Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Bosszú a partin (horror)George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinba lépett, meghallotta a bejárati ajtó csengőjét. Negyed órával később már törölgette magát, amikor Julia visszatért és azt mondta:
-George édesem, többé nem lesz szükséged ruhákra. Ha végeztél, gyere a hálóba!
A hálószobában egy hosszú barna hajú, magas és méltóságteljesen vonzó nő fogadta:
-Örvendek George! Julia már sokat mesélt rólad. A nevem Michelle és én vagyok a kijelölt hóhérod. Látom hogy az ágyékomat nézed, de emlékeztetlek hogy az utolsó kívánságod egy szopás volt, úgyhogy kénytelen leszel a fantáziádra hagyatkozni. Tedd hátra a kezeidet, ideje kezdenünk.
Michelle látványától és bársonyosan izgató hangjától George-nak merevedése kezdett lenni.
-Oh...úgy látom te is izgatottan várod… -mondta Michelle mosolyogva, majd megkerülte a férfit és masszív bilincsekkel egymáshoz erősítette annak csuklóit.
Ezután újra elé lépett, rákacsintott, majd a férfi fejére húzott egy fekete csuklyát. George semmit sem látott.
-Gyerünk nagyfiú! -mondta Michelle és a merev hímvesszőjénél fogva maga után húzta a férfit ki a hálószobából a hallon át a nappaliba.
-Fel leszek akasztva? -kíváncsiskodott George.
-Nem kedvesem. Medence party-t tartunk és te vagy a díszvendég. Vigyázz kint arra hogy hova lépsz! Nem szeretnénk ha máris a vízbe esnél. -felelte Julia.
Amikor kiértek a házból, George női csevejt és kacagásokat hallott. Érezte hogy az ugródeszkára vezetik. Michelle ezután levette a fejéről a csuklyát és a férfi döbbenten látta a tucatnyi női vendéget. Barátnők, szomszédasszonyok és munkatársnők...mindannyian bikiniben. A hóhéra bilincset kattintott a bokáira, a bilincs láncához pedig rövid kötéllel egy salakbeton kockát erősített, ami az ugródeszka végén feküdt. Julia az összegyűlteknek címezve azt mondta:
-George! Köszönjük ezt a csodás medencét, amit tavaly építtettél. Ma délután mindannyian belemerülünk majd. Hölgyeim! Azt hiszem elbúcsúzhatnánk szépen.
Julia levette a bikinijét. A korához képest még mindig jó alakja volt.
-Tegyetek ti is így, azután mondjatok George-nak búcsúüzenetet vagy adjatok neki búcsúcsókot! -folytatta.
-Nem kell félni! Garantálom hogy nem fog róla a barátaival beszélgetni, bármit is hall. -tette hozzá vidáman Michelle.
A vendégek összesúgtak, majd egymás után követték Julia példáját. George-nak be kellett ismernie, hogy élvezi a látványt és eltereli a figyelmét az elkövetkezőkről. Angie, a szomszédjuk pont olyan izgató volt mint képzelte. Carol, a munkahelyéről csupaszra borotválta a punciját. Sally keblei aprók, de hegyesek voltak. Anne hozzásétált, megcsókolta és közben megmarkolta hímvesszőjét.
-Julia mesélt róla hogy milyen nagy. Kár hogy nem próbáltam ki magam is. -mondta a nő.
George nagy meglepetésére ott volt Stephanie is. A lány odament hozzá és miközben a tenyerével a zacskóját simogatta, azt súgta a fülébe:
-Igaza volt a feleségednek: jó veled az ágyban. Kár hogy a viszonyunk így ér véget, de ha én nem vállalom, Julia talált volna mást. Remélem élvezted a rövid együttlétünket. Hiányozni fogsz!
Samantha a búcsúja közben a férfi hímvesszőjének végét a szeméremajkai közt mozgatta a világos szőrzetben, de nem csúsztatta be. George zihált a kéjes érzéstől.
Miután minden jelenlévő elbúcsúzott, Michelle lépett előtérbe.
-Hölgyeim! Azt javaslom hogy üljenek a medence ugródeszka felőli szélére hogy mindent jól láthassanak és a köreinkből hamarosan eltávozó is jól láthassa önöket.
A nők lábaikat a vízbe lógatva elhelyezkedtek, Michelle pedig hátratolta George-ot egészen a deszka széléig.
-Kérem figyeljenek, mert nem hiszem hogy sokáig fog tartani! -mondta Michelle, majd nyalogatni kezdte a férfi mellbimbóját miközben masszírozta lüktető merev péniszét. A búcsúcsókoknak és -öleléseknek köszönhetően George már az elélvezés küszöbén állt. Most pedig mellek tucatjait látta maga körül, néhány nő pedig ujjazta is magát miközben figyelte. Michelle leült elő az ugródeszkára és szájába vette a férfi hímvesszőjét. A nyelvével az érzékeny makkot ingerelte miközben a tövét markolva folytatta a masszírozást. George-nak ez már sok volt. Amikor spermája előtört és rángatózni kezdett Julia azt mondta neki:
-Végy nagy levegőt! Ez lesz az utolsó.
Ezzel Julia és Michelle közösen a medencébe lökték. George a vízbe zuhant és érezte hogy a betonkocka a medence aljára húzza. A kilövellő spermája érdekesen keveredett a vízzel. Tompán éljenzést és tapsolást hallott. Felnézett és látta hogy néhányan a medencébe ugranak. Furcsa volt látni maga fölött a meztelen kebleket és puncikat. Julia alábukott és a medence aljára hajtva magát szembe fordult férjével. Szigorú arckifejezéssel lenyúlt, megmarkolta a férfi herezacskóját és könyörtelenül összeszorította. A testét átjáró fájdalom miatt George önkéntelenül felkiáltott és kifújta minden levegőjét. A vég ezután gyorsan jött. Az egyik vendég rákérdezett hogy mi lesz a kikötve ernyedten lebegő testtel, de Julia megnyugtatta hogy a medencetisztító fiú késő délutánra van ütemezve és örömmel tesz rendet mielőtt ágyba bújnak egymással.
Véletlen szex történet:


