Szexrandi első kattintásra


Egy hideg novemberi napon bekapcsoltam a számítógépet, és nézegettem a társkereső hirdetéseket. Kíváncsi voltam, milyen nőket keresnek a férfiak. Nem állt szándékomban társat keresni, inkább csak nézelődtem.

Aztán megláttam ŐT. Nagyon tetszett, rettenetesen férfias volt, gyönyörű barna szemekkel, szexisen vonzó szakállal. Írtam neki egy rövid levelet, amire hamarosan válaszolt is. Elmeséltünk egymásnak mindent, aztán már csak telefonon beszélgettünk. Tamásnak hívták, s kiderült, jó messze lakunk egymástól, de úgy döntöttünk, találkozunk. Megbeszéltünk egy szombati napot, amikor mindketten ráértünk.

Eljött a szombat, csinosítottam magam, aztán autóba ültem, és indultam a megbeszélt helyre. Tamás is autóval érkezett, s bár mindketten rettenetesen izgultunk, amint megláttuk egymást, elmúlt ez az izgalom. Tamás nagyon vonzó volt, magas, sportos alkatú, igazán szexisen hatott rám. Megpusziltuk egymást, és elindultunk az ő autójával egy Pub-ba. Pár perc alatt odaértünk, kellemes zene szólt, a diszkrét félhomályban párok táncoltak. Leültünk egy asztalhoz, és hosszan néztük egymást, amíg a pincér nem jelent meg. Ugyanazt rendeltük mindketten, aztán semleges témákról beszélgettünk. Kortyoltam egyet az italomból, s véletlen mozdulattal megnyaltam a szám. Láttam a szemében a kirobbanó vágyat. Hosszan, érzelmesen a szemébe néztem.
- Táncolunk? -kérdezte.
- Szívesen. - mondtam én.

Pont egy lassú szám ment éppen, átöleltük egymást, és akkor egészen közelről megéreztem, milyen isteni illata van. Szédületes vágy kerített hatalmába. Szinte beleremegtem, amint a testemhez simult. Éreztem a nadrágján keresztül, ahogy férfiassága fokozatosan merevedik. Egymásra néztünk, egy pillanatra abbahagytuk a táncot, s elkezdte puszilgatni az arcom gyengéden, finoman, aztán megnyalta a szám, és behatolt a nyelvével. Önfeledten csókoltuk egymást, szinte a kifulladásig. Észre sem vettük, hogy már véget ért a szám, s a többiek már másra táncolnak. Visszamentünk az asztalunkhoz, Tamás fizetett, aztán megbeszéltük, mivel ő lakik közelebb, hozzá megyünk. Beültünk az autójába, és elindultunk. - Jó volt veled táncolni. - mondta, és finoman végigsimított a lábamon. A szám kissé kiszáradt, ezért finoman megnyaltam, mire halkan felnyögött. -Ne tedd ezt velem, amíg vezetek- mondta, aztán hirtelen lekanyarodott az útról, és pár pillanat múlva megálltunk. - Miért álltunk meg? - kérdeztem. - Ezért. - mondta, és már hatolt is nyelvével a számba. Faltuk egymást, s közben finoman simogatta a testem, megérintette kemény mellemet, aztán hirtelen abbahagyta. - Nem akartalak letámadni, de nagyon kívánlak, nőt még ennyire soha nem kívántam.

Újra elindultunk, 10 perc múlva már mentünk fel lifttel a 9-ik emeleti lakásra. Kinyitotta a lakásajtót, előre engedett, - Nézz szét nyugodtan - mondta. Amíg én körbenéztem a lakásban, halk zenét tett fel, lekapcsolta a világítást, és csak a kinti fények szűrődtek be. Kissé félve léptem oda hozzá, hiszen tudtam, mi fog következni. Újra vadul csókolóztunk, kigomboltam az ingét, és finoman simogatni kezdtem a mellkasát. Nagyon szőrös volt, s ez felizgatott. Tamás is fokozatosan gombolta le rólam a blúzomat, és simogatni kezdte a mellem. - Gyönyörű vagy, leírhatatlanul szép. - mondta, aztán hirtelen odahajolt a mellemhez a szájával, és elkezdte nyalogatni megmerevedett bimbóimat. Kéjesen felsóhajtottam, mire még jobban és hevesebben nyalogatta az egész mellem. Éreztem, nedvesedik a bugyim. Aztán letéptük egymásról a maradék ruhát, és már az ágyon is voltunk. - Fordulj a hasadra. - kérte rekedten. Én engedelmeskedtem, ő pedig fokozatosan bejárta nyelvével az egész testem, a hátamon kezdve, egészen a lábamig, lassan, óvatosan, érzékien. Amikor már szinte eszemet vesztettem a kéjtől, s halkan sikongattam, erős kezeivel megfordított, és újra nyalogatni kezdett, de már gyorsabban, és kissé vadabban.

