A könyvtárosnő


Zoli sokat járt a könyvtárba. A főiskola utolsó időszaka rengeteg kutatást , adat keresgélést követelt. Először elvesztegetett időnek érezte az itt töltött időt de aztán megtetszett neki a hely nyugalma és csendessége. No meg pár alkalom után feltűnt neki Zita, az egyik könyvtárosnő. Csinos ,negyvenes hölgy formás popsival és kellemesen dús keblekkel melyeket nyáron nem rejtett véka alá! Sosem volt kihívó ,megtalálta azt az arany középutat ami még nem közönséges de a férfi ember szívesen elgondolkodott milyen lenne megérinteni a lágyan hullámzó domborulatokat?!?
A fiúnak is ez tűnt fel először! A könyvek fölött elmélázva figyelte ahogy pipiskedve pakolja vissza a könyveket a polcokra közben szoknyája sokat sejtetően csusszant feljebb combjain . Feneke szinte vonzotta a tekintetet. Ha melegebb idő volt a kis nyári ruhácskák még a bugyi vonalát is látni engedték. A fiú fantáziája sokszor járt már a szoknya alatt elképzelve a nő finom csipkébe csomagolt nőiességét!
Az idő teltével megismerkedtek, amolyan viccelődő egymást ugrató barátság alakult ki köztük. Zita szerette a fiatalok humorát és Zolinál a humor mellé kellemes külső is járult, szívesen kereste a fiú társaságát.
Kellemes ,meleg nap volt . Zoli a házi dolgozathoz adatokat keresni érkezett a könyvtárba. Jóleső érzéssel konstatálta, hogy Zita áll a pult mögött!
- Szia Zitus! Most ,hogy látlak végre megszépül a napom!!!- mosolygott a nőre és közben arra is felfigyelt ma különösen csinosan öltözött fel !Finom kis nyári ruha, kicsit mélyebb dekoltázzsal ajándékozta meg a szemlélőt. A melltartó finoman megemelte lány kebleit . Térd felett végződő szoknya lágy eséssel hangsúlyozta feszes popsiját!- Hű de csinos vagy ma! Remélem az én fejemet akarod elcsavarni?!?
-Szia Zoli! Köszi a bókot és nem mondom,hogy nem de azt sem ,hogy igen! Találd ki magad!!
Huncut mosolyt eresztett meg a fiú felé és sokat sejtetően nézett a szemébe. Tetszett neki a srác! Fiatalosan izmos teste ,sötét haja és fekete szemei többször mozgatták már meg a gondolatait máskor is!
-Megyek ,keresek egy pár könyvet a dogámhoz!- folytatta Zoli.
- Renbden, de előtte segíts nekem egy picit! Van egy pár könyv amit vissza kell vinnem a helyükre.
Egy rakat könyvet nyomott a fiú kezébe és egy másikat felmarkolva elindult a polcok között. Ahogy Zita ment elöl Zoli alaposan végig mustrálhatta a nőt. Gyönyörű ,formás lábai ,izmos vádlija feszes combjai voltak. Feneke minden lépésnél lágyan ringott ,szinte kellette magát! Nem is maradt el a hatás! A srác érezte bizseregni kezd az ágyéka! Kellemes vágy lüktetve kezdte pumpálni farkába a vért mely nekifeszült alsójának. Érezte, kényelmetlen szitu lesz ha a lány észreveszi ezért próbálta elszakítani szemeit a formás idomoktól! Derekát ,hátát ,vállait figyelte de mintha csak olaj lett volna a tűzre ! Olyan erotikus táncott lejtett az egész nő járás közben, ami teljesen beindította Zolit!
- Itt is vagyunk!
A terem egy hátsó ,eldugottabb szegletében voltak,csak pár sorral arrébb volt még valaki. A lány megfordult és magában mosolyogva figyelte milyen nagy igyekezettel próbálja a újdonsült segédje elvonni melleiről a szemeit. Nem bánta , tetszett neki ez a csendes rajongás! Pláne mikor a nadrágot kidomborító péniszt is észre vette! Talán a hely titokzatos csendes nyugalma volt az oka, de testében végig futott a vágy és bizsergő rezgést hagyott maga után mindenhol! Kedve lett volna markába fogni, megvizsgálni milyen keményre tudta izgatni a testével a másikat.
