Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Nagyfaszú négerrel csalom a férjem„Csessze meg… Ez most komoly?” Felhúzott szemöldökkel, fejcsóválva néztem életem párjának cuki üzenetét, hogy estére micsodacsoda’ vacsival vár ha hazaérek. Annyira édesen írta, bizonyára mocorog a kukaca. Írtam is a kopasz néger idegennek, hogy szervezze át a napját ha még mindig aktuálisnak tartja a programot, mert nekem bizony az este nyolc már foglalt. Válaszként kaptam egy „ok, gyere háromra” lekezelő üzit. Jó. Én már rég lenyeltem a büszkeségem, meg őszintén szólva eddig sem volt belőle sok. Napok óta minden szabad percem a srác hatalmas farka körül keringett. Annyit változtatott a hirtelen felindulásból elkövetni készült romantikus esti légyott a napon, hogy így viszont nincs időm és alkalmam hazamenni az akció előtt. A munkahelyemen meg nem éppen járatos a szekrényem jobb oldalán található szexibb kollekció. Gáz vagy nem, farmer-trikó kombó marad, tornacipővel. A vállamra szállt kisördög megsúgta, hogy semmi perc alatt el tudnak rólam ezek is tűnni.
- Helló, baby! A negyediken jobbra. – Ah micsoda hang recsegett vissza rám a kaputelefonban. Pont ahogy elképzeltem. Mély és tekintélyt parancsoló. Vigyorogva nyitott ajtót, bár először a csupasz koromfekete mellkasa volt szemmagasságban. „Baszki mekkora…” fogalmazódott meg bennem a gondolat, míg a tekintetem tátott szájjal kísérve elért világító mosolyáig.
- Jól nézel ki… - mormogta az ajtóban cseppnyi angolos beütéssel miközben a testem vizslatta. Csöpögve mosolyodtam el mint egy tinilány, az arcomon őszinte és csillogó vigyorral haraptam az alsó ajkamba. Hatalmas tenyerét a derekam alsó részére téve invitált be a kis garzonba, még be sem csukta az ajtót már éreztem, ahogy tűri ki a trikóm és húzza felfelé. Ösztönösen emeltem a karom, amint elhagyta az utolsó ujjpercem a ruha már nyúltam is hátra kikapcsolni a melltartóm, ami amúgy is ciki volt.
- Mmm… Ez az. – fordított meg és hajolt le a 80B-s lányokhoz. Húsos ajkait szinte rátapasztotta a bimbómra, lapát tenyerei pedig elkezdték felfedezni a már ekkor tűzben égő testemet. Én közben mint minden türelmetlen, ajándékát váró rosszkislány igyekeztem minél előbb széttépni a csomagolást. A bő nadrággal nem kellett sokat bajlódni. Ahogy lejjebb húztam az amúgy elég giccses színekben tündöklő nacit, az alkaromon éreztem, hogy bizony a fiúcska nem neten lopott képekkel dolgozott. Csak látnám már élőben, de lenézve csak egy cicimre tapadó hümmögő fekete gömböt láttam. Apró (bár minden csak viszonyítás kérdése) tenyereim elkezdték megrajzolni a fejemben a szerszámát, alaposan letapogatva azt. Beletelt vagy 9-10 másodpercbe míg az egészet sikerült felmérnem így vakon, ennyi idő alatt az első tapintásnál észlelt elenyésző kis puhaság is kőkeményen lüktető izomdarabbá vált a markomban. Fel is egyenesedett a drágám lihegve, ezzel megteremtve a lehetőséget a térdelésre. Mosolyogva, csillogó szemekkel vizslatva érkeztem a hideg járólapra.
- Na hogy tetszik? – vigyorgott magabiztosan odafentről, miközben ismerkedtem a hatalmas fekete farkával a kezemet jártatva rajta.
- Imádom… - válaszoltam tagadhatatlan örömmel, az utolsó betűt félig kispórolva a velős válaszból. Hatalmasat nyeltem, aztán rájöttem, hogy jobb helye is van a nyálamnak. Szépen rácsorgatva folytattam a harmadik lába fényesítését.
- Ahh ez baby. Kapd be szépen!
Hát én ugyan nem tudtam erre nemet mondani, de az a nő vesse rám az első követ, aki annyira prűd, hogy még sosem jutott ez eszébe. Szinte éhezve próbáltam minél többet betömni az ajkaim közé a hatalmas makkjából, több kevesebb sikerrel. Ahogy szoptam a vaskos, kőkemény, szinte nehéz farkát lőtt rólam néhány képet, majd egyszerűen kirántotta a számból és felállított. Pedig még csak most kezdtem belejönni. Ha kérdezi sem árultam volna el, hogyan egyszerűbb kigombolni a szűk farmert, annyira izgató érzés volt ahogy szinte letépte rólam kapkodva a tangámmal együtt. Az ajtó felé fordított és mögém guggolt. Tudtam a dolgom, kitoltam neki a popsim enyhén terpesztve ahogy csak tudtam.
- Micsoda segged van… Mmm… Igazán basznivaló, méretes darab. – Feszítette szét két kézzel, majd paskolgatta. Meg is sértődhettem volna a „méretes” szó hallatán, de már jól tudom, hogy mennyi dolgot lehet elérni lapos hassal, széles csípővel, meg egy nagyobb kerekdedebb fenékkel pucsítva. Szóval na bumm. Lehet, hogy nagy a seggem, de nagy kofferbe…
- Uhh ezt pinát már rohadtul vártam. – Mormogott tovább miközben a már tocsogó, forró puncimba tolta az ujját. A mélységből következtetve valószínűleg a középső volt. Az ajtónak tenyerelve nyögtem fel fújtatva, gondolom érezte, hogy pont három mozdulatra van attól, hogy telefröcsköljem a tenyerét.
- Ahaahhaa szóval spriccelő típus vagy.
Hát így már könnyű megállapítani... Felegyenesedett mögöttem és nedves tenyerével csapott egy nagyot az orgazmustól még kicsit remegő popsimra, miközben én az ajtóra tapadtam. Kellettem magam, ahogy egy doromboló kiscica mozog, hogy végre megsimogassák. Lágyan ringattam a csípőm, közben lihegve igyekeztem minél szexibben nyögni. Meg is kaptam a jutalmam, mikor hátra néztem láttam, ahogy csattogva ütögeti hatalmas dorongjával a puha félgömbjeimet.
- Szétbaszom a pinád.
Nem igazán mertem visszakérdezni, inkább tűnt fenyegetőnek, mint izgatottnak. Hát végső soron ezért jöttem. Belekapaszkodtam tehát a kilincsbe és már éreztem is, ahogy a nagyajkaim széthúzódva ijednek meg a hatalmas makkjától. Nem kapkodott, de így is kicsit gyorsabban csinálta, mint ahogy a legjobban esett volna. Reménykedtem benne, hogy nem teszi belém egyszerre az egészet, de úgy tűnik ő is ugyanolyan seggfej mint a kisördög volt a vállamon. Bizony ráhúzott teljesen a farkára, amire én csak kissé fájdalmas és hangos felnyögéssel tudtam válaszolni a fejem hátraszegve. Kihasználva az alkalmat azonnal a lófarkamba markolt és elkezdett fújtatva mozogni bennem. Olyan borzasztó tempóban váltotta felfelé a sebességet, hogy pont mire élvezni kezdtem volna mindig gyorsított picit. Na jó. Nem sajnáltatom magam, egyébként átkozottul élveztem az egészet, bár voltak feszültebb pillanataim.
- Te kis kurva, ezt szereted, mi?
Oh. Láthatóan ért a nők nyelvén, válaszolnom sem kell. Gyorsított még egy kicsit a fenekembe markolva majd hörögni kezdett. Előre tolta erőteljesen a csípőjét, engem szinte felszegelve a régi bejárati ajtóra, ami valószínűleg még nem látott ilyet hosszú élete alatt. Éreztem ahogy végigfolyik a forró sperma a lüktető fekete szerszáma teljes hosszán. Még sosem éreztem hasonlót sem, szinte vonszolta magát előre, majd szétáradt bennem a forróság. Nyomott még párat rajtam és az utolsó cseppig belém tömte ami benne volt. Ahogy lassan, cuppanó hang kíséretében kihúzta puhuló fekete faszát belőlem, kitágult bejáratomból szinte rögtön elkezdett folyni a nedveim és az ondó kívánatos keveréke. Éreztem, ahogy a combomra csorog.
- Na mehetsz haza, majd gyere vissza ha végeztél.Véletlen szex történet:


