Művészet és Extázis 1


Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhány méterrel fentebb észrevett valami falú féleséget a völgyben. Most, hogy közelebb ért már biztos volt benne, hogy nem csalta meg a szeme. Igen, ezek itt házak, méghozzá nem is akármilyenek. Jellegzetességük, hogy fából készültek és apró kertecske veszi őket körül. Igen, ez az. Nem lehet más - töprenget magában. Szemét szorosan az egyre közelebb tóduló falú szerkezetén tartotta. Most már semmi kétség. Ez a Szexrix-ek rejtélyes városa, amelyről annyi legenda szólt. A legenda szerint, amelyet Filip kívülről fújt, él fent a magas hegyekben egy rejtélyes vallásos szekta, akik különös dolgokat tudnak és nagyon vallásosak és tiszták. Mindenki csak úgy ismeri őket, hogy szexrix-ek. Filip az izgalomtól felhevülve hevesen vágott neki a lejtőnek, hiszen a legenda, amelyet csak úgy fű alatt suttogtak az emberek arról is szólt, hogy az ősi boszorkány hitet vallják azok, s aki oda téved, ha szíve nem megfelelő, akkor bizony disznóvá változtatják az illetőt. Ha viszont elnyeri a hölgyek tetszését, akkor olyan férfiúvá teszik, aki ha akarja, minden lány szerelmét megkóstolhatja. Filip a nyughatatlan ifjú, kinek szíve a szép lányokért dobolt szüntelen a mellkasában, most még jobban lángolt, mint a legtüzesebb és leg nagyobb tudású szajha karjaiban éjszaka. Szinte már futott a leejtőn lefelé, amikor hirtelen villámként csapot belé a felismerés, hogy hátha nem ez a megfelelő hozzá állás. Eme elbizonytalanodása véget egy omlós földrabra lépett, amit egyébként tapasztalt hegymászó létére nem tett volna, de így sajnos két lába a levegőbe repült s ő gurulva, mint egy görgeteg zuhant lefelé. Egy kőben be is verte a fejét, amitől eszméletét vesztette. Nem tudni, hogy mennyi idő telt el, amikor végre felébredt. Lassan kezdte vissza nyerni a tudatát. Ahogy visszanyerte a teljes eszméletét észlelni kezdte, hogy vastag gyertyákkal megvilágított meghitt és meleg szobában fekszik egy nagyon kényelmes ágyban, dunnával betakarva.

- Hát felébredt! –szólt egy szelíd hang a semmiből.
Egy meleg, puha kéz s egy kedves arc tűnt elő a semmiből. A semmiből előtűnt kéz szépen lecserélte a hideg vizes borogatást a fején. Szépen, óvatosan csinálta, majd leheveredett az ágyra mellé. Ekkor vette észre, hogy egy fiatal lánykához tartozik ez pihe puha kezecske. Egyszerű ruhát viselt, amely hátul masnira kötött övvel volt felerősítve, éppen úgy, ahogy mindenki más is, a 16 században.
Szép arcú leányka volt, hosszú egy darab copfba kötött haja végén piros masni díszített. A copfja, a mellei között lekanyarodott az ölébe, onnan pedig két mezítelen lábszárai között folytatta az útját, míg végül a mezítlábas lábfején ért végett. Nagyon formásak voltak a lábujjai. Igazi kerekded, cicás, finom kisasszony lábacska volt. Olyan édes, izgató, csábító, kívánatos, amilyet Filip még soha azelőtt az életében nem látott. Nagyon, szépnek találta a gyönyörű tizennyolc éves, fiatal leányt.


- Jól van? – kérdezte kedvesen tőle.
- Mi a neve? Emlékszik a nevére? – folytatta.
- Nem… igen. Igen Filipnek hívnak. – hebegte megbabonázva, a férfi.
- És Önt kisasszony? Önt, hogy hívják?
- Chler Blanshet a nevem. – mondta melegen az édes leány.
- Gyönyörű név. Illik is egy ilyen csodaszép hölgyhöz, mint magácska.
- Mi gyönyörű? – kérdezte a lány kacéran, mivel Filip szeme még mindig a csinos meztelen lábfejein nyugodott.
- Minden, Ön … Izé nem úgy értem.
- Hát, hogy? – kacagta el magát Chler.
- Úgy látszik, még félrebeszél a fejét ért ütés miatt talán. – folytatva édesen, csiklandozva, göndören kacagva.
- Bocsásson meg kérem.
- Semmi baj – mondta halkan a lány és megsimogatta a fejét Filipnek.

