Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A szülinapi buliMeghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy lesz ott egy férfi, csak nekem.

Megérkeztem Bea barátnőm házához, s mivel szép nagy kertje volt, amolyan kerti party buli kezdődött. Rögtön megkerestem az ünnepeltet, s átadtam neki az ajándékomat, aztán üdvözöltem az ismerősöket. Éppen az egyik kedves barátnőmmel beszélgettem, amikor észrevettem, hogy egy jóképű pasas egyre gyakrabban felejti rajtam a szemét. Kissé zavarban éreztem magam, így akaratlanul is figyeltem néha, néz-e még.

Később azt vettem észre, hogy a barátnőmmel együtt közeledik felém. - Bemutatom neked egy kedves ismerősömet, Gábort. - mondta Bea. Gábor bemutatkozott, kezet csókolt, mélyen a szemembe nézett, és valami legbelül megmozdult bennem. Én is bemutatkoztam neki, észrevettem, hogy Bea eltűnt, mi pedig elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kellemes társalgó volt, jól éreztem magam vele.

A későbbiekben történt egy kis baleset. Elment mellettem valaki, véletlenül meglökött, s én magamra öntöttem a kezemben lévő italt. A blúzom vizes lett, s a legjobban pont a melleimnél. Teljesen látszottak a nedves anyagon keresztül a melleim, s ezúttal merészen hivalkodó mellbimbóm, s szép kerek udvara. Gábor meredten bámulta őket. Gyorsan elnézést kértem tőle, s beszaladtam a házba. Az emeleti fürdőszobát választottam, mert tudtam, hogy a többiek a lentit használják, s itt egyedül lehetek amíg kitalálok valamit.

Lekaptam magamról a blúzt, és készültem kimosni. A tükörben észrevettem, nem vagyok egyedül. Gábor az ajtóban állt, és sóvárogva nézett. Mielőtt megszólalhattam volna, már előttem állt, átölelt, és szenvedélyesen megcsókolt. Simogatni kezdte a testem, nyakam, hátam, combjaim, és ahogy haladt fentről lefelé, keze finoman a bugyimba csúszott. Vágyait, az ekkor már nedves puncim érzete fokozta. Én is felfedezőútra indultam kezeimmel a testén, s örömmel éreztem egyre keményedő férfiasságát. Egyre hevesebben téptem le róla ruháit. - Keressünk egy szobát. - mondta rekedten. Gyorsan összeszedtük a földről a szétszóródott ruhákat, leraktuk őket egy helyre, ő pedig felkapott, s ölbe vitt a legközelebbi szobába.

Alig zártuk be magunk mögött az ajtót, máris megszállta nyelvével a testem. Amikor a melleimhez ért, halkan felsikoltottam, s ő erre még jobban nyalogatta, szopogatta megkeményedett bimbóimat. Ezután elém térdepelt, és már a fazonra igazított puncimat nyalogatta elég intenzíven. Terpeszbe álltam, hogy jobban élvezzem ügyes kis nyelve játékát. A csiklómmal kezdte, aztán amikor már majdnem elélveztem, tologatta nyelvét ki-be a puncimba. Nagyon jól csinálta, össze-vissza sikongattam a gyönyörtől. Eltoltam magamtól, s úgy döntöttem, most én kényeztetem. Puszilgattam végig a testét, nyalogattam a fülétől kezdve a nyakán át, lefelé egészen a farkáig. Ott aztán a közvetlen közelben elidőztem egy kicsit, hogy még jobban élvezze, amikor hirtelen bekapom tövig. Úgy is történt, hallottam erős zihálását, és hangos sóhajait. Szopogattam keményen szép termetes szerszámát, ám egyszer csak hirtelen megfordított, széttárta lábaim, ahol a tüzes vágyakban égő puncim látványa még jobban megvadította, és ott a szőnyegen hátulról mélyen belémhatolt. Felsikoltottam ettől a váratlan mozdulattól. Minden egyes lökésnél erősen szorította a fenekem, s nagyon ügyesen mozgott bennem. Irtóra élveztem, főleg azt, hogy ebben a pózban egészen mélyen, tövig bennem volt. - Most valami mást. - mondta, és már fordított is a hátamra. Még mindig a puha szőnyegen voltunk. Rám feküdt, újra belém döfte a farkát, s én lábaimat összefontam a hátán. Tetszett neki ez a mozdulat, láttam a szemein. Forrón csókolóztunk szeretkezés közben, mohón faltuk egymás száját, s amikor egyre jobban közeledtünk, néztük egymást. Élveztük a másik arcán látható szenvedélyt. Miután én elélveztem, egy pár másodpercre rá kihúzta lompos szerszámát és visszatartott zihálással a hasamra és a melleimre fröcskölte meleg spermáját, míg én megnyugtatóan simogattam megduzzadt heréit. Utána puszilgattuk, simogattuk egymást, ahol csak értük. Annyi szenvedély maradt még bennünk, hogy biztos voltam benne, lesz még folytatás.

Magunkra tekertünk egy-egy lepedőt, s visszamentünk a fürdőszobába. Együtt kezdtünk tusolni, s Gábor keze és szája egyre többet járt rajtam. - Hirtelen erős, hangos kopogásra figyeltünk fel. Magamra tekertem egy törölközőt, és résnyire megnyitottam az ajtót, hogy lássam ki az, és mit akar. Bea volt az. - Ne haragudj, hogy zavarlak, de nem tudtam merre vagy ilyen sokáig. Észrevette, hogy nem akarom jobban megnyitni az ajtót, és valószínűleg a vízcsobogást is hallotta, elnevette magát. - Úgy látom, jól sikerült a bemutatkozás. Miután elment, gyorsan befejeztük a tusolást, én pedig kölcsönvettem a barátnőmtől egy blúzt, és lementünk a többiekhez. Bea ártatlan arccal kérdezte tőlünk: - Milyennek találjátok a bulit?
Mit mondhattunk volna?
Véletlen szex történet:


A feleségem új barátja


A feleségem már több mint harminc éve szereti, ha bárki megdugja. Az elmúlt hetekben kint volt külföldön egy nemrég felfedezett rokonnál aki itt volt nálunk a családjával a feleségével ,a lányéval és a fiával, majd kivitte a kocsiján a feleségemet egy kis pihenésre.

Már a második héten látszott,hogy nagyon megkedvelte az új unokaöcsém a feleségemet, mert mindig szinte a nyakán lógot....

Még csak 18


Ha az ember tizennyolc éves és gimnáziumba jár, tavasz felé már csak két dolog foglalkoztatja: az érettségi és a felvételi.

Magam is így voltam vele, mint minden normális végzős, egészen egy áprilisi, gimis nyílt klubnapig. Ekkor találkoztunk először. Közös ismerősünk mutatott be azzal, hogy visszalátogattál a régi iskoládba bulizni egyet, - hiszen te már főiskolára jársz. Először c....

Ribanc lettem, négyen dugtak meg a kollégiumban


Első éves egyetemista voltam, 19 éves. Ahogy mindenki, kollégista révén én is próbáltam minél előbb beilleszkedni. Az egyik szobatársam, benne volt a menőbb társaságokba, igazi partyállat volt. Felajánlotta, hogy engem is bemutat a haverjainak, menjek velük el bulizni. Láttam, hogy ő eléggé kicsípte magát, hát gondoltam akkor én is. Harisnyát vettem, a legszexibb fekete melltartómat, testre simuló....
Szextörténet címkék

csöves | pina szőr | bele élvezz | tükrös | mozgás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.