A dugni való asszony


Sopronban voltam katona, eléggé összetartó kis csapat voltunk, mindenki jó arc volt, a legjobb barátom meg az ezredírnok. Így amikor, már "öregek" lettünk, állandó kimaradásunk lett, a hétvégéket meg általában otthon töltöttük. Mivel az írnoksrác, Pali bicskei volt, én meg pesti, egy kis kitérővel minden pénteken hazavittem autóval. A szüleivel rendszeresen találkoztam, össze is barátkoztunk, főleg az apját tartottam jó fejnek.

Palinak volt egy húga, Heni. Eléggé formás, szemre való, kis tizennyolc éves csaj volt. Sokszor álmodoztam róla hogy egyszer megdugom, de sajnos nem lett belőle semmi.

Utolsó eltávozásunkon szintén beugrottam hozzájuk. Pali lepakolt a szobájába és már rohant is a barátnőjéhez. Heni nem volt otthon, és Pali bácsi is hamar elment, mert éjszakás volt az őrszobán. Így kettesben maradtunk Irén nénivel. Most tudtam csak igazából megnézni magamnak.

Heninek volt honnan örökölnie a bájait. Negyvenes éveinek inkább a végén, mint a közepén járó formás, nagy mellű, igazi dugni való asszony volt.

El is merengtem rajta, hogy milyen lehet vele az ágyban. Mit mondjak, olyan merevedésem lett, hogy nem mertem fel állni az asztaltól. Amikor egy kis idő múlva lelankadt férfiasságom, kimentem kezet mosni, mert Irén néni megkínált egy kis borsófőzelékkel, amit amúgy is nagyon szeretek. Az elém tett adagot befaltam, majd kértem egy pohár vizet. Irén néni megkérdezte, hogy hideg víz van a hűtőben, az jó lesz-e. Mondtam, hogy persze, erre ő felállt az asztaltól, és a hűtőhöz ment. Lehajolt, és ahogy így ránéztem láttam, hogy a szoknyán keresztül kirajzolódik formás, kis segge.

De a legnagyobb ledöbbenés csak most ért. Tangát hordott. Az előbb még lankadt farkamból egyből ágaskodó dárda lett. Tudtam, ha most felállok az asztaltól vége mindennek, és én nem tudok tovább büntetlenül szemlélődni. Irén néni visszaült az asztalhoz, én pedig egy hajtásra megittam a vizet. Közben próbáltam másra koncentrálni, mert lassan indulnom kellett volna, ha még emberi időben haza akarok érni. Bár az is igaz, hogy már rég voltam nővel, és ezt az alkalmat nem akartam kihagyni, hátha lesz belőle valami.

Úgy gondoltam, ha akarok valamit, akkor nekem kell megtennem az első lépést. De nem így történt. Amikor befejeztük az étkezést, Irén néni megkérdezte, hogy van-e még egy kis időm segíteni, neki elmosogatni. Szíves örömest vállalkoztam a segítségre. Mosogatás közben sűrűn oldalra pillantgattam, mert Irén néni blúzán a felső két gomb nem volt begombolva, és így szabad belátást engedett a melleire. Mosogatás közben a víz egyszer-kétszer nagyon felfröccsent Irén nénire, és így átvizesedett a blúza. De nekem ez pont jól jött. A vizes ruhán keresztül kirajzolódott mind a két melle, mely így ránézésre szép nagy udvarral rendelkezett, a mellbimbói pedig szinte átszúrták a ruha anyagát.

Ő mosogatott, én törölgettem, és a szárazra törölt tányérokat, poharakat, az ő utasításai szerint raktam el. A farkam egy pillanatra sem lankadt, és ezt valószínű ő is észre vehette, mert egy idő után egyre többször kellett valamelyik tányér az ő megkerülésével a polcra, vagy a szekrénybe tenni. Amikor kikerültem őt, egy picit mindig hátrább nyomta a fenekét, és így a kidudorodásomhoz nyomta a seggét. Bevallom őszintén, egészen jól esett ez a fajta közeledés, de a farkam már majdnem eldurrant a gatyámban. Amikor végeztünk a mosogatással, én kimentem a fürdőszobába, hogy megtörölgessem a kezemet.

Alig hogy végeztem, belépett Irén néni a még mindig vizes ruhában. Farkam csak nem akart lekonyulni. Ő is azt nézte, és így még jobban feszítette a nadrágomat a kínzó vágy.

- Ezt én váltottam ki?

- Hát, igen.

- Óh, és nagyon zavar?

- Egyáltalán nem.

- Kicsit vizes lett a blúzom, át kell öltöznöm, de előtte megtörölközöm.

Leemelte a szárítóról a lepedőjét, lerakta a mosógépre, és a szemem láttára kezdte kigombolni a blúzát. Már majdnem szétnyitotta a kigombolt blúzt, amikor rám nézett, és megkérdezte:

- Bocs, nem zavar, ha levetkőzök?

- Nem, dehogyis.

