A felavatás


Az eset a 17 szülinapom után történt. A nővérem a legjobb barátnőjénél aludt, és így egyedül maradtunk otthon anyámmal.Este kilenc óra volt, úgyhogy nekem aludnom kellett volna mennem. Feküdtem az ágyamban, és egy könyvet olvastam. Az anyám bejött a szobámba, azt hittem, hogy egy puszit kapok éjszakára, mint minden nap. Meglepett, hogy csak egy átlátszó hálóing volt rajta. Én az anyámat még mindig kívánatos nőnek találtam, és gyakran maszturbáltam elképzelve meztelen testét. Anyám becsukta maga mögött az ajtót, és leült az ágyam szélére. Vártam a szokásos puszit, ami ma valahogy tovább tartott. Nagyon meglepett a dolog. - Muszáj veled beszélnem, - szólalt meg anyám furcsa fátyolos hangon. - Te már olyan korban vagy, amikor már a nőkre és a szexre gondolsz.
Nagyon meglepett a dolog és egy kicsit izgatott lettem. - Biztos vagyok benne, hogy jó szerető leszel, és hogy a kedvesedet ki fogod tudni elégíteni. Azért, hogy akivel szeretkezel, ne essen teherbe, vagy hogy ne kapj el semmi fertőző betegséget, óvszert kell majd használnod. - Ekkor vettem észre, hogy a kezében egy csomag óvszert szorongat. Elmosolyogta magát, és suttogva megkérdezte: - Tudod hogy kell használni? - Egy kicsit ideges lettem, mert pontosan nem tudtam, hogy kell használnom, nem volt semmilyen tapasztalatom. Nem tudtam hirtelen mit mondjak. Ő elmosolyodott, és megszólalt.
- Én tudom hogy hogy kell használni, majd megmutatom, akarod? - Némán rábólintottam. Szétnézett a szobában.
- Valami keményet keresek, amin ki lehetne próbálni. - Egyszer csak rám nézett és elmosolyodott. - Ennél kézenfekvőbb megoldást el sem tudnék képzelni. - Lehajtotta rólam a paplant.
- Húzd le a pizsamanadrágodat - mondta.
- De mama, ezt nem csinálhatod velem!
- Nyugodj meg, nem először látlak meztelenül.
Lehúztam hát a pizsamanadrágomat, és ott feküdtem anyaszült meztelenül. A férfiasságom a meglepetéstől és az idegességtől egész pici volt.
- Ahhoz, hogy ki tudjuk próbálni az óvszert a férfiasságodat talpra kell állítani. Néhány fiúnak csak akkor van erekciója, ha meztelen nőt lát. Lehet, hogy te is közéjük tartozol. - Nem tudtam, hogy mit mondjak és mitévő legyek. Az anyám felállt és kigombolta a hálóingét. Egyszer csak ott állt előttem teljes meztelenül. Én csak némán néztem a gyönyörű meztelen testét, a kerek melleit, és a szőrös fekete háromszöget a lábai között.
- Mama, hogy te milyen gyönyörű vagy!
- Köszönöm fiam - mondta, - tudom, hogy gyakran meglesel, ha átöltözöm, vagy a fürdőszobában zuhanyozom. Úgy látszik ez nem lesz elég a talpra állításhoz. - Megfogta a kezem, rátette a mellére, és simogatni kezdte vele magát. Mikor észrevette, hogy a farkam lábadozni kezd, kézbe vette, és finom simogatni kezdte.
- Na most már elég kemény, hogy kipróbáljuk rajta az óvszert - mondta.
