést keltett benne. Sohasem próbálta az anális szexet, de most úgy érezte, lehet, hogy elmulasztott valamit! A két intenzív sugár pillanatokon belül újabb orgazmust, orgazmusokat idézett elő, amelyek szinte láncszerűen érték.

Nem bírta tovább, beleájult az orgazmusok sorozatába. Arra tért magához, hogy fázik, a fürdővíz kihűlt, és teljesen nyugodtan viselkedett. Mintha mi sem történt volna, Hűvösen és csendesen hullámzott, ahogy kilépett a kádból! Gyorsan megtörölközött és ágyba bújt! Azon gondolkodott, hogy amit átélt az valóság volt, vagy álom? Azonban az ölében érzett vérbőség, azt sugallta, hogy azért valami történhetett ott a kádban!


Szextörténet ajánló:


A benzinkúti wc


Az egyik nyáron elmentünk külföldre nyaralni.Szerettem volna idegen férfiakkal nagyokat kefélni,mert a férjem nem igazán szeretett baszni.Az egyik benzinkútnál megálltunk,hogy a WC-re menjek és amikor benyitottam akkor vettem észre milyen szűk ez a budi.

Alig vettem le a bugyimat és ültem rá a buditetőre amikor kétoldalt észrevettem egy egy lyukat és belőle kezdett kibújni egy fehér....

A pajzán masszázs


- Feküdj le és helyezkedj el kényelmesen! - kérte, miközben a nappali közepét uraló vastag matracra és a rajta szétszórt díszpárnákra mutatott. Szót fogadva kényelmesen hasra feküdtem. Ő még igazgatta kicsit a lábaim, párnákat helyezett alájuk, hogy ő is kényelmesen hozzám férjen.

Most találkoztunk először, azt ígérte, hogy ízelítőt kapok tőle a tantra masszázs élményéből. Sokat hal....

Kávézás a szomszédasszonnyal


Kopogtak. Kinyitottam az ajtót és elállt a lélegzetem. A déli nap glóriába fogta, de nem ettől fagytam meg. Egy fehér ruha volt rajta amin átsütött a nap. Kirajzolódott fantasztikus alakja, mellbimbói szinte átbökték a vékony anyagot. Nem volt rajta melltartó, talán bugyi sem.
- Bemehetek?- kérdezte, olyan mosollyal, ami elégedetten nyugtázta a hatást.
- Persze. Gyere be. Kérsz egy ....

Tocsogós pisiszex kalandok


Egy csodás, forró nyári délutánon történt életem egyik legbujább együttléte. Egy édes kis szőke lány volt a drágám, hófehér, selymes bőrrel, szép combokkal, kicsit nagyobb, de borzasztóan kívánatos popsival, olyan nem is kicsi, nem is nagy cicikkel. A barátnőm volt, vagyis akkor épp nem volt, mivel sorozatos gyermeteg hazudozásai és kavarásai miatt elhagytam őt. Mivel ő ezzel nem értett egyet, meg....

Szex korrepetálás


Hali ez a történet érettségim elött volt 2 éve
elég rosszul álltam matekból (magyarból is szerk.) ezért szüleim a szomszéd srácot bizták meg a korrepetálással persze egy kis pénzért cserébe :D
érettségiig még volt 3 hónap

Ricsivel elkezdtünk matek órákat venni . Régen mi jártunk mikor kisebbek voltunk . Barátnőim szerint még mindig belém van zúgva Ricsi de én ezt nem ....

Leszbi kaland Nikivel


A 18. szülinapi partim éjszakáján történt a dolog. Elmentünk 7-en inni
egy osteriába. A barátom és a legjobb barátnőm vett rá erre és direkt csak pár embert hívott meg, akiket igazán ismertem. A végére már éreztük az alkohol jótékony hatását (nem részegedtünk le, de azért éreztük).
Haza fele a barátommal, meg Nikivel (a legjobb barátnőmmel) sétáltam, mikor felhoztam a témát:
-....
Szextörténet címkék

lábfej | tanar | hiszti | hágatás | aludt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.