Ahogy közel hajolt hozzá a lány érezte a kellemes, szexuális kisugárzását. Elöntötte a vágy, hogy lássa őt meztelenül, és hogy eggyé váljon vele. Ekkor vette észre, hogy meztelenül ő van a dunna alatt. Hirtelen átvillant az agyán, hogy talán éppen Chler vetkeztette le. Ettől felegyenesedett a férfiassága, amit megpróbált elrejteni azzal, hogy felhúzta térdeit. De ez sajnos rossz ötlet volt, mert a Chler derekához ért a dunnán és ruhán keresztül a cerkája hegye.
Éppen ekkor jött be egy asszonyság az a szobaajtón. Kettejükre nézett és elmosolyodott.
- Ej, na! Chler! Semmi dolgod a házkörül?
- Öntözd meg kérlek a virágokat.
- Igen is Blansh néni – mondta és eltűnt.
Blansh, édes, kedves asszonyi melegséggel a még ki nem hűlt helyére ült forró élvezettel Clernek, Filip mellé. A férfi levenni sem tudta a szemét az asszony hófehér mezítelen lábairól, amelyek kilátszódtak a hosszú vörös ruhája alul. Blansh-al sokkal bátrabb volt, mint Chler-el a combjára tette a kezét. Balnsh pedig csábosan kihúzta magát és lassan, nőies mozdulatokkal ráhelyezte a férfi kezére a tenyerét. – Jól van Filip – súgta forró, erotikus élvezettel telve oda neki. Filip ettől annyira extázisba esett, hogy nem érezte a testét, szinte lebegni kezdet, olyan érzése volt, mintha már most földi életében a mennyországban lenne. – Most, meg kell gyógyulnia. Pihennie kell Filip – mondta kedvesen folytatva, amit elkezdett Blansh. A mellére tette a férfinek a kezét és finoman, de erotikusan megcsókolta a homlokát. Filipet elborította a tűz, a forró lávaként hömpölygő folyam, az alkohol tüze, a lángoló energia. Érezte, hogy már is jobban van, sőt mintha sohasem lett volna semmi baja sem, teljesen gyógyultnak érezte magát. Ez után Blansh kisétált, azzal a megjegyzéssel, hogy reggel találkoznak.
Reggel, kilenc óra magasságában ébredt fel Filip. Már semmi jele sem volt a balest okozta kimerültségnek, gyengeségnek. Erősebbnek, és élettel telibbnek érezte magát, mint valaha. Az élet már annyira visszatért testébe, hogy erőteljes erekcióban állta a hímveszője, amikor felébredt. Ez különös boldogsággal töltötte el a lelkét. Így, ahogy volt meztelenül, vastagodó pucával kiszállt az ágyból, hogy elvégezze a dolgát az illemhelyen. Blansh éppen reggelit hozott neki, amikor meglátta a szép, izmos testű férfit pisilni. Hátulról figyelte meg az izmos fenekét és a szőrős tökét. Egy kicsit látta az izéjét is, amelyből a sárga, meleg folyadék nagy ívben spricelt ki. Filip, amikor vissza indult észre vette, hogy valaki eloson a háta mögül az ajtóból, ezért az ablakhoz sétált, amely a szépséges kis kertre nyílott, amelyben hűsvizű tavak voltak mindenfelé. Blansh pedig anyaszült meztelenül lógatta a kis tavacska fodrozó vízébe a lábait egy kőszikla darabról. Gyönyörű szép teste volt. Filipet el is borította a vörös vágy, ahogy megpillantotta. Jól, megfigyelte, végig bámulta a karcsú, érett asszonyi hátát, izgató körte alakú derekát, szépséges fenekét, amelyek édesen, csábítóan gömbölyödtek a férfi szemek élvezetére. Filip értette a célzást. Tudta, hogy ez felhívás egy kellemes táncra. Le is sétált, úgy meztelenül, ahogy volt Blanshoz félig álló falosszal. Amikor, már csak néhány centiméter választotta el a nőtől. Megállt és még egyszer megcsodálta a szépséges pucér testét. Blansh, női ösztöne megsúgta, hogy valaki van a háta mögött.
- Ó, Filip! – mondta enyhén meglepődve, mint, aki számított erre.
Végig mérte a dákóját a férfinek csábosan tartva a fejét, majd így szólt: - Gyere, ide mellém Filip. Gyere, csodáljuk együtt a természetet. – mondta szelíden, kedvesen, ellenállhatatlan vonzalommal. Filip nem is tudott ellentmondani ennek a fantasztikusnak ígérkező élménynek.

