Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelmeskedtem. Aztán azt mondta, feküdjek a hátamra, és megtettem. Meg voltam babonázva. Van egy megállapodásunk a csajommal, hogy lefeküdhetünk másokkal, de csak akkor, ha utána közösen is eljátszadozunk vele. Mivel mindketten biszexek vagyunk, ez nagyon izgalmas játéknak tűnhet, de eddig csak egy olyan faszit sikerült összeszednünk, aki csak nézni akarta, ahogy szexelünk. Sosem hittem, hogy ilyen helyzetben találom magam.

Ezen gondolkodtam, amíg a sógornőm a hasam aljától kezdve végignyalta a testem a számig, majd egy kattanást hallottam, és a kezem az ágyhoz volt bilincselve. Mire felfogtam, hogy mi történik, már a másik kezem is le volt béklyózva. Ezután előadta a világ legszexisebb vetkőzését. Eddig sosem gondoltam bele, mennyire kurvás is a sógornőm, de ahogy először végignéztem izmos, formás testén, a sűrűn tetóvált, teljesen szőrtelen bőrén, feszes fenekén, apró mellein, csak arra tudtam gondolni, hogy ez a nő imádja a szexet. Állt a farkam, mint a cövek, ő meg előkapta a mobilját, és lefotózta. Megkérdeztem, hogy emléknek akarja-e, és sejtelmesen azt válaszolta, hogy nekem szánja emléknek.

Aztán kb 10 percig csak néztük egymást, amikor belépett a férje. Na, ő pont az esetem. 58 éves, jól szituált, igényes ősz férfi, de most nagyon nem örültem neki, de nem szólt semmit, csak vetkőzni kezdett. Korához képest nagyon jó formában volt. Fölém hajolt, és elkezdte a lankadt farkamat szopni. A sógornőm háttal nekem a hasamra ült, és éreztem, hogy milyen nedves. Gyorsan megkeményedtem újra. Az öreg meglepően jól szopott, aztán áttért a golyóimra. Mire a sógornőm is elkezdett cumizni, a sógorom már a fenekemet nyalta. Annyira jól esett, hogy pár perc után elélveztem, bele ennek a vöröshajú démonnak a szájába.

A szájában tartotta, és vadul csókolózni kezdtek. A szájuk szélén folyt ki a sperma, de nyelés után lenyalogatták egymásról. Aztán kijelentették, hogy most pedig idehívjuk a barátnőmet. Elmondták, hogy kb 16 éves kora óta várják az alkalmat, hogy megdugják. Egyszerre volt elborzasztó, és izgató.

Fogalmam sem volt, hogy mi történik majd. A totális megsemmisüléstől féltem, de nem így lett. A sógornőm elbújt a fürdőben, mikor a húga megérkezett. Arra nyitott be, hogy ez a férfi, akire szinte második apjaként tekintett, éppen a szerelme száját keféli, mintha nem lenne holnap. Pár másodpercnyi meglepettség után vetkőzni kezdett, majd az ágyra dőlve minket nézett és elkezdte simogatni a punciját. Nem volt nagy farka az öregnek, de olyan mohón tuszkolta a számba, hogy kicsordultak a könnyeim.

Láttam, hogy a sógornőm visszatér a szobába, és a húga lábait finoman széthúzva, elkezdte nyalni a punciját. Alkatra alig hasonlított a két nő. A sógornőm vékony volt, fokhagymaseggel, fiús mellekkel. A barátnőmnek nagyobb mellei, és nagy kerek feneke van. Ízig-vérig nő. Az összhang olyan gyorsan kialakult, hogy pont akkor hallottam meg a csajom sikítását, ahogy a nővére nyelve a csúcsra repítette, amikor a számat elöntötte a sperma.

Kettőt kellett nyelnem, hogy az egészet le tudjam nyelni. Mire lenyeltem, az öreg már a csajom szájába tömködte a lankadt faszát, a sógornőm pedig önkényesen az arcomra rakta a világ leglucskosabb pináját. Újra megkeményedtem.

Mire felszabadult a szám a sógornő orgazmusa után, már nem is az enyém volt az egyetlen kemény fasz a szobában. A sógornőm felcsatolt egy dildót, és érzéki csókolózással fűszerezve dugni kezdte a kishúgát. A sógor pedig éppen arra készült, hogy bedugja az első igazi faszt a seggembe (műanyag már volt benne). A markába köpött, a farkára kente, majd felemelte a lábaimat, és finoman bedugta. Fájt. Nagyon izgató volt, de fájt. Közben a farkamat dícsérte. Azt mondta, hogy tetszik neki, hogy ilyen szőrös, és szerencsés vagyok a méretem miatt. Azt mondja, neki muszáj borotválnia, hogy nagyobbnak tűnjön, pedig a szőrös faszt szereti. Meg is fogta, és húzogazni kezdte. A fájdalom pedig egyre enyhült, és elkezdtem élvezni. A csajom le sem vette rólunk a szemét. Egyszerre dugtak mindkettőnket. Megint szinte egyszerre élveztek el. Miután a sógor kihúzta a farkát, megemelte a csípőmet, és nézték, ahogy kifolyik belőlem a sperma. Levették rólam a bilincset.

A két nőt az ágy végébe küldtem, hogy csináljanak egymással, amit akarnak, de hadd nézzem közben. Az ernyedt pöcsű sógort pedig szembefordítottam velük, és hátulról dugni kezdtem. Olyan gyorsan élveztem el, mint még soha. Telelőttem a seggét.

Holnap is találkozunk…
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Egy mesés lány a munkahelyemről


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természete....

Maszturbálás, nőben


Külföldön voltam már néhány hete. Egy kolleganőm odautazott hozzám, mint mondta, abban a reményben, hogy „alighanem lesz valami” (azelőtt nem volt soha). Persze lett is: felvittem a szállásomra és este minden teketória nélkül meg...tam. Elég jó volt, ő is láthatólag meg volt elégedve. Az arca csúnyácska volt, de szimpatikus, az alakja tökéletes, a melle feszes mint a szobrokon, nem túl kicsi, és j....

Gyere, nyalj ki hátulról


Öt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapod....

Négerekkel a villamoson


Négerekkel a villamoson

Mikor férjhez mentem már régen nem voltam szûz,hiszen minden barátnõimnek a apja rendszeresen megkefélt és élvezte a testem minden részét látni,fogdosni és minden lyukamat kefélni és teleengedni a spermájával.Késõbb amikor találtam valakit aki belém zúgott és elvett feleségül már a nászéjszakán közöltem vele,hogy már egyik lyukam sem szûz aminek nagyon örült. E....

Anya és én pornózunk


Anya és én pornózunk

Az én történetem akkor vált igazán érdekessé mikor az apám megcsalta az anyámat egy 24 éves csajjal. Az anyám 37 éves nem túl sovány de nem is mondhatni rá hogy elhízott vagy duci, inkább formás ha jellemeznem kéne. Mielõtt megtörtént a megcsalás sem mondhatnám hogy szégyenlõs volt az anyám elõttem de a fiatal csaj után azért egyre érezhetõbbé vált a dolog. Az el....

Az első kalandom


Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthe....
Szextörténet címkék

zárt körű | zsófi | an? | ooooohhhh | kiskoru |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.