A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy lesz ott egy férfi, csak nekem.

Megérkeztem Bea barátnőm házához, s mivel szép nagy kertje volt, amolyan kerti party buli kezdődött. Rögtön megkerestem az ünnepeltet, s átadtam neki az ajándékomat, aztán üdvözöltem az ismerősöket. Éppen az egyik kedves barátnőmmel beszélgettem, amikor észrevettem, hogy egy jóképű pasas egyre gyakrabban felejti rajtam a szemét. Kissé zavarban éreztem magam, így akaratlanul is figyeltem néha, néz-e még.

Később azt vettem észre, hogy a barátnőmmel együtt közeledik felém. - Bemutatom neked egy kedves ismerősömet, Gábort. - mondta Bea. Gábor bemutatkozott, kezet csókolt, mélyen a szemembe nézett, és valami legbelül megmozdult bennem. Én is bemutatkoztam neki, észrevettem, hogy Bea eltűnt, mi pedig elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kellemes társalgó volt, jól éreztem magam vele.

A későbbiekben történt egy kis baleset. Elment mellettem valaki, véletlenül meglökött, s én magamra öntöttem a kezemben lévő italt. A blúzom vizes lett, s a legjobban pont a melleimnél. Teljesen látszottak a nedves anyagon keresztül a melleim, s ezúttal merészen hivalkodó mellbimbóm, s szép kerek udvara. Gábor meredten bámulta őket. Gyorsan elnézést kértem tőle, s beszaladtam a házba. Az emeleti fürdőszobát választottam, mert tudtam, hogy a többiek a lentit használják, s itt egyedül lehetek amíg kitalálok valamit.

Lekaptam magamról a blúzt, és készültem kimosni. A tükörben észrevettem, nem vagyok egyedül. Gábor az ajtóban állt, és sóvárogva nézett. Mielőtt megszólalhattam volna, már előttem állt, átölelt, és szenvedélyesen megcsókolt. Simogatni kezdte a testem, nyakam, hátam, combjaim, és ahogy haladt fentről lefelé, keze finoman a bugyimba csúszott. Vágyait, az ekkor már nedves puncim érzete fokozta. Én is felfedezőútra indultam kezeimmel a testén, s örömmel éreztem egyre keményedő férfiasságát. Egyre hevesebben téptem le róla ruháit. - Keressünk egy szobát. - mondta rekedten. Gyorsan összeszedtük a földről a szétszóródott ruhákat, leraktuk őket egy helyre, ő pedig felkapott, s ölbe vitt a legközelebbi szobába.

Alig zártuk be magunk mögött az ajtót, máris megszállta nyelvével a testem. Amikor a melleimhez ért, halkan felsikoltottam, s ő erre még jobban nyalogatta, szopogatta megkeményedett bimbóimat. Ezután elém térdepelt, és már a fazonra igazított puncimat nyalogatta elég intenzíven. Terpeszbe álltam, hogy jobban élvezzem ügyes kis nyelve játékát. A csiklómmal kezdte, aztán amikor már majdnem elélveztem, tologatta nyelvét ki-be a puncimba. Nagyon jól csinálta, össze-vissza sikongattam a gyönyörtől. Eltoltam magamtól, s úgy döntöttem, most én kényeztetem. Puszilgattam végig a testét, nyalogattam a fülétől kezdve a nyakán át, lefelé egészen a farkáig. Ott aztán a közvetlen közelben elidőztem egy kicsit, hogy még jobban élvezze, amikor hirtelen bekapom tövig. Úgy is történt, hallottam erős zihálását, és hangos sóhajait. Szopogattam keményen szép termetes szerszámát, ám egyszer csak hirtelen megfordított, széttárta lábaim, ahol a tüzes vágyakban égő puncim látványa még jobban megvadította, és ott a szőnyegen hátulról mélyen belémhatolt. Felsikoltottam ettől a váratlan mozdulattól. Minden egyes lökésnél erősen szorította a fenekem, s nagyon ügyesen mozgott bennem. Irtóra élveztem, főleg azt, hogy ebben a pózban egészen mélyen, tövig bennem volt. - Most valami mást. - mondta, és már fordított is a hátamra. Még mindig a puha szőnyegen voltunk. Rám feküdt, újra belém döfte a farkát, s én lábaimat összefontam a hátán. Tetszett neki ez a mozdulat, láttam a szemein. Forrón csókolóztunk szeretkezés közben, mohón faltuk egymás száját, s amikor egyre jobban közeledtünk, néztük egymást. Élveztük a másik arcán látható szenvedélyt. Miután én elélveztem, egy pár másodpercre rá kihúzta lompos szerszámát és visszatartott zihálással a hasamra és a melleimre fröcskölte meleg spermáját, míg én megnyugtatóan simogattam megduzzadt heréit. Utána puszilgattuk, simogattuk egymást, ahol csak értük. Annyi szenvedély maradt még bennünk, hogy biztos voltam benne, lesz még folytatás.