Ahogy mellé ült Blansh átkarolta a derekát és szorosan a férfi meztelen testéhez szorította az övét. A tavacskában csobogott a víz és Blansh lába a Filip lábaihoz ért, hogy cirógassa azt. Filip, farka nagyokat biccentett. Blansh, jobb keze már az izmos hasát simogatta, csiklandozva a köldökét az ujjbegyeivel. Ezzel egy időben pedig a vállát puszilgatta. Majd lecsúsztatta a kezét a pucájához és a fülébe nyalt, miközben ezt suttogta: - Ó, Chler. Ugye folyton csak Chler jár a fejedben mióta megláttad Őt? Filip, nem szólt semmit, csak mélyeket nyelt fürödve az asszony mámorító erotikus kisugárzásában. Ekkor Blansh felállt és egy fához sétált, Filip pedig utána ment. A szépséges nő megállt a fa törzse előtt. A feje fölé emelte a kezeit és így szólt: - Vagy szeretnél inkább a csuklómnál fogva egy fához kötözni engem? Élveznéd ezt? Én élvezném, hogy kiszolgáltatott vagyok neked és azt tehetsz velem, amit csak akarsz, mert nem tudok ellenállni sehogy, mert Te olyan erős vagy … - itt elfulladt, mert annyira felizgult, hogy sóhajok, lihegésszerű hangok jöttek ellő torkából. Filip, átkarolta a gyönyörű asszony derekát és erősen magához húzta, miközben szenvedélyesen megcsókolta a nyelvét jó mélyen belehelyezve a szájába. Erre Blansh karjai is körbe fonták a férfi nyakát, sőt a kis, drága, női kezeivel alászállt az erotikusabb helyek felé is és finoman masszírozta a pucáját neki. Chler, éppen arra sétált, és amikor meglátta őket egy fa mögé rejtőzött onnan figyelt. Amikor Blansh szopni kezdte Filip szépséges, szőrös faszát Chler annyira felizgult, lévén még szűzleány, hogy a fehérneműje teljesen átázott a nektárjától, ami virágszirmai között termelődött a férfi porzó számára. Elképzelte, szinte már érezte is, hogy az Ő szájában is benne van az a hús dákó, és Blansh nagyon édesen szájmunkázott. De, ez mind semmi volt, mert most mindketten a fűbe heveredtek. Blansh, hanyatt feküdt, Filip pedig rá arccal a combjai közzé az asszonynak és nyalta az izgalomban lángoló pináját. És Blansh, pedig édesen, erotikusan a kis nyelvével csiklandozta közben a férfi bozontos töke zacskóját, sőt még a fenek vágata közelébe is felmerészkedett. Chler nem állhatta le kellett vennie magáról a fehérneműjét, amely teljesen átázott a nedvétől. Finoman felhúzta a ruháját és óvatosan piszkálni kezdte az érintésre vágyó, lucskos kis pináját.
Közben, Blansh élvezettel szopta felváltva Filip heréit a bőrzacskón át. Filip, nem győzött sóhajtani az élvezettől. Szüntelenül „Ahmmm, Ohmmm” hangok hagyták el a torkát. Chler, pedig körkörösen csiklandozta, izgatta a puncija vizigesztenyéjét, a kis mereven álló csiklóját.
Ekkor hirtelen pozíciót váltott Filip Blansh-al. Chler, csak hátulról láthatta őket, ahogy Blansh feje a Filip lába között matat és fordítva, de ettől is nagyon élvezett. Ezután Blansh felült Filip szájára és most élőben, minden torzítás nélkül nézhette, ahogy szájjal okoznak élvezetett egymásnak. A nő szépen átette a lábait a férfi feje felett, majd kényelmesen elhelyezkedett a pucájához, hogy szopja azt. Blansh, előbb csak nyalogatta, azután pedig élvezettel tele ütemesen szopta a Filip tetemes dákóját. – Ohwggh – élvezett csendben a fatörzs rejtekében Chler tovább.
Leült a fa tövébe egy nagy részen kiterjedt, nedves mohaágyásba, levette a cipőit és felhúzta a ruháját. Szétnyitotta a combjait és így kényelmesen behelyezkedve élvezte a látványt az élő szex műsort, amely nagyon rendkívüli volt a számára és újdonság, amely nem csak izgalmas volt, hanem boldoggá is tette őt.
Blansh, az izgató, csábos női talpaiból formált Filip feje alatt párnát, hogy kényelmesebben hozzáférjen a pinájához, amelyet a férfi élvezetében nem csak nyalt, hanem szopott is, különösen a vizigeszetenyét. A nő pedig hálából szopta csak a fejét használva, kéz nélkül a faszát neki. Mindketten, erősen fel voltak már izgulva. Nyögtek, sóhajtottak kívánalmukban, amit egymás nemi szerve látványa váltott ki belőlük. Chler pedig borzolta élvezetében a csiklóját és liheget élvezetében. Blansh, annyira leizzadt, hogy egész teste fénylett a nedvességtől. Filip, ettől még őrültebben kívánta ezt a gyönyörű asszonyt.
- Gyere, édes férfi, drága Filipem. Helyezd be nedves barlangomba, kemény és kívánatos pucádat és magadévá téve tégy boldoggá, a dugás szerelemes összefonódásában. – súgta Blansh, miközben széttárta a combjait és rózsája szirmait kifordította, az ujjaival széthúzva azokat. Filip, bele is hatolt az izgató, csábító lyukba a nagy szerszámjával. – Áh Filipem – élvezte az asszony. Filip, megragadta a nő lábait és tövig tolta a pinában a vastag és hosszú faszát, amely egy nedves csókot váltott a méhnyakával. Ez annyira jól esett neki, hogy még sikoltott is egyet, nem különben Chler, aki olybá érezte a dolgot, mintha az Ő pinájában történt volna. Igaz, a méhnyakát még nem érintette meg soha a puca csúcsa, így azt nem tudhatta, hogy milyen gyönyört is okoz, de így is extázisban éget. Filip, ki-be húzogatva óvatosan a hosszú szerszámját kefélte Blanshot. Előbb csak a derekát fonta át a lábaival, majd a nyakába vette, sőt szét is tárta a lábait, hogy ráülve baszhassa a pináját jó mélyet és egyre gyorsabban. Ezt különösen élvezte nézni Chler, ahogy a vastag hurka nedvesen, csillog a napfényben és elmerül a pinában. Chler, nem bírta tovább, a forrón izzasztó szexuális hevületet, ezért levette magáról az összes ruháját. Teljesen pucéran maszturbált tovább, miközben élvezte nézni, ahogy Blansh nénikéje pinájában dolgozik Filip farka.
- HUAFH… HUAFH … HUAFH – élvezett Blansh. Majd: HUAH … HUÁHMM – sikolyokká kezdett átalakulni, az élvezett hangja.
Chler, csiklója úgy állt, mint Filip pucája. Széthúzta a rózsaszirmait és a két ujja begye közzé fogva úgy izgatta, mintha egy pucát izgatna, húzogatva a csukjáját fel – le rajta. – Áhh – jött ki önkéntelenül a száján, miközben vadul kidülesztette a szemeit, kipirult arccal úgy bámulta, hol a saját pináját, hol a Blanshékat, akik már nagyon közel voltak a csúcshoz, akárcsak Ő. Blansh ez után felült Filipre és meglovagolta, ahogy csak bírta. Minden egyes döféssel közelebb kerülve a csúcsra. Blansh egyre hevesebben liheget, sikolyokkal megtoldva és egyre magasabb hangon, de Filip is elég jól kontrázott, kísérve a nő vezető szólóját. Chler, fejét forgtva, csapkodott összevissza a copfjaival, miközben vonaglott és lökdöste előre a pináját megforgatva azt közben. – ÁHHH … HÁÁÁ … ÜHHMGHH – nyögtek mind a hárman, ahogy bekövetkezett a csúcs és erőteljes orgazmusok között eléveztek. Filip olyan erősen locsolta ki a magját, hogy a nyakig csapta Blnshnak. Élvezetesen szép látványt nyújtott, ahogy a habos geci csordogál a testén az asszonynak. Lihegtek Filippel, de Chler is liheget a lucskos punciját szárítva, az enyhe napsugárban, amely éppen a mohás faodva árnyékába sütött szemérmesen.

A Szex ereje

Másnap Blansh körbe vezette Filipet a faluban. Mindent meg mutatott neki. Míg végül megálltak a bárányok karámjánál. Szemben velük a férfiak az egyik ház tetejét javították és Chler és még két nő segítettek a deszkák feladogatásában. Blansh felkönyökölt a karám vaskos fából készült kerítésére, hogy határozottabbnak tűnjön.

- Nézze Filip, nem akarom, hogy kárt tegyen benne.
- Elnézést, hogy micsoda? – tette magát Filip.
- Chlerben.
- De, kérem asszonyom nincsen közöttünk semmi, még azt sem tudom, hogy hány éves.
- Hát éppenséggel eladósorban van, már tizennyolc éves.
- Nézze itt nincsen házasságon kívüli szerelem.
- Értem, asszonyom, de én nem szeretnék semmit…
- Ne mentegetözön nekem, hiszen látom, hogy néz rá.
- Filip, ön képes lenne itt maradni és vele élni.
- Nem tudom, hogy mit feleljek. Szeretnék.
- Nézze, ha Ő is akarja, éppen lenne egy lehetőség arra, hogy…
- Mire? és mi?
- Majd meglátjuk. Ma este esni fog a hó. Készüljön fel. – mondta Blansh és elviharzott.
Filip éjszaka nehezen aludt el, a közelgő havazás miatt. Amikor elaludt Blansht látta meztelenül és Chlert. Összeölelkeztek és törölgették egymás munkától kiizzadt testét. Jött egy másik asszony a faluból és az is ruhátlanul volt. Ez Chler copfjával finoman csapdosni kezdte Blansh gömbölyű valagát. Amikor már oda akart menni, valami megakadályozta. Ekkor vette észre, hogy ébren van és Blansh térdel az ágya mellett. Mindene be volt bugyolálva, fehér vászonnal, még a feje is, csak a szeme volt fedetlen.

- Gyere Filip velem!
- Hov…
- Ne kérdez semmit, csak gyere.

