Orvosi orál


Amit tudni kell rólam, hogy egy 19 éves lány vagyok, arcra azt mondják elég szép, modell sajnos nem leszek az alakomból kifolyólag, de imádnak a pasik, fekete hosszú hajam van. Ezt csak azért írtam le, hogy legyen valami vizuális elképzelésetek rólam. Ezelőtt még sosem írtam, így hát várom a kritikákat, és szívesen tanulok belőlük. De azért gondoltam ezt megosztom veletek.

Már nagyon régóta készültem menni nőorvoshoz, semmi panaszom nem volt, de édesanyám ragaszkodott hozzá, hogy váltsak dokit, és én rendes kislányhoz méltóan eleget tettem a kérésének. Egy nap rá is szántam magam a dologra, nagyon sokan voltak a váróteremben, mire odaértem, mégis fordult a fejemben hogy hátat fordítok az egésznek. De végül bementem és leültem.
Ahogy ott vártam, elkezdtem töprengeni azon, hogy milyen is lesz az új doki, és hogy hogy is nézhet ki. Hallottakból annyit tudtam, hogy elég fiatal és közvetlen, kíváncsivá váltam.
Talán 1 óra várakozás után szólítottak is, így hát bementem a rendelőbe. Ott a nővérke megkért, hogy fáradjak át a vizsgálóba. Picit feszülten, de mélylevegőt véve beléptem, és meglepetésemre egy oltárian helyes pasas ült az asztal mögött. Alig léphette át a 30-at, kopasz, körszakállas elég nagydarab magas pasi. Rögtön jobban éreztem magam, éreztem hogy szemeim felcsillannak. Megkért, hogy üljek le, és válaszoljak pár rutin kérdésre, én úgyis tettem, habár már 2 válasz közt elkalandoztak a gondolataim, ahogy a tekintetem a kezére esett, és belegondoltam, hogy nemsokára meg is vizsgál. Talán észre vette, hogy nem oda figyelek, ahová kéne, nem tudom.

Mikor már minden kérdésére válaszoltam, felszólított, hogy legyek szíves levetkőzni. És én voltam oly szíves, nagyonis!
Levetkőztem, és felültem a székre, ő leült elém és pont olyan magasságban, mint ahogy szoktak. Mindenre jó rálátása volt. Hiába tudtam, hogy neki ez nagyon rutinos, és hogy úgy nézz bele a nőkbe, olyan megszokással, mintha tükörbe nézne, de engem mégis elkezdett izgatni a dolog, de féltem tőle hogy a buja fantáziám miatt elkezdek nedvesedni és észreveszi mi a szitu. Így hát próbáltam állítani a gondolataimon.
Nem olyan nagy sikerrel, gondol én, mivel mikor belém nyúlt, csak egy kaján önelégült mosolyt láttam az arcán. És még őrjítőbb lett tőle, de én úgy tettem, mintha semmi sem történt volna.

Mikor kihúzta belőlem az ujjait, azt hittem már vége is, és mehetek de erre rámnézett:
- Még maradj, nem végeztünk. Azt hiszem, van egy kis problémád, amit orvosolni kellene. Csinálunk egy belső ultrahangot - és visszatért az a pajzán mosoly az arcára.
Nem tudtam mire véljem ezt az egészet, de hát ott maradtam, és vártam mi lesz tovább. Láttam, ahogy hátra megy a rendelőbe, és a kis flakonból kinyom az ujjaira a gélből. Majd elém lépett, és újra belém nyúlt.
- És az ultrahanggal mi lesz? - kérdezetem, elég meglepődve.
- Most zajlik - hangzott a válasz. - Nem ezt akartad? Letagadhatod, de ő itt lent mást mondott - erre ahelyett, hogy kihúzta volna az ujjait, el kezdte egyre mélyebbre nyomni, és hevesebben ujjazni. Belőlem egy sóhaj tört ki, ami méginkább felbátorította. Soha senki nem izgatott fel annyira, mint ő, lehet, hogy a helyzet is közrejátszott, de éreztem, ahogy a nedveim nagyon, de nagyon előkívánkoznak.
- Nagyon szép lány vagy, tudod? De egyben egy rosszkislány, szabad így nézni az orvosodra? Majd felfaltál a szemeiddel... Nagyon izgatóan tudsz nézni, és annak következménye van, ha felizgatod a doktor bácsit...
- Igen? És milyen? - tört ki belőlem, többre nem is lettem volna képes, annyira felvolt forrva a vérem, és olyan közel álltam az orgazmushoz. Erre még erőteljesebben kezdett ujjazni, majd hirtelen megállt, kihúzta belőlem az ujjait, mire éreztem, ahogy folyik belőlem a sok nedv. Széthúzta a puncim és belenyalt. Leírhatatlan érzés volt érezni forró nyelvét a nedves puncimon. Áttért a csiklómra, változó tempóban nyalta és szívta, éreztem, már nem bírom sokáig. Majd újra belém nyomta az ujjait, de a nyelve rá volt még mindég tapadva a csiklómra. Nekem sem kellett több, és testem összerándult és egy óriásit élveztem. Csak szuszogtam, és levegő után kapkodtam a székben, mikor ő felállt. Fehér orvosi nadrágján keresztül lehetett látni, ha a farka már nem bír magával, és jutalomra vár.
- Most akkor azt hiszem én következem - hangzott el a szájából, és már gombolta is ki a nadrágját, s vette elő közepes méretű, de nagyon vastag farkát. Nem kellett kétszer kérnie, és már a kezemben fogtam az előnedvektől csúszós farkát, húztam rajta párat, majd hozzá hajoltam, és megérintettem a nyelvem hegyével a makkot. A dokiból egy mély sóhaj jött elő, s majd rámnézett.
- Kapd már be, és szopjad ribi.

