A szülinapi buli


Meghívott a barátnőm a szülinapi bulijára. Nem igazán volt kedvem elmenni, de mivel hosszú évek óta vagyunk barátnők nem utasíthattam vissza a meghívást. Nyár volt, fülledt meleg, tűzött a nap még késő délután is. Sokat gondolkodtam rajta, mit vegyek fel, de úgy döntöttem, nincs jelentősége, hiszen csak a szokásos baráti társaság lesz jelen. A dolgok azonban másképp alakultak, a barátnőm ugyanis elfelejtette megemlíteni, hogy lesz ott egy férfi, csak nekem.

Megérkeztem Bea barátnőm házához, s mivel szép nagy kertje volt, amolyan kerti party buli kezdődött. Rögtön megkerestem az ünnepeltet, s átadtam neki az ajándékomat, aztán üdvözöltem az ismerősöket. Éppen az egyik kedves barátnőmmel beszélgettem, amikor észrevettem, hogy egy jóképű pasas egyre gyakrabban felejti rajtam a szemét. Kissé zavarban éreztem magam, így akaratlanul is figyeltem néha, néz-e még.

Később azt vettem észre, hogy a barátnőmmel együtt közeledik felém. - Bemutatom neked egy kedves ismerősömet, Gábort. - mondta Bea. Gábor bemutatkozott, kezet csókolt, mélyen a szemembe nézett, és valami legbelül megmozdult bennem. Én is bemutatkoztam neki, észrevettem, hogy Bea eltűnt, mi pedig elkezdtünk beszélgetni. Nagyon kellemes társalgó volt, jól éreztem magam vele.

A későbbiekben történt egy kis baleset. Elment mellettem valaki, véletlenül meglökött, s én magamra öntöttem a kezemben lévő italt. A blúzom vizes lett, s a legjobban pont a melleimnél. Teljesen látszottak a nedves anyagon keresztül a melleim, s ezúttal merészen hivalkodó mellbimbóm, s szép kerek udvara. Gábor meredten bámulta őket. Gyorsan elnézést kértem tőle, s beszaladtam a házba. Az emeleti fürdőszobát választottam, mert tudtam, hogy a többiek a lentit használják, s itt egyedül lehetek amíg kitalálok valamit.

Lekaptam magamról a blúzt, és készültem kimosni. A tükörben észrevettem, nem vagyok egyedül. Gábor az ajtóban állt, és sóvárogva nézett. Mielőtt megszólalhattam volna, már előttem állt, átölelt, és szenvedélyesen megcsókolt. Simogatni kezdte a testem, nyakam, hátam, combjaim, és ahogy haladt fentről lefelé, keze finoman a bugyimba csúszott. Vágyait, az ekkor már nedves puncim érzete fokozta. Én is felfedezőútra indultam kezeimmel a testén, s örömmel éreztem egyre keményedő férfiasságát. Egyre hevesebben téptem le róla ruháit. - Keressünk egy szobát. - mondta rekedten. Gyorsan összeszedtük a földről a szétszóródott ruhákat, leraktuk őket egy helyre, ő pedig felkapott, s ölbe vitt a legközelebbi szobába.

Alig zártuk be magunk mögött az ajtót, máris megszállta nyelvével a testem. Amikor a melleimhez ért, halkan felsikoltottam, s ő erre még jobban nyalogatta, szopogatta megkeményedett bimbóimat. Ezután elém térdepelt, és már a fazonra igazított puncimat nyalogatta elég intenzíven. Terpeszbe álltam, hogy jobban élvezzem ügyes kis nyelve játékát. A csiklómmal kezdte, aztán amikor már majdnem elélveztem, tologatta nyelvét ki-be a puncimba. Nagyon jól csinálta, össze-vissza sikongattam a gyönyörtől. Eltoltam magamtól, s úgy döntöttem, most én kényeztetem. Puszilgattam végig a testét, nyalogattam a fülétől kezdve a nyakán át, lefelé egészen a farkáig. Ott aztán a közvetlen közelben elidőztem egy kicsit, hogy még jobban élvezze, amikor hirtelen bekapom tövig. Úgy is történt, hallottam erős zihálását, és hangos sóhajait. Szopogattam keményen szép termetes szerszámát, ám egyszer csak hirtelen megfordított, széttárta lábaim, ahol a tüzes vágyakban égő puncim látványa még jobban megvadította, és ott a szőnyegen hátulról mélyen belémhatolt. Felsikoltottam ettől a váratlan mozdulattól. Minden egyes lökésnél erősen szorította a fenekem, s nagyon ügyesen mozgott bennem. Irtóra élveztem, főleg azt, hogy ebben a pózban egészen mélyen, tövig bennem volt. - Most valami mást. - mondta, és már fordított is a hátamra. Még mindig a puha szőnyegen voltunk. Rám feküdt, újra belém döfte a farkát, s én lábaimat összefontam a hátán. Tetszett neki ez a mozdulat, láttam a szemein. Forrón csókolóztunk szeretkezés közben, mohón faltuk egymás száját, s amikor egyre jobban közeledtünk, néztük egymást. Élveztük a másik arcán látható szenvedélyt. Miután én elélveztem, egy pár másodpercre rá kihúzta lompos szerszámát és visszatartott zihálással a hasamra és a melleimre fröcskölte meleg spermáját, míg én megnyugtatóan simogattam megduzzadt heréit. Utána puszilgattuk, simogattuk egymást, ahol csak értük. Annyi szenvedély maradt még bennünk, hogy biztos voltam benne, lesz még folytatás.

