Az első kalandom


Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthetetlen élmény volt!

A szerdai nap tökéletes időpont volt, hiszen a szüleim hét közben vidéken dolgoznak, s így nincs a lakásunkban senki, tehát azt sem tudják, mikorra érek haza. Mikor vége lett az iskolának, igyekeztem a buszhoz, hogy minél hamarabb haza érjek. Előszedtem a legszebb enyhén pirosas-bordó csillogó topom (ebben Gergő szerint kívánatos vagyok), a fekete mini szoknyám, és egy szintén fekete pántos csizmámat, a legszebb necc harisnyám - ezt szintén Gergő miatt, mert szerette és tetszeni akartam neki-, valamint egy piros csipkés tangát. Elmentem lefürödni, de a lábaim már remegtek, igyekeztem, hogy minél hamarabb odaérjek hozzá! Felöltöztem, nem sminkeltem csak egy kis szájfényt tettem a számra, és a kedvenc parfümömből egy csipetet a nyakamra!

Gergőékhez érve hihetetlen élmény fogadott! Gergő teljesen úgy készült erre a napra, hogy ha mégis meggondolnám magam, el tudjon engedni minden emlék nélkül (ez azért is esett jól, mert nem tudtam, hogy belemerek e vágni, lesz e elég bátorságom, vagy eljövök tőle!)! Szinte vágni lehetett volna a levegőt annyira éles volt közöttünk. Rendes volt, becézgetett, csókolgatott, majd elővette az ajándékomat, ami egy gyönyörű ezüst nyaklánc volt, rajta egy szív alakú medállal, melyet kinyitva az egyik oldalán a kettőnk fényképe a másikon pedig a nevünk volt.
Idegesek voltunk! Nem mert kezdeményezni, s az ajándékért kapott vad, és forró csók indította el mind a kettőnknél a lavinát.

Hosszant csókoltuk egymást, mire azt vettem észre, hogy a keze már a libabőrös testemet simogatja. Egyszerre csak abbahagytuk a csókolózást, és ő a fülem tövét puszilgatta lágyan, majd a nyakam, ezt egy kicsit meg is harapta, tudta ez egy gyenge pontom. Finoman csúsztatta le rólam a top pántját, és utána lehúzta magát a topot is, meglepődött hisz nem talált melltartót alattam, de elkezdte puszilgatni a mellkasom és egyre lejjebb, én nagyon élveztem, amit csinált, de tudtam mostmár én jövök!

Alulról kezdtem el gombolni az ingét, és minden gomb kibontása után a hasára egy puszit nyomtam, mire a végére értem már teljesen borzongott ő is az izgalomtól.
Lassan ismét visszavette ő az irányítást és lefektetett az ágyára, szinte úgy "bontott ki" a ruháimból, hogy közben észre sem vettem, hogy az amúgy is kevés ruhadarabom egyre jobban fogy. De ő sem akarta elhinni, hogy én is szinte észrevétele nélkül szabadítottam meg a nadrágjától és az alsójától. Még egy jó darabig időzött a hasamon, mikor elindult egyre lejjebb, a lábamhoz ért és tudtam, hogy az elkövetkezendő pillanatokban a kéjes szenvedés fog úrrá lenni rajtam!

Eközben én simogattam a testének azon részét, amelyet még elértem, és ezután én fektettem hátra és okoztam csókjaimmal hasonló élményeket neki, mint ő nekem!
Eljött a pillanat, amelytől féltem, de ebben a pillanatban már a levegőnél is nagyobb szükségét éreztem neki. A hátamra fektetett és ő vette át az irányítást, egy finom, de hirtelen mozdulattal belém hatolt, és ez az érzés elmondhatatlan volt...
Ritmikus mozgását kezdtem átvenni és egyre jobban összhangba kerültünk. Tudtuk jól, mivel még kezdők vagyunk mindketten nem fogjuk tudni magunkat türtőztetni, én pedig nem is vártam, hogy az első alkalomkor kielégülhetek, hiszen nagyon sok rosszat olvastam már. De ebben a pillanatban hihetetlen forróság vette magát úrrá rajtam, és bár nem volt erős, sem a folyamatos behatolás, sem az mikor kifelé húzta belőlem, mégis úgy éreztem, hogy el fogok jutni a csúcsra, hisz jobban magamban érzem, mint azt bármikor is gondolni mertem volna, hogy érezni lehet! Hamarosan jött is a várva várt csúcspont! Elértünk egyszerre, együtt, ketten.