Megbaszták a feleségem


42 éves vagyok most, feleségem 36 éves. 15 éve házasodtunk össze, 2 gyerek, jó házasság, mindig szerettük egymást. A szex tökéletes volt köztünk, mindig megbeszéltük egymással a dolgokat és nagyon jól éreztük magunkat. Egyikünknek sem jutott eszébe, hogy megcsalja a másikat, inkább egymást "fárasztottuk" le, ha felizgultunk.
Aztán úgy két éve jelentkezetek a problémák. Egyre nehezebben ment....

Karácsonyi buli
Ez a sztori arról fog szólni, hogy hogyan feküdtem le a főnökömmel.
Előző év tavaszán kezdtem ennél a multinál. A betanulás alatt, kb 3. héten csatlakoztak hozzánk új emberek, akik régi kollégák voltak egy másik csoportból, de eddig mást csinltak. Akkor láttam meg Robit. Ő volt az osztályvezető. Ő döntötte el, hogy ki az aki új feladatot kap. Alá tartozott az a 60 ember aki ....

Dugás a szabadban


Már megint nyaralunk és minden a szokásos. Ráckeve, kiskert, kapálni, locsolni, csináld ezt, tedd azt fiam! Pont ez kell nekem, 20 évesen. Még szerencse hogy holnap jön egy Ír nő, valami rokonunk rokonának valakije. Vörös hajú csúnyaság, azt mondják. Másnap délután, apám meg is hozta a vendéget, sok mosoly és kedveskedés közepette. Hmmmmmmmm, nagyon csinos az angyalom, középkorú, biztos még negyve....
Szextörténet címkék

fiú veri | izgalmas | zitácska | delilah | egy kis szexre |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.