Családi biszex balhé


A barátnőm kései gyerekként született. Ő most 19 éves, de a bátyja 37, a nővére 35. Én 21 vagyok, és még most sem értem, hogyan kötött ki a sógornőm nyelve a számban.

Még csak nem is az esetem. De úgy csókol, mint egy éhes fenevad, és az ajkamba harap, amint a nadrágomba csúsztatott kezével megmarkolja az egyre keményedő farkamat.

Azt mondta vetkőzzek le, és engedelmeskedtem. Aztán azt mondta, feküdjek a hátamra, és megtettem. Meg voltam babonázva. Van egy megállapodásunk a csajommal, hogy lefeküdhetünk másokkal, de csak akkor, ha utána közösen is eljátszadozunk vele. Mivel mindketten biszexek vagyunk, ez nagyon izgalmas játéknak tűnhet, de eddig csak egy olyan faszit sikerült összeszednünk, aki csak nézni akarta, ahogy szexelünk. Sosem hittem, hogy ilyen helyzetben találom magam.

Ezen gondolkodtam, amíg a sógornőm a hasam aljától kezdve végignyalta a testem a számig, majd egy kattanást hallottam, és a kezem az ágyhoz volt bilincselve. Mire felfogtam, hogy mi történik, már a másik kezem is le volt béklyózva. Ezután előadta a világ legszexisebb vetkőzését. Eddig sosem gondoltam bele, mennyire kurvás is a sógornőm, de ahogy először végignéztem izmos, formás testén, a sűrűn tetóvált, teljesen szőrtelen bőrén, feszes fenekén, apró mellein, csak arra tudtam gondolni, hogy ez a nő imádja a szexet. Állt a farkam, mint a cövek, ő meg előkapta a mobilját, és lefotózta. Megkérdeztem, hogy emléknek akarja-e, és sejtelmesen azt válaszolta, hogy nekem szánja emléknek.

Aztán kb 10 percig csak néztük egymást, amikor belépett a férje. Na, ő pont az esetem. 58 éves, jól szituált, igényes ősz férfi, de most nagyon nem örültem neki, de nem szólt semmit, csak vetkőzni kezdett. Korához képest nagyon jó formában volt. Fölém hajolt, és elkezdte a lankadt farkamat szopni. A sógornőm háttal nekem a hasamra ült, és éreztem, hogy milyen nedves. Gyorsan megkeményedtem újra. Az öreg meglepően jól szopott, aztán áttért a golyóimra. Mire a sógornőm is elkezdett cumizni, a sógorom már a fenekemet nyalta. Annyira jól esett, hogy pár perc után elélveztem, bele ennek a vöröshajú démonnak a szájába.

A szájában tartotta, és vadul csókolózni kezdtek. A szájuk szélén folyt ki a sperma, de nyelés után lenyalogatták egymásról. Aztán kijelentették, hogy most pedig idehívjuk a barátnőmet. Elmondták, hogy kb 16 éves kora óta várják az alkalmat, hogy megdugják. Egyszerre volt elborzasztó, és izgató.

Fogalmam sem volt, hogy mi történik majd. A totális megsemmisüléstől féltem, de nem így lett. A sógornőm elbújt a fürdőben, mikor a húga megérkezett. Arra nyitott be, hogy ez a férfi, akire szinte második apjaként tekintett, éppen a szerelme száját keféli, mintha nem lenne holnap. Pár másodpercnyi meglepettség után vetkőzni kezdett, majd az ágyra dőlve minket nézett és elkezdte simogatni a punciját. Nem volt nagy farka az öregnek, de olyan mohón tuszkolta a számba, hogy kicsordultak a könnyeim.

Láttam, hogy a sógornőm visszatér a szobába, és a húga lábait finoman széthúzva, elkezdte nyalni a punciját. Alkatra alig hasonlított a két nő. A sógornőm vékony volt, fokhagymaseggel, fiús mellekkel. A barátnőmnek nagyobb mellei, és nagy kerek feneke van. Ízig-vérig nő. Az összhang olyan gyorsan kialakult, hogy pont akkor hallottam meg a csajom sikítását, ahogy a nővére nyelve a csúcsra repítette, amikor a számat elöntötte a sperma.

Kettőt kellett nyelnem, hogy az egészet le tudjam nyelni. Mire lenyeltem, az öreg már a csajom szájába tömködte a lankadt faszát, a sógornőm pedig önkényesen az arcomra rakta a világ leglucskosabb pináját. Újra megkeményedtem.