Kint óriási pelyhekben szakadt a hó. Filipnek mezítláb, egy szál fehér hálóingben kellett átkelnie Blanshal, a falú másik végén található házba. Az utón végig sötét volt csak a hó világított. Dideregve és átfagyva érkeztek meg a házba, ahol rögtön forró teát kaptak, az ott található személyektől, akik már várták őket. Egy kis, nem is annyira kevés vörös bor is került a finom meleg teába. Bentebb, egy másik kályhával és kandallóval fűtött helységben fehér és fekete kámzsába öltözött nők és férfiak várakoztak. Amikor éppen az átfagyott lábait dörzsölgette Filip, hogy vissza jöjjön a vérkeringés beléjük, akkor vette észre, hogy Blansh is mezítláb volt végig. Ínycsiklandozó látványt nyújtott a szépen kivörösödött lábfeje. Ettől Filipnek nem csak a lábai fejébe tért vissza a meleg vérkeringés, hanem a pucájába is.
Ekkor egy nő középre állt a sorból és így szólt: - Ezennel megkezdjük a szexuál mágiát! Erre hátulról egy másik helységből két fiatal falusi lány betoltak középre két életnagyságú szobrot. Ezek a szobrok ázsiai fiatal lányokat ábrázoltak, talán tibeti műalkotás lehetet. Az asszony odalépett és rámutatott a varázspálcájával a szobrokra, miközben mormolt valami varázsige szerűséget, valamiféle keleti mantrát. Egy szempillantásnál is kevesebb idő alatt megelevenedtek a szobrok. Igazi, fehér selyemruhás és fekete, könnyű selyemnadrágos aranyos, édes, kívánatos ázsiai leányok lettek belőlük. Meghajtották magukat illedelmesen, majd így szóltak: - Mit kívántok tőlünk? Mit tegyünk?Az asszonyság ekkor így szólt hozzájuk: - Vezessétek, kérlek Filipet!
A lányok újra meghajtották magukat és Filip felé fordultak mosolyogva. Filipet szépen átkísérték egy mellékhelyiségbe, ahol az asztalon, a földön is gyertyák égtek kellemes hangulatot árasztva, amelyet a keleti fűszerek illata csak tovább fokozott. Én már ott feküdtem fehér kámzsában egy asztalon, a szoba közepén és mellette mindjárt egy másik, amely üresen állt. Az egyik tibeti lány odalépett hozzám és szépen, kedvesen, könnyedén levetkezett meztelenre.
Csodaszép nádszálkisasszony teste volt. Nem túl nagy mellekkel, de így volt igazán ízléses. Pici lány, pici mellek és az én farkam éppen neki való volt. Megcsodálhattam a szép gömbölyded fenekét és a combjai között feketélő szőrcsomóját, amikor kilépet a nadrágja száraiból.
Már ficánkolt a kámzsa alatt a pucám. Nem is kellett sokat várnom, hogy kiszabadítsa alóla lehúzva rólam az egészet, az én Tibetim. Így mindketten pucéran voltunk.


Közben Filip és a másik lány is meztelenre vetkezett, aki a mellettem lévő ágyra helyezte a férfit, ellentétes irányban. Miután elhelyeztek minket kényelmesen a tibeti lányok egy kerámia tálban illatos masszírozó olajt hoztak a kezükben. Hasra fordítottak bennünket és előbb a lábszárainkra csorgattak az olajból és a talpainkra. Mélyen lélegezve, hangos sóhajokkal, hogy halható volt a szuszogásuk erotikusan, könnyedén és ellazultan, mélyen élvezve, amit csinálnak. Masszírozni kezdték a talpainkat és lábszárainkat.
A fal túlsó oldalán az asszony most a fehér kámzsába öltözöttekhez fordult, akik két sorban ültek. Elől a nők és hátul a férfiak. Kiválasztott egy nőt és egy férfit közülük találomra. Két fekete kámzsás középre a pentagram origójába kísérte őket. Itt kört formáltak körülöttük a fekete kámzsások, úgy, hogy egymást váltották a nők és a férfiak, az asszony, aki megkezdte a szex mágiát pedig felállt egy dobogóra és fennhangon így szólt:

- Oh, Hold! Hald hát szavam. Erre a nő hátra hajtotta a fejfedőjét.
- Oh, Nap! Hald hát szavam. Erre a férfi is hátra hajtotta a fejfedőjét.
- Oh, Nap és Hold, készüljetek az egyesülésre.
Ekkor levetették a kámzsájukat és anyaszült mezítelenül álltak egymás előtt. A férfi hímveszője már meredezett és a nő vízi gesztenyéje is megduzzadt. Erre a körben állók kántálni kezdtek.