Megmutatta, hogy kell kinyitni az óvszeres dobozt, és szép lassan ráhúzta a kemény farkamra. - Szex után a férfiasságod megint olyan kicsi lesz, mint az előbb, utána le kell húznod az óvszert és meg kell mosnod, csak úgy lehet folytatni a szerelmi játékokat - magyarázta. - De te még mindig kemény vagy - mondta. - Na mindjárt segítünk rajta. Fölém hajolt, kézbe fogta ágaskodó farkamat, lába közé helyezte és lassan ráült. - Óh fiam, hogy én ezt hogy imádom, mikor egy ilyen kemény dákó hatol belém. - Elkezdett rajtam mozogni. Láttam, hogy a farkam hol előbújik, vagy eltűnik a puncijában. Egyszer csak furcsa bizsergést éreztem a farkamban, és hirtelen elkezdtem teletölteni a punciját.
- Ó ez gyönyörű - sóhajtottam.
- Már kész is vagy? - kérdezte. - Nem történt semmi baj, először gyakran megesik az ilyesmi. - Lehúzta az óvszert, letérdelt az ágy mellé, kezeit rátette a lábaimra.
- Most megmutatom, hogy kell a farkadat megtisztítani a folytatás előtt. - Lehajolt, szájába vette farkamat és finoman elkezdett szopni.
Kezeimet ismét rátette a melleire. Éreztem, hogy megint ugyanaz a bizsergés fog el.
- Jaj, már megint! - kiáltottam.
- Nem baj, nyugodtan engedd a számba - suttogta.
Utána is szívta és lenyelte az összes apatejet.
- Megkérhetlek, hogy most te szívd az én melleimet úgy, mint mikor kisgyerek voltál? – Szívtam ahogy kérte, cumiztam én ahogy tőlem tellett, imádtam azokat a szép kerek melleket. Ő pedig finoman vonaglott mellettem, majd felállt egyenesen a párnámra, majd finoman leguggolt. Ott volt az arcomban a csodás pinája éreztem az illatát. – Nyalogasd! – mondta nekem hátra fordulva. Így hát nyaltam és nyaltam csak. A csiklójától kezdtem és haladtam a puncijáig mikor odaértem beledugtam a nyelvem, kicsit forgattam benne, majd újra vissza a csiklójához. Éreztem ahogy egyre jobban nedvesedik tőlem. Majd éreztem hogy újra bekapta a farkam és újra szopni kezdte. Hamar újra talpra állított és én nagyon élveztem. Puncija a számba, farkam az ő szájába, úgy éreztem újra elkap az a bizsergető érzés. De most nem hagyta, mikor már nagyon közel voltam lassított a tempóján és erősebben szorította a farkam így nyugtatva le. Nagyon élveztem a dolgot, közben próbáltam a kezemmel is segíteni neki. Felnyúltam és sikerült két újjam bedugnom a puncijába. Elkezdtem mozgatni benne amitől vad rángatózásba és nyögésbe kezdett. – Jól csinálod, ez az ne hagyd abba! – Nyögte nekem, már nem is foglalkozva a farkammal. Aztán egyszer csak megfeszült rám nyomta magát az arcom pedig teljesen eltűnt a puncijába úgy hogy szinte levegőt se kaptam, de csak folytattam, nyaltam a csiklóját és a punciját, majd éreztem hogy hirtelen bekapja a farkam és csak szívja, miközben kezei a combom markolják. Elélvezett, elöntött a nedve az egész arcom olyan volt, ittam mindent, ami jött belőle. Miközben majdnem megfulladtam, hirtelen felemelte rólam a punciját én pedig újra kaptam levegőt. Feljebb csúszott rajtam pihegett még egy kicsit, miközben én premier plánba néztem a fényesen csillogó ajkait. Éreztem hogy közben újra a farkam húzogatja, de csak lassan finoman, szinte céltalanul. Csak játszott vele.