Eleget téve kérésének, előbb körbe nyaltam a makkját, majd végig nyaltam a farka hosszán. Miközben egyik kezemmel a golyóit markolásztam. Ő csak nyögdécselt, és ösztönösen mozgatta csípőjét. Bekaptam a farkát, már amennyire tudtam és elkezdtem szopni, nagyon finom volt, és éreztem, hogy minden szívás és szopás után mindég egyre keményebb. Nagyon izgatott a dolog. Felnéztem:
- Bazd a szám, kérlek!
Nem kellett kétszer kérni rá, elkezdte kúrni a számat, farkát egyre mélyebben nyomta le a torkomon. Egyszer csak megrándult a teste, és éreztem, ahogy a forró sperma tölti meg a számat. Lenyeltem az utolsó cseppig, még megtisztítottam a farkát a nyelvemmel, s majd felültem vissza a székre.

- Nem hittem volna, hogy ma így végződik a rendelés - mondta felém nézve, miközben gombolta be nadrágját.
- Én sem, hogy érdemes ennyit várni a váróban - és egymásra nézve elnevettük magunkat, s majd átnyújtott egy törlőt. Rendbe szettem magam, fölöltöztem és elindultam az ajtó felé. Persze előtte megegyeztünk, hogy kettőnk közt marad a dolog. És abban is, hogy egy hét múlva kontrollra kell visszajönnöm, s hogy igyekezzek az utolsó betegek közt lenni.Szextörténet ajánló:


A futár megdug, férjem kukkol


Egyedül voltam otthon, te elmentél valamilyen megbeszélésre, pár napra, majd jössz, mondtad. Tudtad, hogy nem fogok unatkozni, hiszen már vettem pár pornó dvd-t erotikus filmet, s hát volt egy kis játékszerem is. De, ha valamelyik régi ismerős is beugrana, sem vetnéd a szememre, ha egy csepp élvezethez juttatna, hiszen szereted, ha mások simogatnak, felizgatnak engem, s akár orgazmusig is juttatna....

A vad vágta


Mindenki tudta a baráti társaságban, hogy már régóta nincs barátnőm. Ennek rendszeres hangot is adtak, legtöbbször lányok társaságában, hátha valamelyik lánynak így rám vetődik a tekintete, és akár komolyabb kapcsolatba keveredik velem. Ilyen esetekben mindig nagyon kellemetlenül éreztem magam, azonban egy nap azzal a céllal indultam neki az éjszakának, hogy elkapok egy „szemrevaló menyecskét.” A ....

Nyári furulyaleckék


Ez is egy olyan balzsamos dél- floridai éjszaka volt, ami csak úgy árasztotta magából az érzékiséget. Mesztelenül ültem a
kanapén, Marilyn épp egy különleges furulyaszólót adott elő nekem. Mesterien csinálta... Marilyn élvezettel probálgatta, mennyi
ideig tud visszatartani attól, hogy elélvezzek, és ezt egyáltalán nem bántam. Imádtam nézni, ahogy ajkai fel- le csúszkáltak a
fa....

Szopjad le a faszomat kedves


A munka sok stresszel jár, én ennek vagyok az egyik megmondója, olyan munkát végzek, hogy napi 10 óra megy el az életemből. 42 éves vagyok egyedülálló nő, akinek 18 éves fia elment hazulról. De büszke is vagyok rá hogy ilyen fiatalon elköltözött otthonról. Pár napja egyik kolleganőm dicsekedett, hogy minden nap más pasi elégíti ki szexuális igényeit, bevallom irigyeltem. Munka közben mikor szünetü....

Ökölszex, avagy a feleségemmel egy swinger klubbanA történet úgy kezdődött, hogy nem is olyan rég mindenféle másról beszélgetve a feleségemmel szóba került hogy mi is izgat minket még azon felül amit normális szexualitásnak szoktak nevezni. Persze ez egy igen nehéz és kényes téma hiszen az embernek meg kell küzdenie a saját "szégyenérzetével" és persze azzal is hátha a másik nem annyira viselné jól hogyha bevallanánk milyen perverzek is v....

A szexrabszolga, és a beöntő gép


A hatalmas vasajtó döngve zárult be Veronika mögött. A pincében félelmetes félhomály sejtette a tárgyak helyét. Veronika elborzadva nézett körül, miután megszokta a szeme a félhomályt. A sarokban egy pad állt, melyre oda lehetett valakit kötözni. A terem közepén hatalmas franciaágy. Egy asztalon pedig mindenféle eszközök, vibrátorok, és egyéb kellékek. A pince végében pedig egy ablaktalan kamra ....
Szextörténet címkék

papa basszál meg | pice | megcsalni | Ákos. | kollégium |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.