Mire felszabadult a szám a sógornő orgazmusa után, már nem is az enyém volt az egyetlen kemény fasz a szobában. A sógornőm felcsatolt egy dildót, és érzéki csókolózással fűszerezve dugni kezdte a kishúgát. A sógor pedig éppen arra készült, hogy bedugja az első igazi faszt a seggembe (műanyag már volt benne). A markába köpött, a farkára kente, majd felemelte a lábaimat, és finoman bedugta. Fájt. Nagyon izgató volt, de fájt. Közben a farkamat dícsérte. Azt mondta, hogy tetszik neki, hogy ilyen szőrös, és szerencsés vagyok a méretem miatt. Azt mondja, neki muszáj borotválnia, hogy nagyobbnak tűnjön, pedig a szőrös faszt szereti. Meg is fogta, és húzogazni kezdte. A fájdalom pedig egyre enyhült, és elkezdtem élvezni. A csajom le sem vette rólunk a szemét. Egyszerre dugtak mindkettőnket. Megint szinte egyszerre élveztek el. Miután a sógor kihúzta a farkát, megemelte a csípőmet, és nézték, ahogy kifolyik belőlem a sperma. Levették rólam a bilincset.

A két nőt az ágy végébe küldtem, hogy csináljanak egymással, amit akarnak, de hadd nézzem közben. Az ernyedt pöcsű sógort pedig szembefordítottam velük, és hátulról dugni kezdtem. Olyan gyorsan élveztem el, mint még soha. Telelőttem a seggét.

Holnap is találkozunk…
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Szex anyával, az őrület folytadik


Miután hazatértünk krétai nyaralásunkról, igyekeztünk normálisan folytatni kissé kisiklott életünket. Megbeszélésünk szerint, teljesen véget vetettünk annak a fajta kapcsolatnak ami Krétán alakult ki közöttünk. Én rendesen éreztem, hogy ég az arcom, mikor egy közös vacsinál apa egyszercsak szó szerint felszólított egy rövid élménybeszámolóra. Komótosan megtöröltem a számat, ittam egy korty vizet, ....

A mocskos tizenkettő


Hűvös volt az este, a hideg szél befujt a ruhám alá és kezdtem már nagyon fázni. Mérges voltam magamra, először is mert belementem ebbe a játékba, másodszor pedig mert nem öltöztem fel rendesebben. Megint a saját csapdámba estem, sexynek akartam látszani, viselkedni, mutatni magam és ehhez méltóan öltöztem fel, rövid fekete ruha, mély dekoltázs, hát és váll szabadon hagyva. Harisnyát sem vettem e....

A feleségem ismét közpréda


Tudom, hogy még elég fiatal vagyok, de a tanácsodat szeretném kérni.Hol, is kezdjem!Soha, más férfival nem volt dolgom, csak a férjemmel.Azt, nem mondom, hogy néha nem fordúltak meg a fejembe erotikus gondolatok, de, szerintem a nők 90%-ának vannak ilyen gondolatai.A szüzességemet is a férjem vette el, nagyon szeretem még most is.Érte, mindenre képes vagyok!Gondolhatod, mennyire szégyelltem magam,....

Tanárnőből ribancot II.


Másnap reggel elindultak a busszal a 3 napos kirándulásra. Niki tanárnő rettenetesen feszült volt, mert el sem tudta képzelni hogy mit akarhatnak tőle a srácok.
A napközbeni programok simán, szinte más túl simán pörögtek le.Voltak múzeumban, ebédelni, élményparkban, és mindenhol jól nevelten viselkedett az osztály.Vele sem éreztettek semmit abból, ami előző este történt.
Aztán kora....

Hármas szex


Rágyújtott egy light cigarettára és mélyen letüdőzte. A vérvörös rúzs nyomokat hagyott a cigarettáján. Vastagon feketébe burkolt szemeivel eltűnődve méregette az égő cigi papírt.

Majd még egyet szívott és odaadta a csikket a barátnőjének.

Kiki a hűvös éjszaka ellenére a többiekhez képest is lengén öltözött. Szokásos kopott mini farmerjéhez egy melléig érő, szürk....

Homoszex a népligetben, gay sztori


A magazinokból és dvd-bõl ismertem csak a homo dolgokat, a látottak mindég nagyon felizgattak. Elhatároztam kipróbálom én is és a találkahelyet a magazinból sikerült megtudni. Egy délután kimentem és leültem egy padra, mögöttem elég sûrû fás,bokros rész volt. Jöttek-mentek az emberek, nem messze a túloldalra leült egy 40-es férfi és egy darabig néztük egymást majd másfelé fordítottam a tekintetem,....Szextörténet címkék

pa fia | tűzijáték | lebukta | borotvál | spermás lett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.