Erre ledobta magáról a blúz és ott állt előttem fél meztelenül. Ekkor teljesen elvesztettem a fejemet, odaléptem hozzá, és mélyen a szemébe nézve átkaroltam a derekát. Magamhoz húztam, és megcsókoltam. Ahogy vártam, Irén visszacsókolt, és a nyelvével befurakodott a számba. Minden gátlás lehullott rólunk. Olyan szenvedélyes csók volt, hogy amikor abba hagytuk zilálva vettük a levegőt.

Elkezdtem kigombolni az ingemet, Irén pedig levette magáról a szoknyát. Majd az eszemet vesztettem, ott állt előttem teljesen meztelenül, formás, nagy kerek melleivel, fazonra borotvált, nem túl sűrű szőrzetű puncijával, és elkezdett matatni a sliccem környékén. Ahogy kiléptem a nadrágomból, Irén az alsógatyámon keresztül kezdte el izgatni az amúgy is kemény farkamat. Leültettem a kád szélére, gyorsan lerántottam magamról a gatyámat, és oda álltam elé. Irén megmarkolta a farkamat, húzott rajta egyet-kettőt, majd egészen erotikusan a szájába vette. Istenien szopott, a nyelvével apró köröket írt le a makkomon, miközben folyamatosan ki-be járatta az ajkai között dárdámat. Talán öt perc is eltelt, ahogy így furulyázott, amikor éreztem, hogy egy villám hasít bele a gerincembe, és farkam egész tartalmát a szájába ürítettem.

Amíg lecsendesedtem a nyelvével aprókat nyalt az egyre zsugorodó farkamon. Kicsusszantam az ajkai közül, és elé térdeltem. Csókokkal borítottam el az egész testét, lefelé haladva, míg el nem értem pinája bejáratához. A jobb lábát feltette a kád peremére, így megnyitva előttem a punciját. Szorgos nyelvcsapásokba kezdtem, melynek eredményekét Irén halk nyögéseket, és apró sikolyokat hallatott. Ahogy egy pillanatra felnéztem, láttam, hogy a kezeivel melleit gyömöszöli, gyúrja, két-két ujjával pedig a mellbimbóit morzsolgatja. Ennek láttán még hevesebben kezdtem nyalni, majd éreztem, hogy egyszerre csak rányomja illatos punciját a számra, megrázkódik, és egy hatalmas kiáltás közepette elélvez. Nedvei a számba csorogtak, és mint egy finom italt az utolsó cseppig felszürcsöltem.

Ahogy így ittam nedveit, éreztem, hogy megint kezd nedvesedni. Felálltam, és az egyre jobban megmerevedő farkamat a mellei közé raktam. Két kezével megfogta a melleit és összeszorította, hogy így teremtsen szűk helyet a farkamnak. Minden egyes lökés végén a nyelvével megnyalta a makkom végét, ami nekem óriási élvezetet jelentett, így egyre jobban megacélosodott a farkam. Abba hagytam mellei baszását, felsegítettem a kád széléről, és ráültettem a mosógépükre, ami nagy szerencsémre nem volt egy magas szerkezet. Farkamat marokra fogva Irén puncijának a bejáratához tettem, majd apró dörzsölések, mozdulatok közepette bevezettem a sikamlós barlangba. Irén egy jól eső, halk nyögéssel felelt támadásomra, majd ismét elkezdte a melleit gyúrni.

Ez a látvány teljesen lázba hozott, és egyre nagyobb erővel és egyre gyorsabban kezdtem kefélni Irént. Ő eközben egyre hevesebben nyögött, kapkodta a levegőt, és erotikusan nyöszörgött lökéseimtől. Talán húsz perce baszhattam folyamatosan Irént, amikor abba hagyta a mellei gyúrását, átkarolta a nyakamat, és hevesen csókolózni kezdtünk. Alig ért össze a szánk, Irén teljesen megremegett, és egy hatalmasat élvezett.

Mikor lecsendesedett testében a vágy keltette örömvihar, kihúztam a még mindig merev dákómat, Irént ráhasaltattam a mosógépre, és hátulról kezdtem beverni neki a farkamat. Eleinte még aprókat löktem, hogy Irént újra elöntse a vágy, közben pedig az ujjammal a feneke nyílását izgattam. Éreztem, hogy kezdi újra élvezni közös játékunkat. Amikor már teljes hosszomban keféltem, Irén arra kért, hogy basszam meg a seggét is, mert azt is szeretné már kipróbálni.

Leemeltem az egyik polcról egy tégely kenőcsöt és bekentem vele az egyik ujjamat, miközben folyamatosan keféltem az egyre lucskosabb puncit. Óvatosan becsúsztattam a középső ujjamat a segge lyukába, és apró mozdulatokkal elkezdtem izgatni. Egy kis idő múlva a mutató, majd a gyűrűs ujjamat is bedugtam, minden egyes ujjam után Irén feneke egy picit összeszorult, majd a fokozatos izgatás hatására felengedett a teste, és örömmel lazította el segglyuka izmait.