Újra ráhajolt nyelvével a melleimre, és amikor érzékien nyalogatta, gyönyörű szemeivel rám nézett. A pillantása tele volt vággyal. Visszatért a testemhez, haladt nyelvével lefelé a hasamon, s én ösztönösen tártam szét a lábam. - Szép, formás kis punci. - mondta, s már le is csapott a nyelvével. Kicsit szúrt a szakálla, de ettől még izgatóbb volt. Először csak gyengéden, finoman nyalogatta a csiklómat, aztán belehatolt nyelvével a puncimba. Szinte kiáltoztam, annyira élveztem azt a játékot, amit a nyelvével űzött. Felemelte a fejét, rám mosolygott, és azt mondta: - Most te jössz, kedves. Lefektettem a hátára, és elkezdtem finoman nyalogatni először a fülét, aztán a nyakát, és haladtam lefelé a hasán lassan, nagyon lassan. Szétfeszítettem gyengéden a lábát, és a combja belső oldalát kezdtem intenzíven nyalogatni, fokozatosan közelítve a farkához. Szép, hatalmas szerszáma volt, s ez még jobban ösztönzött arra, hogy fokozzam vágyát. Áttértem a zacskójára, hallottam a rekedt nyögéseit, és lassan apró pici nyalásokkal közeledtem a farkához. Először csak a végét nyalogattam, kóstolgattam, majd hirtelen eltüntettem a számban. Ekkor szinte felordított a gyönyörtől. Én tovább szopogattam játékosan, közben néztem az arcát. Erősen zihált, és egyre szaporábban szedte a levegőt. - Elég, nem bírom tovább. - mondta kis idő múlva. Magához rántott, a hátamra fektetett, és kissé durván belémhatolt.

Egyszerre nyögtünk egy hatalmasat, aztán nagyon lassan elkezdett bennem mozogni. Hangosan sikongattam, de nyelvével betapasztotta a szám. Viszonoztam forró csókját, ő közben mozgott bennem tovább. Izzadt testünk minden egyes lökésnél összeért. Hirtelen abbahagyta a csókolózást, éreztem, hogy közeledik, s mivel én is közel voltam, biztatóan intettem a szememmel. Egyre erősebb lökések következtek, én is másztam a puncimmal egyre jobban a farkára. Egyszerre élveztünk el, és mindketten elég hangosak voltunk. Újra csókolóztunk, simogattuk egymást. - Isteni jó volt veled. Nem is álmodtam, hogy ennyire megvadítasz - mondta Tamás, és szép barna szemeivel gyengéden nézett rám. Össze-vissza puszilgatta az arcomat. - De jó, hogy egymásra találtunk, csodálatosan tudsz szeretni. - mondtam neki én.

Hirtelen furcsa változást vettem észre az arcán. - Valami fontosat el kell mondanom, amit nem tudsz rólam. Feleségem van. - mondta. Beszélt tovább, de én már nem hallottam, gyorsan szedtem magamra ruháim, igyekeztem elhagyni a lakását. Kirohantam az utcára, kerestem egy taxit, és visszavitettem magam, az autómhoz. Folyamatosan jelzett a telefonom, de nem vettem fel. Aztán érkezett egy üzenet. Tamás írta: - Azért nem mondtam el hamarabb, mert akkor nem találkoztunk volna, és én beléd szerettem már akkor, amikor még nem is találkoztunk. A mi szerelmünk egy vétkes, piszkos, de csodálatos szenvedély.

Beültem az autómba, visszamentem a lakásához. Fölmentem a lifttel, becsengettem. Tamás nagyon szomorú volt, de amint meglátott, mosolygott. - Nem is álmodtam, hogy visszajössz. - mondta örömmel.Szextörténet ajánló:


Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....

Mélytorok az első randin


A történet fél éve történt az egyik randim után. A sráccal egy jó sétálós beszélgetős délután után elmentünk hozzájuk, azt mondta senki nincs otthon, és láthatóan működött a kémia köztünk. Iszonyú jól nézett ki szimpatikus is volt így örömmel mentem bele a kalandba.

Amikor megérkeztünk hozzájuk egy darabig minden ugyanolyan volt, felmérte a terepet senki nem volt otthon, lakótársai ....

Rocker tinicsajok


A múlt nyáron voltam a Wigwamban, és ott megismerkedtem két csajjal. Olyan 18 évesek lehettek, hatalmas mellel és izgató feszes popsival. Pasi nélkül jöttek, ami megesik, bár kicsit szokatlan. Lányok egyedül egy ilyen vad helyen... sok rocker arc volt meg nagypályás motorosok. Elektronikus gitárzene szólt, ahol kemény indie-riffeket röfögtettek. Én a sarokban álltam, ittam a sörömet, amikor meglát....

Orgazmus menyország


Lilien vagyok.
Biszex lány. Egy délután ültem a nappaliban, vártam Kingát a barátnőmet. Aztán kopogtak az ajtón. Kinga volt az..Behívtam a nappaliba, rajta egy dzseki volt, rajtam pedig egy köntös. Levette a dzsekiét én pedig a köntösöm! Mindkettőnk alatt csak a fehérnemű volt. Kinga rávetődött a kanapéra én pedig ráfeküdtem Kingára és vadul csókolózni kezdtünk.. Egy gyors mozdulattal leve....

Era a szexpartin


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig, mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem e....

Szerelem és egy kis szex


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívlak....
Szextörténet címkék

gecinyel | puha pöcs | malac | 18 éves lány | hĂşsz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.