Aztán felkelt rólam, megfordult újra a lába közé tette a farkam, közben mosolyogva rám nézett – Második menet? – kérdezte viccesen de tudtam hogy nem kell rá válaszolnom, mert mire kimondta már bele is ült. Lassan kezdett mozogni, nagyon lassan majd szépen finoman fokozta. Rám nézett gondolom tudni szerette volna hogy mire számíthat, - Próbáld meg visszatartani egy kicsit. – mondta és behunyt szemmel folytatta a lovaglást. Én engedelmeskedtem a parancsnak, az elején még nem is volt gond, de aztán fokozta a tempót. Egyre erősebben és gyorsabban csinálta, éreztem hogy már nagyon közel vagyok hozzá, de még tartottam magam ahogy kérte. A végén már iszonyú tempóban lovagolt rajtam, állatias vehemenciával. Ilyennek még sose láttam azelőtt. Aztán egyszer csak újra megmerevedett, épp mikor fent volt, remegett az érzéstől és kéjtől a mellkasomat úgy markolta mintha a szívemet akarná kimarni belőle, majd szépen finoman elkezdett lesüllyedni míg remegtem éreztem ahogy a puncija ütemesen húzódik össze a farkam körül. Majd amikor teljesen leért egy pillanatig teljesen úgy maradt, majd nagyon óvatosan és lassan elkezdte tekergetni a csípőjét. Láttam ahogy remegett az egész teste. Közben a hol a haját hol a mellét markolta, miközben én a combjaiba kapaszkodtam. Nagyon közel jártam már én is a csúcshoz. Lassan körözött rajtam nagyon lassan éreztem hogy a határon táncol ő is, de próbálja még fokozni a dolgot. Ekkor hirtelen felnyúltam és megmarkoltam a melleit, majd minden erőm összeszedve, felhúztam magam és bekaptam és szívni kezdtem a bimbóját. Abban a pillanatban lenyomta magát kezei átöleltek, magához húzott, közben fülem tövét csókolgatta, közben lassan ringatta magát, rajtam. Ekkor hátra nyúltam megmarkoltam a fenekét megállítva a mozdulatban és hirtelen ráhúztam a farkamra. Abban a pillanatban mind ketten robbantunk. Ő a hátam karmolta a kéjtől én pedig a melleit szívtam miközben szorosan markoltam a fenekét. Óriásit lőttem a puncijába de ő is hatalmasat élvezett, tőlem. Aztán ahogy megnyugodtunk és a farkam is lassan kicsusszant belőle hátra dőltem. Ő pedig mellém feküdt és finoman simogatott közben. - Ígérd meg, hogy ha nőre lesz kedved, nem fogsz magadban maszturbálni, hanem velem fogsz szeretkezni, - mondta nekem mélyen a szemembe nézve. - Ha a nővéred nincs itthon bárhol és bármikor ahol csak akarod0. Ha pedig itthon lesz, akkor is kielégíthetlek a fürdőszobában, vagy a WC-ben.