Farkamat kihúztam a már teljesen átázott punciból, bekentem a kenőccsel, majd kihúztam az ujjaimat a már kitágított lukból. Dákómat Irén fenekének bejáratához raktam, majd egy határozott mozdulattal felnyársaltam rudamra. Fájdalmas, de egy picikét erotikus sikkantást hallatot, majd megpróbált kiszabadulni az általa kívánt helyzetből. Erősen fogtam a derekát, így akár milyen mozdulatot tett is, hogy lecsússzon a farkamról, én egy picikét engedtem, de néhány centi után visszarántottam magamra. Ez a huzakodás néhány perc múlva abba maradt, és azt vettem észre, hogy a visszafelé utat is magától teszi meg Irén.

Nyögéseinek erejéből arra következtettem, hogy közeleg az orgazmusa. Erre én is beleerősítettem, és kemény tempót diktálva nagyon hamar teleélveztem a segglyukát. Abban a percben, ahogy elkezdtem spriccelni Irén is elélvezett.

Mikor lehiggadtunk leszállt a mosógépről, szájon csókolt és azt mondta, hogy már nagyon régen nem kefélt ekkorát, meg hogy köszöni, hogy mindig hazahoztam a fiát, és ha gondolom a leszereléskor is ugorjak be. Hétfőn visszamentünk a laktanyába, de érthető okokból nem szóltam egy szót sem Palinak. Csütörtökön reggel hazaengedtek minket, útba is ejtettem Bicskét, de Irén nem volt otthon. Amikor kiértem Bicskéről Irén állt az utolsó háznál, leállított, majd egy közeli kis erdőbe irányított, ahol leszopott, de azt mondta, hogy most nem kefélhetünk, majd, esetleg ha megint találkozunk.

Hát ez volt az egyik kalandom, ami a katonaság alatt esett meg velem.


Szextörténet ajánló:


A dögös titkárnő


Már jó pár éve dolgoztam a cégnél. Aztán új pozícióba kerültem, új munkakörrel.
Lett szép nagy irodánk, tágas, kényelmes, ablak melletti.
Új kollégák, új emberek. Hamar feltaláltam magam, állítólag jó munkaerő vagyok, meg vannak velem elégedve.
Így telt az idő, sikeres beilleszkedés után már rutinná vált a munkám, egyre nagyobb sikereket értem el, ezáltal valóban megbecsült ta....

Anális szextörténet


Anális szextörténet

Az eset 2006. nyarán történt,(33 éves voltam) amikor õseim, öcsikém meg a barátnõje elmentek nyaralni egy hétre a balatonra(én azért nem mentem velük, mert két héttel késõbb mentünk Abádszalókra a haverokkal). Na, szóval péntek este volt, egy forró nyári nap vége, készültem a németországi foci-vb egyik negyeddöntõjére, bekészítettem három doboz sört, chipset, aztán....

Nagyanyám és Dóri


Dórikám, fejezd be a hisztit, el kell mennem arra a konferenciára, így csak a nagyi tud rólad gondoskodni.
- De 17 vagyok, mi szükség felvigyázóra? Amióta apával elváltatok annyira megváltoztál.
- Nyugodtabb leszek és kész. És éppen mert apáddal elváltunk, kell a munkámra jobban figyelnem. Ketten maradtunk, és egyedül kell előteremtenem a pénzt, ami kell a háztartásra.
- Jól v....

Orgia az irodában


Egyik nap Betti és Anett - a főnököm és kollegám - behívtak az irodájába. Leültettek a fotelbe és kijelentették, hogy legyek a szeretőjük. A meglepetéstől szólni sem bírtam, hiszen elég nevetségesen hangzott. Természetesen felháborodva elutasítottam, bár láttam már őket szex közben és ilyenkor mindig felizgultam és vágytam arra, hogy velem is megtörténjen. Közölték, ha nem fogadom el, ki leszek rú....

Gangbang, és anál a kempingben


Sosem kempingeztem még a szabad ég alatt. Mindig abból indultam ki, ha nyaralás, akkor egy jó kis hotel minden extrával, tengerpart, miegymás. Edit, a barátnőm, bár szerette a természetet, általában, ha pihenésre gondolt, nem sátrazást terezett be, hanem a már előbb említett hoteles verziót! Ezúttal azonban változott a felállás, kempingezni indultunk. Igazából már alig vártam, hogy a természet lág....

A kínzás


Amikor magamhoz tértem a helység félig sötét volt, de azért elég jól ki tudtam venni, hogy hol vagyok. Leginkább egy középkori börtönre emlékeztetett a hely. Ablak sehol, a falakon fáklya világított, vastag rácsok, és kő a padló meg a fal, és nagyon hideg volt. Nem voltam megkötözve, de félmeztelen voltam.
- Csakhogy felébredtél! – mondta egy hang. Közelebb jött. Egy szigorú tekintetű nő vo....
Szextörténet címkék

ember álat | megraktak a buliban | saládi | lilla hatvan éve | meleg víz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.