-Most pedig ezeket feltesszük ide!- mutatott a felső polc üres helyére. Egy öreg,fából készült, háromlépcsős fellépő volt a polc előtt. Zita lassan ,bizonytalanul fellépdelt a tetejére. Recsegett ropogott az öreg tákolmány ,néha meg is mozdult megbillentve a lányt. Ahogy pakolt szoknyája majdnem fenekéig felcsusszant. Zoli a gyönyörű combokat nézte és kívánta kezeit rájuk simítani ,érezni finom meleg bőr érintését.
Már az utolsó könyvnél tartottak mikor a lépcső nyekkent egyet és az a lépcsőfok amin a lány ált megbillent! A fiú látta ,hogy baj lessz ezért kezeivel megragadta! Mindkét keze a formás csípőt markolta de a nagy hév úgy hozta, hogy bal keze nem a szoknyán keresztül hanem becsusszanva alá , a meztelen bőrt markolta! Ujja hegye éppen finom kis bugyi szélen állapodott meg! Zita is megijedt! Könyvet tartó jobbja a magasban de balja a derekára csapódó kézbe kapaszkodott. Rögtön érezte a meleg tenyér érintését bőrén ! Tudta a fiú erős keze csak egy arasznyira van szemérem dombjától és az előbb érzett vágyakozó bizsergés erősebben mozdult ágyékába! Még talán egy apró sikkanás is elhagyta ajkait. Amikor megnyugodtak ,hogy nem lesz baj elengedhette volna a csípőjét markoló kezet de nem akart az érzésből engedni. Inkább egy lehelletnyit szorított is a fiú kezén és csendben csak ennyit mondott:
- Fogj erősen!
- Megteszem amit a hölgy kíván! - súgta halkan válaszul Zoli, és szoknya feletti kezét lassan a szoknya alja felé csúsztatta. Tenyere finoman siklott a sima combra , de nem ált meg! Rá siklott a lány térdére, lábszárára és lágyan megmarkolta bokáját. Másik keze aprókat mozdulva kutatta a gyönyörű testet a szoknya alatt. Ujjait az apró bugyi gumija alá dugta , így tenyere teljesen a meztelen testen pihent. Hüvelyk ujja a gömbölyű popsira csúszott.
Vad de mégis finom izgalommal teli remegés tüzelte Zita bensőjét! Behúnyt szemmel élvezte lába érintését, bokája megmarkolásánál szinte kővé dermedt! Akarta ,hogy fokozódjon ez az érzés! Keze lágyan vezetni kezdte a fiú kezét derekán. Lassan hátrafelé tolta ,hogy a forró érintés beboríthassa fenekét. Másik keze már elengedte a könyvet és a polcba kapaszkodva ,folytott lélegzettel figyelte mi történik vele.
A fiú érezte a nő diszkrét irányítását tenyerébe markolta annak fenekét! Teljesen felizgatta a formás test érintése! Farkában a vér hevesen lüktetett, szinte fájdalmasan keményre pumpálva azt! Bokát markoló keze most a vádlit majd a comb hátsó oldalát járta be. Lassan ,kéjesen csusszant fel az is a popsira, maga előtt tolva az apró szoknyácskát! A tanga szinte semmit nem takart a lány idomaiból!
- Gyönyörű vagy!- súgta a fiú - Kívánlak! - és a vágynak engedve lágyan csókolgatni kezdte a kerek feneket!
A lány is teljesen megfeledkezett hol is vannak! Fenekét kinyomta! Zoli csókjai lágyan érintették bőrét ,kívánta azokat és nem csak a fenekére! Punciját elöntötte a vágy tüze , amit csak finom érintés és vad csók tud oltani! Keze fenekéről lába közé csúsztatta és szemérem dombját markolva próbálta csillapítani a kéjt!
Zoli észre vette ezt! Jobbja lassan a tanga alá furakodott, élvezettel tolta végig kezét Zita popsijában! Lágyan érintve ánuszát ,tovább nyomakodva a combok között előre. Lassan érte el a forró nyílást! Ahogy ujja haladt előre a nedves kisajkak édes csókkal fogadták a "betolakodót" és szétnyílva kínáltak édes utat neki!
A nő megremegett! Ahogy az idegen kéz finoman megérintette nedves nyílását lábai elgyengültek egy pillanatra. Szeméremdombját markoló keze megfogta a fiúét és erősen puncijához szorította. Mozgatta, irányította hol,hogyan juttathatja nagyobb gyönyörhöz! Próbált nagyon csendben lenni hiszen csak pár sor polc van ők és a mit sem sejtő idegenek között. Nyögéseit, sóhajtásait visszafolytva némán fogadta a kéjt. A lebukás veszélye még izgalmasabbá tette a pillanatot!