Hihetetlennek gondoltam, hiszen az újságból olvasottak alapján, egy lánynak elsőre nem sikerül a legtöbb esetben, egyszerre is nagyon ritka az, hogy két ember eljut a tetőpontra. De mindezen már csak akkor morfondíroztam, mikor egymás karjaiban egymással szemben megpihentünk, és már-már félálomban voltunk. Nekem ez az idő nem tűnt többnek egy óránál, de mikor utoljára az órára néztem már 8:30 körül járt az idő. Később felébredtem, már láttam, hogy hajnali 2 óra! Az éjszakát vele töltöttem. Másnap reggel hazakísért és bepakoltam a táskába, és elindultunk a buszhoz. Egy szó tanulás nélkül, de tudtuk nem felelhetünk, hisz a tegnapi napot már nagyon vártuk, és megérdemeltük, hogy csak egymással törődjünk és úgy is lett, nem feleltünk aznap semmiből sem!


Szextörténet ajánló:


Vidéki feleség


Fiatal koromban, úgy 30 éve már, még rendszeres dolog volt a kaláka, azaz a közös munka. Ha egy család házat épített, vagy akár csak a kukoricát akarta betakarítani, akkor meghívta, barátait, rokonait segíteni és közösen gyorsan és jó kedvel végezték a munkát. Nem is járt ezért fizetség, csupán a segítséget illett visszaadni. A nyolcvanas évek elején a gyerekkori barátom, nevezzük Iminek, végre el....

Roma szex történet


A nevem Gina, 22 éves, 155cm körüli, 46kg-os lány vagyok. A párommal nemrég költöztünk össze saját otthonunkba. Őt Kolompárnak hívják, 28 éves, 170cm körül van, és durván 60-62 kg.
Egyik hétvégén szórakozni indultunk egyik ismerősünkkel, aki hozta egy rokonát, akit Kolompár már igen, én viszont egyáltalán nem ismertem. Nikolett-nek hívták és 22 éves volt. Gyalog indultunk a szórakozóhely fe....

Szex a moziban


Moziba megyek. Sikerül az utolsó sorba jegyet vennem és amikor néhány perccel a kezdés után óvatosan benyitok, örömmel látom, hogy a leghátsó sor majdnem teljesen üres. Kabát le, azután kedvemre elnyúlok a szélén és bámulom a vásznat. A filmrol hamarosan kiderül, hogy "mélyértelmű művészfilmnek" szánt felületes faszság. Körülnézek, mi a többiek véleménye: vegyes, nézik is meg fészkelődnek is, a tő....

Vikivel, a tanárommal szexeltem


Soha nem hittem, hogy Vikivel, az infotanárommal valaha is baszni fogok. Átlagos srác vagyok. 182 cm, 17 cm farokkal. Nem megy annyira az informatika, egyrészt engem annyira nem érdekel másrészt pedig itthon sem kaptam rá biztatást, hogy fontos tantárgy. Éppen ezért történt meg ez az eset. Kedden 8 óránk volt, info volt a második és mivel Viki látta, hogy az aznapi anyag nagyon nem ment, felajánlo....

Mindenki mindenkivel, perverz szex


Már több mint három hónapja járok a csajjal és azóta naponta kétszer háromszor megdugom,de volt,hogy a villamoson és a buszon is megdugtam már. Igaz a buszon amikor megdugtam észrevettem,hogy a másik koma is elkezdte baszni a seggét és pár perc múlva már tele is lőtte amint a csaj mondta.Annyira szép formás lábai voltak és olyan rövid miniszoknyát hordott,hogy ilyen esetben engedtem neki,hogy bugy....

Családi szex történet


Családi szex történet

Négy évvel ezelõtt az egyik alkalommal felhívott a régebbi barátnõm,hogy szeretne egy estét velem,meg a lányával tölteni és vacsorára menjek hozzájuk. Mielõtt elindultam volna hozzájuk csengett a telefon,hogy elindult a lányom érted és ha lehet valami könnyû nyári ruhát vegyél fel. Õ erre mondta nyisd ki az ajtót nehogy eltévessze a házszámot én addig felveszek v....
Szextörténet címkék

szeplős | kukkola | aaahhh | buli után | szétbaszott pina |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.