Másnap reggel kipihenve és kielégülve ébredtem. Láttam anyámat kimenni a fürdőszobába. Hallottam a víz csobogását. Bementem utána a fürdőszobába, levetettem a pizsamámat és beléptem a kádba. Ő megcsókolt, de nem anyai csókkal, amitől a farkam rögtön felállt és a lába közt a punciját dörzsölte. Rám mosolygott közben máris megfogta és elkezdte húzogatni. Közelebb jött hozzám, amitől a farkam hegye folyamatosan a puncijához ért. Nagyon finoman csinálta, nekem se kellett több, beszappanoztam a kezem és elkezdtem a melleit simogatni. Rögtön elkezdett sóhajtozni, - Ez az jól csinálod! – nyögte nekem. – Egyik kezemmel elindultam lefelé, és finoman benyúltam a puncijába, és elkezdtem játszani a csiklójával. Légzése jelezte hogy ő is felizgult és gyorsabban kezdte verni a farkam. Pár pillanat múlva belém kapaszkodva szorosan magához húzott. Farkam a hasához nyomta, miközben én még mindig tovább játszottam vele. – Igen ez az ne hagyd abba! Mindjárt, mindjárt! – nyögte. – Oh igen, most, most….ó ez jó… istenem de jó! - Egész teste remeget az orgazmustól olyan jó volt neki. Ahogy remegett és vonaglott én se bírtam és hatalmasat élveztem a hasára. Egymásra dőlve pihegtünk a zuhany alatt. Aztán finoman eltolt magától és újra megfogta a farkam és verni kezdte. Pár pillanat múlva teljesen harc kész voltam újra. Letérdelt elém és elkezdte szopni, de nem időzött ott sokáig. Pár kör után felállt megfordult nekem háttal. – Gyere, rakd be anyának! – mondta széthúzva a fenekét megmutatva azt a csodás punciját. Oda léptem és bedugtam. Felnyögött, majd elkezdtünk mozogni a zuhany alatt. Egyre jobban élvezte a dolgot hátra vetve magát nekem dőlt, miközben a melleit masszíroztam. Aztán éreztem hogy finoman elkezd lenyomni, hagytam neki. Pár pillanat múlva a kádban feküdtem. Zárt lábakkal miközben ő felettem puncijában a farkammal körözgetett rajtam. Folyamatosan szappanoztam a melleit miközben igyekeztem lejjebb is nyúlni de sajnos nem értem el a punciját Közben megtámaszkodott a kádon és elkezdett finoman fel le mozogni rajtam, amitől egyből úgy éreztem hogy rögtön elmegyek. Próbáltam tartani magam de vészesen fogyott az erőm, ám az utolsó pillanatban, belenyomta magát és éreztem hogy újra élvez. Rám engedte magát rajtam vonaglott miközben a melleit masszíroztam. Rángatózott, majd egy párat újra mozgott fel le majd hirtelen lenyomta magát. Hatalmas orgazmusa lehetett, de erre már nem tudtam figyelni, én is elélveztem. Vadul pumpáltam a puncijába a fehér gyönyörlémet. Aztán minden elcsendesült. Egy kicsit így feküdtünk a kádba, majd felálltunk és elkezdtük lemosni magunk. Ahogy mosdatott a szappanos keze újra a farkamra tévedt és jó alaposan elkezdte bekenni, amitől az megint felállt. Mire ő csak mosolyogva ennyit válaszolt – Gyere! – újra megismételtük a jelenetet, a falnak nyomva dugtam. Érzetem hogy ő is élvezi a dolgot, de most nem érdekelt csak dugtam ahogy bírtam. Aztán éreztem hogy elérkezett a pillanat és tövig nyomtam belé a farkam és újra belé élveztem egy hatalmasat. Azt hittem csak nekem sikerült de abban a pillanatban a csempét csapkodva Ő is hatalmasat élvezett.
Ezután már nem volt erőnk többre, befejeztük a zuhanyzást felöltöztünk és elkezdtük illetve folytattuk a napunk. Később haza jött a nővérem és leültünk az asztalhoz ebédelni. Miközben mesélt, éreztem hogy anyám lába a gatyámra téved és a talpával elkezdi masszírozni, amitől persze az azonnal meredezni kezdett amit ő is érzett, és fokozta a dolgot. Nagyon kényelmetlen helyzetben voltam. A nővérem az asztalnál beszél miközben az asztal alatt anyám a talpával a masszírozza a farkam. Elkezdte mozgatni mintha csak ki akarná szabadítani. Rá pillantottam, és láttam hogy finoman jelzi hogy segítsek neki egy kicsit. Visszajeleztem hogy nem, mire rá erősített a dologra. Megadva magam, óvatosan az asztal alatt kigomboltam a gatyám és elővettem a farkam amit rögtön közre is fogott a lábaival, és verni kezdte. Hátra dőlve a székembe, mintha csak a nővérem beszámolóját hallgatnám próbáltam élvezni a gyönyöröket. Aztán nem bírtam tovább és gyorsan eltettem a szerszámom, elnézést kértem és kisiettem a wc-be. Nővéremnek ebből persze semmi nem tűnt fel.
A wc-ben lihegtem a farkam olyan keményen állt mint egy beton cövek, esélyem se volt rá hogy lelankad. Úgy döntöttem hogy segítek magamon. A falnak dőltem, és letoltam a gatyám, majd elkezdtem gyúrni magam. Hirtelen nyílt az ajtó és belépett anyám. Rosszallóan rám nézett majd megmarkolta a farkam, - Nem azért csináltam ám ezt hogy most te itt magadba élvezkedj! – súgta nekem és már verte is tovább. – Úgy érzem tetszet neked a dolog. – mondta megenyhülten. Én a falnak dőlve vonaglottam a gyönyörtől, mert éreztem hogy egyre közelebb kerülök a csúcshoz. Elém térdelt bekapta és úgy akarta folytatni, de amint bekapta és én megéreztem a forró ajkait a farkamon rögtön a szájába engedtem a teljes táram. Szívta és itta amíg csak jött. – Finom voltál. – mondta kedvesen majd kiment a wc-ből és magamra hagyott.