Zoli keze teljesen befedte a gyönyörű pinát! Egész tenyere sikamlóssá vált Zita nedves lukától. Szájával hevesen habzsolta posiját, arcát belefúrta . Ujjai a szeméremdomb rövidre nyírt szőrébe túrt. Majd ahogy visszább húzta középső ujján érezte a duzzadt csikló érintését. Ujja hegyével körözni kezdett rajta. Lágyan ,finoman. Tenyerét a már szeretkezésre teljesen kész kisajkak nyaldosták és csókolgatták.
Még egy két pillanat és vége lett volna de a nő nem így akart kielégülni! Kibontakozott a finom szorításból. Lelépett Zoli elé átölelve csókot adott neki. Majd fülébe súgta:
- Ne itt! Gyere!
A fiú alig bírt magával! Pénisze ágaskodva feszült nadrágjában. A vágy elborította elmélyét, testét. De szót fogadott. Sietve visszamentek a pulthoz, a lány pár szót váltott kolléganőjével majd egy hátsó folyosó felé indult. Egy ajtó előtt megállt. "Antikvitás" mutatta a felirat. Kulcs csörrent a zárban ,besiettek majd újra kulcs csörgés! Végre kettesben voltak! Hevesen estek egymásnak! A vad csókban egymás nyelvét keresték és édes ,nedves játékba kezdtek. Ajkaik mohón falták a másikét. Zita ágyékán érezte a nadrágban dudorodó faszt! Kezével lenyúlt és keményen megmarkolta! A fiú hörgött a heves érintéstől! Behúnyt szemmel zihálva vette a levegőt,próbált úrrá lenni a kéjen! A nő elmosolyodott.
- Csak nincs valami baj?- súgta érzéki hangon.
- Jól gondolja meg kisasszony ,mibe fog bele! Egy határon túl nem vállalok felelősséget a tetteimért!- jött a válasz és mélyen a lány huncutul mosolygó szemébe nézett.
- Vállalom a kockázatot! -válaszolt amaz és lassan a leguggolva kibontotta a fiú nadrágját.
A naci a földre csusszant. Zita nézte az alsóban budorodó péniszt, tenyerével végig simította párszor majd ajkaivan tette ugyanezt. Aprókat harapott a kemény farok oldalába hegyétől a tövéig. Majd lassan az alsót is lehúzta. Olyan közel hajolt ,hogy kiszabadult férfiasság az arcárhoz érhessen! Nem nyúlt még hozzá ! Élvezte ahogy a arcával, ajkával terelgeti. Néha apró csókot nyomott rá, nyelvét végighúzta a vastag éren fel a tetejéig.
Zoli majd meg őrült! Kívánta már ,hogy a lány meleg szája magába ölelje.
-Édes! Ne játsz velem!- kérte!
A kérés hatott! Zita finoman megfogta és lehúzta a makkról a bőrt. Most a fiú remeg! Farka teljesen kész a behatolásra! Kemény és lüktet! A nő lágy csókkal üdvözli azt majd lassan szájába engedi.
Zoli nézi és érzi amint az ajkak gyűrűje rácsúszik péniszére! A meleg ,nedves száj a menyország felé lőki , hogy a nyelv forrón körbefonja és eltünik szinte teljesen!
A lány lassan szopni kezdi az oly áhított faszt! Feje fel- le jár, szája minden egyes alkalommal kéjt szív a fiúba! Zacskóját óvatosan markába veszi és finoman morzsolgatva érzéki játékban részesíti a golyókat. Néha kiveszi szájából ,végig nyalja az oldalát majd újra rá bukik és magába szívja minden centijét!
Zoli leveti ingét,ő mostmár mezrelen. Kezét a nő tarkójára teszi. Élvezettel figyeli ahogy az játszva ,élvezve kényezteti őt! Csípőjén aprókat mozdítva szinte szeretkezik Zita szájával! Nagyon erős vágy önti el a fiú testét.
- Uhhh.....ha tovább csinálod elmegyek idő előtt! Gyere inkább, had adjak én is a gyönyörböl!
Az íróasztalhoz vezeti a lányt. Szoknyáját felfelé húzva vetkőztetni kezdi. A melltartó gyorsan megadja magát szabadjára engedve a formás kebleket. Zoli azonnal rájuk veti magát! Míg az egyik bimbót szájával kényezteti, finoman csókolja és ajkaival szopogatja a másikat tenyerébe temeti! Élvezi annak gyönyörű formáját, keményen megmarkolja majd lágyan maszírozza.