- Oh, Örök Asszony borítsd be szerelmeddel az örök teremtő magot árasztó Faloszt.
Ekkor halk zene kezdet hallatszani, miközben az asszony a dobogóról, halkan magyarázta szexuális izgalomkeltés fortélyait. - Oh, Hold vedd hát körbe halványan ragyogó, de éjszakát megvilágosító fényed sugarába, a Nap aranyló színű perzselő sugarát. Erre a nő a kezébe vette a pucáját a férfinek és a bozontos nőiessége háromszöge és a köldöke közötti részéhez a hasának hozzá érintette. Majd mélyeket lélegzett és élvezte a belőle kiáramló energiát, amely kellemesen csiklandozva méhét izgatta szexuálisan. A péniszen feláramló női energia pedig a férfi heréit és lágyékát bizsergette, izgatva azt.
Ez alatt a két édes ázsiai leányka combjainkon ülve széttett lábakkal masszírozták a fenekünket Filippel, miközben a maguk combját, lábaik szárát, és lábfejüket is belocsolták az illatos olajjal, hogy az teljesen úszott a kenő anyagban.
Nagyon élveztem nézni a szépséges ázsiai leány bokáját, ahogy lábujjhegyen pipiskedett mellettem Filip combján ülve. Közben a másik édes terhe rajtam, miközben kúszott fölfelé a hátamon belocsolva azt is az olajjal. Finom kis keze tenyere és ujjacskái markolászták, gyurkolták a hátamat. Nagyon kellemes volt. Teljesen ellazultam. Kellemesen bizserget mindenem és a tarkóm körül az agyalapi mirigyem is, amit csak fokozott a finom illat és a forrón remegő sóhajai az édes leánynak. Egész testemet átjárta ez a kellemesség, csak a mellemben és a lágyékomban éreztem valami izgató, csiklandós sürgetést valami után, amely extázisba röpítő, forrón és nagyon izgalmas. A lány rám hasalt egész testével és a tenyereit a melleimre csúsztatta. A fülembe sóhajtott egy erős vágytól remegőt. Majd az egyik kezét végig húzva a hasamon és az asztalon elterülő megvastagodott pucámat megkeresve a kezét ráhelyezte. Óvatosan megmarkolta és gyurogatta, mint az asszonyok a nudlit a konyhában. Közben: Ómmm – sóhajtott a fülembe. Felegyenesedtem a térdeimre, erre ő a szép pucámat fitymálni kezdte finoman felhúzva az előbőrt majd vissza. Közben, a kis fekete szőrzettel borított pinájával csiklandozta a fenekemet, a hátsó kijárati kapunál. A másik tündér lány Filip nyitott combjai között térdelt és a lingamját locsolta be olajjal, amely a hasán nyugodott. Miután jól belucskolta a pucáját az illatos anyaggal, az újbegyeivel masszírozta a gyertyafényben ezernyi csillagocskát szóró olajos zacskóját. A másik kezével az ujjbegyeit óvatosan végig húzta a makkja aljától a tövéig.
Erre az én drága ázsiai lányom finoman a hátamra tessékelt és belocsolt ellőről is a masszírozó szerrel. A másik Filip pucáját húzogatta, masszírozta az egyik kezével, a másikkal golyóját gyúrta, mint a kenyeret.
Ez alatt az én kis édes manóm megtörölgette egy fehér vászon törölközővel a pucámat és finoman, halkan – ahmmm sóhajokkal elárasztva a pihe puha nyelve szeretetteljesen, anyai gondoskodással körbe-körbe járt a heréimen, miközben masszírozta is azt eme izmos szerv. Közben az ujjaival óvatosan simogatta a makkja alatt egy kicsit vissza húzva a bőrt.
A másik lány tekergette, csavargatta a Filip pucáját, aki alig bírta annyira élvezte. Óhmmm – törtek elő a férfi melléből az élvezett hangjai.


Én is nagyon élveztem a kis drágámat a fenekére tettem a talpaimat, hogy úgy simogassam vele az olajtól síkos testét. Ez után a lábával izgatta a pucámat a talpai közé szorítva, míg Filipnek szopta a másik. Miután jól megizgatta a talpaival a pucámat a felső testemet izgatta a talpacskáival, amely siklott a habos olajon könnyedén mi alatt én is simogattam szűni nem akaró élvezettel bámulva, csodálva a szépséges leányzó izgató testét. – Hogy hívnak édes leány? – kérdeztem halkan, kedvesen. – Sumlai – válaszolta kedvesen mosolyogva. Thaiföldi vagyok – tette hozzá. Majd egymással szembe térdeltünk és megöleltük egymást. Én megpusziltam a száját, majd kinyújtott nyelvel nyaltuk egymást azután pedig mélyen nyelvesen csókolóztunk, közben a pinája bozontjával csúszkált le fel a pucámon izgatva azt. Majd kedvesen megfordítottam és bedugtam neki hátulról óvatosan a meleg, szűk és nedves muffjába. Ráhajoltam s Ő tövig nyomta magát ráhúzva a hüvelyét a vastag pucámra, vállas makkja izgatóan felcsúszott benne, amire egy áhmmm, volt a válasz. Így tulajdonképpen magát izgatta ráhúzva és letolva a rugalmas kis pináját a pucámon. Ez alatt a másik lány Tao, beleült Filip tetemes faszijába, lassan engedve magába, hogy táguljon a kis rugalmas ászai lány pinalyuka.

Közben, ahogy gyorsult az ütem, amit Sumlai diktált, magam is beszálltam a kefélésbe, amíg csak nem kezdtünk hevesen baszni. - ÁÁÁmmm – élvezett az édes kis ázsiai.
Közben Tao is ütemesen egyre gyorsabban táncolt benne ülve Filip hosszú pucájában egyik kezével markolva a tövét. Én pedig megragadtam Sumlai csinos kis derekát és magamra húztam, amíg én hátra dőltem az ágyon. Így a kis édes rám tudott ülni. Miközben meglovagolt én is bele adtam mindent élvezve a táncoló, formás testét és a lábujjhegyen ívesen hajló talpait.
Filip közben misszionárius pózban jól szétárt combokkal döfködte Taot teljes hosszában húzogatva a dákóját. Tao nagyon élvezte. ÁÁHmmm – jajgatott belenyöszörögve a forró gyönyörbe, amit az újdonság adott számára.
Egyre erőteljesebben döfködte, amitől a pici nő csúszkált az olajtól síkos ágy lepedőn.

Ez alatt Sumlai lemászott az ágyról és ráhajolt az ágyra nyitott combokkal. Finoman betettem neki és folytattuk a baszást jó mélyen, amit nagyon élvezett. Majd összezárt combokkal. Már nem sok volt a csúcsig egyikünknek sem. Filip ért a tetőre először. Kihúzta a dudva fáját Tao muffjából és kifecskendezte a testére a magját még ütemesen mozogta a gyönyörtől egyre lassulva, relaxálva. Én Sumlai fenekének a vágatába tettem a vállas makkomat és úgy spricceltem, amíg csak ki nem fogyott a spermám, mind teljesen.
Filipel még háromszor árasztottuk ki a gecinket a tibeti lányoknak, majd megpihentünk. Filip még egy darabig élvezte a kandallóban ropogó fák kellemes hangját, és a tűz kellemes melegét, amelynél csak a lányok teste volt tüzesebb, amelyek két oldalról melegítették őt. Jó magam pedig Sumlait átölelve hátulról feküdtem és élveztem a kellemes masszírozó olaj illatot. Az ablak éppen szemközt volt található. Kint még mindig szakadt a hó, amely kellemesen világította meg az égalját. Filip soha nem tudott ellenállni a szépnek ez volt az egyik gyengéje. Ki is nyitotta az ablakot, hogy teletöltse a tüdejét a finom tiszta téli levegővel, amely itt a hegyekben még erősebb, még tisztább. Érezte is, hogy miként buzog az ereiben az erő tőle. Így felbuzdulva átsétált a másik helyiségbe. Mellbe vágta, amit látott. Na, nem rossz értelemben, hanem a váratlanság hatásaként. A nő és a férfi szerelmeskedtek, akiket a pentagram közepébe állítottak, a körülállók pedig maszturbáltak a látványra. Meztelen férfiak és nők.Blansh ruhátlanul egy díványon és egy szakálas férfi csókolgatta a lábszárait, majd haladva fölfelé, hogy forró csókot lopjon az égő ajkaira. Blansh, gyönyörű volt ruhában is, de meztelenül egyenesen szédületes. Szemközt velük egy fiatalember vetkeztetett egy csodaszép vörös hajú lányt, akinek a haja fenekéig ért. Filip azt sem tudta, hogy hová nézzen egyik szebb volt, mint a másik. Ahogy lehullt a ruha a lányról és feltárultak Filip szeme előtt a gyönyörű, formás hajlatai majdnem elájult az izgalomtól. A férfiassága, olyan kemény lett és vastag, hogy szinte szorította a hasát. Közben Blanshékat kezdte figyelni. A férfi feje éppen az ölében volt Blanshnak és az ezerszirmú rózsaszínű lótuszvirágot szagolgatta ízlelgette, nyalta. Blansh, ettől nagyon jól érezte magát, amit forró, remegő szinte nyögő sóhajokkal jelzett. E szent pillanatban egy finom kezecske fogta marokra a Filip tisztes szerszámát. Az egyik aranyos tibeti lányka volt az, Sumlai.

