A Bika (első meleg élményem)


25 éves voltam, és bár még sosem voltam pasival, már egy ideje komolyan érdekelt a dolog. A dolgot tovább bonyolította, hogy akkoriban már jópár éve éltem együtt boldog hetero kapcsolatban egy lánnyal.
Egy szexuális témájú közösségi oldalon beszélgettem csávókkal. Fantáziálgattunk, szexchateltünk, de valahogy sokáig nem történt személyes kontaktus. Mindaddig így ment ez, amíg egyszer rám nem írt Gábor. Profilja alapján 52 éves, magas, izmos pasi volt. Szimpatikusnak találtam, így beszélgetésbe elegyedtünk. Hamar a lényegre tért, és kihúzta belőlem, hogy mennyire izgat a passzív szerep de hogy kicsit félek kipróbálni. Ennek örült, mert ő aktív volt. Egy pár hétig sokat beszélgettünk, szexchateltünk. Én a legmocskosabb fantáziáimat is elmondtam neki. Például, hogy izgatna, ha egyszer egy pasi keményen elkapna...

Egyszer egyedül maradtam otthon és épp maszturbáltam. Ne gyors farokverésre gondoljatok. Szépen kimostam magam. És egy kisméretű vibrátorral izgattam magam.
Este 6 óra körül írt rám Gábor, hogy céges buliról ért haza, kicsit ittas, és nincs e kedvem találkozni. Mivel elég meleg volt a hangulatom, igent mondtam neki. Egy bárban találkoztunk. Szimpatikus volt és eléggé jól is nézett ki. Az idő előrehaladtával egyre ittasabbak lettünk és egyre szaftosabb témákról beszélgettünk. Egyszer csak mélyen a szemembe nézett és feltette a kérdést amitől kicsit tartottam. Megkérdezte, hogy nem megyünk e fel hozzá, van sör és unicum a hűtőjében. Vonakodtam egy darabig, de megnyugtatott, hogy semminek nem kell történnie ha nem akarom.
Felmentünk hozzá, és folytattuk az italozást. Mind a ketten eléggé berúgtunk, kettőnk közül ő volt a részegebb. Megkérdezte hogy mihez lenne kedvem, mert nagyon be van indulva. Mondtam neki, hogy semmi komolyat nem akarok de szívesen kiverem neki. Még nemm volt a kezemben más farka és nagyon izgatott a dolog.
Így is történt. Az asztalnál ültem. Odalépett hozzám és letolta a nadrágját. Elkezdtem simogatni és elég hamar meg is lett az eredménye. A boxer alatt egy méretes farok kerdett el keményedni. Kiszabadítottam börtönéből és kezem segítségével óvatosan benyálazva elkezdtem kiverni. Gyönyörű, 18-19 cm hosszú, vastag farok volt. Izgató látvány volt, de biztos voltam benne, hogy nem egy ilyen nagy farokkal akarom elveszteni a szüzességemet.
Gábor ekkor hátrébblépett és mint egy vérszomjas bika nézett rám. Megfogta a karomat és helhúzott a székről és határozottan a hálószoba felé lökött. Bementem és utasítására leültem az ágyra. Elhaló hangon próbáltam szólni, hogy nem akarok semmi többet és hogy szívesen befejezem kézzel. Mint aki meg sem hallotta elémállt és határozottan az arcomhoz nyimta meredező farkát. 'Kapd be!'- mondta. Megfogtam és lassan a számba vettem a farka végét. Szoppgattam, nyalogattam a nagy makkor. Egészen belemelegedtem és láthatóan ő is élvezte. Megfogta a fejemet és egyre mélyebbre tolta a farkát a számban, de mindíg mikor a feléig beknyomta, elkezdtem köhögni, öklendezni.
'Állj fel!' - parancsolt rám és tiltakozásom ellenére elkezdett vetkőztetni. Azt mondta, hogy jobban járok ha levetkőzők, mer különben gecis lesz a ruhám és amúgy is, mostmár aludjak nála. Igaza volt úgyhogy engedelmeskedtem. Voltam annyira részeg, hogy nem igazán esett le mire készül.
Közben ő is pucérra vetkőzőtt. 'Folytassam'- kérdeztem, de ő megkért hogy bújjunk kicsit össze és majd később folytatom. Befeküdtünk az ágyba. Lassan hozzámsimult és elkezdett simogatni. Egyszercsak kezét a szájához emelt, benyálazta az úját és mielőtt reagálhattam volna, az ánuszomat kezdte el maszírozni. 'Állj! Én ezt nem akarom!'- mondtam neki, de másik kezével szorított. 'Dehogynem akarod!' - lihegte a fülembe miközben középső ujját már be is dugta. Elég szűk voltam hiába az otthoni "felvezetés". Csinálta egy darabig, majd felpattant az ágyról és rámparancsolt, hogy maradjak így és lazítsak. Az éjjeliszekrényhez lépett és óvszert vett elő. Leza mozdulattal felhúzta hatalmas farkára. Ekkor tisztult ki kicsit az alkoholtól és kélytől ködüs agyam. Felkeltem én is az ágyról és épp elkezdtem mondani, hogy 'nagyon sajnálom, de én szűz vagyok ilyen téren, és nem tartom a legjobb alkalomnak....'. Az este folyamán másodszorra láttam meg azt a vérszomjas bikát a tekintetében. 'Azt mondtam, hogy maradj az ágyon!'- momdta. Odalépett hozzám és nem épp finom mozdulatokkal megfordított és az ágyra lökött. Meg akartam fordulni, de azzal a lendülettel rámmászott. Arcomat a párnába nyomta, másik kezéve újra a menekemnél matatott. 'Gyere leszoplak, a számba is élvezhetsz.' - próbáltam "üzletelni". 'Kussolj és lazíts te kis kurva!' - hörögte a fülembe a bika. Ekkor éreztem meg fenekemnél a farkát. Köpés, kenés, majd nagy erővel elkezdte betolni kőkemény farkát. Azt hittem, hogy szétrepedek. Mikor félig betolta, megállt és a fülembesúgott- 'Megduglak te kis kurva!'- majd vadul elkezdett baszni. Nyöszörögtem. Egyszerre éltem át a legynagyobb kélyt és fájdalmat amiben valaha részem volt. Teljesen elvesztettem az időérzékemet. Csak arra bírtam figyelni ahogy a kő kemény, hatalmas farok vadul utat tör magának bennem. Oda és vissza. Közben határozottan egyik kezével a hajamba túrt, másikkal bal karomat hátra csavarta, bár amúgy sem nagyon ficánkoltam volna. Csak baszta a seggemet mint egy könyörtelen bika.
Aztán egyszer csak akkorát lökött, hogy még a könnyem is kicsirdult. Úgy maradt. Én halkan nyöszörögtem, talán kicsit síirtam is. Remegés futott végig a testén. Elélvezett, és legnagyobb meglepetésemre, ahogy ezt megéreztem, én is magamalá élveztem, úgy, hasonfekve. Az a pillanat mintha megállt volna.
Lassan kivette a farkát és lehenyatlott mellém az ágyra. Levette az óvszert, egy zsebkendőbe nyomagolta és az ágy menné dobta. Hallgattam a szuszogását. Körrülbelül fél óra múlva egyenletessé vált légzése. Aludt. Halkan felkeltem, pólójával megtöröltem magam és felöltöztem. Kimentem a konyhába, ráhúztam az unicumos üvegre és halkan kisurrantam az ajtón.