Magunkra tekertünk egy-egy lepedőt, s visszamentünk a fürdőszobába. Együtt kezdtünk tusolni, s Gábor keze és szája egyre többet járt rajtam. - Hirtelen erős, hangos kopogásra figyeltünk fel. Magamra tekertem egy törölközőt, és résnyire megnyitottam az ajtót, hogy lássam ki az, és mit akar. Bea volt az. - Ne haragudj, hogy zavarlak, de nem tudtam merre vagy ilyen sokáig. Észrevette, hogy nem akarom jobban megnyitni az ajtót, és valószínűleg a vízcsobogást is hallotta, elnevette magát. - Úgy látom, jól sikerült a bemutatkozás. Miután elment, gyorsan befejeztük a tusolást, én pedig kölcsönvettem a barátnőmtől egy blúzt, és lementünk a többiekhez. Bea ártatlan arccal kérdezte tőlünk: - Milyennek találjátok a bulit?
Mit mondhattunk volna?Szextörténet ajánló:


A vasűti szexkaland


A barátomhoz utaztam a tavaly nyáron a román tengerpartra. Ott volt DJ egy klubban és meg akartam lepni. Nagyon hosszú volt az út, de már nagyon ki voltam éhezve egy ki kényeztetésre így bevállaltam annak ellenére, hogy tombolt a kánikula javában. Nem vettem magamra semmi mást csak egy fehér pántos topot melltartó nélkül, egy mini bő rózsaszín szoknyát, egy kis fehér áttetsző csipketangát meg eg....

Szexológus 2.


Mikor már kezdett állni a farkam s ezt Éva is észre vette , igen csak csodálkoztam hogy ilyen könnyen megoldotta azt a helyzetet amit én évek óta nem tudtam elérni!
Na mit szólsz ehhez amit veled csináltam?
Az igazat meg vallva nem gondoltam,hogy ilyen és ehhez hasonló helyzetet lehet produkálni!
Éva Te ezt hol vetted?
Na ez az a titok amit nem árulhatok el !
Mié....

A feleségem rákapott a gecire, meg én is


A feleségem rákapott a gecire, meg én is

Külföldi körúton voltunk amikor is a vonaton aludtunk egy fülkében ketten a feleségemmel. Korábban már rájöttem,hogy a feleségem elõszeretettel lefekszik idegenekkel is, de akkor amikor felébredtem a hangokra azt láttam,hogy a feleségem meztelenül kefél az egyik férfi után a másikkal két órán keresztül baszták ismeretlenek közben a szájába is k....

Egy swinger kurva feleség naplójából


A héten sokat dolgoztam, tényleg sokat... egy egész heti hajtást két dologgal lehet levezetni maradéktalanul, tánccal és szex-el. Legalábbis szerintem. Simán az utóbbit szavaztam volna meg, leszervezve egy édes akárhányast a klubban, ha az utolsó percben eszembe nem jut, hogy tettem egy könnyelmű ígéretet, miszerint asszisztálok egy táncórához, és utána egy röpke standard tánc bemutatóhoz. Kedvenc....

Félrelépésem története


Én egy 17éves lány vagyok és szeretnék nektek elmesélni egy történetet, ami megesett velem.

A barátommal már éppen a 9. hónap küszöbét tapostuk, amikor is elérkezett számomra a várva várt nap. A bécsi kirándulás napja! Reggel már korán felkeltem, hogy semmit ne felejtsek elpakolni, és hogy még véletlenül se késsek el. Mikor mindennel elkészültem a suli felé vettem az irányt, mivel o....

Nedves játékok, lány lánnyal


Nyár volt, és nagyon meleg. Éppen ezért, barátnõmmel úgy döntöttünk kimegyünk hûsölni egyet egy strandra. A nap végére, úgy 6 óra tájt, elfogott minket a szexuális vágy, lévén egymás testét láttuk egy szál bikiniben, csurom nedvesen! A strand nem volt túl zsúfolt, ezért ellehetett menekülni a tömegtõl nagyon könnyen, ráadásul találtunk egy helyet, ahol még egy-két fa is benyúlt a tó fölé. Odaérve ....
Szextörténet címkék

anált | az áldozatkész anya | emlékei | cseresznye | haverral |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.