- Hát kevés volt a szőrme muff Filipem? – kérdezte édesen.
- Vagy nem volt Tao elég jó? Esetleg Oszkárral szereted volna tölteni a kedved?
- Oh, NEM! Dehogy! Nagyon aranyosak voltatok.
Hova gondolsz? Te jóságos ég?! – vágta rá Filip, de, hogy meggyőzőbb legyen szorosan magához ölelte a gyönyörű, kecses testű lányt és forrón megcsókolta, úgy, hogy nyelvükkel körbe járták egymás ajkait. Eközben a következő izgalmas dolog történt. Blansh és a vörös hajú a lingámot vette kezelésbe. A kis vörös hajú, a nádszál testével a fiú combjai közzé térdelt és a hímvessző kalapját illette a nyelvével finoman, és érzéssel. Blansh inkább a tövénél kezdte és úgy haladt fölfelé az ő szakálasának.

- Mond, csak Filip szeretnél egy falubéli lánykát? – osont mögé Tao is.
- Mondjuk egy olyan tizennyolc éves formát, és Chler-nek hívják? – vágta rá a másik.

Filip már húsz éves volt és volt dolga jó pár nővel a legvadabb fajtából is, de ezek a lányok az újaikra csavarták gyűrűként. Tehetetlen volt, nem felelt nekik csak mosolygott. Erre, hátulról egy forró csókot érzet Filip a nyakán, majd egy puha bársonyszerű anyag érintette meztelen hátsó testét. Az asszony volt az, aki a dobogóról szónokolt.

- Most elrablom Filipet. – szólt halkan vággyal teli hangon. Annyira erős volt a pozitív kisugárzása, hogy Filip teljesen megrészegült tőle és engedelmesen követte.
- Stellának hívnak – mutatkozott be mialatt levette sötétkék kámzsáját, hogy kilátassa izgató, éret nőies idomait. Szép kerek melleit, széles, izgalmas érett csípőjét, amely között ott virított az áhított kehely. A dereka körül vékony aranyövvel volt körbekötve

- Jöjj utánam! – mondta suttogva.

Elindultak a szoba másik sarka felé. Lassan, kimért léptekkel haladtak. Filip egyre jobban izgalomra gerjedt, ahogy nézte a Stella szépséges hátsóját, ahogy imbolygott a léptek közben. Közben lágy erotikus zene jött valahonnan. Amikor a szoba közepére értek, a pentagramma körül széles körben meztelen férfiak és nők szerelmeskedtek a legkülönfélébb pózokban.


Balansh a hátán feküdt, a szakálas férfi pedig fölötte kinyújtott lábakkal, tenyerében tartva Blansh fejét, aki a lábait a vállára tette kétoldalt. Hullámzott mindegyikük teste és nyögdécseltek, sóhajtoztak élvezve egymást és az érzést. Egy másik párnál a férfi négykézláb állt, a nő alatta a hátán feküdt a lábaival átfonva a derekát a partnerének. Filip még jobban begerjedt. A hímveszője hevesen rugdosott a hasa alatt, annyira kívánt már bebújni a nőiességbe. A szeme most meg akadt egy másik páron, pontosabban hármason.
A férfi, álló helyzetben volt, a nő pedig a dereka körül összefonta a lábát és nyakába kapaszkodott a kezeivel. Egy másik nő pedig alatta guggolt és a nyelvével csiklandozat a férfi gránátalmáját, míg a lingámja ki-be járt a jóniban, kezeivel simogatva a nő combját és fenekét.
Ekkor oda értek egy hatalmas vörösen izzó függönyhöz, amely középen el volt választva. Stella csettintett egyet és láss csodát két meztelen tizennyolc éves lány belülről széthúzta a függönyt. Közében egy áttetsző sötétzöld lepellel letakart alak állt. Elölről két hatalmas fáklya világította meg, amelynek hatására az alak körvonalai látszódtak csak és ebből lehetett következtetni, hogy egy leányzó az. A pentagramm körül egyre élvezetesebben folyt a szeretkezés. A sóhajok egyre hangosabbak lettek. A két lány oda sétált lassan az alakhoz. Az egyik elé állt a másik a hátához. Ez utóbbi finoman elkezdte széttépni a leplet, ami könnyen szakadt, mint a pókháló.A középső lány pedig egyre mélyebben és élvezetesebbeket sóhajtott, ahogy kitárulkozódott a meztelen bőre. Az egyik pár a körben, amelyiknél a férfi egy széken ült, a nő pedig a lingámjában rajta, remegő, rövid feljajdulásokat hallatott, mivel éppen ráláttak az eseményekre és nagyon feltüzelte őket a lány izgalma. Ekkor a fenekénél megállt a szakítással a hátsó lány és kilépett jobbra. Stella odahozott egy fáklyát és letette a földre. Filip szemei azonnal végigpásztázták a középső lányt. Szép barna haja vastag egyszálú copfba volt fonva és végig haladt a háta vonalán, szépen feneke vágatában, a zárt combjai vonalán és végül a kis vörös masli és a szabad vége, amely a földet súrolta. Filip azonnal felismerte, hogy Chler az. Ettől a felismeréstől, majdnem összerogyott, annyira elborította szerelem. A hímvesszőjéből lecseppent egy hosszú, nyúlós nektár csepp. Stella, odaadóan rákente a jóniára a maradékot. A körben egyre hevesebben hullámzottak a testek, nyögtek, aprókat sikoltoztak. Az elülső lány kiszabadította a lepelből Chler arcát és együtt zihált vele, majd együtt a hátsóval kiszabadították a karjait, a mellecskéit, a fenekét. Chler, aprókat lökött csípőjével, melléből reszkedeg sóhajok törtek fel. A két lány is feljajdult, Chler élvezetétől. A hátsó lány letérdelt mögé és a maradék leplet is eltávolította róla. Tátott szájjal, szinte megcsókolta a gömbölyű popsiját, miközben nyögdécselve kibontotta a copfját. Az elülső lány megragadta a vállát és hirtelen megfordította Filip fellé, e szent pillanatban beborította magát a hajával, a jónia előtt összekulcsolva a kezét. Chler szeme végig futott a szerelmeskedő gyűrűn és Filip falosszán. Az ájulás határán megroggyant a térde és a csodálatos érzéstől feljajdult. Erre Filip is felkiáltott, férfi létére. Stella a combjai közzé kapta a Filip felé eső combját és fölszállt vele a levegőbe és átrepülve a szeretkezők gyűrűjét a pentagramm közepébe vitte.
A levegőben láthatta Filip, hogy milyen helyzetekben szerelmeskednek az alant lévők. A nő a hátán feküdt égy derék magasságú asztalkán, a férfi előtte állt a vállara helyezve a nő keresztezett lábait. Egy másik helyzetben a férfi a hátán feküdt és felhúzott combjai között ült a nő, szintén felhúzott combokkal a tenyerén támaszkodva. - Jaj, de jó lesz neked mindjárt Filip – nyögdécselték, amire mindenki egy-egy nyögéssel, sikollyal válaszolt.