öregapáink idejében, falun


Abban az időben még alig volt személykocsi magánkézben vidéken. Egy jól ismert négykerekű csoda szolgált nekem, használtan vettem, de nagy szám volt nagyon. Azzal jártam, ha dolgom akadt, húztak is a fiatalabbak, "Ignác bátyám csak a csaj segge alá gurítja a Wartburgot, és annak már repülnek is szét a lábai. "
Hiába mondtam, hogy öreg vagyok én már az ilyen huncutságokra - pedig akkor még a....

Talán megtörtént,talán nemGábor lassan ballagot hazafelé a szitáló esöben,nem sietett,hiszen minek is,,taxit nem sikerül fogni e késöi órában, a fönök túlóráztatta,holnap péntek,igy nem annyira zavarta a kései séta a langyos esöben.
-Szia Gábor!-hallotta a háta mögül.
Ismerös nöi hang volt..hátrafordult.
-Szia kriszti! -Ismerte fel a megszólitó hölgyet.apai ágon az unokatestvére volt. Pontosabb....

Nagyfaszú négerrel csalom a férjem


„Csessze meg… Ez most komoly?” Felhúzott szemöldökkel, fejcsóválva néztem életem párjának cuki üzenetét, hogy estére micsodacsoda’ vacsival vár ha hazaérek. Annyira édesen írta, bizonyára mocorog a kukaca. Írtam is a kopasz néger idegennek, hogy szervezze át a napját ha még mindig aktuálisnak tartja a programot, mert nekem bizony az este nyolc már foglalt. Válaszként kaptam egy „ok, gyere háromra”....
Szextörténet címkék

érzékeny terület | kenyába | bicigli | gyár | Útszéli |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.