A lány fejét hátrahajtva kínálja fel magát! Jobb keze a fiú tarkóján míg balja a kemény farkat markoja. Ovatosan cirógatva a hegyénél de aztán szorosa tolja hátra a bőrt ,le a tövéig . Majd vissza!
Már csak a bugyi van hátra! Zoli keze lejjebb tolja az apró fehérneműt közben ajkai elindulnak a lány hasán lefelé. Apró csók a köldökbe, pár puszi a kis pocinak. Rövidre nyírt szőrű szeméremdomb fogadja ajkait. Hevesen nyalni kezdi, nyelve lázasan kutat a nedves nyílás után. Zita egyik lábát a székre teszi így feltárva a fiúnak punciját! Az nem is tétovázik! Már a duzzadó csiklót nyalogatja, nyelve körbe jár rajt majd a lány lukába nyomakodik! Mélyen belemártózik és újra ki a csiklóra! Végig nyalja nedves szemérem ajkait, játszik velük majd vissza az édes nyílásba!
Zita minden behatolásra megrázkódik! Istenien csinálja a fiú, behúnyt szemmel élvez minden érintést amit odalent kap!
Mostmár mindketten tűzben égnek! A vágy teljesen kiszakította őket a valóságból! Nem akarnak mást csak megmártózni a másikban és a csúcsra repülni!
A lány az asztal szélére ül, karjával a fiú nyakába kapaszkodik miközben az derekához emeli a gyönyörű combokat. Ágaskodó farkát a kéjtől tocsogó pinához dörzsöli, a kisajkak cuppogva üzenik : gyere, hatolj belénk!
Zita egyik keze megragadja a péniszt és vágyakozó nyílásához igazítja. Mindketten földöntúli kéjt éreznek amint a fasz határozottan behatol a lány vaginájába! Hatalmas sóhaj tör ki a lányból! Érzi,alul teljesen kitölti a méretes farok. Ahogy ki és be kezd mozogni bizsergő forróság fut végig egész testén!
Zoli dorongját forróság öleli körbe! Mikor kihúzza a nedves hüvely vákuma gyönyört szívogat bele! Mikor betolja ,tövig akar merülni a nőben! Egyre vadabbul mozognak! A lökések hatására a lány keblei táncba kezdenek. Nyelveik szinte csatát vívnak! Az ajkak hol egymást keresik, hol a másik nyakát ,fülét ,vállat kényeztetik ,harapják! Zita pinája minden lökésre érzéki cuppanással felel.
- Nagyon finom lukad van! -zihálta a fiú.
- Told be tövig a farkad! .......magamban akarom érezni az egészet!
Olyan hevesen szeretkeznek ami már szinte ember feletti! A fiú a lány feneke alá nyúl és felemeli az asztalról! Zita karjával Zoli nyakába kapaszkodik míg lábait dereka köré fonja. Lábai szélesre nyílnak , pinája neki feszül a másik ágyékának! Mostmár a fiú diktálja az iramot! Megemeli a lányt,hogy farka kijjebb csusszanjon majd vissza ejtve szinte felnyársalja! Tövig tolja a punciba éhes falloszát .
A lány minden egyes lökésnél nyög. Kéjes , izgató nyögések amelyek a fiú ágyékának dörzsölödő csiklójától, nedves ,izgalomtól remegő hüvelyéből szakad ki. Közel a csúcs! Zitában hirtelen bentszorul a levegő! Teste megfeszül, zihálva új levegőt vesz és testét a mámoros gyönyör önti el! Remegve engedi rá magát a kemény faszra ,hogy a hüvelyét betöltő izzó remegés minden idegszálát bejárja! Lüktető barlangja kéjes gyönyörbe szívogatja a kedves péniszét!
Zolinak ennyi hiányzott! Ahogy a lány a gyönyörben fuldokolva izzó pinájába fogadta férfiasságát elindult egy érzés! A fejéből a testébe megremegtetve bensőjét ,tovább fokozódva le ágyékába ahol gejzírré változva rohant végig farkán és löveli tele ondójával a lány forró vagináját! Erősen szorították egymást! A kéj eltüntette az időt és a teret körülöttük! Csak a pumpáló gyönyör létezett, a lüktető érzés ami csak pár pillanat múlva kezdett alább hagyni!
Lassan engedtek az izmok! Lágy bizsergés járta át mindenüket. Forró ,nagyon intim ölelkezéssel tértek vissza a valóságba! Csókolóztak ,lágyan cirógatták egymást. Finom kézzel dícsérték a másik testét...