Amint földet ért Stella Filippel, nyomban megérkeztek a lányok is Chlerrel. A két lány szépen a hátára fektette Őt, kinyújtott lábakkal. Filip ráfeküdt és csókolni kezdte a nedves ajkait, tenyerébe fogva a fejét Ő pedig a nyakába csipajszkodott. Amikor behatolt a nyelvével a szájába aprókat vonaglani kezdett és behunyta a szemeit. Ide-oda forgatták a fejüket, miközben összenyalogatták egymás kivörösödött arcát élvezve a kettejük között támadt vibráló érzést. Ezután a két lány tejfölt csorgatott a Chler két szépséges rózsaszín mellbimbójára. Amit, természetesen, Filip felnyalogatott. Ezután túrót szórtak kéjesen sóhajtozva a hasára egészen muffjáig. A köldökébe pedig egy kimagvazott cseresznye szemet dugtak. Ezt kellett Filipnek lenyalogatni a testéről. Végül a muffját is jól beszórták juhtúróval. Filip, jól felnyalta onnan is, egészen belenyalva a vízi gesztenyébe és a résbe is. Chler ide-oda dobálta a fejét és vonaglott az egész teste. Ezután Filip háttal feküdt a padlóra kinyújtott lábakkal. A lábai közé helyezett Stella egy kisebb támlanélküli, párnás széket. E mögé egy nagyobb asztalt. Erre felült Stella, a két lány meg Filip jobb és bal oldala mellé feküdt oldalt. A felső szabad lábukkal, Filip lingamját fogták közre úgy, hogy a kalapja kint maradjon. Chler egy-egy kis kötél darabot kötött a Filip két bokájára. Ennek a végeit oda adta Stella kezébe. Ő maga, feltérdelt a székre. Stella a Chler szép haját felcsavarta kötélnek, átvetette a hátratett csuklóin és csomót kötött rá. Ez után Stella a két lába nagylábujjai közzé fogta a Chler fejénél lévő hajtövét. Filip lábát fölfelé húzta a kötéllel Chler fejét lefelé tolta a lábával. Chler egyre jobban nyögött, sóhajtott, majd kéjesen felsikoltott, ahogy a kívánt férfiasság egyre közelebb került a nedves ajkaihoz. Amikor elérhető távolságba került bíztatták egyszerre a körben lévők, hogy: Érintsd a nyelveddel! Nyalogasd a körbe! Chler, élvezettel nyalta körbe, a kalapját fejét ide-oda forgatva. Ekkor Stella már a Filip bokáit fogta és Chler fejét egyre lejjebb tolta, míg az kénytelen volt a szájába engedni a makkot. Majd Stella visszahúzta a fejét, erre Ő újra körbe nyalta. Blansh erotikusan oda mászott négykézláb a Chler szájához és halkan, remegő sóhajok közepette bíztatta, hogy: Nyálaz rá Chler! Nyugodtan! Ahogy finom nyála Chlernek végig gördült a falosz érzékeny kalapján, Filip csakúgy emelgette a nyakát a jóérzéstől. A két lány meg nyalogatták közben, finoman a mellbimbóit. Stella most megint letolta a fejét Chlernek, de most lassan, ütemesen mozgatni kezdte mélyebbre tolva és vissza, mozgatva Filip lábait is le-fel. A szakálas közben behelyezte Blanshba hátulról a pucáját, és a Chler fejének mozgása ütemében mozgatta benne.
Mindenki le lassított és síri csend lett csak finom, megnyugtató neszek hallatszottak, amit a két lány nyelve és a Blansh nektáros jónia hallatott Chler ajkaival karöltve, amely cuppogott, csámcsogott a faszon. Szépen lassan gyorsult az ütem. Blansh, már remegő hangon síkoltott, mert nagyon közel járt hozzá, hogy magába szívja a napenergiát. Ekkor a szakálas begyorsított, amit Stella követett. Erre Chler feje hevesen mozgott, amelynek hatására szopott élvezve, hogy a nyála habosan csorgott le a pucáján Filipnek körben, rá a tökére, ahonnan a seggébe folyt csiklandozva, amitől még jobban élvevezett.