Szextörténet ajánló:


A kegyelemdöfés


Gábor már-már túltette magát Krisztin, de az élete sok mindenben változott… Éppen az ágyán feküdt, amikor megszólalt a telefonja.
- Tessék? Kérdezte kicsit fáradtan.
- Szia! Itt Kriszti! - Gábort ez a néhány szó hidegzuhanyként érte. Ez a hang egykori egyetlen szerelmének a hangja volt. Ahogy ez tudatosult benne, gyenge remegés öntötte el a hasát, és az összes zsigerét.
- Szia....

Teri néni pinája, vidéki szextörténet


Egy alföldi tanyán voltunk brigádozni, ahol a melón meg egy lebuj kocsmán kívül semmi sem volt, ami egy normális embert éltetne. Aztán az ilyen helyen ha az ember fia jó erõben van és egészséges, akkor bizony igencsak megszenvedi egy jó pina hiányát. Hát ahogy így visszük a témát a lebujban, jó néhány feles meg sör után, mondja az egyik helyi szaki, hogy hát mit kínlódtok, miért nem mentek el a Te....

A nyolcvanas évekbeli kezdet


Visszagondolva, egész életemben kizárólag a fiúkhoz vonzódtam. Amikor gyerek voltam, falun éltem. Ahogy elindult a nemi érésem, kerestem az olyan helyeket, ahol faszt láthattam.

Ez abban az időben elég nehéz volt ilyen helyeket találni! Manapság könnyű, hiszem ott vannak a strandok zuhanyozói, a tornatermi öltözők. A hatvanas évek végén, hetvenes évek elején falun nem volt strand, a....

X5, minden kurva álma


Régóta vágytam egy terepjáróra. Tudom, sokan így érzünk, és azt is tudom, hogy a többségnek - sajnos - elérhetetlen e vágy beteljesülése. Nekem is annak tűnt, de tavaly mégis sikerült vennem egy X5 típusú gépet, full extrás kivitelben. Egy barátom régóta Svájcban él, és győzködött, hogy onnan hozzak be egy autót, mivel olcsóbbak, mint itthon, és megkíméltebbek is. Mivel örököltem, gondoltam, megné....

Rajtakaptak faszverésen


Ezen a hétvégén elmentem anyukammal a Balatonra nyaralni, de ekkor még nem tudtam, hogy pontosan milyen lazulasra is szamíthatok.

Egyik nap lementunk a partra csobbani egyett a vízbe és mivel elég rég nem vertem ki, ezért felállt a farkam a Balatonban.
Folmentem a szállodába azzal a kifogással, hogy fáradt vagyok és ledolnek. Felszaladtam a lépcsőn már nagyon szét akart durra....

Családi szex - unokatesómmal


Családi szex - unokatesómmal

Ez a történet jó pár éve történt meg velem. 16 éves voltam, amikor egy nyáron anyámék elutaztak engem meg itthon hagytak és addig az unokatesómnál laktam. Az unokatesóm ezen a nyáron töltötte a 20.-at és nem éppen csóró nénikémtõl egy kisebb lakást kapott. Házszentelõ vagy valamiféle buli nem volt, ezen csodálkoztam is, az unoktestvéremet ismerve, de annyi....Szextörténet címkék

Keresztanyám | ejszakai jarat | mindketten | vibi | Fiam előtt |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.