Lassan felöltöztek. Minden ruhadarabnál volt egy-egy puszi ,egy apró simi. De menni kellett.
Kilépve a folyosóra még egy csók csattant aztán mint két jó barát tértek vissza a könyvtárba.
-Jössz még a héten? - kérdezte a lány cinkos mosollyal a szemében.
-Nagyon valószínű! - mosolygott Zoli- Megtetszettek az antik könyvek! Izgalmasak!!!
- Az jó!- kuncogott a lány!- Ja! És nálam ,otthon is van egy-két pakolni való! Elkelne két erős férfi kéz!!!
- Amit csak óhajt a hölgy!
Beküldő:Mocis01


Szextörténet ajánló:


Szex tévézés után


Este volt. Vége volt a filmnek-nem volt egy nagy durranás-és felmentünk a galériára lefeküdni.
Én másnap reggel mentem dolgozni, Feri délután... ő ráért:)
Már a film alatt éreztem hogy megkívánt. Feküdtünk a lenti ágyon egymáshoz simulva. Felhúzta a szoknyámat, és simogatni kezdte a combom. Finoman, ahogy szeretem az ujjai hegyével. "Enyhén" lettem libabőrös, majd haladt ....

Az áldozatkész anya és apa


Imre 56 évesen, élt Ildivel, aki 38 éves volt. Egy fiúk volt Palika, aki most múlt 14, egy kissé el volt kényeztetve, és anyja szűnni nem akaró imádatának tárgya volt. Ildi egy fekete hajú finom megjelenésű kis nő volt, még mindig kifejezetten jó alakkal. Helyes huncut kis pofikáját jól kiegészítette még mindig szinte lányos külleme. Kifejezetten jó alakú nőnek számított még mindig. Különösen szép....

Leszbi lettem, virrasztó kaszinó


Leszbi lettem, virrasztó kaszinó

Nem tudom miért, de az elsõ élményeim leszbikus jellegûek voltak. Valahogy a fiúk nem vonzottak annyira, lehet azért is, mert az elsõ élményem Évával nagyon tetszet és mély érzelmi nyomokat hagyot bennem. De azért nem váltam tisztán leszbikussá. De majd ezekrõl késõb, próbálom leirni történeteimet úgy, ahogy történtek, szépen sorjában, már amit úgy gon....

A kemény farkam meredezett az ég felé


Normális hétköznap este. Letornáztam otthon amit szerettem volna, majd letusoltam, most pedig várom haza. Ma a személyi edzőjéhez ment. Ilyenkor általában tanul valami újat, amit aztán mindketten tudunk hasznosítani.

Végre hazaért. Megyek hozzá az előszobába. Még rajta a kabát. Szorosan átölelem és magamhoz húzom. A hátát simogatom. Hiányzott. Lesegítem róla a kabátot, leveti a kis ....

A négyesfogat


A nevem Enzós Niki. Az egyetem utáni továbbképző suli második hónapjának vége felé összefutottam Yvette-vel, akivel már középiskola óta nem találkoztam. Nem voltunk barátok, de futólag ismertük egymást, és talán kedveltük is. Ebédidő volt, úgyhogy beültünk az egyetemi étterembe, és rendeltünk egy salátát. Ahogy beszélgettünk, feltűnt, hogy Yvette hogy megváltozott. A középiskolában is vonzó volt, ....

Korház 4.rész !


Ami azt illeti Ildikó nem tagadta meg önmagát,igen
aktívan ki követelte azt amit akart,
a pihenés után én valóban felkészültem arra hogy
Ildikó seggét szét fogom baszni , de arra nem gondoltam hogy amit akar azt majd akkor amikor Ő akarja s nem én,
ébredés után ez vasárnapra esett s így még volt
időnk a na p hátralevő idejére.
Oszi kérdeznék tőled egy dol....Szextörténet címkék

sztriptíz | család 2 | zsiguli | tehén kurva | sok geci |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.