Blansh, vonaglott és elfulladt a hangja sikolyai közben, így jutott a csúcsra. A szakálas Blansh gerince aljához érintette a faloszt hegyét és kieresztette a férfierőt. A fehér anyag egészen a nyakáig áradt ki Blanshnak. Erre a két lány ráhúzta Filipre Chlert, természetesen eloldva a kezeit. Nyomban hevesen csókolni kezdték egymást. Chler a kinyújtott és zárt combjai közzé fogta a szálfát. Hempergőzni kezdtek. - Oh, Filip hatolj be! – motyogta reszketve a gyönyörtől Chler. Éppen alul volt Chler mikor ezt kérte. Filip a tenyereire támaszkodott és zárt combokkal, ugyanúgy, mint ahogy Chler is volt, behelyezte a vizes barlangba a vízi nádat. A vastag pénisz utat tört magának a zárt pinalukban. Átszakítva a gátat, a vörös fátyolfüggönyt. - Á – síkoltott Chler, ahogy belemártódott a dárda öblös hegye. Erre mindenki újra hullámzani kezdet a körben. Chlerék is hullámoztak. Stella a lábujjaival háromszög alakban fogta a pucája tövét, amíg a szűz pina kitágul annyira, hogy mélyebben is behatolhasson a nedves barlangba. Hangos sóhajok és kéjes sikolyok kísérték szerelmüket. Chler, ide-oda rángatta fejét és elfulladó zihálással élvezte a forró érzést.
- Jaj, de jó nekik! - Csináljátok! - kiabáltak be időnként a többiek a körből. Chler és Filip lágyéka, ahogy összedörzsölődött a testeik melegétől egyre nedvesebb lett, míg végül az arcuk is bevizesedett a verejtéktől. A Filip háta gyönyört korbácsolóan csillogni kezdett a gyertyafényben.

- Csináld gyorsabban Filipem. – biztatta Chler.

Mind az összesen hevesen vonaglottak és síkoltottak nyögtek, ahogy jött a gyönyör legizgalmasabb pillanata, a kéjérzés csúcsa felé mutatva. Ezt a sürgető gyönyör állapotot kellett megtartani a sperma kilövése nélkül. Chlert felültették az ülőke nélküli lyukas székre széttett combbal. A bokáit a szék lábaihoz kötözték. A csuklóit a támlához. Filipet alá fektették, az ő csuklóit az asztal lábaihoz. Balnsh az asztalról levett egy nagyobb levél savanyú káposztát és Filip farkára húzta. Stella és Blansh a nyakukba vették a lábait, hogy a pucája be tudjon menni a Chler pinájába.
Márta grófné, az őrgróf felesége bedugta neki a pinájába, a kemény husángot a savanyú káposzta levéllel. Így mindig a gyönyör tetőpontjáig jutottak, de az elélvezés közeli állapotban Márta elszorította a tövét a farkának. Amikor már ötször, hatszor elérték a csúcs közeli állapotot, annyi endorfin szabadult fel bennük, hogy extázisba estek. Önkívületi állapotban vonaglottak úszva a soha meg nem szúnő gyönyörben. Chler barlangja annyira kitágult, hogy csorgott belőle a nektár hosszú cseppekben a pucán le a duzzadt golyóira Filipnek.
Ebben a pillanatban Regina, Edit hercegasszony legjobb barátnője egy szem savanyú uborkát helyezett Chler popsijába, ingerelve vele a kimeneti nyílást. Óvatosan forgatva bele is nyomta lassan az ánuszába félig. Ezt gyakorolva, próbálták megérinteni a gyönyörök gyönyörét a többiek is. Volt, aki elment közben, erőteljes orgazmust átélve, hogy szinte ordítottak bele. Lassú extatikus gyönyörben égő emberi testek, a koitusz édes állapotában, izzadság cseppekkel borított testek, mint valami sülő csirkék az aranyló gyertyafényben. Csapzott asszonyi hajzuhatagok, amelyek verejtékcseppeket szórtak szét, ahogy szálltak a kéj szárnyán röpülve, mint megannyi kanca sörénye. Végül azonban mélységes sajnálatunkra ez is félbeszakadt. Fokozatosan lövellt ki a magja a körben baszóknak, míg végül már a kiáltozó, prüszkölő, hörgő Chler jóniába lövellt be a sok mag.
Majd mindahányan összeölelkezve lihegtek és élvezték a könnyedséget és lebegést, amit az összeolvadás ad fenséges misztikuma adott.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Élvezetek kánaánja


Egyik hajnalban, mikor a férjem hazaért az éjjeli műszakból lezuhanyozott és mellém bújt az ágyba. Felébredtem, nagyon boldog voltam, hogy hazajött, mert már nagyon hiányzott nekem. El kezdtünk csókolózni, átöleltem és vissza aludtam. Pár perc telt el és éreztem, hogy a keze a takaró alá került. Simogatni kezdett. Jól megmarkolta a fenekemet, de én úgy tettem, mintha aludnék. Olyan gyengéd volt.......

Basszál fiam


Anya egyedül nevelt engem iszonyatosan jó teste volt vékony derék nagy mellek szép bőr hosszú szőke haj . 18 éves voltam fojton pornót néztem . Gyakran elképzeltem hogy anyámmal csinálom de sose mertem kezdeményezni . Féltem hogy mit szólna. Ép egy anya fia pornó filmre vertem a farkam. Fülhallgató volt rajtam hogy ne hallja meg az anyám. Bejött szobámba nem hallottam hogy kinyissa az ajtót. Oda j....

Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Géza a kanegér


Géza a kanegér

Kedves Angéla!

Hiányzol...

Amióta itt vagyok a szanatóriumban, csak Rád gondolok. Nem tudom, miért nem jössz el meglátogatni, és ha felhívlak telefonon, miért vagy olyan kimért és hideg velem?

Mi van Veled immár hetek óta? Nagyon nyugtalan vagyok Miattad,....

Após szex


Ez az esemény sok évvel ezelőtt tőrtént Keszthelyen. A házasságunk 3 .dik évfordulója környékén. Akkor én 23 éves votlam.És már nagyon szerettem volna gyereket .Azonban a férjem úgy volt vele ,hogy még várhatunk néhány évet .Emiatt állandúsultak a viták és a veszekedések közöttünk. Még a válás lehetősége is felmerült közöttünk .Ezt persze a családban is észrevettték és úgy gondolták ,hogy jót tenn....

Harman basztak szet a puncimat


Siasztok Piri vagyok, ez a törtenet egy kicsit regen törtent de meg ma is izgalmas ha ra gondolok. A törtenet ott kezdödött hogy egy baratnömmel egy kicsit beszelgetni akartam es elmentünk egy Barba a közelbe. Beszelgettünk es közben iszogattunk, csak olyan gyengebb nöies Likört. Kesöbb egy barati tarsasag jött be es leültek a melletünk levö asztalhoz, es hangosan beszelgettek, latszott hogy rego....Szextörténet címkék

hosztesz | elkaptam a keresztfiam fa | spermam ize | esztivel | motorkerékpár |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.