Magunkra tekertünk egy-egy lepedőt, s visszamentünk a fürdőszobába. Együtt kezdtünk tusolni, s Gábor keze és szája egyre többet járt rajtam. - Hirtelen erős, hangos kopogásra figyeltünk fel. Magamra tekertem egy törölközőt, és résnyire megnyitottam az ajtót, hogy lássam ki az, és mit akar. Bea volt az. - Ne haragudj, hogy zavarlak, de nem tudtam merre vagy ilyen sokáig. Észrevette, hogy nem akarom jobban megnyitni az ajtót, és valószínűleg a vízcsobogást is hallotta, elnevette magát. - Úgy látom, jól sikerült a bemutatkozás. Miután elment, gyorsan befejeztük a tusolást, én pedig kölcsönvettem a barátnőmtől egy blúzt, és lementünk a többiekhez. Bea ártatlan arccal kérdezte tőlünk: - Milyennek találjátok a bulit?
Mit mondhattunk volna?Szextörténet ajánló:


Apa is, fia is megbaszott


Sziasztok,Saci vagyok 19éves barna hajú-szemű telt keblű,alma fenekű lány.Épp érettségi után voltam,kezdődött a nyár amit úgy vártam már.Bulik,flörtök mivel épp egyedül voltam.Egy hét telt el amikor anyu testvére telefonált,h kórházba kell mennie kb.2 hétre és nem e vállalnám el,h addig ellátom a keresztapámat és az unokaöcsémet,persze nem ingyen.Hát gondoltam mért ne,jól jön a városi rokon pénze,....

Az én dominám


Már lassan egy éve, hogy együtt voltunk. Csak hetente találkoztunk, mert 35 km-re lakhatott tőlem és így az időbeosztás miatt nem tudtunk mindig találkozni csak hétvégén.
Természetesen ennyi idő után hevesen tevékenykedtünk az ágyban is már, gondolom ezt mondanom sem kell, azonban a számomra "betegesnek" tartott lábfétisemet sohasem mertem felvállalni előtte. Alvásnál is mindig á....

Lilla hatvan éve már, hogy szeretkezett velünk. 7.


Tehát Bálint,kutya módon fogott neki a futásnak. Miután Lilla kedvenc póza volt, tudtam, hamar orgazmusa támad. Megfogtam lány karját, aki előre hajolt a kifejezéstelen hangokat adott ki magából, Bálint formás popsija gyors ütemben mozgott.
Lilla erőt vett magán,rám nézett,
- Bálint a tizenharmadik...szerencsés szám...
- Igen, drága tökéletesen beleillik a puncidba.
-....

Extra szünidő Nénikémmel
Még általános iskolába jártam, amikor szüleimnek el kellett nyáron utazniuk egy üzleti útra, engem pedig levittek anyukám nővéréhez, hogy ne legyek egyedül otthon. A nénikém Évi nagyon jó fej volt, laza és fiatalos, úgyhogy annyira azért nem ellenkeztem, hogy nála leszek pár napot.
Szüleim konzervatív nevelést adtak, nálunk sokminden tabu volt, de nénikém szabadszelleműség é....

Nyilvános maszti a teraszon


Nyáron az egyik szép napos hétvégén volt egy kis szabad pár órám, amikor elhatároztam, hogy kényeztetem magam egy kicsit. Kiültem a vibrátorommal az erkélyre, ahová eléggé be lehetett látni az utcáról is, és a szemközti házból is. Egy fiatal srác lakott velünk szemben, pont egy emelettel feljebb, akivel meglehetősen tetszettünk egymásnak. Tudtam, hogy otthon van, és megvártam, amíg kijön a terasz....

A férjem kurvát csinált belőlem


Talán azzal kezdeném, hogy igaz, csak egy pár éve vagyunk házasok, de örökké pénzszűkében voltunk. Összedugtuk a fejünket, és arra az elhatározásra jutottunk, hogy prostinak állok! Ezen, nagyon sokat vitatkoztunk, de a párom is belátta, hogy egyenlőre nem tud más megoldást. Végül azzal állt elő, hogy van egy jó ismerőse, aki lányok futtatásával "foglalkozik", beszél vele.
Mikor elmentünk ho....Szextörténet címkék

kifizet | fenekébe | picike | vesztettem | férjem munkatársai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.