Beküldő:Greg95


Szextörténet ajánló:


Álmaim szeretkezése


Egy érzéki szeretkezés első felvonása. "Minden tökéletes, minden rendben van. Itt van mellettem a nő, aki boldoggá tesz, és akit boldoggá tettem. "


Már napok óta megy a virtuális előjáték. Egy barátságosnak tűnő, de valójában tapogatózó kamu-kérdéssel kezdődött, aztán rövid, kétértelmű üzenetekkel folytatódott, amelyekből hamar eldőlt, hogy találkozni fogunk. Találkoznunk KE....

A hármas baszásom története


Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer, na jó, nem egyszer, hanem hétfőn, hogy belekeveredtem életem első hármas élményébe. Inkább kezdem az elején. Sok évvel ezelőtt, még az első itteni regisztrációm korában, megismerkedtem egy lánnyal. Igen, tudom, hogy fura, hiszen mindig is csak faszikat keresgéltem itt, de egész jól el tudtunk dumálni. Az évek során baráti viszony jött létre köztük.
....

Feleségemmel stoppoltunk


Már régóta vártam azt mikor lelhetek örömet abban,hogy a feleségemet előttem basszák meg. Sokszor ajánlottam már különböző kollégámnak is és elvittem táncolni sokszor fürdőbálba is hátha sikerül megkefélnie valakinek és én is élvezhetem ahogy kefélik.régebben meg sem álmodtam,hogy ennyire tetszik az ha valakik kefélik a már nem szűz feleségemet és olyan örömmel vettem tudomásul,hogy amik megnősült....

Nagynéném a család kurvája


- Zsolti, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig,....

Meghágják a feleségem


Meghágják a feleségem

Már régóta ingerel,hogy jó lenne látni ahogy egy négerrel közösül a feleségem.Mikor mondom neki közölte te nem vagy normális. Miért? Mert a múltkor a barátoddal akartam dugni és nem engedted, de én kicseleztelek,mert másnap éjszaka nem voltál itthon és beengedtem a barátodat a lábam közzé és egy veszekedett jót keféltem vele,majd leszoptam és közösen megittuk a g....

A szöszke és a fekete, erotikus ábránd


Szeretek meztelenkedni. Na nem nyilvánosan, de nyáron mikor meleg van és süt a nap szívesen süttetem magam. Magyarán szoktam nudizni. Tudom hogy ez a kis farkincásoknak nem tesz jót, de akkor is élvezem. Erotikusan mindig felizgulok mikor nincs rajtam semmi. Már megtanultam kontrollálni a farkam működését, így akármennyire szexisnek találom a dolgot nem szokott merevedésem lenni.
Aki ismeri....Szextörténet címkék

ribanc | igazi fasz | misszió | nak indult | pali |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.